Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM629 RM599

Play Video


BUKTI AQIQAH : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
45,000 PELANGGAN"

Aqiqah Centre
5.0
Based on 10988 reviews
Sayuti Vb
Sayuti Vb
1710760083
Alhamdulillah...anak pertma dan anak kedua aqiqah sini...ada rezki anakk insyaAllah sini jugak ...segala uruusan jalan lancar..
Muhammad Syafiq Mazlan
Muhammad Syafiq Mazlan
1710604279
Alhamdulillah lega urusan aqiqah selesai. Terbaik aqiqah centre. Terima kasih menguruskan aqiqah anaknda. Video aqiqah tepat dihantar pada tarikh yang dipilih. Sijil pun terbaik.
Fatimah Humaira
Fatimah Humaira
1710322561
Bagus sgt aqiqah Centre ni dah buat siap terus hantar video👍👍👍👍👍
Syawalwahed
Syawalwahed
1710295563
Memudahkan urusan orang lain adalah satu perkara yang diseru Nabi..terima kasih aqiqah centre memudahkan urusan kami sekeluarga...
Nuradilla Sharmira Nawawi
Nuradilla Sharmira Nawawi
1710289346
Alhamdulillah, sangat memudahkan kami sekeluarga ❤️ terima kasih ya.
Hafizuddin 115615
Hafizuddin 115615
1710288838
Alhamdulillah..pengurusan yang mudah dan terbaik daripada AqiqahCentre..
wan tik
wan tik
1710116909
Recommended 👍🏻👍🏻👍🏻
Aizat -
Aizat -
1709858279
Servis yang ditawarkan sangat baik dan efisyen. Memudahkan ibu bapa seperti sy untuk melaksanakan Aqiqah tanpa perlu tergesa2 buat majlis dan sebagainya. Terima kasih Aqiqah Centre. Sangat disyorkan... kepada ibu bapa yg sibuk.read more
Hendra Musonif
Hendra Musonif
1709423929
Proses yg mudah. Terima kasih aqiqah centre bantu menguruskan aqiqah anak kami. 👍🏻
Tina Zulkurnain
Tina Zulkurnain
1709227010
Alhamdulillah, with aqiqah centre, doing aqiqah in mekah now is as easy as 1,2,3 ! I’m a happy mama ! Thanks Bryan and team for making the arrangement. Will surely tell family and friends.
Raja Salleh
Raja Salleh
1709081425
The procedures are short and simple. Aqiqah completed
AzLinda Aziz
AzLinda Aziz
1708734368
Alhamdulillah & Terima Kasih kepada Team @aqiqahcentredotcom kerana telah menyediakan perkhidmatan yang terbaik & efisyen kepada kami sekeluarga bagi menjalankan Ibadah kepadaNya. Selamat Maju Jaya... diucapkan. 🌹❤️read more
Mahfuz Anuar
Mahfuz Anuar
1708701645
Terima kasih kerana memudahkan urusan saya sekeluarga. Servis yg terbaik, sangat mudah & pantas.
siti nadiah
siti nadiah
1706590725
Alhamdulillah 2 org ank saya kat aqiqah centre.
Elise Zainal
Elise Zainal
1706355708
Alhamdulillah syukur ke hadrat ILAHI atas segala keberlimpahan nikmat,kurniaan dan kemudahan buat hambaNYA.Aqiqahcentre amat profesional,diyakini lagi dipercayai(TRUSTED) serta amat memudahkan... urusan kami sekeluarga.Semoga terus Maju!read more
Rizky Kilabeidris
Rizky Kilabeidris
1705854177
"Terima kasih" @aqiqahcentredotcom. keran menyediakan perkhidmatan yang TERBAIK,sangat efeyen dan memudahkan urusan kami sekeluarga"senang dan pantas segala urusan Terbaik laa 🥰
John Terry
John Terry
1704778885
Bagus. Mudah dan berpatutan. Semoga Allah berkati kalian
wan tarmizi
wan tarmizi
1704777450
Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah temukan aku dengan AqiqahCentre..Pengurusan terbaik dan dipercayai. Terima kasih AqiqahCentre mudahkan urusan kami bagi melakukan aqiqah untuk puteri... kami..Syukur Alhamdulillah..read more
Ramlah Kasim
Ramlah Kasim
1704608989
Alhamdulillah Terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan urusan kerja Aqiqah anak lelaki sy utk 2 org terbaik...
dahlia nemo
dahlia nemo
1704418921
Alhamdulillah rekemen untuk sape nak buat aqiqah anak
anwaruddin salamon
anwaruddin salamon
1702544989
Assalamualaikum, saya sekeluarga sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan Oleh Pihak Aqiqah Centre kerana memberikan Perkhidmatan yang tersusun, cepat, pantas Dan mematuhi hukum dalam... syarak Video Dan sijil yg diberikan kepada kami sebagai bukti perjalanan pengurusan Aqiqah ini dilaksanakan..terima kasih Aqiqah Centreread more
Muhammad Firdaus Khiruddin
Muhammad Firdaus Khiruddin
1702541450
Alhamdulilah, setelah 10 tahun saya dan isteri bersabar akhirnya dikurniakan cahaya mata sulung. Terima kasih pada Aqiqah Centre yang menyediakan perkhidmatan aqiqah yang sangat mudah dengan harga... yang berpatutan ini. Dapat kami nyatakan kesyukuran nikmat ini dengan ibadah aqiqah.read more
HANISAH SAMSUL BAHARI
HANISAH SAMSUL BAHARI
1702019449
Being eyeing utk aqiqah kan anak dengan aqiqahcentre since pregnant lagi. Trustworthy and affordable.& semoga insan insan yg direzekikan makan hasil aqiqah anak kami, mendoakan kami direzekikan... untuk jejak kaki di sana pula suatu hari nanti. Aminn.read more
Khalisah Khalid
Khalisah Khalid
1701250299
Dapat tahu daripada iklan di IG ,juga dari hospital lepas bersalin - Avisena dan kawan yg pernah buat bersama aqiqah centre. Alhamdulillah aqiqah utk anak saya selesai dalam kurang 24jam, walaupun... tak dpt tgk depan mata dan tak dapat diedarkan kepada saudara terdekat tapi tenang memikirkan ibadah ini sudah selesai, allahuakbar. Terima kasih pihak aqiqah centre utk servis yang sangat effisyen bersama video sembelihan aqiqah. Sekarang tak sabar menanti cenderahati je dari pihak aqiqah centre. Terima kasih lagi sekali bantu kami melaksanakan ibadah lillahitaala dengan mudah. Moga dipermudahkan segala urusan kita semua dunia akhirat, amin.read more
Sharina Sapawi
Sharina Sapawi
1700144953
Alhamdulillah. Terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan urusan aqiqah anak sulung kami. InshaAllah ada rezeki kami nak repeat ibadah Qurban dgn Aqiqah Centre pada tahun akan datang!
Syazzwanie Ismith Hjt
Syazzwanie Ismith Hjt
1663988689
Syukur alhamdulillah atas izin ALLAH SWT , aqiqah anak saya telah terlaksana.. terima kasih kepada pihak AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan sepanjang proses aqiqah dijalankan dan memberikn... service terbaik , pantas dan amanah ❤️ . Highly recomended 👍🏻 . Last but not least , SYUKRON JAZILAN . BARAKALLAHU FIIKUM 🤲🏻read more
AisHah Wèan
AisHah Wèan
1656565105
🌟🌟🌟🌟🌟
Alhamdulillah. An amazing experience dealing with Aqiqah Centre. Prompt in replying & very accommodating. Did aqiqah for my son and everything went... smooth and well.
Highly recommended to go for Aqiqah Centre! 👍🏻Thumbs up! Both me & spouse are thankful to engaged Aqiqah Centre on their services! Syukron Jazilan. Barakallahu fiikum 🙏🏻🤲🏻🇸🇬
read more
Mohamad Ariff
Mohamad Ariff
1656331788
Alhamdulillah syukur ibadah Aqiqah untuk anak kami Abdullah Mateen berjalan lancar.
Saya di Miri manakala Isteri & Anak di Melaka.
Perbincangan selepas solat Maghrib di antara Saya & Isteri... berkaitan Aqiqah anak yang tertangguh dek kekangan masa & impak pandemik covid-19. Kami tersentak seketika; mampu membeli gajet elektronik baru & pakaian baru tetapi Aqiqah anak tertangguh.
Justeru itu ,dengan teknologi maklumat di hujung jari membawa kami ke Aqiqah Centre.
Review yang amat bagus dari ibu bapa meyakinkan kami untuk menggunakan perkhidmatan ini.
Borang diisi atas talian dengan menggunakan telefon bimbit.
Web browser mesra pengguna & pembayaran boleh dilakukan secara atas talian.
Alhamdulillah malam 23 Jun 2022 kami selesai menempah 2 ekor kambing untuk Aqiqah anak kami.
Usai borang di hantar ; saya menerima peringatan dari Gmail & SMS.
Lega rasa di hati; ini bukan scammer.
Tarikh di pilih 25 Jun 2022.
Alhamdulillah seperti di janjikan kami menerima video penyembelihan kambing aqiqah melalui aplikasi Whatsapp dari Puan Maya Iskandar.
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
Semoga servis terbaik ini diteruskan & sangat membantu memudah cara untuk ibadah Aqiqah.
Alhamdulillah
Tahniah Aqiqah Centre dari saya ( ariff ) isteri (marina ) & anak (abdullah mateen).
read more
Maa Zeyha
Maa Zeyha
1656331067
Alhamdullillah ,trima kasih kerana memudahkan urusan kami..pengurusan mmg terbaik 👍👍👍👍
Siti Aishah
Siti Aishah
1653740670
Alhamdulillah..terima kasih kepada semua pihak dan memudahkan segala urusan..really recommended..
Tawakal Makkah
Tawakal Makkah
1649357210
terbaik.....................
Tom Denelli
Tom Denelli
1648793987
Alhamdulilah. Although i am from Singapore. Prompt updates and video sent via WhatsApp.
Highly Recommended👍🏼🤲🏼
Thank you!
Suhana Salleh
Suhana Salleh
1646724120
Terimakasih kepada AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan saya menjalankan ibadah aqiqah buat cucu lelaki saya. Sangat professional, pantas dan dipercayai. Video aqiqah yang jelas dan tidak... mengambil masa yang lama penghantaran sijil premium ke Singapura.read more
Cee Meq
Cee Meq
1646399742
Alhamdulillah..selesai sudah la aqiqah anak perempuan kami pada isra' mikraj yang lalu. Terima kasih yang x terhingga pada semua team Aqiqah Centre, servis terbaik,padu dan jelas pada setiap... penerangan.Highly recommended..pada ibu bapa yang belum dan masih ragu untuk aqiqah anak musim2 covid macam ni..boleh guna servis Aqiqahcentre.Mudah dan cepat.Jazakallahu khairan pada semua yang terlibat 🥰❤️❤️read more
Omar Zuleffendi
Omar Zuleffendi
1646304717
Terima kasih yang tak terhingga kepada Team AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan kami menjalankan ibadah aqiqah buat anak lelaki kami. Sangat professional, pantas dan dipercayai.... Penghantaran sijil aqiqah yang pantas, video aqiqah yang jelas dan free gift yang premium.read more
Mohd Syukri Che Man
Mohd Syukri Che Man
1644299861
servis terbaik . buat hari jumaat utk anak kedua
Shuhada SUhanda Mutalib
Shuhada SUhanda Mutalib
1643466486
Alhamdulilah. Service cepat dan mudah❤️
Tangled Omei
Tangled Omei
1641359756
Alhmdulilah selesai dah aqiqah anak sy aisyaa sumayyah dgn aqiqahcentre.com.Pglaman pertma sy ,sgt puas hti,.suka dgn ukiran kayu n video.moga aqiqahcentre trus maju
Nur Diana
Nur Diana
1641264101
Alhamdulillah the overall service were attend to promptly. Video proof of Aqiqah were provided as well. They are trustworthy and committed to serving the good cause. May Allah bless the team at... AqiqahCentre.read more
Fadhli Shah
Fadhli Shah
1639833209
Service Yang baik! Alhamdulillah dengan izin Allah, semuanya berjalan dengan lancar!

Furthermore, we received a wooden engraved certificate with our son’s name on it! MasyaAllah! Keep up the... good work guys! Much appreciated! 🖤🤙🏼💪🏼read more
Mio Na
Mio Na
1638773577
pendaftaran yg cepat & mudah, servis terbaik 👍, sangat sangat puas Hati 🥰
terima kasih aqiqah center.com ❤️👍
Dewi Fazika
Dewi Fazika
1637796993
Alhamdulillah, sangat membantu dan memudahkan urusan untk aqiqah anak...

Maka tertunailah tanggungjawab dan terlaksanalah ke atas dirimu, anakanda.. sembelihan Aqiqah. Urusan kami lakukan di... AqiqahCentre.com pada;

Khamis (11/11/21) di Mekah.

Kami memilih melakukan aqiqah dengan cari begini kerana banyak faktor dan sesuai keadaan pandemik yang melanda.semoga Allah menerima amalan kami. Amin..

Terimakasih buat semua yang sentiasa mendoakan kami sekeluarga.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225318354723954&id=1175504540
read more
Tho Tailor
Tho Tailor
1637072875
Alhamdulillah dengan izin Allah, hajat kami untuk aqiqah anak-anak kami dah terlaksana. selain sijil kami turut menerima hadiah paling istimewa sebuah AlQuran kayu edisi khas. Terimakasih Aqiqah... Centre yang telah banyak membantu memudahkan urusan kami..read more
Mohammad Irham
Mohammad Irham
1637071327
sgt cpt dan mudah .. terima kasih @AqiqahCentre.com
Sheikh M Hisyam
Sheikh M Hisyam
1636942509
Alhamdulillah tertunai sudah kewajipan sebagai ibubapa dengan membuat aqiqah bersama Aqiqahcenter.com ini, sangat mudah dan dipermudahkan.. Terima kasih kami ucapkan kepada AqiqahCentre kerana... mempermudahkan urusan kami utk membuat aqiqah. Terbaikkk👍👍👍read more
Mariam Zuhayr
Mariam Zuhayr
1636857244
Syukur Alhamdulilah kepada Allah swt aqiqah anak saya sudah disempurnakan oleh Aqiqah Centre..terima kasih...thumbs up for your splendid services....inshallah will go for the next Qurban... service..sangat2 memuaskan hati..good job..keep.it upread more
Wan Yadiy
Wan Yadiy
1636775368
Pendaftaran yang sangat mudah. Service pun terbaik. Timing bila nak sembelih pun diorang hntr SMS bila akan buat. Memang recomended sangat AqiqahCentre ni.Video pun lepas 2 hari dah dapat.... 😊👍👍read more
Dyla Diesya
Dyla Diesya
1635895332
Alhmdulillh syukur sgt²..
Selesai sdh urusan aqiqah buat diri sy & juga ank llaki sy b'sama AqiqahCentre.com..
AqiqahCentre.com service & layanan sgt terbaikkkk & memuaskan..
Sy daftar 22/10... mnta trikh penyembelihan 29/10 dpt video penyembelihan 30/10 & dpt sijil kayu 2/11..
Cepat & mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com..
Terima ksih sy ucpkan pd Ustaz Musa & Maya Iskandar dri AqiqahCentre.com yg byk mmbntu & m'mudahkan urusan sy sekeluarga..
read more
Iman Nizam
Iman Nizam
1635781154
Alhamdulillah Syukur, selesai urusan aqiqah anak bersama AqiqahCentre.com. Terima kasih Ustaz Musa & Maya Iskandar dr Aqiqah Centre yg sgt membantu & memudahkan urusan sya sekeluarga. Terbaik team... Aqiqah Centre...🥰read more
Saha Sulaiman
Saha Sulaiman
1635483018
Saya memilih Aqiqah Centre kerana urusan aqiqah dilakukan dengan penuh tanggungjawab dan committed, Alhamdulillah dan terima kasih Aqiqah Center kerana memberikan service terbaik dan 100% trusted... service. Semoga Aqiqah Centre & cik Maya Iskandar terus success dan berjaya - Saharudin 21.10.21read more
Asrul Asrikin
Asrul Asrikin
1634969429
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Terima kasih juga pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.moge Allah memberkati..... aminn🤲read more
Mohamad Irwan
Mohamad Irwan
1634809924
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah puteri kami ,video telah diterima tadi pagi.. Semoga aqiqah anak kami di Terima Allah swt .. Jazakumullah khairan Dan Terima kasih pada crew aqiqahcentre.com... kerana telah memberi perkhidmatan terbaik Dan Telus..⭐⭐⭐⭐⭐read more
Amizul Fadly Bin Mahat
Amizul Fadly Bin Mahat
1634789042
Syukur Alhamdulillah.. Majlis Aqiqah untuk anak saya yang ke empat berjalan lancar... Servis yang disediakan sangat bagus dan cepat prosessnya.. Terima kasih kerana menjayakanya.. 😍
Nur Aisyah Hamid Amiril
Nur Aisyah Hamid Amiril
1634735365
Alhamdulillah Terima kasih .
lega Rasanya bila da Aqiqah kan anak.
sangat2 Cepat Dan pantas .
daftar 14/10/21
Selesai Aqiqah 15/10/21
dapat video nya pada mlm tu juga. ... Alhamdulillah ya Allah...read more
Norfazilah Binti Ibrahim
Norfazilah Binti Ibrahim
1634662059
alhamdulillah...selesai sudah aqiqah utk anak2 sy NUR FATIN DAMIA BT MUHAMMAD SHAFIQ & MUHAMMAD SYAHMI B. MUHAMMAD SHAFIQ.Terima kasih AqiqahCentre.com perkhidmatan yang terbaik.
Ayangkuina Ayangkuina
Ayangkuina Ayangkuina
1634555652
Alhamdulilah 1 October 2021 selesai sudah Aqiqah anak saya di Tanah Suci Mekah…Terima kasih
Team aqiqahcentre.com cepat dan dipercayai Terbaik 👍
Shuhada Azmi
Shuhada Azmi
1634540751
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anakanda bongsu saya NUR AMANDA SUFI BINTI ZAINOL Memang terbaik service dari aqiqahcentre... Daftar 16/10/2021 harini dah dapat wassup video penyembelihan aqiqah... ank di Kota Suci Mekah... Cepat dan mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.com... Moga diberkati segala urusan kita semuaread more
Sarimah Sarimah
Sarimah Sarimah
1634386648
AlhamduLiLLah seLesai sudah aqiqah anak saya 15.10.2021 di tanah suci Mekah.. terima kasih aqiqahcentre peLayanan yang baik dan cepat
Mas Diana Ana
Mas Diana Ana
1634313743
Dengan berkat dan izin dariNYA serta rezeki yg diberi kpd kami.. alhamdulillah.. terlaksana dan sempurna jua tasyakuran aqiqah 5 ekor kambing utk ank² kami Izz Zafri bin Azrizal, Izz Humaira bt... Azrizal dan Izz Zafran bin Azrizal pada 8 Oktober 2021 yang lalu di Tanah Suci Kota Mekah dgn bantuan #Aqiqahcentre.com .. walaupun dah lama merancang masih belum boleh dilakukan lebih² lagi dgn musim pandemik ini.. alhamdulillah dipertemukan dgn pihak #Aqiqahcentre.com yg sgt² membantu dan memudahkan niat kami utk melakukan amalan sunat yg dituntut dlm islam... terima kasih #Aqiqahcentre.com .. semoga dgn berkat terlaksananya ibadah ini, dpt menjadikan ank² kami anak² yg soleh dan solehah, berbakti kpd kedua ibu bapa dan menjadi asbab utk kehidupan yg lebih diberkati dan dirahmati.. aminnn ..read more
Wana Balqis
Wana Balqis
1634188131
Alhmadulillah.. 🤲🏻 13/10/21
Selasai Aqiqah untuk Anak Pertama saya, dilaksanakan di tanah suci Mekah, senang & cepat, berurusan dengan mereka, terima kasih team AqiqahCentre.com... untuk menyediakan perkhimatan yang terbaik, dan memudahkan urusan kami sekekuarga..read more
Wan Aizul
Wan Aizul
1634047387
Alhamdulillah..sangat mudah dan senang berurusan dengan AqiqahCentre.com ...saya sangat berterima kasih dan berpuas hati.. terima kasih AqiqahCentre.com
Afiq Aman
Afiq Aman
1633780289
I'm glad to chance upon Aqiqah centre. I was able to book for my son on the 21st day after he was born and they services are excellent. Highly recommend and look forward to their limited edition... gifts. I will do 1 more for the next maulidur rasul in future.read more
Syaqiel Aakif
Syaqiel Aakif
1633669097
Tanpa was-was..sistematik dan terbaik..Alhamdulillah tertunai aqiqah anak hari ke7 melalui Aqiqah Centre..jgn ragu , mereka padu
Ismail Halim
Ismail Halim
1633642934
mudah dan cepat di percayai
Shahreza Yusof
Shahreza Yusof
1633590386
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki dan perempuan dibawah pengurusan @AqiqahCentre.com, cepat dan sangat memuaskan..
Sue Syaz
Sue Syaz
1633513724
Alhamdulillah segalanya berjalan lancar..Sangat mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com.
Cepat dan dipercayai.👍
Tahniah Team AqiqahCentre.com. Terbaik... 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Zaini Aeisha
Zaini Aeisha
1633496564
Alhamdulillah everything was smooth. Recommended and trusted.
Mohamad Sufi Mat Salleh
Mohamad Sufi Mat Salleh
1633496503
Aqiqahcentre.com terbaik dan menjadi pilihan saya
Mohammad Farhan
Mohammad Farhan
1633495977
kemudahan pembayaran yg mudah, info yg baik, respon yg cepat..
Ismawati Ishak
Ismawati Ishak
1633494401
Alhamdulilah selesai juga aqiqah anak 4/10/21 waktu pandemik Covid19..mudah dan dipercayai...Tersalah isi nama anak nasb baik admin cepat n betulkan semula🤲🤲🤲Tq
Asuha Yahya
Asuha Yahya
1633494234
Siapa rasa ragu2 tolong baca review i 😆. Bkerjasama dgn team aqiqahcentre sgt2 mudah dari i start whatsapp sampai lah dah siap pun proses aqiqahnya. 5hb i buat payment 6hb terus proceed.... Esoknya i terus dpt video bukti nama anak disebut dlm vdeo, sekali dengan kambing utk di aqiqah.read more
Na Bihah
Na Bihah
1633463601
Recommended ! Paling best bila dapat video Aqiqah disertakan sebut nama anak .. 😊 Alhamdulillah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada Team Aqiqah Centre dilaksanakan dengan cukup baik !... Sekarang tengah tunggu sijil pula .. tak sabar 😘read more
Mohd Khuzairi
Mohd Khuzairi
1633353637
Alhamdulillah.,, proses yg sangat mudah dan dipercayai.. sangat recommended 👍👍
Khairudin Deanerra
Khairudin Deanerra
1633353060
boleh dipercayai
terbaik
tarikh sembelihan 3/10
4/10 dah dpt video sembelihan
memang rekomen kalau nak buat aqiqah atau korban
Ira Syahirra
Ira Syahirra
1633352787
Alhamdulillah syukur nikmat . aqiqah putera sy telah selesai dgn jayanya . semoga sentiasa diberkati allah swt kerna memudahkan urusan . amin 🤲🏻
Angah Hamzah
Angah Hamzah
1633352400
alhamdulilah selesai aqiqah anak pertama sy bersama aqiqah centre ..
Mohd Syaqil
Mohd Syaqil
1633351314
terbaik...Alhamdulillah...
Sharfini Abd Karim
Sharfini Abd Karim
1633329121
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah bersama Aqiqah Centre.. sangat cepat. Video sembelihan juga cepat dihantar.. terima kasih Aqiqah Centre👍
Erda Abd Rahman
Erda Abd Rahman
1633328703
Alhamdulillah , dgn adanya khidmat @Aqiqahcentre.com ni , sy dpt menyempurnakan ibadah aqiqah utk ank perempuan sy . Ni kali ke-2 sy gunakan khidmat @aqiqahcentre.com . Mmg servis terbaik . Thank you... 💖read more
Mohd Yousoff
Mohd Yousoff
1633324866
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak bongsu.AqiqahCentre terbaik.
Mus Messi
Mus Messi
1633313610
Received Aqiqah video within 2 days after Aqiqah. good service and highly recommended.Alhamdulillah…
Noor Hanifah
Noor Hanifah
1633312868
Alhamdulillah aqiqah done for my daughter. video send as proof.. senang hati.
Iwan Wan
Iwan Wan
1633308059
alhmdulilh terbaik aqiqah centre..selmat dh anak sy buat aqiqah dkt mekah
Suzieana Ibrahiem
Suzieana Ibrahiem
1633276354
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah arwah puteri sulung pada hari Jumaat lepas. Pilih tarikh 1 oktober sempena tarikh lahir arwah. Sebak dengar nama arwah anak disebut di Makkah Al Mukaramah. Terima... kasih pihak aqiqahcentre. Urusan yg sangat mudah dr pendaftaran sehinggalah selesai aqiqah.read more
Muhammad Ihsan
Muhammad Ihsan
1633267048
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah puteri sulung kami. Sangat mudah urusannya dan pantas. Terbaik 👍
Nur Qaseh
Nur Qaseh
1633216065
Alhamdullilah.. selesai sudah ibadah aqiqah puteri kami. Terima kasih @aqiqahcentre.com menyediakan perkhidmatan terbaik dan pendaftaran yg sangat mudah
Mimah Adnan
Mimah Adnan
1633131234
Alhamdulillah
Selesai aqiqah untuk puteri bongsu kami
Humaira Afra binti Hasni
Ikutkan nak buat majlis juga tapi musim covid macamni semua nya terbatas
Setelah berbincang dengan suami... kami pilih AqiqahCentre.com selepas baca review
Aqiqah dilaksanakan di Mekah memang suka sangat
Proses pendaftaran sangat mudah siap boleh pilih tarikh bila kita nak ia dilaksanakan
Video semasa aqiqah pun cepat dapat. Nama afra juga di sebut dengan jelas dan tepat.Alhamdulillah
Kepada kawan-kawan, akak memang recommend AqiqahCentre.com ni untuk melaksanakan aqiqah di musim pandemik sekarang ni
Terima kasih AqiqahCentre.com
read more
Triple J Merah
Triple J Merah
1633054294
Alhamdulillah...mudah dan pantas ..tq aqidah centre...
Shamsuddin Abdul Rahman
Shamsuddin Abdul Rahman
1633039760
Alhamdulillah. Memang berbaloi berurusan dgn mereka. Servis tiptop.. pantas dan sistematik.
Mohd Taufik Mohd Ramlan
Mohd Taufik Mohd Ramlan
1633017188
Service yang baik, mantap dan mudah komunikasi serta segera menerima jawaban jika di tanya.
Kasfulisam Husni Thamrin
Kasfulisam Husni Thamrin
1633014817
Alhamdullillah.. service yang tiptop.. cepat dan mudah.. highly recommended..
Mohamad Najib Ismail
Mohamad Najib Ismail
1633003719
Perlaksanaan yang efisyen dan tepat pada tarikh yang di minta. Ini aqiqah kedua bersama Aqiqah Centre untuk cucu no 3. Alhamdulillah. Terima kasih.
Macan
Macan
1633003406
alhamdulillah...dah 2 org ank aqiqah melalui aqiqahcentre.com ni..
sangat2 rekemen utk sesiapa yg belum buat lagi aqiqah lagi..insyallah...
servis yg baik cepat dan telus...
syabas saya... ucapkan..
⭐⭐⭐⭐⭐
👍👍👍👍👍
read more
Wawa Amen
Wawa Amen
1632936989
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya. Terima kasih AqiqahCenter.com kerana memudahkan urusan kami. Servis sangat cepat dan pendaftaran sangat mudah.
Adilah Hamzah
Adilah Hamzah
1632934105
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdulillah! Terima Kasih yang tidak terhingga buat semua team AqiqahCentre. Servis terbaik, cekap, sangat pantas, pendaftaran yg mudah, pengendali yg... ramah. Adanya AqiqahCentre ini memudahkan urusan aqiqah anak perempuan saya yg tertangguh dimusim covid ini. Smoga semua kakitangan yang terlibat diberkati dunia akhirat juga menjadi asbab kebaikan yg kita lakukan. Ameen! ♥️♥️♥️read more
Zaleha Leha
Zaleha Leha
1632927898
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk anak saya. Memang mudah dan cepat. Sangat sesuai utk pasangan yang bekerja. Tambahan pula musim pandemik ni...keselamatan lebih utama.😊
Fakurrozi Fakhrul
Fakurrozi Fakhrul
1632910115
Pengurusan yg mudah & trusted. Alhamdulillah semoga Allah menerima amal yg kt lakukan.
Mohd Hanzalan
Mohd Hanzalan
1632900819
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah anak saya... Cepat.. Dan mudah.. Terbaik...siap hantar video lagi.. Untuk saya, untuk bukti. AQIQAH centre. Com memang terbaik..

Semoga dipermudahkan... segala urusan dunia dan akhirat.. Amin...

Terima kasih

AQIQAH centre. Com
read more
Muhzan Mustaffa
Muhzan Mustaffa
1632885481
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk anakanda puteri kami … kali ke-2 mengunakan khidmat AqiqahCentre.com…terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d... AqiqahCentre.com..in shaa Allah, semoga tugas² kalian dberkati ALLAH...TQVM AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Du-one Mamat
Du-one Mamat
1632702016
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre, perkhidmatan yang terbaik dan pantas. Selesai aqiqah untuk putera sulung. Akan saya suggest kepada ahli keluarga dan sahabat untuk memilih AqiqahCentre.... Terbaikkkkread more
Naa Pie
Naa Pie
1632700282
proses pendaftaran yang mudah, terbaik AqiqahCentre.com
Wardiyah Rahmat
Wardiyah Rahmat
1632699786
Terima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan lagi urusan untuk buat aqiqah . mudah dan senang . cepat . Alhamdulillah kami sekeluarga berpuas hati . ❤
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
1632697271
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk ketiga tiga anakanda kami..2 lelaki seorng perempuan..terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d AqiqahCentre.com..ins sha... allah moga tugas² kalian dberkati ALLAH...TQ AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Susan Liew
Susan Liew
1632677945
Alhamdulillah proses aqiqah anak lelaki saya sgt mudah dan sistematik. Especially time MCO dapat buat ibadah online. Terima Kasih Aqiqah Centre team.
Fyza Dyanie
Fyza Dyanie
1632670848
Syukur Alhamdullilah selesai suda Akikah anak sy. Berbaloi sgt boleh pilih tarikh dan dipermudahkan smuanya. 😍
Hasbullah Hashim
Hasbullah Hashim
1632670572
Layanan yang sangat telus, cepat & baik. Mudah urusan. Segalanya dipermudahkan. 👍🏻👍🏻
Nur
Nur
1632670203
Assalamualaikum..Saya bersyukur ke hadrat Allah swt kerana dipertemukan dengan Aqiqah Centre. Aqiqah anak saya yang telah tertangguh hampir dua tahun telah selesai dalam masa 1hari sahaja. Pembayaran... urusan aqiqah sangat mudah dengan menggunakan online banking. Saya dapat video aqiqah yang dilaksanakan di Mekah dalam masa 3 hari sahaja. Team Aqiqah Centre sentiasa mengemaskini berita urusan aqiqah melalui Whatsapp.

Mudah,murah dan dipercayai.Pilihan yang tepat untuk melaksanakan aqiqah. Terima kasih team Aqiqah Centre. Alhamdulillah .. Terbaik 👍😍.
read more
Nouraishah Aecah
Nouraishah Aecah
1632669411
ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH.
Dengan adanya bantuan dari AqiqahCentre.com saya dapat laksanakan aqiqah untuk kedua anak lelaki, suami dan diri sendiri. sangat berterima kasih pada pihak... AqiqahCenter.com, sebutan nama yang sgt jelas dan tarikh aqiqah dilaksanakan pun mengikut tarikh permintaan. Cara pendaftaran yg mudah dan pertolongan/penerangan dari pihak AqiqahCenter.com sgt membantu. terima kasihread more
Syazani Idrus
Syazani Idrus
1632667769
Alhamdulillah.. Proses yg cepat.. Hari ni submit borang.. Esk dpt da date akikahnye..
Farhani Ismail
Farhani Ismail
1632666791
Alhamdulillah..pengurusan yg pantas.. video juga jelas... terima kasih
Hishamz Jalin
Hishamz Jalin
1632666547
Alhamdullilah semua sudah selesai terima kasih kepada aqiqahcentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak saya dalam tempoh pkp ini.
Muhammad Faiz
Muhammad Faiz
1632660425
Alhamdulillah..saya baru lepas buat aqiqah anak saya pada hari Jumaat lepas...hari ini dapat video sembelihan..terima kasih AqiqahCentre.com...perkhidmatan terbaik
Siti Nurain Mat Amin
Siti Nurain Mat Amin
1632631425
Syukur alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putri kami.. Terima kasih juga pada team Aqiqah Centre.Com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.
Rambu Tan
Rambu Tan
1632617641
Alhamdulillah..tersangatlah mudah nya ibadah aqiqah buat cucu saya . Terima kaseh pada pihak aqiqahcentre yg tlah menjalankan amanah dgn jaya nya.
Suhaini Nik Hassan
Suhaini Nik Hassan
1632611344
Terima kasih AqiqahCentre. selesai aqiqah untuk anak . sangat pantas
Norshaqina M. Impong
Norshaqina M. Impong
1632586052
Alhamdulillah harini dapat buat Aqiqah untuk 3 ahli keluarga sy , tahun lepas anak sy, tahun ni dah 4 kali buat Aqiqah dengan AqiqahCentre.com ... Alhamdulillah semua dipermudahkan , service Aqiqah... mmg terbaik ,laju ..tqread more
Imran Zainal
Imran Zainal
1632583937
Alhamdulillah semalam (24/09/21) selesai aqiqah untuk seorang anak lelaki saya. semua urusan telah di buat dengan baik oleh team aqiqahcentre.com . yang penting segala urusan semua sangat mudah .... saya cuma ambil masa dalam 30-45 minit untuk urusan di whatsapp dan terus buat bayaran. kepada semua yang ingin cari wakil untuk uruskan aqiqah anak jangan ragu2 untuk memilih aqiqahcentre.com 👍 TERIMA KASIH KEPADA SEMUA TEAM AQIQAHCENTRE.COM 💕read more
Schabella EyKeen
Schabella EyKeen
1632563838
Sgt memudahkan, sgt cpt dan layanan sgt bagus ⭐⭐⭐⭐⭐
Zila Razak Sbp
Zila Razak Sbp
1632483855
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah anak ke2 kami pada 10/9 yang lepas.

Pada awalnya, kami suami isteri merancang nak buat akikah anak di kampung. Namun selepas 2 kali tertangguh di sebabkan... pandemik ni, kami mencari alternatif lain untuk tunaikan hasrat kami. Alhamdulillah, ternampak posting seorang kawan yang menggunakan khidmat aqiqahcentre untuk anak beliau. Dari situ, saya mula buat survey dan terima kasih aqiqahcentre kerana memudahkan dan menunaikan hasrat kami.

Semuanya sangat mudah; sistem pendaftaran yang mudah difahami, sistem pembayaran yang mudah dan kita akan menerima mesej makluman bayaran diterima oleh pihak aqiqahcentre sebaik selesai membuat pembayaran.

Saya sekeluarga amat berpuas hati dengan layanan dan cara kerja pihak aqiqahcentre. Kepada mereka yang berhasrat untuk menunaikan ibadat aqiqah, pilihlah aqiqahcentre. InsyaAllah, harga mampu milik dan setiap hasil sembelihan akan diagihkan kepada keluarga susah di sekitar Makkah.

Semoga semua amalan kita diterima dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat🤲amin. Terima kasih aqiqahcentre, semoga kalian terus maju jaya dan usaha ini mendapat keberkatan dan keredhaanNya.
read more
Cimok Nazri
Cimok Nazri
1632456405
Good service
Good customer service
Fast and efficient response
Very recommended 👍👍👍👍👍
Izzat Kmz
Izzat Kmz
1632364009
Servis bagus, laju dan mantap.
Laju dapat mesej dari team aqiqahcenter.
Laju juga dapat whatsap utk video.
Terima kasih kerana memudahkan kami dalam musim pandemik ni.
Negeri Sembilan
Negeri Sembilan
1632310443
Terima kasih aqiqah centre.alhamdulilah.
Nur Aliah
Nur Aliah
1632193642
Alhamdulillah. Aqiqah anak kami Anas Nufail yg lahir pd 16 September 2020 bersamaan 28 Muharram 1442H berlangsung dengan lancar pd hari Jumaat penghulu segala hari 17 September 2021 bersamaan 10... Safar 1443H.

Mudah berurusan dgn Aqiqah Center. Syarikat yg dipercayai & semuanya berjalan lancar. Harga yg murah & dpt cenderahati plak nama & sejadah & juga video sembelihan aqiqah. Alhamdulillah😊
read more
Ira Sya
Ira Sya
1632186656
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah anak perempuan saya dibawah pengurusan aqiqahcentre. Time pandemik ni nak buat majlis aqiqah agak terbatas, alhamdulillah pihak aqiqah centre dapat uruskan.... Sangat Mudah. 100% online.. Dan dipercayai. Siap dapat video lg sebut nama anak yg nak dibuat aqiqah..
Terima kasih pihak aqiqahcentre
read more
Glowing Eyeszz
Glowing Eyeszz
1632184398
alhamdulillah,,, 17/9/2021 hari jumaat, selamat aqiqah anak perempuan saya usia 5 bulan.. sangt recommend aqiqah centre,, sangat mudah,,,,, sebak bila tengok vdio aqiaqh tu,, tq memudah kan.
Marz Ana
Marz Ana
1632146578
Alhamdulillah urusan aqiqah anak saya dpermudahkan dengan berurusan dengan aqiqah center perkhidmatan diuruskan dengan baik..musim pendemik nak buat kenduri tidak sesuai lebih mudah dengan aqiqah... center❤️syukur 🤲read more
Romie Asmawi
Romie Asmawi
1632146548
Tersusun. .Boleh dipercayai
Nurul Najihah Mohammad
Nurul Najihah Mohammad
1632124186
Very fast respond dan sangat memudahkan
Rayme Ismail
Rayme Ismail
1632114833
Alhamdulillah acara aqiqah untuk anak putera kesayangan saya telah dilaksanakan dgn izin-Nya. Jutaan terima kasih kpd pihak AqiqahCentre.com dlm menjayakannya dan mempermudahkan urusan kami. kerja... yg pantas dr pihak AqiqahCentre.com amat sy hargai...layanan yg d berikan btul² memuaskan hati...semoga Allah S.W.T sentiasa mempermudahkan segala urusan pihak Aqiqah.com...sgt² recommends...read more
Fadzura Almahieyra
Fadzura Almahieyra
1632112186
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah putera kesayangan sy dgn izin-Nya...Jutaan terima kasih kpd pihak AqiqahCentre.com dlm menjayakannya dan mempermudahkan urusan kami...kerja yg pantas dr pihak... AqiqahCentre.com amat sy hargai...layanan yg d berikan btul² memuaskan hati...semoga Allah S.W.T sentiasa mempermudahkan segala urusan pihak Aqiqah.com...sgt² recommends...read more
Mohd Sha Halipa
Mohd Sha Halipa
1632109345
Alhamdulillah, selesai aqiqah buat anak tersayang. Terima kasih aqiqahcentre.com. perkhidmatan yang terbaik dan pantas. semoga Allah SWT menerima amal ibadah kita semua.
Din Sepang
Din Sepang
1632107455
service yg terbaik 👍,dpat mempermudahkan org ingin melakukan amal ibadat qurban dan aqiqah ...terima kasih banyak 😁😀
Syam Qamar
Syam Qamar
1632106428
Alhamdulillah. Service yang sangat baik dan cepat. Semua urusan dipermudahkan. Cuma isi maklumat dan membuat pembayaran dan selesai. Terbaik. Boleh syorkan kepada kawan-kawan yang lain.
Mohd Zufaiq
Mohd Zufaiq
1632072099
Alhamdulillah. Terima kasih Aqiqah Centre atas servis yang baik, pantas dan dipercayai. Saya & isteri amat berterima kasih kerana memudahkan urusan aqiqah anak kami ketika wabak covid ini.
Jariza Jariza
Jariza Jariza
1632062380
Syukur Alhamdulillah dengan adanya @AqiqahCentre.com .. mudah untuk kita berurusan, tak perlu keluar kemana-mana. Istimewanya boleh pilih tarikh bila kita nak buat aqiqah tersebut 👍
Adam Mikail
Adam Mikail
1632039242
Perkhidmatan yg diberikan dari aqiqahcentre sangat memuaskan...saya booking hari ini untuk sembelihan pada hari esok..alhamdulillah..saya dapat seperti yang dikehendaki,sangat memenuhi kehendak saya.... Video sembelihan turut disertakan sebagai bukti dan buat kenangan kami sekeluarga..terima kasih buat aqiqahcentre kerana menunaikan dan menjalankan ibadah ini..kami doakan semoga aqiqahcentre menjadi lebih terbaik lagi dimasa akan datang.. semoga ibadah ini diterima oleh ALLAH SWT..Aamin🤲🏻read more
Rizal Uchiha
Rizal Uchiha
1632035832
Alhamdulillah.. Terima kasih aqiqah.centre kerana telah menyempurnakan ibadah aqiqah utk puteri sy jumaat lalu.. Moga diterima Allah s.w.t..
Pendaftaran mudah servis terbaik.. Terima kasih..
Romaneiya Man
Romaneiya Man
1632011345
Alhamdulillah aqiqah anak saya berjalan dgn lancar pada hari jumaat lepas. Trima kasih AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan saya untuk melakukan aqiqah. Servis yang terbaik.. sangat mudah... untuk mendaftar tak makan masa yang lama.read more
Nor Hidayatun Hani
Nor Hidayatun Hani
1631979169
Alhamdulillah terima kasih Aqiqah Centre kerana telah merealisasikan impian kami utk melaksanakan ibadah aqiqah untuk anak kami di musim pandemik ini di bumi Mekah. Semoga terjalinnya ibadah aqiqah... ini anak kami akan menjadi anak yang solehah, mendengar kata & hormat kepada orang yang lebih tua.read more
NA Aidah
NA Aidah
1631979071
Alhamdulillah... aqiqah anak sy dah selesai pada hari jumaat lalu, terbaik service aqiqahcentre.com, sngt mudah berurusn dn layanan pon sngt baik, dan cepat pngurusannya! sy rekemen sgt bgi yg nak... buat aqiqah utk anak, ringkas, mudah, jimat dan selamat!!! boleh lah mghubungi aqiqah centre utk mdftr aqiqah ank yg d laksanakan d mekah. terima kasih aqiqah centre🥰read more
Harif Samausi
Harif Samausi
1631977941
mudah, pantas & telus... very recommended...
terima kasih aqiqah center membantu kami dlm menunaikan ibadah aqiqah utk putera & puteri kami... semoga amalan ini diterima oleh Allah SWT.. Aminnn
Anep Mae
Anep Mae
1631977302
Terbaikkk Aqiqahcentre.com
Uan Saff'uan Ieda
Uan Saff'uan Ieda
1631976785
as'salam
ni kali ke 2 sya bt aqiqah utk ank sya.. sngat mudah dn brpuashati..
Qaleesya Aiman Luqman
Qaleesya Aiman Luqman
1631976781
saya percaya dgn perkhidmatan yg disediakan...dibuat mengikut tarikh yg Kita kehendaki,pergurusan penyembelihan aqiqah yg lancar seperti yg dijadualkn Serta harga yg SANGAT berpatutan..terima kasih... aqiqahcentre.semogaread more
Nurfirdaus Musa
Nurfirdaus Musa
1631974545
Alhamdulillah, dengan izin Allah swt, genap sebulan kelahiran puteri ke dua kami, Yumna binti Muhammad Nurfirdaus pada 17 September 2021, kami laksanakan ibadah Aqiqah sebagai salah satu sunat yang... sangat dituntut (sunat muakad) ke atasnya.

Alhamdulillah, ini merupakan kali ke dua kami melaksanakan ibadah aqiqah bersama AqiqahCentre.com. Kami memilih medium aqiqah online sekali lagi memandangkan musim pandemik ini dan kepercayaan kami berdasarkan pengalaman yang terbaik pada aqiqah sebelum ini. Tahniah team AqiqahCentre atas hospitaliti dan professionalism yg kalian berikan. Terbaik 👍

Semoga Allah swt menerima amalan2 kita. Amiin ya Rabb 🤲
read more
Hasnizah Chumel
Hasnizah Chumel
1631963233
Alhamdulillah aqiqah ank sye brjln dgn lancar n dipermudahkan... senang utk berurusan mmng terbaik Aqiqahcentre..
Asrul Anuar Azman
Asrul Anuar Azman
1631963154
Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah.. Ibadah Aqiqah untuk puteri saya yang baru lahir ke dunia dengan mewakilkan AqiqahCentre.com, bg penyembelihan Ternakan An'Am iaitu seekor Kambing telah dapat... dilaksanakan di Mekah. Saya mengesyorkan kepada saudara saudari seagama saya yang ingin melaksanakan Aqiqah boleh la mendaftar melalui @aqiqahCenter.comread more
Bella Durrani
Bella Durrani
1631886456
Banyak kali plan nak buat aqiqah anak tapi gara-gara pkp asyik tak jadi je. Alhamdulillah mujur ada aqiqah centre,sangat² memudahkan. Isi je form,pilih tarikh dan transfer online. Waktu sembelihan... dapat video aqiqah sebut nama anak dengan jelas. Terbaik sangat puas hati 👍😄read more
Ayu Ruhmat
Ayu Ruhmat
1631886002
Alhamdulilah..semua urusan aqiqah anak saya berjalan dengan lancar dan jayanya..boleh dipercayai dan yakin akan perkhidmatan yang diberikan..
Idayu Hanapiah
Idayu Hanapiah
1631884706
Alhamdulillah, aqiqahcentre memudahkan urusan utk aqiqah ank Saya di musim2 pandemik ini, semoga ibadah ini diterima oleh Allah SWT, terima kasih aqiqahcentre
Shafiqah Ika
Shafiqah Ika
1631719915
Hai semua,ingin dimklumkn AqiqahCentre.com sgt2 boleh dipercayai...sy sudah anda bila lagi!?
Syukur alhamdulillah mjlis aqiqah anak saya semuanya berjalan dengan lancar..terima kasih pada... aqiqahcentre.com sangat2 memudahkan urusan Kami sekeluarga, kerana urusan hanyalah secara online sahaja memandangkan sekarang juga adalah musim covid dan lebih selamat berbanding berurusan diluar..
Yang paling penting bila Kita berurusan secara online adalah kepercayaan.Alhamdulillah sangat amanah Dan juga sangat cepat
Prosesan tersebut..saya menerima msj waktu proses dijlnkan dn jge video dihantar selepas tarikh aqiqah yg telah saya tetapkn,Serta bukti video sembelihan tersebut dirakam dengan suara yang jelas,jadi Kita boleh melihat video tersebut adalah sebagai bukti aqiqah anak saya sudah dijlnkan seperti mana Yang Kita harapkan..
Ia juga disempurnakan dimekah dan daging aqiqah diagihkan kepada fakir miskin yg sangat memerlukan disana.. alhamdulillah sangat2 bersyukur aqiqah anak saya dapat dilaksanakan dengan sempurna disana..
Terima kasih bagi pihak aqiqahcentre.com menyempurnakan aqiqah anak saya sangat sempurna semoga platform sebegini diteruskan dengan membawa manfaat kepada Kita semua...
#kitajagakita
#lingdungdirilingdungsemua
#patuhisopyangditetapkan
#Aqiqahcentreterbaik
read more
Upik Yulia
Upik Yulia
1631718330
Saya sangat mengesyorkan AqiqahCentre ini..�
Perkhidmatan pelanggan yang baik�
Respon yang pantas dan bagus�
Mudah dan senang berurusan dengan Team AqiqahCentre�
Terima kasih... AqiqahCentre..��read more
Mazlina Hani
Mazlina Hani
1631713976
Pengurusan yang terbaik,terima kasih Aqiqah Centre yang memudahkan segala hajat kami untuk aqiqah buat anak kami Muhammad Rizqi pada 31/8/2021,begitu cepat proses dalam 1 hari je telah selamat... dilaksanakan.read more
Hanni Hannani
Hanni Hannani
1631673959
Assalammualaikum. Sy tahu aqiqah centre ni daripada Puan Nik Fatma masa beli buku dgn beliau. Dan beliau recommen kpd sy kebetulan anak baru lahir. Alhamdulilah dipermudahkan urusan dan minta tarikh... hari ke-7 kelahiran. Dan yg bagusnya mendapat update yg sgt cepat. Dlm masa 2 hari dah dpt video sembelihn akikah anak kami. Terima kasih kpd aqiqah centre.read more
Muhammad Khalil Hj Ahmad
Muhammad Khalil Hj Ahmad
1631673287
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah anak sulung saya. semuanya mudah dan cepat di AqiqahCentre di musim2 pandemic ni.
Lilyy Lily
Lilyy Lily
1631610626
Alhamdulilah, syukur ke Hadrat Ilahi atas kenangan manis yang diberikan oleh Nya atas penemuan Aqiqah Centre dalam hidup saya.Terima kasih yang tidak terhingga kepada Aqiqah Centre kerana memudahkan... urusan Qurban saya pada tahun ini. Saya bersyukur atas keprihatinan anda, servis yang dipercayai, penyatunan dalam berkomunikasi dan sentiasa pantas, peka dan tepat memberikan keterangan untuk urusan pendaftaran.

Saya memilih Aqiqah Centre setelah meneliti pelbagai aspek antaranya, diberikan video ketika melaksanakan ibadah aqiqah, review dan feedback yang diberikan oleh pengguna, harga yang berpatutan, konsep penerangan yang mudah difahami, pelbagai pilihan pakej yang disediakan dan kawan kawan yang memberikan cadangan untuk memilih Aqiqah Centre. Terima kasih Aqiqah Centre! In sha Allah jika kami dikurniakan rezeki zuriat pasti akan memilih Aqiqah Centre untuk ibadah Aqiqah☺️
read more
Zuraida Binti MD Zolkapli
Zuraida Binti MD Zolkapli
1631574129
Alhamdulillah selesai 3sep haritu utk aqiqah anak perempuan..perkhidmatan yg sgt memudahkan kami♥️
Abu Luqman Al-Lekiri
Abu Luqman Al-Lekiri
1631538901
Alhamdulillah...
Terima Kasih AqiqahCentre...
Perkhidmatan yg sungguh mengkagumkan.
Muhammad Eqbal
Muhammad Eqbal
1631517010
AqiqahCentre.com memang terbaik, Dalam situasi pendamic covid 19, urusan Aqiqah anak saya dapat juga dilaksanakan dgn bantuan AqiqahCentre.com. Mudah, murah dan menjimatkan masa.
Mass Abdul Razak
Mass Abdul Razak
1631506777
Alhamdulillah Aqiqahcentre memudahkan urusan kami sbg ibubapa.memang jelas video y di ambil.xperlu was was.
Nordina Muss
Nordina Muss
1631506032
Alhamdulillah.. Tk dpt balik kg buat Aqiqah sebab musim covid tpi service Aqiqah centre memudahkn kami... Thank you ❤️
Hajidah Abdullah
Hajidah Abdullah
1631500720
Alhamdulillah.. setakat ni 3 nama anak dah buat dengan AqiqahCentre.com.. semua urusan mudah.. Terima kasih ..
Saadiah Shuib
Saadiah Shuib
1631497365
alhamdulillah dengan aqiqah centre semuanya d permudahkna...urusan pun sgt2 cpt..urusan xsmpai semnggu dah siap akikah utk ank2..sgt2 berpuas hati dengan aqiqah centre..👍👍👍
Helmy Fazlie
Helmy Fazlie
1631488793
alhamdulilllah ribuan terima kasih di ucapankan kpd team aqiqahCenter.com .. kami sekeluarga amat berpuas hati dengan perkhimatan dan servis dari team aqiqahcenter .. insyaALLAH akn dtg kami akan... menggunakan lagi khidmat aqiqahcenter ... semoga ALLAH membalas dan memberkati segala urusan baik team kalian.read more
Marziah Mokhtar
Marziah Mokhtar
1631474343
mudah berurusan dalam menjalankan ibadah aqiqah @qurban
Mozarif Hashim II
Mozarif Hashim II
1631464163
Alhamdulillah...semua sudah selesai...mudah...mmg terbaik....terima kasih
Ikhwan Jamil
Ikhwan Jamil
1631459510
Alhamdulillah.. Dengan izin Allah AqiqahCentre telah menguruskan aqiqah anak saya.. terima kasih kpda team AqiqahCantre.. semoga lebih successful di masa depan..
Darin Anwar Bin Hassan
Darin Anwar Bin Hassan
1631458891
Alhamdulillah.servis terbaik
Nur Syazfiza Erlina
Nur Syazfiza Erlina
1631458180
terbaik...layanan yg bagus..
Trenna Ismail
Trenna Ismail
1631438760
Alhamdulillah. Pihak AqiqahCentre telah menyelesaikan aqiqah buat anak saya. Servis AqiqahCentre sangatlah baik, amanah, bertanggungjawab dan amat dipercayai. Terima kasih AqiqahCentre.
Sapiah Abdul Rahman
Sapiah Abdul Rahman
1631434894
Alhamdulillah hajat selama ni tercapai ,mudah berurusan dan dipercayai ,servis terbaik dan sgt² recommend 🥰👍
Mimi Nur Atiqah
Mimi Nur Atiqah
1631429066
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah utk 2 anak sy.. Terima kasih AqiqahCenter.com memudahkan urusan kami.
Muhammad Ridzuan
Muhammad Ridzuan
1631419344
alhamdulillah. dah selesai aqiqah anak saya. terima kasih AqiqahCenter menguruskan semunya
Nasrul Zulkifly
Nasrul Zulkifly
1631418117
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak. Terima kasih pihak AqiqahCentre membantu menguruskan proses aqiqah di Mekah.
Servis terbaik dan pantas dan yang paling penting sekali boleh dipercayai....
Terima kasih sekali lagi.
read more
Cindy Tham
Cindy Tham
1631417906
Syukur alhamdullilah..selesai sdh aqiqah utk 2 org ank sya....Terima kasih AqiqahCentre.Com...
Nur Faiqah Halim
Nur Faiqah Halim
1631417207
Alhamdulillah mudah urusan dgn aqiqah centre Terima kasih
Nadia Snusi
Nadia Snusi
1631280480
Assalamualaikum,

Hai korang, susah jugak nak aqiqah anak di musim PKP ni kan.Bila berada dalam situasi macam ni, memang susah nak uruskan segala hal, semua tersekat, dan masalah utama adalah... mencari tempat yang sesuai untuk aqiqah, dan sekarang kos untuk buat aqiqah pun sangat mahal ye.
Tak semua orang mampu walaupun hukum aqiqah sunat muakkad.Tapi sebagai ibu bapa akan usaha juga untuk buat aqiqah anak-anak.

Aqiqah Centre tu apa?
Memang Nadia survey aqiqah secara online, so Nadia survey dan banyakla review dan iklan tentang Aqiqah Centre ni di facebook dan instagram,lagi2 Shahiezy Sam duta terus rasa trusted 100%
.
Bukti Sembelihan pun mereka bagi.Video Beserta Sebutan Nama Anak yang sangat jelas.
Aqiqah Centre sememangnya mempunyai prinsip kepercayaan dan amanah.Kita juga turut menerima sijil kayu.
Terima Kasih memudahkan urusan kami.Semunya sangat cepat dan berjalan lancar.Video yg diberi pun dapat buat kenangan❤️
recommended sangat😊
read more
Sufiyan Ali Hussin
Sufiyan Ali Hussin
1631232707
Alhamdulillah.. terbaik punya perkhidmatan.. pantas dan memudahkan orang ramai.. syukur selesai sudah aqiqah anak.. 🥰
Fikri Akma
Fikri Akma
1631201045
Alhamdulillah 🤲.. memang terbaik servis AqiqahCentre.com
Suhana Sulaiman
Suhana Sulaiman
1631169640
terima kasih aqiqahcenter memudahkn sy menjalankn ibadah aqiqah utk anak sy..sy mudah dan cpt..harga berpatutan..terima kasih skli lg
Siti Hamizah Mohd Zain
Siti Hamizah Mohd Zain
1631167197
Alhamdulillah, urusan akikah utk anak ke3 sudah selesai. Rasa lega sgt. Sekarang ni mudah. Semuanya bt atas talian. Sesuai dgn musim pandemik covid. Pengurusan pun pantas serta mudah difahami. Terima... kasih Aqiqah Centre atas perkhidmatan ini 👍read more
Nur Hikmah Jamal
Nur Hikmah Jamal
1631165449
Alhamdulillah suda terlaksanakan aqiqa anak
Erdaliza Ersha
Erdaliza Ersha
1631156922
Alhamdulillah.. Satu Channel yang boleh dipercayai kepada ibu bapa yang berniat untuk melakukan Aqiqah.
Shahiran Shah
Shahiran Shah
1631020031
Alhamdulillah..kami gunakan perkhidmatan AqiqahCentre.Com utk urusan Aqiqah Puteri kami yg ke-2..Mmg terbaik service 👍👍👍👍
Lya Yna Ana
Lya Yna Ana
1630993914
Alhamdulillah.. semua d permudahkan.. niat da lama.. tp ank nak masuk 5bulan baru dapat buat.. memang puas hati dengan layanan puan maya.. in shaa Allah.. terima kasih aqiqahcentre.. ❤️
Darl Angel
Darl Angel
1630993586
alhamdulilh ..akhirnya dapat juga menjalankan ibadah korban di mekah, impian tercapai dan ini adalah pertama kali saya menggunakan Aqiqahcentre.com ..terima kasih 😍😊
Ardi Nyet
Ardi Nyet
1630987693
Sangat disyor kan...terbukti..
Aziezul Kefli
Aziezul Kefli
1630835787
alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan izinnya dapat laksanakan aqiqah utk anak pertama dengan mewakilkan pihak aqiqah centre..pengurusan yg mudah dan sangat membantu di masa musim... pandemik..semoga anakku menjadi anak yg solehah dan di rahmati allah swt..tq aqiqah centre smoga allah terima segala amal kita kepadanya..amin..read more
Zaf Zulkifli
Zaf Zulkifli
1630833121
Disarankan untuk pengurusan aqiqah dan korban sangat mudah
Azalia NazaLia
Azalia NazaLia
1630825573
alhamdulillah..selesai aqiqah utk kedua permata hati saya pada 3/9/2021 jumaat..
Lieyza Othman II
Lieyza Othman II
1630825168
Alhamdulillah,selesai aqiqah untuk anak perempuan kami ,pada 3/9/2021 hari jumaat di tanah suci mekah ,dah lepas hajat kami.

Asalnya nk buat kenduri ,tapi keadaan tak mgizinkan ,terima kasih... AqiqahCentre.com permudahkan urusan kami 😍read more
Nene Adam Min Auni
Nene Adam Min Auni
1630825023
Very recommended, servis penghantaran video aqiqah sangat cepat dan admin menjawab soalan dengan sangat responsif, terima kasih AqiqahCentre.com kerana memberikan perkhidmatan yg terbaik
Ijahasli Yusof
Ijahasli Yusof
1630824557
Syukur Alhamdulillah..dpermudahkan urusan..selesai sudah Aqiqah ank lelaki di bumi Mekah..T.kasih AqiqahCenter.Com perkhidmatan terbaik cepat & mudah sesuai dlm keadaan yg melanda skrg ini
Siti Hajar Othman
Siti Hajar Othman
1630824425
2-2 anak saya guna service dr sini. alhamdulillah..sgt dipercayai. mudah²an amalan kami diterima Allah s.w.t.. tq AqiqahCentre.com membantu kami menguruskan ibadah ini..
Filhan Irfan
Filhan Irfan
1630824103
Tindak balas yang pantas. Sentiasa menghantar notifikasi untuk kemas kini butiran sepanjang proses aqiqah dijalankan. Bermula dari pendaftaran, perlaksanaan, bukti sembelihan dan sijil segalanya... mudah, cepat dan bersistematik. Terima kasih AqiqahCentre.com atas perkhidmatan yang sangat memuaskan.read more
Syuk Ran Jamaludin
Syuk Ran Jamaludin
1630824045
ALHAMDULILLAH..
SELESAI AQIQAH ANAK PEREMPUAN SAYA.
JIKA ADA REZEKI, SAYA INGIN BUAT KORBAN PULA DENGAN BANTUAN AQIQAH CENTRE

MUDAH DAN CEPAT

TERIMA KASIH AQIQAHCRNTRE
Nurul Fatin
Nurul Fatin
1630823993
Alhamdulillah service terbaik. Hari jumaat qiqah, hari Sabtu malam dah dapat video. Kata 2 hari bekerja. Terbaik aqiqahcentre 👍🏽 very recommended!
ShahrulZaman Abdul Tawab
ShahrulZaman Abdul Tawab
1630726482
Service terbaik, mudah & dipercayai
Zack Evolution
Zack Evolution
1630669329
Alhamdulillah selesai Aqiqah Myhero Muhammad Zahin Terima kasih AqiqahCentre.com menyediakan perkhidmatan yang terbaik👍⭐⭐⭐⭐⭐
Nurul 'Aqilah
Nurul 'Aqilah
1630656441
Servis pantas dan terbaik 👍
Izryn Rahmat
Izryn Rahmat
1630623045
Fuss free and they will inform you of the slaughter which they have done and completed
Shema Husaini
Shema Husaini
1630596244
Alhamdulillah, syukur pd Allah swt. Selesai urusan aqiqah anak di bumi Mekah. Semua urusan dipermudahkan. Servis yang TERBAIK dari Aqiqah Centre. Excellent! Very... recommended!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Hakim Izwan
Hakim Izwan
1630594605
Alhamdulillah syukur sudah aqiqah ank dh selesai terima kasih kpd AqiqahCentre.com sangat mudah pantas dan servis ter👍🏻🌟🌟🌟🌟🌟
Rafizan Dahalan
Rafizan Dahalan
1630592389
Alhamdulillah, syukur pd Allah swt. Selesai urusan aqiqah anak di bumi Mekah. Semua urusan dipermudahkan. Servis yang TERBAIK dari Aqiqah Centre.
Faizal Poyeng
Faizal Poyeng
1630592178
alhamdulillah selesai membuat aqiqah untuk anak .
Wan AR Hakimi
Wan AR Hakimi
1630592012
Alhamdulillah. Akhirnya urusan akikah anak saya selesai juga. Terima kasih kepada team aqiqahcentre.com kerana menyediakan perkhidmatan seperti ini. Date sembelihan boleh dipilih, so saya pilih 1... September 2021 sebab hari jadi pertama anak saya.read more
Syue Zaini
Syue Zaini
1630556511
Alhamdulillah.

Selesai sudah aqiqah buat anak bongsu kami.
Urusan yang sangat cepat, mudah dan terbaik.
Kami wasap confirmation pada 29hb ogos, memilih tarikh terdekat untuk aqiqah anak... kami dan kami dapat booked pada tarikh Malaysia Merdeka.

Video sembelihan kami dapat sehari selepas tarikh sembelihan dan kami sangat berpuas hati.
Terima kasih aqiqah centre memudahkan urusan kami yang berhajat buat aqiqah untuk anak kami ini disebabkan musim covid sekarang ini tidak boleh buat kenduri di sini. Dapat juga merasa anak buat aqiqah di Mekah walaupun masih belum berpeluang ke sana.

Syukur alhamdulillah.
read more
Zamzuri Othman
Zamzuri Othman
1630555430
alhamdulillah aqiqah untuk anak saya telah selesai.amat berpuashati..
Orqid Qierana
Orqid Qierana
1630555022
Alhamdulillah syukurrrrr sangat mudah berurusan dgn mereka... segala masalah jd mudah...
Melor Masdoki
Melor Masdoki
1630552111
Alhamdulillah proses yang sangat cepat. Buat tempahan dan bayaran sehari sebelum. Esoknya telah dilakukan sembelihan. Terima kasih Aqiqah Centre.
Sahar Ad-Din
Sahar Ad-Din
1630540605
Alhamdulillah syukur..amat mudah b'urusan dan berpuas hati dgn khidmat yang disediakan...
Salmiey
Salmiey
1630515772
Syukur Alhamdulillah...Sgt2 mudah berurusan.. Aqiqah anak sy telah dibuat... Video penyembelihan dihantar sgt memuaskan.. Tq team AqiqahCentre
Mohd Jailani Abu Hassan
Mohd Jailani Abu Hassan
1630510899
Alhamdulillah syukur..AqiqahCentre.com menyediakan urusan aqiqah dan qurban. Mempermudahkan urusan segala aqiqah,lebih-lebih lagi di waktu getir musim kurantin ni. Dapat video dan sijil ukiran yang... menarik.Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Muhamad Rizal
Muhamad Rizal
1630510815
Alhamdulillah, sangat mudah berurusan
Firdaus Anuar
Firdaus Anuar
1630488898
Assalamualaikum buat AqiqahCentre team

Saya, Khairul Firdaus Anuar telah mendaftar secara atas talian utk aqiqah putera sulung saya, Fareeq Azzim bin Khairul Firdaus pada 24 Ogos 2021 yg lalu... dan kami berniat utk melaksanakan ibadah aqiqah buat anak kami pd Jumaat, 27 Ogos 2021. Seperti saya ketahui, hari Jumaat hari yg paling terbaik untuk melaksanakan ibadah aqiqah dan Alhamdulillah. Segalanya dihujung jari shj. Kami percaya dan yakin akan platform yang disediakan pihak AqiqahCentre ini.

Saya telah dikirimkan bukti video sembelihan 2 hari selepas ibadah aqiqah dilaksanakan. Walau kami msih tidak berksempatan menjejakkan kaki ke Makkah al Mukarramah namun saya rasa cukup bertuah Allah izinkan saya dan isteri utk kami laksanakan ibadah aqiqah utk putera sulung di sana.

Secara peribadi saya sangat berpuashati dengan perkhidmatan yg disediakan pihak AqiqahCentre.com. Pembayaran yang mudah. Sistem pendaftaran yang mudah dah difahami dan yang penting adalah KEJUJURAN dan KEPERCAYAAN. Dimusim pandemik covid19 ini, inilah salah satu alternatif untuk kami melaksanakan ibadah aqiqah buat anak kami memandangkan kaedah ini paling mudah dan cepat. Selain itu juga, hasil sembelihan aqiqah ini juga diagihkan kepada faqir miskin di tanah Makkah.

Moga usaha AqiqahCentre ini mendapat keredhaann Allah. Terima kasih kerana menyediakan perkhidmatan sebegini dan terbukti kalian memegang Amanah Besar dari semua pelanggan kalian yg mempercayai kerja-kerja kalian.

Yang benar
Khairul Firdaus bin Anuar
Fareeq Azzim bin Khairul Firdaus
read more
Suriyati Hanapiah
Suriyati Hanapiah
1630471351
terima kasih Aqiqah centre merealisasikan impian kami sekeluarga..sangat mudah berurusan..disertakan dengan video ..sebagai bukti penyembelihan untuk ibadah aqiqah..sangat sesuai berurusan semasa... musim pandemik sekarang..semoga kita semua dipermudahkan semua urusan..Aamiin..🥰read more
Cer Intan
Cer Intan
1630469292
Alhamdulillah selesai akikah anak lelaki menggunakan servis aqiqah centre. Servis terbaik dan cepat👍🏻
Cdan Wahid
Cdan Wahid
1630464738
alhamdulillah...mudah terjamin dan cepat...tiada kata-kata yang boleh diucap semoga ibadah kita semua menjadi amalan yang diterima Allah
Roy Alfian
Roy Alfian
1630459902
Alhamdulillah, selesai aqiqah untuk anak-anak saya. Seorang lelaki dan seorang perempuan. Terima kasih atas perkhidmatan yang sangat baik. Staff yang sangat responsive memberikan maklum balas. Very... recommended.read more
Za'im Hamdan
Za'im Hamdan
1630441180
Sangat mudah berurusan dengan aqiahCentre. Perkhidmatab aqiqah yang sangat terbaik. Terima kasih 💪
Wawa Osman
Wawa Osman
1630402480
Alhamdulillah urusan kita dipermudahkan. Semoga Allah menerima amalan kita semua dan menjadikan anak2 kita soleh solehah. Insha'Allah seperti yg dijanjikan proses sembelihan mengikut permintaan... pelanggan, kini hanya menunggu sijil dan lain lain menyusul Insha'Allah.read more
Maizatul Akma
Maizatul Akma
1630391743
Terima kasih @aqiqahcentre kerana menyediakan perkhidmatan seperti ini. Amat memudahkan ketika musim2 Covid ni.
Azri Hatta
Azri Hatta
1630377161
Alhamdulillah..selesai ibadah aqiqah...sangat berpuas hati dan dengan khidmat yang diberikan...insyaAllah...ada rezeki kami akan pilih Aqiqah Centre sebagai pilihan utama...
N-Huda R Ba'in
N-Huda R Ba'in
1630366951
Alhamdulillah. Selesai sudah aqiqah puteri bongsu kami Nur Khadeeja Eiman Binti Shahadan yg dikendalikan oleh pihak AqiqahCentre. com
Kami sangat berpuas hati. Terima kasih.
Tanpa Noktah
Tanpa Noktah
1630341393
Alhamdulillah. Semuanya dipermudahkan.
Next Reviews
js_loader

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3. Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 30 hari.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team operasi Aqiqah Centre di Mekah adalah dari kalangan warga Arab Saudi.

Mereka berkerja setiap hari tanpa cuti di Mekah. Ini sebabnya anda boleh memilih hari @ tarikh sembelihan yang anda mahukan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tetapi mempunyai pelbagai kekangan

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di K-3-01 CONEZION, IOI Resort – Putrajaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa, +6011-1437 4843 (Call/Whatsapp)

Collaboration Partner

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(selain cuti umum)
9:30 am – 3:30 pm

Hotline :
011-14374843
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

K-3-01, Conezion, Persiaran IRC3, Ioi Resort, 62502 Putrajaya