AQIQAH & QURBAN
KINI SEMAKIN MUDAH

aqiqah & Qurban
di tanah suci mekah
dengan hanya

RM 499

PENDAFTARAN QURBAN MEKAH 1440H DI BUKA SEHINGGA 31 JULAI 2019

Mengapa Anda Perlu Melaksanakan Ibadah Aqiqah & Qurban Bersama Kami?

AqiqahCentre sentiasa memberi nilai keyakinan kepada anda yang berhasrat untuk melaksanakan ibadah aqiqah/qurban pada harga terbaik

Gambar/Video

Khas untuk pendaftaran aqiqah SAHAJA, anda akan diberi gambar dan/atau video sembelihan kambing sebagai tanda bukti amanah telah disempurnakan.

Sijil Premium

Setiap penyertaan akan diberikan sijil ukiran kayu sebagai cenderahati kenang-kenangan buat anda sekeluarga dan si comel.

Mudah dihubungi

Hubungi pegawai kami di nombor telefon
+60108400803 (Bryan Musa) sekiranya ada sebarang pertanyaan.

Lebih 5 Tahun Pengalaman

Kami telah berada di dalam industri pengurusan ibadah aqiqah dan qurban ini sejak penubuhan; tahun 2014.

12,000 Perserta Seluruh Asia

Kami sudah sempurnakan lebih 12,000 sembelihan aqiqah dan korban untuk ibu bapa seluruh Malaysia, Singapore, Brunei dan juga Indonesia.

โš 
Jangan Tonton Video Ini Jika Anda Sensitif Melihat Darah

Kami bantu sempurnakan ibadah aqiqah anak anda

Ikuti 3 langkah mudah di bawah untuk kami bantu

Isi Borang

Isi borang dan pilih pakej yang anda inginkan beserta maklumat bayi anda.

Sahkan Tempahan

Semak dan sahkan maklumat tempahan.

Buat Pembayaran

Buat pembayaran secara atas talian (online) melalui pautan invoice yang kami sediakan berdasarkan permintaan anda.

JADUAL SEMBELIHAN AQIQAH BULAN JULAI 2019
5 JULAI 2019 (Jumaat)
12 JULAI 2019 (Jumaat)
19 JULAI 2019 (Jumaat)
26 JULAI 2019 (Jumaat)

Apa kata pelanggan kami?

HALIM House Of Lamb
5.0
powered by Facebook
Syima Roslan
Syima Roslan
2019-07-12T03:40:28+0000
Tq aqiqahcentre.com very recommended .. siap dpt video lagi .. alhamdulilah ..
Rohadah Rohayah
Rohadah Rohayah
2019-07-03T05:08:23+0000
Alhamdulillah๐Ÿฅฐ. Mudah dan memuaskan๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Terima kasih AqiqahCentre.com๐Ÿ˜Š
Nard NadYa
Nard NadYa
2019-07-01T08:17:35+0000
Alhamdulillah selesai akikah anak..cepat dan pantas..๐Ÿ‘๐Ÿป
Intan Faeza
Intan Faeza
2019-06-25T13:07:52+0000
Alhamdulillah, dpt laksanakan aqiqah utk anak2 di Mekah .Terima kasih pada House of Lamb.Perkhidmatan yg awesome. Syukur Ya Allah.read more
Ayuni Sapian
Ayuni Sapian
2019-06-24T14:13:24+0000
Alhamdulillah..selesai urusan akikah anak dengan aqiqah centre..servis yg sgt efisien..๐Ÿ˜Š
Dyg Khaty
Dyg Khaty
2019-06-24T13:11:41+0000
excellent service. reasonable price.
Cik Liza
Cik Liza
2019-06-17T04:31:29+0000
The service is very good and fast response. I already recommend to my sister n collegue. Thank you.
ARis HAnis
ARis HAnis
2019-06-17T04:25:29+0000
servis terbaik dan boleh dipercayai. alhamdulillah
Akif Jabbar
Akif Jabbar
2019-06-11T07:51:30+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah 3 beranak...Servis tip top insha Allah nnti sy buat lgi yee
Mohd Adi Felani
Mohd Adi Felani
2019-06-09T11:38:36+0000
sangat berpuas hati dengan servis yg diberikan
Hafiz Apixz
Hafiz Apixz
2019-06-04T05:44:20+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak...service terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘...fast respond...trusted..
Azlinda Roslan
Azlinda Roslan
2019-06-03T00:49:34+0000
Syukur Alhamdulillah, selesai aqiqah anak perempuan saya. Tq Aqiqah Centre.
Asfarizalailawaty Julaihi
Asfarizalailawaty Julaihi
2019-06-02T21:18:17+0000
perkhidmatan terbaik, cepat & staff nya sgt membantu & efisien. Alhamdulillah aqiqah anak saya selesai dlm bulan Ramadhan yg mulia iniread more
Kamil Zainal Ariffin
Kamil Zainal Ariffin
2019-06-02T06:15:12+0000
Alhamdulillah, selesai akikah anak...segala urusan berjalan lancar, mudah, n teratur.. terima kasih kpd semua yg terlibat.. ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉread more
Azhar Mansor
Azhar Mansor
2019-06-02T05:42:38+0000
Very fast service, simple & affordable, and Aqiqahcentre.com has also provide a genuine confidence of their service to me by shared a video during the slaughtering as proof the ibadah has been done. Thank you & Alhamdulillah.read more
Strauss Neo
Strauss Neo
2019-06-02T05:30:59+0000
Fast response. Reliable & trusted. Thumbs up!
Mohd Norhakimi Mohd Zaki
Mohd Norhakimi Mohd Zaki
2019-06-02T04:51:17+0000
Best Aqiqah services in Malaysia!!! No doubt...... โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€โ˜€
Aiman Dahlan
Aiman Dahlan
2019-06-01T12:05:09+0000
Awesome. I'm happy and really satisfied. Alhamdulillah...keep it up. May Allah bless you. Thanks aqiqahcentre.com and Halim House of Lamb. Terbaik...๐Ÿ™๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Khairul Zahrin
Khairul Zahrin
2019-06-01T09:38:46+0000
Alhamdulillah, semua urusan dipermudahkan dari awal hingga akhir. Terima kasih AqiqahCentre.com - House Of Lamb ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผread more
Ieka Atikah
Ieka Atikah
2019-05-31T07:13:34+0000
Alhamdulillah, pengurusan yang cepat, price reasonable, service pun terbaik...
Fizz Fyza
Fizz Fyza
2019-05-30T04:35:10+0000
Alhamdulillah...urusan sgt cepat dan mudah... Sempurna sudah aqiqah buat Akif Amsyar... Semoga Allah terima amal ibadat kita semuaread more
Izz Izzkewtambolla
Izz Izzkewtambolla
2019-05-28T16:14:42+0000
Super fast service..selesai aqiqah untuk arwah ibu..alhamdullillah..terima kasih Kerana service yg Amat memudahkn..hanYa Allah membalas nya..read more
Kastello Max
Kastello Max
2019-05-27T06:50:18+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak..terima kasih AqiqahCentre.com terbaik dan boleh dipercayaai..
Mazuin Mohammad
Mazuin Mohammad
2019-05-27T06:26:44+0000
Alhamdulillah berjaya buat aqiqah anak di bulan ramadhan harap2 dapat seribu keberkatan dariNya- Tq Aqiqah Centre service terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Enceyk EE
Enceyk EE
2019-05-27T06:26:21+0000
Alhamdulillah... Selesai aqiqah anak... Servis yg baik dari pihak House of Lamb... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Shahfuan Ismail
Shahfuan Ismail
2019-05-25T12:14:15+0000
Alhamdulillah...Cepat, mudah dan tiptop servis aqiqahcentre.. Insha'Allah akan kembali berurusan pada masa akan datang.
Sunshine Syam
Sunshine Syam
2019-05-21T06:00:26+0000
Alhamdullilah.. Semua dipermudahkan. Terima Kasih AqiqahCentre.com ๐Ÿ‘
Norlaili Kamarudin
Norlaili Kamarudin
2019-05-20T02:19:39+0000
๐ŸŒน Alhamdullah selesai sudah ibadah aqiqah untuk anak kami Nur Ariana Badrina Binti Mahathir. Sedikit perkongsian dari kami mengambil peluang untuk seekor kambing yang diaqiqahkan di tanah suci Makkah menerusi https://www.facebook.com/HalimHouseOfLamb/ dan mendapat sijil cantik dalam bentuk ukiran kayu & Disertakan sekali video. . Alhamdulillah, harga yg berpatutan & paling kami suka, service mereka yg professional & sopan santun. Boleh follow ig & fb mereka @halimhouseoflamb https://www.facebook.com/HalimHouseOfLamb/read more
Mohd Adam
Mohd Adam
2019-05-15T15:27:07+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki saya pada jumaat pertama ramadan 2019. terima kasih banyak kepada aqiqahcentre.com yg telah saya wakilkan untuk mengaqiqahkan anak saya di tanah suci mekah. smoga aqiqah anak saya diterima oleh Allah Swt.. aminn.read more
Ieda Ruhaida
Ieda Ruhaida
2019-05-15T05:16:05+0000
servis yg tiptop n senang berurusan..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Shah Faiz
Shah Faiz
2019-05-14T03:53:38+0000
Alhamdulliah..semua berjalan lancar..good price..fast service and trusted company..recommended๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Don Xinan
Don Xinan
2019-05-13T07:36:31+0000
memudahakn urusan dan menjimatkan masa... thanks
Nisha Zul
Nisha Zul
2019-05-11T15:39:06+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah untuk Hana. Sangat senang berurusan dengan AqiqahCentre.com-House of Lamb,servis yang cepat & teratur. Highly recommended, harga pun murah.read more
Mohd Razmi
Mohd Razmi
2019-05-11T14:04:47+0000
alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak. servis cepat,mudah serta amat memuaskan hati..malah mesra betul crew2 tahniah house of lambread more
Mark Heart Dear
Mark Heart Dear
2019-05-11T07:14:03+0000
Alhamdulillah.. Selesai urusan aqiqah utk anakanda Muhriz Muhammad.. Highly recommended kepada sesiapa yg berniat untuk aqiqah anak dibulan Ramadan ini๐Ÿ‘read more
Anna JunaiDi
Anna JunaiDi
2019-05-10T00:02:48+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah Datu Mirza Hanan...lebih mudah...cepat dan save budget...staff friendly dan video aqiqah pun memuaskan..free gift sngt cntik..thank u so much..semoga dpt berurusan lgi selepas ini..highly recommended..read more
Atiah Zainal
Atiah Zainal
2019-05-07T02:39:15+0000
Alhamdulillahh selesai dah tanggungjawab mami dedi untuk aqiqahkan Thalia Aneeqah. Moga ada berkatnya dan doa yg baik2 untuk anak mami dedi. For those newly parents yg tgh survey pakej2 utk aqiqahkan anak2, i fully recommended utk amik services from @aqiqahcentredotcom. Senang je urusan, mudah, murah pun murahh. Takpayah pening2 nak arrange majlis. Plaque ni mami dedi boleh simpan elok2 sampai cucu cicit. So nanti bila Thalia besar, dia boleh tengok balik.read more
Ana Farrahana
Ana Farrahana
2019-05-04T05:13:08+0000
Assalamualaikum..Alhamdulillah selesai aqiqah untk anak sy oleh AqiqahCentre pada 3 Mei 2019..terima kasih pd team AqiqahCentre yg sgt mudah hendak bekerjasama๐Ÿ˜Šread more
Zabidi Badairection
Zabidi Badairection
2019-04-29T12:53:14+0000
Alhamdulilah selesai aqiqah anak lelaki kami, pengurusan yang sangat mudah, murah dan dipercayai.
Wan Mohd Salihin
Wan Mohd Salihin
2019-04-18T05:33:24+0000
Pengurusan yang cepat dan meyakinkan kerana anda di pertontonkan proses aqiqah yang dijalankan. Alhamdulillah saya dan selesaikan aqiqah anak saya.. terima kasih Halim House of Lambread more
Noor Hasliza Mezelan
Noor Hasliza Mezelan
2019-04-18T05:30:27+0000
Alhamdulillah..sangat berpuas hati dgn servis Halim House of Lamb..dipercayai 100%..servis yg cpt & respon pon cpt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Arnie Hamzah
Arnie Hamzah
2019-04-11T03:35:40+0000
100% remommend very fast respon
Rabiah Ishak
Rabiah Ishak
2019-03-22T06:02:23+0000
service tip top price dia reasonable n I kasi sepenuh kepercayaan kpd HHOL even the daging perap Rollamb is very juicy samaada u roast, grill or fry itread more
Rodziana Kadir
Rodziana Kadir
2019-03-16T12:57:05+0000
Alhamdulillah...selesai urusan aqiqah anak... thanks Allah
Noor Hafizah Mohd Mokhtar
Noor Hafizah Mohd Mokhtar
2019-03-15T15:46:59+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak <3 <3 <3
Norain Latiff
Norain Latiff
2019-03-15T08:49:38+0000
Alhamdulillah Halim House of Lamb untuk aqiqah anak sy di Mekahโค
Auni Amirah Tazudin
Auni Amirah Tazudin
2019-03-10T15:21:10+0000
service alhmdullilah okey..trbaik.. cuma perbaiki lg dr segi pengeposan..
Le No
Le No
2019-03-05T23:43:16+0000
Alhamdulilah selesai aqiqah pada hari ke -7. Terima kasih halim house of lamb. dan bryan musa.
Chuaa Ismail
Chuaa Ismail
2019-03-03T13:03:36+0000
Alhamdulillah. great service. jzkk Halim House of Lamb.
Fatin Yahya
Fatin Yahya
2019-03-01T02:26:55+0000
Excellent service๐Ÿ‘ affordable price๐Ÿ‘
Fauzi Gie
Fauzi Gie
2019-02-28T14:07:41+0000
buat akikah di tanah suci mekah hrga pn murah..siap dapt sijil lg..,nmpk kemas cntik sngt..memang terbaik.,
Halimah Salim
Halimah Salim
2019-02-28T06:08:55+0000
alhamdulillah..servis terbaik .
Hafizah Fatin AR
Hafizah Fatin AR
2019-02-28T03:22:42+0000
Alhamdulillah... service terbaik...
Amirul Azuar
Amirul Azuar
2019-02-28T03:05:07+0000
servis yang baik memuaskan tak rugi utk mencuba halim House of lamb ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Sue Suhaila
Sue Suhaila
2019-02-28T02:59:17+0000
Syukur urusan akikah anak perempuan sy dilaksanakan. Terima kasih Hakim House of lamb
Suhana Suhod
Suhana Suhod
2019-02-28T02:55:59+0000
servis puas hati...dipercayai..
ษ…รฐษชf Munzir
ษ…รฐษชf Munzir
2019-02-08T12:30:56+0000
Alhamdulillah, servis terbaik, masuk je duit settle diorang uruskan...moga terus sukses....
Adam Saif
Adam Saif
2018-02-13T23:50:06+0000
Thaqif Abdul Rahman
Thaqif Abdul Rahman
2018-01-11T10:06:16+0000
Terbaik.
Next Reviews

Saya Mahu Aqiqah Centre Bantu Uruskan!

Terima kasih kerana sudi memberi kepercayaan kepada pihak kami untuk uruskan ibadah qurban & aqiqah keluarga tuan. Tuan/puan hanya perluย klik butang di bawah dan isi maklumat diperlukan.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja. Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya. Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja! Sembelihan Aqiqah akan disempurnakan setiap minggu pada hari Jumaat. Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, kami akan penuhi tanpa sebarang bayaran tambahan.

Boleh hubungi Encik Bryan Musa di talianย +6010-8400 803ย (Call / Whatsapp)

HUBUNGI

ALAMAT

  • Malaysian Global Innovation & Creativity Centre
  • Blok 3730, Persiaran APEC
  • 63000 Cyberjaya
  • Selangor Darul Ehsan