Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
19,000 PELANGGAN"

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 757 reviews
powered by Facebook
Cikgu Faiz
Cikgu Faiz
2020-05-27T14:03:38+0000
Alhamdulillah. Highly recommended during this MCO period. Got video today, 27 May. Reliable. Thank you to make it ease... for us.read more
Norazlan Eggies
Norazlan Eggies
2020-05-27T12:38:54+0000
alhamdulillah,urusan aqiqah ank kami telah sempurna d laksanakan..terima kasih kpd pihak aqiqahcenter.com kerana... melaksanakan dengan jayanya..syukur..hight recommended...read more
MarWan VB
MarWan VB
2020-05-27T12:35:21+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak sulung. Pada mulanya terfikir juga, mana nak cari khidmat aqiqah dalam musim... PKP yang menterhadkan pergerakan seharian. Tapi alhamdulillah, dengan adanya khidmat dari AqiqahCentre.com ni, ia memudahkan dan mempercepatkan lagi proses ibadah aqiqah ni dapat dilaksanakan.read more
Aleve De Rasni
Aleve De Rasni
2020-05-27T09:07:23+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk Aakif anak lelaki saya tertunai sudah. AqiqahCente.Com merupakan pilihan yang tepat.... Pengurusan yang cepat dan mudah, murah dan sempurna.Syukur Kepada Allah Swt.Semoga ianya diterima dan diberkati. Aamiin.read more
Aleen Hj Hamami
Aleen Hj Hamami
2020-05-27T08:03:25+0000
Alhamdulillah, syukur..selesai sudah urusan aqiqah kedua2 ank perempuan kami bersma team aqiqahcentre..tertunai hajat... wlupn musim pkp ni..Terima kasih dr kami sekeluarga.read more
Azrul Nizam Mohd Asri
Azrul Nizam Mohd Asri
2020-05-27T04:28:59+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah yang diuruskan oleh AqiqahCentre untuk anak perempuan saya. Semoga diterima dan... diberkati. Amin. Sangat disyorkan kepada yang belum buat.read more
Ayu Suhada
Ayu Suhada
2020-05-27T04:24:57+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah untuk my baby boy di bulan Ramadhan lalu..fast respon. Video dah dapat.Sijil on d way... untuk penghantaran.read more
Shar Lia Mad Jaie
Shar Lia Mad Jaie
2020-05-27T04:02:11+0000
alhamdulillah syukur done aqiqah for my daughter Annur Miqaila.. trusted and good service.. thank you..
Noor Adilah Lala
Noor Adilah Lala
2020-05-27T04:00:17+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah anak.. terima kasih pihak AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan saya... sekeluarga.. for those yg nak buat aqiqah anak bole la try Aqiqahcentre.com ni.. highly recommended!! The best service ever.. terima kasih AqiqahCentre.com...saya doakan AqiqahCentre akan lebih maju dan success in future.. aminnn...read more
Tajudin Abdullah
Tajudin Abdullah
2020-05-27T03:44:12+0000
alhamdulillah selesai aqiqah utk anakanda Khadijah bt Tajudinterima kasih aqiqahcentre.com
Dya Luveleven
Dya Luveleven
2020-05-27T03:34:14+0000
Alhamdulillah..Syukur. Done Aqiqah for our beloved sons Harish n Haider ๐Ÿฅฐ Semoga Allah sentiasa merahmati dan... memberkatimu. Tq AqiqahCentre.com trusted and good servicesread more
Siti Nor Hajar
Siti Nor Hajar
2020-05-27T03:00:10+0000
Alhamdulillah,selesai sudah aqiqah untuk putera kesayangan kami Nabil Raiyan. Terima kasih kepada pihak... AqiqahCentre.com yang membantu kami bagi melaksanakan niat kami untuk buat aqiqah di musim COVID19 dan PKP ini. Dengan adanya perkhidmatan dari pihak tuan ini, ianya sangat membantu menyelesaikan beberapa faktor bebanan dalam melaksanakan sunat muakad ini. Alhamdulillah,baik dan mudah serta boleh dipercayai, semoga usaha ini sentiasa mendapat sambutan dan diredhoi Allah.aamiinread more
Azwan Baharuddin
Azwan Baharuddin
2020-05-27T02:52:46+0000
alhamdulillah..terima kasih bg yg menjayakan.
Hasnaini Yamang
Hasnaini Yamang
2020-05-26T15:49:54+0000
Alhamdulillah..ibadah aqiqah dpt dilaksanakan dgn mudah. Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan ini๐Ÿ˜ƒ
Shazel Ziesha
Shazel Ziesha
2020-05-26T08:38:58+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah yusuf azrael. Syukur sngt2 Mudah urusan dngn service mcm ni. 13 Mei byr booking 24Mei... dpt vid sembelihan. Lepas ni cuma tunggu cert. shj. Terima kasih bnyk2 AqiqahCentre.com ๐Ÿ’๐Ÿ’“read more
Mohd Noorhafiz Mazlan
Mohd Noorhafiz Mazlan
2020-05-25T12:15:10+0000
Alhamdulillah... Done aqiqah for my lovely daughter.. Great job and service..
MrFai Islam
MrFai Islam
2020-05-25T06:06:51+0000
Alhamdulillah.... Selesai aqiqah kedua2 org anak Kami... Mudah,murah,pantas Dan diyakini....dgn adanya AqiqahCentre.com... semua org mampu buat aqiqah untuk anak masing2... in Syaa Allah....read more
Izzati Zulkifli
Izzati Zulkifli
2020-05-25T02:55:46+0000
Alhamdulillah syukur done aqiqah for our daughter. Reliable, great services, proofs are also provided after completion... of job. Definitely the best alternative to do aqiqah during this MCO period. Highly recommended ๐Ÿ‘read more
Safawafi Zack
Safawafi Zack
2020-05-24T14:03:34+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah untuk anakanda saya. Perkhidmatan yg efficient.
Syafiq Basri
Syafiq Basri
2020-05-24T12:04:19+0000
Good services โญโญโญโญโญGood price โญโญโญโญโญ
Rozi Abd Rahman
Rozi Abd Rahman
2020-05-24T05:13:53+0000
Alhamdulillah TQ AqiqahCenter
Hamka Sarkawi
Hamka Sarkawi
2020-05-24T01:56:04+0000
agensi yang boleh dipercayai.
Arif Yusof
Arif Yusof
2020-05-24T01:31:17+0000
Alhandullillah selesai urusan aqiqah dua anak perempuan saya.terimah kasih Aqiqahcentre.com
Mohd Nasri
Mohd Nasri
2020-05-23T23:55:26+0000
Alhamdulillah...Syukur kepada Allah S.W.T. Sempurnanya Aqiqah anak kami Arissa Irdina dan Aisyah Irdina yang di buat... di Tanah Suci Mekah pada 22/05/2020 bersamaan 29 Ramadan 1441.Terima kasih kepada AqiqahCentre.com yang bertanggungjawab menyempurnakan aqiqah anak kami ini.read more
Yatie Arman
Yatie Arman
2020-05-23T23:31:18+0000
Alhamdulillah...๐Ÿคฒ Settled aqiqah for my kids.. ALIF ANWAR, ALEYA AMANI, AQIF ANWAR & ADIB ANWAR.. Thanks mr Bryan... Musa for your help. So afficient respon and really good job. Thank you so much... โญโญโญโญโญread more
Tiena Ayob
Tiena Ayob
2020-05-23T23:25:31+0000
Alhamdulillah syukur terima kasih kerana telah membantu proses aqiqah anak saya Nur Adelea Shafeera Binti Ahmad Afrol... Rizam.read more
ุนู…ุฑ ุงุจู† ุนุฒุฑู†
ุนู…ุฑ ุงุจู† ุนุฒุฑู†
2020-05-23T23:24:21+0000
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerna Aqiqahcentre telah menyempurnakan aqiqah anak sy di Mekah..semiga program... spt ini diteruskan sampai bila2..read more
Zakhirudin Mahamad
Zakhirudin Mahamad
2020-05-23T23:23:56+0000
Alhamdullillah...selesai urusan aqiqah putri saya.Nur Inara Delisha.mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com. saya sangat... mengesyorkan kpd semua ..read more
Adzan Humaira Rahman
Adzan Humaira Rahman
2020-05-23T23:18:56+0000
Alhamdulillah syukur kepada Allah, selesai aqiqah untuk puteri kami...Puteri NurQistina binti Mohd Norazan ๐Ÿคฒ
Ahmad Faridz
Ahmad Faridz
2020-05-23T23:16:39+0000
Alhamdulillah...syukur kpd Allah selesai aqiqah utk anak perempuan sy..syukran AqiqahCenter.com
Ernei Ezuwin
Ernei Ezuwin
2020-05-23T23:15:42+0000
aqiqah centre memudahkan urusan..terima kasih..service terbaik.semoga aqiqah centre diteruskan.
Luqman Hakim
Luqman Hakim
2020-05-23T23:10:54+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak ke 3 kami dengan AqiqahCenter.com. Cepat, mudah dan servis tip top terutama tempoh... pkp ini. Akan rekemen kepada kawan2 yg memerlukannya!read more
Latipah Mahadi
Latipah Mahadi
2020-05-23T23:09:56+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk ank perempuan saya, servis yg terbaik dan dipercayai๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Hani Farisha
Hani Farisha
2020-05-23T23:07:28+0000
servis yang cepat dan bagus, sangat recommended๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ
Nornie Sabri
Nornie Sabri
2020-05-23T22:22:39+0000
Alhamdulillah ,..terima kasih kepada AqiqahCentre.com kerana telah menyempurnakan aqiqah anak saya Muhammad Ammar... Rusydi bin Sabri dan semoga aqiqah ini diterima dan diberkati Allah.InsyaAllah.. Bagi sesiapa yang ingin membuat aqiqah/ qurban boleh menggunakan perkhidmatan Aqiqah Centre.com kerana anda akan berpuashati dengannya...Terima kasih sekali lagi.read more
Fillmansah Haji Mohamad
Fillmansah Haji Mohamad
2020-05-23T15:17:16+0000
Syukur Alhamdulillah. selesai suda ibadah akikah untuk anakยฒ ku dan diberi kesempatan menjalankan ibadah akikah dalam... 10 hari terakhir bulan ramadhan yang mulia ini.Terima Kasih kepada AqiqahCentre.com sebab telah menjalankan tugas dan tanggungjawab yang telah diamanahkan dengan baik.kami sekeluarga amat berpuashati dengan perkhidmatan yang disediakan.Terima Kasih AqiqahCentre.com.read more
Faroq Mohd
Faroq Mohd
2020-05-23T14:19:32+0000
Alhamdulillah tercapai dah hajat nak akikah anak dalam bulan baik ni. very responsive admin and very recommended kepada... yang masih ragu-ragu tu.read more
Norman Haron
Norman Haron
2020-05-23T09:56:35+0000
Kepada semua rakyat malaysia yang beragama islam yang ingin laksanakan aqiqah atau korban, sy syorkan AqiqahCentre.com... kerana boleh di percayai dan service tiptop dan harga mampu milik.read more
Izza Ivy Marissa
Izza Ivy Marissa
2020-05-23T07:36:17+0000
Alhamdulillah, servis secara online yang sangat profesional, mudah dan sangat dipercayai..siap disertakan cert dan... video aqiqah untuk anak saya. Memang terbaik dan recommended..terima kasih Aqiqahcentre.com๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Nazmi 'kord' Izuddin
Nazmi 'kord' Izuddin
2020-05-23T07:13:20+0000
murah, mudah, dan diyakini
Riri Rara Ruru
Riri Rara Ruru
2020-05-23T07:13:13+0000
Alhamdulillah. Selamat dah aqiqah anak saya. 10 ramadhan terakhir. Moga menjadi anak yg solehah. Aaminn.. Terima kasih... aqiqahcentre.com servis yang baik dan lajuread more
Mohd Bhiyazid B Bazan
Mohd Bhiyazid B Bazan
2020-05-23T06:56:32+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah bersama AqiqahCentre.com.mudah-mudah ibadah ini diterima Allah.amin
Aleenz Salmin
Aleenz Salmin
2020-05-23T06:51:30+0000
Alhamdulillah. Terima kasih kerana menyediakan pelaksanaan aqiqah dengan sangat mudah, teratur dan boleh dipercayai.... Pengalaman yg berbeza dengan AqiqahCentre kerana menyediakan video & gift untuk pelanggan. Tahniahread more
Yunxk Arra Ibrahim
Yunxk Arra Ibrahim
2020-05-23T03:59:20+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak y kedua dengan Aqiqah Centre.com..mudah urusan bg yang tak mampu nak buat kenduri dan... jimat masa dan tenaga๐Ÿ˜..sangat recommended..read more
Aishah Salihi
Aishah Salihi
2020-05-23T03:00:37+0000
Alhamdulillah done Aqiqah untuk anak lelaki saya dilaksanakan dlm bulan Ramadhan..very fast service..terima kasih... AqiqahCentre.com atas perkhidmatan yg diberikan..read more
Zatul Nissa Nordin
Zatul Nissa Nordin
2020-05-23T00:59:34+0000
Alhamdulillah.. dapat dah video dan selamat dibuat Aqiqah anak3 di Tanah Suci Mekah di penghujung Ramadhan.. in sya... Allah tunggu free gift sijil dlm bentuk ukiran kayu nnt di pos..Sebelum ni fikir nk buat majlis aqiqah kat umah.. tp bila fikir kekangan masa dan kewangan klu nk buat majlis.. tambah2 bila covid19 pulak jadi.. terus fikir buat cam ni je la.. yang penting dapat laksanakan.. cari2 jumpa Aqiqahcenter.com dengan review dari PU Amin dan ramai artis.tu terus buat.. Alhamdulillah. ๐Ÿ˜Š terima kasih Aqiqahcenter.com kerana memudahkan urusan kami..read more
Qairil Fawwaz
Qairil Fawwaz
2020-05-23T00:00:26+0000
Alhamdulillah, selesai dengan jayanya aqiqah kedua-dua puteri sekali gus. Sebelum ni tertangguh sebab kos & masa.... Terima kasih aqiqahcentre memudahkan urusan.read more
Aaron Naim
Aaron Naim
2020-05-22T22:10:45+0000
Saya dan isteri merakamkan sekalung penghargaan dan ucapan jutaan terima kasih kepada AqiqahCentre, Alhamdulillah... aqiqah anak saya dah selesai. Terima kasih video penyembelihan yg diberi.. MUDAH DAN CEPAT..read more
Norhafizah Alwi
Norhafizah Alwi
2020-05-22T22:09:32+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk anak sy d bulan yg mulia ini... Di sebabkn covid19 sy menggunakan perkhimatan... aqiqahcentre... Alhmdulillah servis yg cukup cepat, baik dn sempurna.. Tidak mengambil masa yg terlalu lama pon..video penyembelihan dan nama d sebut dgn jelas... T. Kasih AqiqahCentre kerana mempermudahkan urusan kmi.. Syukur Alhamdulilahread more
Abdul Ghani
Abdul Ghani
2020-05-22T21:56:40+0000
Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi. Pelaksanaan aqiqah dengan jelas bersama video & sijil diberikan kepada kami.... Trusted agensi ๐Ÿ‘read more
Nur Dayana Lynn
Nur Dayana Lynn
2020-05-22T21:47:38+0000
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah anak ke 2..dilaksanakan pada bulan Ramadhan, pada 10malam terakhir.. terbaik servis... dari aqiqahcenter. fast respond. sgt2 berpuas hati dengan servis yg ditawarkan dengan harga yg murah..read more
Haziq Dan Zuli
Haziq Dan Zuli
2020-05-22T21:20:02+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk diri sndri di mekah..admin siap htr video kambing disembelih dgn menyebut nama... sy..smoga mendapat keberkatan di bulan Ramadhan kali ni..smoga aqiqah centre terus maju dlm membantu umat islam mengerjakan ibadat aqiqah korban..aamiin..read more
Mohd Niezam Tahir
Mohd Niezam Tahir
2020-05-22T20:41:05+0000
Alhamdulillah syukuur kehadrat Allah SWT.. Urusan aqiqah anakanda saya telah selesai dilaksanakan.. Terima kasih... @AqiqahCentre.com atas kerjasama dan usaha yang telah diberikan.. Semoga usaha ini mendapat rahmat dan keberkatan daripada Allah SWT.. Jazakallahu Khairan Kathira..read more
Muhammad Darul Idzwan
Muhammad Darul Idzwan
2020-05-22T17:01:13+0000
Alhamdulillah syukur atas rezeki yg melimpah ruah lagi halal serta diberkati.. Tiada daya upaya melainkan pertolongan... Allah.. Kita merancang Allah yg menentukan.Yg dihajati utk aqiqah anak pada hari Jumaat 10 malam terakhir di bulan Ramadhan telah diperkenankan..Jutaan Terima Kasih atas usaha dan panduan dari AqiqahCentre.com yg telah menjayakan Aqiqah ini. Semoga Allah merahmati dan memudahkan urusan kita semua..Sangat recommend pada semua Walid dan Ummi diluar sana..Terima Kasih sekali lagi. Allah sahaja yg mampu membalas usaha kalian. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘#5starread more
Lida Mohamad
Lida Mohamad
2020-05-22T16:59:05+0000
Alhamdulillah. Dengar nama anak yg diniat aqiqah disebut dan video penyembelihan rasa puas hati.
Nurul Huda
Nurul Huda
2020-05-22T16:27:01+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah Muhamad Yunus + Muhamad Yusuf..mg Allah saja yang dapat memberi ganjaran... @teamAqiqahCentre.com atas perkhidmatan(quick response & worth it) , secara tidak langsung memudahkan urusan yang berhajat.Terima kasih.read more
Afit Mohd
Afit Mohd
2020-05-22T16:24:16+0000
Alhamdulillah selesai sudah ibadah aqiqah utk kedua2 anak kami dgn menggunakan platform tuan..kami sgt berpuashati dgn... perkhidmatan yg diberi didalam memudahkan urusan ibadah aqiqah ini..t.kasih diatas perkhidmatan & pemudahcara utk kami menyempurnakan urusan aqiqah ini..t.kasihread more
Normalini Yasin Kak Lynn
Normalini Yasin Kak Lynn
2020-05-22T16:00:47+0000
Alhamdullilah syukur selesai sudah aqiqah untuk ank lelaki sy yg dijalankan sepenuhnya oleh #AqiqahCentre...Terbaik dan... sangat berpuas hati dengan servis yg ditawarkan di samping harga yg sgt berpatutan...read more
Mhd Ya Mhdya
Mhd Ya Mhdya
2020-05-22T15:44:19+0000
Alhamdulillah, dipercayai dan dipermudahkan ibadah aqiqah bagi anak.
Yan Viprolabs
Yan Viprolabs
2020-05-22T11:13:44+0000
Alhamdullilah Syukur diberi kesempatan ambil berkat 10 ramadhan terakhir menunaikan Ibadah Aqiqah untuk Luth Ziyad2... ekor kambing putih & hitam untuk LuthSebagai bukti kesyukuran dan rasa gembira atas kurniaan dan anugerah daripada Allah serta diiringi doa agar menjadi insan y soleh. Aamiin .Great Service & Fast Reponse by @aqiqahcentre.comread more
Nizam Said
Nizam Said
2020-05-22T10:41:45+0000
alhamdulillah..selasai sudah aqiqah untuk anak adwa nabihah..sya recomen AqiqahCentre.com pada sesiaapa nk aqiqah anak2... anda...read more
Taufiq Nazer
Taufiq Nazer
2020-05-22T08:58:28+0000
Alhamdulillah.. selesai..tq AqiqahCentre.com..Urusan aqiqah mudah, mesra dan terjamin..
Syahid Keight
Syahid Keight
2020-05-22T08:12:20+0000
Alhamdulillah. Terima kasih kepada team aqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan.๐Ÿ‘
Fadhil Anwar
Fadhil Anwar
2020-05-22T06:57:45+0000
Alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah s.w.t..selesai sudah urusan aqiqah anak-anak saya..terima kasih AqiqahCentre.com... di atas perkhidmatan yang pantas dan berkualiti..perkhidmatan yang diberikan berserta sijil dan video aqiqah..memang memuaskan..read more
Helmi Hazwan
Helmi Hazwan
2020-05-22T06:28:51+0000
Alhamdulillah aqiqah anak saya dah selamat dijalankan semasa bulan Ramadhan ni... Service yang tebaik segala pertanyaan... dijwp dgn segera.. Terima kasih aqiqahcentre.. Tebaikread more
NurulShuhada Rosli
NurulShuhada Rosli
2020-05-22T05:59:16+0000
Alhamdullillah..selesai aqiqah ank lelaki saya di AqiqahCentre.com.mmg blh dipercayai.โคDua lagi ank perempuan saya... dah didaftarkan di sini juga.saya dah dapat video bukti aqiqah utk ank lelaki saya..insyaAllah minggu depan sijil akn dihantar..terima kasih sebb memudahkan urusan kami sekeluarga.semoga Allah kurniakan keberkatan dan kerahmatan Allah dlm pelbagai urusan di AqiqahCentre.com๐Ÿ˜Šread more
Abu Hana
Abu Hana
2020-05-22T03:47:36+0000
terima kasih aqiqahcentre bantu kami uruskan aqiqah 2 orang anak lelaki kami dgn harga berpatutan, nak nya musim PKP... ni.. insya-Allah ada rezeki kami repeat order lagi.read more
QaseNam Kasih
QaseNam Kasih
2020-05-22T03:14:30+0000
Alhamdulilahh selesai aqiqah anak di kota suci Mekah..terima video penyembelihan dr AqiqahCentre..Terima Kasih... AqiqahCentre ๐Ÿ‘โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธread more
Anis Sofiah
Anis Sofiah
2020-05-22T02:00:48+0000
Alhamdulillah baru saja selesai aqiqah seekor kambing semalam untuk anak lelaki saya. Lagi seekor bakal menyusul. Tak... sangka dapat join 10 terakhir ramadhan. Ingatkan lama lagi baru turn anak saya sampai ๐Ÿ˜ Serious talk highly recommended !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜read more
Mohamad Hairit Bakar
Mohamad Hairit Bakar
2020-05-22T00:48:07+0000
Syukur alhamdulillah dan terima kasih kepada aqiqahcentre.com..good, trusted and fast service.. TQVM
Paiz Syazwan Adanan
Paiz Syazwan Adanan
2020-05-22T00:43:13+0000
selesai urusan aqiqah anak. mudah berurusan dan sangat membantu
Epin Kazam
Epin Kazam
2020-05-21T23:39:09+0000
Terima kasih memudahkan urusan ibadah Aqiqah...semoga diterima dan mendapat keberkatan di bulan yg mulia ini...semoga... terus maju jaya dalam membantu memudahkan ibadah Aqiqah ini...Aamiin๐Ÿ˜Šread more
Mohd Ashraf
Mohd Ashraf
2020-05-21T23:38:50+0000
Alhamdulillah, Aqiqah anak saya selamat telah dijalankan oleh AqiqahCentre.. Sangat mudah & Cepat . Semoga segala... amalan baik AqiqahCentre dipermudahkan.. Terima Kasihread more
Nur Aein
Nur Aein
2020-05-21T23:28:10+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah di bulan ramadhan.. Terima kasih aqiqahcentre.com. . Semoga diberkati.. Servis... memuaskan. Highly recommended.. ๐Ÿ˜Šread more
Shahfiza Erul
Shahfiza Erul
2020-05-21T23:22:51+0000
alhamdulilah. syukur.. selesai akikh anak lelaki sy pd hari ke 7 kelahiran... trima kasih aqiqah centre. com
Lim Sb - Nina
Lim Sb - Nina
2020-05-21T23:10:04+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah kedua-dua anak lelaki kami. Servis yang cepat dan dipercayai. Semoga Allah membalas... dengan segala kebaikan dan semoga ibadah ini diterima Allah SWT.read more
Syukri Sarapudin
Syukri Sarapudin
2020-05-21T23:00:18+0000
Alhamdulillah...baru selesai aqiqah anak perempuan saya dengan Aqiqah Centre. Masyaallah Tabaarakallah....servis yang... sangat terbaik....siap ada sijil & video bukti sembelihan. Terima Kasih kerana mempermudahkan urusan Aqiqah kami dengan harga yang sangat berpatutan. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Kidsbro Hazman
Kidsbro Hazman
2020-05-21T22:58:33+0000
Alhmdulilahh.... Semuanya telah selesai dengan baik.. Terima kasih aqiqahcentre..
Norhaliza Mohd Khalid
Norhaliza Mohd Khalid
2020-05-21T22:44:45+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak saya, terima kasih AqiqahCentre.com urusan sangat mudah. Highly recommended... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Park Syir Hebat
Park Syir Hebat
2020-05-21T22:41:37+0000
Alhamdulillah..syukur kepada Allah..selesai sudah Aqiqah untuk 2 orang anak perempuan saya di dalam bulan Ramadhan ini.... terima kasih pihak AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan aqiqah ini.sangat berpuas hati dgn kerjasama pihak AqiqahCentre.com.read more
Shiela Asilah
Shiela Asilah
2020-05-21T22:36:00+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah ank lelaki sy.. terima kasih aqiqahcentre. com.. pd yg masih mencari2 utk buat... aqiqah ank2 anda dan tak perlu pening2 kepala,,, aqiqahcentre. com very recommended and trusted..semoga anak2 kt semua membesar menjadi anak2 yg soleh dan solehah..aamiiin..๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚read more
Khairol Amri
Khairol Amri
2020-05-21T22:32:54+0000
Alhamdulillah.. Done the aqiqah for my daughter in the month of Ramadhan. Easy-peasy, trusted aqiqah centre with... affordable price. Received the slaughtering video as a proof. Can't wait for the crafted wood certificate.read more
Mohd Ridzuan
Mohd Ridzuan
2020-05-21T22:27:52+0000
Alhamdulillah..great service
Eriy Khan
Eriy Khan
2020-05-21T22:26:39+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah utk putri bongsu sy NUR SOFEA RAMADHINA..terima kasih kpd aqiqahCenter.com ..servis... terbaikโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธread more
Carramie Az
Carramie Az
2020-05-21T21:51:09+0000
Alhamdulillah,DONE Aqiqah for my daughter during Ramadhan. Highly recommended. The best services from AqiqahCentre.com.... Thank you Mr Bryan Musa for helping me to implement the aqiqah.Thank you.ALHAMDULILLAH.read more
Ahmad Hazreen Hussin
Ahmad Hazreen Hussin
2020-05-21T21:33:28+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk putera sulong sy. Terima kasih kepada AqiqahCentre. Good service with video. Semoga... semuanya diterima dan diberkati.read more
Aresheqin Kamis
Aresheqin Kamis
2020-05-21T21:24:39+0000
Alhamdulilah, Aqiqah Centre. Com telah memudahkan proses Aqiqah anak lelaki saya di makkah sepanjang musim pkp... berlansung.. Aamiin.. Terima kasih video dan plak kayu sebagai bukti Aqiqah dilakukan..read more
Norziana Abdul Aziz
Norziana Abdul Aziz
2020-05-21T21:18:08+0000
Aqiqah centre memberi perkhidmatan yang terbaik, cepat dan meyakinkan....
Sole' Soleheen
Sole' Soleheen
2020-05-21T21:06:23+0000
Alhamdulillah. Selesai dan dipermudahkan semua urusan
Zul EmpunyaMalam
Zul EmpunyaMalam
2020-05-21T20:59:06+0000
Alhamdulillah... Syukur pihak AqiqahCentre.com menyempurnakan urusan aqiqah anak kami dengan baik, cepat dan service yg... sangat memuaskan.read more
Za Rai Kal
Za Rai Kal
2020-05-21T14:16:42+0000
Alhamdullilah syukur kehadrat Allah S.W.T. Selesai Akikah for my daughter Nur Farah Izzara dibulan Ramadhan yang mulia... ni di Tanah Suci Mekah. Service memang Terbaik ๐Ÿ‘ dari AqiqahCentre.comread more
Norhayati Sakiran
Norhayati Sakiran
2020-05-21T09:09:15+0000
Alhamdulillah selesaii Sudah aqiqah untuk anak2ku yg d laksanakan d tanah suci mekkah d bulan yg suci ini... alhamdulillah...terima kasih kerana memudakn pengurusan kami @aqiqahcenter.comread more
Ros Alik
Ros Alik
2020-05-21T06:43:25+0000
Alhamdulillah mudah sangat berurusan dengan AqiqahCentre.com. Ambil berkah 10 Ramadan terakhir n promo khas Rm499... seekor kambing, tunaikan terus 2 ekor kambing untuk anak lelaki saya.Terima kasih AqiqahCentre.com ๐Ÿ˜read more
Rosmawieawie Awie
Rosmawieawie Awie
2020-05-21T04:19:17+0000
alhamdulillah selesai sudah menjalani ibadah aqiqah di arab saudi bersama AQIQAHCENTER.COM....untuk anak lelaki saya... muhammad nazmi zakwan bin rosmawi...read more
Zainab Sulaiman
Zainab Sulaiman
2020-05-21T00:31:08+0000
Servis terbaik dari AqiqahCentre.com yang menjadikan proses aqiqah bertambah mudah, cepat dan pantas, tambahan pula... waktu PKP ni. Harga juga berpatutan dan paling best dapat video dan hadiah sijil ukiran kayu yang cantik menawan. Memang terbaik. Semoga team AqiqahCentre.com terus maju dalam membantu memudahkan urusan aqiqah ini. Terima kasih.. ๐Ÿ‘read more
Waeda Lajis
Waeda Lajis
2020-05-21T00:07:30+0000
alhamdulilah..terbaik.. terima kasih aqiqahcentre
Amar Safiq Azmi
Amar Safiq Azmi
2020-05-20T16:20:24+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak kami dlm bulan Ramadan ni, dipermudahkan urusan semasa PKPB ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿผ
Mohd Azleng
Mohd Azleng
2020-05-20T15:24:27+0000
Alhamdulillah selesai sudah....cepat dan mudah...terima kasih AqiqahCentre.com
Dieyba Keyrol
Dieyba Keyrol
2020-05-20T14:47:49+0000
Baru terima sijil dari AqiqahCentre.com hari ni..service memang terbaik..dipercayai,cepat dan... mudah..Alhamdulillah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Syed Luqmanul Hakim
Syed Luqmanul Hakim
2020-05-20T14:34:24+0000
Alhamdulillah..aqiqah anak perempuan saya telah selesai dilakukan dgn izin Allah s.w.t..aqiqah centre telah memudahkan... urusan saya dan membantu saya yang kurang berkemampuan untuk melakukan aqiqah dengan cara yang biasa dilakukan oleh kebanyakan rakyat malaysia..tq aqiqah centre..read more
Rahayu Mat
Rahayu Mat
2020-05-20T12:20:47+0000
Alhamdulilah. Senang berurusan dgn AqiqahCentre.com
Nur Farhanah Syamimi
Nur Farhanah Syamimi
2020-05-20T11:59:54+0000
Terima kasih Aqiqah centre sbb telah menjalankan amanah untuk aqiqah degn telus . Moga Anak ku Malik Irsyad bahagia... selalu. โ˜บread more
Wawa Kamaruddin
Wawa Kamaruddin
2020-05-20T10:15:39+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak sy muhammad fateh iffat di bumi mekah. good sevice dari aqiqahcentre.com. insha Allah... ada rezeki utk anak2 lain nnt kami buat aqiqah dgn aqiqahcentre.com. terima kasih byk2.read more
Noorhayati Mat Amin
Noorhayati Mat Amin
2020-05-20T09:32:33+0000
Alhamdulillah syukur selesai sdh aqiqah utk ank... sgt recomended bg yg sering hadapi mslh kewangn utk buat majlis kat... umh sndiri.. services sgt bagus.. cepat... tq AqiqahCentre. com?read more
Acong Topedoo
Acong Topedoo
2020-05-20T08:13:24+0000
alhamdulillah selesaii dahh aqiqahh untuk anak perempuan saya .. terima kasihh ..
NorLyana Mahat
NorLyana Mahat
2020-05-20T02:08:55+0000
Alhamdulillah selesai akikah ank saya... Great servce n fast respon.... Thanx....
Ahmad Nashrul Abd Rashid
Ahmad Nashrul Abd Rashid
2020-05-20T00:07:30+0000
Urusan yang mudah dan cepat. Alhamdulillah
Sharipah Suryaney Smz
Sharipah Suryaney Smz
2020-05-19T23:21:08+0000
Alhamdulillah, selesai. So convenient and good service.
Hunny Sha
Hunny Sha
2020-05-19T13:09:22+0000
Alhamdulillah..selesai sudah ibadah Aqiqah untuk anak lelaki kami, Mikail Ziyyad Bin Mohammad Isa yang telah... dilalakukan pada 09 Mei 2020 (16 Ramadhan 1441H) sebanyak 2 ekor kambing di Tanah Suci Mekah..Terima kasih team AqiqahCentre.com kerana telah memudahkan urusan kami untuk melakukan ibadah Aqiqah anak lelaki kami semasa musim PKP ini..sangat2 recommended & harganya sangat2 berpatutan๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
YuSma YusOf
YuSma YusOf
2020-05-19T11:01:36+0000
Alhamdulillah tertunai niat nazar..servis yg Sgt recommended dan pantas
Salehin Intans
Salehin Intans
2020-05-19T08:46:18+0000
Alhamdulillah... selesai melakukan aqiqah anak... diberikan sekali bukti video dan sijil penyertaan...
Zamri Bella
Zamri Bella
2020-05-19T08:42:53+0000
alhamdulillah dlm masa pkp dpt jgk buat aqiqah utk ank dimekah..terima ksh..very recomended
Azahar Shah
Azahar Shah
2020-05-19T04:07:56+0000
pengurusan dan proses mudah, tidak rumit.. harga pun berpatutan..
AL Wina
AL Wina
2020-05-19T03:24:21+0000
Alhamdulillah dah selesai aqiqah buat kedua2 anak lelaki saya di bulan ramadhan 10 hari yg terakhir.. Terima kasih... AQIQAHCENTRE.COM. Servis memang terbaik.. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–read more
SN Farafra
SN Farafra
2020-05-19T02:39:21+0000
alhmdulillah selesai sudah aqiqah anak.. tq Allah...
Hidayah Samsudin
Hidayah Samsudin
2020-05-19T02:31:38+0000
alhamdulillah.. selesai sudah aqiqah anak saya.. high recommended .. sangat mudah.. hanya klik2..dah settle.. terima... kasih aqiqahcentreread more
Hafiz N Shida
Hafiz N Shida
2020-05-18T23:08:00+0000
Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah anak yg ke 3.. Terima kasih....
Wa Nies
Wa Nies
2020-05-18T22:31:50+0000
done aqiqah for my daughter in the month of ramadhan..AqiqahCentre.com is great service๐Ÿ‘
Sahlan Gulam
Sahlan Gulam
2020-05-18T22:19:28+0000
Alhamdulilla selasai aqiqah anak saya safiyyah qismiyyah
Niz Roseberduri
Niz Roseberduri
2020-05-18T21:26:29+0000
Alhamdulillah..Allah permudahkan urusan aqiqah dua org anak lelaki sy dgn krjasama dari aqiqahcntre.com..smga dlm bulan... ramdhan ini diterima aqiqah yg dsmprnakan dan diberkati allah s.w.t..in shaa Allah amin..trma ksih aqiqahcentre.com krna mmbri servis yg bgus smga trus mmdhkn ursan yg lain untk ibadah qurban dan jgk aqiqah..read more
Mohd Afis
Mohd Afis
2020-05-18T15:51:01+0000
terbaik...mudah alhamdulilah
Abu Bakar
Abu Bakar
2020-05-18T09:48:13+0000
syukur alhamdulilah ๐Ÿคฒ.. terima kasih byk2..very fast service... semua da setel..
Azalea Yasmin
Azalea Yasmin
2020-05-18T09:10:49+0000
Rancang buat masa raya.Tapi musim pkp, & jumpa aqiqahcentre.comAlhamdulillah tak sampai seminggu selesai aqiqah anak,... senang mudah cepat & lapang hati bila dah selesai ๐Ÿ‘Video semua dapat dan memuaskan dpt dengar dengan jelas.Tahniah and Terima kasih diucapkan kpda aqiqahcentre.com โ˜บ๏ธread more
Lyna Aris
Lyna Aris
2020-05-18T08:30:54+0000
Assalamualaikum. My husband and I wanted to do kenduri aqiqah for our two sons since 3 months ago. Tapi ada je aral... melintang Dan sekarang pulak tengah Muslim PKP. We browsed around and found aqiqahcentre. Baca review Dan iyanya sangat meyakinkan. We contacted them a week ago and today they have sent the videos of the aqiqah process. A fast action in deed. Thank you aqiqah centre. Semoga anda terus maju. A happy client we are. ๐ŸŒนread more
Suriyani Yahaya
Suriyani Yahaya
2020-05-18T00:37:14+0000
Good job for AqiqahCentre.com. Alhamdulillah.... aqiqah for my son have been done in the Ramadhan.
Mohd Iskandar
Mohd Iskandar
2020-05-18T00:01:43+0000
Aqiqah centre mmg tempat yg paling tepat dan mudah kpd smua org islam yg tidak mempunyai masa dan waktu utk... mengaqiqahkan seseorg...dengan kos yg murah,video semasa sembelihan dgn sebutan nama yg diaqiqahkan serta cenderahati sbagai bukti pernah diaqiqahkan mmg pilihan yg terbaik...disamping dpt mengelakkan jangkitan covid-19.read more
Moz Zamb
Moz Zamb
2020-05-17T22:42:33+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah utk anak2 Muhammad Irfan b Mohd Zambri dan Muhammad Ilham bin Mohd Zambri...pada... sesiapa yg berminat utk membuat aqiqah boleh mencuba di AqiqahCentre.com. Kami diberi video sembelihan kambing di atas setiap anak2 kami. Sijil penyertaan pun akan diterima .Boleh dipercayai..lepas ni boleh buat utk korban pula...in shaa Allah...tq AqiqahCentre.com..smg Allah permudahkan segalanya...aaminnread more
Shezlina Zakaria
Shezlina Zakaria
2020-05-17T22:28:27+0000
Alhamdulillah... Cepat dan efisien perkhidmatan mereka. Mudah2an segala usaha diberkati Allah swt.
Shafiq Firdauz
Shafiq Firdauz
2020-05-17T22:27:41+0000
Alhamdulillah..terima kasih atas perkhidmatan yang baik..
Hairudin Mohamed
Hairudin Mohamed
2020-05-17T20:25:24+0000
Alhamdulillah.... Memudahkn terima kasih...
Effy Ariffin
Effy Ariffin
2020-05-17T16:11:23+0000
Alhamdulillah, done aqiqah for my son muhammad iman firdaus pada 24 ramadhan, 17 mei 2020. Terima kasih kepada team... aqiqahcentre.com. Servis sangat bagus & highly recommended.read more
Rusydi Ramli
Rusydi Ramli
2020-05-17T16:01:51+0000
Alhamdulillah..terima kasih AqiqahCentre.com atas urusan penyempurnaan aqiqah puteri kami...semoga Allah menerima... segala urusan kita InsyaAllah..read more
Harsid Harahap
Harsid Harahap
2020-05-17T15:19:10+0000
Alhamdulillah. Selesai sudah urusan aqiqah anakanda Afiq Hadif Harahap. Semoga diberkati oleh Allah swt. Urusan... diselesaikan dgn Mudah dan Cepat. Disertakan juga video sembelihan aqiqah. Terima kasih AqiqahCentre kerana memudahkan urusan kami sekeluarga.read more
Muhammad Fathollah
Muhammad Fathollah
2020-05-17T15:16:10+0000
alhamdulillah..settle da urusan aqiqah untuk anak saya..terima kasih kerana memudahkan urusan kami..
Nasir Mohd
Nasir Mohd
2020-05-17T15:11:21+0000
Alhamdulillah. Seperti yg dijanjikan. selesai sudah Aqiqah utk Anak. tqvm
Nor Mohamad Salsabil
Nor Mohamad Salsabil
2020-05-17T14:03:21+0000
Alhamdulillah..selesai Aqiqah puteriku Naura Jasmine...terima kasih aqiqah centre.com....๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Dewi Yana
Dewi Yana
2020-05-17T11:02:00+0000
saya sangat bersyukur sebab aqiqah.centre buat ibadah saya jadi mudah.. Alhamdulillah terima kasih sekali lagi.
Hilmi Najib
Hilmi Najib
2020-05-17T08:29:54+0000
Great service. Convenient.
Mzz Rajawali
Mzz Rajawali
2020-05-17T06:51:55+0000
Syukur alhamdulillah, selesai jg Aqiqah untuk anak.. Tqvm Aqiqah Centre.com..Service yang sangat bagus dan sangat... efektif. Well done. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Siti Mariam
Siti Mariam
2020-05-16T21:55:12+0000
alhamdullilah..bagus dan cepat servis yg diberi..๐Ÿ™‚
Idayu Ramly
Idayu Ramly
2020-05-16T15:25:21+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak Nur Aira Aisyah slot di bulan Ramadhan, syukur ya Allah. terima kasih ๐Ÿ™๐Ÿ’•
Hafiz Abdul
Hafiz Abdul
2020-05-16T15:11:40+0000
Perkhidmatan yang pantas dan mesra pengguna, very trusted. Tahniah!
Muhammad Afiq
Muhammad Afiq
2020-05-16T14:30:06+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank sulung kami.. Kekangan masa, lgยฒ musim covid19 menyukarkan membuat Aqiqah untuk... anak.. Dengan adanya video sembelihan terbukti aqiqah centre melakukakan kerja dengan penuh amanah.. Terima kasih Aqiqah centre..read more
Mohamad Zaid
Mohamad Zaid
2020-05-16T13:39:14+0000
Alhamdulilah easy and fast thanks so much to aqiqahCenter
Eyrfyda Eonbella Sofieya
Eyrfyda Eonbella Sofieya
2020-05-16T13:25:43+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah bagi anak saya pada bulan ramadan yg mulia ini.. Terima kasih aqiqahcentre. Highly... recommanded!! Harga yang bpatutan dan servis amat baik..read more
Saiful Azhar MahatKassim
Saiful Azhar MahatKassim
2020-05-16T13:23:43+0000
Alhamdulillah.. Servis aqiqah yang bagus..
Laily Sharida
Laily Sharida
2020-05-16T12:58:00+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak buah saya akid aariz azman..servis sgt baik. terima kasih banyak kerana bantu... jalankan ibadah ini dengan lancar dan sempurna. AqiqahCentre.com terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Hamidah Talib
Hamidah Talib
2020-05-16T12:53:20+0000
Alhamdulillah... syukur... syukur... syukur... Semoga di berkati segala urusan. Semoga anak menjadi anak yg soleh dan... solehah... Aminn...read more
Rafiena Lengloi
Rafiena Lengloi
2020-05-16T12:42:34+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah Mysha Raiil Binti Mahathir di bulan ramadan di Arab Saudi Mekah dengan ada nya... aqiqahcentre.com semuanya mudah, senang, cepat & murah..recommended โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Syukur Alhamdulillah ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜read more
Ruzanna Ahmat Aspawi
Ruzanna Ahmat Aspawi
2020-05-16T12:07:48+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah, Terima kasih memudahkn urusan kami..... Mudah, cepat & jimat
Norziah Mohd Said
Norziah Mohd Said
2020-05-16T11:56:04+0000
Alhamdulillah dapat laksanakan Aqiqah untuk anak perempuan di bulan Ramadhan tahun ini dengan kerjasama... AqiqahCentre.com Mudah dan murahnya beraqiqah dengan AqiqahCentre.comread more
M Dannish Khoo
M Dannish Khoo
2020-05-16T11:08:20+0000
Allahamdulialah selesai aqiqah untuk anak perempuan dgn bantuan aqiqah centre terima kasih
Dunia Sementara
Dunia Sementara
2020-05-16T10:57:43+0000
Alhamdulillah.. Recommend.
ู…ุญู…ุฏ ู‡ุงู…ุฒุงุฑูˆู„ ุนู„ูˆูŠ
ู…ุญู…ุฏ ู‡ุงู…ุฒุงุฑูˆู„ ุนู„ูˆูŠ
2020-05-16T10:54:11+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah anak.. terima kasih banyak2 pada pihak AqiqahCentre.com
Siti Mastura
Siti Mastura
2020-05-16T09:59:11+0000
Alhamdulillah... Selesai aqiqah 3 org ank di bulan ramadahan menggunakan khidmat aqiqahcentre...Sangat berpuas... hati...sgt2x recomended....๐Ÿ‘read more
Fatia Arissa
Fatia Arissa
2020-05-16T09:19:47+0000
Alhamdulillah...tq AqiqahCentre.com settlekan aqiqah anak saya. pendaftaran sgt mudah dan cepat.
Encik Azam
Encik Azam
2020-05-16T07:25:22+0000
Perkhidmatan sangat bagus, tiada keraguan, aqiqah centre sebagai pemudah cara dengan menawarkan harga yang sangat luar... biasa ia mampu membantu ramai ibubapa dalam melaksanakan aqiqah buat anak anak tapi juga untuk ibadah qurban. Semoga aqiqahCentre terus maju & berjaya di masa hadapan.read more
Mohd Rashad
Mohd Rashad
2020-05-16T03:33:41+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak sy.. Fast response and service.. Segala urusan dpermudahkan.. Syukur alhamdulillah... ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸread more
Mohd Mazhar Jaafar
Mohd Mazhar Jaafar
2020-05-15T20:17:46+0000
Alhamdulillah, managed to perform aqiqah for my son during this holy Ramadhan. AqiqahCenter.com made it easy with... affordable price especially during this MCO period. Customers can choose from variable payment mode available. Received videos of slaughtering process via WhatsApp. Waiting for certificates to be couriered. Highly recommended.read more
Don Zamin
Don Zamin
2020-05-15T19:45:43+0000
Alhamdulillah..."terbaik dari ladang"!!
Lekir Scorfield
Lekir Scorfield
2020-05-15T16:10:27+0000
Alhamdulilah saya percaya dengan pembuktian aqiqahCentre.com selesai melaksanakan aqiqah Muhammad iman yusuf semoga... usaha ini diteruskan sampai bila-bila ameennread more
Kusniati Gafur II
Kusniati Gafur II
2020-05-15T11:30:16+0000
Alhamdulillah aqiqah untuk putri kami afifah husna selamat d laksanakan oleh aqiqahcenter. Com... Semoga d terima oleh... Allah swt... Dan terimakasih pada pihak aqiqahcenter. Com kerana telah memudahkan urusan aqiqah untuk anak kami... Sngt berpuas hati dngn servis mereka dan sya sngt merekomen untuk andaยฒ sekalian membuat aqiqah dngn pihak mereka... Terimakasih...read more
Zulhelmi Kamis
Zulhelmi Kamis
2020-05-15T10:18:16+0000
Alhamdulillah..selesai urusan aqiqah amanah Allah buat kami.. terima kasih aqiqahcentre.com kerana memudahkan urusan... kami..service terbaik dari kalian..read more
Shazwan Sharifudin
Shazwan Sharifudin
2020-05-15T09:29:31+0000
Alhamdulillah akikah anak perempuan saya selesai dilaksanakan pihak AkikahCentre.com. Disertakan juga bukti video... akikah tersebut dijalankan. Very recommended. Terima kasih sekali lagiread more
Faridunnaim Faudzinaim
Faridunnaim Faudzinaim
2020-05-15T08:43:28+0000
waktu covid pun beroperasi.. memang power... terima kasih sempurnakan aqiqah anak kami
Nur Fasiha
Nur Fasiha
2020-05-15T08:09:24+0000
alhamdulillah.. mudah berurusan dgn pihak aqiqah centre...
Linda Sham
Linda Sham
2020-05-15T08:02:54+0000
Alhamdulillah..selesai sudah Aqiqah utk anak kami Muhammad Ikhwan Hafiz..Terima kasih buat AqiqahCentre.com kerana... melaksanakan ibadah aqiqah bagi pihak kami. Semoga diberkati Allah.. aamiinn.read more
Antu Malams
Antu Malams
2020-05-15T05:21:51+0000
aqiqahcentre.com memang terbaik...boleh dipercayai..๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
Hamizah Aimi
Hamizah Aimi
2020-05-15T05:20:45+0000
alhamdulillah... mudah....
Mohd Rayes
Mohd Rayes
2020-05-15T05:19:07+0000
Alhamdulilah selesai Aqiqah kayla ..semoga diterima Allah ..aaminn
Rizduan Yunos
Rizduan Yunos
2020-05-15T05:13:59+0000
Alhamdulillah Terlaksana juga hajat kami sekeluarga untuk menunaikan ibadah aqiqah kedua anak perempuan kami Nuha &... Safa di tanah suci mekah. Lebih2 lagi di bulan Ramadhan yg mulia ni, Terima Kasih AqiqahCentre.com, 5 bintang saya Bagi.read more
Haslinda Abu Hassim
Haslinda Abu Hassim
2020-05-15T05:05:56+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah anak. Semua urusan dipermudahkan.
Ariesy Conner
Ariesy Conner
2020-05-15T04:50:26+0000
Syukur Alhamdulillah..selesai urusan Aqiqah utk anak perempuan Rania Farisya..smoga sgala usaha kita diterima &... diberkati..Urusan cepat,mudah dan service mmg terbaik..๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘read more
Nil Widzah
Nil Widzah
2020-05-15T04:34:30+0000
Alhamdulillah. Aqiqah untuk anak perempuan saya Aleesya Adni Binti Mohamed Azmin telahpun dilaksanakan.. Terima kasih... atas jasa besar Aqiqah Centre.com. Semoga diberkati dan dilimpahi rezeki yg lbih berlipat ganda Amiin.read more
Suria Juliana
Suria Juliana
2020-05-15T04:18:18+0000
MasyaAllah AllahuAkhbar, Alhamdullilah selesai aqiqah untuk anak bongsu, syukur. Amat senang dan reliable. Tak sangka... begitu laju dan amat terharu dapat rezeki aqiqah anak di Makkah di bulan Ramadhan. Alhamdullilah. Highly recommended. Thank you.read more
Gee Harun
Gee Harun
2020-05-15T03:56:50+0000
Allhamdulilah... Selesai sudah urusan kami.. Tq Aqiqah Centre. Great service and fast response from the team.. Truly... satisfied...read more
Ashrulhadi Razali
Ashrulhadi Razali
2020-05-15T03:39:14+0000
"AQIQAH ZAMAN COVID19"Alhamdulillah...Selesai aqiqah anak tanpa bertangguh-tangguh. Cukup mudah dengan bantuan... AqiqahCentre.Com. Hanya perlukan KEPERCAYAAN dari kita dan AMANAH dari mereka untuk melaksanakan ibadah aqiqah ini.read more
Asma Ida
Asma Ida
2020-05-15T03:36:20+0000
Assalamualaikum.. Alhamdulillah selesai urusan aqiqah buat ketiga2 putera saya.. Di bulan Ramadhan yg mulia.. Moga... Allah membalas segala usaha aqiqahcentre membantu memudahkan urusan kami sekeluarga.. Aamiinn YA ALLAH.. Terima kasih aqiqahcentre.. Sangat dialu-alukan buat semua yang ingin melakukan ibadah aqiqah buat anak2 kita..read more
Abe Ngoh
Abe Ngoh
2020-05-15T03:15:36+0000
Trusted. Jimat masa. Done aqiqah. Semudah abc.
Nurhidayah Ismail
Nurhidayah Ismail
2020-05-15T02:45:02+0000
alhamdulilah..selesai aqiqah utk ketiga2 anak sy..sgt rekemen pd siapa yg brhajat nk buat aqiqah..
Shahar Asmida
Shahar Asmida
2020-05-14T14:05:54+0000
Alhamdulillah.... selesai aqiqah 2 putra kami di bulan Ramadan yang mulia ini.#senang&mudah#terimakasih
Izuan Saidi
Izuan Saidi
2020-05-14T12:42:23+0000
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah buat anak saya.. terima kasih aqiqahcentre.com
Ruzmimie Lala
Ruzmimie Lala
2020-05-14T12:19:12+0000
Alhamdullilah, team aqiqah centre memudahkan urusan aqiqah anak saya. Servis cepat dan dipercayai. ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
Ude Anie
Ude Anie
2020-05-14T11:23:53+0000
alhamdulillah...selesai aqiqah utk ank2 saya... tq AqiqahCentre.com dpt melaksanakan tggjwb dengan baik & memudahkn... urusan...read more
EmirIzz Afiqah
EmirIzz Afiqah
2020-05-14T09:00:58+0000
Alhamdulillah selesai bab aqiqah 3 org ank sy.. Urusan yg sgt cepat.. Xsmpai 10 hari dh selesai sempurna hajat... kami..Terima kasih @aqiqahcentredotcom ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐread more
Arni Marianti
Arni Marianti
2020-05-14T06:07:40+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak mama lepas niat untuk Aqiqah bln puasa kat mekah..t kasih Allah permudahkan urusan... kami..t kasih juga pada Aqiqah centre sangat2 cepat dan memuaskan..harga berpatutan siap bg vedeo lagi..๐Ÿฅฐread more
Hamidah Hashim
Hamidah Hashim
2020-05-14T05:59:22+0000
Alhamdulilah aqiqah anak dah disempurnakan.
Eimieruz Journey
Eimieruz Journey
2020-05-14T05:34:38+0000
alhamdulillah..syukur selesai aqiqah anak lelaki saya.. pantas dlm melaksanakan amanah yg diberi.. teruskan yg terbaik... untuk semua muslimread more
Cik Eyna
Cik Eyna
2020-05-14T04:54:14+0000
alhamdulillah..selesai aqiqah utk ank sy..trima kasih pd aqiqahcenter.com sempurnakan niat sy๐Ÿค—
Mohd Fahmi Said
Mohd Fahmi Said
2020-05-14T04:36:54+0000
Alhamdulillah,, Aqiqahcentre.com terbaik dan boleh dipercayai. Selesai ibadah Aqiqah untuk anak perempuan, semoga di... terima dan diberkati.read more
Acu Man
Acu Man
2020-05-14T03:03:21+0000
Alhamdulilah,segala urusan berjalan dgn baik..Syukur
Abdul Rahman Mohd Amin
Abdul Rahman Mohd Amin
2020-05-14T02:49:07+0000
Alhamdulillah, selesai sudah urusan aqiqah anak perempuan saya, terima kasih diucapkan kepada AqiqahCentre.com kerana... dapat menyelesaikan tugasan yang diberi dengan jayanya. Terima kasih sekali lagi AqiqahCentre.com.read more
Nur Auni
Nur Auni
2020-05-14T01:39:46+0000
Alhamdulillah...Terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan dan mempercepatkan urusan aqiqah baby Adeeb..๐Ÿ˜Šโค๏ธ
Rsyad Hasanuddin
Rsyad Hasanuddin
2020-05-13T23:54:10+0000
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah anak perempuan di bulan mulia Ramadhan.. Terima kasih atas bantuan pihak aqiqah... centre.. Semoga tuan diberkati.. Amat2 disyorkan..read more
Khairul Qs
Khairul Qs
2020-05-13T23:46:30+0000
Alhamdulillah, telah sempurnanya aqiqah untuk anak saya. Allah permudahkan urusan... Servis dan perkhidmatan yang... terbaik... Daripada Aqiqahcentre.comread more
Izanatasha Izan
Izanatasha Izan
2020-05-13T23:44:39+0000
Alhamdullilah...syukur selesai aqiqah utk anak2....thanks Allah
Faraveena Begom
Faraveena Begom
2020-05-13T23:34:47+0000
alhamdulillah.aqiqah for my daughter have been done in the month of ramadhan.afforadble and great service from aqiqah... centre.com.highly recommended to those who wants to use their service.trusted and fast.read more
Nur Shahfiyna Ali Hassan
Nur Shahfiyna Ali Hassan
2020-05-13T23:33:22+0000
alhamdullilah.. selesai pengurusan aqiqah utk ank perempuan sy yg kedua.. bersyukur dpt laksanakan dlm. bulan ramadhan... ini.. pngurusan aqiqahcentre jgk sgt cpt.. trima kasih... skrg tggu sijil smpai pla..read more
Ahmad Kushairi
Ahmad Kushairi
2020-05-13T23:21:42+0000
Assalammualaikum alhamdulilah selesai aqiqah untuk anak kedua sy..Anak sy dah 3 tahun sebelum ni asyik cari mase yg... sesuai nk buat knduri.Bila ad AqiqahCentre ni xperlu la kite berlengah kn lg...Terbaik untuk team Aqiqah centre ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Herman Mustafa
Herman Mustafa
2020-05-13T23:21:31+0000
Alhamdulilah syukur, selesai aqiqah utk anak
Abd Rahman MT
Abd Rahman MT
2020-05-13T23:21:07+0000
alhamdulillah...terima kasih Aqiqah centre
Awg Mohd Zulhusni
Awg Mohd Zulhusni
2020-05-13T23:09:56+0000
Alhamdulillah aqiqah anak.. recommended for all Muslims.. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ fast response and fast services.. 100%... trusted..read more
Eyka Guchman
Eyka Guchman
2020-05-13T23:02:21+0000
Alhamdulillah, AqiqahCentre membantu kami menyempurnakan tanggugjawab kami sebagai ibu bapa.. Urusan lebih mudah..... hasil aqiqah juga didermakan kepada fakir miskin di Mekah.. Alhamdulillah syukur.. Terima kasih AqiqahCentre..read more
Haslinda ElSuanda
Haslinda ElSuanda
2020-05-13T23:01:17+0000
mudah dan murah!.. InshaAllah akan menggunakan khidmat ni lagi pada masa akan datang.
ุดู‡ุฑูŠู„ ูŠุนู‚ูˆุจ
ุดู‡ุฑูŠู„ ูŠุนู‚ูˆุจ
2020-05-13T22:47:40+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah buat anak ke 2 saya Ariq Shauqi..apepun service amatlah terbaik.. Senang berurusan serta... berkumunikasi.. Aqiahcentre very trusted and recommended.. Thank atas perkhimatan y disediakan..read more
Yusnizar Binti Mansor
Yusnizar Binti Mansor
2020-05-13T22:33:28+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak saya Muhammad Isma Zaffar. Semoga mendapat keberkatan-Nya
Chienta Pesona
Chienta Pesona
2020-05-13T22:01:32+0000
Alhamdulillah..selesai urusan akikah anak saya..terima ksh beri sy kepercayaan pada sy..aqiqahcentre..semoga maju... kehadapan..read more
Iza Mil
Iza Mil
2020-05-13T21:20:03+0000
Alhamdulillah..akhirnya berjaya aqiqah utk anak lelaki sy.. AqiqahCentre.com amat membantu mempermudahkan urusan aqiqah... anak dengan menyediakan perkhidmatan pada harga yang amat berpatutan...layanan yang diberikan sepanjang tempoh berurusan juga amat mesra dan baik.. pihak AqiqahCentre.com turut menyediakan video dan sijil bercetak di atas kayu sebagai tanda kenangan di masa akan datang..jadi sy cadangkan pada semua untuk mencuba perkhidmatan dari pihak AqiqahCentre.com... in Shaa Allah anda akan turut sama berpuas hati..read more
Julie Queen
Julie Queen
2020-05-13T16:09:14+0000
Alhamdulillah...terima kasih @aqiqahcentre menyempurnakan ibadah aqiqah buat anakanda saya di bulan Ramadhan yang mulia... ini..insyaallah next baby juga akan berurusan dgn pihak AqiqahCentre.com..#Highly Recommended#Trusted Agencyread more
Haliza Sharuddin
Haliza Sharuddin
2020-05-13T14:12:38+0000
Alhamdullillah.. selesai sudah Aqiqah buat cucuanda nenda Raisha Nur Auliya.. terima kasih kepada Aqiqah Centre...... perkhidmatan yg terbagus..read more
ู…ุญู…ุฏ ุฑูŠุฏุฒุง ุนุจุฏู„ุบุงู†ูŠ
ู…ุญู…ุฏ ุฑูŠุฏุฒุง ุนุจุฏู„ุบุงู†ูŠ
2020-05-13T11:36:00+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah puteri kedua..semoga diterima amalan kita..in shaa AllahTerima kasih... AqiqahCentre.com memudahkan urusan..sangat membantu dan dipercayai..๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿปread more
Cik Tie's
Cik Tie's
2020-05-13T08:08:52+0000
Syukur alhamdulillah. Selesai satu aqiqah untuk anak sy sgt mudah dan cepat. rekemen 5star.
Eifa Eifa
Eifa Eifa
2020-05-13T05:09:34+0000
Alhamdulillah syukur..affordable cost and reliable service done by aqiqah centre team. Recommended expecially in our... mco period since we can't have kenduri. ๐Ÿ˜Š Will do aqiqah here again soon. InsyaAllah. Feeling blessed since the aqiqah done in last 10days of Ramadhan. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Video provided and sent to us directly upon the aqiqah.read more
Aan Farhani
Aan Farhani
2020-05-13T04:50:24+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah untuk anak lelaki saya. Seminggu daftar lepas tu dah aqiqah. Daftar dan aqiah sempat... dalam bulan ramadan lagi. Video pun jelas.. terima kasih.read more
Juliana Hazim
Juliana Hazim
2020-05-13T02:25:37+0000
highly recommended. Mudah urusan dan boleh dipercayai. Alhamdulillah..
Bunga Cengkih Norziela Hakim
Bunga Cengkih Norziela Hakim
2020-05-13T01:14:13+0000
Alhamdulilah.. urusan nya sgt mudah Dan Cepat.. Terima ksh
Sabir Bin Abdul Kadir
Sabir Bin Abdul Kadir
2020-05-13T00:52:50+0000
Alhamdulillah..terbaik..terima kasih
Sulaiman Mangun
Sulaiman Mangun
2020-05-13T00:50:13+0000
Alhamdulillah selesai untuk anak sy. terimakasih
Beeq Weg
Beeq Weg
2020-05-13T00:42:30+0000
alhamdulillah.....urusan yg cepat dan senang.....
Fir Psydga
Fir Psydga
2020-05-13T00:08:47+0000
Alhamdullilah aqiqah for my son have been done in the month of Ramadhan. Affordable and great service from Aqiqah... Centre. Thank youread more
Erdah Ridwan
Erdah Ridwan
2020-05-13T00:00:15+0000
Fast and trusted service. Macam baru saja berurusan minggu lalu, semalam sudah dapat video. Alhamdulillah. Musim pkp ni... baik guna servis aqiqahcentre.com, majlis buat selepas keadaan pulih.read more
Syed Norzalman
Syed Norzalman
2020-05-12T23:52:44+0000
SYUKUR alhamdulillah..Tertunai niat dan hajat untuk ibadah aqiqah putera kembar yang lahir 05.05.2020 pada hari ketujuh... dengan bantuan pelaksanaan ibadah oleh AqiqahCentre.com di kota Mekah dalam Ramadan al mubarak. Semoga usaha dirahmati dan diberkati Allah.SYUKUR alhamdulillah.. SYUKUR alhamdulillah..SYUKUR alhamdulillah..Terima kasih.read more
Damia Athirah
Damia Athirah
2020-05-12T23:34:01+0000
syukur alhamdullilah...selesai urusan aqiqah putera kami harraz ziyad..aamiin.. perkhidmatan yg sangat baik..... kakitangan yang mesra dan memberi maklumat dengan baik bertepatan dengan perkhidmatan yg disediakan.sangat berpuas hati. terima kasih kerana membantu kami dalam urusan aqiqah anak kami. semoga aqiqahcentre.com akn terus maju dan berjaya dalam perkhidmatan yang diberi. terima kasih allah swt. terima kasih aqiqahcentre.com.read more
Ugie Tawau
Ugie Tawau
2020-05-12T23:06:46+0000
dpt kita aqiqahkan anak d Makkah dan yg pasti sembelihan betul2 dsedekahkan kepada org2 miskin yg perlu.
SaMs Ucu
SaMs Ucu
2020-05-12T23:00:06+0000
Bismillahi Allahuakbar! Alhamdulillah atas segala pengurusan pihak AqiqahCentre.com kerana mewakilkan bagi diri saya... untuk mengaqiqahkan anak-anak saya Armel Aleesha & Annisa Adzkiya. Respon yg cepat & video aqiqah dirakamkan sbg bukti. Syukran jazilanread more
Aarya Mahija Garwa
Aarya Mahija Garwa
2020-05-12T22:58:20+0000
Mudah, cepat & di yakini. Terbaik. Alhamdulillah.
Ahmad Firoz Ahmad Rosli
Ahmad Firoz Ahmad Rosli
2020-05-12T22:57:29+0000
Alhamdulillah akhirnye sempurna urusan Aqiqah untuk anak saya Ahmad Firash..Servis dan layanan yg sangat baik dari team... Aqiqah Centre..semoga Allah membalasnya dengan kebaikan dan permudahkan segalanya untuk kita..read more
EJan Syafiezan
EJan Syafiezan
2020-05-12T22:49:14+0000
Alhamdulillah. .dengan bantuan Aqiqah center ,segala urusan aqiqah anak menjadi lebih mudah. Thanks ALLAH .๐Ÿ˜˜ thanks... AqiqahCenter๐Ÿฅฐread more
Nama Saya Mahdi
Nama Saya Mahdi
2020-05-12T22:38:16+0000
Alhamdulillah, syukur kehadrat Allah selesai urusan aqiqah srikandi Rabiah Al Adawiyah saya..sangat disyorkan kepada... mereka yang mencari cari aqiqah untuk anak mereka..read more
Fareen Nuralisa
Fareen Nuralisa
2020-05-12T22:31:56+0000
Terima kasih aqiqahcentre.com. Alhamdulillah.
Nur Ariff
Nur Ariff
2020-05-12T22:11:22+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah untuk anak.. Terima Kasih
Kahar K's
Kahar K's
2020-05-12T16:34:24+0000
Dipercayai, memudahkan, melancarkan ibadah.. Alhamdullah syukur pada Allah SWT& terima kasih pada semua petugas2 yang... menjalankan ibadah Aqiqah.. Aqiqah anak saya..Alhamdullah Alhamdullah Alhamdullah syukur pada Allah SWTread more
Mohd Izwandy
Mohd Izwandy
2020-05-12T16:26:22+0000
Alhamdulillah.. AqiqahCentre.com memberi perkhidmatan yang bagus & segala proses berjalan dengan lancar dalam... melaksanakan aqiqah anak saya.read more
Azlan Abdul Aziz
Azlan Abdul Aziz
2020-05-12T16:22:02+0000
al Hamdulillah... pengurusan yg baik dan cepat
Azifitri Razani
Azifitri Razani
2020-05-12T16:13:32+0000
Alhamdulillah . Syukur kerana Allah ta'ala mempermudahkan segala urusan . terima kasih sekali lagi buat Aqiqahcentre.com
Lee Halim
Lee Halim
2020-05-12T15:45:33+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah anak Muhammad Ariq..terima kasih kepada AqiqahCentre..perkhidmatan terbaik,... pantas,dan sangat memudahkan.. terima kasihread more
Muhammad Fauzi
Muhammad Fauzi
2020-05-12T15:36:29+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak... Terima kasih @aqiqahCentre.com atas servis yg sgt baik...
Mohamad Sani
Mohamad Sani
2020-05-12T14:45:39+0000
Assalamuaikom...Alhamdulilah Terima Kasih kepada Team Aqiqahcenter.com kerana dapat menjalankan amanat dari kami...
Nur Ayunie
Nur Ayunie
2020-05-12T13:42:31+0000
Alhamdulillah Syukur,selesai sudah Aqiqah anak.TQ AqiqahCentre.com layanan dan servis memang terbaik.
Nurul Nazira
Nurul Nazira
2020-05-12T02:27:43+0000
Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah SWT. Di bulan Ramadhan yang mulia ini, dapat menunaikan ibadah aqiqah untuk... puteri kami. . yang telah di laksanakan di Tanah Suci Mekah. Alhamdulillah. . Syukur. .Urusan aqiqah di sempurnakan oleh pihak AqiqahCentre.com. Servis terbaik, mudah serta dilengkapi dengan video sebagai bukti & sekeping sijil penyertaan ukiran kayu sebagai hadiah๐Ÿ˜Terima kasih kerana memudahkan urusan aqiqah anak kami. Semoga anak kami menjadi anak yang solehah. Aamiin. .read more
Ida Yunos
Ida Yunos
2020-05-11T10:37:18+0000
Alhamdulillah.. Selesai urusan Aqiqah anak perempuan saya.. Good service and fast response from the team..๐Ÿ‘ Highly... recommended.. Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan proses aqiqah anak saya๐Ÿ’๐Ÿ˜ŠNext proceed for Qurban also for this year.. InsyaAllah ๐Ÿคฒread more
Zahid Sulaiman
Zahid Sulaiman
2020-05-11T08:47:46+0000
alhamdulillah..servis yg sgt baik..cepat dan dipercayai..
Aimir Ma'rof
Aimir Ma'rof
2020-05-11T07:12:18+0000
Syukur Alhamdulillah. Setelah sekian lama menangguhkan urusan Aqiqah atas beberapa kekangan, akhirnya tertunai di bulan... Ramadan ini. Terima kasih kepada AqiqahCentre.com atas peluang dan kesempatan ini, juga kerana menjadi pemudahcara bagi ramai manusia. Semoga Allah memberkati ibadah dan usaha ini, insyaAllah.read more
Afiq Ismail
Afiq Ismail
2020-05-11T04:48:36+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah anak kedua.. senang, cepat dan berkemampuan.. bru td dpt video penyembelihan..... MashaAllah.. terima kasih aqiqahcentre..โญโญโญโญโญread more
Wana Yusof
Wana Yusof
2020-05-11T03:55:23+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak saya yg diuruskan AqiqahCentre.com. Mudah & pantas, with recorded procedure &... certificate. Highly recommended!read more
Zulhisham Abdul Rahman
Zulhisham Abdul Rahman
2020-05-11T02:33:39+0000
Alhamdulillah dan syukor kehadrat Allah baru selesai aqiqah utk anak2 saya. Terima kasih dan setinggi tinggi... penghargaan buat team Aqiqah Centre kerana membantu uruskan perkara ini. Urusan berjalan dengan mudah efektif dan perkhidmatan memang terbaik. Semoga Ibadah Aqiqah ini di terima Allah di bulan yg mulia ini... Aamiinn..read more
Ieka Mustakim
Ieka Mustakim
2020-05-11T00:56:30+0000
Alhamdulillah.. Terlaksana juga aqiqah utk puteri sulung kami, Naura Aisy Mikayla. Thanks to AqiqahCentre for the fast... & great service during Ramadhan..๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸread more
Hazura Mohamad
Hazura Mohamad
2020-05-10T23:57:41+0000
Sy rekomen kpd mereka yg nk buat aqiqah. Alhamdulillah, urusan sy cuma ambil ms seminggu shj utk ketiga2 org ank sy.... Video sembelihan juga dhantar sebagai bukti aqiqah dilaksanakan.. Alhamdulillah.. Really recommended.. ๐Ÿค—read more
Salina Ismail
Salina Ismail
2020-05-10T23:46:54+0000
Alhamdulillah..selesai Aqiqah ank Sy Dhia Humaira Bt Hairulazhar yg disempurnakan di bulan Ramadhan yg mulia.... Syukur..Terima Kasih byk Aqiqah centre.com.๐Ÿ‘read more
Norhayati Othman
Norhayati Othman
2020-05-10T23:29:02+0000
very transparent business, we see the whole aqiqah process and presented with the certs even though we cannot be at the... location.read more
Saifullah My
Saifullah My
2020-05-10T23:25:58+0000
Alhamdulilllah.. great service, affordable and reliable.. providing video and certificate.. will proceed again with... qurban.. In Sya Allahread more
Nur Fiedah
Nur Fiedah
2020-05-10T22:52:46+0000
Alhamdulilah, selamat buat aqiqah utk anakanda Hamdan. mudah urusan dgn pihak AqiqahCentre. semoga terus maju!
Nor Hayu Eizalrin
Nor Hayu Eizalrin
2020-05-10T22:43:52+0000
syukur alhamdulillah rasa x terhingga kpd Allah Taala krana memudahkan urusan aqiqah ank kami Anaqi Haqimi b.Mohd Izal... Saffirin yg dibantu oleh urusan Aqiqah centre mempermudahkn lagi urusan ank kami dgn baik dan sempurna diiringkan ucapan dr kami sekeluarga berbanyak ribuan terima kasih dan semoga Allah Taala membalas Kebaikan pihak Tuan-tuan di dunia dan akhirat kelak..insyaAllahread more
Hez Rie Tokam
Hez Rie Tokam
2020-05-10T22:17:00+0000
Alhamdullilah, syukur selesai.
Juan Izueila
Juan Izueila
2020-05-10T22:09:27+0000
Alhamdulillah..anak dah selamat di aqiqahkan..servis terbaik..sgt2 recommend..Terima Kasih AqiqahCentre.com
Mohamad HafizHafizi Abidin
Mohamad HafizHafizi Abidin
2020-05-10T16:55:46+0000
Alhamdulillah...Terima Kasih Aqiqah Center...mudahkan urusan Aqiqah anak perempuan saya hari ke 7 kelahiran di Musim... PKP ini...Boleh buat lagi akan datang.. INSYAALLAHread more
Linda Sha'ari
Linda Sha'ari
2020-05-10T16:18:36+0000
Alhamdulillah.. done aqiqah for my son Muhammad Al FatehGreat & fast service during Ramadan. Highly... recommended!๐Ÿ‘Œ๐Ÿปread more
Kari BKing
Kari BKing
2020-05-10T15:44:51+0000
Alhamdulillah, done aqiqah for my son, clear video provided for the aqiqah session by AqiqahCentre.
Norsalha Saleh
Norsalha Saleh
2020-05-10T15:32:18+0000
Alhamdulillah.. Selesai Aqiqah buat anak2 kami. Complete service provided by @aqiqahcentre.com with video during the... process.Terima Kasih AqiqahCentre.com.read more
KiRa Syakirah
KiRa Syakirah
2020-05-10T15:16:33+0000
Assalamualaikum. Alhamdulillah. selesai buat aqiqah anak. semoga Allah murahkan rezeki team aqiqahdotcom. Syukur... alhamdulillah.read more
Haleda Mohd Noh
Haleda Mohd Noh
2020-05-10T15:13:31+0000
hadiah hari ibu tahun ini dapat sempurnakan aqiqah puteri kesayangan laura khadeeja binti mohd redzuan. urusan yg... sangat cepat dan mudah. walaupun semasa covid19. tq aqiqahcentre.com ..๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Anoi Neg
Anoi Neg
2020-05-10T14:55:21+0000
Alhamdulillah. Urusan yang sangat mudah. Perkhidmatan terbaik. Semoga sama2 diberkati Allah. Yang lain sudah berbuat... demikian kah? jom aqiqah sebelum terlupa..read more
Rose Nita
Rose Nita
2020-05-10T14:55:20+0000
Alhamdullilah....selesai urusan aqiqah 2 anak.....servis memang pantas dan terbaik.....tq Mr Bryan atas feedback yang... pantas...๐Ÿ˜read more
Shah Shaz
Shah Shaz
2020-05-10T14:54:18+0000
Alhamdulillah aqiqah dah selamat disempurnakan..
Idris Mahidi
Idris Mahidi
2020-05-10T14:50:13+0000
Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi.. anakanda sya nur marissa sofieya dan muhammad noh idris sudah di Aqiqah.. jutaan... terima kasih AQIQAHCENTRE.COM yg telah menunaikan impian sya sekeluarga..Semoga di berkati dan diterima di sisi Allah s.w.t aamin..read more
Zulia Hani Arezu
Zulia Hani Arezu
2020-05-10T14:40:50+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah utk anak lelaki kami..
Syue Syuhada Azmi
Syue Syuhada Azmi
2020-05-10T14:40:39+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak kedua di bulan ramadhan.. ditambah xle wt kenduri di musim pkp lg, jd ianya amatlah... memudahkan dan menjimatkan.. amat2 menyarankan org ramai agar menggunakan khidmat AqiqahCentre.com.. terbaik..read more
Hamzah Fadhil
Hamzah Fadhil
2020-05-10T14:37:18+0000
Alhamdulillah mudah proses, harga juga berpatutan, tidak membebankan ibu bapa untuk melakukan amal sunnah aqiqah ๐Ÿ‘
Nor Mohammad
Nor Mohammad
2020-05-10T14:34:39+0000
Alhamdulillah aqiqah ini dapat dipermudahkan dengan adanya aqiqah centre.Terima kasih pada semua warga aqiqah... centre.Semoga usaha kita ini mendapat keberkatan dan keredhaan ALLAH. InsyaALLAH.read more
Azrim Zainol
Azrim Zainol
2020-05-10T14:31:51+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk ank muhammad Adam rayqal tq for aqiqah centre. com kerana mempermudah kan... urusan...read more
Ihar Shah
Ihar Shah
2020-05-09T23:18:23+0000
alhamdulillah, syukur ya Allah...terima kasih kpd aqiqah centre.com..
Fieza Hafizahtul Hawa
Fieza Hafizahtul Hawa
2020-05-09T16:49:29+0000
Alhamdulillah done Aqiqah. Servis mmg terbaik & In Shaa Allah ada rezeki boleh teruskan perkhidmatan dgn... AqiqahCentre.Com utk anak yg lain pula.๐Ÿ˜Šread more
Syila Latip
Syila Latip
2020-05-09T16:18:08+0000
Syukur Alhamdulillah , sempurna sudah aqiqah untuk nyawaku Zidane Jeffry yang diuruskan oleh pihak AqiqahCentre.com.... Moga ianya diterima dan diberkati Allah SWT.read more
Sharuddin Adenan
Sharuddin Adenan
2020-05-09T14:20:47+0000
Alhamdulillah, done Aqiqah for Hariz. Highly recommended to those who wants to use their service. Trusted and fast.... While waiting for the certificate, they sent video via whatsapp that the aqiqah has done as a proof.read more
Rie Lapan
Rie Lapan
2020-05-09T14:00:46+0000
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah untuk anak no 2..In Shaa Allah utk no 3 nnt bleh buat lagi..
Iella Fiona
Iella Fiona
2020-05-09T13:32:16+0000
Saya bersyukur sangat dipertemukan dengan AkikahCentre.com ini.. sungguh mudah urusan akikah anak saya.. dan yang... paling seronok dapat laksanakan akikah di tanah suci Mekah..read more
Azmer Ahmad
Azmer Ahmad
2020-05-09T12:53:27+0000
Alhamdulillah..Syukur selesai ibadah aqiqah untuk anak semoga menjadi anak yang berjaya didunia dan akhirat.. terima... kasih team Aqiqahcentre. com sbg wakil mnyempurnakan ibadah aqiqah tersebut..read more
Mohd Rosle Hassan
Mohd Rosle Hassan
2020-05-09T12:45:02+0000
Alhamdulilah kehadrat illahi... Syukur kepada Allah swt hajat kami telah disempurnakan oleh AqiqahCentre.com... Terima... kasih yg tak terhingga kami ucapkan... Semoga urusan AqiqahCentre.com dipermudahkan jugak..read more
Fad Lyn
Fad Lyn
2020-05-09T12:42:35+0000
Syukur alhamdulillah.. Selesai urusan aqiqah puteri kami Nur Faiha Imani.. Terima kasih aqiqah centre.. Cpt, sng dan... mudah.. โค๏ธโค๏ธread more
Muhammad Azwar Awai
Muhammad Azwar Awai
2020-05-09T12:33:11+0000
Alhamdulillah syukur to Allah s.w.t after done aqiqah for my first son..Thank you for the great and excellent service... Mr Bryan Musa & Aqiqah Center.Com...truly satisfied๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸread more
Mikan Angor
Mikan Angor
2020-05-09T12:27:48+0000
Alhamdulillah.. Selesai urusan aqiqah anak dlm bulan Ramadan 2020. Tq Allah, tq mr. Bryan Musa n team Aqiqahcentre.... Semoga dipermudahkn sgala urusan krn memudahkn urusan org lain. Tq sekali lgi..read more
Nursyazana Mohamad
Nursyazana Mohamad
2020-05-09T12:25:18+0000
Alhamdulillah..selesai urusan aqiqah 2 orang puteri kami Nur Aleeya Qaisara dan Nur Afreena Qaila..Terima kasih kepada... team AqiqahCentre.comread more
Cik Pilie
Cik Pilie
2020-05-09T12:17:10+0000
Alhamdulillah dipermudahkanNya walaupun dlm musim PKP
Rizal Diana
Rizal Diana
2020-05-09T11:55:06+0000
Alhamdulillah, selesai Aqiqah anak lelaki saya Izz Muhammad Rayyan yg dibuat oleh Aqiqahcentre. 100% online, urusan n... pertanyaan yg dibalas dgn cepat. Dapat tarikh yg diminta....highly recommendedread more
Pak Teh Latif
Pak Teh Latif
2020-05-09T11:55:03+0000
alhamdulillah..sgt bagus dan menjimatkan masa
Mazlan Zakariah
Mazlan Zakariah
2020-05-09T11:22:35+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak perempuan kami. Terima kasih aqiqahcentre. Memudahkan urusan kami sekeluarga.
Zeffry Suzi Nasir
Zeffry Suzi Nasir
2020-05-09T11:12:49+0000
Alhamdulillah, syukur dan terima kasih tak terhingga kepada AqiqahCenter.com kerana dapat membantu saya menyelesaikan... urusan aqiqah anak-anak2 saya walau dalam keadaan yang sekarang ini cukup mencabar untuk seluruh dunia.read more
Mael Jaafar
Mael Jaafar
2020-05-09T10:56:33+0000
Alhamdulillah, syukur ke hadrat illahi, selesai sudah ibadah Aqiqah anak saya. Dengan menggunakan Khidmat... AqiqahCentre.com memudahkan segala urusan semua yang berhajat.read more
Ahmad Hamdi
Ahmad Hamdi
2020-05-09T10:52:15+0000
Alhamdulillah, it is trusted and easy to do Aqiqah with AqiqahCentre.com..Tq ๐Ÿ˜Š
Salline Mariposa
Salline Mariposa
2020-05-09T10:51:18+0000
alhamdulilah dapat jugak selesaikan aqiqah anak sya.. pihak aqiqahcentre give very good and fast service.. tq so much..... ๐Ÿฅฐread more
Adilah Zainal
Adilah Zainal
2020-05-09T10:46:12+0000
Alhamdulillah.. Bersyukur kerana urusan aqiqah anak dpt dipermudahkan mengunakan Aqiqah Centre.com. Terima kasih sekali... lagi.read more
Angah Lina
Angah Lina
2020-05-09T10:42:02+0000
Alhamdulillah, syukur......terima kasih Ya Allah......selesai sudah aqiqah anak lelaki saya.....syukur krn dipertemukan... dengan AqiqahCentre.com ni.....segala urusan yang difikirkan selesai dengan mudah....mai mai sama2 kita melakukan ibadah aqiqah dan qurban bersama AqiqahCentre.com.....read more
Hasrin Aspari
Hasrin Aspari
2020-05-09T10:29:44+0000
Alhamdulillah....selesai hajat.AqiqahCentre.com ...mudah...pantas...yakin...dan blh d percayai.tahniah!!!
Siti Shadri
Siti Shadri
2020-05-09T10:25:24+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak perempuan sy mlalui aqiqah centre.... Service n response y baik dri pihak... aqiqah centre... InsyaAllah klu ad rezeki lg akn mggunakn service aqiqah centre lg.....read more
Azlan Aziz
Azlan Aziz
2020-05-09T10:20:50+0000
Alhamdulillah selesai urusan akikah anak perempuan Adellea Soffeya binti mohd azlan shah.. Semoga mengalirnya darah... sembelihan tersebut dapat memelihara anak dari segala yang tak baik. Terima kasih Aqiqahcentre atas urusan sembelihan.read more
Azlan Ali