Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI AQIQAH : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
45,000 PELANGGAN"

Aqiqah Centre
5.0
Based on 10678 reviews
Adriana Fakhira
Adriana Fakhira
07:11 24 May 22
Alhamdulillah...senang..pantas dengan aqiqah centre...dah lama tengok..tapi sekarang mampu untuk aqiqahkan puteri sulong saya..terima kaseh aqiqah centre....puas... hati👍⭐⭐⭐⭐⭐read more
Aqil Qayla
Aqil Qayla
05:17 24 May 22
Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan service AqiqahCentre.com.... cepat dan pantas melayan setiap soalan sy... Alhamdulillah dapat juga selesaikan Aqiqah untuk putera dan puteri sy pada jumaat... 20/5/2022 baru ni dengan mudah...tarbaik AqiqahCentre👍🏻👍🏻👍🏻❤️read more
Nissa Nasar
Nissa Nasar
05:07 24 May 22
Alhamdulillah senang berurusan dgn pihak Aqiqah Centre. Penerangan yg padat dan mudah difahami, serta memudahkan urusan kami dalam menjalankan ibadah aqiqah. Terima kasih diucapkan kepada team Aqiqah... Centre.read more
Siti Hajar Othman JPBDM
Siti Hajar Othman JPBDM
04:09 24 May 22
Alhamdulillah, da 3 kali gunakan perkhidmatan AqiqahCentre ni. Semuanya mudah. sebelum sembelihan dimaklumkan awal melalui msg... lepas proses sembelihan hari yg sama da dpt video di WA..... alhamdulillah semua dipermudahkan. Semoga segala amalan diterima Allah s.w.t dan menjadi berkat kerananya. Terima kasih AqiqahCentre membantu memudahkan urusan kami..read more
IEDARAHMAN
IEDARAHMAN
23:51 23 May 22
Amat berpuas hati 👍Permohonan yg sgt mudah n cepatVideo dpt spt yg diberitahu...sebak rasa ms dsebut nm anak šŸ„²Terima kasih 😊
Md shah rizal Abd wahab
Md shah rizal Abd wahab
14:42 23 May 22
Terima kasih yang tidak terhingga kepada pihak pengurusan Aqiqah Centre kerana memudahkan urusan kami dalam melaksanakn ibadah Aqiqah putra dan pitri kami...pengurusan yg cekap dan dipercayai..
Nur Hidayah Ahmad
Nur Hidayah Ahmad
14:32 23 May 22
Alhamdulillah..saya bersyukur pihak AqiqahCentre telah membantu dalam urusan aqiqah putri kami..segala proses dilakukan dengan mudah & terperinci..semoga segala urusan kita semua dipermudahkan Allah... didunia & akhirat..Aminnn...read more
Arifuddin Ali
Arifuddin Ali
14:29 23 May 22
Alhamdulillah. Selesai sudah aqiqah anak perempuan saya setelah tertangguh setahun lebih. Mudah buat kat sini. Pilih date yang sesuai, bayar, selesai. Pantas.
Hardin Panggo
Hardin Panggo
14:07 23 May 22
Alhamdulillah... Segalanya sudah disempurnakan dengan baik dan lancar. Ini adalah kali kedua untuk sahabat yang minta diuruskan. Kali pertama pula untuk anak sendiri. AqiqahCentre.com memang terbaik... dan boleh dipercayai. Selebriti pun ramai yang menggunakan perkhidmatan AqiqahCentre.com ni... So tiada keraguan dan laksanakan tanggungjawab anda.read more
Shariffah Sharina Syed Hamzah
Shariffah Sharina Syed Hamzah
14:04 23 May 22
Terima kasih aqiqah center kerana memudahkan kami untuk menunaikan ibadat aqiqah untuk anak2 kami yang dengan mudah, murah dan efisyen. Video aqiqah turut diterima pada hari yang sama aqiqah selesai... dijalankanread more
Muhammadnaim Taharim
Muhammadnaim Taharim
13:54 23 May 22
Cepat Dan mudah... Staff sgt beri kerjasama saat dperlukan tuk brtnya sebarang kekeliruan... Good job team 😊😊
Maszliahna Mahat
Maszliahna Mahat
13:45 23 May 22
Sangat berpuas hati dengan service mereka. Cepat & telus. Sangat mudah, hanya dihujung jari. Sangat sesuai bagi mereka yang sibuk dan budget sederhana. Ada disertakan video penyembelihan berserta... sebutan nama anak. Sijil juga diberi. Sangat berpuas hati. Really recommended.read more
Muhammad Zahier Faisal Zaaba
Muhammad Zahier Faisal Zaaba
13:35 23 May 22
Senang berurusan dan cepat respon. Segala progres dan maklumat yang diperlukan di sediakan dengan baik.Fully recommended.
Syahrim kamaruddin
Syahrim kamaruddin
13:30 23 May 22
Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah untuk anak lelaki saya. Perkhidmatan yang lancar. Sesuai mengikut kemampuan.
MUHAMMAD FARIDZUAN
MUHAMMAD FARIDZUAN
13:14 23 May 22
Alhamdulillah sangat mudah dan senang berurusan..... recommended sangat berurusan dengan aqiqahcentre.....
Sarina9 Mrs. Musz
Sarina9 Mrs. Musz
13:13 23 May 22
Sesungguhnya Allah telah mengilhamkan AqiqahCentre dengan ilham terbaik.Semoga terus memberi manfaat kepada orang yang memerlukan, baik yang memberi juga yang menerima.
Apit Submarine
Apit Submarine
13:05 23 May 22
Aqiqahcentre ni betul2 sangat membantu sy dari segi masa & wang ringgit di masa penjimatan dikala wabak covic19..
Aizad Hakim
Aizad Hakim
12:53 23 May 22
Kali ke 2 berurusan. Mudah a - z
Suhaimi ben
Suhaimi ben
12:41 23 May 22
Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT kerana melalui Aqiqah centre tanggung jawab saya sebagai ayah pada anak2 dapat terlaksana.amatlah mudah dan senang.tq Allah SWT juga kpada Aqiqah centre..
Mohd Azzahari Mohd Salleh
Mohd Azzahari Mohd Salleh
02:53 21 May 22
Senang mudah dan cepat. cuma masih belum terima ukiran kayu..
Shah Anuar
Shah Anuar
06:51 20 May 22
Assalamualaikum. Alhamdulillah syukur urusan aqiqah anak saya telah dilaksanakan pada 29hb April 2022 bersamaan 27 Ramadhan di Mekah. Terima kasih pada AqiqahCentre yang telah membantu urusan dari... mula pendaftaran hingga pembayaran. Mudah berurusan dengan pihak AqiqahCentre.. Sangat memuaskan. Highly recommended.Tiptop service! Semoga dipermudahkan urusan kalian semua.read more
Syafiqah Thohuri
Syafiqah Thohuri
08:25 19 May 22
Alhamdulillah done aqiqah for my son during Ramadan. It was very easy and smooth process from step one until the end. Video proof were provided after aqiqah complete. Overall, the service is very... efficient, excellent and trusted. I am satisfied, thank you AqiqahCentre.com!read more
Ashazyra Hussin
Ashazyra Hussin
13:44 18 May 22
Thank You Aqiqah Centre permudahkan urusan Aqiqah Anak sy ❤️.. lagi2 sy d perantauan ni mmg family smua kat sabah .. husband pula chinese.. Family in law smua kat sni chinese mmg x reti... mcmna nak buat aqiqah utk anak .. Sgt membantu ada perkhidmatan mcmni .. lepas tu dpt Sijil kayu utk kenangan..Mula2 receive sijil kayu ada defect kat printing kayu tu .. lepas tu inform kat Cik Maya .. laju je dia reply and replace kan baru .. Alhamdulillah .. Syukur Allah .. Segala urusan mudah bersama Aqiqah Centre..read more
Farid Anizar
Farid Anizar
12:08 18 May 22
alhamdulillah ..now waiting for sijil .Thank you
Mohamad Sadiq Mohamed
Mohamad Sadiq Mohamed
07:45 18 May 22
MasyaAllah, TabarakaAllah.. servis yg baik, memudahkan urusan..
Aliaa Haizum Abdul Halim
Aliaa Haizum Abdul Halim
07:35 18 May 22
Alhamdulillah, puas hati dengan service yang diberi.Thank you aqiqah centre !
BP Art Studio
BP Art Studio
06:25 18 May 22
Terbaik pantas, cuma kalau bole jangan dekat kan sangat screen phone tu, kalo bole tunjuk nama tu siap nampak background tentang apa yang sedang berlaku, sbb kdg org curiga boleh edit
Nik Faiz Anuar
Nik Faiz Anuar
04:20 18 May 22
Reliable Aqiqah services with reasonable price. Rest assure the Aqiqah services is trusted!Thank you Aqiqah Centre!
Cheklll Rd Bumble
Cheklll Rd Bumble
12:27 17 May 22
Alhamdulillah selesai buat aqiqah untuk anak.. Mudah dan cepat prosesnya.. Terima kasih ustaz musa.
Shahzu Ichah
Shahzu Ichah
09:03 13 Apr 22
Bismillah.

Syukur Alhamdulillah, akhirnya terlaksana kewajipan kami nak daftarkan anok bongsu ber'aqiqah di AqiqahCentre.com. Nawaitu dah pasang awal dalam beberapa minggu sebelum AMRU ARASY... BIN AHMAD SYAHRIL selamat dilahirkan, Jadi genap tarikh dia lahir je, pada 28-Mac-2022, sehari lepas tue saya pun terus daftarkan aqiqah atas nama anakanda AMRU ARASY. Tarikh aqiqah pun cukup seminggu 7 hari dan jatuh pada 1 Ramadhan, Alhamdulillah urusan dipermudahkan. Hari yang sama jugak, suami dah siap cukurkan rambut baby, tali pusat nye pun tanggal pada malam sebelum nya. Lega semuanya selesai serentak.

Overall nya, saya dan suami amat berpuas hati dengan servis dan respons yang diberikan pihak AqiqahCentre.com sejurus selepas siap pendaftaran atas talian. Maklum balas diterima pun cepat, video aqiqah pada tarikh yang dipilih pun selamat diterima dengan jelas sebutannya.

Akhirnya terlunas sudah niat untuk buat aqiqah anok di Mekah Al-Mukaramah. Semoga amal ibadat ini diterima di sisi Allah swt.

Terima Kasih. ⭐⭐⭐⭐⭐
read more
Tawakal Makkah
Tawakal Makkah
18:46 07 Apr 22
terbaik.....................
Tom Denelli
Tom Denelli
06:19 01 Apr 22
Alhamdulilah. Although i am from Singapore. Prompt updates and video sent via WhatsApp.
Highly Recommended👍🏼🤲🏼
Thank you!
Nabilah Syafiq
Nabilah Syafiq
04:14 15 Mar 22
Simple and fast. Making ibadah easily performed
Suhana Salleh
Suhana Salleh
07:22 08 Mar 22
Terimakasih kepada AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan saya menjalankan ibadah aqiqah buat cucu lelaki saya. Sangat professional, pantas dan dipercayai. Video aqiqah yang jelas dan tidak... mengambil masa yang lama penghantaran sijil premium ke Singapura.read more
Cee Meq
Cee Meq
13:15 04 Mar 22
Alhamdulillah..selesai sudah la aqiqah anak perempuan kami pada isra' mikraj yang lalu. Terima kasih yang x terhingga pada semua team Aqiqah Centre, servis terbaik,padu dan jelas pada setiap... penerangan.Highly recommended..pada ibu bapa yang belum dan masih ragu untuk aqiqah anak musim2 covid macam ni..boleh guna servis Aqiqahcentre.Mudah dan cepat.Jazakallahu khairan pada semua yang terlibat 🥰❤️❤️read more
Omar Zuleffendi
Omar Zuleffendi
10:51 03 Mar 22
Terima kasih yang tak terhingga kepada Team AqiqahCentre.com kerana mempermudahkan urusan kami menjalankan ibadah aqiqah buat anak lelaki kami. Sangat professional, pantas dan dipercayai.... Penghantaran sijil aqiqah yang pantas, video aqiqah yang jelas dan free gift yang premium.read more
Mohd Syukri Che Man
Mohd Syukri Che Man
05:57 08 Feb 22
servis terbaik . buat hari jumaat utk anak kedua
Shuhada SUhanda Mutalib
Shuhada SUhanda Mutalib
14:28 29 Jan 22
Alhamdulilah. Service cepat dan mudah❤️
Tangled Omei
Tangled Omei
05:15 05 Jan 22
Alhmdulilah selesai dah aqiqah anak sy aisyaa sumayyah dgn aqiqahcentre.com.Pglaman pertma sy ,sgt puas hti,.suka dgn ukiran kayu n video.moga aqiqahcentre trus maju
Nur Diana
Nur Diana
02:41 04 Jan 22
Alhamdulillah the overall service were attend to promptly. Video proof of Aqiqah were provided as well. They are trustworthy and committed to serving the good cause. May Allah bless the team at... AqiqahCentre.read more
Fadhli Shah
Fadhli Shah
13:13 18 Dec 21
Service Yang baik! Alhamdulillah dengan izin Allah, semuanya berjalan dengan lancar!

Furthermore, we received a wooden engraved certificate with our sonā€™s name on it! MasyaAllah! Keep up the... good work guys! Much appreciated! 🖤🤙🏼💪🏼read more
Mio Na
Mio Na
06:52 06 Dec 21
pendaftaran yg cepat & mudah, servis terbaik 👍, sangat sangat puas Hati 🥰
terima kasih aqiqah center.com ❤️👍
Dewi Fazika
Dewi Fazika
23:36 24 Nov 21
Alhamdulillah, sangat membantu dan memudahkan urusan untk aqiqah anak...

Maka tertunailah tanggungjawab dan terlaksanalah ke atas dirimu, anakanda.. sembelihan Aqiqah. Urusan kami lakukan di... AqiqahCentre.com pada;

Khamis (11/11/21) di Mekah.

Kami memilih melakukan aqiqah dengan cari begini kerana banyak faktor dan sesuai keadaan pandemik yang melanda.semoga Allah menerima amalan kami. Amin..

Terimakasih buat semua yang sentiasa mendoakan kami sekeluarga.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225318354723954&id=1175504540
read more
Tho Tailor
Tho Tailor
14:27 16 Nov 21
Alhamdulillah dengan izin Allah, hajat kami untuk aqiqah anak-anak kami dah terlaksana. selain sijil kami turut menerima hadiah paling istimewa sebuah AlQuran kayu edisi khas. Terimakasih Aqiqah... Centre yang telah banyak membantu memudahkan urusan kami..read more
Mohammad Irham
Mohammad Irham
14:02 16 Nov 21
sgt cpt dan mudah .. terima kasih @AqiqahCentre.com
Sheikh M Hisyam
Sheikh M Hisyam
02:15 15 Nov 21
Alhamdulillah tertunai sudah kewajipan sebagai ibubapa dengan membuat aqiqah bersama Aqiqahcenter.com ini, sangat mudah dan dipermudahkan.. Terima kasih kami ucapkan kepada AqiqahCentre kerana... mempermudahkan urusan kami utk membuat aqiqah. Terbaikkk👍👍👍read more
Mariam Zuhayr
Mariam Zuhayr
02:34 14 Nov 21
Syukur Alhamdulilah kepada Allah swt aqiqah anak saya sudah disempurnakan oleh Aqiqah Centre..terima kasih...thumbs up for your splendid services....inshallah will go for the next Qurban... service..sangat2 memuaskan hati..good job..keep.it upread more
Wan Yadiy
Wan Yadiy
03:49 13 Nov 21
Pendaftaran yang sangat mudah. Service pun terbaik. Timing bila nak sembelih pun diorang hntr SMS bila akan buat. Memang recomended sangat AqiqahCentre ni.Video pun lepas 2 hari dah dapat.... 😊👍👍read more
Jai Kemosabe
Jai Kemosabe
06:44 05 Nov 21
alhamdulillah selesai sdh..trmksih aqiqah centre
Dyla Diesya
Dyla Diesya
23:22 02 Nov 21
Alhmdulillh syukur sgtĀ²..
Selesai sdh urusan aqiqah buat diri sy & juga ank llaki sy b'sama AqiqahCentre.com..
AqiqahCentre.com service & layanan sgt terbaikkkk & memuaskan..
Sy daftar 22/10... mnta trikh penyembelihan 29/10 dpt video penyembelihan 30/10 & dpt sijil kayu 2/11..
Cepat & mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com..
Terima ksih sy ucpkan pd Ustaz Musa & Maya Iskandar dri AqiqahCentre.com yg byk mmbntu & m'mudahkan urusan sy sekeluarga..
read more
Iman Nizam
Iman Nizam
15:39 01 Nov 21
Alhamdulillah Syukur, selesai urusan aqiqah anak bersama AqiqahCentre.com. Terima kasih Ustaz Musa & Maya Iskandar dr Aqiqah Centre yg sgt membantu & memudahkan urusan sya sekeluarga. Terbaik team... Aqiqah Centre...🥰read more
Saha Sulaiman
Saha Sulaiman
04:50 29 Oct 21
Saya memilih Aqiqah Centre kerana urusan aqiqah dilakukan dengan penuh tanggungjawab dan committed, Alhamdulillah dan terima kasih Aqiqah Center kerana memberikan service terbaik dan 100% trusted... service. Semoga Aqiqah Centre & cik Maya Iskandar terus success dan berjaya - Saharudin 21.10.21read more
NA Ghazali
NA Ghazali
14:19 28 Oct 21
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Ziyyad Umar.Urusan yg pantas.Terima kasih pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim... pandemik.moge Allah memberkati.. aminn🤲Terbaikkread more
Asrul Asrikin
Asrul Asrikin
06:10 23 Oct 21
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putera kami... Terima kasih juga pada team AqiqahCentre.com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.moge Allah memberkati..... aminn🤲read more
Mohamad Irwan
Mohamad Irwan
09:52 21 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah puteri kami ,video telah diterima tadi pagi.. Semoga aqiqah anak kami di Terima Allah swt .. Jazakumullah khairan Dan Terima kasih pada crew aqiqahcentre.com... kerana telah memberi perkhidmatan terbaik Dan Telus..⭐⭐⭐⭐⭐read more
Amizul Fadly Bin Mahat
Amizul Fadly Bin Mahat
04:04 21 Oct 21
Syukur Alhamdulillah.. Majlis Aqiqah untuk anak saya yang ke empat berjalan lancar... Servis yang disediakan sangat bagus dan cepat prosessnya.. Terima kasih kerana menjayakanya.. 😍
Nur Aisyah Hamid Amiril
Nur Aisyah Hamid Amiril
13:09 20 Oct 21
Alhamdulillah Terima kasih .
lega Rasanya bila da Aqiqah kan anak.
sangat2 Cepat Dan pantas .
daftar 14/10/21
Selesai Aqiqah 15/10/21
dapat video nya pada mlm tu juga. ... Alhamdulillah ya Allah...read more
Norfazilah Binti Ibrahim
Norfazilah Binti Ibrahim
16:47 19 Oct 21
alhamdulillah...selesai sudah aqiqah utk anak2 sy NUR FATIN DAMIA BT MUHAMMAD SHAFIQ & MUHAMMAD SYAHMI B. MUHAMMAD SHAFIQ.Terima kasih AqiqahCentre.com perkhidmatan yang terbaik.
Ayangkuina Ayangkuina
Ayangkuina Ayangkuina
11:14 18 Oct 21
Alhamdulilah 1 October 2021 selesai sudah Aqiqah anak saya di Tanah Suci Mekahā€¦Terima kasih
Team aqiqahcentre.com cepat dan dipercayai Terbaik 👍
Shuhada Azmi
Shuhada Azmi
07:05 18 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anakanda bongsu saya NUR AMANDA SUFI BINTI ZAINOL Memang terbaik service dari aqiqahcentre... Daftar 16/10/2021 harini dah dapat wassup video penyembelihan aqiqah... ank di Kota Suci Mekah... Cepat dan mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.com... Moga diberkati segala urusan kita semuaread more
Sarimah Sarimah
Sarimah Sarimah
12:17 16 Oct 21
AlhamduLiLLah seLesai sudah aqiqah anak saya 15.10.2021 di tanah suci Mekah.. terima kasih aqiqahcentre peLayanan yang baik dan cepat
Mas Diana Ana
Mas Diana Ana
16:02 15 Oct 21
Dengan berkat dan izin dariNYA serta rezeki yg diberi kpd kami.. alhamdulillah.. terlaksana dan sempurna jua tasyakuran aqiqah 5 ekor kambing utk ankĀ² kami Izz Zafri bin Azrizal, Izz Humaira bt... Azrizal dan Izz Zafran bin Azrizal pada 8 Oktober 2021 yang lalu di Tanah Suci Kota Mekah dgn bantuan #Aqiqahcentre.com .. walaupun dah lama merancang masih belum boleh dilakukan lebihĀ² lagi dgn musim pandemik ini.. alhamdulillah dipertemukan dgn pihak #Aqiqahcentre.com yg sgtĀ² membantu dan memudahkan niat kami utk melakukan amalan sunat yg dituntut dlm islam... terima kasih #Aqiqahcentre.com .. semoga dgn berkat terlaksananya ibadah ini, dpt menjadikan ankĀ² kami anakĀ² yg soleh dan solehah, berbakti kpd kedua ibu bapa dan menjadi asbab utk kehidupan yg lebih diberkati dan dirahmati.. aminnn ..read more
Wana Balqis
Wana Balqis
05:08 14 Oct 21
Alhmadulillah.. 🤲🏻 13/10/21
Selasai Aqiqah untuk Anak Pertama saya, dilaksanakan di tanah suci Mekah, senang & cepat, berurusan dengan mereka, terima kasih team AqiqahCentre.com... untuk menyediakan perkhimatan yang terbaik, dan memudahkan urusan kami sekekuarga..read more
Wan Aizul
Wan Aizul
14:03 12 Oct 21
Alhamdulillah..sangat mudah dan senang berurusan dengan AqiqahCentre.com ...saya sangat berterima kasih dan berpuas hati.. terima kasih AqiqahCentre.com
Afiq Aman
Afiq Aman
11:51 09 Oct 21
I'm glad to chance upon Aqiqah centre. I was able to book for my son on the 21st day after he was born and they services are excellent. Highly recommend and look forward to their limited edition... gifts. I will do 1 more for the next maulidur rasul in future.read more
Sara Afyqah
Sara Afyqah
07:26 08 Oct 21
alhamdulillah 7/10 selesai aqiqah utk ank lelaki ... terimakasih pda pihak aqiqahcentre kerana mempermudahkn segala urusan ...
Syaqiel Aakif
Syaqiel Aakif
04:58 08 Oct 21
Tanpa was-was..sistematik dan terbaik..Alhamdulillah tertunai aqiqah anak hari ke7 melalui Aqiqah Centre..jgn ragu , mereka padu
Ismail Halim
Ismail Halim
21:42 07 Oct 21
mudah dan cepat di percayai
Shahreza Yusof
Shahreza Yusof
07:06 07 Oct 21
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki dan perempuan dibawah pengurusan @AqiqahCentre.com, cepat dan sangat memuaskan..
Sue Syaz
Sue Syaz
09:48 06 Oct 21
Alhamdulillah segalanya berjalan lancar..Sangat mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com.
Cepat dan dipercayai.👍
Tahniah Team AqiqahCentre.com. Terbaik... 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Zaini Aeisha
Zaini Aeisha
05:02 06 Oct 21
Alhamdulillah everything was smooth. Recommended and trusted.
Mohamad Sufi Mat Salleh
Mohamad Sufi Mat Salleh
05:01 06 Oct 21
Aqiqahcentre.com terbaik dan menjadi pilihan saya
Mohammad Farhan
Mohammad Farhan
04:52 06 Oct 21
kemudahan pembayaran yg mudah, info yg baik, respon yg cepat..
Ismawati Ishak
Ismawati Ishak
04:26 06 Oct 21
Alhamdulilah selesai juga aqiqah anak 4/10/21 waktu pandemik Covid19..mudah dan dipercayai...Tersalah isi nama anak nasb baik admin cepat n betulkan semula🤲🤲🤲Tq
Asuha Yahya
Asuha Yahya
04:23 06 Oct 21
Siapa rasa ragu2 tolong baca review i 😆. Bkerjasama dgn team aqiqahcentre sgt2 mudah dari i start whatsapp sampai lah dah siap pun proses aqiqahnya. 5hb i buat payment 6hb terus proceed.... Esoknya i terus dpt video bukti nama anak disebut dlm vdeo, sekali dengan kambing utk di aqiqah.read more
Na Bihah
Na Bihah
19:53 05 Oct 21
Recommended ! Paling best bila dapat video Aqiqah disertakan sebut nama anak .. 😊 Alhamdulillah amanah yang dipertanggungjawabkan kepada Team Aqiqah Centre dilaksanakan dengan cukup baik !... Sekarang tengah tunggu sijil pula .. tak sabar 😘read more
Mohd Khuzairi
Mohd Khuzairi
13:20 04 Oct 21
Alhamdulillah.,, proses yg sangat mudah dan dipercayai.. sangat recommended 👍👍
Khairudin Deanerra
Khairudin Deanerra
13:11 04 Oct 21
boleh dipercayai
terbaik
tarikh sembelihan 3/10
4/10 dah dpt video sembelihan
memang rekomen kalau nak buat aqiqah atau korban
Ira Syahirra
Ira Syahirra
13:06 04 Oct 21
Alhamdulillah syukur nikmat . aqiqah putera sy telah selesai dgn jayanya . semoga sentiasa diberkati allah swt kerna memudahkan urusan . amin 🤲🏻
Angah Hamzah
Angah Hamzah
13:00 04 Oct 21
alhamdulilah selesai aqiqah anak pertama sy bersama aqiqah centre ..
Mohd Syaqil
Mohd Syaqil
12:41 04 Oct 21
terbaik...Alhamdulillah...
Sharfini Abd Karim
Sharfini Abd Karim
06:32 04 Oct 21
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah bersama Aqiqah Centre.. sangat cepat. Video sembelihan juga cepat dihantar.. terima kasih Aqiqah Centre👍
Erda Abd Rahman
Erda Abd Rahman
06:25 04 Oct 21
Alhamdulillah , dgn adanya khidmat @Aqiqahcentre.com ni , sy dpt menyempurnakan ibadah aqiqah utk ank perempuan sy . Ni kali ke-2 sy gunakan khidmat @aqiqahcentre.com . Mmg servis terbaik . Thank you... 💖read more
Mohd Yousoff
Mohd Yousoff
05:21 04 Oct 21
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak bongsu.AqiqahCentre terbaik.
Mus Messi
Mus Messi
02:13 04 Oct 21
Received Aqiqah video within 2 days after Aqiqah. good service and highly recommended.Alhamdulillahā€¦
Noor Hanifah
Noor Hanifah
02:01 04 Oct 21
Alhamdulillah aqiqah done for my daughter. video send as proof.. senang hati.
Wan Izwan
Wan Izwan
00:40 04 Oct 21
alhmdulilh terbaik aqiqah centre..selmat dh anak sy buat aqiqah dkt mekah
Suzieana Ibrahiem
Suzieana Ibrahiem
15:52 03 Oct 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah arwah puteri sulung pada hari Jumaat lepas. Pilih tarikh 1 oktober sempena tarikh lahir arwah. Sebak dengar nama arwah anak disebut di Makkah Al Mukaramah. Terima... kasih pihak aqiqahcentre. Urusan yg sangat mudah dr pendaftaran sehinggalah selesai aqiqah.read more
Muhammad Ihsan
Muhammad Ihsan
13:17 03 Oct 21
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah puteri sulung kami. Sangat mudah urusannya dan pantas. Terbaik 👍
Nur Qaseh
Nur Qaseh
23:07 02 Oct 21
Alhamdullilah.. selesai sudah ibadah aqiqah puteri kami. Terima kasih @aqiqahcentre.com menyediakan perkhidmatan terbaik dan pendaftaran yg sangat mudah
Mimah Adnan
Mimah Adnan
23:33 01 Oct 21
Alhamdulillah
Selesai aqiqah untuk puteri bongsu kami
Humaira Afra binti Hasni
Ikutkan nak buat majlis juga tapi musim covid macamni semua nya terbatas
Setelah berbincang dengan suami... kami pilih AqiqahCentre.com selepas baca review
Aqiqah dilaksanakan di Mekah memang suka sangat
Proses pendaftaran sangat mudah siap boleh pilih tarikh bila kita nak ia dilaksanakan
Video semasa aqiqah pun cepat dapat. Nama afra juga di sebut dengan jelas dan tepat.Alhamdulillah
Kepada kawan-kawan, akak memang recommend AqiqahCentre.com ni untuk melaksanakan aqiqah di musim pandemik sekarang ni
Terima kasih AqiqahCentre.com
read more
Triple J Merah
Triple J Merah
02:11 01 Oct 21
Alhamdulillah...mudah dan pantas ..tq aqidah centre...
Shamsuddin Abdul Rahman
Shamsuddin Abdul Rahman
22:09 30 Sep 21
Alhamdulillah. Memang berbaloi berurusan dgn mereka. Servis tiptop.. pantas dan sistematik.
Mohd Taufik Mohd Ramlan
Mohd Taufik Mohd Ramlan
15:53 30 Sep 21
Service yang baik, mantap dan mudah komunikasi serta segera menerima jawaban jika di tanya.
Kasfulisam Husni Thamrin
Kasfulisam Husni Thamrin
15:13 30 Sep 21
Alhamdullillah.. service yang tiptop.. cepat dan mudah.. highly recommended..
Mohamad Najib Ismail
Mohamad Najib Ismail
12:08 30 Sep 21
Perlaksanaan yang efisyen dan tepat pada tarikh yang di minta. Ini aqiqah kedua bersama Aqiqah Centre untuk cucu no 3. Alhamdulillah. Terima kasih.
Macan
Macan
12:03 30 Sep 21
alhamdulillah...dah 2 org ank aqiqah melalui aqiqahcentre.com ni..
sangat2 rekemen utk sesiapa yg belum buat lagi aqiqah lagi..insyallah...
servis yg baik cepat dan telus...
syabas saya... ucapkan..
⭐⭐⭐⭐⭐
👍👍👍👍👍
read more
Wawa Amen
Wawa Amen
17:36 29 Sep 21
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya. Terima kasih AqiqahCenter.com kerana memudahkan urusan kami. Servis sangat cepat dan pendaftaran sangat mudah.
Adilah Hamzah
Adilah Hamzah
16:48 29 Sep 21
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdulillah! Terima Kasih yang tidak terhingga buat semua team AqiqahCentre. Servis terbaik, cekap, sangat pantas, pendaftaran yg mudah, pengendali yg... ramah. Adanya AqiqahCentre ini memudahkan urusan aqiqah anak perempuan saya yg tertangguh dimusim covid ini. Smoga semua kakitangan yang terlibat diberkati dunia akhirat juga menjadi asbab kebaikan yg kita lakukan. Ameen! ♥️♥️♥️read more
Zaleha Leha
Zaleha Leha
15:04 29 Sep 21
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk anak saya. Memang mudah dan cepat. Sangat sesuai utk pasangan yang bekerja. Tambahan pula musim pandemik ni...keselamatan lebih utama.😊
Fakurrozi Fakhrul
Fakurrozi Fakhrul
10:08 29 Sep 21
Pengurusan yg mudah & trusted. Alhamdulillah semoga Allah menerima amal yg kt lakukan.
Mohd Hanzalan
Mohd Hanzalan
07:33 29 Sep 21
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah anak saya... Cepat.. Dan mudah.. Terbaik...siap hantar video lagi.. Untuk saya, untuk bukti. AQIQAH centre. Com memang terbaik..

Semoga dipermudahkan... segala urusan dunia dan akhirat.. Amin...

Terima kasih

AQIQAH centre. Com
read more
Muhzan Mustaffa
Muhzan Mustaffa
03:18 29 Sep 21
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk anakanda puteri kami ā€¦ kali ke-2 mengunakan khidmat AqiqahCentre.comā€¦terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d... AqiqahCentre.com..in shaa Allah, semoga tugasĀ² kalian dberkati ALLAH...TQVM AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Du-one Mamat
Du-one Mamat
00:20 27 Sep 21
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre, perkhidmatan yang terbaik dan pantas. Selesai aqiqah untuk putera sulung. Akan saya suggest kepada ahli keluarga dan sahabat untuk memilih AqiqahCentre.... Terbaikkkkread more
Naa Pie
Naa Pie
23:51 26 Sep 21
proses pendaftaran yang mudah, terbaik AqiqahCentre.com
Wardiyah Rahmat
Wardiyah Rahmat
23:43 26 Sep 21
Terima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan lagi urusan untuk buat aqiqah . mudah dan senang . cepat . Alhamdulillah kami sekeluarga berpuas hati . ❤
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
Zaidatul Arshikin Mohd Razali
23:01 26 Sep 21
Alhamdulillah...selamat dan selesai sudah aqiqah untuk ketiga tiga anakanda kami..2 lelaki seorng perempuan..terimakasih di atas kerjasama semua hamba ALLAH yg bertugas d AqiqahCentre.com..ins sha... allah moga tugasĀ² kalian dberkati ALLAH...TQ AGAIN..ALHAMDULILLAHread more
Susan Liew
Susan Liew
17:39 26 Sep 21
Alhamdulillah proses aqiqah anak lelaki saya sgt mudah dan sistematik. Especially time MCO dapat buat ibadah online. Terima Kasih Aqiqah Centre team.
Fyza Dyanie
Fyza Dyanie
15:40 26 Sep 21
Syukur Alhamdullilah selesai suda Akikah anak sy. Berbaloi sgt boleh pilih tarikh dan dipermudahkan smuanya. 😍
Hasbullah Hashim
Hasbullah Hashim
15:36 26 Sep 21
Layanan yang sangat telus, cepat & baik. Mudah urusan. Segalanya dipermudahkan. 👍🏻👍🏻
Nur
Nur
15:30 26 Sep 21
Assalamualaikum..Saya bersyukur ke hadrat Allah swt kerana dipertemukan dengan Aqiqah Centre. Aqiqah anak saya yang telah tertangguh hampir dua tahun telah selesai dalam masa 1hari sahaja. Pembayaran... urusan aqiqah sangat mudah dengan menggunakan online banking. Saya dapat video aqiqah yang dilaksanakan di Mekah dalam masa 3 hari sahaja. Team Aqiqah Centre sentiasa mengemaskini berita urusan aqiqah melalui Whatsapp.

Mudah,murah dan dipercayai.Pilihan yang tepat untuk melaksanakan aqiqah. Terima kasih team Aqiqah Centre. Alhamdulillah .. Terbaik 👍😍.
read more
Nouraishah Aecah
Nouraishah Aecah
15:16 26 Sep 21
ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH.
Dengan adanya bantuan dari AqiqahCentre.com saya dapat laksanakan aqiqah untuk kedua anak lelaki, suami dan diri sendiri. sangat berterima kasih pada pihak... AqiqahCenter.com, sebutan nama yang sgt jelas dan tarikh aqiqah dilaksanakan pun mengikut tarikh permintaan. Cara pendaftaran yg mudah dan pertolongan/penerangan dari pihak AqiqahCenter.com sgt membantu. terima kasihread more
Syazani Idrus
Syazani Idrus
14:49 26 Sep 21
Alhamdulillah.. Proses yg cepat.. Hari ni submit borang.. Esk dpt da date akikahnye..
Farhani Ismail
Farhani Ismail
14:33 26 Sep 21
Alhamdulillah..pengurusan yg pantas.. video juga jelas... terima kasih
Hasmah Ismail AsAtoi
Hasmah Ismail AsAtoi
14:32 26 Sep 21
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah kedua anak kembar saya..terima kasih Aqiqah Centre kerana menyempurnakan urusan aqiqah dengan sempurna dan lancar..semoga mendapat manfaat yg besar buat... keduanya..amin...read more
Hishamz Jalin
Hishamz Jalin
14:29 26 Sep 21
Alhamdullilah semua sudah selesai terima kasih kepada aqiqahcentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak saya dalam tempoh pkp ini.
Muhammad Faiz
Muhammad Faiz
12:47 26 Sep 21
Alhamdulillah..saya baru lepas buat aqiqah anak saya pada hari Jumaat lepas...hari ini dapat video sembelihan..terima kasih AqiqahCentre.com...perkhidmatan terbaik
De Wi
De Wi
09:13 26 Sep 21
Syukura alhamdulillah, selesailah sudah aqiqah untuk dua org anak saya sekali. sangatlah mudah berurusan dengan Aqiqahcentre.com.
Harga pun sangat berpatutan..
Siti Nurain Mat Amin
Siti Nurain Mat Amin
04:43 26 Sep 21
Syukur alhamdulillah selesai sudah Aqiqah putri kami.. Terima kasih juga pada team Aqiqah Centre.Com sebab membantu kami dalam memudahkan urusan aqiqah dalam musim pandemik.
Rambu Tan
Rambu Tan
00:54 26 Sep 21
Alhamdulillah..tersangatlah mudah nya ibadah aqiqah buat cucu saya . Terima kaseh pada pihak aqiqahcentre yg tlah menjalankan amanah dgn jaya nya.
Suhaini Nik Hassan
Suhaini Nik Hassan
23:09 25 Sep 21
Terima kasih AqiqahCentre. selesai aqiqah untuk anak . sangat pantas
Norshaqina M. Impong
Norshaqina M. Impong
16:07 25 Sep 21
Alhamdulillah harini dapat buat Aqiqah untuk 3 ahli keluarga sy , tahun lepas anak sy, tahun ni dah 4 kali buat Aqiqah dengan AqiqahCentre.com ... Alhamdulillah semua dipermudahkan , service Aqiqah... mmg terbaik ,laju ..tqread more
Imran Zainal
Imran Zainal
15:32 25 Sep 21
Alhamdulillah semalam (24/09/21) selesai aqiqah untuk seorang anak lelaki saya. semua urusan telah di buat dengan baik oleh team aqiqahcentre.com . yang penting segala urusan semua sangat mudah .... saya cuma ambil masa dalam 30-45 minit untuk urusan di whatsapp dan terus buat bayaran. kepada semua yang ingin cari wakil untuk uruskan aqiqah anak jangan ragu2 untuk memilih aqiqahcentre.com 👍 TERIMA KASIH KEPADA SEMUA TEAM AQIQAHCENTRE.COM 💕read more
Schabella EyKeen
Schabella EyKeen
09:57 25 Sep 21
Sgt memudahkan, sgt cpt dan layanan sgt bagus ⭐⭐⭐⭐⭐
Zila Razak Sbp
Zila Razak Sbp
11:44 24 Sep 21
Alhamdulillah, selesai sudah aqiqah anak ke2 kami pada 10/9 yang lepas.

Pada awalnya, kami suami isteri merancang nak buat akikah anak di kampung. Namun selepas 2 kali tertangguh di sebabkan... pandemik ni, kami mencari alternatif lain untuk tunaikan hasrat kami. Alhamdulillah, ternampak posting seorang kawan yang menggunakan khidmat aqiqahcentre untuk anak beliau. Dari situ, saya mula buat survey dan terima kasih aqiqahcentre kerana memudahkan dan menunaikan hasrat kami.

Semuanya sangat mudah; sistem pendaftaran yang mudah difahami, sistem pembayaran yang mudah dan kita akan menerima mesej makluman bayaran diterima oleh pihak aqiqahcentre sebaik selesai membuat pembayaran.

Saya sekeluarga amat berpuas hati dengan layanan dan cara kerja pihak aqiqahcentre. Kepada mereka yang berhasrat untuk menunaikan ibadat aqiqah, pilihlah aqiqahcentre. InsyaAllah, harga mampu milik dan setiap hasil sembelihan akan diagihkan kepada keluarga susah di sekitar Makkah.

Semoga semua amalan kita diterima dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat🤲amin. Terima kasih aqiqahcentre, semoga kalian terus maju jaya dan usaha ini mendapat keberkatan dan keredhaanNya.
read more
Norasma Ahmad
Norasma Ahmad
06:56 24 Sep 21
Salam Jumaat yang mulia 💙

Alhamdullillah telah selesai Aqiqah utk puteri kami..era pandemik ni segalanya dipermudahkan..terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami..segalanya... dihujung jari 😇

Rezeki Nur Aamina, aqiqah dibuat di tanah suci Mekah..walau kami belum jejak kaki kesana namun namanya telah disebut..semoga dipermudahkan urusan kami kesana satu hari nanti 🤲🏻

Terima kasih aqiqahcenter permudahkan urusan kami..cepat dan cekap dalam melaksanakan tanggungjawab,mudah berurusan serta pantas dlm memberikan tindak balas..kepada sesiapa yg berhajat utk melaksanakan ibadah aqiqah ini boleh berhubung dgn mereka..pasti akan berpuas hati 👍

Terima kasih sekali lagi buat aqiqahcenter & team 🎀

#ACR2021
#reviewaqiqahcenter2021
#SEMOGAADAREZEKIMENANG🤲🏻
read more
Cimok Nazri
Cimok Nazri
04:06 24 Sep 21
Good service
Good customer service
Fast and efficient response
Very recommended 👍👍👍👍👍
Izzat Kmz
Izzat Kmz
02:26 23 Sep 21
Servis bagus, laju dan mantap.
Laju dapat mesej dari team aqiqahcenter.
Laju juga dapat whatsap utk video.
Terima kasih kerana memudahkan kami dalam musim pandemik ni.
Negeri Sembilan
Negeri Sembilan
11:34 22 Sep 21
Terima kasih aqiqah centre.alhamdulilah.
Next Reviews
js_loader

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3.Ā Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 30 hari.

Dijangka akan ada kelewatan penghantaran di pihak
courier sepanjang PKP.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. Hanya jadual ibadah aqiqah/qurban sahaja dikurangkan setiap bulan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tetapi mempunyai pelbagai kekangan

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa,Ā +6010-8400 803Ā (Call/Whatsapp)
2. Ustazah Laila,Ā +6018-353 4803 (Call/Whatsapp)

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(selain cuti umum)
9:30 am – 3:30 pm

Hotline :
011-14374843
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

K-3-01, Conezion, Persiaran IRC3, Ioi Resort, 62502 Putrajaya