PAKEJ Qurban & AQIQAH
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

PERCUMA :
Sijil Kayu Premium.
Telekung Siti Khadijah Untuk 1000 Peserta Terawal.
Minyak Wangi Rindu Raudah Untuk 1000 Peserta Seterusnya.
Cabutan Bertuah Harian : 10 Set Telekung Siti Khadijah.

DIPERCAYAI LEBIH
25,000 PELANGGAN

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 4135 reviews
Mohd Aziwan
Mohd Aziwan
21:19 28 Jul 21
Alhamdulilah..tetap dan lancar seperti yg d janji oleh phak aqiqah centre..dgn bntuan phak mereka..akikah anak sya dpt djalan dgn lancrnya..TERIMA KASIH aqiqah centre.
Syvfiq Vlivs
Syvfiq Vlivs
17:16 28 Jul 21
Alhamdulillah..Kali kedua melaksanakan akikah anak saya dengan menggunakan khidmat AqiqahCentre.com..Terima kasih atas perkhidmatan cemerlang dan terbaik yang telah diberikan...Semoga terus sukses... dan membantu para ibu bapa utk melaksanakan ibadah akikah..read more
Mohd Sazwan Zainudin
Mohd Sazwan Zainudin
16:38 28 Jul 21
Alhamdulillah. Selesai aqiqah anak perempuan saya Nur Qorri Aina Bt Mohd Sazwan melalui AqiqahCentre.com. Ribuan terima kasih kepada AqiqahCentre.com kerana bantu saya dan keluarga. Perkhidmatan yang... cemerlang dan teratur.read more
aida mohd tahir
aida mohd tahir
16:17 28 Jul 21
Alhamdullilah.. terima kasih saya ucapkan kepada aqiqahcentredotcom, kerana membantu saya menyempurnakan aqiqah saya di Mekah dgn cara yg pasti Halal, praktis, harga yg mampu milik, cara sembelihan... berlandaskan syariat Islam (video sembelihan akan dihtr melalui whatsapp) dan diberi sijil penyertaan yg unik. Ini kali ketiga saya menggunakan khidmat aqiqahcentredotcom. Saya sentiasa berpuashati dgn perkhidmatan yg diberikan dan sudah pasti saya akan rekomen kepada saudara dan sahabat2 saya. Jazakumullah khairan kathira kepada team aqiqahcentredotcom semoga terus sukses dan terus maju dimasa hadapan.read more
Zulkarnain Mohamad
Zulkarnain Mohamad
16:10 28 Jul 21
Mudah dan cepat segala urusan..
Rasiah Ramby
Rasiah Ramby
15:39 28 Jul 21
Alhamdulillah... Sangat mudah berurusan dengan wakil2.. semua berjalan lancar seperti yg dirancang.. Dari awal pendaftaran, pembayaran, pengesahan, pembuktian dan lain2 sangat mudah dan mesra... pelanggan..read more
Muhammad Suhail
Muhammad Suhail
15:34 28 Jul 21
Alhamdulillah, syukur kehadrat Allah SWT kerana selesai melaksanakan ibadah aqiqah buat puteri sulungku. Terima kasih dan syabas untuk Team Aqiqah Centre kerana memberikan servis terbaik dan mudah... untuk kami. Pilihlah AQIQAH CENTRE. Diyakini selamat☺️read more
NURUL ATIQAH ZAINUREN (Eyka)
NURUL ATIQAH ZAINUREN (Eyka)
15:31 28 Jul 21
Alhamdulillah aqiqah utk 2 puteri-anak kembar sy sudah selesai dilaksanakan. Saya berasa amat bersyukur kerana semuanya dipermudahkan urusan serta pihak aqiqah centre juga melakukannya dgn begitu... cekap. Walaupun kita hidup pada zaman pandemik namun kemudahan yang ada ditawarkan oleh aqiqah centre amat berpatutan serta menepati masa. Terima kasih atas respon serta kerjasama yang baik utk saya membuat aqiqah ini. Tuan puan tidak perlu risau kerana aqiqah centre mmg dipercayai serta menepati janjinya. In shaa Allahread more
Zahin Wan
Zahin Wan
15:30 28 Jul 21
Syukur Alhamdulillah.. terima kasih aqiqah center kerana telah membantu saya untuk menyempurnakan aqiqah buat puteri saya.. 😊😊😊
khairun hafiz
khairun hafiz
15:14 28 Jul 21
Alhamdulillah mmg ada niat nak akikah di mekah.Senang dan mudah tambah2 lagi musim PKP.
Herman Ali
Herman Ali
15:11 28 Jul 21
Alhamdulillah everything went smooth and the services is top notch… fast and reliable!
Zukipli Kipli
Zukipli Kipli
11:34 28 Jul 21
Memang puas hati terbaik..
Ika Zaleeka
Ika Zaleeka
10:47 28 Jul 21
Perkhidmatan yang diberi sangat memuaskan hati.
Norazizah Dol
Norazizah Dol
10:08 28 Jul 21
Terima Kasih kpd utz musa, utzah laila serta staff maya yg beri respon dgn pantas setiap pertanyaan saya. Proses berjalan dgn mudah tampa keraguan...Aqiqah Centre memang bagus, boleh sya bekongsikn... pengalaman dgn rakan2 serta adik beradik nanti. Allhamdulillah 👍🏼😍read more
Mujahid mohamed padil
Mujahid mohamed padil
08:55 28 Jul 21
Segala proses muda, video penyembelihan juga turut diberikan..Alhamdulillah...
Immo Marshal
Immo Marshal
07:33 28 Jul 21
Layanan dan perkhidmatan terbaik. Dipercayai.. insyaallah.. lepas ni nak buat korban plak...
Ku Yus
Ku Yus
07:10 28 Jul 21
Alhamdulillah...terima kasih
mohdfaiz ahmadibrahim
mohdfaiz ahmadibrahim
07:06 28 Jul 21
Terbaik dan in sha Allah akan terus berurusan dengan aqiqah Centre selepas ini.
Fieyza Pija
Fieyza Pija
06:28 28 Jul 21
Alhamdulillah..Terima kasih AqiqahCentre.com yang memudahkan urusan kami sekeluarga.. Sangat berpuas hati.
Noreen Arbain
Noreen Arbain
05:58 28 Jul 21
Terbaik servis dari aqiqah centre.
Norhayati bt jusoh
Norhayati bt jusoh
05:46 28 Jul 21
Alhamdulillah selesai aqiqah 26hb7 utk 2 org ank lelaki.
ariel ahmad
ariel ahmad
05:35 28 Jul 21
Saya sangat sangat berpuas hati.. InsyaAllah thn depan nak buat qurban pulak. Pastinya dengan AqiqahCentre 😉
Radzi Ismail
Radzi Ismail
05:29 28 Jul 21
Service terbaik, video yg jelas dan boleh dipercayai.. Alhamdulillah dan terima kasih AqiqahCentre 😬😬😬
Siti Anun
Siti Anun
05:21 28 Jul 21
Alhamdulillah selamat dah aqiqah anak lelaki 2 ekor kambing.. cepat dan mudah..
man hazman
man hazman
04:50 28 Jul 21
alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk anak saya..terima kasih aqiqahcentre.com..
Zainazi Alias
Zainazi Alias
04:46 28 Jul 21
Assalamualaikum...syukur Alhamdulillah kerana aqiqah anak saya brjaya dilakukan..tq team AqiqahCentre...
Muhammad Shafiq
Muhammad Shafiq
04:15 28 Jul 21
Alhamdulillah..Selesai sudah aqiqah anak kedua saya..Terbaik..
sabarina harun
sabarina harun
01:29 28 Jul 21
puas hati.. dapat saksi sendiri video walaupun bukan live. Alhamdulillah.. communication very good.
Megat Fahidayat
Megat Fahidayat
23:03 27 Jul 21
Alhamdulillah,selesai aqiqah anak bongsu saya. Terima kasih aqiqahcenter.com kerana mudahkan urusan saya.
Mohd Hafizan
Mohd Hafizan
15:57 27 Jul 21
Alhamdulillah. Semua dimudahkan
khairul anuar
khairul anuar
15:42 27 Jul 21
Alhamdulillah Dan syukur ibadah Aqiqah anak saya dilaksanakan dengan jayanya. Semoga ibadah ini dpt memberikan manfaat kepada saudara-saudara Islam kita yg amat memerlukan. Semoga Aqiqah Centre terus... maju dalam menunaikan ibadah ini. Terima kasih Aqiqah Centre.read more
Noradila Azizan
Noradila Azizan
15:28 27 Jul 21
I suggest the lafaz will make near to the goat for the next aqiqah..
Arelong Phantom
Arelong Phantom
15:26 27 Jul 21
Alhamdulillah terbaik service... Aqiqah mengikut tarikh yang ditetapkan.. Alhamdulillah video pon dah dpt... Tinggal sijilnya sahaja... Memudahkan kerja...
Zulkhairi Zul
Zulkhairi Zul
13:46 27 Jul 21
Mudah,cepat dan meyakinkan..
Osman Jenos
Osman Jenos
10:17 27 Jul 21
Perkhidmatan aqiqah yang memuaskan... Saya dan keluarga sangat bersyukur 2 aqiqah untuk 2 anak perempuan sudah selesai...
Zul Faqar
Zul Faqar
23:25 26 Jul 21
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik.. Terima kasih aqiqahcentre.
ABD SHEER
ABD SHEER
14:15 26 Jul 21
Alhamdulillah selamat dah AQIQAH anak kami... terima kasih AQIQAH CENTRE sbb permudahkan urusan kamiMoga Allah terima Amalan kita Semua Aamiin...🤲🤲
Roslina Kasri
Roslina Kasri
12:59 26 Jul 21
Alhamdulillah syukur..terlaksana sudah Aqiqah UTK anak saya ..moga amalan kita diterima Allah..tq juga pada AQIQAH CENTRE. COM
SUHAINA BINTI SAMSUDIN Moe
SUHAINA BINTI SAMSUDIN Moe
12:08 26 Jul 21
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anakanda kami Naura Medina Binti Ahmad Faizul yang tertagguh disebabkan pandemik. Terima Kasih diucapkan kepada pihak AqiqahCentre kerana menguruskan aqiqah ini... dengan sempurna. Servis yang sangat baik.read more
Norini Mat
Norini Mat
04:28 26 Jul 21
Alhamdulillah semua pengurusan sgt2 baik...kami sangat2 berpuas hati...Dah kali ketiga berurusan Aqiqah ank2 dgn pihak AqiqahCenter..
Mohd Rozi
Mohd Rozi
04:14 26 Jul 21
Alhamdulillah.. Terima kasih Aqiqah Centre.Perkhidmatan yg sgt baik.
Puan Waniesya
Puan Waniesya
03:51 26 Jul 21
Alhamdulillah. Masha Allah Tabarakallah. Terima kasih kerana AqiqahCentre jadi wakil untuk sempurnakan ibadah aqiqah saya.Menangis tengok video yang dihantar tadi. Umur dh 30 lebih baru boleh... aqiqah untuk diri sendiri. Mak ayah dulu tak mampu.Terima kasih sekali lagi memberi peluang ini.Semoga pihak puan dikurniakan kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan dan diperluaskan rezeki 🤲🏻Aamiin Ya Rabbal Alaminread more
Rahayu Radzali
Rahayu Radzali
07:01 25 Jul 21
Mudah Dan pantas.sangat berpuas hati.ada video Dan jgk sijil.
nazman nasir
nazman nasir
05:11 25 Jul 21
Alhamdulillah..selesai aqiqah anak saya...servis terbaik...terima kasih aqiqah centre.
Yatie Aiman
Yatie Aiman
13:29 24 Jul 21
Alhamdulillah.terbaikMudah berurusan
Lasa mini shope
Lasa mini shope
04:13 24 Jul 21
Alhamdulillah.... Syukur ke hadrat ilahi... Dpt menunaikan aqiqah bersama aqiqahcentre.com
Fairuz Affandi
Fairuz Affandi
07:35 23 Jul 21
Alhamdulillah, kami selesai Aqiqah buat kali kedua dengan Aqiqah centre. Bermula dengan pengisian tempahan di website yang mudah, pemilihan tarikh sembelihan, pembayaran yang cepat dan penerimaan... maklumat yang pantas di emel dan sms menyebabkan kami memilih Aqiqah centre. Harga juga berpatutan kerana kami bukanlah golongan yg ado2 dan yang paling seronok apabila ia dibuat di Makkatul Mukarramah. Seronok dan lega rasa hati. Video sembelihan juga disediakan tau. Dapat sijil lagi. Jemput semua laksanakan Aqiqah atau korban dengan Aqiqah centre. Pilihan bijak dan berpatutanread more
saharah mohd zaki
saharah mohd zaki
15:44 22 Jul 21
Highly recommended, reliable and trusted!! Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah utk 2 orang anak lelaki kami yg telah tertangguh sejak sekian lama. Padal awalnya merancang untuk buat kenduri... aqiqah pada tahun lepas tetapi keadaan pandemik tidak mengizinkan. Tahun ini, Allah telah lorongkan hati kami suami isteri untuk berurusan dengan AqiqahCentre bagi urusan aqiqah kerana tidak senang hati selagi ia tertangguh. Terima kasih kepada team AqiqahCentre yang menjawab segala persoalan kami dan menguruskan proses aqiqah ini dgn sistematik dan teratur. Aqiqah dilakukan pada tarikh yg kami pilih dan video aqiqah dihantar melalui WhatsApp pada masa yg dijanjikan. Sijil kayu juga akan diberikan melalui pos dan kami tidak sabar untuk menerimanya! Terima kasih sekali lagi. 😄read more
Azri Azizan
Azri Azizan
08:38 22 Jul 21
Senang sangat urusan atas talian. Tak rumit. Dapat video sembelihan dan sijil kayu terbaik. Sangat disyorkan.
Flower Cat
Flower Cat
04:30 22 Jul 21
Alhamdulillah... Terima kasih Aqiqah centre.com kerana mempermudahkan saya untuk aqiqah anak saya. Pengurusannya sgt berjalan dgn lancar.
MrShah 10
MrShah 10
01:34 22 Jul 21
Alhamdulillah.. Mudah, cepat dan pantas.. Sy mohon last minit untuk aqiqah anak saya.. Alhamdulillah.. Masih sempat sblm tempahan ditutup utk qurban.. 😁.layanan staff baik.. Resit diberikan,... video sembelihan juga.. Lani, tunggu plak kayu je, nnt depa pos.. Overall.. Mmg terbaik la.. 👍👍👍👍👍👍In sya Allah, da rezeki, nk wat qurban thn dpn.. 😊read more
Afifah khalid
Afifah khalid
01:03 22 Jul 21
Sangat mudah berurusan dengan aqiqahcentre.com. Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak saya. Terbaik.
Syed Shamsol Kamal Syed Husin
Syed Shamsol Kamal Syed Husin
00:25 22 Jul 21
Alhamdulillah urusan Aqiqah anak saya telah disempurnakan. Terima kasih Aqiqah Centre..segalanya mudah, cepat dan dipercayai.
Juliza Baharuddin
Juliza Baharuddin
17:29 21 Jul 21
Assalamualaikum.Alhamdulillah AqiqahCenter.com telah membantu saya menjayakan Aqiqah Anak saya di Mekah dengan sempurna.Senang berurusan cepat Dan pantas.Saya sangat berpuas hati.
PULAMOR
PULAMOR
15:22 21 Jul 21
I am very satisfied with the service provided and I would recommend my friends and siblings to get the service from AqiqahCentre. Com. Tqsm
M.HUSSIN ABDULLAH
M.HUSSIN ABDULLAH
15:20 21 Jul 21
Thank you AqiqahCentre.. Aqiqah matters went smoothly and efficiently done. Alhamdullilah. Amin
Adnan Bakar
Adnan Bakar
12:31 21 Jul 21
Terima kasih aqiqah centre untuk service yang terbaik. Senang berurusan.
Khailullail Ramli
Khailullail Ramli
11:46 21 Jul 21
Alhamdulillah,aqiqah ank sudah selsai..tq pada aqiqahcentre.. dipercayai and telus 5 star 😊
azharudin hashim
azharudin hashim
07:56 21 Jul 21
Mudah, Murah,Mesra dan Cepat. kali ke dua dah buat di sini
Next Reviews

MENANGI

CABUTAN BERTUAH HARIAN
10 SET TELEKUNG
SITI KHADIJAH

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta & alamat penghantaran cenderahati. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Qurban akan disempurnakan selama empat hari mengikut giliran pendaftaran.

3. Anda akan terima makluman status ibadah qurban melalui email / whatsapp. Cenderahati penyertaan akan dihantar dalam 3 minggu selepas ibadah disempurnakan.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Qurban dilaksanakan di tanah suci Mekah secara profesional.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Daging qurban akan diagihkan ke fakir miskin di lebih 20 negara.

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi dan telah mendapat permit untuk beroperasi sepanjang PKP di Mekah.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. 

Kami ambil maklum bahawa qurban di kawasan sendiri lebih afdal.

Ini adalah alternatif untuk mereka yang ingin melakukan ibadah qurban tetapi tidak mempunyai bajet yang tinggi.

Daging qurban akan diagihkan ke fakir miskin di Mekah dan juga dihantar ke lebih 20 negara.

Hukumnya harus.

Qurban yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Namun, ada yang tidak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan. Maka ibadah qurban di Mekah ini adalah alternatif.

Jika kita tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Anda boleh baca sendiri review jujur pelanggan kami sebelum ini Facebook & Instagram.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Tempahan boleh dibuat pada bila-bila masa sebelum 18 Julai 2021. InsyaALLAH, Ibadah qurban akan dilaksanakan pada 20 – 23 Julai 2021.

Boleh hubungi Encik Bryan Musa di 010-8400 803 (Call / Whatsapp)

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(Selain cuti Umum)
9:30 am- 3:30 pm

Hotline : 010-8400803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGiC)

Blok 3730, Persiaran APEC
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan