Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI AQIQAH : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
45,000 PELANGGAN"

Aqiqah Centre
5.0
Based on 10929 reviews
isyraq yussof
isyraq yussof
15:03 10 Aug 22
Cepat, Ringkas dan efisien. Trusted & recommended!
Hazri Samsir
Hazri Samsir
05:04 09 Aug 22
Terbaik aqiqah centre, mudah dan boleh dipercayai.
Maznor Shahira
Maznor Shahira
03:35 08 Aug 22
Alhamdulillah 3 org anak sye telah selesai melaksanakan aqiqah dengan @aqiqahcentredotcom..syukur atas nikmat rezeki dari Allah...🤲terima kasih @aqiqahcentredotcom kerana menyediakan... perkhidmatan aqiqah yg terbaik dan sangat mudah berurusan..👍read more
Zainab Kardi54
Zainab Kardi54
13:10 07 Aug 22
Subanallah,Alhamdulillah. Terima kasih @aqiqah Central dotcom kerana dapat merealisasikan impian kami untuk melaksanakan QURBAN dan AQIQAH servis yang terbaikdan pantas serta yang penting boleh... dipercayaread more
najmi md isa
najmi md isa
03:07 07 Aug 22
cepat senang dan mudah membuat aqiqah di aqiqahcenter..memang terbaik..👍👍
Faiz Othman
Faiz Othman
13:10 06 Aug 22
Alhamdulillah urusan aqiqah anak saya berjalan dgn sangat lancar. Terima kasih kepada pihak pengurusan atas urusan yg sgt mudah.
Wan Syahril
Wan Syahril
05:04 06 Aug 22
Alhamdullillah selesai aqiqah utk anak2 sy melalui AqiqahCentre service. Memang recommended utk semua. Urusan amat mudah & dpt bukti video …keep it up! 👍
Aizad Hakim
Aizad Hakim
08:06 04 Aug 22
Kali ke 2 berurusan. Mudah a - z
Duan Ramli
Duan Ramli
07:57 04 Aug 22
Aqiqahcentre terbaik
Yu Bakhtimi
Yu Bakhtimi
07:48 04 Aug 22
Alhamdulillah,selesai untuk anak lelaki saya,trima kasih aqiqah centre membantu memudahkan urusan aqiqah anak lelaki saya,insyaallah dapat anak lg repeat lg 🤣
Shah Satria
Shah Satria
07:37 04 Aug 22
Alhamdulillah..servis sgt bagus..dan cantik sijil aqiqah ye 🤗🤗
amir muzammir
amir muzammir
14:06 03 Aug 22
Alhamdulillah selesai aqiqah anak melalui AqiqahCentre.Terima kasih kerana memudahkan urusan.
Md Imran Md Yusof
Md Imran Md Yusof
10:02 03 Aug 22
Terima kasih @aqiqahcentredotcom kerana menyediakan perkhidmatan aqiqah terbaik buat anak kami
Halimah Helwa Yusof
Halimah Helwa Yusof
04:41 03 Aug 22
Sangat sangat memudahkan. Anak saya 3 orang, saya buat seorang sebulan sebab tak mampu nak buat semua sekaligus. Tapi tak ada masalah, sebab mudah prosesnya. Alhamdulillah...Dan...sangat meyakinkan.... Video dihantar sebagai bukti. Terima kasih AqiqahCentre!read more
Meor Syahrin Edzuan
Meor Syahrin Edzuan
04:32 03 Aug 22
Alhamdulillah, Aqiqahcenter terbaik menguruskan ibadah aqiqah anak saya... semoga terus maju dan berjaya di dunia dan akhirat.
Maria Chanel
Maria Chanel
01:30 03 Aug 22
Asalam..servis terbaik,whsp sgt cepat respon,mudahkan urusan kita..tq utk aqiqah centre yg sediakan perkhimatan ni.. Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk ank lelaki sy… terbaik !!
Sakinah Abdullah
Sakinah Abdullah
18:33 02 Aug 22
Alhamdulillah selesai aqiqah anak melalui AqiqahCentre.Terima kasih AqiqahCentre.
Marlinda Linda
Marlinda Linda
13:16 02 Aug 22
Assalamualaikum..terima kasih Aqiqah Centre kerana telah menyempurnakan Aqiqah anak² saya.. Alhamdulillah..
huda amer
huda amer
13:03 02 Aug 22
Terima kasih @aqiqahcentredotcom. Alhamdulillah dengan izin Allah segala urusan selesai dengan mudah dan lancar. Semoga ibadah aqiqah anak-anak kami ini diberkati Allah hendaknya.
aznizam zahari
aznizam zahari
12:27 02 Aug 22
Mudah, murah dipercayai...terbaik.
Nor Hayati
Nor Hayati
08:32 02 Aug 22
Alhamdulillah syukur terima kasih kepada Aqiqah Centre atas perkhidmatan yang disediakan layanan yg pantas menjawab soalan serta memudahkan proses urusan ibadah aqiqah yg dilakukan semoge terus... memberikan perkhidmatan yang baik semoge Allah kurniakan balas yg setimpal dengan usaha yang dilakukanread more
Nazrol Osman
Nazrol Osman
08:12 02 Aug 22
Dengan Aqiqah Centre, Aqiqah anak perempuan saya menjadi mudah dan cepat. Yang bestnya video penyembelihan juga dihantar kepada Saya untuk bukti penyembelihan telah dilaksanakan. Terima kasih Aqiqah... Centre.read more
Hairul Anwar
Hairul Anwar
08:03 02 Aug 22
Pengurusan terbaik
Siti Norjiha Ayob
Siti Norjiha Ayob
08:01 02 Aug 22
Alhamdullilah. Anak kedua urusan aqiqah dengan aqiqahcentre nie . Memang bole dipercayai . Syukur . Terima kasih Aqiqahcentre 👍👍👍👍
Safwan Sunarya
Safwan Sunarya
08:00 02 Aug 22
The online application is simple and hassle free. The service they carry out is trustworthy. Thumbs up! Thanks!
rezwan muhammad
rezwan muhammad
07:55 02 Aug 22
Perkhidmatan dan pengurusan yang sangat baik diberikan.Semoga lebih maju dan kekalkan prestasi.. In Shaa Allah..
Nodop Geng
Nodop Geng
07:51 02 Aug 22
Alhamdulillah terbaekkk,dipercayai,mudah berurusan ⭐⭐⭐⭐⭐dah 2 anak sy wat aqiqah👍👍👍semoga senantiasa dipermudahkan segala urusan
Md J
Md J
07:47 02 Aug 22
Alhamdulillah selesai sudah hajat saya sekeluarga untuk aqiqah putera kami. Setinggi tinggi penghargaan terima kasih saya sekeluarga ucapkan atas bantuan yang pihak tuan/puan berikan kepada saya... sekeluarga. Kepada mereka yang ingin menunaikan Aqiqah anak2 saya amat menyarankan dilaksanakan melalui Aqiqah Centre. Amat mudah berurusan dan tidak perlu ragu ragu lagi ye.read more
AZIZUL ALAYE
AZIZUL ALAYE
07:41 02 Aug 22
Sangat berbaloi dan tidak perlu diragui..terbaik Aqiqah Centre kerana menjadikan Ibadah Aqiqah sy mudah urusanya
norasiah Mat ramli
norasiah Mat ramli
07:35 02 Aug 22
Alhamdullilah....Senang & mudah....penerangan yg lengkap Dari agent .... syukur sgt2
Nurul Affika
Nurul Affika
07:34 02 Aug 22
harga berpatutan, cara mendaftar pun mudah, setiap chat dibalas dengan mesra dan baik..recommended 👍🏻👍🏻
Shahril Jaapar
Shahril Jaapar
07:31 02 Aug 22
Alhamdulillah, dr mula kami berurusan dgn pihak aqiqah centre smuanya smooth. Dr segi urusan pembayaran yg mudah, memberi kami pemilihan tarikh mengikut kesesuaian, pengisian borang utk details... aqiqah juga mudah... senang bagi kami isi.Pada hari berlangsungnya aqiqah diMekah juga pihak aqiqah centre terus bagi informasi yg sangat jelas dengan video yg clear serta sebutan nama kami sekeluarga. Urusan smuanya selesai dgn izin Allah. Alhamdulillah...t.kasih Aqiqah Centre smoga terus maju dgn perkhidmatan sedia ada spt sekarang.Ikhlas :MOHD SHAHRIL BIN HJ JAAPARread more
Siti Ida17
Siti Ida17
07:18 02 Aug 22
AqiqahCentre Perlaksanaan yang dibuat amatlah berkualiti ,jujur,sempurna dan membantu.
neurotic solo
neurotic solo
07:15 02 Aug 22
Service yang sangat baik dan mudah. Semoga dipermudahkan segala urusan orang yang memudahkan urusan kita.
Hafez Syamsul
Hafez Syamsul
07:09 02 Aug 22
Semoga AqiqahCentre semakin maju berkembang kerana memudah kan org dlm menguruskan urusan ibadah. Saya sgt berpuas hati atas servis yang dilakukan. Kepada yang ragu ragu jgn risau sbb ada video proof... sembelihan dan jgk sijil kayu akan diberikan.read more
Yakub Abdul Rahim
Yakub Abdul Rahim
07:09 02 Aug 22
Pada mulamnya agak was-was sebab takut ia adalah satu penipuan online.Setelah saya review dan teliti banyak kali akhirnya saya nekad untuk dan berserah sahaja dan pasti ia adalah pilihan yang tepat... untuk saya melakukan ibadah...Perkhidmatan memang bagus dan sangat professional dan saya amat berpuashati.Terima kasih kepada tim aqiqahcentre kerja membantu memudahkan urusan saya.read more
Illa Illiani
Illa Illiani
07:08 02 Aug 22
alhamdulillah t'laksana untuk m'jalankan aqiqah untuk anak bujang sy..terima kasih aqiqahcentre m'yediakan pakej mampu milik semoga diberkati dunia&akhir..aammiin
Shazana Shahari
Shazana Shahari
07:04 02 Aug 22
Alhamdulillah. Tq Aqiqah centre.
Syaheeda Bakri
Syaheeda Bakri
07:02 02 Aug 22
Alhamdulillah... Boleh dipercayai .. semoga allah permudah urusan kita semua. Terima kasih @aqiqahcentre mempermudah urusan aqiqah untuk anak saya..
Muhammad Ghazali Mohd Yusof
Muhammad Ghazali Mohd Yusof
06:55 02 Aug 22
Urusan mudah bersama Aqiqah Centre. Dipercayai.
Nisa Zulkipli
Nisa Zulkipli
06:54 02 Aug 22
Untuk ank y ketiga! Alhamdulillah. Terima kasih!
Syahirfy
Syahirfy
06:52 02 Aug 22
Alhamdulillah , semua berjalan dengan lancar berserta video sembelihan sebagai bukti. Terima kasih
Syazarul Zimy
Syazarul Zimy
00:11 02 Aug 22
Sebuah badan perkhidmatan Aqiqah terbaik & boleh dipercayai. Sudah 2x ambil khidmat dari Aqiqah Centre untuk aqiqah 2 orang anak. Harga yang berbaloi dan sudah semestinya boleh dipercayai kerana ada... bukti video yang akan dihantar selepas 2 hari proses penyembelihan dilakukanread more
Muhammad Redzuan Ismail
Muhammad Redzuan Ismail
14:41 01 Aug 22
Memudahkan urusan dan menjimatkan bagi yang kurang berkemampuan.
Azhani Ismail
Azhani Ismail
13:25 01 Aug 22
Alhamdulillah aqiqah anak selesai seperti yg di rancang. Service tiptop 👍🏻.
Hanafi Iskandar
Hanafi Iskandar
01:44 30 Jul 22
Sistem yang mesra pelanggan, fleksibel dan update yang pantas. Saya tempah 3 hari sebelum dan masih diterima. Update tentang urusan aqiqah juga diterima pada hari yang sama. Terbaik.
Aremal Hussaini
Aremal Hussaini
06:45 27 Jul 22
alhamdulillah selesai aqiqah anak saya yng pertama dengan aqiqah centre…urusan yang sangat mudah & cepat…respons dari pihak syarikat juga sangat cepat….servis terbaik…insyaallah saya akan menggunakan... perkhidmatan pada masa akan datang…terima kasih banyak👍👍👍👍👍👍read more
Ezyzarn Omar
Ezyzarn Omar
05:01 27 Jul 22
AlhamdulillahSaya dikemaskini selalu sebelum dr 1 zulhijjah mengenai perkara2 sunat dn di beri rakaman video Ibadah Qurban pd hari raya ke 2 di (Malaysia) dengan terpampang senarai nama beserta... peserta qurban lain. Semalam saya telah menerima cenderahati sehelai sejadah tebal dn sebuah plak kayu comel tertera tarikh dn butiran penama Qurban Alhamdulillah Saya akan cuba buat ibadah Qurban setiap tahun... Ammmiinn.read more
joy rhaisyin
joy rhaisyin
02:05 27 Jul 22
Alhamdulillah, selesai aqiqah utk anak... Service pantas dan terbaik... Harga brpatutan...
Udinn Zain
Udinn Zain
08:37 26 Jul 22
Urusan amat mudah & dipercayai.Alhamdulillah, Terimakasih kepada semua yg terlibat di Aqiqah centre.
shairul nizam
shairul nizam
06:39 26 Jul 22
Alhamdulillah..🤲 semua urusan Sgt mudah, harga berpatutan & Sgt dipercayai. Jimat Masa & tenaga. Terbaik👍
Mrs Fazira Pracy (Era)
Mrs Fazira Pracy (Era)
06:04 25 Jul 22
reply pertanyaan cepat.memudahkan dan membantu melakukan ibadah akikah dan korban dengan efektif dan telus.syabas semoga dipermudahkan segala urusan
Ibnoraliff Nor Rahim
Ibnoraliff Nor Rahim
03:01 25 Jul 22
Alhamdulillah, Aqiqah centre banyak membantu urusan aqiqah anak perempuan saya dan sangat recommended utk keluarga dan sahabat2 lain.Semoga Aqiqah Team di permudahkan segala urusan dan sentiasa di... dalam rahmat Allah S.W.T.Aamiin.read more
09 MUHAMMAD ADIB MOHAMED RASDI
09 MUHAMMAD ADIB MOHAMED RASDI
09:31 23 Jul 22
Masya'Allah, TabarakAllah, Alhamdulillah ala kulli hal wa ni'mah. Segala urusan bersama Aqiqah Centre tersangat mudah. Semoga Aqiqah Centre maju jaya di masa akan datang. Insya'Allah. Amin.
Nur Fatin Yuslea
Nur Fatin Yuslea
05:30 23 Jul 22
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre kerana memudahkan urusan aqiqah anak saya. Pengurusan yang baik dan ada video sebagai bukti.
Afzal Rosdi
Afzal Rosdi
04:45 23 Jul 22
Servis terbaik dan memudahkan alhamdullilah
Azlin Nujumuddin
Azlin Nujumuddin
06:37 22 Jul 22
Alhamdulillah...terbaik AqiqahCenter 👍🏻
Mohd Akmam Saadon
Mohd Akmam Saadon
06:33 22 Jul 22
Urusan dari mula hingga akhir sangat mudah..mengikut seperti yg di jnjikn...
Abdul Aowal
Abdul Aowal
03:53 22 Jul 22
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah anak lelaki kami yang dilaksanakan Di Tanah Suci Mekah..Terima Kasih kepada aqiqahcentredotcom mempermudahkan urusan kami
Nadia Nasir
Nadia Nasir
17:22 21 Jul 22
Alhamdulillah tertunai da hajat si ayah untuk aqiqahkan anak lelakinya.. sangat² terbaik..semua diupdate dengan segera tanpa lengah..aqiqah pun disempurnakan mengikut tarikh yang ditetapkan..
Teeca. H
Teeca. H
11:07 21 Jul 22
Alhamdulillaah! Terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan urusan anak kami, this is our second time use their service! 👍🏻
Nor Farah Anis Hamzah
Nor Farah Anis Hamzah
09:00 21 Jul 22
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah anak lelaki kami yang dilaksanakan Di Tanah Suci Mekah..Terima Kasih kepada aqiqahcentredotcom mempermudahkan urusan kami😍
FARAH MISNAN
FARAH MISNAN
14:22 20 Jul 22
MUDAH,LENGKAP DAN TRUSTED...alhamdulillah..terima kasih kepada AQIQAH CENTRE kerana memudahkan urusan aqiqah anak kami..subhanallah..🥰
Nur Farha
Nur Farha
14:09 20 Jul 22
Alhamdulillah senang berurusan dengan Aqiqah Centre ni. Yg layan chat pun peramah. Tak sombong. Haritu buat korban kt luar negara. Walaupun luar negara, cepat aje dapat update. Mula mula kakak saya... yg guna khidmat AC ni, last2 nenek, mak cik and saya pun guna khidmat AC ni untuk korban haritu. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Tq.read more
SPANA_TERBANG MiE
SPANA_TERBANG MiE
03:53 20 Jul 22
alhamdulilah syukur...dipercayaimudah berurusan
is hadi
is hadi
14:00 19 Jul 22
Alhamdullilah. Robbana taqobbal minna, innaka antas-sami'ul-'alim. Wa tub 'alaina, innaka antat-tawwabur-roḥim.
Sha Man
Sha Man
13:57 19 Jul 22
alhamdulillah..sangat mudah berurusan..🤲🏽 tcapai niat.
Hikmah Ismail
Hikmah Ismail
15:15 18 Jul 22
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah buat putera sulung kami. Prosesnya mudah, cepat dan efisien. Puas hati dengan servis mereka. Dapat sijil dan juga video bukti dari pihak aqiqah centre. Terima... kasih.read more
Norazlin Muhidin
Norazlin Muhidin
12:58 18 Jul 22
alhamdulillah.. melalui aqiqahcentre, terlaksana sudah aqiqah anakanda Ayla.. sangat mudah.. video pun diterima sehari selepas aqiqah.. terbaik..
Ray Knight
Ray Knight
08:24 18 Jul 22
alhamdullillah....selesai sudah majlis aqiqah anak kami pada 17/7/2022...terima kasih kepada pihak aqiqah centre
ammar rahman
ammar rahman
05:18 18 Jul 22
Alhamdulillah terima kasuh Aqiqahcentre. Telah membantu saya dalam aqiqah anak saya baru2 ni.. Selelpas ni sy akan mengunakan lg perkhidmatan aqiqahcentre.
Nur Atila
Nur Atila
03:53 18 Jul 22
Memang pantas berurusan dengan AqiqahCentre, setiap proses memudahkan dan berjalan lancar. Bermula dengan pendaftaran nama, pemilihan tarikh, sehingga proses sembelihan. 👍🏻 Terima... kasih untuk pelaksaan ibadah Aqiqah di Tanah suci. 🤲🏻Alhamdulillahread more
Nurul syazwani Wahab
Nurul syazwani Wahab
16:35 17 Jul 22
Alhamdulillah..selesai aqiqah bt anaknda saya bersama aqiqah centre..pegalaman yg indah bt kami dlm setiap urusan aqiqah dan qurban bersama aqiqah centre pada tahun ini..tq aqiqah centre memudahkn... setiap urusan..read more
Dalilah Ahmad Fauzi
Dalilah Ahmad Fauzi
14:03 17 Jul 22
Aqiqah yg dijlnkan oleh aqiqah center ni sgt mudah,murah Dan sgt dipercayai. Siap video Dan sijil disertakan. Alhamdulillah syukur sgt2. Terima kasih aqiqah center. Akan dtg akak nk qiqah lg.
Siti Hasnah Mohd Hashim
Siti Hasnah Mohd Hashim
13:50 17 Jul 22
Alhamdulillah selesai ibadah akikah untuk anak bongsu kami. Anak kami lahir 2 tahun lepas dan dalam tempoh pandemik, kami buntu bila dan bagaimana mahu tunaikan akikah untuk anak. Terdapat banyak... iklan di sosial media tetapi kami agak ragu-ragu. Seminggu sebelum raya haji, saya tekad mahu menyempurnakan akikah dan saya memilih Aqiqah Centre kerana SOP yang meyakinkan. Dan ternyata sekali, semua urusan dipermudahkan. Tanpa diminta, Aqiqah Centre memberikan update dari masa ke semasa. Tahu-tahu saja video penyembelihan dihantar ke WhatsApp. Kalau tahu awal lagi dah buat 🙂. Terima kasih Aqiqah Centre kerana membantu ibubapa seperti kami. Semoga Allah merahmati usaha murni kalian dan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan.read more
ahza creative
ahza creative
13:29 17 Jul 22
Alhamdulillah.. Dipermudahkan urusan saya melaksanakan ibadah aqiqah utk anak saya dengan harga mampu.
Ust Azam Channel
Ust Azam Channel
13:26 17 Jul 22
AssalamualaikumAlhamdulillah terimakasih kepada pihak aqiqah center kerana telah menunaikan hasrat kami untuk melaksanakan ibadah aqiqah bagi 2 org puteri kami..urusan sangat mudah dan cepat dengan... aqiqah center..setiap sembelihan disertakan bukti video..sangat berpuas hati..sesiapa berhajat untuk melaksanakan aqiqah utk anak2 bolehla berhubung dengan aqiqah center..terimakasih aqiqah center👍read more
Ceq Bah
Ceq Bah
13:21 17 Jul 22
Alhamdulillah Aqiqahcentre amat memuaskan dan mmg terbukti dipercayai..setiap soalan dijawab dgn pantas dan terbaik...
Haziqa seth
Haziqa seth
13:14 17 Jul 22
Allhamdulilah syukur saya jumpa agency yang dipercayai, tanpa rasa ragu-ragu saya bayar dan memberi amanah kepada aqiqahcentre. Terima kasih banyak .
Aku Dulu Budak Gagal
Aku Dulu Budak Gagal
13:07 17 Jul 22
Alhamdulillah mudah dan pantas.....semoga aqiqah anak sy diterima amin
Ayien Firdauss
Ayien Firdauss
12:59 17 Jul 22
Mudah n murah.Berbaloi.Senang berurusan.Alhmadulillah. Sgt berpuashati.☺☺☺
Anas Falahi
Anas Falahi
12:38 17 Jul 22
Alhamdulillah Aqiqah anak selamat diselesaikan, video yang dihasilkan amat teliti, membuatkan hati terasa lega dan tenang. Tahniah Aqiqah Centre! Sijil kayu sahaja akan saya nantikan inshaAllah.
Asmawi Sapar
Asmawi Sapar
09:03 16 Jul 22
Saya amat berterima kasih kepada warga AqiqahCentre....setelah sekian Lama tercari untuk melaksanakan Aqiqah buat arwah anak saya...akhirnya terlaksana dengan AqiqahCentre....saya amat mengesyorkan... bagi yang masih tercari dan masa yang sesuai untuk melaksanakan ibadah ini...boleh pilih AqiqahCentre pengurusan yang teratur Dan dipercayai....read more
Alfie Ahmed
Alfie Ahmed
10:01 15 Jul 22
Alhamdulillah kami telah menunaikan ibadah aqiqah untuk anak ke 2 bersama aqiqah centre. Segala urusan dan maklumbalas amat efisyen sekali semudah abc dan semuanya dihujung jari sahaja melalui... online. Team aqiqah centre terbaik. Terima kasihread more
erna firhanasaroji
erna firhanasaroji
02:43 14 Jul 22
Alhamdulillah, aqiqah centre memudahkan ibadah aqiqah untuk anak-anak, segala urusan sangat la mudah, ikut step2 yg cepat dan selesai👍🏻 Utk zaman skrg yg semua hanya di hujung jari,... pantas cepat dan efisien! Alhamdulillah.. ade rezeki tahun depan kami akan buat lagi.. terima kasih Aqiqahcentre!read more
Nor Aniza Hanim binti Sayuteh @ Sayute
Nor Aniza Hanim binti Sayuteh @ Sayute
10:37 12 Jul 22
Assalamualaikum....pertama sekali sy bersyukur ke hadrat illahi kerana memakbulkan doa Kami suami isteri supaya dipermudhkan segala urusan kami.....Alhamdulillah syukur telah selesai Aqiqah 4 ekor... kambing untuk 2 orang anak lelaki kami... Semoga anak ini menjadi anak yang soleh,diberikan kesihatan yang baik,dirahmati Allah SWT,berjaya Dunia akhirat Dan menjadi penyejuk hati kepada ibu bapa Dan orang² disekelilingnya...Amin..🤲🤲🤲Ribuan trima kasih diucapkan kepada team aqiqahCentre.com menjadi perantaraan untk kami melakukan ibadah aqiqah di tanah suci Mekah Al-Mukarramahh pada hari Jumaat ( 8/7/22 ) dan pada bulan yang baik..Dari awal cara pendaftaran Dan pembayaran sgt² cepat dan memudahkan urusan kami lebih² lagi tarikh dan hari penyembelihan kami dapat pilih sendiri juga mesej dihantar sebelum Dan selepas Aqiqah dijalankan...Apa yang paling menggembirakan kami video dihantar lebih awal dari yang dijanjikan iaitu 2 hari bekerja selepas Aqiqah ( Jumaat Aqiqah Ahad Hari Raya Qurban terima video )....Bukti video sembelihan dengan sebutan tempat dan nama anak dengan jelas....Terima kasih lagi sekali AqiqahCentre.com pelaksanaan yang sgt baik,dipercayai dan efisien...Semoga semakin maju jaya Dan kami akan suggest pada kawan² Dan ahli keluarga yang lain juga...❤️❤️❤️☺️☺️read more
mohd kamal ikmi
mohd kamal ikmi
09:12 12 Jul 22
Sangat puas hati.....recommend👍🏻👍🏻👍🏻
TOSOLEHA BINTI HALIM
TOSOLEHA BINTI HALIM
07:54 12 Jul 22
Alhamdulillah, sangat membantu. terima kasih AqiqahCentre.com menjalankan amanah dengan baik dan mudah berurusan.
Amirul Akhmal
Amirul Akhmal
05:26 12 Jul 22
Alhamdulillah.. Segala urusan dipermudahkan hingga akhir.. Terima kasih aqiqah centre kerana menjalankan amanah dgn baik..
Mohdumarrashidi Umarrashidi
Mohdumarrashidi Umarrashidi
03:05 12 Jul 22
Alhamdulillah syukur kehadrat illahi.. Allah permudahkan segala urusan bersama Aqiqah Centre.com..segala urusan pertanyaan dan respon dari pihak aqiqah center.com cepat dan mudah berurusan..terimah... kasihread more
Afeendi Rosli'17
Afeendi Rosli'17
01:55 12 Jul 22
Alhamdulillah.. Segala pujian bagi Allah.. Yang telah memberi petunjuk kepada saya (melihat billboard di highway) untuk meyakini perkhidmatan @aqiqahcentredotcom yang mengikut panduan Islam yang... benar, cekap, jujur, amanah dalam melakukan tugas, berbaloi dan mengikut kemampuan saya untuk melaksanakan aqiqah anak² dunia akhirat saya.. Terima kasih @aqiqahcentredotcomread more
azriezack zack
azriezack zack
01:21 12 Jul 22
Urusan yang sangat mudah..khidmat bagus dan pantas
nasrul.hairi_
nasrul.hairi_
20:21 11 Jul 22
Bismillah .. Terima kasih @aqiqahcentredotcom kerana menyediakan perkhidmatan aqiqah yang sangat dipercayai dan terbaik.. @aqiqahcentredotcom juga memudahkan urusan aqiqah bagi kami ibu ayah kepada... kedua cahaya mata kembar kami.. sekali lagi terima kasih dari kami.. Alhamdulillah.read more
syarifah rasyid
syarifah rasyid
20:07 11 Jul 22
Alhamdulillah terima kasih @aqiqahcentredotcom memudahkn kami melakukan aqiqah untuk anak kami dgn harga yg berpatutan dan murah
Zoey Alhabshi
Zoey Alhabshi
15:31 11 Jul 22
Alhamdulilah Syukur.. Dengan ada nya aqiqah centre ni sangat memudah segala urusan.. thank you team aqiqah centre!
Syuk Shaqur
Syuk Shaqur
12:14 11 Jul 22
Alhamdulillah sangat membantu,sy dah 2org anak aqiqah kt sini,semuanya berjalan lancar..terima kasih Aqiqahcentre,semoga terus maju jaya di jalan Allah swt👍
Lanz Dot Com
Lanz Dot Com
12:08 11 Jul 22
Alhamdulillah, video yang jelas dan memudahkan urusan aqiqah yang dituntut. Terima kasih, semoga amalan ini diberkati Aaminn InsyaAllah 🤲🏻
achik 2020
achik 2020
11:47 11 Jul 22
Alhamdulillah. Tercapai jugak hajat nk buat Aqiqah. Dengar Ustaz Azhar Idrus kata lelaki sekor kambing, terus guna duit simpanan utk buat. Kalau tak saya ingat nk buat tahun depan untuk cukupkan... 2ekor kambing. Staff Aqiqah Center pun ada membantu memberi penerangan tentang sekor kambing memadai bg lelaki, jika berkemampuan barula 2. Syukur selesai akhirnya tanggungjawab Aqiqah ni padaNya. Jika sapa2 tak buat lagi, buat la cepat...kalau kita ni kereta boleh beli, rumah boleh beli.takkan aqiqah tak boleh buat kanread more
Noorazman890506 890506
Noorazman890506 890506
11:43 11 Jul 22
Alhamdulillah terima kasih Aqiqah center kerana permudahkan urusan aqiqah anak-anak kami..terbaik👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍&#x... 1f44d;👍👍👍👍👍👍👍👍read more
user je
user je
11:33 11 Jul 22
Sungguh mudah dan pantas.Servis terbaik yang diberikan oleh pihak Aqiqah Centre.
Rohastina Ismail
Rohastina Ismail
09:27 11 Jul 22
Sangat mudah berurusan..6.7.2022 daftar utk ibadah aqiqah untuk 7.7.2022..7.7.2022 aqiqah dijalankan.9.7.2022 video penyembelihan di hartar jam 4.46am...t.ksh krn memudahkan kerja kami skeluarga
Azhri Abdullah
Azhri Abdullah
04:37 11 Jul 22
senang berurusan dan aqiqah dilakukan di Mekah Al-Mukaramah dalam waktu yg singkat tanpa menunggu lebih lama. Alhamdulillah semoga diterima Allah ibadah aqiqah yg telah dilaksanakan..... Amin🤲🏽read more
Kamarulasrizal Fadzli
Kamarulasrizal Fadzli
01:32 11 Jul 22
Terima kasih dan tahniah Aqiqahcentre permudahkan segala urusan aqiqah kedua anak saya... Aqiqahcentre sangat membantu.. Terima kasih sekali lagi😍😍
Zacky Zailani
Zacky Zailani
17:30 10 Jul 22
Servis Aqiqah yang terbaik & respons yang pantas.
Amie Apache
Amie Apache
12:31 10 Jul 22
Syukur Alhamdulillah dan ucapan terima kasih kepada @aqiqahcentredotcom kerana memudahkan urusan dan amanah dalam menjalankan tugas.
Mohammad Saifullah
Mohammad Saifullah
03:51 10 Jul 22
Pertama sekali, ni bukan review fake account. @aqiqahcentredotcom sebuah platform yang boleh dipercayai dan memudahkan urusan Aqiqah di Tanah Suci dengan harga yang berpatutan. Insya Allah, saya akan... cadangkan juga kepada sahabat handai dan ahli keluarga yang lain. Terima kasih.read more
Intan Suraya
Intan Suraya
02:38 10 Jul 22
Mudah berurusan .up to date..trusted...mmg mudahkan urusan ibadah .
M_M
M_M
14:28 09 Jul 22
Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Allahuakhbar.. akhirnya selesai aqiqah anak saya dengan jayanya.. terima kasih buat @aqiqahcentredotcom kerana memudahkan perlaksanaan aqiqah ini. Saya sangat suka... dengan proses pendaftaran yang sangat mudah diakses pada bila-bila masa sahaja, mesra pengguna dan proses pendaftaran hanya beberapa minit sahaja untuk diselesaikan. Terima kasih juga buat pihak aqiqahcentredotcom kerana memberikan khidmat layanan yang terbaik kerana sentiasa memberi update terkini berkaitan aqiqah yang bakal dijalankan dan setelah dijalankan. Begitu juga dengan pemberian video aqiqah yang mana sebutan sangat jelas, kualiti video yang terbaik dan proses yang sangat-sangat teratur membuatkan kami yakin dengan sembelihan yang dilaksanakan. Semoga Allah menerima ibadah ini dan Allah memudahkan urusan aqiqahcentredotcom kerana memudahkan urusan ibadah kami.Akhir kata terimalah pantun dari kami :Makan nasi lauknya ikanIkan diberi oleh pak BurhanTerima kasih kami ucapkanSemoga ibadah diterima Tuhan🤍read more
LIZA AYOB
LIZA AYOB
05:15 09 Jul 22
Assalamualaikum, Alhamdulillah terima kasih yang tidak terhingga kepada AqiqahCentre.com kerana perkhidmatan yang amat memuaskan hati serta info yang cepat dan terbaik serta telah memudahkan urusan... kami sekeluarga☺️read more
PADDARUL HISAM SHAFIE
PADDARUL HISAM SHAFIE
02:52 09 Jul 22
Sangat Mudah berurusan dengan AqiqahCentre.com.Sangat dipercayai dan Telus
Munie M
Munie M
04:04 08 Jul 22
Alhamdulillah...selesai aqiqah anak...ini adalah kali ketiga saya menggunakan khidmat AqiqahCentre.com...amat memudahkan urusan kami sekeluarga...Semoga AqiqahCentre.com semakin maju dan dapat... membantu lebih banyak keluarga dan sesiapa yang ingin melakukan ibadah aqiqah dan qurban...read more
muhammad yusrizal
muhammad yusrizal
03:02 08 Jul 22
Alhamdulillah Aqiqahcentre.com. Selamat aqiqah puteri bongsu kami. Alhamdulillah
saiful amir
saiful amir
03:09 07 Jul 22
Alhamdulillah.Berurusan dengan Aqiqah centre sngt2 puas hati..staff yang cekap Dan cemerlang.Bayaran juga amat berbaloi.
Arif Muiz
Arif Muiz
01:32 07 Jul 22
Alhamdulillah syarikat yg diyakini utk berurusan. Dah dapat video bukti penyembelihan dilakukan atas nama yg didaftarkan. Skrg tgh tggu plat kayu sampai. Tqvm AqiqahCenter.com 👍🏻
Nomy Lee
Nomy Lee
13:20 06 Jul 22
Terima Kasih pada Aqiqah Centre 🥰 response yang diberikan kepada saya sangat cepat ketika saya menanyakan soalan mengenai Ibadah ini, Mengemaskini status dari masa ke semasa dengan... cepat,harga yang murah dan berbaloi..sangat memudahkan ☺️ Terima kasih lagi sekali 👍👍👍👍👍read more
Norsiah Sakkirang
Norsiah Sakkirang
10:22 06 Jul 22
AqiqahCentre.com cepat & laju bertindak. Terbaik..
ahmad hafiz md sidek
ahmad hafiz md sidek
15:16 05 Jul 22
Mudah, murah & telus. AqiqahCentre.com adalah pihak yang tepat sebagai pusat bagi menjalankan urusan aqiqah dari A ke Z . Sangat sesuai bagi mereka yang tidak mempunyai tempat dan masa. Cukup dengan... hanya menggunakan AqiqahCentre.com menjadi wakil bagi menguruskan segalanya.Saya menghargai usaha yang disumbangkan, terima kasih diucapkan.read more
Seri Anum Abidin
Seri Anum Abidin
10:07 05 Jul 22
Alhamdulillah... Terima kasih aqiqahcentre.com... servis yg sgt terbaik tanpa perlu pelanggan menunggu lama... Pelaksanaan yg cepat dan tepat seperti diberitahu... Mengikut masa yg ditetapkan. Sgt... recommended...👍👍read more
Nilabalqis Nilabalqis
Nilabalqis Nilabalqis
08:05 05 Jul 22
Memang the best aqiqah centre ni tak rugi pon buat aqiqah KT sini,sgala maklumat terperinci Dari segi penerangan memang betul2 bagi kita faham terimakasih kepada team aqiqah centre.com
AisHah Wèan
AisHah Wèan
04:58 30 Jun 22
🌟🌟🌟🌟🌟
Alhamdulillah. An amazing experience dealing with Aqiqah Centre. Prompt in replying & very accommodating. Did aqiqah for my son and everything went... smooth and well.
Highly recommended to go for Aqiqah Centre! 👍🏻Thumbs up! Both me & spouse are thankful to engaged Aqiqah Centre on their services! Syukron Jazilan. Barakallahu fiikum 🙏🏻🤲🏻🇸🇬
read more
Mohamad Ariff
Mohamad Ariff
12:09 27 Jun 22
Alhamdulillah syukur ibadah Aqiqah untuk anak kami Abdullah Mateen berjalan lancar.
Saya di Miri manakala Isteri & Anak di Melaka.
Perbincangan selepas solat Maghrib di antara Saya & Isteri... berkaitan Aqiqah anak yang tertangguh dek kekangan masa & impak pandemik covid-19. Kami tersentak seketika; mampu membeli gajet elektronik baru & pakaian baru tetapi Aqiqah anak tertangguh.
Justeru itu ,dengan teknologi maklumat di hujung jari membawa kami ke Aqiqah Centre.
Review yang amat bagus dari ibu bapa meyakinkan kami untuk menggunakan perkhidmatan ini.
Borang diisi atas talian dengan menggunakan telefon bimbit.
Web browser mesra pengguna & pembayaran boleh dilakukan secara atas talian.
Alhamdulillah malam 23 Jun 2022 kami selesai menempah 2 ekor kambing untuk Aqiqah anak kami.
Usai borang di hantar ; saya menerima peringatan dari Gmail & SMS.
Lega rasa di hati; ini bukan scammer.
Tarikh di pilih 25 Jun 2022.
Alhamdulillah seperti di janjikan kami menerima video penyembelihan kambing aqiqah melalui aplikasi Whatsapp dari Puan Maya Iskandar.
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
Semoga servis terbaik ini diteruskan & sangat membantu memudah cara untuk ibadah Aqiqah.
Alhamdulillah
Tahniah Aqiqah Centre dari saya ( ariff ) isteri (marina ) & anak (abdullah mateen).
read more
Maa Zeyha
Maa Zeyha
11:57 27 Jun 22
Alhamdullillah ,trima kasih kerana memudahkan urusan kami..pengurusan mmg terbaik 👍👍👍👍
Husna Nor
Husna Nor
23:25 01 Jun 22
Alhamdulillah.. AqiqahCentre terbaik.. Terima kasih memudahkan urusan kami sebagai ibuayah.. Syukur dapat melaksanakan hak anak.. i rekemen aqiqahcentre 😊☺
Siti Aishah
Siti Aishah
12:24 28 May 22
Alhamdulillah..terima kasih kepada semua pihak dan memudahkan segala urusan..really recommended..
Shahzu Ichah
Shahzu Ichah
09:03 13 Apr 22
Bismillah.

Syukur Alhamdulillah, akhirnya terlaksana kewajipan kami nak daftarkan anok bongsu ber'aqiqah di AqiqahCentre.com. Nawaitu dah pasang awal dalam beberapa minggu sebelum AMRU ARASY... BIN AHMAD SYAHRIL selamat dilahirkan, Jadi genap tarikh dia lahir je, pada 28-Mac-2022, sehari lepas tue saya pun terus daftarkan aqiqah atas nama anakanda AMRU ARASY. Tarikh aqiqah pun cukup seminggu 7 hari dan jatuh pada 1 Ramadhan, Alhamdulillah urusan dipermudahkan. Hari yang sama jugak, suami dah siap cukurkan rambut baby, tali pusat nye pun tanggal pada malam sebelum nya. Lega semuanya selesai serentak.

Overall nya, saya dan suami amat berpuas hati dengan servis dan respons yang diberikan pihak AqiqahCentre.com sejurus selepas siap pendaftaran atas talian. Maklum balas diterima pun cepat, video aqiqah pada tarikh yang dipilih pun selamat diterima dengan jelas sebutannya.

Akhirnya terlunas sudah niat untuk buat aqiqah anok di Mekah Al-Mukaramah. Semoga amal ibadat ini diterima di sisi Allah swt.

Terima Kasih. ⭐⭐⭐⭐⭐
read more
Tawakal Makkah
Tawakal Makkah
18:46 07 Apr 22
terbaik.....................
Tom Denelli
Tom Denelli
06:19 01 Apr 22
Alhamdulilah. Although i am from Singapore. Prompt updates and video sent via WhatsApp.
Highly Recommended👍🏼🤲🏼
Thank you!
Nabilah Syafiq
Nabilah Syafiq
04:14 15 Mar 22
Simple and fast. Making ibadah easily performed
Suhana Salleh
Suhana Salleh
07:22 08 Mar 22
Terimakasih kepada AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan saya menjalankan ibadah aqiqah buat cucu lelaki saya. Sangat professional, pantas dan dipercayai. Video aqiqah yang jelas dan tidak... mengambil masa yang lama penghantaran sijil premium ke Singapura.read more
Cee Meq
Cee Meq
13:15 04 Mar 22
Alhamdulillah..selesai sudah la aqiqah anak perempuan kami pada isra' mikraj yang lalu. Terima kasih yang x terhingga pada semua team Aqiqah Centre, servis terbaik,padu dan jelas pada setiap... penerangan.Highly recommended..pada ibu bapa yang belum dan masih ragu untuk aqiqah anak musim2 covid macam ni..boleh guna servis Aqiqahcentre.Mudah dan cepat.Jazakallahu khairan pada semua yang terlibat 🥰❤️❤️read more
Omar Zuleffendi
Omar Zuleffendi
10:51 03 Mar 22
Terima kasih yang tak terhingga kepada Team AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan kami menjalankan ibadah aqiqah buat anak lelaki kami. Sangat professional, pantas dan dipercayai.... Penghantaran sijil aqiqah yang pantas, video aqiqah yang jelas dan free gift yang premium.read more
Mohd Syukri Che Man
Mohd Syukri Che Man
05:57 08 Feb 22
servis terbaik . buat hari jumaat utk anak kedua
Shuhada SUhanda Mutalib
Shuhada SUhanda Mutalib
14:28 29 Jan 22
Alhamdulilah. Service cepat dan mudah❤️
Tangled Omei
Tangled Omei
05:15 05 Jan 22
Alhmdulilah selesai dah aqiqah anak sy aisyaa sumayyah dgn aqiqahcentre.com.Pglaman pertma sy ,sgt puas hti,.suka dgn ukiran kayu n video.moga aqiqahcentre trus maju
Nur Diana
Nur Diana
02:41 04 Jan 22
Alhamdulillah the overall service were attend to promptly. Video proof of Aqiqah were provided as well. They are trustworthy and committed to serving the good cause. May Allah bless the team at... AqiqahCentre.read more
Fadhli Shah
Fadhli Shah
13:13 18 Dec 21
Service Yang baik! Alhamdulillah dengan izin Allah, semuanya berjalan dengan lancar!

Furthermore, we received a wooden engraved certificate with our son’s name on it! MasyaAllah! Keep up the... good work guys! Much appreciated! 🖤🤙🏼💪🏼read more
Mio Na
Mio Na
06:52 06 Dec 21
pendaftaran yg cepat & mudah, servis terbaik 👍, sangat sangat puas Hati 🥰
terima kasih aqiqah center.com ❤️👍
Dewi Fazika
Dewi Fazika
23:36 24 Nov 21
Alhamdulillah, sangat membantu dan memudahkan urusan untk aqiqah anak...

Maka tertunailah tanggungjawab dan terlaksanalah ke atas dirimu, anakanda.. sembelihan Aqiqah. Urusan kami lakukan di... AqiqahCentre.com pada;

Khamis (11/11/21) di Mekah.

Kami memilih melakukan aqiqah dengan cari begini kerana banyak faktor dan sesuai keadaan pandemik yang melanda.semoga Allah menerima amalan kami. Amin..

Terimakasih buat semua yang sentiasa mendoakan kami sekeluarga.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225318354723954&id=1175504540
read more
Tho Tailor
Tho Tailor
14:27 16 Nov 21
Alhamdulillah dengan izin Allah, hajat kami untuk aqiqah anak-anak kami dah terlaksana. selain sijil kami turut menerima hadiah paling istimewa sebuah AlQuran kayu edisi khas. Terimakasih Aqiqah... Centre yang telah banyak membantu memudahkan urusan kami..read more
Mohammad Irham
Mohammad Irham
14:02 16 Nov 21
sgt cpt dan mudah .. terima kasih @AqiqahCentre.com
Sheikh M Hisyam
Sheikh M Hisyam
02:15 15 Nov 21
Alhamdulillah tertunai sudah kewajipan sebagai ibubapa dengan membuat aqiqah bersama Aqiqahcenter.com ini, sangat mudah dan dipermudahkan.. Terima kasih kami ucapkan kepada AqiqahCentre kerana... mempermudahkan urusan kami utk membuat aqiqah. Terbaikkk👍👍👍read more
Mariam Zuhayr
Mariam Zuhayr
02:34 14 Nov 21
Syukur Alhamdulilah kepada Allah swt aqiqah anak saya sudah disempurnakan oleh Aqiqah Centre..terima kasih...thumbs up for your splendid services....inshallah will go for the next Qurban... service..sangat2 memuaskan hati..good job..keep.it upread more
Wan Yadiy
Wan Yadiy
03:49 13 Nov 21
Pendaftaran yang sangat mudah. Service pun terbaik. Timing bila nak sembelih pun diorang hntr SMS bila akan buat. Memang recomended sangat AqiqahCentre ni.Video pun lepas 2 hari dah dapat.... 😊👍👍read more
Pasii Jai
Pasii Jai
06:44 05 Nov 21
alhamdulillah selesai sdh..trmksih aqiqah centre
Dyla Diesya
Dyla Diesya
23:22 02 Nov 21
Alhmdulillh syukur sgt²..
Selesai sdh urusan aqiqah buat diri sy & juga ank llaki sy b'sama AqiqahCentre.com..
AqiqahCentre.com service & layanan sgt terbaikkkk & memuaskan..
Sy daftar 22/10... mnta trikh penyembelihan 29/10 dpt video penyembelihan 30/10 & dpt sijil kayu 2/11..
Cepat & mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com..
Terima ksih sy ucpkan pd Ustaz Musa & Maya Iskandar dri AqiqahCentre.com yg byk mmbntu & m'mudahkan urusan sy sekeluarga..
read more
Iman Nizam
Iman Nizam
15:39 01 Nov 21
Alhamdulillah Syukur, selesai urusan aqiqah anak bersama AqiqahCentre.com. Terima kasih Ustaz Musa & Maya Iskandar dr Aqiqah Centre yg sgt membantu & memudahkan urusan sya sekeluarga. Terbaik team... Aqiqah Centre...🥰read more
Saha Sulaiman
Saha Sulaiman
04:50 29 Oct 21
Saya memilih Aqiqah Centre kerana urusan aqiqah dilakukan dengan penuh tanggungjawab dan committed, Alhamdulillah dan terima kasih Aqiqah Center kerana memberikan service terbaik dan 100% trusted... service. Semoga Aqiqah Centre & cik Maya Iskandar terus success dan berjaya - Saharudin 21.10.21read more
NA Ghazali
NA Ghazali
14:19 28 Oct 21
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Ziyyad Umar.Urusan yg pantas.Terima kasih pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim... pandemik.moge Allah memberkati.. aminn🤲Terbaikkread more
Asrul Asrikin
Asrul Asrikin
06:10 23 Oct 21
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Terima kasih juga pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.moge Allah memberkati..... aminn🤲read more
Mohamad Irwan
Mohamad Irwan
09:52 21 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah puteri kami ,video telah diterima tadi pagi.. Semoga aqiqah anak kami di Terima Allah swt .. Jazakumullah khairan Dan Terima kasih pada crew aqiqahcentre.com... kerana telah memberi perkhidmatan terbaik Dan Telus..⭐⭐⭐⭐⭐read more
Amizul Fadly Bin Mahat
Amizul Fadly Bin Mahat
04:04 21 Oct 21
Syukur Alhamdulillah.. Majlis Aqiqah untuk anak saya yang ke empat berjalan lancar... Servis yang disediakan sangat bagus dan cepat prosessnya.. Terima kasih kerana menjayakanya.. 😍
Nur Aisyah Hamid Amiril
Nur Aisyah Hamid Amiril
13:09 20 Oct 21
Alhamdulillah Terima kasih .
lega Rasanya bila da Aqiqah kan anak.
sangat2 Cepat Dan pantas .
daftar 14/10/21
Selesai Aqiqah 15/10/21
dapat video nya pada mlm tu juga. ... Alhamdulillah ya Allah...read more
Norfazilah Binti Ibrahim
Norfazilah Binti Ibrahim
16:47 19 Oct 21
alhamdulillah...selesai sudah aqiqah utk anak2 sy NUR FATIN DAMIA BT MUHAMMAD SHAFIQ & MUHAMMAD SYAHMI B. MUHAMMAD SHAFIQ.Terima kasih AqiqahCentre.com perkhidmatan yang terbaik.
Ayangkuina Ayangkuina
Ayangkuina Ayangkuina
11:14 18 Oct 21
Alhamdulilah 1 October 2021 selesai sudah Aqiqah anak saya di Tanah Suci Mekah…Terima kasih
Team aqiqahcentre.com cepat dan dipercayai Terbaik 👍
Shuhada Azmi
Shuhada Azmi
07:05 18 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anakanda bongsu saya NUR AMANDA SUFI BINTI ZAINOL Memang terbaik service dari aqiqahcentre... Daftar 16/10/2021 harini dah dapat wassup video penyembelihan aqiqah... ank di Kota Suci Mekah... Cepat dan mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.com... Moga diberkati segala urusan kita semuaread more
Sarimah Sarimah
Sarimah Sarimah
12:17 16 Oct 21
AlhamduLiLLah seLesai sudah aqiqah anak saya 15.10.2021 di tanah suci Mekah.. terima kasih aqiqahcentre peLayanan yang baik dan cepat
Mas Diana Ana
Mas Diana Ana
16:02 15 Oct 21
Dengan berkat dan izin dariNYA serta rezeki yg diberi kpd kami.. alhamdulillah.. terlaksana dan sempurna jua tasyakuran aqiqah 5 ekor kambing utk ank² kami Izz Zafri bin Azrizal, Izz Humaira bt... Azrizal dan Izz Zafran bin Azrizal pada 8 Oktober 2021 yang lalu di Tanah Suci Kota Mekah dgn bantuan #Aqiqahcentre.com .. walaupun dah lama merancang masih belum boleh dilakukan lebih² lagi dgn musim pandemik ini.. alhamdulillah dipertemukan dgn pihak #Aqiqahcentre.com yg sgt² membantu dan memudahkan niat kami utk melakukan amalan sunat yg dituntut dlm islam... terima kasih #Aqiqahcentre.com .. semoga dgn berkat terlaksananya ibadah ini, dpt menjadikan ank² kami anak² yg soleh dan solehah, berbakti kpd kedua ibu bapa dan menjadi asbab utk kehidupan yg lebih diberkati dan dirahmati.. aminnn ..read more
Wana Balqis
Wana Balqis
05:08 14 Oct 21
Alhmadulillah.. 🤲🏻 13/10/21
Selasai Aqiqah untuk Anak Pertama saya, dilaksanakan di tanah suci Mekah, senang & cepat, berurusan dengan mereka, terima kasih team AqiqahCentre.com... untuk menyediakan perkhimatan yang terbaik, dan memudahkan urusan kami sekekuarga..read more
Wan Aizul
Wan Aizul
14:03 12 Oct 21
Alhamdulillah..sangat mudah dan senang berurusan dengan AqiqahCentre.com ...saya sangat berterima kasih dan berpuas hati.. terima kasih AqiqahCentre.com
Afiq Aman
Afiq Aman
11:51 09 Oct 21
I'm glad to chance upon Aqiqah centre. I was able to book for my son on the 21st day after he was born and they services are excellent. Highly recommend and look forward to their limited edition... gifts. I will do 1 more for the next maulidur rasul in future.read more
Syaqiel Aakif
Syaqiel Aakif
04:58 08 Oct 21
Tanpa was-was..sistematik dan terbaik..Alhamdulillah tertunai aqiqah anak hari ke7 melalui Aqiqah Centre..jgn ragu , mereka padu
Ismail Halim
Ismail Halim
21:42 07 Oct 21
mudah dan cepat di percayai
Shahreza Yusof
Shahreza Yusof
07:06 07 Oct 21
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki dan perempuan dibawah pengurusan @AqiqahCentre.com, cepat dan sangat memuaskan..
Sue Syaz
Sue Syaz
09:48 06 Oct 21
Alhamdulillah segalanya berjalan lancar..Sangat mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com.
Cepat dan dipercayai.👍
Tahniah Team AqiqahCentre.com. Terbaik... 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Zaini Aeisha
Zaini Aeisha
05:02 06 Oct 21
Alhamdulillah everything was smooth. Recommended and trusted.
Mohamad Sufi Mat Salleh
Mohamad Sufi Mat Salleh
05:01 06 Oct 21
Aqiqahcentre.com terbaik dan menjadi pilihan saya
Mohammad Farhan
Mohammad Farhan
04:52 06 Oct 21
kemudahan pembayaran yg mudah, info yg baik, respon yg cepat..
Ismawati Ishak
Ismawati Ishak
04:26 06 Oct 21
Alhamdulilah selesai juga aqiqah anak 4/10/21 waktu pandemik Covid19..mudah dan dipercayai...Tersalah isi nama anak nasb baik admin cepat n betulkan semula🤲🤲🤲Tq
Asuha Yahya
Asuha Yahya
04:23 06 Oct 21
Siapa rasa ragu2 tolong baca review i 😆. Bkerjasama dgn team aqiqahcentre sgt2 mudah dari i start whatsapp sampai lah dah siap pun proses aqiqahnya. 5hb i buat payment 6hb terus proceed.... Esoknya i terus dpt video bukti nama anak disebut dlm vdeo, sekali dengan kambing utk di aqiqah.read more
Na Bihah
Na Bihah
19:53 05 Oct 21
Recommended ! Paling best bila dapat video Aqiqah disertakan sebut nama anak .. 😊 Alhamdulillah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada Team Aqiqah Centre dilaksanakan dengan cukup baik !... Sekarang tengah tunggu sijil pula .. tak sabar 😘read more
Mohd Khuzairi
Mohd Khuzairi
13:20 04 Oct 21
Alhamdulillah.,, proses yg sangat mudah dan dipercayai.. sangat recommended 👍👍
Khairudin Deanerra
Khairudin Deanerra
13:11 04 Oct 21
boleh dipercayai
terbaik
tarikh sembelihan 3/10
4/10 dah dpt video sembelihan
memang rekomen kalau nak buat aqiqah atau korban
Ira Syahirra
Ira Syahirra
13:06 04 Oct 21
Alhamdulillah syukur nikmat . aqiqah putera sy telah selesai dgn jayanya . semoga sentiasa diberkati allah swt kerna memudahkan urusan . amin 🤲🏻
Angah Hamzah
Angah Hamzah
13:00 04 Oct 21
alhamdulilah selesai aqiqah anak pertama sy bersama aqiqah centre ..
Mohd Syaqil
Mohd Syaqil
12:41 04 Oct 21
terbaik...Alhamdulillah...
Sharfini Abd Karim
Sharfini Abd Karim
06:32 04 Oct 21
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah bersama Aqiqah Centre.. sangat cepat. Video sembelihan juga cepat dihantar.. terima kasih Aqiqah Centre👍
Erda Abd Rahman
Erda Abd Rahman
06:25 04 Oct 21
Alhamdulillah , dgn adanya khidmat @Aqiqahcentre.com ni , sy dpt menyempurnakan ibadah aqiqah utk ank perempuan sy . Ni kali ke-2 sy gunakan khidmat @aqiqahcentre.com . Mmg servis terbaik . Thank you... 💖read more
Mohd Yousoff
Mohd Yousoff
05:21 04 Oct 21
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak bongsu.AqiqahCentre terbaik.
Mus Messi
Mus Messi
02:13 04 Oct 21
Received Aqiqah video within 2 days after Aqiqah. good service and highly recommended.Alhamdulillah…
Noor Hanifah
Noor Hanifah
02:01 04 Oct 21
Alhamdulillah aqiqah done for my daughter. video send as proof.. senang hati.
Wan Izwan
Wan Izwan
00:40 04 Oct 21
alhmdulilh terbaik aqiqah centre..selmat dh anak sy buat aqiqah dkt mekah
Suzieana Ibrahiem
Suzieana Ibrahiem
15:52 03 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah arwah puteri sulung pada hari Jumaat lepas. Pilih tarikh 1 oktober sempena tarikh lahir arwah. Sebak dengar nama arwah anak disebut di Makkah Al Mukaramah. Terima... kasih pihak aqiqahcentre. Urusan yg sangat mudah dr pendaftaran sehinggalah selesai aqiqah.read more
Muhammad Ihsan
Muhammad Ihsan
13:17 03 Oct 21
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah puteri sulung kami. Sangat mudah urusannya dan pantas. Terbaik 👍
Nur Qaseh
Nur Qaseh
23:07 02 Oct 21
Alhamdullilah.. selesai sudah ibadah aqiqah puteri kami. Terima kasih @aqiqahcentre.com menyediakan perkhidmatan terbaik dan pendaftaran yg sangat mudah
Mimah Adnan
Mimah Adnan
23:33 01 Oct 21
Alhamdulillah
Selesai aqiqah untuk puteri bongsu kami
Humaira Afra binti Hasni
Ikutkan nak buat majlis juga tapi musim covid macamni semua nya terbatas
Setelah berbincang dengan suami... kami pilih AqiqahCentre.com selepas baca review
Aqiqah dilaksanakan di Mekah memang suka sangat
Proses pendaftaran sangat mudah siap boleh pilih tarikh bila kita nak ia dilaksanakan
Video semasa aqiqah pun cepat dapat. Nama afra juga di sebut dengan jelas dan tepat.Alhamdulillah
Kepada kawan-kawan, akak memang recommend AqiqahCentre.com ni untuk melaksanakan aqiqah di musim pandemik sekarang ni
Terima kasih AqiqahCentre.com
read more
Triple J Merah
Triple J Merah
02:11 01 Oct 21
Alhamdulillah...mudah dan pantas ..tq aqidah centre...
Shamsuddin Abdul Rahman
Shamsuddin Abdul Rahman
22:09 30 Sep 21
Alhamdulillah. Memang berbaloi berurusan dgn mereka. Servis tiptop.. pantas dan sistematik.
Mohd Taufik Mohd Ramlan
Mohd Taufik Mohd Ramlan
15:53 30 Sep 21
Service yang baik, mantap dan mudah komunikasi serta segera menerima jawaban jika di tanya.
Kasfulisam Husni Thamrin
Kasfulisam Husni Thamrin
15:13 30 Sep 21
Alhamdullillah.. service yang tiptop.. cepat dan mudah.. highly recommended..
Mohamad Najib Ismail
Mohamad Najib Ismail
12:08 30 Sep 21
Perlaksanaan yang efisyen dan tepat pada tarikh yang di minta. Ini aqiqah kedua bersama Aqiqah Centre untuk cucu no 3. Alhamdulillah. Terima kasih.
Macan
Macan
12:03 30 Sep 21
alhamdulillah...dah 2 org ank aqiqah melalui aqiqahcentre.com ni..
sangat2 rekemen utk sesiapa yg belum buat lagi aqiqah lagi..insyallah...
servis yg baik cepat dan telus...
syabas saya... ucapkan..
⭐⭐⭐⭐⭐
👍👍👍👍👍
read more
Wawa Amen
Wawa Amen
17:36 29 Sep 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya. Terima kasih AqiqahCenter.com kerana memudahkan urusan kami. Servis sangat cepat dan pendaftaran sangat mudah.
Adilah Hamzah
Adilah Hamzah
16:48 29 Sep 21
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdulillah! Terima Kasih yang tidak terhingga buat semua team AqiqahCentre. Servis terbaik, cekap, sangat pantas, pendaftaran yg mudah, pengendali yg... ramah. Adanya AqiqahCentre ini memudahkan urusan aqiqah anak perempuan saya yg tertangguh dimusim covid ini. Smoga semua kakitangan yang terlibat diberkati dunia akhirat juga menjadi asbab kebaikan yg kita lakukan. Ameen! ♥️♥️♥️read more
Zaleha Leha
Zaleha Leha
15:04 29 Sep 21
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk anak saya. Memang mudah dan cepat. Sangat sesuai utk pasangan yang bekerja. Tambahan pula musim pandemik ni...keselamatan lebih utama.😊
Fakurrozi Fakhrul
Fakurrozi Fakhrul
10:08 29 Sep 21
Pengurusan yg mudah & trusted. Alhamdulillah semoga Allah menerima amal yg kt lakukan.
Mohd Hanzalan
Mohd Hanzalan
07:33 29 Sep 21
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah anak saya... Cepat.. Dan mudah.. Terbaik...siap hantar video lagi.. Untuk saya, untuk bukti. AQIQAH centre. Com memang terbaik..

Semoga dipermudahkan... segala urusan dunia dan akhirat.. Amin...

Terima kasih

AQIQAH centre. Com
read more
Muhzan Mustaffa
Muhzan Mustaffa
03:18 29 Sep 21
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk anakanda puteri kami … kali ke-2 mengunakan khidmat AqiqahCentre.com…terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d... AqiqahCentre.com..in shaa Allah, semoga tugas² kalian dberkati ALLAH...TQVM AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Du-one Mamat
Du-one Mamat
00:20 27 Sep 21
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre, perkhidmatan yang terbaik dan pantas. Selesai aqiqah untuk putera sulung. Akan saya suggest kepada ahli keluarga dan sahabat untuk memilih AqiqahCentre.... Terbaikkkkread more
Naa Pie
Naa Pie
23:51 26 Sep 21
proses pendaftaran yang mudah, terbaik AqiqahCentre.com
Wardiyah Rahmat
Wardiyah Rahmat
23:43 26 Sep 21
Terima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan lagi urusan untuk buat aqiqah . mudah dan senang . cepat . Alhamdulillah kami sekeluarga berpuas hati . ❤
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
23:01 26 Sep 21
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk ketiga tiga anakanda kami..2 lelaki seorng perempuan..terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d AqiqahCentre.com..ins sha... allah moga tugas² kalian dberkati ALLAH...TQ AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Susan Liew
Susan Liew
17:39 26 Sep 21
Alhamdulillah proses aqiqah anak lelaki saya sgt mudah dan sistematik. Especially time MCO dapat buat ibadah online. Terima Kasih Aqiqah Centre team.
Fyza Dyanie
Fyza Dyanie
15:40 26 Sep 21
Syukur Alhamdullilah selesai suda Akikah anak sy. Berbaloi sgt boleh pilih tarikh dan dipermudahkan smuanya. 😍
Hasbullah Hashim
Hasbullah Hashim
15:36 26 Sep 21
Layanan yang sangat telus, cepat & baik. Mudah urusan. Segalanya dipermudahkan. 👍🏻👍🏻
Nur
Nur
15:30 26 Sep 21
Assalamualaikum..Saya bersyukur ke hadrat Allah swt kerana dipertemukan dengan Aqiqah Centre. Aqiqah anak saya yang telah tertangguh hampir dua tahun telah selesai dalam masa 1hari sahaja. Pembayaran... urusan aqiqah sangat mudah dengan menggunakan online banking. Saya dapat video aqiqah yang dilaksanakan di Mekah dalam masa 3 hari sahaja. Team Aqiqah Centre sentiasa mengemaskini berita urusan aqiqah melalui Whatsapp.

Mudah,murah dan dipercayai.Pilihan yang tepat untuk melaksanakan aqiqah. Terima kasih team Aqiqah Centre. Alhamdulillah .. Terbaik 👍😍.
read more
Nouraishah Aecah
Nouraishah Aecah
15:16 26 Sep 21
ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH.
Dengan adanya bantuan dari AqiqahCentre.com saya dapat laksanakan aqiqah untuk kedua anak lelaki, suami dan diri sendiri. sangat berterima kasih pada pihak... AqiqahCenter.com, sebutan nama yang sgt jelas dan tarikh aqiqah dilaksanakan pun mengikut tarikh permintaan. Cara pendaftaran yg mudah dan pertolongan/penerangan dari pihak AqiqahCenter.com sgt membantu. terima kasihread more
Syazani Idrus
Syazani Idrus
14:49 26 Sep 21
Alhamdulillah.. Proses yg cepat.. Hari ni submit borang.. Esk dpt da date akikahnye..
Farhani Ismail
Farhani Ismail
14:33 26 Sep 21
Alhamdulillah..pengurusan yg pantas.. video juga jelas... terima kasih
Hasmah Ismail AsAtoi
Hasmah Ismail AsAtoi
14:32 26 Sep 21
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah kedua anak kembar saya..terima kasih Aqiqah Centre kerana menyempurnakan urusan aqiqah dengan sempurna dan lancar..semoga mendapat manfaat yg besar buat... keduanya..amin...read more
Hishamz Jalin
Hishamz Jalin
14:29 26 Sep 21
Alhamdullilah semua sudah selesai terima kasih kepada aqiqahcentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak saya dalam tempoh pkp ini.
Muhammad Faiz
Muhammad Faiz
12:47 26 Sep 21
Alhamdulillah..saya baru lepas buat aqiqah anak saya pada hari Jumaat lepas...hari ini dapat video sembelihan..terima kasih AqiqahCentre.com...perkhidmatan terbaik
De Wi
De Wi
09:13 26 Sep 21
Syukura alhamdulillah, selesailah sudah aqiqah untuk dua org anak saya sekali. sangatlah mudah berurusan dengan Aqiqahcentre.com.
Harga pun sangat berpatutan..
Siti Nurain Mat Amin
Siti Nurain Mat Amin
04:43 26 Sep 21
Syukur alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putri kami.. Terima kasih juga pada team Aqiqah Centre.Com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.
Rambu Tan
Rambu Tan
00:54 26 Sep 21
Alhamdulillah..tersangatlah mudah nya ibadah aqiqah buat cucu saya . Terima kaseh pada pihak aqiqahcentre yg tlah menjalankan amanah dgn jaya nya.
Suhaini Nik Hassan
Suhaini Nik Hassan
23:09 25 Sep 21
Terima kasih AqiqahCentre. selesai aqiqah untuk anak . sangat pantas
Norshaqina M. Impong
Norshaqina M. Impong
16:07 25 Sep 21
Alhamdulillah harini dapat buat Aqiqah untuk 3 ahli keluarga sy , tahun lepas anak sy, tahun ni dah 4 kali buat Aqiqah dengan AqiqahCentre.com ... Alhamdulillah semua dipermudahkan , service Aqiqah... mmg terbaik ,laju ..tqread more
Imran Zainal
Imran Zainal
15:32 25 Sep 21
Alhamdulillah semalam (24/09/21) selesai aqiqah untuk seorang anak lelaki saya. semua urusan telah di buat dengan baik oleh team aqiqahcentre.com . yang penting segala urusan semua sangat mudah .... saya cuma ambil masa dalam 30-45 minit untuk urusan di whatsapp dan terus buat bayaran. kepada semua yang ingin cari wakil untuk uruskan aqiqah anak jangan ragu2 untuk memilih aqiqahcentre.com 👍 TERIMA KASIH KEPADA SEMUA TEAM AQIQAHCENTRE.COM 💕read more
Schabella EyKeen
Schabella EyKeen
09:57 25 Sep 21
Sgt memudahkan, sgt cpt dan layanan sgt bagus ⭐⭐⭐⭐⭐
Zila Razak Sbp
Zila Razak Sbp
11:44 24 Sep 21
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah anak ke2 kami pada 10/9 yang lepas.

Pada awalnya, kami suami isteri merancang nak buat akikah anak di kampung. Namun selepas 2 kali tertangguh di sebabkan... pandemik ni, kami mencari alternatif lain untuk tunaikan hasrat kami. Alhamdulillah, ternampak posting seorang kawan yang menggunakan khidmat aqiqahcentre untuk anak beliau. Dari situ, saya mula buat survey dan terima kasih aqiqahcentre kerana memudahkan dan menunaikan hasrat kami.

Semuanya sangat mudah; sistem pendaftaran yang mudah difahami, sistem pembayaran yang mudah dan kita akan menerima mesej makluman bayaran diterima oleh pihak aqiqahcentre sebaik selesai membuat pembayaran.

Saya sekeluarga amat berpuas hati dengan layanan dan cara kerja pihak aqiqahcentre. Kepada mereka yang berhasrat untuk menunaikan ibadat aqiqah, pilihlah aqiqahcentre. InsyaAllah, harga mampu milik dan setiap hasil sembelihan akan diagihkan kepada keluarga susah di sekitar Makkah.

Semoga semua amalan kita diterima dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat🤲amin. Terima kasih aqiqahcentre, semoga kalian terus maju jaya dan usaha ini mendapat keberkatan dan keredhaanNya.
read more
Next Reviews
js_loader

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3. Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 30 hari.

Dijangka akan ada kelewatan penghantaran di pihak
courier sepanjang PKP.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. Hanya jadual ibadah aqiqah/qurban sahaja dikurangkan setiap bulan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tetapi mempunyai pelbagai kekangan

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa, +6010-8400 803 (Call/Whatsapp)
2. Ustazah Laila, +6018-353 4803 (Call/Whatsapp)

Collaboration Partner

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(selain cuti umum)
9:30 am – 3:30 pm

Hotline :
011-14374843
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

K-3-01, Conezion, Persiaran IRC3, Ioi Resort, 62502 Putrajaya