PAKEJ Qurban & AQIQAH
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

PERCUMA :
Sijil Kayu Premium.
Sejadah Gebu Untuk 1000 Peserta Terawal.
Beg Eksklusif.

DIPERCAYAI LEBIH
45,000 PELANGGAN

Aqiqah Centre
5.0
Based on 11048 reviews
Muhamad Syakirin
Muhamad Syakirin
14:06 26 Jan 23
Alhamdullilah saya berpuas hati dengan perkhidmatan AqiqahCentre, yang mana mereka memudahkan urusan saya & isteri untuk melaksanakan ibadah aqiqah untuk anakanda kami, Arissa Sumayyah. Akibat dari... kekangan masa, tenaga & wang ringgit, kami mencapai keputusan untuk laksanakan ibadah aqiqah dengan cara atas talian. Namun, ketika mula 'survey' perkhidmatan aqiqah atas talian ini, wujud rasa kurang senang & keliru, apabila pelbagai jenis tawaran yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat pengelola ibadah aqiqah ini. Sehingga kami terjumpa AqiqahCentre, hilang segala kebuntuan & kekeliruan kami. Sangat mudah difahami, sangat 'straight-forward', jelas, harga berpatutan, ringkas & cepat. Alhamdullilah, Allah bukakan ruang yang senang untuk kami teruskan dengan AqiqahCentre bagi melangsaikan hajat yang tertangguh. Terima kasih kepada pihak AqiqahCentre! Semoga kita semua dirahmatiNya. Amin.read more
Ammar Hashim
Ammar Hashim
01:11 26 Jan 23
Pilihan yang terbaik lagi dipercayai.
yusri azizi
yusri azizi
09:55 24 Jan 23
Alhamdulillah ..mudah urusan dekat AqiqahCentre, dpat video dengan jelas sembelihan..
Muhamad Rusduddin
Muhamad Rusduddin
00:47 23 Jan 23
Terbaik. Bertanggungjawab. Amanah. Dan boleh dipercayai 👍👍👍
Nurul Yana
Nurul Yana
14:19 22 Jan 23
Terbaik…saya dari ank first hingga yg ke empat akikah mmg buat dengan aqiqah centre…
Nur Syahida
Nur Syahida
11:57 22 Jan 23
Semoga Aqiqahcentre terus maju jaya dan dapat membantu lebih ramai umat islam dalam melakukan ibadah Aqiqah. Alhamdulillah dengan bantuan Aqiqah Centre saya dapat melakukan ibadah Aqiqah buat anak... saya ❤️🌹 Lega dan sangat2 bersyukur 🤲🏼read more
Abdul Hafiz
Abdul Hafiz
11:45 22 Jan 23
Happy with the service provided, Fast and efficient in executing the aqiqah. . it good to have the aqiqah of my daughter to be done in mecca. . received a video too. . easy and smooth communication.... . will recommend to any of my family and friends if the require aqiqah or qurban. .read more
Puteri Aini
Puteri Aini
07:09 22 Jan 23
Trusted and affordable
Norhayati Saat
Norhayati Saat
22:06 21 Jan 23
Alhamdulillah, apa yg di hajati termakbul... Selesai aqiqah ank.. sangat cepat dan mudah, hanya di hujung jari.. segala info diberitahu dgn detail.. dan yg paling penting di percayai ketulusannya..... bukan scammer..read more
Izzal Suhaimi
Izzal Suhaimi
14:54 19 Jan 23
Alhamdulillah servis terbaik dan pantas. Recommended untuk mereka yg ingin melaksanakan aqiqah untuk anak tersayang.
Saainah Rashid
Saainah Rashid
05:26 16 Jan 23
Alhamdulillah sangat membantu. Sangat mudah dan tidak perlu tunggu lama untuk buat akikah.
AZRUL IZWAN
AZRUL IZWAN
07:50 09 Jan 23
Mudah dan jelas. Service terbaik
Aziah Dolah
Aziah Dolah
20:22 06 Jan 23
Alhamdulilah..3 cucu saya telah mengunakan khidmat aqiqahcentre dlm menguruskan khidmat aqiqah di Mekah. Cukup mudah dan di percayai 💯 peratus. Tahniah aqiqahcentre..👍 Good... Job☺️read more
Ali Akber Khan Bin Satar Khan
Ali Akber Khan Bin Satar Khan
13:34 31 Dec 22
Syukur alhamdulillah. Terima kasih kepada pihak pengurusan AQIQAH CENTRE yang telah berjaya menyempurnakan ibadah Aqiqah anak saya di tanah suci Mekkah. AQIQAH CENTRE adalah sebuah platform aqiqah... yang boleh dipercayai, efisien, menepati masa dan kehendak pelanggan.read more
Noorain Jumah
Noorain Jumah
02:37 31 Dec 22
Alhamdulillah wa syukurillah❤️❤️❤️Terima kasih AqiqahCentre..Memudahkan urusan aqiqah anak... ke2🥰🥰🥰🥰Laju&Mantap&Padu🤩🤩🤩🤩🤩5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Anbiya Azman
Anbiya Azman
02:35 31 Dec 22
Alhamdulillah terima kasih pihak aqiqah centre mudahkan urusan aqiqah anak saya. Sangat mudah untuk mendaftar dan membuat bayaran. Harga berpatutan & layanan baik dari pihak tuan/puan diucapkan... terima kasih sekali lagi.read more
Mummy Far
Mummy Far
02:29 31 Dec 22
الْحَمْدُ لِلَّه puashati sangat. Video sembelihan sangat jelas. Rasa sebak dapat buat aqiqah di Makkah Al-Mukarramah. Semoga Allah memberkati kita semua
Heikal Ismail
Heikal Ismail
02:28 31 Dec 22
Alhamdulillah… mudah berurusan dgn Aqiqah Centre
Denn Lerr
Denn Lerr
02:27 31 Dec 22
Good service and fast respons
Safarriman Sarman
Safarriman Sarman
14:37 29 Dec 22
Alhamdulillah. Syukur kepada Allah. Ini merupakan kali ke 2 saya menggunakan Aqiqah Centre untuk menguruskan Aqiqah anak ke 2 saya. Sebelum ini saya menggunnakan Aqiqah Centre sekitar tahun 2017..... Untuk puteri saya yang ke 2 ini saya masih memilih Aqiqah Centre untuk menguruskan Aqiqah puteri saya. Walaupun banyak tawaran Aqiqah yang lagi murah dipasaran, saya tetap memilih Aqiqah Centre disebabkan prosedur yang sangat simple dan memudahkan uruscara.. Yang paling penting, Aqiqah Centre memang dipercayai oleh semua.. Saya juga terhibur dengan cara sebutan intonasi nama saya pada kali ini. Safarr iman.. Hahaha.. Terbaik Aqiqah Centre..read more
Nurfitrah Rozaimi
Nurfitrah Rozaimi
02:35 28 Dec 22
Alhamdulillah. Selesai aqiqah untuk anak pertama saya. .Terima kasih banyak kepada Aqiqah Centre & pegawainya Cik Maya yang cepat & pantas menjawab setiap pertanyaan saya. Aqiqah Centre memudahkan... urusan saya untuk menguruskan ibadah aqiqah mengikut kemampuan saya dan suami. .Terbaik 👍read more
ahmad ridhwan
ahmad ridhwan
12:47 27 Dec 22
Terbaik dan terpantas....boleh dipercayai....
Amir Akmal Adnam
Amir Akmal Adnam
12:15 27 Dec 22
Alhamdulillah selesai sudah Akikah anak bongsu.Dapat video pada hari yang sama dilaksanakan aqiqah.Perkhidmatan yang pantas dan mudah.Segala urusan amat mudah dan amat menghargai pihak pengurusan... yang responsif.read more
azmiera azmi
azmiera azmi
07:17 27 Dec 22
Alhamdullilah telah selesai aqiqah anak saya yang sudah lama tertangguh. Sangat mudah, tidak sampai 5minit, daftar secara online sahaja. Setiap pertanyaan saya juga dijawab. Saya daftar malam 25... Dec, 26 Dec aqiqah terus dijalankan. Mereka juga update pkl brp aqiqah akan dijalankan pada hari kejadian. Video smbelihan Dan sebutan nama anak saya juga dihantar kepada saya sebagai bukti Dan Kenangan buat saya Dan anak2. Saya syorkan kepada sesiapa yang mahu menjalankan aqiqah boleh berurusan dengan AqiqahCentre. Terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan urusan aqiqah anak saya.read more
Azarul Mazlan
Azarul Mazlan
08:58 25 Dec 22
Alhamdulillah urusan aqiqah dimudahkan dengan khidmat aqiqah center. Mudah, cepat & teratur. Sangat berpuas hati.
syafiqah diyana
syafiqah diyana
07:07 24 Dec 22
Alhamdulillah. Terima kasih kerana mengerjakan badal umrah arwah ayah saya. Ibadah dilakukan seperti mengikut tarikh yang diminta dan video serta gambar juga dihantar dengan baik. Terima kasih... aqiqah centre.read more
JM CHANNEL
JM CHANNEL
07:16 20 Dec 22
Terima kasih permudahkan urusan aqiqah 2 orang anak saya.. semoga murah rezeki amin... sambil menunggu sijil kayu untuk jadi kenangan
NoorFaizrulAzlin Hairi
NoorFaizrulAzlin Hairi
06:34 18 Dec 22
Terima kasih tak terhingga kepada team @AqiqahCentre kerana memudahkan urusan kami sekeluarga. Berbaloi sangat menggunakan perkhidmatan dari AqiqahCentre. Cepat dan mudah 👍
abi nitha
abi nitha
07:20 15 Dec 22
Alhamdulillah🤲Highly recommended to go for Aqiqah Centre! 👍🏻
zack fly
zack fly
00:31 14 Dec 22
Alhamdulillah... urusan yang dipermudahkan dengan harga yang berpatutan..
Azura Jawahir
Azura Jawahir
14:19 13 Dec 22
Alhamdulillah, sempurna sudah aqiqah buat anakanda tersayang. Terima kasih buat AqiqahCentre yang menjadi perantara, yang sangat memudahkan, efisien dan dipercayai. Semoga AqiqahCentre terus... berkembang maju, agar lebih banyak dapat dibantu untuk melunaskan aqiqah/korban. InshaAllah! ☺️read more
yusuf mohd salleh
yusuf mohd salleh
13:20 13 Dec 22
Sangat mudah, murah dan cekap...boleh menetapkan tarikh untuk aqiqah, video sembelihan sangat jelas dengan sebutan yang sangat jelas..
Fida Nuar
Fida Nuar
07:00 12 Dec 22
Alhamdulillah selesai dah Aqiqah 2ekor kambing untuk anak kami. Aqiqahcentre memang terbaik, apa yg diorg info semuanya lengkap👍🏻 tq aqiqahcentre memudahkan kami😃😃
syafari maulana
syafari maulana
02:15 06 Dec 22
Alhamdulillah, sangat dipermudahkan
salmanshafie212 Salman
salmanshafie212 Salman
07:52 05 Dec 22
Terbaik mudah dan cepat...
Izz Ati
Izz Ati
04:50 05 Dec 22
Alhamdulillah . Semua urusan smua d permudahkan oleh aqiqah centre . Mudah & cepat . Sgt berpuas hti 👍👍
Apiez Nanie
Apiez Nanie
14:27 04 Dec 22
Cepat, Mudah & Lancar.. semoga admin dilimpahkan rezki serta berjaya dunia & akhirat.. aamiin..🤲🏻
naem 00
naem 00
14:21 04 Dec 22
Alhamdulillah,perkhidmatan aqiqahcentre berikan mudah & berada di hujung jari.Tidak perlu tawar menawar@berkunjung dari 1 tempat ke tempat lain untuk harga mampu milik.Ia menjadikan aqiqah yang... dibuat lebih ikhlas dan tidak rasa terbeban.Saya telah menggunakan perkhidmatan aqiqahcentre dari 2020 ketika pkp untuk anak no.1&2.Kini saya gunakan untuk anak no.3 yg berusia 3bulan.Syukur Alhamdulillah,ketiga mereka mempunyai cenderamata yang sama iaitu sijil plak kayu & video sebagai tanda ingatan mereka telah diaqiqahkan di tanah suci mekah.read more
Sidek Tajudin
Sidek Tajudin
12:07 02 Dec 22
Alhamdulillah selesai dengan cepat dan selamat.. video dihantar dengan menyebut nama anak lebih meyakinkan lagi kami sebagai ibu bapa dalam urusan aqiqah anak kami bersama Aqiqah Centre. Urus setia... yang prihatin dan sentiasa update dalam memberi maklumat..terima kasihread more
Che Mohd Ridzuan Che Ali
Che Mohd Ridzuan Che Ali
05:24 02 Dec 22
Ucapan jutaan terima kasih dan Syabas atas perkhidmatan yang cemerlang, terbaik dan pantas. Memudahkan urusan kami sekeluarga dengan harga yang cukup berpatutan..Alhamdulillaah.
Putri Khalil
Putri Khalil
16:01 01 Dec 22
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah. Sangat cepat, mudah dan trustworthy. Sejujurnya, sewaktu sy buat booking online, sy tawakal je. Al-maklumlah zmn skrg ni trend scammer buat kerja. Syukur... Alhamdulillah urusan sy & suami di Aqiqah Centre amat pantas, mudah & servis mereka tiptop! Terkejut juga dpt msg update besertakan video menunjukkan bukti Aqiqah selesai. Video yang terang dan volume yg jelas. Boleh bergenang air mata masa melihat video berdurasi 10 saat tersebut. Ini kerana Sy rasa sebak kerana Allah maha baik mempermudahkan urusan sy bersama Aqiqah Centre. Rupanya ada cara yg dpt membantu sy dlm pengurusan aqiqah ni. Harga juga berpatutuan. Lega hati ini selesai semua. InsyaAllah akan repeat utk anak ke-2. Semoga maju jaya !read more
Natasha Azura
Natasha Azura
01:21 01 Dec 22
syukur alhamdulillah aqiqah anak saya berjalan dengan lancar dengan ada nya bantuan dari aqiqah centre . terima kasih
Along Edung
Along Edung
07:17 28 Nov 22
terbaik dan mantap..pengurusan nyaa cepat.,alhamdulillah.,anak sy selesai buat aqiqah dgn aqiqahcentre.,trima kaseh byk2😊👍
Kasmawati Mading
Kasmawati Mading
05:41 22 Nov 22
Alhamdulillah..dengan Aqiqah Centre anak sya sudah diaqiqah di Makkah Al-Mukarramah..suka sangat dgn service Aqiqah Centre ni semua cepat dan pantas😍video sembelihan jelas dan papan kayu... cantik👍👍👍semua tiptop la..terima kasih Aqiqah Centre🙏read more
Muhammad Ghazali
Muhammad Ghazali
01:49 22 Nov 22
Alhamdulillah .. aqiqah centre memang terbaik kerana telah dapat menyelesaikan tanggungjawab saya untuk aqiqahkan anak saya. Murah pun murah.
Mohamad Sharizal
Mohamad Sharizal
01:07 22 Nov 22
Syukur Alhamdullilah Aqiqah anak saya dilaksanakan tepat pada waktu yg dijanjikan Dan amat memuaskan.
Siti Rosaemawati Aidit
Siti Rosaemawati Aidit
00:28 22 Nov 22
Alhamdulillah...terima kasih atas pertolongan utk melakukan aqiqah utk anak saya. Terima kasih juga kerana melakukan amanah dan menunaikan kepercayaan kami utk Aqiqah centre. Terima kasih juga... kerana membuat amal seperti ini kerana ia memudahkan kami yang kurang upaya ini utk melakukan aqiqah.. seperti saya mmerlukan bertahun tahun untuk mengumpul wang supaya aqiqah ini dapat dilakukan..terima kasih.. semoga Allah menggandakan rezeki kalian..aminnread more
Siti Sarah
Siti Sarah
00:28 22 Nov 22
Sangat Recommended dan dipercayai👍
Danno Tatsuya
Danno Tatsuya
16:18 20 Nov 22
aqiqah centre adalah satu tempat yang terbaik untuk sesiapa yang ingin menunaikan kewajipan aqiqah kepada ahli keluarga. kini tiada lagi kerisauan dan harga yang paling menjimatkan. terima kasih... kepada pihak aqiqah centre kerana telah berjaya aqiqah kan anak sulung saya.semoga aqiqah centre diberkati selalu.read more
Sasa Razali
Sasa Razali
14:32 20 Nov 22
Saya selesa & sangat berpuas hati berurusan dengan pihak Aqiqah Centre. Urusan yang pantas & mudah dari mula sehingga akhir. Sangat menepati waktu yang diberikan, segala maklumat sentiasa diupdate... dari masa ke masa. Terbaik & teruskan, semoga Allah sentiasa permudahkan urusan kita semua. Aamiin yarabala'min.read more
shazlina mohamad azlan nair
shazlina mohamad azlan nair
13:30 20 Nov 22
alhamdulillah…sy x sangka ada rezeki buat aqiqah ank bersama aqiqah centre..dengan ekonomi sekarang mmg agak sukar utk kita..tp di aqiqah centre mereka menawarkan harga yg sangt membantu sy... menyempurnakan hajat sy..insyaallah ada rezeki bulan depan sy akn prosit aqiqah ank ke 2 pula ..terima kasih aqiqah centre 💕💕💕read more
Mohd Noh Mohd Taib
Mohd Noh Mohd Taib
13:21 16 Nov 22
Mudah berurusan👍
mohd faiz mohamad nafi
mohd faiz mohamad nafi
12:44 16 Nov 22
Alhamdulillah...saya sudah menjalankan niat saya UTK buat aqiqah BT anak saya... walaupun dlm keadaan pendemik ini.. saya boleh lakukan... Trm kasih ya allah
Azrein Aizat
Azrein Aizat
09:18 16 Nov 22
Alhamdulilllah selesai urusan aqiqah anak lelaki saya untuk 2 ekor kambing 🤲🏻 ini kali ke-2 saya berurusan dengan pihak aqiqah centre, semuanya berjalan dengan lancar dan... dipermudahkan (dengan izin ALLAH) , terima kasih banyak2 aqiqahcentre, jzkkread more
LelaEsak
LelaEsak
08:57 16 Nov 22
Alhamdulillah.Walaupun sy agak berusia tp rasanya masih blm terlambat untuk sy melakukan ibadah Aqiqah.Terima kasih kepada Aqiqah Centre kerana telah merialisasikan impian saya.Amat mudah dan senang... berurusan dengan Aqiqah Centre.read more
john smith
john smith
08:02 15 Nov 22
Alhamdulillah, mudah urusan dengan Aqiqah Centre
hazrina estiar
hazrina estiar
12:25 13 Nov 22
Alhamdulillah, senang dan mudah untuk aqiqah anak.. ini kali ke 2 saya buat aqiqah melalui aqiqah centre.. terima kasih saya ucapkan ☺️
muhammad yusof
muhammad yusof
08:53 13 Nov 22
Urusan aqiqah kini lebih mudah...jzkk aqiqah centre
fara fara
fara fara
08:47 13 Nov 22
Alhamdullilah..dapat juga aqiqahkan anak saya pada usianya 7 tahun..semoga diberkati Allah S.W.T dan terima kasih aqiqahCentre memudahkan proses ini.
paysal candle
paysal candle
12:28 09 Nov 22
Memudahkan urusan akikah dan sangat2 di percayai. Terima kasih Aqiqah Centre👍.
Mas Qisyah
Mas Qisyah
07:31 08 Nov 22
Terima kasih@aqiqahcentredotcom kerana menyediakan perkhidmatan terbaik,senang dan pantas memudahkan urusan Kami sekeluarga.. alhamdulillah syukur..terlaksanalah aqiqah puteri bongsu Kami..
Anissa Nasir
Anissa Nasir
07:21 08 Nov 22
Easy, swift and affordable. Good customer service too. They send the meat to the underprivileged so it's perfect. Alhamdulillah. I highly recommend them.
Mohamad Firdaus Badrialam
Mohamad Firdaus Badrialam
16:32 03 Nov 22
Aqiqah centre memudahkan niat dan hajat sy, iaitu melakukan Aqiqah untuk anak dan bersedekah kepada yang memerlukan, terima kasih Aqiqah centre.
Nur Amalina Mohd Zainal Abidin
Nur Amalina Mohd Zainal Abidin
03:59 02 Nov 22
alhamdulilah, very satisfied with the services provided. very easy and smooth process. received the video very well. very recommended to other users as well.
m hafizuddin
m hafizuddin
03:47 02 Nov 22
SAYA PERTAMA KALI MENGGUNAKAN KHIDMAT AKIKAH CENTRE DAN SANGAT SANGATLAH TERBAIK.10/10 MARKAH SAYA BERIKAN ATAS KHIDMAT YANG PANTAS, MANTAP, MELETOP DAN TERKEBABOM…..SEMOGA AKIKAH CENTRE TERUS... MAJU DALAM MENYEMPURNAKAN AKIKAH SEMUA RAKYAT MALAYSIA.KEPADA YANG BELUM PERNAH BOLEH CUBA KHIDMAT INI DENGAN HARGA YG MURAH, URUSAN YANG CEPAT, PENGURUSAN YANG TANGKAS….TERBAIK…..read more
eddy5115
eddy5115
01:38 01 Nov 22
Alhamdulillah,urusan aqiqah utk ank saya telah diuruskan dgn jayanya oleh pihak Aqiqah Centre. Berurusan dgn Aqiqah Centre sangat mudah, menyenangkan dan menyakinkan. Saya mengesyorkan kepada... sesiapa yang ada masyaqqah utk urusan aqiqah bolehlah berhubung dengan pihak Aqiqah Centre utk melaksanakan tuntutan ibadah aqiqah ini.read more
Joe Mizar
Joe Mizar
12:29 26 Oct 22
Syukur allhamdulillah selesai sudah aqiqah putera dan puteri kami..terima kasih team AqiqahCenter menguruskan aqiqah putera dan puteri kami di Makkah..Allahmdulillah servis yang pantas dan terbaik... dari AqiqahCenter..👍read more
Nurul Syazana
Nurul Syazana
16:24 24 Oct 22
We decided to do Aqiqah for our daughter through AqiqahCentre. Alhamdulillah! So glad to make the right choice. Aqiqah was given in the Holy land Mecca. Masha Allah. We received video too with our... baby's name being read aloud. Thanks alot to @aqiqahcentredotcomread more
Junina Atiqah
Junina Atiqah
09:21 24 Oct 22
pilihan yg tepat bg ibu bapa yg berkerja. terbaik!
Abdul Nasib
Abdul Nasib
06:14 21 Oct 22
Alhamdulillah anak yang pertama hingga ke 4 selesai buat aqiqah dengan AqiqahCenter,AqiqahCenter servis memang Terbaik dan dipercayai...👍
mohd khairul
mohd khairul
06:34 19 Oct 22
Alhamdulillah, selesai akikah dengan @aqiqahcentredotcom buat kali ke dua. Terima kasih kerana mengekalkan servis terbaik. Prosedur permohonan yang mudah, cepat & teratur. Permintaan untuk... melaksanakan sembelihan pada tarikh yang dimohon juga berjaya dilaksanakan walaupun tempoh mendaftar dan tarikh permintaan perlaksanaan yang singkat.read more
Kamal Nordin
Kamal Nordin
07:01 17 Oct 22
Mmg bagus dan memang berbaloi..yg penting...ikut syarak dan halal...alhamdulillah..trima kasih aqiqah centre...moga Allah murahkan rezeki..aminnn
Raney U
Raney U
14:23 16 Oct 22
Sangat amanah , terima kasih .
WanZ PPE
WanZ PPE
06:59 16 Oct 22
Aqiqah centre terbaik!Alhamdulillah terima kasih byk2 semua team Aqiqah centre
Muhd Fathullah
Muhd Fathullah
06:57 16 Oct 22
Waalaikumussalam. Terima kasih kepada team aqiqah centre kerana membantu kami sekeluarga menyempurnakan urusan aqiqah buat puteri pertama kami. Alhamdulillah. Terbaik👍
Ahmad Bun
Ahmad Bun
23:39 12 Oct 22
Alhamdulilah. Terima kasih smua yg terlibat dlm menyempurnakan ibadah aqiqah ank sy. Pengurusan yg baik, tepat pada waktu yg dijanjikan. Semoga terus maju dan dimurahkan kan rezeki kalian.
baiti 90
baiti 90
14:43 12 Oct 22
Terima kasih diucapkan buat pihak Aqiqah Center kerana telah membantu memudahkan urusan kami dalam melaksanakan aqiqah buat cahaya mata kami. Sangat mudah setiap langkah yang diberi dari mula... pendaftaran sehingga pembayaran dan seterusnya bukti penyembelihan. Dan semestinya harga berpatutan. Semuanya dengan izin Allah. Alhamdulillah.read more
Norain Tagri
Norain Tagri
08:21 12 Oct 22
Suka sangat berurusan dengan team aqiqah centre. Staf menjawab semua soalan saya, website yg mudah dan jelas, saya sangat berpuas hati. Saya berikan 10 bintang untuk team aqiqah centre!
nor khairiyah Ali
nor khairiyah Ali
01:58 12 Oct 22
Alhamdulillah proses sgt mudah dan mesra.
cheaorhally
cheaorhally
00:58 12 Oct 22
Informative, Ringkas dan Urusan aqiqah for my son sangat mudah. Alhamdulillah Thank you Aqiqah.centre , Highly recommended.
Mohamad Iqhmal
Mohamad Iqhmal
15:06 11 Oct 22
Alhamdulillah , selesai aqiqah segalanya Mudah Tepat & Terbaik dengan @aqiqahcenterdotcom kerana sediakan platform yang mudah untuk berurusan. Tepat jaseperti tarikh yg dijanjikan Terbaik... perkhidmatan layanan Whatsapp/online dari pendaftaran sehingga selesai. TERIMA KASIHread more
Zurina
Zurina
14:42 11 Oct 22
Akhirnya sy dapat aqiqahkan diri saya ketika berusia 39 tahun dengan perkhidmatan aqiqah Centre. Sungguh mudah dan harga mampu beli. Sangat sangat disyorkan kepada mereka yg masih belum aqiqah..
Syazzwanie Ismith Hjt
Syazzwanie Ismith Hjt
03:04 24 Sep 22
Syukur alhamdulillah atas izin ALLAH SWT , aqiqah anak saya telah terlaksana.. terima kasih kepada pihak AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan sepanjang proses aqiqah dijalankan dan memberikn... service terbaik , pantas dan amanah ❤️ . Highly recomended 👍🏻 . Last but not least , SYUKRON JAZILAN . BARAKALLAHU FIIKUM 🤲🏻read more
AisHah Wèan
AisHah Wèan
04:58 30 Jun 22
🌟🌟🌟🌟🌟
Alhamdulillah. An amazing experience dealing with Aqiqah Centre. Prompt in replying & very accommodating. Did aqiqah for my son and everything went... smooth and well.
Highly recommended to go for Aqiqah Centre! 👍🏻Thumbs up! Both me & spouse are thankful to engaged Aqiqah Centre on their services! Syukron Jazilan. Barakallahu fiikum 🙏🏻🤲🏻🇸🇬
read more
Mohamad Ariff
Mohamad Ariff
12:09 27 Jun 22
Alhamdulillah syukur ibadah Aqiqah untuk anak kami Abdullah Mateen berjalan lancar.
Saya di Miri manakala Isteri & Anak di Melaka.
Perbincangan selepas solat Maghrib di antara Saya & Isteri... berkaitan Aqiqah anak yang tertangguh dek kekangan masa & impak pandemik covid-19. Kami tersentak seketika; mampu membeli gajet elektronik baru & pakaian baru tetapi Aqiqah anak tertangguh.
Justeru itu ,dengan teknologi maklumat di hujung jari membawa kami ke Aqiqah Centre.
Review yang amat bagus dari ibu bapa meyakinkan kami untuk menggunakan perkhidmatan ini.
Borang diisi atas talian dengan menggunakan telefon bimbit.
Web browser mesra pengguna & pembayaran boleh dilakukan secara atas talian.
Alhamdulillah malam 23 Jun 2022 kami selesai menempah 2 ekor kambing untuk Aqiqah anak kami.
Usai borang di hantar ; saya menerima peringatan dari Gmail & SMS.
Lega rasa di hati; ini bukan scammer.
Tarikh di pilih 25 Jun 2022.
Alhamdulillah seperti di janjikan kami menerima video penyembelihan kambing aqiqah melalui aplikasi Whatsapp dari Puan Maya Iskandar.
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
Semoga servis terbaik ini diteruskan & sangat membantu memudah cara untuk ibadah Aqiqah.
Alhamdulillah
Tahniah Aqiqah Centre dari saya ( ariff ) isteri (marina ) & anak (abdullah mateen).
read more
Maa Zeyha
Maa Zeyha
11:57 27 Jun 22
Alhamdullillah ,trima kasih kerana memudahkan urusan kami..pengurusan mmg terbaik 👍👍👍👍
Husna Nor
Husna Nor
23:25 01 Jun 22
Alhamdulillah.. AqiqahCentre terbaik.. Terima kasih memudahkan urusan kami sebagai ibuayah.. Syukur dapat melaksanakan hak anak.. i rekemen aqiqahcentre 😊☺
Siti Aishah
Siti Aishah
12:24 28 May 22
Alhamdulillah..terima kasih kepada semua pihak dan memudahkan segala urusan..really recommended..
Tawakal Makkah
Tawakal Makkah
18:46 07 Apr 22
terbaik.....................
Tom Denelli
Tom Denelli
06:19 01 Apr 22
Alhamdulilah. Although i am from Singapore. Prompt updates and video sent via WhatsApp.
Highly Recommended👍🏼🤲🏼
Thank you!
Nabilah Syafiq
Nabilah Syafiq
04:14 15 Mar 22
Simple and fast. Making ibadah easily performed
Suhana Salleh
Suhana Salleh
07:22 08 Mar 22
Terimakasih kepada AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan saya menjalankan ibadah aqiqah buat cucu lelaki saya. Sangat professional, pantas dan dipercayai. Video aqiqah yang jelas dan tidak... mengambil masa yang lama penghantaran sijil premium ke Singapura.read more
Cee Meq
Cee Meq
13:15 04 Mar 22
Alhamdulillah..selesai sudah la aqiqah anak perempuan kami pada isra' mikraj yang lalu. Terima kasih yang x terhingga pada semua team Aqiqah Centre, servis terbaik,padu dan jelas pada setiap... penerangan.Highly recommended..pada ibu bapa yang belum dan masih ragu untuk aqiqah anak musim2 covid macam ni..boleh guna servis Aqiqahcentre.Mudah dan cepat.Jazakallahu khairan pada semua yang terlibat 🥰❤️❤️read more
Omar Zuleffendi
Omar Zuleffendi
10:51 03 Mar 22
Terima kasih yang tak terhingga kepada Team AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan kami menjalankan ibadah aqiqah buat anak lelaki kami. Sangat professional, pantas dan dipercayai.... Penghantaran sijil aqiqah yang pantas, video aqiqah yang jelas dan free gift yang premium.read more
Mohd Syukri Che Man
Mohd Syukri Che Man
05:57 08 Feb 22
servis terbaik . buat hari jumaat utk anak kedua
Shuhada SUhanda Mutalib
Shuhada SUhanda Mutalib
14:28 29 Jan 22
Alhamdulilah. Service cepat dan mudah❤️
Tangled Omei
Tangled Omei
05:15 05 Jan 22
Alhmdulilah selesai dah aqiqah anak sy aisyaa sumayyah dgn aqiqahcentre.com.Pglaman pertma sy ,sgt puas hti,.suka dgn ukiran kayu n video.moga aqiqahcentre trus maju
Nur Diana
Nur Diana
02:41 04 Jan 22
Alhamdulillah the overall service were attend to promptly. Video proof of Aqiqah were provided as well. They are trustworthy and committed to serving the good cause. May Allah bless the team at... AqiqahCentre.read more
Fadhli Shah
Fadhli Shah
13:13 18 Dec 21
Service Yang baik! Alhamdulillah dengan izin Allah, semuanya berjalan dengan lancar!

Furthermore, we received a wooden engraved certificate with our son’s name on it! MasyaAllah! Keep up the... good work guys! Much appreciated! 🖤🤙🏼💪🏼read more
Mio Na
Mio Na
06:52 06 Dec 21
pendaftaran yg cepat & mudah, servis terbaik 👍, sangat sangat puas Hati 🥰
terima kasih aqiqah center.com ❤️👍
Dewi Fazika
Dewi Fazika
23:36 24 Nov 21
Alhamdulillah, sangat membantu dan memudahkan urusan untk aqiqah anak...

Maka tertunailah tanggungjawab dan terlaksanalah ke atas dirimu, anakanda.. sembelihan Aqiqah. Urusan kami lakukan di... AqiqahCentre.com pada;

Khamis (11/11/21) di Mekah.

Kami memilih melakukan aqiqah dengan cari begini kerana banyak faktor dan sesuai keadaan pandemik yang melanda.semoga Allah menerima amalan kami. Amin..

Terimakasih buat semua yang sentiasa mendoakan kami sekeluarga.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225318354723954&id=1175504540
read more
Tho Tailor
Tho Tailor
14:27 16 Nov 21
Alhamdulillah dengan izin Allah, hajat kami untuk aqiqah anak-anak kami dah terlaksana. selain sijil kami turut menerima hadiah paling istimewa sebuah AlQuran kayu edisi khas. Terimakasih Aqiqah... Centre yang telah banyak membantu memudahkan urusan kami..read more
Mohammad Irham
Mohammad Irham
14:02 16 Nov 21
sgt cpt dan mudah .. terima kasih @AqiqahCentre.com
Sheikh M Hisyam
Sheikh M Hisyam
02:15 15 Nov 21
Alhamdulillah tertunai sudah kewajipan sebagai ibubapa dengan membuat aqiqah bersama Aqiqahcenter.com ini, sangat mudah dan dipermudahkan.. Terima kasih kami ucapkan kepada AqiqahCentre kerana... mempermudahkan urusan kami utk membuat aqiqah. Terbaikkk👍👍👍read more
Mariam Zuhayr
Mariam Zuhayr
02:34 14 Nov 21
Syukur Alhamdulilah kepada Allah swt aqiqah anak saya sudah disempurnakan oleh Aqiqah Centre..terima kasih...thumbs up for your splendid services....inshallah will go for the next Qurban... service..sangat2 memuaskan hati..good job..keep.it upread more
Wan Yadiy
Wan Yadiy
03:49 13 Nov 21
Pendaftaran yang sangat mudah. Service pun terbaik. Timing bila nak sembelih pun diorang hntr SMS bila akan buat. Memang recomended sangat AqiqahCentre ni.Video pun lepas 2 hari dah dapat.... 😊👍👍read more
Pasii Jai
Pasii Jai
06:44 05 Nov 21
alhamdulillah selesai sdh..trmksih aqiqah centre
Dyla Diesya
Dyla Diesya
23:22 02 Nov 21
Alhmdulillh syukur sgt²..
Selesai sdh urusan aqiqah buat diri sy & juga ank llaki sy b'sama AqiqahCentre.com..
AqiqahCentre.com service & layanan sgt terbaikkkk & memuaskan..
Sy daftar 22/10... mnta trikh penyembelihan 29/10 dpt video penyembelihan 30/10 & dpt sijil kayu 2/11..
Cepat & mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com..
Terima ksih sy ucpkan pd Ustaz Musa & Maya Iskandar dri AqiqahCentre.com yg byk mmbntu & m'mudahkan urusan sy sekeluarga..
read more
Iman Nizam
Iman Nizam
15:39 01 Nov 21
Alhamdulillah Syukur, selesai urusan aqiqah anak bersama AqiqahCentre.com. Terima kasih Ustaz Musa & Maya Iskandar dr Aqiqah Centre yg sgt membantu & memudahkan urusan sya sekeluarga. Terbaik team... Aqiqah Centre...🥰read more
Saha Sulaiman
Saha Sulaiman
04:50 29 Oct 21
Saya memilih Aqiqah Centre kerana urusan aqiqah dilakukan dengan penuh tanggungjawab dan committed, Alhamdulillah dan terima kasih Aqiqah Center kerana memberikan service terbaik dan 100% trusted... service. Semoga Aqiqah Centre & cik Maya Iskandar terus success dan berjaya - Saharudin 21.10.21read more
NA Ghazali
NA Ghazali
14:19 28 Oct 21
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Ziyyad Umar.Urusan yg pantas.Terima kasih pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim... pandemik.moge Allah memberkati.. aminn🤲Terbaikkread more
Asrul Asrikin
Asrul Asrikin
06:10 23 Oct 21
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Terima kasih juga pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.moge Allah memberkati..... aminn🤲read more
Mohamad Irwan
Mohamad Irwan
09:52 21 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah puteri kami ,video telah diterima tadi pagi.. Semoga aqiqah anak kami di Terima Allah swt .. Jazakumullah khairan Dan Terima kasih pada crew aqiqahcentre.com... kerana telah memberi perkhidmatan terbaik Dan Telus..⭐⭐⭐⭐⭐read more
Amizul Fadly Bin Mahat
Amizul Fadly Bin Mahat
04:04 21 Oct 21
Syukur Alhamdulillah.. Majlis Aqiqah untuk anak saya yang ke empat berjalan lancar... Servis yang disediakan sangat bagus dan cepat prosessnya.. Terima kasih kerana menjayakanya.. 😍
Nur Aisyah Hamid Amiril
Nur Aisyah Hamid Amiril
13:09 20 Oct 21
Alhamdulillah Terima kasih .
lega Rasanya bila da Aqiqah kan anak.
sangat2 Cepat Dan pantas .
daftar 14/10/21
Selesai Aqiqah 15/10/21
dapat video nya pada mlm tu juga. ... Alhamdulillah ya Allah...read more
Norfazilah Binti Ibrahim
Norfazilah Binti Ibrahim
16:47 19 Oct 21
alhamdulillah...selesai sudah aqiqah utk anak2 sy NUR FATIN DAMIA BT MUHAMMAD SHAFIQ & MUHAMMAD SYAHMI B. MUHAMMAD SHAFIQ.Terima kasih AqiqahCentre.com perkhidmatan yang terbaik.
Ayangkuina Ayangkuina
Ayangkuina Ayangkuina
11:14 18 Oct 21
Alhamdulilah 1 October 2021 selesai sudah Aqiqah anak saya di Tanah Suci Mekah…Terima kasih
Team aqiqahcentre.com cepat dan dipercayai Terbaik 👍
Shuhada Azmi
Shuhada Azmi
07:05 18 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anakanda bongsu saya NUR AMANDA SUFI BINTI ZAINOL Memang terbaik service dari aqiqahcentre... Daftar 16/10/2021 harini dah dapat wassup video penyembelihan aqiqah... ank di Kota Suci Mekah... Cepat dan mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.com... Moga diberkati segala urusan kita semuaread more
Sarimah Sarimah
Sarimah Sarimah
12:17 16 Oct 21
AlhamduLiLLah seLesai sudah aqiqah anak saya 15.10.2021 di tanah suci Mekah.. terima kasih aqiqahcentre peLayanan yang baik dan cepat
Mas Diana Ana
Mas Diana Ana
16:02 15 Oct 21
Dengan berkat dan izin dariNYA serta rezeki yg diberi kpd kami.. alhamdulillah.. terlaksana dan sempurna jua tasyakuran aqiqah 5 ekor kambing utk ank² kami Izz Zafri bin Azrizal, Izz Humaira bt... Azrizal dan Izz Zafran bin Azrizal pada 8 Oktober 2021 yang lalu di Tanah Suci Kota Mekah dgn bantuan #Aqiqahcentre.com .. walaupun dah lama merancang masih belum boleh dilakukan lebih² lagi dgn musim pandemik ini.. alhamdulillah dipertemukan dgn pihak #Aqiqahcentre.com yg sgt² membantu dan memudahkan niat kami utk melakukan amalan sunat yg dituntut dlm islam... terima kasih #Aqiqahcentre.com .. semoga dgn berkat terlaksananya ibadah ini, dpt menjadikan ank² kami anak² yg soleh dan solehah, berbakti kpd kedua ibu bapa dan menjadi asbab utk kehidupan yg lebih diberkati dan dirahmati.. aminnn ..read more
Wana Balqis
Wana Balqis
05:08 14 Oct 21
Alhmadulillah.. 🤲🏻 13/10/21
Selasai Aqiqah untuk Anak Pertama saya, dilaksanakan di tanah suci Mekah, senang & cepat, berurusan dengan mereka, terima kasih team AqiqahCentre.com... untuk menyediakan perkhimatan yang terbaik, dan memudahkan urusan kami sekekuarga..read more
Wan Aizul
Wan Aizul
14:03 12 Oct 21
Alhamdulillah..sangat mudah dan senang berurusan dengan AqiqahCentre.com ...saya sangat berterima kasih dan berpuas hati.. terima kasih AqiqahCentre.com
Afiq Aman
Afiq Aman
11:51 09 Oct 21
I'm glad to chance upon Aqiqah centre. I was able to book for my son on the 21st day after he was born and they services are excellent. Highly recommend and look forward to their limited edition... gifts. I will do 1 more for the next maulidur rasul in future.read more
Syaqiel Aakif
Syaqiel Aakif
04:58 08 Oct 21
Tanpa was-was..sistematik dan terbaik..Alhamdulillah tertunai aqiqah anak hari ke7 melalui Aqiqah Centre..jgn ragu , mereka padu
Ismail Halim
Ismail Halim
21:42 07 Oct 21
mudah dan cepat di percayai
Shahreza Yusof
Shahreza Yusof
07:06 07 Oct 21
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki dan perempuan dibawah pengurusan @AqiqahCentre.com, cepat dan sangat memuaskan..
Sue Syaz
Sue Syaz
09:48 06 Oct 21
Alhamdulillah segalanya berjalan lancar..Sangat mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com.
Cepat dan dipercayai.👍
Tahniah Team AqiqahCentre.com. Terbaik... 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Zaini Aeisha
Zaini Aeisha
05:02 06 Oct 21
Alhamdulillah everything was smooth. Recommended and trusted.
Mohamad Sufi Mat Salleh
Mohamad Sufi Mat Salleh
05:01 06 Oct 21
Aqiqahcentre.com terbaik dan menjadi pilihan saya
Mohammad Farhan
Mohammad Farhan
04:52 06 Oct 21
kemudahan pembayaran yg mudah, info yg baik, respon yg cepat..
Ismawati Ishak
Ismawati Ishak
04:26 06 Oct 21
Alhamdulilah selesai juga aqiqah anak 4/10/21 waktu pandemik Covid19..mudah dan dipercayai...Tersalah isi nama anak nasb baik admin cepat n betulkan semula🤲🤲🤲Tq
Asuha Yahya
Asuha Yahya
04:23 06 Oct 21
Siapa rasa ragu2 tolong baca review i 😆. Bkerjasama dgn team aqiqahcentre sgt2 mudah dari i start whatsapp sampai lah dah siap pun proses aqiqahnya. 5hb i buat payment 6hb terus proceed.... Esoknya i terus dpt video bukti nama anak disebut dlm vdeo, sekali dengan kambing utk di aqiqah.read more
Na Bihah
Na Bihah
19:53 05 Oct 21
Recommended ! Paling best bila dapat video Aqiqah disertakan sebut nama anak .. 😊 Alhamdulillah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada Team Aqiqah Centre dilaksanakan dengan cukup baik !... Sekarang tengah tunggu sijil pula .. tak sabar 😘read more
Mohd Khuzairi
Mohd Khuzairi
13:20 04 Oct 21
Alhamdulillah.,, proses yg sangat mudah dan dipercayai.. sangat recommended 👍👍
Khairudin Deanerra
Khairudin Deanerra
13:11 04 Oct 21
boleh dipercayai
terbaik
tarikh sembelihan 3/10
4/10 dah dpt video sembelihan
memang rekomen kalau nak buat aqiqah atau korban
Ira Syahirra
Ira Syahirra
13:06 04 Oct 21
Alhamdulillah syukur nikmat . aqiqah putera sy telah selesai dgn jayanya . semoga sentiasa diberkati allah swt kerna memudahkan urusan . amin 🤲🏻
Angah Hamzah
Angah Hamzah
13:00 04 Oct 21
alhamdulilah selesai aqiqah anak pertama sy bersama aqiqah centre ..
Mohd Syaqil
Mohd Syaqil
12:41 04 Oct 21
terbaik...Alhamdulillah...
Sharfini Abd Karim
Sharfini Abd Karim
06:32 04 Oct 21
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah bersama Aqiqah Centre.. sangat cepat. Video sembelihan juga cepat dihantar.. terima kasih Aqiqah Centre👍
Erda Abd Rahman
Erda Abd Rahman
06:25 04 Oct 21
Alhamdulillah , dgn adanya khidmat @Aqiqahcentre.com ni , sy dpt menyempurnakan ibadah aqiqah utk ank perempuan sy . Ni kali ke-2 sy gunakan khidmat @aqiqahcentre.com . Mmg servis terbaik . Thank you... 💖read more
Mohd Yousoff
Mohd Yousoff
05:21 04 Oct 21
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak bongsu.AqiqahCentre terbaik.
Mus Messi
Mus Messi
02:13 04 Oct 21
Received Aqiqah video within 2 days after Aqiqah. good service and highly recommended.Alhamdulillah…
Noor Hanifah
Noor Hanifah
02:01 04 Oct 21
Alhamdulillah aqiqah done for my daughter. video send as proof.. senang hati.
Iwan Wan
Iwan Wan
00:40 04 Oct 21
alhmdulilh terbaik aqiqah centre..selmat dh anak sy buat aqiqah dkt mekah
Suzieana Ibrahiem
Suzieana Ibrahiem
15:52 03 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah arwah puteri sulung pada hari Jumaat lepas. Pilih tarikh 1 oktober sempena tarikh lahir arwah. Sebak dengar nama arwah anak disebut di Makkah Al Mukaramah. Terima... kasih pihak aqiqahcentre. Urusan yg sangat mudah dr pendaftaran sehinggalah selesai aqiqah.read more
Muhammad Ihsan
Muhammad Ihsan
13:17 03 Oct 21
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah puteri sulung kami. Sangat mudah urusannya dan pantas. Terbaik 👍
Nur Qaseh
Nur Qaseh
23:07 02 Oct 21
Alhamdullilah.. selesai sudah ibadah aqiqah puteri kami. Terima kasih @aqiqahcentre.com menyediakan perkhidmatan terbaik dan pendaftaran yg sangat mudah
Mimah Adnan
Mimah Adnan
23:33 01 Oct 21
Alhamdulillah
Selesai aqiqah untuk puteri bongsu kami
Humaira Afra binti Hasni
Ikutkan nak buat majlis juga tapi musim covid macamni semua nya terbatas
Setelah berbincang dengan suami... kami pilih AqiqahCentre.com selepas baca review
Aqiqah dilaksanakan di Mekah memang suka sangat
Proses pendaftaran sangat mudah siap boleh pilih tarikh bila kita nak ia dilaksanakan
Video semasa aqiqah pun cepat dapat. Nama afra juga di sebut dengan jelas dan tepat.Alhamdulillah
Kepada kawan-kawan, akak memang recommend AqiqahCentre.com ni untuk melaksanakan aqiqah di musim pandemik sekarang ni
Terima kasih AqiqahCentre.com
read more
Triple J Merah
Triple J Merah
02:11 01 Oct 21
Alhamdulillah...mudah dan pantas ..tq aqidah centre...
Shamsuddin Abdul Rahman
Shamsuddin Abdul Rahman
22:09 30 Sep 21
Alhamdulillah. Memang berbaloi berurusan dgn mereka. Servis tiptop.. pantas dan sistematik.
Mohd Taufik Mohd Ramlan
Mohd Taufik Mohd Ramlan
15:53 30 Sep 21
Service yang baik, mantap dan mudah komunikasi serta segera menerima jawaban jika di tanya.
Kasfulisam Husni Thamrin
Kasfulisam Husni Thamrin
15:13 30 Sep 21
Alhamdullillah.. service yang tiptop.. cepat dan mudah.. highly recommended..
Mohamad Najib Ismail
Mohamad Najib Ismail
12:08 30 Sep 21
Perlaksanaan yang efisyen dan tepat pada tarikh yang di minta. Ini aqiqah kedua bersama Aqiqah Centre untuk cucu no 3. Alhamdulillah. Terima kasih.
Macan
Macan
12:03 30 Sep 21
alhamdulillah...dah 2 org ank aqiqah melalui aqiqahcentre.com ni..
sangat2 rekemen utk sesiapa yg belum buat lagi aqiqah lagi..insyallah...
servis yg baik cepat dan telus...
syabas saya... ucapkan..
⭐⭐⭐⭐⭐
👍👍👍👍👍
read more
Wawa Amen
Wawa Amen
17:36 29 Sep 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya. Terima kasih AqiqahCenter.com kerana memudahkan urusan kami. Servis sangat cepat dan pendaftaran sangat mudah.
Adilah Hamzah
Adilah Hamzah
16:48 29 Sep 21
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdulillah! Terima Kasih yang tidak terhingga buat semua team AqiqahCentre. Servis terbaik, cekap, sangat pantas, pendaftaran yg mudah, pengendali yg... ramah. Adanya AqiqahCentre ini memudahkan urusan aqiqah anak perempuan saya yg tertangguh dimusim covid ini. Smoga semua kakitangan yang terlibat diberkati dunia akhirat juga menjadi asbab kebaikan yg kita lakukan. Ameen! ♥️♥️♥️read more
Zaleha Leha
Zaleha Leha
15:04 29 Sep 21
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk anak saya. Memang mudah dan cepat. Sangat sesuai utk pasangan yang bekerja. Tambahan pula musim pandemik ni...keselamatan lebih utama.😊
Fakurrozi Fakhrul
Fakurrozi Fakhrul
10:08 29 Sep 21
Pengurusan yg mudah & trusted. Alhamdulillah semoga Allah menerima amal yg kt lakukan.
Mohd Hanzalan
Mohd Hanzalan
07:33 29 Sep 21
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah anak saya... Cepat.. Dan mudah.. Terbaik...siap hantar video lagi.. Untuk saya, untuk bukti. AQIQAH centre. Com memang terbaik..

Semoga dipermudahkan... segala urusan dunia dan akhirat.. Amin...

Terima kasih

AQIQAH centre. Com
read more
Muhzan Mustaffa
Muhzan Mustaffa
03:18 29 Sep 21
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk anakanda puteri kami … kali ke-2 mengunakan khidmat AqiqahCentre.com…terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d... AqiqahCentre.com..in shaa Allah, semoga tugas² kalian dberkati ALLAH...TQVM AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Du-one Mamat
Du-one Mamat
00:20 27 Sep 21
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre, perkhidmatan yang terbaik dan pantas. Selesai aqiqah untuk putera sulung. Akan saya suggest kepada ahli keluarga dan sahabat untuk memilih AqiqahCentre.... Terbaikkkkread more
Naa Pie
Naa Pie
23:51 26 Sep 21
proses pendaftaran yang mudah, terbaik AqiqahCentre.com
Wardiyah Rahmat
Wardiyah Rahmat
23:43 26 Sep 21
Terima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan lagi urusan untuk buat aqiqah . mudah dan senang . cepat . Alhamdulillah kami sekeluarga berpuas hati . ❤
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
23:01 26 Sep 21
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk ketiga tiga anakanda kami..2 lelaki seorng perempuan..terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d AqiqahCentre.com..ins sha... allah moga tugas² kalian dberkati ALLAH...TQ AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Susan Liew
Susan Liew
17:39 26 Sep 21
Alhamdulillah proses aqiqah anak lelaki saya sgt mudah dan sistematik. Especially time MCO dapat buat ibadah online. Terima Kasih Aqiqah Centre team.
Fyza Dyanie
Fyza Dyanie
15:40 26 Sep 21
Syukur Alhamdullilah selesai suda Akikah anak sy. Berbaloi sgt boleh pilih tarikh dan dipermudahkan smuanya. 😍
Hasbullah Hashim
Hasbullah Hashim
15:36 26 Sep 21
Layanan yang sangat telus, cepat & baik. Mudah urusan. Segalanya dipermudahkan. 👍🏻👍🏻
Nur
Nur
15:30 26 Sep 21
Assalamualaikum..Saya bersyukur ke hadrat Allah swt kerana dipertemukan dengan Aqiqah Centre. Aqiqah anak saya yang telah tertangguh hampir dua tahun telah selesai dalam masa 1hari sahaja. Pembayaran... urusan aqiqah sangat mudah dengan menggunakan online banking. Saya dapat video aqiqah yang dilaksanakan di Mekah dalam masa 3 hari sahaja. Team Aqiqah Centre sentiasa mengemaskini berita urusan aqiqah melalui Whatsapp.

Mudah,murah dan dipercayai.Pilihan yang tepat untuk melaksanakan aqiqah. Terima kasih team Aqiqah Centre. Alhamdulillah .. Terbaik 👍😍.
read more
Nouraishah Aecah
Nouraishah Aecah
15:16 26 Sep 21
ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH.
Dengan adanya bantuan dari AqiqahCentre.com saya dapat laksanakan aqiqah untuk kedua anak lelaki, suami dan diri sendiri. sangat berterima kasih pada pihak... AqiqahCenter.com, sebutan nama yang sgt jelas dan tarikh aqiqah dilaksanakan pun mengikut tarikh permintaan. Cara pendaftaran yg mudah dan pertolongan/penerangan dari pihak AqiqahCenter.com sgt membantu. terima kasihread more
Syazani Idrus
Syazani Idrus
14:49 26 Sep 21
Alhamdulillah.. Proses yg cepat.. Hari ni submit borang.. Esk dpt da date akikahnye..
Farhani Ismail
Farhani Ismail
14:33 26 Sep 21
Alhamdulillah..pengurusan yg pantas.. video juga jelas... terima kasih
Hishamz Jalin
Hishamz Jalin
14:29 26 Sep 21
Alhamdullilah semua sudah selesai terima kasih kepada aqiqahcentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak saya dalam tempoh pkp ini.
Muhammad Faiz
Muhammad Faiz
12:47 26 Sep 21
Alhamdulillah..saya baru lepas buat aqiqah anak saya pada hari Jumaat lepas...hari ini dapat video sembelihan..terima kasih AqiqahCentre.com...perkhidmatan terbaik
De Wi
De Wi
09:13 26 Sep 21
Syukura alhamdulillah, selesailah sudah aqiqah untuk dua org anak saya sekali. sangatlah mudah berurusan dengan Aqiqahcentre.com.
Harga pun sangat berpatutan..
Siti Nurain Mat Amin
Siti Nurain Mat Amin
04:43 26 Sep 21
Syukur alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putri kami.. Terima kasih juga pada team Aqiqah Centre.Com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.
Rambu Tan
Rambu Tan
00:54 26 Sep 21
Alhamdulillah..tersangatlah mudah nya ibadah aqiqah buat cucu saya . Terima kaseh pada pihak aqiqahcentre yg tlah menjalankan amanah dgn jaya nya.
Suhaini Nik Hassan
Suhaini Nik Hassan
23:09 25 Sep 21
Terima kasih AqiqahCentre. selesai aqiqah untuk anak . sangat pantas
Norshaqina M. Impong
Norshaqina M. Impong
16:07 25 Sep 21
Alhamdulillah harini dapat buat Aqiqah untuk 3 ahli keluarga sy , tahun lepas anak sy, tahun ni dah 4 kali buat Aqiqah dengan AqiqahCentre.com ... Alhamdulillah semua dipermudahkan , service Aqiqah... mmg terbaik ,laju ..tqread more
Imran Zainal
Imran Zainal
15:32 25 Sep 21
Alhamdulillah semalam (24/09/21) selesai aqiqah untuk seorang anak lelaki saya. semua urusan telah di buat dengan baik oleh team aqiqahcentre.com . yang penting segala urusan semua sangat mudah .... saya cuma ambil masa dalam 30-45 minit untuk urusan di whatsapp dan terus buat bayaran. kepada semua yang ingin cari wakil untuk uruskan aqiqah anak jangan ragu2 untuk memilih aqiqahcentre.com 👍 TERIMA KASIH KEPADA SEMUA TEAM AQIQAHCENTRE.COM 💕read more
Schabella EyKeen
Schabella EyKeen
09:57 25 Sep 21
Sgt memudahkan, sgt cpt dan layanan sgt bagus ⭐⭐⭐⭐⭐
Zila Razak Sbp
Zila Razak Sbp
11:44 24 Sep 21
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah anak ke2 kami pada 10/9 yang lepas.

Pada awalnya, kami suami isteri merancang nak buat akikah anak di kampung. Namun selepas 2 kali tertangguh di sebabkan... pandemik ni, kami mencari alternatif lain untuk tunaikan hasrat kami. Alhamdulillah, ternampak posting seorang kawan yang menggunakan khidmat aqiqahcentre untuk anak beliau. Dari situ, saya mula buat survey dan terima kasih aqiqahcentre kerana memudahkan dan menunaikan hasrat kami.

Semuanya sangat mudah; sistem pendaftaran yang mudah difahami, sistem pembayaran yang mudah dan kita akan menerima mesej makluman bayaran diterima oleh pihak aqiqahcentre sebaik selesai membuat pembayaran.

Saya sekeluarga amat berpuas hati dengan layanan dan cara kerja pihak aqiqahcentre. Kepada mereka yang berhasrat untuk menunaikan ibadat aqiqah, pilihlah aqiqahcentre. InsyaAllah, harga mampu milik dan setiap hasil sembelihan akan diagihkan kepada keluarga susah di sekitar Makkah.

Semoga semua amalan kita diterima dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat🤲amin. Terima kasih aqiqahcentre, semoga kalian terus maju jaya dan usaha ini mendapat keberkatan dan keredhaanNya.
read more
Norasma Ahmad
Norasma Ahmad
06:56 24 Sep 21
Salam Jumaat yang mulia 💙

Alhamdullillah telah selesai Aqiqah utk puteri kami..era pandemik ni segalanya dipermudahkan..terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami..segalanya... dihujung jari 😇

Rezeki Nur Aamina, aqiqah dibuat di tanah suci Mekah..walau kami belum jejak kaki kesana namun namanya telah disebut..semoga dipermudahkan urusan kami kesana satu hari nanti 🤲🏻

Terima kasih aqiqahcenter permudahkan urusan kami..cepat dan cekap dalam melaksanakan tanggungjawab,mudah berurusan serta pantas dlm memberikan tindak balas..kepada sesiapa yg berhajat utk melaksanakan ibadah aqiqah ini boleh berhubung dgn mereka..pasti akan berpuas hati 👍

Terima kasih sekali lagi buat aqiqahcenter & team 🎀

#ACR2021
#reviewaqiqahcenter2021
#SEMOGAADAREZEKIMENANG🤲🏻
read more
Next Reviews
js_loader

MENANGI

CABUTAN BERTUAH HARIAN
10 SET TELEKUNG
SITI KHADIJAH

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta & alamat penghantaran cenderahati. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Qurban akan disempurnakan selama empat hari mengikut giliran pendaftaran.

3. Anda akan terima makluman status ibadah qurban melalui email / whatsapp. Cenderahati penyertaan akan dihantar dalam 3 minggu selepas ibadah disempurnakan.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Qurban dilaksanakan di tanah suci Mekah secara profesional.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Daging qurban akan diagihkan ke fakir miskin sekitar Tanah Suci Mekah

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi dan telah mendapat permit untuk beroperasi sepanjang PKP di Mekah.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. 

Kami ambil maklum bahawa qurban di kawasan sendiri lebih afdal.

Ini adalah alternatif untuk mereka yang ingin melakukan ibadah qurban tetapi tidak mempunyai bajet yang tinggi.

Daging qurban akan diagihkan ke fakir miskin di Mekah

Hukumnya harus.

Qurban yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Namun, ada yang tidak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan. Maka ibadah qurban di Mekah ini adalah alternatif.

Jika kita tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Anda boleh baca sendiri review jujur pelanggan kami sebelum ini Facebook & Instagram.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Tempahan boleh dibuat pada bila-bila masa sebelum 10 Julai 2022.

Boleh hubungi Encik Bryan Musa di 011-1437 4843 (Call / Whatsapp)

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(selain cuti umum)
9:30 am – 3:30 pm

Hotline :
011-14374843
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

K-3-01, Conezion, Persiaran IRC3, Ioi Resort, 62502 Putrajaya