Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI AQIQAH : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
25,000 PELANGGAN"

Aqiqah Centre
5.0
Based on 4390 reviews
Carmella Caryn Darwin
Carmella Caryn Darwin
22:56 19 Oct 21
Alhamdulillah berjaya melaksanakan aqiqah anak melalui Aqiqahcentre.com. Thank you for the pleasant and wonderful journey😊
Mohammad Firdaus
Mohammad Firdaus
01:28 14 Oct 21
Alhamdulillah.. boleh dipercayai, bukti video sebut nama smua 👍🏻👍🏻
Shae Izwann
Shae Izwann
08:34 09 Oct 21
Efficient and fast service;Keep up the good work..
Nurul Azrenna
Nurul Azrenna
04:09 19 Sep 21
Alhamdulillah terima kasih for the great service .. 👍🏻👍🏻👍🏻
Ku Nur Ainina Ku Azman
Ku Nur Ainina Ku Azman
23:16 15 Sep 21
Alhamdulillah service terbaik. Senang berurusan. Dapat extra gift lagi, tq AqiqahCentre 🥰. Sangat recommended 👍
Marliza Ismail
Marliza Ismail
05:37 13 Sep 21
Assalamualaikum.Terima kasih kepada Aqiqahcentre.com & semua yang terlibat untuk Aqiqah anak saya pada 10 Ogos 2021, baru berkesempatan untuk menulis review. Rasa lega dah tunaikan apa yang... tertangguh 🤲🏻Anak saya lahir pada 5/6/20, dah lebih setahun saya tangguh untuk buat Aqiqah sebab nak buat dikampung tapi disebabkan pandemik ni tak tahu la sampai bila lagi nak tunggu kan..Jadi saya dan suami memilih untuk buat dengan Aqiqahcentre.com. Alhamdulillah semuanya sangat lah mudah dan cepat! Kita boleh pilih hari dan tarikh apa yg kita nak dan paling best dapat sijil premium & video lagi untuk kenangan. Saya & suami berpuas hati dengan layanan dari team Aqiqahcentre.com sangat efficient. Semoga amalan kita semua diterima dan dipermudahkan urusan didunia & akhirat insha Allah, Aamiin.Kepada sesiapa yg masih survey untuk buat aqiqah anak, saya amat recommend untuk buat dengan Aqiqahcentre.com sebab mudah berurusan dan diyakini 👍🏻read more
wan rifdie
wan rifdie
01:11 02 Sep 21
Terima kasih aqiqahcentre.com kerana sempurnakan hajat kami untuk ibadah Aqiqah. Semoga terus maju jaya dan sentiasa dirahmati oleh Allah s.w.t
Siti Balkesh
Siti Balkesh
13:25 01 Sep 21
Alhamdulillah, selesai melakukan aqiqah untuk kedua-dua anak perempuan kami bersama aqiqah center, jutaan terima kasih atas menjalankan tanggungjawab yang kami berikan kepada aqiqah center, highly... recommended 🤗read more
Mira Ghani
Mira Ghani
10:41 31 Aug 21
Alhamdulillah..tk rugi kami memilih aqiqah centre utk ibadah aqiqah ank kami Umar Abdul Aziz..mmg puas hati dan terbaik..sijil pun cantik.
Nurul Akmal
Nurul Akmal
04:56 24 Aug 21
Proses yang baik dan cepat. Saya berpuas hati berurusan akikah dengan syarikat ini. Terima kasih.
Hajar Husin
Hajar Husin
14:50 21 Aug 21
Alhamdulillah very satisfied 🤲 thank you so much aqiqahcentre memudahkan urusan aqiqah anak kami . highly recomended 👍👍
Eina Wati
Eina Wati
10:21 18 Aug 21
Assalamualaikum... alhamdulillah, syukur.. terima ksh kepada semua pihak dr Aqiqahcentre.com kerana memudahkan segala urusan Aqiqah anak saya.. tercapai hasrat utk melaksanakan Aqiqah di... Mekah..Allahuakhbar.. perkhidmatan dari Aqiqahcentre.com sangat² baik dan mudah berurusan dari daftar hingga selesai..Alhamdulillah..Smg Allah S.W.T. memudahkan segala urusan pihak Aqiqahcentre.com, aamiin..read more
Roslina Kasri
Roslina Kasri
11:44 17 Aug 21
Alhamdulillah syukur..terlaksana sudah Aqiqah UTK anak saya ..moga amalan kita diterima Allah..tq juga pada AQIQAH CENTRE. COM
Khairul Aizat
Khairul Aizat
08:37 17 Aug 21
Servis yang bagus...pertanyaan semua dijawab..insyaallah ada anak lagi akan buat disini..
Azman Mohamad
Azman Mohamad
01:44 16 Aug 21
Mudah dan senang berurusan secara " online " tanpa ada apa2 masalah semasa pendaftaran. Responsif serta pantas semasa kemaskini status aqidah dijalankan. Alhamdullillah...(^_^) Jazakumullah khairan... kathira team Aqiqah Centre.read more
Farris faris
Farris faris
17:18 13 Aug 21
respon dari AqiqahCentre sangat bagus, menjadikan Urusan aqiqah sgt mudah dan cepat. Harga pun sangat berpatutan.
Nurul Hawa
Nurul Hawa
04:31 13 Aug 21
Alhamdulillah.. Terima kasih aqiqah center.. Sangat2 berpuas hati dengan perkhidmatan yg d berikan..
Alem Jamil
Alem Jamil
03:48 13 Aug 21
Service Terbaik! Dapat video bukti dalam masa ya dijanji kan 👍🏻
Mohd Firdaus bin Zainuddin
Mohd Firdaus bin Zainuddin
02:50 13 Aug 21
Alhamdulillah senang berurusan dengan AqiqahCentre...Aqiqah 2 anak lelaki berjalan lancar...segala persoalan dijawab dengan mesra..terima kasih..terima kasih...terima kasih....
Julia Ismail
Julia Ismail
01:59 13 Aug 21
Recommended👍
liyana atirah
liyana atirah
00:57 13 Aug 21
Very fast response. Senang berurusan dan masa aqiqah pun dijalankan dengan mudah dan cepat
Shima Abdullah
Shima Abdullah
00:50 13 Aug 21
Alhamdulillah , syukur ke hadrat ilahi .. adanya aqiqah centre ini sangat2 menyenangkan untuk berurusan aqiqah anak lelaki saya. Lagi pula pada tahun 2021 waktu2 pendemic ni amat sukar kalau di... uruskan secara sendiri .. TAPI aqiqah centre kan ada👍🏻 In shaa Allah mudah, cepat , amanah dan telus.Selesai aqiqah anak kami pada awal muharram ❤️Terima kasih ACread more
Aireenz Rashid
Aireenz Rashid
23:56 12 Aug 21
Ya Allah seronok betul hati tgk video yg di hantar sbg bukti dr Aqiqahcentre.com..rs sebak & yakin sgt.. terima kasih Aqiqahcentre.com kerana bantu laksanakn amanah ini..sy cume mampu buat seekor je... dlu.. insyaAllah akn proceed utk lg seekor buat ank lelaki sy..tq byk2..moga terus murah rezeki dgn bisnes yg tulus ni..read more
Zainazi Alias
Zainazi Alias
23:35 12 Aug 21
Assalamualaikum...syukur Alhamdulillah kerana aqiqah anak saya brjaya dilakukan walaupun di musim wabak ni....tq team AqiqahCentre...cantik sijil ukiran kayu tu..
Farah Izzati
Farah Izzati
15:39 12 Aug 21
Service aqiqah terbaik..cepat respond kalau tanya soalan..😊
Dion Bin Asri
Dion Bin Asri
15:39 12 Aug 21
Alhamdulillah syukur dan terima kasih kepada aqiqahcentre kerana laksanakan ibadah aqiqah untuk anak saya..semoga di rahmati Allah swt..siapa yang mahu buat aqiqah boleh terus layari website... aqiqahcentre.com..boleh dipercayairead more
Mohd Zaim Musir
Mohd Zaim Musir
15:35 12 Aug 21
Alhamdulillah servis terbaik. Urusan yg mudah tanpa perlu proses yg panjang. Recommended
Hayu Ahmad
Hayu Ahmad
15:34 12 Aug 21
Aqiqah centre.com agensi yg boleh dipercayai untuk menguruskan ibadah qurban dan aqiqah
Amira Razmi
Amira Razmi
15:26 12 Aug 21
Alhamdulillah. Service yg pantas. Mohon pada 10/8 dan aqiqah juga dijalankan pada tarikh yg sama. 11/8 pihak Aqiqahcentre.com menghantar video bukti aqiqah selesai dilaksanakan. Terima kasih
Muhammad Asnawi Fikri
Muhammad Asnawi Fikri
15:13 12 Aug 21
Alhamdulillah service sangat cepat dan mudah 👍
Zairul Azham Zainuddin
Zairul Azham Zainuddin
15:11 12 Aug 21
Urusan tempahan dan bayaran yang cepat dan mudah, layanan staff yang mesra, penerangan yang lengkap dan terperinci, proses akikah terjamin dan terpecaya. Terima kasih Aqiqah Centre 👍
Abu Dais
Abu Dais
15:06 12 Aug 21
Alhamdulillah service terbaik. 3 hari siap aqiqah
taufik arshad
taufik arshad
14:00 12 Aug 21
Saya mengetahui AqiqahCentre.com melalui seorang kawan. Dengan harga yang berpatutan, servis & layanan dari team AqiqahCenter.com sgt pantas.Sangat berbaloi dengan nilai yang dibayar
Nur Shafinah
Nur Shafinah
13:46 12 Aug 21
alhamdulillah selesai aqiqah anak, memang boleh percaya aqiqahcentre.com ni😍
John Wick
John Wick
13:28 12 Aug 21
Trusted...sangat bagus...perkhidmatan yang terbaik
Siti Umihasanah
Siti Umihasanah
13:27 12 Aug 21
Alhamdulillah, sgt mudah dan lancar urusan semoga terus berjaya lagi ya team aqiqahcentre 🌸terima kasih banyak 🌸
Adie JR
Adie JR
13:23 12 Aug 21
Alhamdulillah dapat juga buat aqiqah untuk anak-anak saya....terima kasih AqiqahCentreDotCom semua hanya dihujung jari...
norhafiza Shaari
norhafiza Shaari
13:19 12 Aug 21
Alhamdulilah.. syukur sangat AqiqahCentre.com telah menyempurnakan hajat arwah suami saya sblm ini ingin membuat aqiqah utk kedua² anak lelaki saya di Mekah.. terasa sebak bila nama anak² saya... disebut di tanah suci Mekah..cepat dan pantas agency ini menunaikan hajat saya..read more
Muhamad Ramlan
Muhamad Ramlan
13:16 12 Aug 21
Alhamdulillah..service terbaik, mudah, cepat dan mengikut seperti tarikh aqiqah yg dipilih..sesuai digunakan pada tempoh covid sebegini..tqvm..
izmr shahfandy
izmr shahfandy
13:14 12 Aug 21
Mudah berurusan.Pendaftaran yang mudah.semoga segala urusan kita dipermudahkan Allah SWT.
Shahidah
Shahidah
13:12 12 Aug 21
Alhamdulillah...tertunai sudah hajat ibu utk buat aqiqah utk anak ibu. Syukur segala urusan di bumi Mekah dipermudahkan dan lancar. Wakil AqiqahCentre yang memberi respon dgn kadar segera dan... penjelasan yang sgt jelas. Saya berpuas hati dan sekalung penghargaan terima kasih dirakamkan.read more
Shapina Apoi
Shapina Apoi
13:11 12 Aug 21
Perkhidmatan yang terbaik. Sangat dipercayai..
Asyran Othman
Asyran Othman
13:09 12 Aug 21
Mudah berurusan dengan Cik Laila & Cik Maya. Proses pendaftaran ambil masa tak sampai satu hari, esoknya dah boleh aqiqah dan dapat video bukti sembelihan keesokan harinya. Terima kasih AqiqahCentre... 👍read more
shahrul nizam
shahrul nizam
13:04 12 Aug 21
Alhamdulillah syukur.. Terima kasih banyak² pihak Aqiqahcentre.com kerana telah menyempurnakan aqiqah anak saya dgn baik dan sempurna..
Mastura Mazlan
Mastura Mazlan
13:01 12 Aug 21
Assalamualaikum semua..saya cuma mahu berkongsi,siapa yang masih tercari² dimana yang ada buat servis aqiqah dan qurban dalam keadaan pandemik sekarang ni bolehlah terus ke ig Aqiqah centre untuk... dapatkan info ya..Lama saya intai² setiap iklan yang lalu d fb,ig yang buat servis yang sama cuma tergerak hati buat aqiqah anak di aqiqah centre sebab feedback semua meyakinkan saya lepastu harga pun alhamdulillah sangat² mampu milik..servis pula terbaik dari pendaftaran,sebelum aqiqah sampailah urusan aqiqah selesai di email dan di SMS dari masa ke semasa update dengan saya kemudian diberi pula sijil ukiran kayu selepas ambil servis ni alhamdulillah bolehlah buat kenang²an nanti boleh tunjuk dengan anak.😍 ( Dah sampai sijil ukiran kayu tu nnt sy shre ya 😊)Kita merancang dan Allah yang menentukan..berapa kali memilih tarikh untuk aqiqah mencari masa yang sesuai rupanya Allah izinkan ianya berlaku pada awal muharam alhamdulillah dengan penuh rasa syukur dapat kami laksanakan aqiqah putri kami dimekah pada 1 Muharam 1443 iaitu 10 ogos baru² ini dengan bantuan Aqiqah centre.Terima kasih Aqiqah centre kerana mempermudahkan urusan kami dikala musim pandemik ini ♥️Semoga urusan² dan rezeki kalian juga dipermudahkn Allah.sw.t 🤲Barangsiapa dikurniakan anak dan ingin beribadah atas namanya,maka hendaklah ia beribadah (dengan menyembelih binatang akikah"HR. Abu Daud.read more
Ratnah Raffie95
Ratnah Raffie95
12:37 12 Aug 21
Boleh di percayai dan berpuas hati dengan harga dan servis yang aqiqahcentre.com bagi terima kasih insaallah kalau ada rezeki saya akan buat aqiqah dengan aqiqahcentre.com
eerzam Channel
eerzam Channel
12:20 12 Aug 21
Alhamdullah...senang mudah jimat
Nur Atiquah Omar
Nur Atiquah Omar
12:10 12 Aug 21
Alhamdulillah. Selesai sudah salah satu tanggungjawab kami suami isteri untuk melaksanakan aqiqah buat anak lelaki & anak perempuan kami. Terima kasih yang tidak terhingga pada pihak... Aqiqahcentredotcom kerana telah menjadi perantara untuk kami laksanakan aqiqah anak2 kami di Tanah Suci Mekah. Berurusan dengan Aqiqahcentredotcom sangat mudah dan efisien. Pihak mereka juga sangat mesra pelanggan, melayani setiap persoalan dengan baik. Tidak pernah terfikir kami dapat laksanakan aqiqah anak2 di Tanah Suci Mekah. MasyaAllah. Pada mulanya kami suami isteri berhajat untuk laksanakan aqiqah anak2 kami di Malaysia akan tetapi dengan situasi pandemik yang tidak berkurangan menyebabkan kami mengambil inisiatif lain. Setelah melihat banyak servis yang menawarkan perkhidmatan aqiqah di Mekah, hati kami suami isteri terpaut dengan Aqiqahcentredotcom kerana harga yang berpatutan, servis yang baik dan dipuji oleh ramai orang. Tarikh aqiqah juga boleh dipilih ikut tarikh yang diingini. Kami menerima video bukti sembelihan aqiqah selepas 2 hari bekerja. Kami juga dimaklumkan akan menerima sijil kayu premium berukir nama anak2 kami. Alhamdulillah kami sangat bersyukur kerana pihak Aqiqahcentredotcom sangat memudahkan urusan dan niat kami untuk laksanakan aqiqah anak2 kami. Kepada sesiapa yang berhajat untuk laksanakan aqiqah atau qurban, boleh hubungi Aqiqahcentredotcom kerana sangat ‘recommended’. Review jujur daripada saya setelah menggunakan perkhidmatan Aqiqahcentredotcom. Alhamdulillah & terima kasih 😊read more
azmi othman
azmi othman
11:35 12 Aug 21
Trima ksih AqiqahCentre.com kerana mudah berurusan dan trcapai hajat buat aqiqah time covid ni
Firdaus Abu Samah
Firdaus Abu Samah
11:26 12 Aug 21
Alhamdulillah selesai hajat aqiqah 2org anak. Segala nya berjalan lancar. Boleh dipercayai kerana mereka akan serta kan video sebagai bukti berserta sebutan yg jelas nama anak. Terima kasih... @aqiqahcentredotcom permudahkan urusan saya.read more
Nur alina
Nur alina
11:25 12 Aug 21
Alhmdulilah selesai satu bahgian untk ank sye,syukur ade aqiqah centre sngt sngt dipercayai,video sembelih live selepas nama dibacakan,trima kasih aqiqah centre 👍🏽
Safwanmus Safwanmus89
Safwanmus Safwanmus89
07:23 12 Aug 21
Assalamualaikum Warahmatullahi WabarakatuhSegala puji bagi Allah Yang Menguasai alam semesta. Semoga salawat serta keselamatan tercurahkan selalu kepada Nabi dan Rasul termulia. Berserta keluarga... dan sahabat-sahabatnya, semuanya.Saya rasa terpanggil untuk memberi sedikit review tentang perkhidmatan aqiqahcentre.com ini.Pada petang 10/8 saya terbuka story instagram kawan yang menunjukkan proses aqiqah anaknya yang mengunakan perkhidmatan aqiqahcentre.com ini kebetulan saya pun tercari cari untuk aqiqah anak saya diwaktu pendemik yang melanda ini saya tanpa berpikir panjang terus daftar aqiqah, Alhamdulillah berjaya, yang seronoknya tarikh untuk aqiqah boleh pilih sendiri😊Pada 11/8 Alhamdulillah dengan izin Allah selesai aqiqah anak saya dan disertakan dengan video saya anggarkan dua hari baru dapat video, Aminn. Sememangnya aqiqahcentre.com nie mementingkan dan menitik beratkan kepuasan pelanganJadi saya ingin kongsikan/kenalkan supaya memilih aqiqahcentre.com kepada rakan taulan saudara mara saya kerana*Dilakukan di Tanah suci mekah*Dapat bukti Video*Harga murah RM499*Dapat sijil kayu*Cepat,Mudah dan Senang berurusan secara online.*Daging aqiqah diagihkan kepada golongan fakir dan miskin.*Amat bersesuaian diwaktu Pendemik Covid19Akhir sekali saya mendoakan seluruh warga aqiqahcentre.com yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dimurahkan rezeki diberkati Allah dan berjaya dunia akhirat Aminn dan saya akan bg 5 bintang pada review aqiqahcentre.com nie kerana perkhidmatan yang diberi amat berpuas hati dan didoakan semoga kita semua dijaukan dari wabak covid19..Wallhu a'lamAssalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuhread more
Zuraidah Amin
Zuraidah Amin
05:12 12 Aug 21
Syukur alhamdulillah...ini adalah ibadah akikah kedua saya bersama AqiqahCentre.com ,urusan sangat cepat, mudah dan dipercayai...
Syeida Saifrien
Syeida Saifrien
08:08 11 Aug 21
Assalamualaikum..Alhamdulillah pada tahun ini untuk pertama kalinya sy melaksanakan aqiqah untuk diri saya sendiri di Tanah Suci Mekah dengan menggunakan khidmat dari Aqiqahcentre.com.. Urusan aqiqah... berjalan dengan sgt mudah dan teratur.. dan servis sgt baik dan staff² juga sgt mmbantu, terutama pada cik Maya Iskandar..dan paling penting harga yang ditawarkan sgt lah berbaloi dan berpatutan.. Terima Kasih byk² kerana mmbantu sy menguruskan aqiqah ini.. Semoga Allah saja yang dapat membalasnya.. Semoga Allah sentiasa merahmati kalian..read more
IzzM sam
IzzM sam
05:39 11 Aug 21
Alhamdulillah semua aqiqah untuk 3 orang anak saya menggunakan khidmat aqiqahcentre.com. Terima kasih. Semoge semua ibadah ni di terima Allah.
Haslinda Asim
Haslinda Asim
07:41 10 Aug 21
Alhamdulillah, tertunai sudah hajat kami untuk Aqiqah kan anak bongsu Muhammad Kaisar Shahputra,segalanya berjalan lancar, terima kasih AqiqahCentre.Com semoga bertambah murah rezeki nya...Aamiin.
Nazmi Nasir
Nazmi Nasir
04:42 10 Aug 21
Boleh diyakini, insyaAllah.. video penyembelihan sambil menyebut nama anak dlmnya diberikan sbg bukti
norish cuckoo
norish cuckoo
01:09 10 Aug 21
Syukur alhamdulillah. Semuanya berjalan seperti yang dirancang. Terima kasih AqiqahCentre.com
Mohd Yusharizman Yup
Mohd Yusharizman Yup
23:55 09 Aug 21
Alhamdulillah segala prosesnya mudah & perlaksanaannya sebagaimana dikehendaki.
Next Reviews

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3. Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 30 hari.

Dijangka akan ada kelewatan penghantaran di pihak
courier sepanjang PKP.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. Hanya jadual ibadah aqiqah/qurban sahaja dikurangkan setiap bulan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tetapi mempunyai pelbagai kekangan

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa, +6010-8400 803 (Call/Whatsapp)
2. Ustazah Laila, +6018-353 4803 (Call/Whatsapp)

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(selain cuti umum)
9:30 am – 3:30 pm

Hotline :
011-14374843
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGiC)

Blok 3730, Persiaran APEC
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan