Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
19,000 PELANGGAN"

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 1094 reviews
powered by Facebook
Razizudin Dimyati
Razizudin Dimyati
2020-07-09T11:17:16+0000
alhamdulillah.. mudah dan telus.. ibadah aqiqah selesai dalam masa 3 hari dari tarikh pembayaran.. bukti video aqiqah... disertakan.. terima kasih..read more
Malisa Shamsurizal
Malisa Shamsurizal
2020-07-09T11:07:12+0000
Alhamdulillah Syukur..Terlaksana niat Aqiqah untuk ank2.Aqiqahcentre.com sangat2 membantu lebih lagi dlm musim mcm... ni.Terima kasih sangat berpuas hatiread more
Mazdan Basman
Mazdan Basman
2020-07-09T06:47:05+0000
Alhamdulillah tercapai hajat untuk aqiqahkan anak. Terima kasih AqiqahCentre.com kerana telah membantu. Sungguh mudah... dan senang berurusan. Highly recommended.read more
Noor Hafizah
Noor Hafizah
2020-07-09T06:09:37+0000
Assalamualaikum semua❤️.Tujuan REVIEW ini untuk mereka yang mempunyai niat nak aqiqah tapi ada was-was nak... percaya kalau aqiqah boleh dilaksanakan hanya di hujung jari sahaja😊.Saya Hafizah, asal Sarawak. Belum di-aqiqah kerna belum mampu nak buat majlis, nak beli kambing tapi bila ternampak ads di FB, aqiqahcenter.com menawarkan aqiqah di Tanah Suci Mekah dengan harga yang mampu milik. .Beserta dengan video sebagai bukti penyembelihan & dengan kerjasama NGO, daging tersebut diagihkan dengan sanak saudara se-Islam di negara luar😊 .Alhamdulillah dengan RISIKO untuk memberi kepercayaan, Aqiqahcenter benar2 menjalankan AMANAH ini. Alhamdulillah tak menyesal🌹❤️🙏🏻Terima kasih tak terhingga.Kemudian saya rekomen dengan keluarga belah suami. Terharu & gembira sangat2 niat Mertua nak aqiqahkan anak yang ramai terlaksana dengan jayanya dengan aqiqahcenter. Hanya menunggu masa menerima sijil kayu seperti apa yang sya terima minggu lepas. .Terima kasih tak terhingga buat admin yang support. Ada kisah kami tersalah isi number telefon, tapi admin mereka cepat, cekap dalam menangani kesilapan kami & menghantar video2 tersebut. Minta maaf ye🙏🏻🙏🏻 happy sangat hari nie🤗🤗read more
Noraini Ramli
Noraini Ramli
2020-07-09T05:58:54+0000
alhamdulillah...trcapai hajat utk aqiqahkan anak...terima kasih AqiqahCentre.com sngat brpuas hati...
Liz Muhamad
Liz Muhamad
2020-07-09T03:10:42+0000
Alhamdulillah..terima kasih aqiqahcentre com kerana membantu kami melaksanakan ibaqah aqiqah buat saya dan ank saya..
Fadzili Ismail
Fadzili Ismail
2020-07-09T01:46:00+0000
Alhamdulillah, terima kasih aqiqahcentre.com , mudah urusan dan senang. 👍🏻
Noahnh Rab
Noahnh Rab
2020-07-09T01:36:48+0000
alhamdulillah sangat berpuas hati dgn aqiqahcentre.com menjalankan aqiqah hari jumaat di makkah.. semoga anakku menjadi... ank yang soleh.. aminnread more
Azlan Shah
Azlan Shah
2020-07-09T01:35:36+0000
alhamdulillah selesai sudah hajat untuk buat aqiqah anak..murah sngat dan di percayaimantap 5 bintang sya bgi
Muhammad Hazuwan Shariff
Muhammad Hazuwan Shariff
2020-07-08T23:38:41+0000
Alhamdulillah. terbaik. mudah berurusan. mmg recommended sgt². moga Allah mudahkan semua. moga murah rezeki. rezeki... dapat kambing cantik.read more
Mdm Sanisah Perengie
Mdm Sanisah Perengie
2020-07-08T23:08:29+0000
syukur alhamdulillah...terlepas dah niat nak aqiqah anak..aqiqah centre sangat mmbantu..lebih2 lagi masa sekarang... tengah PKPB...alhamdulillahh😙😙read more
Mutiara Langit Jingga
Mutiara Langit Jingga
2020-07-08T13:47:59+0000
alhamdulillah telah selesai penyembelihan hewan aqiqah putra saya.proses sangat mudah dan cepat.terima kasih... Aqiqahcenter.comread more
Rozaieen Adie
Rozaieen Adie
2020-07-08T07:44:29+0000
Alhamdullillah, agar kita diberkati Allah Taala. Dipermudahkan segala urusan. Aamiin.
Emy Muhd
Emy Muhd
2020-07-08T04:06:13+0000
alhamdulillah...aqiqahCentre.com dapat membantu memudahkan golongan orang yang ingin membuat aqiqah.semoga allah... permudahkan segala urusannya...tambah bila musim pkpp nie...terbaik aqiqahCentre.com👍🏻..Allah sahaja yang dapat membalasnya😁...read more
Su Osman
Su Osman
2020-07-08T03:36:54+0000
Alhamdulillah AqiqahCentre.com membantu utk selesaikan urusan aqiqah ank kami dgn baik dan telus..Video dan Gambar... penyembelihan sgt jelas...Tepati jangka waktu yg dianggarkanHarga yg murah👍🏻👍🏻👍🏻😊read more
Ila Merahitam
Ila Merahitam
2020-07-08T03:16:34+0000
Alhamdulilah, urusan dengan Aqiqahcentre.com ini sangat mudah... video yang diberikan jelas dan mengikut waktu yang di... beritahu... sangat2 recommend 😊❤️read more
Suhaila Fadzillah
Suhaila Fadzillah
2020-07-08T02:37:51+0000
Ucapan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat . Harapan agar usaha baik ini dapat diteruskan lagi pada masa... akan datang.In sha allah kami akan gunakan service AqiqahCenter.com lagi pada masa akan datang ☺️aqiqahcentre.com memang terbaik 👍🏻Service tiptop 🥰Mudah & Cepat 🕰Segalanya hanya di hujung jari sahaja 😉aqiqahcentre.comaqiqahcentre.comaqiqahcentre.com#Recommended ❗️#Recommended ❗️#Recommended ❗️#Recommended ❗️read more
Zaili Kily
Zaili Kily
2020-07-08T02:15:55+0000
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah anak, sangat senang dan mudah berurusan dengan AqiqahCentre.com. 😊
Hakimie Abd Hamid
Hakimie Abd Hamid
2020-07-08T02:09:02+0000
Semoga terus maju. Inshaallah
رشدان بن ذكريا
رشدان بن ذكريا
2020-07-08T02:04:42+0000
Alhamdulillah syukur... service dan layanan daripada pihak aqiqahcenter amat memuaskan hati. Mudah dan cepat..... inshaAllah smoga Alah terimaread more
Alice Radin
Alice Radin
2020-07-08T01:58:38+0000
terbaik....murah mudah dan sempurna...semoga diberkati
Azuwan Wan
Azuwan Wan
2020-07-08T01:57:53+0000
Alhamdulilah.... Terima kasih aqiqah Centre. Com... Selesai buat aqiqah ank yg kedua sy abbasy wildan
Dzuraiezhar Is
Dzuraiezhar Is
2020-07-08T01:50:52+0000
Alhamdulillah.. terima kasih AqiqahCentre.com untuk urusan process aqiqah anak perempuan saya.
Hajib A. Mordian
Hajib A. Mordian
2020-07-07T11:42:00+0000
alhamdulillah.. selesai Aqiqah untuk anak kedua saya, Abang Rizq Zarief.Sungguh mudah. Terima kasih Aqiqahcentre.com
Eina Sani
Eina Sani
2020-07-07T07:14:19+0000
alhamdulilah ..terima kasih aqiqah centre
Syahizad Adzidzi
Syahizad Adzidzi
2020-07-07T02:41:11+0000
Mudah dalam berurusan, video sembelihan aqiqah diberikan dalam masa 2 3 hari selepas pembayaran dilakukan. dan plate... kayu sampai dalam 2 hari selepas selesai aqiqah. semuanya mudah alhamdulillah.read more
Farid Lie
Farid Lie
2020-07-07T02:21:16+0000
AqiqahCenter.com memang terbaik. Mudah dan cepat. Memang boleh dipercayai. Saya syorkan pada rakan dan semua umat... islam.Terbaekkread more
SA Faiz
SA Faiz
2020-07-07T01:30:27+0000
alhamdulillah syukur Ya Allah..17/6/2020 membuat bayaran untuk aqiqah..19/6/2020 menerima video aqiqah..2/7/2020 terima... sijil aqiqah..salah satu perkhidmatan aqiqah yang cepat, mudah dan dipercayai..hanya dihujung jari walaupun anda berada dimana2..keluarga kami amat berpuas hati dan mengucapkan ribuan terima kasih diatas perkhidmatan yang amat baik ini..very recommeded 5 star pada sesiapa yang mempunyai hajat untuk ibadah qurban atau aqiqah!read more
Rossilawati Mat
Rossilawati Mat
2020-07-06T18:36:40+0000
waalaikumussalam wbtAlhamdulilah, selesai sudah aqiqah anak lelaki kami wan adam ariff amsyar bin wan mohamed, sangat... mudah berurusan ,video juga disediakan degan sebutan yg jelas.Dan trima kasih untuk aqiqah Centre.Service sangat terbaik!read more
Faiz Muhamad
Faiz Muhamad
2020-07-06T14:09:01+0000
Assalamualaikum.. Hai Uncle dan Auntie. Saya nak ucapkan terima kasih kepada @AqiqahCentre.com sbb telah membantu... ayah dan bonda saya untuk aqiqah kan seekor kambing untuk saya.Bukan sahaja harga yang berpatutan malahan kerja aqiqah tersebut dilaksanakan di Tanah Suci Mekah. Alhamdulillah. Saya sudah anda bila lagi 😉“Berserta anak itu ada aqiqah, maka alirkanlah darah untuknya, dan singkirkanlah sesuatu yang membahayakan daripadanya.” (Maksud hadis riwayat Tirmidzi)read more
Nur Ainie Ghanie
Nur Ainie Ghanie
2020-07-06T12:14:58+0000
Alhamdulillah syukur kpd Allah swt kerana temukan sy dgn aqiqahcentre dan terima kasih kpd pihak AQIQAHCENTRE.COM... kerana telah membantu urus ibadah aqiqah puteri kami raisha khayla nurjannah.. Begitu mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.. Segala urusan berjln lancar n cepat.. Terharu bl dpt video penyembelihan dr mekah n sijil dr pihak aqiqahcentre.. Trma kasih byk2 telah tunaikn hjt sy.read more
Arysha Idayu
Arysha Idayu
2020-07-06T11:54:56+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah Aydan di Tanah Suci Mekah🥰🥰🥰terima kasih @aqiqahcentredotcom... @aqiqahcentredotcom @aqiqahcentredotcom @aqiqahcentredotcom myediakan pkhidmatan yg terbaik siap dgn video aqiqah serta cenderahati🥰#aydanazreef #aqiqahcentredotcom @ Iskandar Puteriread more
DiYana Marzuki
DiYana Marzuki
2020-07-06T08:37:01+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak lelaki kami.. Terima kasih AqiqahCentre.com👍 Recommended service untuk... keadaan skrg.. Trusted service⭐read more
Cateija Aris
Cateija Aris
2020-07-06T07:30:40+0000
Terima kasih kerana telah menyempurnakan hajat kami sekeluarga utk melaksanakan akikah anak2 kami di Tanah Suci... Mekah..dalam tempoh seminggu segala urusan telah selesai 🥰🤲🏻 Alhamdulillah 💐read more
Dzianti Yanti
Dzianti Yanti
2020-07-06T06:58:07+0000
Alhamdulillah, everything went well. Thank you for your service and the video.
Aminnuddin Aris
Aminnuddin Aris
2020-07-06T05:03:10+0000
Alhamdulillah,,dgn izin Allah hajat Aqiqahkan anak tertunai dengan bantuan AqiqahCentre.com..Servis 5 bintang,harga... berpatutan,dipercayai dan lagi best ada free gift sijil ukiran kayu yg unik. Tq so much AqiqahCentre.com!!read more
Nurkhaliqin Syed Ahmad
Nurkhaliqin Syed Ahmad
2020-07-06T04:54:45+0000
Alhamdulillah Syukur dengan adanya Aqiqahcentre.com semuanya dipermudahkan..Rezeki nak buat Aqiqah di Tanah suci... Mekah...Semoga Allah merahmati dan redha dengan ibadah yg dibuat..terima kasih Aqiqahcentre.com..Really recommended❤read more
Zaleha Paie
Zaleha Paie
2020-07-06T03:40:57+0000
Alhamdulillah.. Selesai telah aqiqah anak bongsu saya atas ikhtiar Aqiqah Centre. Com.. DAN sangat pantas bertindak sbb... baru 3 Julai 2020 saya daftar dan 6 Julai 2020 terus penyembelihan dilaksanakan...read more
Saiful Mohd Nursyah
Saiful Mohd Nursyah
2020-07-06T03:19:47+0000
AqiqahCenter.com memang terbaik, ribuan terima kasih kerana mempermudahkn urusan aqiqah anak saya..terima kasih sekali... lagi..😊read more
Mohd Azroy Azyie
Mohd Azroy Azyie
2020-07-06T03:19:19+0000
Alhamdulillah,tak perlu pening2 dh,service terbaik...
Shamal Shahid
Shamal Shahid
2020-07-06T03:06:47+0000
Alhamdulillah..Dengan izin Allah.. kaedah ini sangat membantu ketika dunia dilanda musibah Covid-19..terima kasih... AqiqahCentre.comread more
Kesisang Comel
Kesisang Comel
2020-07-06T03:05:51+0000
Alhamdulillah hajat terlaksana sudah terima kasih.
Are Guss
Are Guss
2020-07-06T02:59:03+0000
Sgt memuaskn Dan service yg cepat.
Noor Aqlia HalionCkam
Noor Aqlia HalionCkam
2020-07-06T02:46:33+0000
Alhamdulillah....Terima kasih AqiqahCentre.com kerana menjadi alternatif dalam melangsaikan tanggungjawab kami ..... membantu, memudahkan kami melaksanakan ibadah aqiqah Muhammad Fawwaz bin Roslan @ encik fawwaz encik cobbok 😘Sebelum itu, terasa berat bukan kerana susah cari kandang kambing.. tapi atas faktor masa dan musim PKP👍 Dilaksanakan di tanah suci, Mekah.👍 Urusan mudah. Semua boleh bawa bincang 😍👍 100% secara online👍 Murah👍 Sembelihan aqiqah (anak saya) dilakukan pada hari Jumaat👍 PERCUMA : Sijil Kayu Premium untuk kenangan👍 BUKTI : Video sembelihan berserta sebutan nama anak.👍 PAHALA : Daging aqiqah diagihkan sebaiknya kepada fakir miskinread more
Echizen Asas
Echizen Asas
2020-07-06T02:03:10+0000
ini mmg sangat2 bagus.. 200% rekomennn... @AqiqahCentre.com sangat memuaskan... video aqiqah dgn jelas..... alhamdulillah.. d jamin tulen..read more
Norsyawana Mokhtar
Norsyawana Mokhtar
2020-07-06T01:37:35+0000
Alhamdulillah segalanya di permudahkan... Video pun di sediakan.. Terima kasih AqiqahCentre.com
Anna Mawar
Anna Mawar
2020-07-06T00:58:16+0000
"Alhmdullh syukur sgala hajat & niat kmi suami istri utk m’aqiqahkan kdua2 ank kmi Athira Azzahra & AIDIL ZHAFRAN... SYAWAL d TANAH SUCI MEKAH sudah ttunai dgn AqiqahCentre.com, sgt d pcyai,mudah,layanan yg baik serta hrga yg mmpu milik & pling mnarik kte akn dpt sijil ukiran kayu khas serta video pyembelihan d sna.. #sbagai bukti ksyukuran & rsa gembira ats kurniaan & anugerah dpd Allah serta d iringi dgn doa agr ank2 kmi mjd insan yg soleh & solehah,insya Allah....Aamiin ya rabbal alamin 🤲read more
Afiqah Aider
Afiqah Aider
2020-07-06T00:45:31+0000
Mudah, cepat dan diyakini!terbaik👍
Norliza Md Shariff
Norliza Md Shariff
2020-07-06T00:26:00+0000
Alhamdulillah.Terima kasih AqiqahCentre.com membantu saya untuk akikah anak-anak saya. Syukur segalanya berjalan dengan... lancar. Semoga segala urusan team dipermudahkan Allah SWT.read more
Wna WY
Wna WY
2020-07-06T00:09:28+0000
Aqiqahcentre.com sangat mudah dan menyediakan servis yang terbaik disamping harga yang berpatutan. Saya berpuashati dgn... AqiqahCentre.com. Alhamdulillah semuanya dipermudahkan oleh Allah s.w.t..read more
Zana Abd Molok
Zana Abd Molok
2020-07-05T23:28:42+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah dengan AqiqahCentre.com. Terima kasih semua team AqiqahCentre.com
Syed Hafizi SUi
Syed Hafizi SUi
2020-07-05T23:21:02+0000
Alhamdulillah telah amanahkan aqiqahcentre utk aqiqah anak saya. Servis yg mesra dan baik 👍🏻 5... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👏🏻read more
Mohd Rajis Yaakob
Mohd Rajis Yaakob
2020-07-05T22:05:07+0000
Waalaikumsalam... Alhamdulillah... Terima kasih Aqiqah Centre krn memudahkan urusan Aqiqah anak sy. Terbaik
Melastik Bintang
Melastik Bintang
2020-07-05T15:00:46+0000
Alhamdulillah,boleh dipercayai perkhidmatanyer...bleh recomend ker member2...
Fitri Aziz
Fitri Aziz
2020-07-05T14:50:12+0000
Syukur alhamdulillah. Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan AqiqahCentre.com. Boleh dipercayai dan urusan yg sangat... mudah.read more
Syimir Zulkifli
Syimir Zulkifli
2020-07-05T14:46:10+0000
Alhamdulillah.Aqiqah anak perempuan saya telah diamanahkan pada AqiqahCentre. Perkhidmatan yang terbaik.... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Hasrul Hassan Basri
Hasrul Hassan Basri
2020-07-05T14:43:15+0000
Syukur alhamdulillah. Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan AqiqahCentre.com. Boleh dipercayai.
Irone Wnn
Irone Wnn
2020-07-05T14:38:54+0000
AqiqahCenter.com memang terbaik, ribuan terima kasih kerana mempermudahkn urusan aqiqah anak saya..terima kasih sekali... lagiread more
Putih Hitam
Putih Hitam
2020-07-05T14:36:10+0000
Alhamdulilah, selesai sudah akikah anak saya... AqiqahCentre. Com amat Di syorkan. Terbaik
Rossi Fumi
Rossi Fumi
2020-07-05T14:34:52+0000
AqiqahCenter.com memang terbaik. Mudah dan cepat. Memang boleh dipercayai. Saya syorkan pada rakan dan semua umat islam.
Norainie Abdul Halim
Norainie Abdul Halim
2020-07-05T14:28:31+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya. Servis yg bagus dan sgt membantu terutama di waktu sekarang ini.
Ain Noni Prai
Ain Noni Prai
2020-07-05T14:27:47+0000
Assalammualaikum....AqiqahCentre.com memg terbaik dan sgt disyorkn kpd anda di luar sana yg memerlukn khidmat aqiqah... dan jg korban..servis, respons pantas dan terbaik..Alhamdulillahread more
Are U Rosli
Are U Rosli
2020-07-05T05:01:29+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya.. Terima kasih aqiqahcentre. Com... Memudahkan... Servis terbaik dan... layanan pon terbaik...read more
Amsa Sas
Amsa Sas
2020-07-05T04:55:22+0000
Alhamdulillah.. Perkhidmatan Aqiqah terbaik.
Ridzuan Ghani
Ridzuan Ghani
2020-07-05T02:17:24+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah.Servis terbaik dan cepat di AqiqahCentre.com.Terima Kasih AqiqahCentre.com
Mardhiyah Abdul Noor
Mardhiyah Abdul Noor
2020-07-05T01:14:31+0000
terima kasih, Sgt² membantu dlm keadaan skrg yg ada kekangan masa dan peluang 🥰
Habri Boobbely
Habri Boobbely
2020-07-05T01:09:50+0000
Alhamdulillah mudah dan lancar process semua, terima kasih service terbaik
Azizi Othman
Azizi Othman
2020-07-05T00:47:49+0000
Alhamdulillah.. good services, very friendly and in sha Allah trusted. 5/5
Mohd Farid
Mohd Farid
2020-07-04T23:57:27+0000
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk anak,AqiqahCentre.com mudah dan pantas
ChoKi Choki
ChoKi Choki
2020-07-04T23:05:11+0000
Alhamdulilah segala ny jadi mudah dengan AqiqahCentre.. Saya bagi 5 bintang 💕
Safar Kohar
Safar Kohar
2020-07-04T22:33:07+0000
Alhamdulillah.. syukur.. service aqiqah anak saya cepat dan AqiqahCentre.com saya bagi anda 5 bintang!!
Farhan Seelan
Farhan Seelan
2020-07-04T16:46:32+0000
Service terbaik and trusted..
Arip Why
Arip Why
2020-07-04T16:05:35+0000
Alhamdullillah... mudah dan pantas urusan aqiqah anak saya.. Terima kasih AqiqahCentre.com
Pahlawan Melayu
Pahlawan Melayu
2020-07-04T15:12:55+0000
Syukur alhamdulillah. Sangat berpuas hati dengan perkhidmatan AqiqahCentre.com. Boleh dipercayai.
Arep Tahir
Arep Tahir
2020-07-04T15:12:40+0000
alhamdulillah. very recommended & truly satisfied.5 star for the services.
Mohd Epy Azrai
Mohd Epy Azrai
2020-07-04T15:11:12+0000
Alhamdulillah.. Selesai urusan aqiqah arwah anak lelaki saya.. Berpeluang merasa cahaya mata syurga pertama walaupun... sehari jumpa.. Terima kasihread more
Siti Ainah Sanusi
Siti Ainah Sanusi
2020-07-04T15:06:25+0000
Alhamdulillah selesai urusan akikah anak sulung saya... Terima kasih AqiqahCentre.com dan sangat digalakkan menggunakan... khidmat AqiqahCentre.com ketika pandemik Covid-19.read more
Amirul Aizat
Amirul Aizat
2020-07-04T15:05:36+0000
alhamdullillah selesai aqiqah .. terima kasih pada AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan ..
Masdarayanti Taswiradnan
Masdarayanti Taswiradnan
2020-07-04T14:53:35+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah anak perempuan sy..terima kasih aqiqahcentre mempermudahkan urusan... kami...❤️❤️❤️read more
Nur Fatihah Ehwan
Nur Fatihah Ehwan
2020-07-04T14:44:46+0000
alhamdulillah..selesai aqiqah di aqiqahcentre...
Muhd Abd Azim
Muhd Abd Azim
2020-07-04T14:41:42+0000
alhamdullilah..urusan aqiqah anak pertama saya sudah selesai..servis pantas dan sgt puas hati..
Mohd Tahir Abdul Rasah
Mohd Tahir Abdul Rasah
2020-07-04T14:37:11+0000
Alhamdulillah, my first time aqiqah with Aqiqah Centre, good customer services, provide a consultancy regarding aqiqah... and qurban. Clear video for aqiqah and qurban. Thanksread more
Zulkifle Ab Manap
Zulkifle Ab Manap
2020-07-04T07:35:56+0000
Alhamdulillah.. terima kasih Aqiqah Centre..Service terbaik dan pantas.. 👍
Nina Faaruk
Nina Faaruk
2020-07-04T06:04:19+0000
alhamdulillah aqiqahcentre memudahkan urusan saya.terima kasih sangat2.
Masduqi Husni Thamrin
Masduqi Husni Thamrin
2020-07-04T02:13:34+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah utk anak saya.. Terima kasih Aqiqahcentre.com memberi service yg terbaik. Respon pun cepat.
Amirul Afiq Sufi
Amirul Afiq Sufi
2020-07-03T17:02:36+0000
Alhamdulillah..urusannya amat mudah dan video sembelihan akan dikongsi sebagai bukti. Terima kasih AqiqahCentre!
Ezah Ecah
Ezah Ecah
2020-07-03T14:19:39+0000
Alhamdulillah...servis dan layanan yang terbaikk👍👍tkasih krn menunaikan hajat kami
Suzana Ismail
Suzana Ismail
2020-07-03T13:28:21+0000
Alhamdulillah...terbaik dan sgt berpuas hati👍
Sue Farrish
Sue Farrish
2020-07-03T12:32:50+0000
Alhamdulillah..servis sgt2 tip top👍cpt n mudah berurusan dgn aqiqah centre..❤
Mohd Nizar Mohmad Rani
Mohd Nizar Mohmad Rani
2020-07-03T12:13:31+0000
Terbaik dan sangat berpuas hati
Abi Syariz
Abi Syariz
2020-07-03T08:17:27+0000
Alhamdulillah... Mudah, cepat & diyakini... Terbaikkk... 👍👍👍👍👍
Norra Afiqah Tharic
Norra Afiqah Tharic
2020-07-03T07:15:45+0000
alhamdulillah. Terima kasih aqiqahcentre.com. Tenang hati bila urusan aqiqah puteri kami,Sofea Al-Zahra telah... disempurnakan. semoga ibadah2 ini diterima Allah. Amin. Penerangan dan respond yg sangat jelas dan cepat drpd aqiqahcentre.comread more
Mohamad Syamsul Ahmad Rosli
Mohamad Syamsul Ahmad Rosli
2020-07-03T06:57:52+0000
Alhamdulillah.. Terima kasih aqiqahcentre.com. Tenang hati bile urusan telah di sempurnakan.. Semoga ibadah2 ni di... terima Allah.. InshaAllah.. Aminread more
Xuella Awang
Xuella Awang
2020-07-03T06:22:41+0000
Alhamdulillah.. Selesai suda aqiqah tuk ank perempuan kmi.., In Sha Allah coming soon mw buat tuk ank lelaki pula...... Terima kasih aqiqah Centre.com memudahkan aqiqah ank2 kmi..Terbaikkkk 😊👍read more
Fida Sarah
Fida Sarah
2020-07-03T06:15:02+0000
Alhamduillah.. Selesai Aqiqah puteri kami.. Servis terbaik..sangat dipercayai..Terima kasih..👍🏻
Intan Suhaina Mohd Shariff
Intan Suhaina Mohd Shariff
2020-07-03T06:09:31+0000
Alhamdulillah berpuas hati perkhidmatan Aqiqah diberikan serta ada video yg mengesah kan bahawa nama anak kita di... sebutkan.. Insya Allah ada rezeki nak buat Aqiqah pada anak anak yg lain pula.. Terima kasih Aqiqah Centreread more
Zuraidah Amin
Zuraidah Amin
2020-07-03T05:24:57+0000
Syukur alhamdulillah..urusan dipermudahkan...niat saya terlaksana dengan bantuan AqiqahCentre.com...terima kasih,... inshaallah dgn rezeki yg Allah beri dimasa akan datang saya repeat utk yg lain.👍👍read more
Ahmad Ibrahim
Ahmad Ibrahim
2020-07-03T03:33:50+0000
Alhamdulillah..Services Aqiqah.com mudah & Terbaik..serta Proses yg dipercayai...Semoga ALLAH S.W.T memberi Rezeki Yg... diberkati kepada anak2 Kami..Amin..read more
Yan Farhan
Yan Farhan
2020-07-03T02:40:57+0000
alhamdulillah..Hasrat utk akikah putera dan puteri sy d permudahkan dgn ade nye aqiqahcentre.com. service sgt... trbaik.harga berpatutan..sgt d percayai.. dpt video penyembelihan d pg jumaat yg mulia.Syukur~~read more
Mohd Haslan Omar
Mohd Haslan Omar
2020-07-03T02:32:36+0000
Alhamdulillah..selesai ibadah aqiqah anak.. Service AqiqahCentre.com teebaik..
'Ain AppLegreen
'Ain AppLegreen
2020-07-03T01:51:27+0000
Love the service. Alhamdulillah
Rasya Aleeya
Rasya Aleeya
2020-07-02T16:16:17+0000
alhamdulillah selesai aqiqah utk permata hati yg pertama dgn aqiqahcentre.com memudahkan dn sgt dpercayai..tq
Ain Yayinq
Ain Yayinq
2020-07-02T04:23:20+0000
alhamdulillah selesai servis terbaik
Rauf Raf
Rauf Raf
2020-07-01T11:23:03+0000
Syukur Alhamdulillah..perkhidmatan Aqiqah Centre.com terbaik.
Azzah Azeni
Azzah Azeni
2020-07-01T09:15:36+0000
alhamdulillah syukur.. selesai aqiqah untuk ank perempuan.. mudah cepat & harga berpatutan..
Wan Viyarahman Wan Zulkiplee
Wan Viyarahman Wan Zulkiplee
2020-07-01T07:18:11+0000
pengurusan serta layanan yang terbaik, kaedah yang berkesan untuk memudahkan ibadah qorban Dan aqiqah. terima kasih Dan... aqiqahcentre.comread more
Siti Zamriah Mohd Hussin
Siti Zamriah Mohd Hussin
2020-07-01T07:02:26+0000
Alhamdulillah thumma alhamdulillah.. Allah permudahkan segala urusan.. Jazakumullahu khair kpd pihak AqiqahCentre..... Recommended 👍👍👍read more
Mohd Faizal
Mohd Faizal
2020-07-01T06:58:04+0000
Alhamdulilah selesai juga aqiqah untuk anak2.. Dan terima kasih di permudahkan semuanya.Alhamdulillah Ya Allah Dan... terima kasih aqiqah center. Com. Kamu the best.. Saya pasti akan mengesyorkan rakan2 lain nantiread more
Nur Ul Balqes
Nur Ul Balqes
2020-07-01T06:46:47+0000
Penerangan dan respond yang jelas dan cepat daripada Aqiqah centre. Amat berpuas hati. Recommended.
Ally Shah
Ally Shah
2020-07-01T06:08:54+0000
Alhamdulillah telah melaksanakan aqiqah untuk anak. Terima kasih AqiqahCenter. Com
Bayah
Bayah
2020-07-01T05:25:52+0000
Alhamdulillah,Syukur,Selesai melaksanakan Aqiqah untuk permata hati mama Rasydan Abd Rahman @AqiqahCentre.com Terima... Kasih,service tip top,cepat,pantas,siap ada vedio sebut nama anak Rasydan Abd Rahman. Semoga Allah SWT mempermudahkan urusan kita semua..Aamiin yrb.read more
Badratim Purnama
Badratim Purnama
2020-07-01T04:52:50+0000
Alhamdulillah selesai melaksanakan aqiqah anak @AqiqahCentre.com... terima kasih
Natrah Comel
Natrah Comel
2020-07-01T03:49:39+0000
alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk ank saya..aamiin
Kam Khairul Anim
Kam Khairul Anim
2020-07-01T03:38:55+0000
AlhamdulillahSelesai Sudah Akikah buat Cucu saya.Service tip top.Daftar dan payment made Hari sabtu lepas, Hari... Selasa dh dapat update & complete dgn video sekali.Alhamdulillah dengar dengan jelas Nama Cucu saya disebut.Saya buat Aqiqah utk cucu saya bg pihak ibubapanya.read more
Zan Zapple
Zan Zapple
2020-07-01T03:20:47+0000
Alhamdulillah.syukur semuanya dpermudahkan.moga Allah SWT mempermudahkan urusan kalian yg telah memudahkan urusan org... lain.Aamiin🤲read more
Ctr Gaii
Ctr Gaii
2020-07-01T03:16:33+0000
Alhamdulillah..telah sempurna aqiqah anak saya.penganjur pun mesra dan memberi layanan terbaik untuk pelanggannya dlm... stp pertanyaan..bagi 10 bintangread more
Hairi Masiran
Hairi Masiran
2020-07-01T02:01:03+0000
alhamdullilah cepat mudah murah dan yg plng pntg ianya sampai ke perut fakir miskin yg lebih memerlukan tahniah... aqiqahcenter.com good jobs👍👍👍read more
Marianah Abdullah
Marianah Abdullah
2020-07-01T01:30:02+0000
Alhamdulillah, selesai. Sangat mudah berurusan dan servis yg terbaik. Terima kasih aqiqahcentre 🥰🥰
Suraya Binti Puteh
Suraya Binti Puteh
2020-07-01T00:36:27+0000
Alhamdulillah settle dah aqiqah princes mama Aryana Delisha .. service yang cepat mudah dan senang ☺️ Tinggal nak... buat majlis je lagi ☺️ Thanks team Aqiqah centre.com ❤️ ❤️read more
Fasha Adie
Fasha Adie
2020-07-01T00:12:46+0000
Alhamdulilah, selesai sudah aqiqah anak kami afeeya nur qaireen, sangat mudah berurusan Dan trima kasih untuk aqiqah... Centre. Service sangat terbaik!read more
Murni Wagih
Murni Wagih
2020-06-30T23:45:06+0000
Alhamdullilah. Dalam tempoh seminggu dh dpt video yg dijanjikan. t.kasih aqiqah centre
Yesty Yusra
Yesty Yusra
2020-06-30T23:23:04+0000
Alhamdulillah.. selesai sudah aqiqah anak kami, Tariq Ramadan. Terima kasih byk aqiqahcentre.com krn byk mmbantu. sgt... mudah berurusan dan sistematik.. very recommended👍🏻👍🏻read more
Faizal Latif
Faizal Latif
2020-06-30T23:10:09+0000
Syukur Alhamdulilah selesai sudah Aqiqah utk anak sy, terima kasih byk pada Aqiqah centre yg membantu kami utk... menunaikan niat/hajat kami utk Aqiqah anak d tanah suci 🤲🏻🤲🏻🤲🏻read more
Khairul Samad
Khairul Samad
2020-06-30T18:33:30+0000
Alhamdulilah..selesai ibadah aqiqah utk anak perempuan Dhia Ameera dengan aqiqahcentre
Ahmady Moslim
Ahmady Moslim
2020-06-30T18:25:01+0000
very good service. Most recommended.
Shariyan Bha'Ni
Shariyan Bha'Ni
2020-06-30T17:44:29+0000
Subahanallah alhamdulillah Allah akhbar
Izzat Zin
Izzat Zin
2020-06-30T16:21:40+0000
Time2 Covid19, ni saja jalan termudah. TQ
Mohd Nazri Nong
Mohd Nazri Nong
2020-06-30T16:08:23+0000
i'm satisfied with this programme
Fadillah Akhmal
Fadillah Akhmal
2020-06-30T14:34:33+0000
Syukur Alhamdulillah ibadah Aqiqah anak bongsu tlh selesai dilaksanakan dgn AqiqahCentre.com. Service dia pun... terbaik👍🏻👍🏻👍🏻 mudah, cepat & mesra.read more
Zawani Tasnim
Zawani Tasnim
2020-06-30T05:05:09+0000
Alhamdulillah dengan menggunakan services dari aqiqahCentre. Com sngt2 memudahcara dan perkhidmatan yg menyakinkan yg... disertakan video pelaksanaan aqiqah semasa dijalankan di tanah suci serta sijil kayu yang sngt menarik. Terima kasih aqiqahcentre perkidmatan yg cepat dan pantas dlm pemprosesan dah mesra.read more
Azidy Aziz
Azidy Aziz
2020-06-30T01:25:45+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah untuk anak perempuan saya Nur Auliya Raisha.. Servis dan respon yang diberikan sangatlah... baik dan pantas, sangat mementingkan kepuasan pelanggan dan mudah untuk berurusan.. Dapat juga video penyembelihan yang jelas beserta sijil ukiran kayu yang unik dan menarik sesuai untuk dijadikan kenangan.. Terima Kasih Aqiqahcentre.com..read more
Faten Nabella
Faten Nabella
2020-06-29T16:49:44+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah ank.. sgt mudah dan pantas..terbaik aqiqahcentre.com👍👍👍
Fikri Razak
Fikri Razak
2020-06-29T14:15:07+0000
Alhamdulillah. Mudah dah cepat
Tg Ida
Tg Ida
2020-06-29T11:15:48+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak saya.. mudah dan cepat.. video sembelihan sgt clear..
Ahmad Fahmi Mohd Hussain
Ahmad Fahmi Mohd Hussain
2020-06-29T06:48:49+0000
very fast and convenient!
Ummu Aysha
Ummu Aysha
2020-06-29T05:52:00+0000
Alhamdulillah.. service yang mudah dan pantas.. Kerjasama baik dari staff.. Very reliable..... 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼read more
Khai Ariffin
Khai Ariffin
2020-06-29T05:33:33+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak saya...mudah berurusan dgn aqiqahcentre..saya sudah terima video... persembelihan..terima kasih permudahkan urusan kami.. saya syorkan aqiqahcentreread more
As Fauzi
As Fauzi
2020-06-29T05:30:12+0000
Sangat menjimatkan, dipercayai serta pantas.. sy dah terima video penyembelihan.. alhamdulillah
Abdul Mueaz
Abdul Mueaz
2020-06-29T05:19:28+0000
Alhamdulilah..mudah dan dipercayai..terbaik!
Chu Hj Said
Chu Hj Said
2020-06-29T05:18:23+0000
Alhamdulillah..sempurna sudah aqiqah utk anak2 ppuan saya, Fatin Nur Shaheera Binti Mohd Fauzi dn Farhana Nur Husna... Binti Mohd Fauzi. Perkhidmatan yang sgt baik dn mudah. Sgt2 dianjurkn. Tksh AqiqahCentreread more
En Asraf Tajudin
En Asraf Tajudin
2020-06-29T05:14:38+0000
Alhamdulillah saya dapat buat aqiqah untuk anak sy. Sangat mudah & dipercayai. Sangat saya sarankan kepada sesiapa yang... hendak buat aqiqah di aqiqahcenter.com 🥰read more
Ummu Abiha
Ummu Abiha
2020-06-29T05:12:38+0000
Alhamdulillah servis yang sangat cepat, layanan yang baik dan mesra pelanggan. kami suami isteri sangat berpuas hati... 🤲read more
Icam Xbiase
Icam Xbiase
2020-06-29T04:59:04+0000
Alhamdulillah..terima kaseh
Johari Shafimi
Johari Shafimi
2020-06-29T04:44:51+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah untuk anak Saya Muhammad Ali ZIYAD. terima kasih aqiqahcenter.com memudahkan urusan... Saya diwaktu pkp ini.read more
Faizatul Syiema
Faizatul Syiema
2020-06-29T04:31:58+0000
Alhmdulillah, perkhidmatan yang cepat dan effisyen dari AqiqahCentre.com, anak saya sudah sempurna proses aqiqahnya,... sangat mudah dan terbaik . Terima kasih AqiqahCentre.com.read more
Haifaa Syahirah Nordin
Haifaa Syahirah Nordin
2020-06-29T00:49:32+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak.. service yg baik Dan mesra Serta mudah..terima kasih
Aswan Alziman Ohm
Aswan Alziman Ohm
2020-06-27T15:01:07+0000
Urusan yang mudah dengan aqiqahcentre.dah dapat video sembelihan dan sijil kayu anak.insyaallah akan buat lagi kalau... ada rezeki..read more
Ruzanna Rahim
Ruzanna Rahim
2020-06-27T13:32:26+0000
Syukur Alhamdulillah..terima kasih aqiqahcentre.com dah mudah urusan aqiqah anak kami Ammar Yusuf Bin Mohd. Shaaril... Tunggu sijil ukuran kayu sampai je🤗read more
Ashikin Omar
Ashikin Omar
2020-06-27T10:36:38+0000
Alhamdulilah. Anak saya sudah. Urusan yang cepat. Semuanya daftar di website. Tak sampai seminggu sy terima video... penyembelihan. Alhamdulilah. Trusted ‼️ thank you AqiqahCentre. Harap harga maintain untuk anak saya yang akan datang ❣️😘read more
Farra Hashim
Farra Hashim
2020-06-27T07:29:09+0000
Diberi nama Qeesya Binti Zulqarnain, kami sebagai ibubapamu menyempurnakan ibadah aqiqah ini sebagai tanda kesyukuran... dikurniakan seorang zuriat yang dinantikan penuh debaran. Dengan kesempurnaan menjalani ibadah aqiqah ini didoakan agar Qeesya terpelihara dari sebarang kemudaratan dan kemungkaran. Terima kasih yang tak terhingga kepada @aqiqahcentredotcom kerana telah memenuhi hasrat kami dengan jayanya. Segalanya mudah, dipermudahkan. Cepat dan pantas. Murah dan berbaloi. Telus dan ikhlas. Itulah @aqiqahcentredotcomread more
Zailan Othman
Zailan Othman
2020-06-27T05:44:19+0000
Perkhidmatan terbaik dan urusan yang cekap. Aqiqah dilaksanakan dalam tempoh 2 hari sahaja dari tarikh pembayaran... dibuat dan disertakan dengan video sebutan nama dan kambing yang disembelih. Alhamdulillah, amat disyorkan kepada mereka yang ingin melaksanakan aqiqah sambil bersedekah di Mekah.read more
Amer Fuad
Amer Fuad
2020-06-26T17:00:31+0000
alhamdullilah..service yg cepat & pantas...memudahkn kita tuk buat ibadah korban @ aqiqah...selepas dua hari... pembayaran,dah settle aqiqah tuk dua anak perempuan sy...aqiqahcentre.com terbaikread more
Ayu Rahman
Ayu Rahman
2020-06-26T14:16:15+0000
Alhamdulillah mudah dan cepat.
Kaleem Syed
Kaleem Syed
2020-06-26T13:33:01+0000
AqiqahCentre came up during web search for aqiqah. I was looking up services to perform Aqiqah for my son.It was easy... to connect with Aqiqahcentre team via WhatsApp and get answers to the question. Video proof of lamb/goat sacrifice was shared promptly on Friday.I recommend AqiqahCentre for their prompt and good service.read more
Khairil Anuar
Khairil Anuar
2020-06-26T12:54:55+0000
Alhamdulillah cepat dan mudah, selepas 2 hari pembayaran pihak AqiqahCentre.com telah hantar video/lafaz sembelihan... aqiqah pd saya.read more
InaZarina Ahmad
InaZarina Ahmad
2020-06-26T12:39:23+0000
Servis yang sgt pantas disertai dgn video penyembelihan hanya 3 hari selepas pembayaran
Mohd Zahir Mustaffa
Mohd Zahir Mustaffa
2020-06-26T10:47:06+0000
Alhamdulillah, terima kasih. Urusan yg sangat mudah dan cepat.
Papaimiatif
Papaimiatif
2020-06-26T09:48:13+0000
alhamdulillah...segalanya mudah dan dipercayai dengan aqiqah centre.com
Yat Selamat
Yat Selamat
2020-06-26T09:02:52+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah puteri kami. Service yg cepat dan mudah. terbaik AqiqahCentre.
Zulhusni Rashid
Zulhusni Rashid
2020-06-26T08:28:55+0000
Alhamdulillah selesai akikah anak bongsu. Urusan mll whatsapp yg mudah dan pantas. Terima kasih AqiqahCentre.com
Masdi Malin
Masdi Malin
2020-06-26T08:25:42+0000
Alhamdulillah,Aqiqah untuk anak saya dan selesai,terima kasih pihak Aqiqah centre.com Kerana membantu
Syahida Damia
Syahida Damia
2020-06-26T08:14:45+0000
Alhamdulillah...aqiqah untuk anak perempuan dh siapTq Aqiqah centre kerana memudahkan urusan Aqiqah ni
Dark Sky
Dark Sky
2020-06-26T08:11:18+0000
Alhamdulillah..memudahkan urusan kita dalam beribadah 🤲🏻😊
Mohd Shukri
Mohd Shukri
2020-06-26T08:10:48+0000
Bismillah.. Alhmdllah...selesai aqiqah puteri kami... Mudah, pantas...
Ramshah Nazri
Ramshah Nazri
2020-06-26T08:10:22+0000
Alhamdulillah.. terima kasih kepada Aqiqahcentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak sulung saya..mudah dan... cepat..pilihan yang sgt2 tepat dengan keadaan skrang PKPP..terima kasih dan syabas utk aqiqahcentre.com..read more
Qu Aisyah
Qu Aisyah
2020-06-26T08:06:41+0000
Alhamdulillah pegurusannya sangat baik dan pantas sekali..
Zulfadly Zainudin
Zulfadly Zainudin
2020-06-26T08:06:06+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki sulung..mudah mudahan mendapat keberkatan dan keredhaan Allah S.W.TAmin ya... rabb..Terima kasih aqiqahcentre.comread more
Iyka Afika
Iyka Afika
2020-06-26T06:07:18+0000
Alhamdulillahh sangat bgus utk kita2 yg x mmpu aqiqah d tmpat sndri..
Nurul Ain Rosli
Nurul Ain Rosli
2020-06-26T03:25:18+0000
Alhamdulillah , mudah sangat berurusan dengan #aqiqahcentre , memang terbaik . Terima kasih aqiqah centre.com telah... memudahkan urusan kami . ❤️read more
Fizal Md Isa
Fizal Md Isa
2020-06-25T13:36:27+0000
Perkhidmatan yang terbaik dan saya amat berpuas hati
Atika Arsad
Atika Arsad
2020-06-25T13:00:49+0000
alhamdulillah selesai aqiqah putera kami,segala urusan dipermudahkan,cepat dan dipercayai..terima kasih AqiqahCentre.com
Zam Zam
Zam Zam
2020-06-25T12:45:56+0000
Alhamdulillah... selesai sudah aqiqah puteri sy Nur Zara Humaira...terima kasih kepada Aqiqah Centre.com yg telah... melaksanakan aqiqah puteri saya.read more
Dayana Idris
Dayana Idris
2020-06-25T12:34:19+0000
Sangat senang deal dengab aqiqahcentre.com..sangat telus..
Tieyah Kamarudin
Tieyah Kamarudin
2020-06-25T12:29:40+0000
alhamdulillah selesai sudah Aqiqah utk anakanda tersayang. Semoga menjadi anak yg soleh, berjaya dunia akhirat. Aamiin
Norasmah Aqilah
Norasmah Aqilah
2020-06-25T10:35:39+0000
Alhamdulilah selesai Aqiqah anak semoga menjadi anak yg soleh dunia dan akhirat... terbaik AqiqhCentre👍🏻😊... service yg baik dan laju....Bagi IbuBapa di luar sana boleh buat aqiqah anak2 di AqiqahCentre ambil berkat di Mekah👍🏻read more
Iena Daniaharris
Iena Daniaharris
2020-06-25T10:10:44+0000
Alhamdulillah..Syukur kepada Allah SWT..selesai ibadah aqiqah anak lelaki saya..AqiqahCentre.com mmg terbaik dan saya... recommend utk semua ibu bapa yg mahu membuat urusan aqiqah utk anak masing2..sgt puas hati..Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Mohd Ejam
Mohd Ejam
2020-06-25T10:01:39+0000
alhamdulillah urusan aqiqah anak dipermudahkan dgn aqiqahcentre.com ,semoga urusan parent yg lain juga dipermudahkan... insyallah .terima kasih aqiqahcentre.com .read more
Wan Marniza
Wan Marniza
2020-06-25T09:01:38+0000
Syukur alhamdulillah selesai aqiqah utk ank perempuan saya. Utk mereka yg ada kekangan masa atau kekangan kewangan... aqiqahcentre boleh dijadikan pilihan. Mudah dan cepat. Tq team aqiqahcentre.read more
Zoel Feezoel
Zoel Feezoel
2020-06-25T08:57:32+0000
Alhamdulillah..dalam masa 2hari selesai urusan... servis yg diberi cukop baek dan laju...selesai aqiqah utk 2org ank... trus..inshaallah ade rezeki kite berurusan kembali...terima kasih aqiqahcentre.comread more
Jie Aming
Jie Aming
2020-06-25T08:44:27+0000
alhamdulillah... sangat mudah dan dipercayai.. terima kasih AqiqahCentre.com..
Hamdan Abd Razak
Hamdan Abd Razak
2020-06-25T08:41:31+0000
service yg diberikan sgt terbaik. semoga Allah sentiasa meRahmati usaha yg perkhidmatan yg berikan
Eddie Ahmad Shah
Eddie Ahmad Shah
2020-06-25T08:39:29+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki...senang berurusan dan jimat masa.
Hasrol HiSam
Hasrol HiSam
2020-06-25T08:37:43+0000
Alhamdulillah..servis terbaik..dapat meringan kan beban..mudah dan pantas
Ina Azelina
Ina Azelina
2020-06-25T07:20:20+0000
Alhamdulillah.memang terbaik. cepat dan pantas urusannya. jimat masa.
HanaBella Mierara
HanaBella Mierara
2020-06-25T05:19:24+0000
Alhamdulillah.....mmg cepat dn menjimatkan.... syukur dah selesai... utk 2 ank perempuan. Register hari isnin rabu dah... settle.... sangat2 puas hati... video juga diberikan... recomended sgt2.read more
Noorazleen Bakar
Noorazleen Bakar
2020-06-25T05:01:05+0000
اَلْحَمْدُلِلّهِ Cepat & mudahإِن شَاء اللَّهُ جزاك اللهُ خيرًا
Rieda Abdullah
Rieda Abdullah
2020-06-25T04:41:28+0000
Alhamdulillah syukur,selesai akikah anak perempuan ke 3 sy...sayu bila dengar nama anak disebut sebelum proses... penyembelihan..syukurrr 🤲🏻Berjaya ambik sunat hari ke 7 untuk jalankan akikah ini..Pihak admin jugak memberi respons yg pantas dan segala proses sangat mudah,video diterima 1hari selepas akikah dibuat ,tinggal tunggu sijil plat kayu je dari aqiqah.comTerima kasih aqiqah.comread more
NorSyawaliah Faaiz
NorSyawaliah Faaiz
2020-06-25T04:36:45+0000
Alhamdulillah syukur,selesai akikah anak lelaki sy...sayu bila dengar nama anak disebut sebelum proses... penyembelihan..syukurrr 🤲🏻Pihak admin jugak memberi respons yg pantas dan segala proses sangat mudah,video diterima beberapa hari selepas pembayaran,tinggal tunggu sijil plat kayu je dari aqiqah.comTerima kasih aqiqah.comread more
Kasmaliza Othman
Kasmaliza Othman
2020-06-25T04:31:38+0000
alhamdulillah ...selamat buat aqiqah utk anak perempuan sy...proses lancar..staff response dgn pantas .harga... berpatutan...selepas aqiqah dilaksanakan diorng pos sijil plat kayu ...dan hantar video penyembelihan kambing yg dibuat disebut skali nama anak kite...terharu n sebak plak bile org sane buat aqiqah sebut nama anak....alhamdulillah tq...Aqiqahcentre.com😍read more
DimitRi Pata Payet
DimitRi Pata Payet
2020-06-25T04:27:38+0000
Alhamdulillah...sukur pd Allah...selesai sudah aqiqah utk my doter Naura Iva di mekah....terima kasih juga buat... AqiqahCentre y telah memudahkan urusan sy....musim² wabak covid nie sperti sedia maklum kite xboleh nk buat majlis di rumah kn...so dgn ade yew AqiqahCentre nie segala yew mudah....terima kasihread more
Nur Safirah Najwa Junaidi
Nur Safirah Najwa Junaidi
2020-06-25T04:06:30+0000
Alhamdulillah Aqiqah center memudahkan urusan utk Aqiqah anak during MCO .. smga amalan kta d trma Allah n terus maju... jaya untuk membantu org lain .. very recommended and sgt cepat ..read more
Irshad Emmy
Irshad Emmy
2020-06-25T01:15:59+0000
Alhamdulillah..terima kasih aqiqahcentre.com kerana membantu mempermudahkan urusan aqiqah untuk anak saya..servis yg... sangat pantas..selesai hanya dalam 2 Hari..read more
Epul Fiasco
Epul Fiasco
2020-06-25T01:02:29+0000
Alhamdulillah.. Terima Kasih kepada staff2 AqiqahCentre.com kerana telah menjalan kan amanah para ibu bapa seperti saya... melakukan ibadah aqiqah.. Servis terbaik.. Mesra pelanggan.. Sy bg 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Nazmin Min
Nazmin Min
2020-06-24T09:27:34+0000
Alhamdulillah...Syukurrrrr selesai Aqiqah kambing 2 ekor utk ank laki saya.. MUHAMMAD AL FATEH ARFFAN.... Terima kasih... AqiqahCentre.com.. Dlm msa 2 hari dh siap qiqah n send video, sgt Cepat dan pantas.. Xsabar nk tgk sijil nati.. Terima kasih ya Allah temukan hamba mu ni dgn AqiqahCentre.com... 🤲🏼read more
Dina Damina
Dina Damina
2020-06-24T02:21:41+0000
Alhamdulillah service yg sgt baik 💕
Dhirwan Effa
Dhirwan Effa
2020-06-24T01:25:43+0000
syukur alhamdulillah sudah selesai aqiqah anak saya Nur Darwisyah dan Mohammad Darwisy.
Ekin Mohamad
Ekin Mohamad
2020-06-24T01:21:18+0000
sangat bagus dan efektif.Memudahkan ibu bapa yang ingin melaksanakan aqiqah untuk anak.
Rasidi Nordin
Rasidi Nordin
2020-06-24T00:15:54+0000
Alhamdulillah, selesai Aqiqah Raisha Sofia, Allah permudahkan urusan kami. Kami wakilkan AqiqahCentre.com untuk uruskan... di Mekah. Moga Allah berkati usaha kalian dan Terima kasih bantu aqiqahkan puteri kami.read more
Hafiz Nemor Posen
Hafiz Nemor Posen
2020-06-23T15:05:13+0000
Syukur Alhamdulillah..Selesai acara Aqiqah utk 2 org anak..Service terbaik, bayaran di buat pada hari Ahad... lepas..hari ni dah dpt video dilaksanakan..Terbaik..Terima kasih..👍👍🤝🤝read more
Zul Nain
Zul Nain
2020-06-23T13:59:30+0000
Alhamdulilah sudah selesai aqiqah anak bongsu, ambik masa 2 hari je lps register. Pantas, tangkas dan mesra admin.... Lagi2 pada musim pkp ni.. Terima kasih byk2 sb memudahkadn kami... Syukurrr @intan nainread more
Hasyimah Mohamed
Hasyimah Mohamed
2020-06-23T13:56:17+0000
Alhamdulillah. Baru dapat video malam ni. Deal hari ahad, hari ni dapat dah. Terbaik . Syukur selesai aqiqah anak... kami. Semuanya dihujung jari. Mudah sangat. Highly recommended gaiss.. 👍read more
Zulkarnain Maula Ahmat
Zulkarnain Maula Ahmat
2020-06-23T13:20:43+0000
Senang,mudah dan pantas. Trusted too 😊
Faizal Leman
Faizal Leman
2020-06-23T12:42:38+0000
Syukur Alhamdulillah.. selesai urusan Aqiqah utk anak saya Qaireen Najla.. Terima kasih Aqiqahcentre. com..... Perkhidmatan yg Terbaik..read more
Katrina Kamaruddin
Katrina Kamaruddin
2020-06-23T12:35:48+0000
Alhamdulillah. Saya sudah terima video penyembelihan. Selesai sudah urusan aqiqah anak perempuan saya, Nur Adra Nadine... bt. Muhammad Izwah Nathan . Urusan aqiqah lebih mudah dengan adanya perkhidmatan begini. Perkhidmatan yang cepat dan dipercayai. Terima Kasih AqiqahCentre.comread more
Rosnani Mokhtar
Rosnani Mokhtar
2020-06-23T09:27:44+0000
Alhamdulillah dan syukur. Saya sudah terima video penyembelihan. Selesai sudah urusan aqiqah anak perempuan saya, Alya... Zahra Binti Dzulkifly. Urusan aqiqah lebih mudah dengan adanya perkhidmatan begini. Perkhidmatan yang cepat dan dipercayai. Terima Kasih.read more
Papaie Paielong
Papaie Paielong
2020-06-23T02:37:04+0000
urusan yg sgt mudah dan selamat. pegawai khidmat plggan yg baik menjawab sgala psoalan anda dgn bgus. alhmdulillah... semuanya bjalan lancar.read more
Bashek Hj Umar
Bashek Hj Umar
2020-06-23T01:55:28+0000
الحَمْدُ لِلّٰهِ Selesai ibadah yg tertunggak.. 😅👍🏼👍🏼
Fauza Azwa Kasbani
Fauza Azwa Kasbani
2020-06-23T01:03:08+0000
Alhamdulillah Selesai tanggungjawab AbahMama melakukan Aqiqah untuk Muhammad Ammar Anaqi ❤.Plan nak buat Aqiqah... ketika Ammar berusia 2 tahun nanti dengan jemputan kenduri. Disebabkan Virus yang melanda Dunia terpaksa ubah plan melaksanakan yang Sunat ini secepat mungkin..TERIMA KASIH AqiqahCentre.com melaksanakan dengan baik serta memudahkan urusan. Servis yang baik + dibuat di MEKAH.VERY RECOMMENDED❗ 👍😍.SEMOGA MUHAMMAD AMMAR ANAQI MENJADI ANAK YANG SOLEH,CEMERLANG,TERANG HATINYA SERTA SENTIASA DIBAWAH LINDUNGAN ALLAH 💕read more
Mohd Yazri Ismail
Mohd Yazri Ismail
2020-06-22T23:45:25+0000
Alhamdulillah.proses yang dilakukan cepat.terima kasih.
Gentra Zen
Gentra Zen
2020-06-22T22:19:54+0000
Syukur alhamdullilah..baru smlm dpt video akikah my daughter dr AqiqahCenter.com..tq AqiqahCenter.com
Muhd Nor Ikmal
Muhd Nor Ikmal
2020-06-22T14:18:20+0000
Alhamdulillah. Telah sempurna aqiqah puteri sulung saya. Servis yang sangat mudah dan pantas. Terima kasih!
Ahmad Hassanal
Ahmad Hassanal
2020-06-22T13:09:02+0000
Alhamdulillah...syukur telah menyempurnakan aqiqah utk anak lelaki sy Daiyan Mikail..AqiqahCentre.com telah menguruskn... dengan amat pantas dan menghantar video aqiqah yg diamanahkan..terima kasih.read more
Niezarm San
Niezarm San
2020-06-22T13:02:55+0000
Alhamdulillah...semuanya mudah dengan bantuan AqiqahCenter.com terutama ketika pkp
Soyahead Light
Soyahead Light
2020-06-22T12:51:36+0000
Alhamdullillah syukur.. Aqiqah buat anak perempuan kami, Qalisha Nadia melalui AqiqahCentre.com, perkhidmatan cepat dan... mudah.. dipercayai, terima kasih AqiqahCentre.com.read more
Mohd Khairul Azam Putrajaya
Mohd Khairul Azam Putrajaya
2020-06-22T09:03:47+0000
Alhamdulillah....syukur...selesai urusan aqiqah anak perempuan saya NUR DAMIA QYSTINA BINTI MOHD KHAIRUL AZAM....Sijil... dah diterima dan video pun dah dpt....terima kasih kepada aqiqah.com kerana mempermudahkan urusan saya sekeluarga.... Semoga semua urusan aqiqah.com di permudahkan oleh allah s.w.t insyallah...amin ya-rabbal alamin..sangat mudahsangat cepatsangat di yakiniAlhamdulillah...amin amin amin (sy merekmenkan kepada semua utk urusan aqiqah & qorban) dari tanah suci MAKKAH...read more
Tia Naufal
Tia Naufal
2020-06-22T07:32:50+0000
Alhamdulillah.. Sangat cepat dan mudah. Ptama kali buat aqiqah kat mekah.. Apa²pun tq sgt².. Servis yang baik..... 😍😍read more
Iqmal Qaseh
Iqmal Qaseh
2020-06-22T07:03:14+0000
alhamdulilah,sangat mudah berurusan.syukur selesai aqiqah buat anak pertama kami.servis yang hebat dan respon pantas.
Sakinah Aziz
Sakinah Aziz
2020-06-22T04:39:23+0000
Alhamdulillah terima kasih @aqiqahcentredotcom mudahkan urusan aqiqah puteri mama Nur Fathiya Binti Mohd Ridzwan.... Dengan asbab aqiqah ini Allah sembuhkan dan angkatkan segala penyakit Nur Fathiya, menjadi anak yg solehah, menyenangkan dan penyejuk hati mama dan ayah. Allah makbulkan doa mama nak anak perempuan tapi Allah selitkan sedikit ujian utk angkat martabat. In syaa Allah supaya lebih sabar, tabah dan hargai setiap nikmat dariNya. Allahumma aminn. Sangat mudah, pantas Dan ringkas dengan @aqiqahcentredotcom. Mama search di Google for aqiqah terus keluar website @aqiqahcentredotcom. Mama baca sedikit je review di website mama terus WhatsApp. First time WhatsApp tu masih belum sedia sebab masih bertanya dalam kalangan ahli keluarga, tapi lepas survey semua buat aqiqah lambat sebab pkp. Mama nak cepat dalam tempoh Fathiya terapi ni. Nak aqiqah Fathiya cepat² semoga Fathiya cepat sembuh. Terus mama WhatsApp @aqiqahcentredotcom for the second time baca details 3-5 Hari bekerja selepas payment terus sembelih. Mama Tak fikir lama² dah lepas 5 minutes terus buat payment. Selepas Hari ke-4 terus dapat video penyembelihan aqiqah Nur Fathiya yg cukup sempurna. Selepas 2 minggu dapat plag ukuran nama Nur Fathiya. Cantik sangat. Harini dapat terus mama buat review. Alhamdulillah. @aqiqahcentredotcom sangat memudahkan urusan. Semoga Allah merahmati perjuangan ini. Sangat recommended kepada mommies yg nak aqiqahkan anak² mereka.read more
Syasya Tuan Mat Ali
Syasya Tuan Mat Ali
2020-06-22T03:03:25+0000
Alhamdulillah...Done aqiqah for my dear daughter, TQ aqiqahcentre.com for the very convenient services..most... recommended. 👍👍👍read more
Sufie Eiyna
Sufie Eiyna
2020-06-21T23:25:32+0000
Alhamdulillah . Selesai suda buat aqiqah kepada anak lelaki dan ank perempuan saya yang telah di sempurnakan oleh... Aqiqahcentre. Terima kasih mempermudahkan segala urusan . Terbaik Aqiqahcentre....read more
Bob MaliQue
Bob MaliQue
2020-06-21T16:16:30+0000
Syukur kehadrat Ilahi,telah selesai menunaikn aqiqah utk anak saya adam qarizh yg diuruskn oleh aqiqah... centre.Perhidmatan yg terbaik dan diyakini dalam perlaksaannya..terima kasih dan didoakan smoga Allah sentiasa memberkati kita dunia dan akhirat..Amin yarabbal'alaminread more
Abam Fit
Abam Fit
2020-06-21T15:36:23+0000
Alhamdulillah... Agar AqiqahCentre. Com terus cemerlang demi agama, bangsa dan negara..... Semoga di berkati Allah... dunia akhirat.. Aaminnread more
Noorshahida Salim
Noorshahida Salim
2020-06-21T15:24:23+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak dgn lancar dan mudah. Tq AqiqahCentre.com di atas perkhidmatan yg diberikan.... Highly recommended😊read more
عين العارفين علي
عين العارفين علي
2020-06-21T15:15:18+0000
Alhamdulillah,terima kasih aqiqahcentre.com memudahkan urusan aqiqah anak-anak saya.😊sgt2 recommended.
Mohd Zakwan
Mohd Zakwan
2020-06-21T15:12:09+0000
Fast, efficient service.:)
Syaidatul Akma Yacob
Syaidatul Akma Yacob
2020-06-21T15:06:24+0000
Efektif dan mudah untuk orang lain
Rosli Besar
Rosli Besar
2020-06-21T15:04:20+0000
Alhamdulillah. Most Recommended. Great Service for Aqiqah.
Nizar Zainol
Nizar Zainol
2020-06-21T14:55:28+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah buat anak perempuan saya MIKAYLA IZZ ZAHIRA BINTI MOHD NIZAR yg telah disempurnakan... oleh pihak AqiqahCentre pada 20.06.2020. Tksh bnyk2 kerana memudahkan urusan kami. Semoga kita semua dipermudahkan urusan dunia dan akhirat🤲🤲read more
Ramonna Sanudin
Ramonna Sanudin
2020-06-21T14:47:18+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah buat anak perempuan saya NUR ARISSA BINTI AHMAD RAZMAN yg telah disempurnakan oleh... pihak AqiqahCentre pada 20.06.2020. Tksh bnyk2 kerana memudahkan urusan kami.read more
Sofian Pyan
Sofian Pyan
2020-06-21T13:44:51+0000
alhamdulillah selesai urusan aqiqah puteri saya 👍 senang berurusan dgn aqiqahcentre.com 😊
Echah Ngex
Echah Ngex
2020-06-21T13:40:44+0000
Alhamdulillah senang berurusan � sangat2 berpuas hati � alhmdulillah terima kasih sangat �
Wani Saed
Wani Saed
2020-06-21T13:04:44+0000
Urusan menjadi mudah, cepat dan servis terbaik! Saya buat pembayaran hari khamis petang, hari ahad pagi video... sembelihan dah dihantar. Sangat² recommended bagi yang nak buat aqiqah / korban. Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan saya.read more
Muhammad Helmi
Muhammad Helmi
2020-06-21T10:42:47+0000
sangat mudah Dan memuaskan
Munirah Mohamad
Munirah Mohamad
2020-06-21T10:26:58+0000
Alhamdulillah,terima kasih aqiqahcentre.com memudahkan urusan aqiqah anak-anak kami.😊Semoga anak kami Maryam Imani... dan Marzuq Iman menjadi anak solehah & soleh. Aminnnnnnn.read more
Emah Oth
Emah Oth
2020-06-21T09:58:51+0000
SUBHANALLAH..ALHAMDULILLAH..syukur akhirnya dapat buat aqiqah utk anak lelaki saya..sgt2 mudah buat online aqiqah dgn... AqiqahCentre..harga pun berpatutan..semoga AqiqahCentre.com beroleh keberkatan dari usaha sebegini..aminnnnread more
Alym Johan
Alym Johan
2020-06-21T06:55:45+0000
Syukur alhamdulillah... Memudahkan urusan akikah keluarga kami... Terima kasih Aqiqah Centre..
Eyno Amar
Eyno Amar
2020-06-21T05:18:25+0000
Alhamdulillah, urusan mudah dan cepat. Terima kasih kerana menguruskan aqiqah untuk anak saya. Harga pun sangat... berbaloi.read more
Siti Khairulnisha Rajap Nisha
Siti Khairulnisha Rajap Nisha
2020-06-21T05:15:42+0000
alhamdulillah....selesai aqiqah anak sy..service cpt....tq aqiqahcentre.com....
Roslee Mohamad
Roslee Mohamad
2020-06-21T05:07:38+0000
Alhamdulillah.. tks pada AqiqahCenter. com telah membantu aqiqah utk ank perempuan saya Siti Nur Eryna
Naurah Auni Mardhiyah
Naurah Auni Mardhiyah
2020-06-21T04:47:42+0000
Alhamdullilah syukur .! Terima kasih Aqiqah Center menyelesaikan ibadah aqiqah anak perempuan saya 2 org ... 5 hari... je proses selesai smua .. syukur .. x lama tggu ..read more
Prebet Lapok
Prebet Lapok
2020-06-21T04:46:56+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak saya..... Sijil dah dpt dan vedio pun dah dpt....terima kasih kepada... aqiqah.com kerana mempermudahkan urusan saya dan isteri buat aqiqah anak kami.... Semoga urusan aqiqah.com di permudahkan....aminread more
Siti Nurfaezzah
Siti Nurfaezzah
2020-06-21T04:30:05+0000
Alhamdulillah, baru mgu lps saya settle kan pdaftaran, hari ni dh dpt video dr pihak tuan. Perkhidmatan yg terbaik.... Terima kasih memudahkan urusan saya dan keluarga.read more
Mohd Nazrin Askor
Mohd Nazrin Askor
2020-06-20T06:02:44+0000
Alhamdullilah..selesai aqiqah anak perempuan. terima kasih kepada aqiqah centre.
Syahrul Syazanizam-Shahida
Syahrul Syazanizam-Shahida
2020-06-20T04:32:53+0000
Alhamdulillah syukur, selesai sudah urusan Aqiqah untuk anak perempuan kami Inaara Arifa. Proses yang mudah dan cepat... dengan AqiqahCentre.comread more
Norsyazana Ahmad
Norsyazana Ahmad
2020-06-20T02:21:11+0000
Alhamdullilah.. Syukur.. Selesai buat aqiqah utk anak lelaki kami Wan Ahmad Alfateh Bin Wan Jalaluddin.. Semoga... diterima Allah.. Semoga alfateh menjadi anak yg soleh dunia akhirat.. Aamiinn.. Terima kasih aqiqahcentre.com servis terbaik.. 👍read more
Deys Rihaz
Deys Rihaz
2020-06-19T15:17:02+0000
Alhamdulillah...berpatutan dan sangat membantu dalam urusan aqiqah...
Aliff Suhaimi
Aliff Suhaimi
2020-06-19T15:05:03+0000
Alhamdulillah syukur kepada allah s.w.t kerana mempermudahkan urusan aqiqah dan selesai juga tanggungjawab saya... menyempurnakan aqiqah bagi anak lelaki saya muhammad ammar darris. Terima kasih aqiqahcentre.com banyak membantu..read more
Mann Quak
Mann Quak
2020-06-19T14:54:43+0000
Pengurusan yg cepat & teratur dimana penerangan berkenaan program aqiqah dari awal serta akhir adalah terang & jujur.... Sebutan nama bagi peserta aqiqah juga terang & nyata..Alhamdulillah berpuashati sangat2 dgn pengurusan program.. Syukur segalanya telah dipermudahkan. Hanya Allah SWT yang dapat membalas usaha AqiqahCentre.com dlm melaksanakan ibadah ini & memudahkan hasrat @ keinginan umat islam dlm menunaikan Aqiqah & Qorban. Semoga terus berjaya dlm perniagaan ini dunia & akhirat.. Aamiinread more
Nurrul Fazalina
Nurrul Fazalina
2020-06-19T13:44:04+0000
Syukur Alhamdulillah..dgn izin Allah, selesai ibadah Aqiqah utk anak lelaki kami, Muhammad Fayyadh. Semoga menjadi anak... yang soleh, berjaya dunia dan akhirat. Terima Kasih pihak AqiqahCentre.com utk servis yang mudah dan pantas. Semoga terus sukses. 👍👍read more
Yusnifazly Angah
Yusnifazly Angah
2020-06-19T13:43:42+0000
Alhamdulilah....selesai aqiqah anak lelaki sy...terima kasih aqiqahcentre.com....terbaikkkk...
Zira Mohd Paiman
Zira Mohd Paiman
2020-06-19T12:18:22+0000
Urusan Aqiqah anak kami Amirul Mukmin telah selesai. Terima kasih AqiqahCentre
Sal Salihah
Sal Salihah
2020-06-19T11:31:48+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan akikah anak perempuan kedua kami. terima kasih aqiqah centre 👍 servis yang bagus, ... respon yang sangat cepat.read more
Mohd Muslich Shabir Nurdin
Mohd Muslich Shabir Nurdin
2020-06-19T10:33:20+0000
Syukur Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya Muhammad Naqeeb Luqman. Perkhidmatan yg sgt2 memuaskan oleh pihak... aqiqahcentre.com di tanah suci Mekah, hari Rabu bank in hari Jumaat sdh dapat video sembelihan aqiqah servis sgt2 laju.. memang terbaik la 👍👍👍👍👍 sgt2 recommended aqiqahcentre.comread more
Saiful Proton Bachang
Saiful Proton Bachang
2020-06-19T09:39:53+0000
Alhamdulillah. selesai aqiqah anak lelaki Sy yg di uruskan oleh Aqiqah Centre.com.. harga yg berpatutan.. terima kasih... kpd Aqiqah Centre.com👍👍👍👍read more
Norazahar Mazlan
Norazahar Mazlan
2020-06-19T09:32:49+0000
Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah anak lelaki sy,moga diberi keberkatan..terima kasih jgk AqiqahCentre.com... telah menunaikan amanah sy.. recommend bg sesiapa yg nk buat aqiqah blhla try AqiqahCentre.com sgt2 membantu👍👍👍read more
Adila Ismail
Adila Ismail
2020-06-19T08:51:35+0000
Alhamdulillah ank saya sudah buat aqiqah menggunakan aqiqahcentre.. terima kasih aqiqahbcentre menguruskan aqiqah ank... sy di tanah suciread more
Adriana Armaya
Adriana Armaya
2020-06-19T08:32:21+0000
Tulus dan mudah dan pantas
Hidayat Gino
Hidayat Gino
2020-06-19T08:19:03+0000
Urusan Aqiqah yg sangat cepat dan mudah.. Saya buat payment hari rabu, hari jumaat dah selesai sembelih kambing... aqiqah... TQ aqiqahcentre.comread more
Ann Asmahan
Ann Asmahan
2020-06-19T08:16:24+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah buat puteri kami.. terima kasih AqiqahCentre.com. Servis terbaik... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Zul Fati
Zul Fati
2020-06-19T08:09:42+0000
Alhamdulillah selesai sudah ibadah aqiqah utk kedua² anak saya pada hari ini.. Sangat mudah dan pantas berurusan dan... kerjasama yang sangat baik.. Sangat² disyorkan berurusan dgn AqiqahCentre.com.. Dengan adanya video berserta sebutan nama anak yg jelas lebih menyakinkan saya lagi..! Terima kasih AqiqahCentre.com..read more
Syafiqah Zuri
Syafiqah Zuri
2020-06-19T08:09:32+0000
Alhamdulillah selesai dan sangat mudah urusannya.. Terima kasih mudahkan urusan kami.. Highly recommended untuk yang... nak buat aqiqah 😍😘read more
Muhammad Nur Syafiq Shamsuddin
Muhammad Nur Syafiq Shamsuddin
2020-06-19T08:08:09+0000
Alhamdulillah..urusan yang mudah dan lancar..servis tiptop..very recommended..❤
Lori Iz Epul
Lori Iz Epul
2020-06-19T08:03:16+0000
mudah senang dan cepat. terbaik pengurusan dari pihak aqiqah 😍👍
Siti Yusnita
Siti Yusnita
2020-06-19T08:02:13+0000
Alhamdulillah dah selesai aqiqah anak lelaki saya Emiir Zharif, nama disebut dengan jelas. Semalam buat payment hari ni... dh dpt video penyembelihan. Sangat recommend Aqiqahcentre.com Terima Kasih AqiqahCentre ☺️read more
Adha Yasir
Adha Yasir
2020-06-19T03:25:55+0000
Alhamdulillah... very recommended... no doubt!!! Done for our lil princess!!! please dua for our daughter... May she... will grow n to be full of iman n solehah!!! Our Hayfa Adelia binti Mohamad Adha... Allahumma Aamiin...read more
Fyra Othman
Fyra Othman
2020-06-19T03:11:57+0000
terbaik..👍👍🌟🌟🌟🌟🌟...seminggu lepas payment sy dpt video..clear nama anak sy dia sebut...lepas... seminggu plate ukiran nama anak smpai..😍😍read more
Mohd Harris
Mohd Harris
2020-06-19T02:37:43+0000
terima kpda aqiqahcentre kerana mnyelesaikn urusan aqiqah anak sya.👍👍
Fendy Rusle
Fendy Rusle
2020-06-19T01:47:58+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah puteri kedua sy Nur Raudhatul Aisy..terima ksh AqiqahCentre.com
Jihah Najihah
Jihah Najihah
2020-06-19T01:35:45+0000
Alhamdulillah slesai sdh aqiqah puteri kami.. Terima kasih Aqiqah enter. Com.. Pengurusan yg cepat..
Azieyatul Afiqah
Azieyatul Afiqah
2020-06-18T18:14:01+0000
Alhamdulillah, selesai ibadah aqiqah buat puteri2 saya. Syukur. Pengurusan yg cepat dan mudah alhamdulillah 😊
Rifai Zaim
Rifai Zaim
2020-06-18T15:46:10+0000
Perkhidmatan yg ditawarkan mmg terbaik. Jujur, menepati janji, mudah dan cepat. Amatlah disarankan tanpa was was agar... mendapatkan perkhidmatan drpd AqiqahCentre.com bagi tujuan ibadah aqiqah dan korban. Terima kasih dan alhamdulillah kerana telah bantu sempurnakan ibadah aqiqah anakanda kami, Farziyanni Zaratullaila.read more
Nastaien Asmawi
Nastaien Asmawi
2020-06-18T13:08:43+0000
Alhamdulillah, aqiqah puteri kami Aafiyah Auliya telah selesai dgn aqiqahcentre.com. mana2 yg mahu aqiqah anak2... mereka,saya syorkan khidmat aqiqahcentre.com..senang lagi memudahkan..read more
Ard Mohd
Ard Mohd
2020-06-18T10:40:22+0000
syukur الحمدالله.mudah, murah dan cepat.
Firdaus Saberi
Firdaus Saberi
2020-06-18T05:43:56+0000
alhmdllh dipermudahkan segala urusan aqiqah di sini..sangat membantu...terima kasih AqiqahCentre.com..
Erien Ali
Erien Ali
2020-06-18T05:11:29+0000
alhmdulilah segala urusan ank aqiqah dipermudahkan..terima kacih aqiqah centre kerana mudahkan urusan ,cepat dan... terbaik👌👌..semoga aqiqah centre terus maju jayaread more
Khairulrizam Khalid
Khairulrizam Khalid
2020-06-18T04:37:57+0000
Alhamdulillah... selesai sudah urusan aqiqah ili nurridwana oleh aqiqahcentre.com. sgt membantu dan mudah !
Rizuwan Johari
Rizuwan Johari
2020-06-18T03:11:52+0000
Alhamdulillah...selesai untuk anak anak... terima kasih diucapkan buat Aqiqahcentere kerana mempermudah kan... urusan...Mudah cepat dan menjimatkan...terima kasih sekali lagi...read more
Bara Cuda
Bara Cuda
2020-06-18T02:57:55+0000
Syukurilah...Alhamdulillah...Jazakarallah khairan AqiqahCentre. Com.Trlksana sudah Majlis Aqiqah utk Puteri sulung... sy... Nur Aisyah Humaira Semoga di trima akan segala amal utk nya.... Dan Semoga kita semua sentiasa brada didlm lindungan & beroleh Rahmat driNya....Allahumma Sholli Ala Sayyidina Muhammad Wa'ala Ali Sayyidina Moulana Muhammad....Alhamdulillah...#aqiqahCentre.comAssalamualaikum Warahmatulahi Wabarakatuhu...read more
Siti Mansor
Siti Mansor
2020-06-18T02:50:58+0000
Alhmdulillah trusted.. Senang berurusan..update pun cepat apabila di tanya... Smga allah mudahkan semua urusan kita... dunia akhirat.. Tq aqiqah Centreread more
Farah Lina Azizan
Farah Lina Azizan
2020-06-18T02:50:25+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk anakanda kami.. service terbaik dan trusted 👍❤️ 5 hari je lepas daftar... dah dapat video sembelihan 😊read more
Domino Teori
Domino Teori
2020-06-18T01:53:48+0000
Alhamdulillah.. Terima kasih Aqiqahcentre. Terbaik. InshaAllah 🤝
Ramhaimi Abdul
Ramhaimi Abdul
2020-06-18T00:59:00+0000
Alhamdulillah, selesai sudah Aqiqah anak lelaki bongsu saya.. Semoga diterima Allah.. Perkhidmatan terbaik
Ana Liyana
Ana Liyana
2020-06-18T00:57:08+0000
Alhamdulillah..kurang 3 mngu dr tarikh pendftaran semua selesai..dipermudah sgalanya..post service dari team... aqiqahcentre.com terbaik.follow up jika vdeo&sijil xdpat lagi..recommended...insyallah next baby boleh repeat..read more
Ammka Mohd Harith
Ammka Mohd Harith
2020-06-17T22:29:10+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki saya...semoga diterima oleh Allah...perkhidmatan yg baik
Malik Ibn Yusuf
Malik Ibn Yusuf
2020-06-17T17:07:35+0000
alhamdulillah...selesai aqiqah anak sulung saya Andi Nusaibah Nahla...barakallahu fi kum berkar bantuan agent terbaik... ini 🌹read more
Mohd Azrif
Mohd Azrif
2020-06-17T17:05:51+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah utk anak lelaki saya.. terbaik 5*
Abu Kalila
Abu Kalila
2020-06-17T16:34:55+0000
Alhamdulillah, urusan aqiqah anak saya yg kedua telah disempurnakan pada hari ke7 kelahirannya. Kagum kami sekeluarga... sbb ada video aqiqah anak sy. Boleh simpan utk kenangan. Sijil aqiqah anak sangat menarik.Sangat bersyukur kerana sudh selesai urusan aqiqah. Pada mulanya agak risau kerana musim covid19 dan tak tahu cara mcm mana nak jalankan ibadah aqiqah, tapi bila nampak iklan aqiqahcentre, kami terus ambil peluang utk berhubung dan dapatkan info, walaupun anak belum lahir waktu. Selepas anak lahir sahaja, terus saya buat tempahan utk aqiqah.Terima kasih diucapkan kepada pihak aqiqahcentre kerana berjaya menyempurnakan ibadah aqiqah anak saya. Selamat maju jaya. Assalammualaikum.read more
Ariff Hafifi Mat Said
Ariff Hafifi Mat Said
2020-06-17T16:09:20+0000
Oleh sebab sekarang musim PKP di malaysia, sy memilih AqiqahCentre.com utk membuat aqiqah utk anak bongsu saya. Proses... aqiqah yg sgt mudah dan cara bayaran melalui online banking yg sudah byk digunakan oleh perkhidmatan2 lain sgt memudahkan aqiqah ini. Teruskan usaha anda dan terima kasih kerana mempermudahkan tuntutan agama.read more
Amir Imran Bachek
Amir Imran Bachek
2020-06-17T15:32:35+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk 3 orang anak saya diuruskan oleh Aqiqah Center. Meski ada sedikit kesilapan apabila... nama salah seorang anak saya tersilap ketika sembelihan, pihak Aqiqah Center telah melakukan sembelihan semula dengan nama yang betul secepat mungkin.Saya amat2 berpuas hati dengan cara Aqiqah Center mengurus kesilapan ini. Terima kasih!read more
Suriyaty Atysya
Suriyaty Atysya
2020-06-17T13:24:22+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah semua anak2.. terima kasih..servis cepat, terbaik dan mudah..syukur,... Alhamdulillah..terima kasih sekali lagi..read more
Hazlira Sa'at
Hazlira Sa'at
2020-06-17T13:21:43+0000
terbaikkk pantas puas hatii
Siti Shuhada
Siti Shuhada
2020-06-17T11:51:15+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak Arissa 🥰🥰
Chokolat Gurlz
Chokolat Gurlz
2020-06-17T11:40:48+0000
Alhamdunillah sudah selesai akikah untuk anak saya muhammad rayyan.Dengan ini saya berterima kasih kepada warga aqiqah... centre.com yang telah melaksanakan akikah anak saya.read more
Zuraidah Abidin Ieda
Zuraidah Abidin Ieda
2020-06-17T08:29:36+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anakanda kami Nur Zaheera Alya Khadeeja Binti Shafiq Affandi..Terima kasih kpd... Aqiqahcentre.com kerana dpt membantu kami menyempurnakan Aqiqah utk anakanda kami..read more
Mukhlis Go-go
Mukhlis Go-go
2020-06-17T07:25:59+0000
Alhamdulillah...selesai aqiqah anak saya di kota suci mekkah.pengurusan yg baik & cekap.terima kasih aqiqahcentre... 👍🏻read more
Muhammad Umarrul
Muhammad Umarrul
2020-06-17T06:43:57+0000