Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
19,000 PELANGGAN"

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 1418 reviews
powered by Facebook
Natasha Wahab
Natasha Wahab
2020-08-15T02:06:20+0000
Alhamdulillah service sangat cepat dan terbaik โ˜บ๏ธ
Mohd Hidayat Saleh
Mohd Hidayat Saleh
2020-08-14T13:43:25+0000
The best, very easy, responsive.
Myzcha Ally
Myzcha Ally
2020-08-14T10:39:36+0000
Alhamdulillah.. Terima kasih Aqiqahcentre.com memudahkan niat saya.. Betol2 terbaik service dari pihak... AqiqahCentre.com.. really recommend ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Siti Haryani
Siti Haryani
2020-08-14T07:45:22+0000
Alhamdulillah... Terima Kasih Aqiqahcentre.com memudah urusan kami...
Shuhadah Ibrahim
Shuhadah Ibrahim
2020-08-14T01:48:14+0000
Alhamduillah selesai urusan utk aqiqah... Terima kasih Aqiqah centre. Com telah memudah kn urusan kami.... In shaa... Allah ada rezeki kami akn memilih lagi aqiqahcentre. ComYg masih mncri2...boleh pilih aqiqahcentre... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Zulkamal Misron
Zulkamal Misron
2020-08-13T04:27:02+0000
Service terbaik Dan pants.. Alhamdulillah mereka dah permudahkan niat saya
Nony Ciput
Nony Ciput
2020-08-13T02:49:30+0000
Selesai sudah aqiqah untuk anak2 saya, Sharnaaz ziyad & Sharizmeer zayyad pada hari ini 07/08/2020 ..Saya ucapkan... ribuan terima kasih kepada AqiqahCentre.com di atas segala urusan aqiqah kedua anak sy dengan disertakan video & gift untuk kenangan kami....Alhamdulillah dipermudahkan oleh Allah swt.. Aamiin..read more
ุงุณู…ู‡ ุงู„ูŠ
ุงุณู…ู‡ ุงู„ูŠ
2020-08-13T02:13:29+0000
Alhamdulillah urusan aqiqah anak2 saya selesai... Terima kasih Aqiqah.com... Urusan yg mudah dan cepat... ๐Ÿ‘
Noradilla Basir
Noradilla Basir
2020-08-13T01:49:26+0000
Alhamdulillah.AqiqahCentre memudahkan urusan saya..jimat,mudah dan sangat berbaloi..semoga terus berjaya.
Joe Wenge
Joe Wenge
2020-08-13T01:47:16+0000
cara mudah dan terbaik yang pernah saya buat.sebelum ni tak tau cara aqiqah macmni..atas cadangan kawan sy cuba..... alhmdulillah sangat2 puas hati..read more
Amira Ramlan
Amira Ramlan
2020-08-13T00:52:04+0000
Selesai aqiqah anak pertama dengan bantuan pihak Aqiqahcentre. Sangat mudah berurusan dan cepat urusan penyembelihan.... Sangat puas hati dengan servis. Jimat masa, tenaga dan duit. Utamakan yang sunnah yang penting niat tu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘ Alhamdulillah boleh buat utk anak2 seterusnya nti ๐Ÿ˜read more
Shahrul Nizam
Shahrul Nizam
2020-08-12T17:03:26+0000
alhamdullilah selesai aqiqah anak no3. senang berurusan dengan Aqiqahcertre.com memang terbaik..
Mazrul Ramzi Mokhtar
Mazrul Ramzi Mokhtar
2020-08-12T12:17:36+0000
Alhamdulillah selesai akikah anak ke-3. Amni Marissa. Terima kasih AqiqahCentre.com kerana menyempurnakan hajat kami.
Saya Syahidah
Saya Syahidah
2020-08-12T11:01:52+0000
Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah untuk anak saya Ashraf Thalhah. Sangat reliable. Lepas bayaran selesai sy dapat... video sembelihan dlm masa 5-7 hari sebab musim korban di sana. Jadi ibadah aqiqah dimulakan selepas ibadah korban selesai semua. Sangat berpuas hati sebab urusan diselesaikan oleh pihak aqiqahcentre. Setiap pertanyaan dijawab dengan pantas jadi memudahkan pemahaman dan tidak berlaku keraguan. Jika ada rezeki lagi boleh juga untuk ibadah korban nantiInshaAllah.. Terima kasih aqiqah centre.read more
Bahari Manap
Bahari Manap
2020-08-12T10:32:25+0000
Alhamdulillah... highly recommended.. trusted agent and good services ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Eisyahasya Imanina
Eisyahasya Imanina
2020-08-12T09:45:31+0000
Trima kasih AqiqahCentre.com krn tlh menyempurnakan aqiqah utk puteri bongsu sy. Sgt2 berpuasa... htโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธread more
Kamarul Azuar
Kamarul Azuar
2020-08-12T06:02:00+0000
Alhamdulillah,tq AqiqahCenter.com menguruskan aqiqah anak sy,sangat2 berpuas hati,terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
ู…ุฑูŠู… ูŠูˆุณู
ู…ุฑูŠู… ูŠูˆุณู
2020-08-12T02:43:17+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk putera kedua saya.mudah,jimat & cepat.really recommended !๐Ÿ˜Ž
Noor Aini Ahmad
Noor Aini Ahmad
2020-08-12T01:47:13+0000
Trusted&recommended. Proses xmkn masa yg lama.
Nasharudin Ahmad Hanapi
Nasharudin Ahmad Hanapi
2020-08-11T16:05:03+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk putri nur aisyah dan putra muhammad ammar.. Mudah, jimat dan cepat..
Dinda Nia
Dinda Nia
2020-08-11T15:37:19+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah until anak kami Nur Izara Khaleeda ๐Ÿ’“ trusted aqiqahcentre.com 100% โœ…
Nor Baizura Azhar
Nor Baizura Azhar
2020-08-11T15:37:14+0000
Alhamdulillah sangat mudah berurusan dengan AqiqahCentre.com...video di berikan sehari selepas pembayaran di buat & pd... hari ibadah aqiqah di sempurnakan..Layanan juga sangat2 baik n respon yg sangat cepat dr team Aqiqah Centre.com.T.kasih banyak2 ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™read more
Awang Amirul Hazwan
Awang Amirul Hazwan
2020-08-11T12:16:30+0000
Alhamdulillah,, mudah dan trusted,, semoga d permudahkan aqiqahcentre. ComTerbaik alhamdulillah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Nur Adlin
Nur Adlin
2020-08-11T12:12:02+0000
Alhamdulillah tahun ni dapat rezeki lebih nak melakukan ibadah aqiqah untuk anakยฒ yang tersayang.. Aqiqah Centre... menjadi pilihan utama di hati sy kerana ianya dilaksanakan di Tanah Suci Mekah.Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan saya.โ˜บ๏ธPegang sijil tak nak lepas sampai tertidur๐Ÿคญread more
Mohtadza Khan
Mohtadza Khan
2020-08-11T10:07:32+0000
Memang boleh dipercayai dan servis yang mantap..
Mirza Gladd Puharba
Mirza Gladd Puharba
2020-08-11T08:31:02+0000
Alhamdulillah, terima kasih banyak kepada Aqiqah Centre kerana telah membantu memudahkan urusan ibadah aqiqah anak saya... tatkala pandemik covid-19 ketika ini. Alhamdulillah & terima kasih.read more
Firahaini Arif
Firahaini Arif
2020-08-11T07:30:47+0000
Alhamdulillah..terimakasih kpd aqiqahCentre kerana dapat memudahkan urusan aqiqah cucu saya...๐Ÿ‘
Muhammad Syazwan
Muhammad Syazwan
2020-08-11T06:58:40+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank kedua.terima kasih aqiqahceter.mudah berurusan
Fateea Selasa
Fateea Selasa
2020-08-11T06:40:05+0000
sangat memudahkan proses aqiqah anak dimusim covid 19. Terima kasih sebab menyediakan perkhidmatan yang memudahkan... kerja umat islam ๐Ÿคฒread more
Muhammad Hafiey Rafiqin
Muhammad Hafiey Rafiqin
2020-08-11T06:30:26+0000
Alhamdulillah syukur terima kasih Aqiqahcentre. com memudahkan urusan kami buat aqiqah anak. High recommended kepada... yang Ingin melaksanakan aqiqah kerana disertakan dengan video nama anak..disamping mendapat sijil Dan menjimatkan Masa.read more
ู…ุญู…ุฏ ุงุฒุฑูŠ ุฏูŠุณุง
ู…ุญู…ุฏ ุงุฒุฑูŠ ุฏูŠุณุง
2020-08-11T05:03:35+0000
Alhamdulillah br selesai aqiqah anak... tq kpd team aqiqahcentre krn memudahkn segala urusan kami sekeluarga....sangat... berpuas hati terhadap layanan yang diberikan.... terima kasih semuaread more
Muhammad Tariq Tirmizi
Muhammad Tariq Tirmizi
2020-08-11T04:44:37+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak saya.... Terima kasih pada semua yg menjaya kann...
แŽทแŽก. แŽชแƒ
แŽทแŽก. แŽชแƒ
2020-08-11T04:39:30+0000
Alhamdulillah selesai terima kasih aqiqah centre.com dengan penuh keyakinan dan kepercayaan saya kepada krew tim disana... telah menyempurnakan ibadah aqiqah anak saya muhammad harraz naufal.read more
Mohd Amer
Mohd Amer
2020-08-11T04:36:34+0000
terima kasih aqiqah centre...urusan mudah dah cepat...sy daftar 7hb 11 hb dah dpt video aqiah dah selesai..terima kasih... aqiqah centre..read more
Fir Daus
Fir Daus
2020-08-11T04:27:29+0000
AlhamdulillahTerima kasih aqiqahcentre memudahkan urus aqiqah putera dan puteri saya.. Senang berurusan..... Alhamdulillah..read more
Nurlina Azmi
Nurlina Azmi
2020-08-11T04:23:39+0000
Syukur Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak sy Adam Hariz Bin Salehuddin. Terima kasih AqiqahCentre.com ๐Ÿ˜Š
FaHd ILmar
FaHd ILmar
2020-08-11T04:19:35+0000
Saya berurusan dengan aqiqah centre pada 6.8.2020 hari anak saudara saya Ahmad Waqqash Al-Fateh dilahirkan. Pada... 11.8.2020 saya telah menerima wassap video sembelihan aqiqah yang dijalankan di Makkah. Alhamdulillah. Mudah dan senang. Trusted. Urusan aqiqah berjalan sangat lancar. Jadi, untuk kesekian kalinya, saya sangat mencadangkan khidmat aqiqah centre digunakan bagi sesiapa yang berminat, mudah cepat yang paling penting boleh dipercayai.read more
Fahmi Abu Kasim
Fahmi Abu Kasim
2020-08-11T03:49:56+0000
Terima kasih di atas perkhidmatan yg amat memuaskan
Nur Asma
Nur Asma
2020-08-11T03:49:27+0000
Alhamdulillah niat aqiqah untuk anak saya tercapai melalui pihak aqiqahcentre.com & perkhidmatan mereka sangat pantas,... tanpa perlu saya follow up selalu. Semoga Allah permudahkan urusan kita semua, aamin ๐Ÿคฒ๐Ÿผread more
AimasIda Khayra Amanda
AimasIda Khayra Amanda
2020-08-11T03:40:02+0000
Alhamdulillah syukur.Terima kasih kpd AqiqahCentre.com telah memberi servis yg sgt berpuas hati.Sy sgt recommended... siapa nak menggunakan servis ni#thanks#AqiqahCentre.comread more
Hidayah Abdul Hamid
Hidayah Abdul Hamid
2020-08-11T02:59:39+0000
alhamdulilah semuanya dipermudahkan dengan adanya aqiqahcentre.com selesai sudah urusan aqiqah anak perempuan saya.nur... hana humaira binti muhamad sukri.perkhidmatan yg cepat,murah & servis mmg terbaik..sapa2 yg nk msih mncari ibadah aqiqah untuk anak.boleh la cri aqiqahcentre.com.recommend๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผread more
Amin MatSaid
Amin MatSaid
2020-08-11T02:51:47+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak sy. terima kasih aqiqahcentre.com krn menyediakan perkhidmatan secara online. sangat... mudah dan dipercayai. tak perlu lagi nak pening2 pikir majlis dan tetamu di musim covid ni.read more
Mohd Shahrul Usran
Mohd Shahrul Usran
2020-08-11T02:49:32+0000
Alhamdulillah... Aqiqah telah dapat dilaksanakan dengan jayanya di Mekah. Perkhidmatan dan respon yang cepat dari... pengurusan AqiqahCentre.com. Semoga terus cemerlang pada masa akan datang. Tahniahread more
ู†ูˆุฑูˆู„ ุงุณ
ู†ูˆุฑูˆู„ ุงุณ
2020-08-11T02:49:26+0000
Alhamdulillah...dgn adanya aqiqah centre.com ni..selesai niat dan tanggungjawab kita..tidak perlu peningยฒ untuk... membayar harga yang mahal...terima kasih aqiqah centre.com....read more
Ooni Muhammad
Ooni Muhammad
2020-08-11T02:38:20+0000
this is super convenient and very efficient. โ€Žโ€Žโ€ซุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‡โ€ฌ iโ€™m very happy with service... providedread more
Syafiq Edam
Syafiq Edam
2020-08-11T02:25:10+0000
Alhamdulillah dpt membantu melaksanakan tanggungjawab kita... terbaik.. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘
Mohd Yazzid Hashim
Mohd Yazzid Hashim
2020-08-11T02:21:27+0000
Urusan yang mudah dan sesuai dimusim covid ini. Nilai yang ditawarkan dengan fizikal haiwan yang besar dan sihat pada... saya amat berbaloi. Pihak Aqiqahcentre juga menjanjikan pengurusan pengagihan kepada fakir. Moga aqiqah ini membawa keberkatan untuk anak saya dan keluarga saya. Terima kasih.read more
Syaiful Azuar Muhamad
Syaiful Azuar Muhamad
2020-08-11T02:11:08+0000
Alhamdullilah.. senang & mudah. Credit kpd AqiqahCentre kerana menyediakan platform seperti ini. Tk
Arash Aulia
Arash Aulia
2020-08-11T01:12:25+0000
Alhamdulillah..AqiqahCentre telah mempermudahkan urusan ibadah aqiqah utk dua org permata hati sy Muhammad Arash Haikal... dan Aulia Arisha..Video sembelihan dan sebutan nama anak2 sy sgt jelas di sebut oleh saudara berbangsa Arab di tanah suci Makkah..syukur dan terima kasih๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—read more
Waq Aki
Waq Aki
2020-08-11T00:31:17+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah utk anak2 saya,dengan Aqiqah Centre memudahkan segala urusan saya.Perkhidmatan... cemerlang dan telus.Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Hirmi Firdaus
Hirmi Firdaus
2020-08-11T00:17:14+0000
Alhamdulillah,dapat melaksanakan Aqiqah untuk anak perempuan saya Nur Ayra Medina binti Mohd Hirmi Firdaus dengan... mengunakan khidmat Aqiqahcentre.com yg telah dilaksanakan di tanah suci..terima kasih.read more
Jeszleigh Johari
Jeszleigh Johari
2020-08-11T00:12:30+0000
Senang dan mudah. Alhamdulillah.
Nurihan Hatta
Nurihan Hatta
2020-08-11T00:11:11+0000
Alhamdulillah. Syukur Ya Allah โœจTerima kasih aqiqahcentre.com kerana mempermudahkan urusan aqiqah untuk anak saya.... Video yang diberikan sangat jelas dan pengurusan yang cepat & baik. InsyaAllah saya akan terus berurusan dengan aqiqahcentre.com lagi ๐Ÿค—read more
Norliza Lias
Norliza Lias
2020-08-11T00:06:38+0000
Alhamdulillah dapat melaksanakan aqiqah utk anak dengan menggunakan perkhidmatan AqiqahCentre.com. Pendaftaran mudah... hanya online dan semua urusan diuruskan oleh pihak mereka. Memang servis terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Khairul Rul
Khairul Rul
2020-08-10T23:54:00+0000
Syukur Alhamdulillah.Semua urusan saya dipermudahkan dgn menggunakan servis aqiqahcenter.com.Smoga saudara Islam diluar... sana dpt melaksanakan ibadah korban dan akikah untuk anak2 mereka.read more
Sue Riana Aj
Sue Riana Aj
2020-08-10T23:30:57+0000
Syukur alhamdulillah selesai sudah aqiqah ank ibu Muhammad Nur Uwais Azfar bin Mohd Nurhairi yg telah di laksanakan di... tanah suci ... Terima kasih #aqiqahcenter.com Kerna menyempurnakan aqiqah utk ank saya dengan harga mampu milik dan murah. Walaupun jauh proses penyembelihan, pihak #aqiqahcenter.com akan kirimkan video proses penyembelihan tersebut ๐Ÿ˜Š ... Pada sesiapa yg ingin mengaqiqahkan ankยฒ masingยฒ tp kurang berkemampuan saya syorkan anda berurusan terus dgn aqiqahcenter.com .. In shaa allah kita semua mampu utk bt aqiqah ank kita dgn aqiqahcenter.com ..read more
Bonda Cuckoo
Bonda Cuckoo
2020-08-10T23:13:41+0000
Alhamdulillah terima kasih team aqiqah centre . Permudahkan urusan 4 aqiqah anak anak saya . Terbaik .
Nor Tieqa
Nor Tieqa
2020-08-10T15:50:01+0000
ALHAMDULILLAH selesai sudah aqiqah anak sy..terima kasih @aqiqahcentre memudahkn urusan aqiqah anak sy.. highly... recommended ๐Ÿ’•read more
Ct Hasinah Amir
Ct Hasinah Amir
2020-08-10T14:34:22+0000
alhamdulillah..perkhidmatan dn pengurusan sgt cepat dn mudah๐Ÿ’› terima kasih aqiqah centre.com
Lovely Eida
Lovely Eida
2020-08-10T14:04:25+0000
alhamdulillah..aqiqah centre mempermudahkan segala urusan aqiqah anak Saya..terima kasih atas perkhidmatan yang... diberi..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Muhammed NorHezri Baharudin
Muhammed NorHezri Baharudin
2020-08-10T11:19:41+0000
Alhamdulillah.. Sya juga menggunakan khidmat Aqiqah Centre.com utk ibadah aqiqah anak lelaki saya.Perkhidmatan yang... terbaik.respons yang cepaturusan yang mudahterima kasih dan setinggi-tinggi penghargaan buat team aqiqah centre..semoga terus berjaya..Jazakumullahu khairanread more
SiTi Hudayani
SiTi Hudayani
2020-08-10T10:57:43+0000
Alhamdulillah..semua dipermudahkan.terbaikk
Natrah Nasir
Natrah Nasir
2020-08-10T07:53:39+0000
syukur alhamdullilahhh.. ๐Ÿฅฐ๐Ÿคฒ
Mohd Hafizudin
Mohd Hafizudin
2020-08-10T07:19:15+0000
Alhamdulillah.. Urusan saya dipermudahkan.. Semoga program ini dapat memberi manfaat kepada yang masih memerlukan... perkhidmatan aqiqah.. Bersesuaian dengan keadaan kita yang masih dalam pkp..read more
Mohd Dzul Izzi
Mohd Dzul Izzi
2020-08-10T06:49:29+0000
alhamdulillah..... terima kasih AqiqahCentre.com
Nadzrin Shah
Nadzrin Shah
2020-08-10T06:28:11+0000
Servis yang efisyen, cekap dan amanah. Sesuai dengan harga yang berpatutan.
Hafiza Tarip
Hafiza Tarip
2020-08-10T05:53:37+0000
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah untuk Muhammad Harraz Safwan bin Muhammad Syazwan..terima kasih aqiqahcentre.com
Zuraidah Zuraidah Ibrahim
Zuraidah Zuraidah Ibrahim
2020-08-10T05:26:56+0000
Alhamdulillah syukur..slesai sda aqiqah untk AIRA QALEYSHA BT ABDUL SAMAT..Trima kasih Aqiqah centre.com
Fatin Syahira
Fatin Syahira
2020-08-10T05:16:52+0000
Alhamdulillah. selesai urusan aqiqah anak sy, Hafiy Zayyan b. Ahmad Hariz Safwan.Terima kasih team AqiqahCentre.com.
Syah Daska
Syah Daska
2020-08-10T05:16:13+0000
Alhamdulillah syukur anak saya sudah aqiqah trusted agent.. Terbaik โค๏ธ
Nor Fazliana
Nor Fazliana
2020-08-10T05:15:45+0000
Alhamdulillah.. terima kasih AqiqahCentre. com kerana memudahkan urusan Aqiqah Putera Sulung saya.
Nur Amirah Basiran
Nur Amirah Basiran
2020-08-10T04:49:40+0000
Alhamdulillah urusan akikah dipermudahkan
Hairil Nordin
Hairil Nordin
2020-08-10T04:45:17+0000
mudah dan cepat... video yang diberi dengan sebutan yang sangat jelas... Alhamdulillah..
Ahlong Makashi
Ahlong Makashi
2020-08-10T04:44:38+0000
Alhamdulillah selesai urusan ibadah Aqiqah untuk Anak Sulung Kami Muhammad Faiq Firdawsi Bin Muhammad Firdaus di Tanah... Suci Mekah.. Penyembelihan Dibuat Pada Tarikh 06/08/2020 (Jumaat) disertakan video penyembelihan dgn menyebut nama anak kita.. sijil Aqiqah daripada plak kayu juga akan diberikan melalui POS 14 hari selepas pendaftaran.. ๐Ÿ˜ŠTeam @aqiqahcentre.com sangat2 memudahkan urusan kami, servis terbaik ๐Ÿ‘Sedikit info untuk semua, sembelihan Aqiqah akan dibuat pada setiap minggu hari Jumaat.. Daging Aqiqah akan diagihkan kepada faqir miskin dan insan yang memerlukan di sekitar Tanah Suci Mekah..Sekiranya ibu bapa yang nak selesaikan ibadah Aqiqah untuk anak-anak boleh mendaftar di @aqiqahcentre.com dengan segera.. Sangat mudah, murah, cepat dan selamat dengan memilih @aqiqahcentre.com ๐Ÿ‘ Terima kasih..read more
Wan Hasburllah Wan Julihi
Wan Hasburllah Wan Julihi
2020-08-10T04:33:48+0000
Alhamdulillah.. Urusan sangat mudah.. Dengan membaca akad niat.. Penetapan hari penyembelihan dan urusan aqiqah selesai... dengan video rakaman sembelihan serta lafaz nama yg jelas memenuhi syarat syarat aqiqah.read more
Eikin Mansor
Eikin Mansor
2020-08-10T04:31:27+0000
Alhamdulillah very satisfy with the customer service
FateenNur Lailatul
FateenNur Lailatul
2020-08-10T04:30:14+0000
Assalammualaikum..baru berkesempatan utk share exprn menjalankan aqiqah bersama @AqiqahCentre.com... >Mudah>cepat>service yg tiptopinn shaa Allah akan menggunakan khidmat @AqiqahCentre.com lagi utk putera/puteri yg bakal lahir nnt. Terima Kasih###HighlyRecommendedread more
Farizan Saad
Farizan Saad
2020-08-10T04:29:08+0000
alhamdulillah. sangat mudah urusan nya. siap ada video sebagai bukti aqiqah. harga pun affordable berbanding aqiqah di... malaysia.read more
Sazzywaniey Illham
Sazzywaniey Illham
2020-08-10T04:03:52+0000
Syukur alhamdulillah ๐Ÿ˜‡๐Ÿคฒ๐Ÿป06.08.2020 adalah tarikh yang sangat istimewa di mana kami suami isteri berjaya... meng-Akikah-kan kesemua anak2 kami . Syukur Alhamdulillah lagi sekali kerana hari ini 10/08/2020 pihak Aqiqah Centre dah hantar video2 bukti akikah telah dijalankan .Syukur Alhamdulillah terima kasih Aqiqah Centre kerana permudahkan urusan kami sekeluarga.Recommended ๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Maslina Musa
Maslina Musa
2020-08-10T03:59:14+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk puteri bongsu.. NUR IRDINA SOFIA..
Cik Puan Lieza
Cik Puan Lieza
2020-08-10T03:51:33+0000
alhamdulilah smuanya slesai & brjln lancar. dipercayai dan hrga mmpu utk smua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคฒ
Dalam Taman Ada Bunga
Dalam Taman Ada Bunga
2020-08-10T03:23:32+0000
Alhamdulillah terbaik selesai sudah
Azhri Kudin
Azhri Kudin
2020-08-10T03:06:05+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah untuk anak. Urusan yg sgt cepat dan mudah.
Fazira Latiff
Fazira Latiff
2020-08-10T01:44:20+0000
Alhamdulillah selesai untk aqiqah bidadari syurga kami yg telah pergi mengadap ilahi..sgt mudah berurusan..dan... memudahkan urusan kami..terima kasih @aqiqahcentre.comread more
Zulhasmi Samat
Zulhasmi Samat
2020-08-10T01:41:36+0000
Aqiqah centre memang platform yg terbaik untuk mereka yang mungkin sukar untuk membuat majlis aqiqah. Alhamdulillah ada... Aqiqah Centre yang boleh dipercayai untuk membuat aqiqah untuk keluarga tersayang dengan harga yang yang kita mampu dengan urusan yang mudah dan cepat.Tambahan buat aqiqah di tanah suci Mekah.Ada video semasa proses aqiqah dijalankan meyakinkan lagi kita tanpa rasa raguยฒ. Terima kasih Aqiqah Centre.read more
Nik Nor Haniza
Nik Nor Haniza
2020-08-10T01:38:34+0000
Pantas dan terbaik.. Saya berpuas hati dgn perkhidmatan yg diberikan.
Amir Ariff
Amir Ariff
2020-08-10T01:33:38+0000
Mudah, cepat dan di percayai....
Fynaz Fynash
Fynaz Fynash
2020-08-10T01:26:36+0000
Alhamdulilah..pengurusan sgt mudah dan cepat..kualiti vdeo pon trbaik..jelas..thank you aqiqah centre.com..
Aisar Wiy
Aisar Wiy
2020-08-10T01:19:11+0000
Syukur Alhamdulillah.. segala urusan aqiqah untuk anak perempuan saya telah disempurnakan.. Kualiti video pun sangat... jelas.. Terima kasih kepada AqiqahCentre kerana permudahkan urusan kami..โ˜บ๏ธread more
Sharifah Nurulhuda
Sharifah Nurulhuda
2020-08-10T01:11:09+0000
Alhamdulillah urusan sangat mudah dgn AQIQAHCENTRE.COMVideo akan diberikan kepada anda so xperlu risau ..lepas niy... boleh buat lagi...terima kasih dgn layanan terbaik dr AQIQAHCENTRE.COMread more
Abg Azahar
Abg Azahar
2020-08-10T01:09:19+0000
Syukur Alhamdulillah ke hadrat Allah SWT..Aqiqah anak perempuan saya telah disempurnakan.. Siap beserta video... aqiqah..Terima kasih #Aqiqahcentre.com kerana telah menolong saya bagi memudahkan penyempurnaan aqiqah anak saya.. Alhamdullillahread more
Kamisah Bali
Kamisah Bali
2020-08-10T00:35:43+0000
Alhamdulillah terima kasih byk yg tidak terhingga kepada AqiqahCenter. Com dan semua mereka yg telah terlibat sama... dalam pengurusan melaksanakan aqiqah buat anak saya MOHAMAD AKMAL DANIAL BIN MOHD KHAIRUL CHIN.... Saya amat bersyukur dan teruja sangat akhirnya saya dapat juga melaksanakan aqiqah anak.... Memandangkan dulu teda Wang yg mencukupi utk melakasanakan aqiqah anak... INSYALLAH SEMUANYA DIPERMUDAHKAN IBADAH AQIQAH DAN KORBAN dengan AqiqahCenter. Com.....read more
Ervinar Nirshahtiqah SamsulRizal
Ervinar Nirshahtiqah SamsulRizal
2020-08-10T00:07:04+0000
Alhamdulillah.. Akikah anak lelaki saya telah selesai.. Kualiti video akikah yg diberikan pun sangat jelas.. Terima... kasih Aqiqahcentre. Com kerana menyempurnakan dan memudahkan akikah anak lelaki saya..read more
Masni Jaafar
Masni Jaafar
2020-08-09T17:39:39+0000
Alhamdulillah..terima kasih aqiqah centre dan semua yg terlibat..selesai aqiqah bg tiga puteri kami siti khadijah,siti... aisyah dan siti maryam... servis pantas dan dipercayai..setiap perbualan dan pertanyaan dilayan sgt baik.. terima kasih semua ๐Ÿ˜Šread more
Suhailah Abd Rahman
Suhailah Abd Rahman
2020-08-09T16:43:59+0000
allhamdulilah sempurna akikah anak saya ,sangat2 puas hati dan video sembelihan pon jelas dan asli.allhamdulilah
Nyeeza Mohd
Nyeeza Mohd
2020-08-09T16:18:37+0000
alhamdulillah, perkhidmatan yg boleh dipercayai. pantas dan cekap. ketiga2 anak saya berjaya dia aqiqah. alhamdulillah.... terima kasih banyak2 kepada phk aqiqahcentre. com.read more
Saiful Sani
Saiful Sani
2020-08-09T00:09:54+0000
perkhidmatan terbaik..urusan yang mudah dan sangat cepat..terima kasih aqiqah centre.com !!
Aim Target's
Aim Target's
2020-08-07T13:36:12+0000
@aqiqahcentredotcomSYUKUR ALHAMDULILLAH...SELESAI SUDAH IBADAH QURBAN KAMI 1441H...SEMUGA IBADAH QURBAN 1441H KAMI... DITERIMA HENDAKNYA..IN SHAA ALLAH AKAN MENYUSUL IBADAH AQIQAH DAN QURBAN PADA MASA HADAPAN...DENGAN KAMI MEMILIH KHIDMAT QURBAN 1441H ' BERSAMA AQIQAHCENTER.COM; IA TERAMATLAH MUDAH, MURAH DAN MANTAP KERANA IA MENJAMIN KEPUASAN SEMUA PIHAK...ALHAMDULILLAH BUAT SEMUA YANG TERLIBAT...JAZAKALLAH KHOIRON KATHIRON#HEBAT....TERBAIK....#DOA3 @aqiqahcentredotcomread more
Nurulhuda Kamari
Nurulhuda Kamari
2020-08-07T04:58:02+0000
23/07/2020 buat bayaran RM499 untuk seekor kambing(aqiqah)27/07/2020 terima video sembelihan dari team... @aqiqahcentre.com04/08/2020 terima sijil aqiqah untuk si bujang saya Ahmad Afran Daalif bin Mohd RaziMUDAH DAN CEPAT.survey lama dah...alhamdulillah..terima kasih @aqiqahcentre.com kerana menunaikan hajat dan memudahkan urusan aqiqah anak saya๐Ÿ˜Šread more
Az LiNa
Az LiNa
2020-08-06T04:00:50+0000
Alhamdulillah memudahkan urusan aqiqah keduaยฒ anak ๐ŸŒนhari ne bayar.. esoknya sembelihan dilakukan... terima kasih... Aqiqahcentredorcomโค๏ธread more
Biezikoo Cebbi
Biezikoo Cebbi
2020-08-06T03:47:32+0000
Allahamdulillah.. Segala puji bagi Allah yg telah mempermudahkan segala urusan aqiqah putri kami bersama... AqiqahCenter.com. Semoga mendapat keberkatan dunia & akhirat.read more
Icanabila Sakim
Icanabila Sakim
2020-08-06T01:26:20+0000
alhamdulillah..selesaii urusan utk Muhamad Adib Asyraf..memang memudahkan urusn..fully recomended utk sapa2 yg maw... buat aqiqah @ qurban..murah lagii bbaloiii... alhamdulillahh..trima kasihh byk2 aqiqahcentre.com๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒread more
Isz Amin
Isz Amin
2020-08-06T00:55:00+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk anak bongsu kami yg tertangguh disebabkan pandemic Covid 19. Terima kasih banyak... kepada AqiqahCentre.com kerana membantu kami utk menunaikan ibadah aqiqah walau dlm keadaan yg tidak mengizinkan masa ini. Kepada sesiapa yg belum ada kesempatan masa, yg belum menunaikan ibadah aqiqah bolehla berhubung dgn pegawai2/petugas2 AqiqahCentre.com kerana package yg diberikan amatlah murah & tidak membebankan dgn hanya RM499 sahaja.. Sekali lagi saya & isteri berterima kasih kepada pegawai2/petugas2 AqiqahCentre.com yg memberi kerjasama yg baik & semoga AqiqahCentre.com akan terus maju d masa mendatang.. Aamiin ๐Ÿคฒ๐Ÿปread more
Nurul Aisyah Norbawi
Nurul Aisyah Norbawi
2020-08-06T00:05:40+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah utk kedua dua anak, terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan semuanya. Sangat berpuas... hati, service yg pantas dan dipercayai! Recommended!read more
Hadi Pereira
Hadi Pereira
2020-08-05T23:54:55+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak pertama, terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan sesungguhnya Islam itu mudah.
Apiz Tugiman
Apiz Tugiman
2020-08-05T23:36:40+0000
terbaik ..dah boleh dipercayai.. mantopppp boss ku..Alhamdulillah..hajat untuk aqiqah selesai jugak..aminnnn
Nurul Syuhada Amalina
Nurul Syuhada Amalina
2020-08-05T23:28:19+0000
Alhamdulillah sangat mudah berurusan dengan Aqiqah Centre.com. Respond yang pantas, video yang jelas dan ada juga sijil... kayu sebagai kenang2an..Very recommended! โญโญโญโญโญread more
Stica Thomas
Stica Thomas
2020-08-05T10:58:39+0000
Syukur Alhamdulillah. Terima kasih kpda Aqiqahcenter.com. servis yg dipercayai, sgt mudah & cepat
Libra Glory
Libra Glory
2020-08-05T07:14:58+0000
Alhamdulillah, tercapai hajat dan impian untuk laksanakan aqiqah anak yg ke-3.. ๐Ÿฅฐ insyaAllah untuk anak yg ke-4,... akan menyusul juga dengan menggunakan khidmat daripada AqiqahCenter.com๐Ÿฅฐread more
Syahril Pak Mood
Syahril Pak Mood
2020-08-05T06:10:19+0000
Alhamdulillah urusan hajat senang ditunaikan dan permudahkan...video sembelihan dihantar dikirimkan melalui WhatsApp... dan disusuli dgn Plate Kayu sebagai tanda ingatan. Very recommendedread more
Nurhikamisa Jusof
Nurhikamisa Jusof
2020-08-05T06:06:20+0000
terima kasih aqiqah centre kerana mempermudahkan urusan aqiqah anak sy..selain daripada segala urusan dilaksanakan oleh... pihak aqiqah centre (sy goyang kaki jer),harga juga lebih murah dari pasaran tempatan.. paling afdal, dilaksanakan di tanah suci.. tuan badan nak smpai makkah belom pasti.. nama sampai sana dulu pon syukur.. Alhamdullillah.. โ˜บโ˜บread more
Rosmanira Zakaria
Rosmanira Zakaria
2020-08-05T05:38:43+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank dlm kesibukan..sgt2 berpuas hati dan menyakinkan..
Rani Hanania
Rani Hanania
2020-08-05T03:15:54+0000
alhamdulillah, very recommended! best service! ๐Ÿฅฐ
Dak Syafiq Vtx
Dak Syafiq Vtx
2020-08-05T01:20:03+0000
Alhamdulillah terima kasih AqiqahCentre kerana membantu memudahkan aqiqah utk anak sayai
Mohd Daniel Hakim
Mohd Daniel Hakim
2020-08-04T13:48:28+0000
Alhamdulillah syukur . selesai sudah buat aqiqah utk anak bujang kecik sy ๐Ÿคฒ๐Ÿป.. AqiqahCenter.com terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป,... servis memuaskan dan permudahkan segala urusan customerยฒ nya . Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿปread more
Haslini Zainudin
Haslini Zainudin
2020-08-04T12:44:14+0000
Alhamdulillah AqiqahCentre sgtยฒ memudahkn urusan Aqiqah ank kmi...inshaAllah akan berurusan lagi selepas ini...Terima... kasih utk AqiqahCentre dr kami skluarga ๐Ÿ˜read more
RaDhia Reza
RaDhia Reza
2020-08-04T12:02:47+0000
Syukur alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya yang dah bertangguh lama. Sembelihan kambing pun dah dilaksanakan... pada Aidiladha 31.7 yang lalu, dan sijil yang sangat cantik diterima hari ini 4.8. Saya sangat berpuas hati dengan servis aqiqahcentre.com dan pasti akan syokkan pd rakan dan keluarga. Semoga terus sukses dan terima kasih kerana menyediakan servis sebegini yang sangat pantas dan memudahkan.read more
Geagena Polycarp
Geagena Polycarp
2020-08-04T11:29:27+0000
Alhamdulilah selesai ibadah Aqiqah ank perempuan sy..servis terbaik๐Ÿ‘๐Ÿปmudah&pantas๐Ÿค—
Norahanis Abd Gani
Norahanis Abd Gani
2020-08-04T11:19:37+0000
Alhamdulillah sempurna lah sudah aqiqah untuk bonda. Ini mak yang bayar dan niat aqiqah untuk diri sendiri.... @aqiqahcentredotcom menjadi pilihan. Urusan telah dibuat sebelum sambutan raya korban. Transaksi pada 21hb Julai, 2020. 24hb Julai aqiqah selamat dijalankan. Pihak aqiqah centre telah menghantar video penyembelihan di whatsapp dengan sebutan yang jelas โ€œaqiqah.. Ramlah binti Bachekโ€ dan sijil penyertaan berbentuk plate kayu premium telah selamat diterima pada 04hb Ogos, 2020. Untuk urusan aqiqah yang mudah sila layari aqiqahcentre.comTempahan 100% onlineMudah, cepat dan selamatSetinggi terima kasih aqiqah centre kerana mengurus dengan baik Ibadah aqiqah sebagai wakil yang dipercayai dan dikenali ramai.Mudahan dapat memberi manfaat pada yang lain.read more
Ninie Ismail
Ninie Ismail
2020-08-04T11:19:01+0000
Alhamdulillah aqiqah anak saya dah selesai...cepat & mudah berurusan..Terima kasih aqiqah centre๐Ÿฅฐ
Suliha Said
Suliha Said
2020-08-04T10:51:12+0000
Alhamdulilah mudah.. Video sembelihan pun dah dapat selang berapa hri selepas bayar.. ( sebut nama anak lagi)Terima... kasihread more
Diana Osman
Diana Osman
2020-08-04T06:02:21+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah utk anak..sgt mudah dan cepat..dpt video sebagai bukti..terima ksh Aqiqahcentre.com...
Farid Adha Ujang
Farid Adha Ujang
2020-08-04T05:31:06+0000
Ringkas,Berpatutan dan Dipercayai,Dapat Video sbg bukti dan sijil sbgai tanda hati.semoga aqiqahcentre lebih berjaya pd... masa akan dtg.๐Ÿ˜read more
Arif Bin Abdul Manaf
Arif Bin Abdul Manaf
2020-08-04T05:22:02+0000
Alhamdulillah.Mudah,senang,cepat & kerja yang cekap.
Dielalulu Rashid
Dielalulu Rashid
2020-08-04T05:21:34+0000
Alhamdulillah terima kasih aqiqahcentre kerana memudhkn urusan saya skluarge..pndfrtaran yg mudh dn x merumitkn..hrge... yg brpatutan..service yg tiptop..dn urusan yg cepat๐Ÿ‘๐Ÿ˜read more
Suhana Shahrun
Suhana Shahrun
2020-08-04T05:14:40+0000
Alhamdulillah terima kasih Aqiqah centre, selesai aqiqah untuk anak saya setelah tertangguh sejak dari anak saya lahir... hampir 3tahun yg lalu. Sekali lagi terima kasih Aqiqah centre๐Ÿ˜˜read more
Hajar Huzaifah
Hajar Huzaifah
2020-08-04T00:01:43+0000
Alhamdulillah .pagi ni dapat video Aqiqah ank .sgt cepat dan mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com .sgt bpuas hati &... harga pon bpatutan .terima kasih .read more
Tiara San
Tiara San
2020-08-03T15:38:20+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak pertama di Tanah Suci Mekah.. Bayaran untuk rambut baby pon dah selesai..... Sangat mudah dan cepat berurusan dengan aqiqahcentre.com.. layanan dan setiap pertanyaaan yang dituju dijawab dengan baik.. Video penyembelihan juga ada diberikan sebagai bukti.. juga disertakan Sijil Premium Ukiran Kayu sebagai kenangan.. Recommended and very trusted..read more
Shafirul Osman
Shafirul Osman
2020-08-03T14:33:24+0000
Alhamdulillah sy tahu tentang AqiqahCentre.com ni di FB..waktu PKPP ni dgn masalah Covid-19 yg masih belum selesai sgt... mudah buat aqiqah menggunakan khidmat mereka..respon yg cepat..sgt berbaloi dan harga yg berpatutan..read more
Hafizzuddin Mohd Yusof
Hafizzuddin Mohd Yusof
2020-08-03T13:40:15+0000
saya tahu tentang aqiqah centre agak terlambat, iaitu kira2 1 minggu dari hari raya qurban. namun mereka tetap menerima... tempahan dan melaksanakan tanggungjawab dengan sangat baik. saya sangat merekomendasikan service aqiqah iniread more
Una Abdul Malek
Una Abdul Malek
2020-08-03T10:49:08+0000
Sangat mudah dah perlaksanaan cepat..sangat berpuas hati
Ase Dee
Ase Dee
2020-08-03T09:44:54+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah dgn harga yg berpatutan& Sangat dipercayai.. semuanya dihujung jari. online.terima kasih
Mohammed Ridhuan Fikri
Mohammed Ridhuan Fikri
2020-08-03T08:49:38+0000
AqiqahCentre menyediakan perkhidmatan aqiqah yang amat baik, mudah dan telus dalam segala urusan. Sangat 'well... organised' dan membantu saya merealisasikan aqiqah anak dengan mudah dan cepat. Terima Kasih AqiqahCentre. Sangat disyorkan kepada mereka yang mempunyai hajat untuk melaksanakan aqiqah untuk diri sendiri atau anak-anak serta keluarga.read more
Hafiz Aidels
Hafiz Aidels
2020-08-03T08:13:12+0000
Sangat berpuasa hati dengan khidmat & perkhidmatan dari aqiqahcentre. Recommended and trusted..Terima kasih
Zariena Zurinsky
Zariena Zurinsky
2020-08-03T07:48:47+0000
Perkhidmatan yang sangat cekap! Recomendedโค
Winex Saya
Winex Saya
2020-08-03T07:25:37+0000
Terbaik.. Harga berpatutan.. Pengurusan mudah Dan cekap.. Ejen yg sangat membantu Dan responsive.. Semua hanya d hujung... jari kini untuk melakukan aqiqah bersama aqiqah center..read more
FeLisa Osman
FeLisa Osman
2020-08-03T07:20:34+0000
Fast n reliable service. Tk penat utk menjawab semua persoalan saya.
Qaseh Azie
Qaseh Azie
2020-08-03T07:07:04+0000
syukur alhamdulillah sgt2.. ibadah aqiqah utk anak sy Nur Aafiyah di permudahkan urusan ye.. Terima kasih team... aqiqah.centre.com membantu sy dan dlm mase yg same sy dan suami telah membuat ibadah korban.. terima kasih byk sekali lg team AqiqahCentre.com..read more
Noobie Streak
Noobie Streak
2020-08-03T07:06:59+0000
Alhamdulillah, sangat disyorkan kepada tuan/puan yg ingin melakukan ibadah akikah dari AqiqahCentre.com๐Ÿ˜Š
Hairul Amat
Hairul Amat
2020-08-02T01:45:33+0000
Assalamualaikum..Alhamdulillah Syukur kehadrat Ilahi, ditemukan melalui laman FACEBOOK, berhubung melalui WHATSAPP,... diizinkan ALLAH, Selesai urusan AQIQAH buat keduaยฒ anak perempuan saya, Terima Kasih diucap kepada AQIQAHCENTER.COM sebagai agen pilihan menguruskan urusan Aqiqah tersebut.. Mudah, Murah dah Cepat..FULLY_RECOMMEND๐Ÿ‘๐Ÿผread more
ู„ุทููŠ ุงุญู…ุฏ
ู„ุทููŠ ุงุญู…ุฏ
2020-08-01T14:00:31+0000
Alhamdulillah.. selesai tanggungjawab aqiqah anak-anak.. Mudah berurusan, cepat dan trusted! Terima kasih... AqiqahCentre.com๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Qaseh Angah
Qaseh Angah
2020-08-01T13:29:20+0000
Alhamdulillah.. terima kasih team Aqiqah Centre kerana menunaikan hajat Sy sekeluarga..๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
Xii ZueRa
Xii ZueRa
2020-08-01T12:13:04+0000
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre.com, service terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ๐Ÿ˜Š
Jasmil Rodie
Jasmil Rodie
2020-08-01T11:31:15+0000
Alhamdulillah syukran Lillah highly recommended & good services AqiqahCentre.com sangattt sangatttt memuaskan... ๐Ÿ‘โค๏ธread more
Afzar Deraman
Afzar Deraman
2020-08-01T11:08:29+0000
alhamdulillah. memang terbaik services dan memang meyakinkan. tahun depan boleh amik bahagian korban pula. insyaallah.
Takuyya Desu
Takuyya Desu
2020-08-01T10:58:33+0000
Fast n Recommendedtq aqiqahcentre
Zulhelmi Zulkifly
Zulhelmi Zulkifly
2020-08-01T10:41:29+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah untuk anak kami yang baru dilahirkan, diuruskan oleh Aqiqah Centre. Servis yang... sangat efficient, urusan pembayaran pun mudah. Boleh dipercayai, insyaAllah.read more
Topi Miring
Topi Miring
2020-08-01T10:17:07+0000
Urusan menjadi mudah & cepat
Nazmi Afif
Nazmi Afif
2020-08-01T09:49:41+0000
Aqiqah anak selesai. Mudah berurusan di atas talian dan sangat disyorkan.
Kamarudin Kassim
Kamarudin Kassim
2020-08-01T09:35:53+0000
Alhamdulillah urusan Aqiqah anak saya telah dapat dilaksanakan.Sungguh mudah dan berkesan semuanya dihujung jari
Amrubil Ma'ruf
Amrubil Ma'ruf
2020-08-01T09:18:46+0000
Alhamdulillah. Aqiqah Centre memudahkan urusan Aqiqah. kalau nak buat kenduri time Covid 19 ni memang payah.... Alhamdulillah.read more
Nazrul Isa
Nazrul Isa
2020-08-01T08:58:54+0000
alhamdulillah its a very good services, mudah cepat dan telus.. syukur
Siti Zuraidah Bakri
Siti Zuraidah Bakri
2020-08-01T08:57:53+0000
Saya berpuas hati.Perkhidmatan yg baik.Saya percaya kpd perkhidmatan aqiqahcentre ini.Very recommended.๐Ÿ‘
Nor Aini Kamardin
Nor Aini Kamardin
2020-08-01T08:36:02+0000
Alhamdulillah. Hari ni 1Aug2020 dapat wassap dari aqiqahcenter.com hantar video aqiqah anak saya. Saya buat pendaftaran... aqiqah anak saya pada 27July2020. Tengok video aqiqah tu, tarikh aqiqah dilakukan pada 28July2020. Bagi saya sangat cepat laa proses aqiqah dilakukan. Tinggal tunggu sijil kayu sampai je. Sangat2 recommend untuk mereka yang nak buat aqiqah. Terima kasih aqiqahcenter.com kerana memudahkan saya buat aqiqah untuk anak saya. Alhamdulillah. Moga terus maju jaya dengan barakah Allah.read more
Fit Fernando
Fit Fernando
2020-08-01T08:28:51+0000
Alhamdulilah selesai Aqiqah utk ank sy.. Tq AqiqahCentre.. mudah & murah... terbaik dari ladang...
Ct Ija
Ct Ija
2020-08-01T05:05:10+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah ank lelaki sy 2 ekor kambing di Mekah segalanya dihujung jari AqiqahCentre.com telah... memudahkan urusan saya. 29hb transfer, 30hb da dpt video sembelihan atas nama ank sy & skrg tu ggu delivery sijil plate kayu. Sy sangat selesa berurusan dgn AqiqahCentre insyaAllah ade rezeki akan dtg qurban utk semua ank2 sy pula... ๐Ÿฅฐread more
Tengku Mazlan Shah
Tengku Mazlan Shah
2020-08-01T04:08:07+0000
Alhamdulillah..semuanya mudah dan pantas dengan aqiqahcentre.com..
Rahman Aziz
Rahman Aziz
2020-08-01T04:04:53+0000
Alhamdulillah selesai melaksanakan aqiqah utk 2 orang anak saya,(seorg lelaki Dan seorg perempuan),sy tercari2 sebelum... ini pakej sebegini dan mmg diakui byk lagi pakej2 yg disediakan oleh pihak lain,namun sy trtarik kpd khidmat yg disediakan oleh pihak aqiqahcentre.Jutaan terima kasih kpd pihak aqiqah centre yg menyediakan perkhidmatan yg mampu milik,dipercayai dan memberikan respon yg pantas.Saya juga brpuas hati dgn video yg dihantar kpd saya.Didoakan semoga perkhidmatan yg disediakan ini berjalan lancar utk pelanggan2 yg lain dan ibadat Kita semua diterima Allah SWT.aminn.InsyaAllah..read more
Aidarus Blf
Aidarus Blf
2020-08-01T01:53:15+0000
Alhamdulillah 2 anak perempuan saya paling adik sudah diaqiqahkan menggunakan khidmat Aqiqah Centre.
Nama Saya Irma
Nama Saya Irma
2020-07-31T23:11:21+0000
Alhamdulillah syukur akhirnya hajat saya termakbul untuk melakukan korban di tanah haram bersama Aqiqahcentre.com.... Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada pihak aqiqahcentre.com kerana menunaikan hajat saya untuk melakukan korban di tanah haram Mekah Al Mukarammah. Pengalaman saya mengenali aqiqahcentre.com bermulanya dari saya mengikuti laman madinah di hati. Melalui page itu, saya terbaca tentang korban melalui aqiqahcentre.com di tanah haram mekah. Seperti orang mengantuk disorongkan bantal, begitulah keadaan saya. Betapa berat rindu ini untuk kembali berada di tanah haram menyebabkan saya teruskan hajat membuat korban di sana bersama aqiqahcentre.com. Alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh aqiqahcentre.com. Memaklumkan masa korban dilakukan, tempat dan menunjukkan video korban yang dilakukan telah menunjukkan pihak aqiqahcentre.com sangat memahami dan menjaga hati pelanggan. Semoga Allah memberi ganjaran berlipat ganda atas usaha aqiqahcentre.com. 5โญread more
Masliza Nor
Masliza Nor
2020-07-31T07:49:07+0000
Servis terbaik...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปAlhamdullilah,terima kasih kerana sempurna aqiqah untuk anak kami di tanah suci... Mekahโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธread more
Aziz Ajis
Aziz Ajis
2020-07-31T06:39:08+0000
alhamdulillah sudah selesai akikah putera kami...memang terbaik team Aqiqah centre.com
Azmawati Ismail
Azmawati Ismail
2020-07-31T05:06:42+0000
Alhamdullilah, memang mudah urusan aqiqah anak saya dibuat.. hanya gunakan link yang diberi untuk pendaftaran.. selepas... itu akan mendapat video aqiqah mengikut hari yang diberi.. keseluruhan bagi saya mudah & cepat.. Inshaallah akan buat lagi aqiqah pada masa akan datang..read more
Rosmiyati Rose's
Rosmiyati Rose's
2020-07-31T00:04:58+0000
Alhamdulillah.. terima kasih team Aqiqah Centre kerana menunaikan hajat Sy sekeluarga..๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
Nor Akmal
Nor Akmal
2020-07-30T21:32:01+0000
Syukur Alhamdulillah..Aqiqah anak sy telah di sempurnakan di Tanah Suci Mekah.Aminn.
Aini Aulia
Aini Aulia
2020-07-30T16:51:09+0000
Alhamdulillah.. Syukur..Aqiqah dapat dsempurnakan dtanah suci...Rezeki oyya @naura aafiyah..Melalui... @aqiqahcentredotcom.. Semua dpermudahkan..senang berurusan dgn pihak @aqiqahcentredotcomTeruja bila dapat video..tggu sijil je.. Semoga @aqiqahcentredotcom terus maju๐Ÿค— aamiin yra..read more
Bard Badrul Hisham
Bard Badrul Hisham
2020-07-30T16:47:58+0000
Terima kasih AqiqahCentre diatas kepercayaan di beri.
Mohd Syarif Rashid
Mohd Syarif Rashid
2020-07-30T11:32:59+0000
alhamdulillah semua berjalan lancar mudah Dan senang berurusan..๐Ÿ‘
Fida Izz Ziqri
Fida Izz Ziqri
2020-07-30T07:03:24+0000
Alhamdulillah.. Urusan Aqiqah mudah dan cepat.. Terima kasih AqiqahCentre.com telah memudahkan urusan kami.
Nor Azura Habsirun
Nor Azura Habsirun
2020-07-30T06:47:36+0000
Alhamdulillah..mudah,cepat & dipercayai serta diuruskan oleh badan professional
Mahani Mohamed
Mahani Mohamed
2020-07-30T06:01:24+0000
Alhamdulillah..urusan aqiqah yang mudah dilaksanakan melalui syarikat yang professional.
Mohamad Sufian Taurusz
Mohamad Sufian Taurusz
2020-07-30T05:51:52+0000
Alhamdulilah.. AqiqahCentre.com mudahkan urusan aqiqah 2 putera saya๐Ÿ‘
Ekin Kasim
Ekin Kasim
2020-07-30T03:02:04+0000
Alhamdulillah, tercapai akhirnya hasrat untuk aqiqahkan putera dan puteri kami. Proses yang sangat mudah dan cepat.... Video penyembelihan dan sijil juga disertakan buat tatapan kami. Terima kasih kpd AqiqahCentre. com kerana menyempurnakan hajat kami. Syukur atas segalanya....read more
Mohd Azreen Matlan
Mohd Azreen Matlan
2020-07-30T01:28:32+0000
Alhamdulillah tercapai sudah hasrat aqiqah anak....AqiqahCentre.com terbaik...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Azlan Jess Sid
Azlan Jess Sid
2020-07-30T00:50:52+0000
Alhamdulilah tertunai la suda hasrat @hajat aqiqah anak perempuan kmi d mekah ,pgurusan yg cepat,murah dan sngat... berbaloi dlm keadaan skrng ni susah nak buat kenduri ,terima kasih #aqiqahCenterComread more
Ros Permata
Ros Permata
2020-07-29T23:31:14+0000
AssalamAlhamduliallah AqiqahCentte.comtelah memberi khidmat dan kemudaham yang cemerlang dalam pengurusan Ibadah... Aqiqaj dn Korban.Semoga perkara ini diteruskambila-bila masa dan tahun hadapanTerima Kasih.read more
Sari Nursalam
Sari Nursalam
2020-07-29T23:10:40+0000
cara mudah tidak memeningkan kepala kita aqiqah d Aqiqah centre.com
Zainal Ahmad
Zainal Ahmad
2020-07-29T14:35:02+0000
Alhmdulillah urusan aqiqah twin kami sudah selesai dilaksanakan dgn bntuan aqiqah centre..terima kasih bnyk2 pihak... Aqiqah Centre..harga yg sangat berpatutan dan diyakini urusan proses penyembelihan dgn video semasa penyembelihan diberikan sbg bukti.read more
Ulwan Khairulaman
Ulwan Khairulaman
2020-07-29T14:31:59+0000
Alhamdulillah syukur telah selesai urusan aqiqah anak saya. mudah saja isi form online untuk maklumat aqiqah atau... qurban. dalam beberapa hari dapat video bukti sembelihan dan ukiran kayu nama peserta. dan yang paling saya suka adalah daging itu diagihkan di tanah suci mekah. aqiqah centre Trusted.Mudah.Cepatread more
NurulAisyah CheHusin
NurulAisyah CheHusin
2020-07-29T14:25:50+0000
Alhamdulillah syukur ya Allah,,dapat buat aqiqah anak di Tanah Suci Mekah dengan mewakilkan aqiqahcentre,,perkhidmatan... yang memuaskan,,terima kasih aqiqahcentreread more
Shahrul Sahidan
Shahrul Sahidan
2020-07-29T13:53:41+0000
Urusan Aqiqah/korban yg sangat mudah dan cepat.Proses hanya melibatkan 3-4 hari selepas pembayaran. pendaftaran... juga amat mudah boleh buat melalui online, whatsapp dan juga panggilan telefon.read more
Nurul Rahman
Nurul Rahman
2020-07-29T13:20:04+0000
Syukur Alhamdullilah selesai sudah, aqiqah buat anak perempuan kami.Mudah dan cepat berurusan dengan AqiqahCentre.com... dan disertakan juga video penyembelihan.Selesai sahaja urusan aqiqah, dalam masa 3-4hari kami terima sijil kayu yang sangat cantik untuk dijadikan kenangan.Harga yang mampu milik,dan dilakukan di Tanah Suci Mekah.read more
Ana Suhana
Ana Suhana
2020-07-29T12:50:30+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk puteri kami. alternatif terbaik untuk menjalankan ibadah aqiqah di musim PKP ini.... Segala urusan sangat mudah dan cepat. Video proses aqiqah juga diberi untuk makluman kami. secara keseluruhan kami sekeluarga sangat berpuas hati dan gembira. terima kasih Aqiqah Centre. Alhamdulillah.read more
Suhaili Smile
Suhaili Smile
2020-07-29T12:34:05+0000
Alhamdulillah...Selesai sudah urusan aqiqah untuk kedua orang anak lelaki saya.Video penyembelihan juga turut... disertakan.Terima kasih AqiqahCentre.com..Memang terbaik! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Šread more
Norzihan Ahmad Torky
Norzihan Ahmad Torky
2020-07-29T12:24:57+0000
Alhamdulillah syukur selesai sudah akikah buat anakanda tercinta. Terima kasih AqiqahCenter.com memudahkan urusan... kami, semua berjalan lancar ..bayar 25/7, 29/7 dah dapat video aqiqah. Highly recommended. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸread more
Bonda Danish
Bonda Danish
2020-07-29T12:06:02+0000
Alhamdulillah Aqiqah anak saya dapat dilaksanakan pada hari ke7(26/07/20) Disertakan dengan video penyembelihan dari... pihak Aqiqah center yang diberikan (29/07/20).. Terima kasih kerana memudahkan urusan kamiread more
Abdullah Abdul Rahman
Abdullah Abdul Rahman
2020-07-29T11:57:08+0000
alhamdullilah...pengurusan yang inshaAllah terbaik..teruskn khidmat anda..tq
Aziefahanim Jaar
Aziefahanim Jaar
2020-07-29T11:38:24+0000
Terbaik.. Cpat dan pantas
Nana Aduka
Nana Aduka
2020-07-29T11:33:23+0000
Alhamdulillah...t'capai hajat nak buat aqiqah utk anak lelaki saya.terima kasih aqiqah centre mudahkan urusan ibadah... aqiqah anak saya.mudah & cepat proses nya...read more
Norharlina Chick
Norharlina Chick
2020-07-29T11:05:19+0000
Alhamdulillah,trcapai hajat nk buat aqiqah....syukur alhamdulillah....mudahan amalan diterima....insyaaAllah aamiin ๐Ÿ˜Š
ู…ุญู…ุฏ ู‡ุงูŠุฒู…ุงู† ุญุงูƒูŠู… ุนุจุฏุงู„ู„ู‡
ู…ุญู…ุฏ ู‡ุงูŠุฒู…ุงู† ุญุงูƒูŠู… ุนุจุฏุงู„ู„ู‡
2020-07-29T10:41:36+0000
Syukur Alhamdulillah,,selesai urusan aqiqah anakanda Danial,,Recommended
Nur Aishah
Nur Aishah
2020-07-29T10:38:33+0000
alhamdulillah syukur telah selesai urusan aqiqah untuk putera sulungku yg berusia 18hari โคโคโคservice yg pantas dan... efisien dari aqiqahcentre..video sembelihan dihantar dalam beberapa hari selepas pembayaran..terima kasih aqiqahcentre telah menyempurnakan ibadah aqiqah untuk kami sekeluarga ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒread more
Adi Zaharri
Adi Zaharri
2020-07-29T10:38:11+0000
Alhamdulillah berjaya buat aqiqah untuk anak lelaki dan perempuan saya. Dapat video sembelihan kambing kat WhatsApp... ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝread more
Herry Vtec
Herry Vtec
2020-07-29T10:37:21+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk anak kami.. Syukur ke hadrat ilahi... Terima kasih Aqiqah Centre merealisasikan hajat... kami... Amin.read more
Smaria Suradi
Smaria Suradi
2020-07-29T10:26:26+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah dengan aqiqahcentre. com.. service mmg terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Zara Aneesa
Zara Aneesa
2020-07-29T10:22:52+0000
TERBAIK..Syukur Alhamdulillah.. Buat pembayaran pada 25hb Julai 2020. Pada 29hb Julai 2020 sudah dapat video bukti... penyembelihan kambing untuk aqiqah anak.. Mudah, cepat & jimat.. Sangat2 recomendedread more
Muhammad Fareed Mohamad
Muhammad Fareed Mohamad
2020-07-29T10:08:08+0000
Syukur Alhamdulillah, semalam Aqiqah Sofia Delisha selamat dikorbankan, Terima Kasih AqiqahCentre moga Allah S.W.T shj... yg dapat membalas budi baik tuan Aminn.Terima Kasih sekali lagi.read more
Lynn RusLi
Lynn RusLi
2020-07-29T08:11:58+0000
Alhmdulillah.. syukur.. sudah selesai aqiqah ank sy.. tercapai jgak nak aqiqah ank kat mekah... terima kasih... aqiqahcentre.com kerana memudahkan urusan kami..read more
Nor Syuhadaa Mohd Samsuddin
Nor Syuhadaa Mohd Samsuddin
2020-07-29T07:23:32+0000
Alhamdulillah. I am really satisfied with the service. They sent me the video of aqiqah process and let me know that... the aqiqah is done very well. Very highly recommended.read more
Mohd Aqil
Mohd Aqil
2020-07-29T06:43:36+0000
alhamdulillah selesai aqiqah bersama aqiqahcentre.com terbaikkk ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Hekayat Anis
Hekayat Anis
2020-07-29T05:02:55+0000
alhamdulillah tercapai impian ibu nak aqiqahkan abg dekat mekahโค๏ธ service yg mudah cepat dan telusโค๏ธ disediakan... bukti video penyembelihan dan nt akan dpt sijil berukiran kayuโค๏ธ x sabar nk dpt๐ŸŒน insha ALLAH utk kakak dan adik akan menyusul jugak โค๏ธ sangat berpuashati dengan aqiqah centre โค๏ธ salam perantau dari bumi Australia โค๏ธread more
Ain Mohamad
Ain Mohamad
2020-07-29T03:18:21+0000
Alhamdulillah. Harini genap seminggu anakku dilahirkan. Aqiqah pun dah dibuat melalui wakil Aqiqahcentre.com di Mekah... untuk disedekahkan kepada fakir miskin. Semoga Allah mudahkan urusan kita semua. Insha Allah aamin ๐Ÿคฒ๐Ÿฝread more
Nurain Nordan
Nurain Nordan
2020-07-29T02:37:03+0000
Alhamdullilah..Syukur..sudah selesai Aqiqah utk anak sy yg pertama.. semoga diberkati Dan dirahmati Allah...kerana... memudahkn urusan saya...perkhidmatan Aqiqah yg terbaik dgn harga yg bpatutan..Terima Kasih aqiqahcentre.com...โ˜บ๏ธread more
Athira Shafieqa
Athira Shafieqa
2020-07-29T02:16:01+0000
Alhamdulillah!! Dipermudahkan.. layanan baik.. syukur Ya Allah .. terima kasih sudi melayan karenah saya โค๏ธ
Farrah Naz
Farrah Naz
2020-07-29T02:09:20+0000
Alhamdulillah.. Sangat memudahkan
Zainurehan Mohamad
Zainurehan Mohamad
2020-07-29T02:03:09+0000
Alhamdulillah... .recommended.. fast responds... โญโญโญโญโญ
CtMaimunah Ct Maimunah
CtMaimunah Ct Maimunah
2020-07-29T01:53:06+0000
Alhamdullilah..selesai Aqiqah ank saya.T.ksih AqiqahCentre
Nur Az-Zahra
Nur Az-Zahra
2020-07-29T01:42:53+0000
Alhamdulillah syukur ke hadrat ILLAHI.. telah sempurna aqiqah anak... Terima kasih AqiqahCentre.Com servis yang sangat... cemerlang...read more
Muhammad Syukri Arif
Muhammad Syukri Arif
2020-07-29T00:29:35+0000
Alhamdulillah...Syukur ke hadrat Allah swt, di atas jutaan nikmat yg telah di kurniakan. Dengan berkat kemudahan yg... telah di sediakan oleh pihak Aqiqah Centre, segalanya menjadi mudah tanpa perlu bersusah atau bertungkus lumus untuk melakukan Ibadah Aqiqah untuk zuriat yg baru di lahikan. Jazakumullah Khairan Khatira buat seluruh warga kerja Aqiqah Centre.Com.read more
Murni Moon
Murni Moon
2020-07-29T00:29:01+0000
Alhamdulillah Syukur. Akhirnya niat dan terlaksana. Sungguh mudah dengan AqiqahCentre.com Mudah ,cepat, murah dan telus... dipercayai dan diyakini. Tahniah dan terima kasih AqiqahCentre.com. Semoga terus dirahmati Allah dan dipermudahkan urusan kalian. Amin ๐Ÿคฒread more
Sy Zali
Sy Zali
2020-07-28T23:30:26+0000
Syukur alhamdulillah.. Akhirnya terlaksana jua hajat dan niat kami buat aqiqah di Mekah untuk anak kami Muhammad Izz... Haziq bin Razali.. Terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami.. dengan perkhidmatan yang mudah, cepat dan diyakini dengan bukti penyembelihan lafaz niat nama anak.. memang terbaik..๐Ÿ‘๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸread more
Raja Rimba
Raja Rimba
2020-07-28T23:29:39+0000
Alhamdulillah, Aqiqahcentre.com sangat terpercaya dan pemudah cara.Semoga terus maju jaya.Sangat2 di rekomendasi... kan๐Ÿ˜๐Ÿ˜read more
Fiie Noris
Fiie Noris
2020-07-28T22:32:02+0000
Alhamdullilah selesai sudah aqiqah ank2 saya dari singapura..AQIQAH CENTRE.COM pilihan saya di masa ada... datang..Alhamdullilah..read more
Nur Seha
Nur Seha
2020-07-28T22:17:29+0000
alhamdulilah sangat mudah dengan Aqiqah centre.com
Rd Sari'ie
Rd Sari'ie
2020-07-28T16:16:29+0000
Alhamdulillah Syukur selesai sudah urusan Aqiqah buat Anakandaku Nur Zulaikha Bt Ardi yg diuruskan oleh pihak... AqiqahCentre.com semoga kita mendpt Manfaat dari setiap amalan yg baik...Aamiin Ya Rabbread more
Annie Masaripi
Annie Masaripi
2020-07-28T08:39:41+0000
Alhamdulillah... selesai Ibadah Aqiqah untuk anak perempuan bongsu kami..sangat mudah dan cepat..bukti video yang... jelas..Terima Kasih Aqiqah Centre.read more
Norlita Ahmad
Norlita Ahmad
2020-07-27T14:03:49+0000
Alhamdulilllah... Terima kasih pada Aqiqah centre Kerana menunaikan hajat saya utk buat Aqiqah anak saya. Segala urusan... sangat cepat & dipermudahan Allahread more
ุฒู…ุฑูŠ ุนุซู…ุงู†
ุฒู…ุฑูŠ ุนุซู…ุงู†
2020-07-27T13:41:55+0000
ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡Satu kaedah yg mudah & terbaik. Terima kasih AqiqahCentre.com.Semoga usaha murni ini berterusan &... mendapat sambutan yang tidak putus2read more
Mohd Naim Ady
Mohd Naim Ady
2020-07-27T13:32:21+0000
Syukur Alhamdulillah dan terima kasih kpd AqiqahCentre.com kerana telah menyempurnakan aqiqah buat anak perempuan saya.... Terima kasih atas perkhidmatan yg cepat dan terbaik dr AqiqahCentre.com.read more
Kang Ynwa
Kang Ynwa
2020-07-27T13:17:35+0000
Syukur Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak pertama kami ๐Ÿฅฐ.. Servis yg sangat baik, respon yg cepat dan... efficient.. Video yg disertakan sangat jelas.. Sangat recommended untuk semua yg ingin melakukan aqiqah.. Harga yg ditawarkan pun berbaloi.. Terima Kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan aqiqah anak kami ๐Ÿฅฐ....read more
Shahrezza Jeffry
Shahrezza Jeffry
2020-07-27T11:19:47+0000
Cepat, murah dan trusted ๐Ÿ‘๐Ÿป
Nur Syazlin
Nur Syazlin
2020-07-27T11:11:24+0000
Syukur Alhamdulillah dan terima kasih kerana telah menyempurnakan aqiqah anak perempuan sy.. Layanan baik..... Perkhidmatan mudah dan terbaik..read more
Adinda Eyra Sahmat
Adinda Eyra Sahmat
2020-07-27T09:44:37+0000
Alhamduilillah.. terlaksana jua hajat utk aqiqah anak sulung kami.. terima kasih AqiqahCentre.. terlalu cepat dan... pantas.. terima kasih ๐Ÿ˜read more
Ar Hs
Ar Hs
2020-07-27T09:36:35+0000
Syukur alhamdulillah dan terima kasih kepada @AqiqahCentre.com kerana telah menyempurnakan aqiqah anak lelaki... sy.Sangat mudah berurusan dengan AqiqahCentre. Perkhidmatan yg terbaik, whatsapp cepat respon, daftar terus dpt email, dan video aqiqah penyembelihan kambing telah dihantar dan sy sangat terharu bila mendengar nama anak dilafazkan aqiqah dengan begitu jelas. Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Azam Gen
Azam Gen
2020-07-27T08:23:47+0000
Allhamdulillah,sempurna sudah aqiqah utk ank perempuan sy..Sgt mudah berurusan dgn aqiqah center.com..Perkhidmatan... terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Aziemah Azmani
Aziemah Azmani
2020-07-27T07:32:43+0000
Alhamdulillah, selesai sudah akikah anak sy Muhammad Fahim bin Mohd Faiz. Tkasih memudahkan urusan pihak sy.. Senang,... cepat dan teratur..read more
Irwan Rauf
Irwan Rauf
2020-07-27T06:46:52+0000
Alhamdullillah. Mudah. Kemas. Teratur. Dan Yakin.
Marsila Justine Adolf
Marsila Justine Adolf
2020-07-27T06:11:08+0000
Alhamdulillah syukur.. Alfun Syukran kepada AqiqahCentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak saya Muhammad Al Faiq... bin Muhammad Al Furqan . Service yg sangat pantas & disertakan dengan video ketika aqiqah dilaksanakan tanah suci mekah...read more
RH-Aszda Yanty
RH-Aszda Yanty
2020-07-27T05:35:59+0000
ALHAMDULILLAH๐ŸคฒSyukur dipanjatkan kepada yg Maha Pengasih atas rezeki yg diberikan utk kami sempurnakan ibadah... Aqiqah utk ke semua permata hati kami.Doa kami agar binatang๐Ÿ yg di aqiqah dimasak dgn sedap dan diberi makan pada muslimin muslimat yg betul betul memerlukan makanan ketika ini di bumi Mekah. In shaa ALLAH. Semoga ibadah ini disempurnakan dgn peroleh keberkatan drpd ALLAH SWT walaupun kami tdk berpeluang utk makan daging tersebut.Terima kasih AqiqahCentre kerana menunaikan permintaan sy utk menunaikan ibadah ini pd hari Sayyidul Ayyam, 17 Julai 2020. Rezeki sy juga kerana menyambut hari ulang tahun kelahiran pd hari tersebut dan AqiqahCentre hanya menjalankan penyembelihan juga hanya di setiap Jumaat. Terima kasih juga kerana menunaikan permintaan sy utk menulis tarikh masihi dan di paparkan di setiap video penyembelihan. Alhamdulillah. Jazakallahu kairan katiran, AqiqahCentre.read more
Mohd Yusrizan Jalaludin
Mohd Yusrizan Jalaludin
2020-07-27T05:31:38+0000
alhamdulillah...semua urusan dipermudahkan..
Mohd Sharifuddin
Mohd Sharifuddin
2020-07-27T04:46:04+0000
Alhamdulillah..very organized and trusted.
Sbsisk Sbsksoi
Sbsisk Sbsksoi
2020-07-27T04:41:42+0000
Syukur alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak lelaki sy. Trima kasih xterhingga kpd team aqiqah centre sb memudahkan... urusan kami suami istri. Xsampai beberap hari sudah dpt video aqiqah dr team ni. Cepat sgt! Tinggal tunggu ukiran kayu je lagi.. apa apa pun service terbaik!read more
Elly Amaludin
Elly Amaludin
2020-07-27T04:41:19+0000
Sangat cepat, saya daftar hari khamis , hari ni da dapat video aqiqah anak. Syukur alhamdulillah. Tq aqiqah centre
Zamri Ramli
Zamri Ramli
2020-07-27T04:41:18+0000
AlhamdulillahTq AqiqahCentre.com
Nurul Farhana Nor Azman
Nurul Farhana Nor Azman
2020-07-27T04:26:10+0000
alhmdulilah..selesai jgk aqiqah anak llaki sy Umar Ghuffran..proses cepat dan pantas..alhmdulilah..trima ksih
Zatie Abd Halim
Zatie Abd Halim
2020-07-27T03:46:37+0000
Proses cepat & memudahkan.. lagi menjimatkan.. terima kasih aqiqahcentre.Com
Aiza Che'Ros
Aiza Che'Ros
2020-07-27T03:42:37+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak sy..senang & mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.com ni..sgt2 recommended utk org... yg mencari khidmat aqiqah anak.. TERBAIK!!! ๐Ÿ’ฏread more
Shah Mey
Shah Mey
2020-07-27T03:34:50+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk anak lelaki saya Sharif Aqeel Bin Mohd. Sharizi di Mekah. Terima Kasih... AqiqahCentre.com melaksanakan tangungjawab ini dengan sempurna๐Ÿ’๐Ÿ’read more
Mohd Ashraff Acap
Mohd Ashraff Acap
2020-07-27T03:30:01+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah anak saya..terima kasih kpd aqiqahcentre.com yg telah memberikan perkhidmatan yg baik..
Mohd Hafiz
Mohd Hafiz
2020-07-27T03:24:18+0000
Alhamdullilah selesai sudah aqiqah di mekah tuk anak perempuan sy.. Syukran aqiqah centre kerana memudahkan urusan... aqiqah...mmg terbaik.. ๐Ÿ˜˜read more
Suria Safiyya Aadam
Suria Safiyya Aadam
2020-07-27T03:16:27+0000
Terimakasih kepada pihak Aqiqah centre. Selesai sudah akikah anakanda saya .. dilaksanakan di mekah .. syukur padaNYA..... proses yg cepat dan dipercayai.. sesiapa yg ingin buat akikah. Rekomended dengan aqiqah centre.. terbaik..read more
Siti Sarah Bt Mansor
Siti Sarah Bt Mansor
2020-07-27T02:53:34+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah untuk anak perempuan sy, terima kasih aqiqah centre๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ recommended
Zeiana Shah
Zeiana Shah
2020-07-27T02:39:31+0000
Alhamdulillah... kali ke 2 buat aqiqah dgn aqiqah centre ni.. sgt mudah berurusan dan harga sangat berpatutan...
Kasmah Mardin
Kasmah Mardin
2020-07-27T02:27:11+0000
Alhamdulillah...rgster hari khamis, hari isnin da dpt vdeo smbelihan... Dgn bntuan dri pihak aqiqah centre ni dpt la... buat aqiqah ank dgn mudah dan jimat.... Sangat2 recommended..read more
Keizu Hazrie
Keizu Hazrie
2020-07-27T02:27:10+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk ank kembar kami.. mmg tbaek #AqiqahCentre.com..senang berurusan
Sharidzuan Salim
Sharidzuan Salim
2020-07-27T02:23:33+0000
Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah anak ke 3 kami..terima kasih aqiqahcentre.com krn memudahkan urusan kami..
Rahmah Aziz
Rahmah Aziz
2020-07-27T00:50:42+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak. dalam keadaan pandemic yang melanda seluruh dunia. bukan la alasan untuk tidak... melaksanakan aqiqah. terima kasih kerana memudahkan urusan aqiqah.read more
Mohd Fahim Jaafar
Mohd Fahim Jaafar
2020-07-27T00:31:49+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah dgn AqiqahCentre.com.
Mutia Shabiha
Mutia Shabiha
2020-07-26T04:14:20+0000
alhamdulillah... rezeki baby dapat buat aqiqah di mekah... terima kasih @aqiqahcentre.com memudahkan urusan saya..
Tajul Ariff Bin Mohammad
Tajul Ariff Bin Mohammad
2020-07-26T00:17:02+0000
Cepat. Pantas. Mudah berurusan. Dipercayai.
Muharram Zain
Muharram Zain
2020-07-26T00:14:00+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah baby boys MMAM.. dpt sijil ukiran kayu yg sangat cantik & fantastic.. Semoga baby boy jd... anak yg soleh berjaya di dunia & akhirat..Aamiin.. Semoga AqiqahCentre.com bertambah maju juga..Syukran Jzkk..๐Ÿ‘๐Ÿ˜read more
Ridz Ishak
Ridz Ishak
2020-07-25T16:19:28+0000
alhamdulillah.. aqiqah untuk 2 org anak saya.. moga di berkati Allah swt
Mohd Ian Shazni
Mohd Ian Shazni
2020-07-25T09:10:41+0000
Laju..Terbaik..Alhamdulillah
Che Din
Che Din
2020-07-25T09:02:02+0000
Alhamdulillah...semua terbaik...
Aswan Alidaud
Aswan Alidaud
2020-07-25T03:59:41+0000
Alhamdulillah..selesai Aqiqah utk anak bongsu kami Nurul Ramadhani...tq AqiqahCentre.com
Muhamad Firdaus Bin Zainol
Muhamad Firdaus Bin Zainol
2020-07-25T00:08:41+0000
alhamdulillah selesai aqiqah ank sy,mudah dan cepat,terima kasih aqiqah center
Arezizie Ferdausey
Arezizie Ferdausey
2020-07-24T18:22:06+0000
Alhamdulillah... selesai Ibadah Aqiqah untuk anak sy...sangat mudah dan cepat lagiยฒ diwaktu PKP ni..Terima Kasih... Aqiqah Centre.read more
Hairool Deen
Hairool Deen
2020-07-24T16:49:50+0000
Alhamdulillah..ibadah aqiqah untuk anak saya berjaya di laksanakan melalui aqiqahcentre.com ini..mudah,murah dan di... laksanakan dengan kadar segera..terima kasih Allah..terima kasih aqiqahcentre.com..read more
Syazliana Shabudin
Syazliana Shabudin
2020-07-24T16:48:55+0000
Alhamdulillah... selesai urusan akikah ank.. disempurnakn segala urusan kami... mudah n cepat... sgt2 berpuas hati..... insyaAllah lpas ni blh laksanakn korban pulak.... terima kasih aqiqahcentre.com...read more
Zaharah Yusof
Zaharah Yusof
2020-07-24T14:36:14+0000
Alhamdulillah.. Ibadah aqiqah keluarga saya disempurnakan dgn cepat & mudah. Daftar hari rabu (22/7/20) hari jumaat... (24/7/20) dah dpt video penyembelihan dari pihak AqiqahCentre. Memang memuaskan.. Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Šread more
Azrin Soyabin
Azrin Soyabin
2020-07-24T13:59:58+0000
Syukur Alhamdulillah..akhirnya terlaksana jua hajat & niat kami buat aqiqah untuk puteri kami..terima kasih... AqiqahCentre.com ats servis yg diberikn..juga mudahkn segala urusan kami..read more
Muhammad Solehuddin
Muhammad Solehuddin
2020-07-24T13:50:18+0000
Alhamdulillah urusan aqiqah puteri kami Nur Aisyah Aqila Muhammad Solehuddin telah selesai dilaksanakan oleh... AqiqahCentre.comLama dah rancang nak buat aqiqah untuk anak, tapi bila tegok harga dipasaran yg agak mahal fikir nanti dulu lah. Sehinggalah ternampak iklan @AqiqahCentre.com wahhh ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ hrga mampu milik, feedback dari customer pun bagus ๐Ÿ‘๐Ÿ‘siap dpt sijil kayu lg. Yang menariknya tentang @AqiqahCentre.com video bukti sembelihan aqiqah akan dihantar kepada customer & dipercayai. Recommended kpd korang yg ada perancangan nk buat aqiqah or qurban boleh visit ig or fb @AqiqahCentre.comTerima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan urusan aqiqah puteri kami. Smoga kalian terus berjaya & dilimpahkan rezeki yg berlipat ganda. Amin..โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธread more
Muhamad Ibrizam
Muhamad Ibrizam
2020-07-24T13:48:06+0000
Alhamdulillah semasa dlm PKPP ni dpt juga melakukan ibadah aqiqah utk anak saya melalui AqiqahCentre.com dan cara... berurusan pon mudah. Bukti sembelihan diterima dlm 2 atau 3 selepas pendaftaran. Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Mohd Syafiq
Mohd Syafiq
2020-07-24T12:42:36+0000
Terima Kasih Aqiqahcentre kerana telah memberikan perkhidmatan aqiqah ini.sangat sangat disyorkan kepada semua.Cepat... mudah dan dipercayai..read more
Amer Harry
Amer Harry
2020-07-24T11:21:41+0000
Syukur kepada Allah SWT kerana dengan limpah kurnianya dapat saya laksanakan Aqiqah untuk anak baru saya. Untuk... makluman semua dengan AqiqahCentre.com semuanya menjadi mudah dan cepat serta jujur dan amanah. Untuk sesiapa yang ingin membuat Aqiqah seawal 7 hari (Sunnah) selepas kelahiran pun tiada masalah. Yang paling best dapat video aktiviti Aqiqah dan juga sijil penyertaan yang lain dari biasa diperbuat daripada kayu. Terima kasih kepada pihak AqiqahCentre.com. Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Adeq Yana IZa
Adeq Yana IZa
2020-07-24T10:46:43+0000
alhamdulilah selesai dh akikah my gegirl.. sangat mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Anuar Manap
Anuar Manap
2020-07-24T10:00:09+0000
alhamdullilah selesai aqiqah anak, senang berurusan dengan aqiqahCentre.com cepat dan pantas, berapa Hari sahaja dah... terima video.read more
Dinda Abdul Malek
Dinda Abdul Malek
2020-07-24T09:13:50+0000
Syukur Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk anak lelaki saya,sangat2 mudah dan cepat berurusan dgn AqiqahCentre.com..... semua urusan kami dipermudahkan,terima kasih AqiqahCentre.com utk servis yg terbaik ๐Ÿ‘read more
Nisa Hashim
Nisa Hashim
2020-07-24T08:50:38+0000
Alhamdullillah Syukur ke hadrat illahi...mudah, cepat Dan puas hati.. terima kasih aqiqahcentre.com.. pemudah Cara utk... kami menjalani proses aqiqah utk ank kami...read more
Farah Rodzai
Farah Rodzai
2020-07-24T08:26:26+0000
Alhamdulillah, sangat mudah & cepat dalam urusan aqiqah anak lelaki saya... Terima kasih pihak Aqiqah Centre untuk... servis yang terbaik.read more
Sue Riek Bed
Sue Riek Bed
2020-07-24T08:17:59+0000
Alhamdulillah. Mudahnya urusan dgn AqiqahCentre.com. Niat utk akikahkan anak lelaki saya sudah pun selesai. Pengurusan... yg cepat & mudah. Hari rabu saya register (22/7/20) & Alhamdulillah hari jumaat (24/7/20) sudah dpt video penyembelihan dari pihak AqiqahCentre ๐Ÿ‘ Terima kasih permudahkan urusan akikah utk anak saya ๐Ÿ˜Šread more
Azizah Zah
Azizah Zah
2020-07-24T08:03:07+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak perempuan saya... Hari selasa bayar, Jumaat pagi dah terima video sembelihan. Terima... Kasih diucapkan pada pihak aqiqahcentre.comread more
Iza Dzulkifley
Iza Dzulkifley
2020-07-24T08:01:59+0000
Alhamdulillah... Dengan ibadah aqiqah dari AqiqahCentre.com sangat senang dan mudah... Terima Kasih banyak2...
Nur Feisyah Nfa
Nur Feisyah Nfa
2020-07-24T07:31:34+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak. Mudah dan service yg baik & cepat.
Chik Nanie
Chik Nanie
2020-07-24T06:40:43+0000
sangat senang...mudah....alhamdulilah... Syukur sgt2...
John Xray
John Xray
2020-07-24T03:22:56+0000
alhamdulillah...selesai aqiqah untuk anak perempuan saya...terima kasih diucapkn kepada pihak AqiqahCentre.com.
Azimah Alias
Azimah Alias
2020-07-24T01:59:22+0000
Alhamdulillah...sgt cpt berurusan dgn phk aqiqahcentre...ari slasa byr...rabu dh buat...pg ni jumaat dh dpt video... sembelihan๐Ÿ˜˜read more
Azraf Mohamad Ayub Han
Azraf Mohamad Ayub Han
2020-07-24T01:57:12+0000
Mudah dan Cepat. Alhamdulillah
Al-addammujahidin Dollah
Al-addammujahidin Dollah
2020-07-24T01:41:05+0000
Syukur alhamdulillah,dengan Ada wakil aqiqah centtre ini Saya Dapat menunaikn ibadah aqiqah anak Saya.. ribuan terima... kaseh kepada aqiqah centre..read more
Wak Tun
Wak Tun
2020-07-24T00:57:34+0000
Alhamdullilah dipermudahkan urusan aqiqah untuk anak lelaki saya. Servis terbaik dan dipercayai. Semoga pihak... aqiqahcentre dapat meneruskan usaha murni ini khususnya pada umat Islam di Malaysia dalam menjalankan ibadah qurban dan aqiqah. ๐Ÿ‘read more
Juliana Abd Rahman
Juliana Abd Rahman
2020-07-24T00:40:03+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki kedua saya..servis terbaik. teruskan usaha murni ini..
Pettri Hj Muez
Pettri Hj Muez
2020-07-23T22:03:33+0000
alhamdullilah very smooth and easy way, trusted and honest.yang penting buat lah aqiqah anak itu ikut kemampuan inshaa... allah apa pun caranya Allah sentiasa permudahkan aminread more
Aziey Nazira Azieyra
Aziey Nazira Azieyra
2020-07-23T11:51:56+0000
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah buat putera saya. Terima kasih AqiqahCenter. Com kerana telah memudahkan urusan... saya. Servis tip top. Recomended.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Mohammad Noh Pahirah
Mohammad Noh Pahirah
2020-07-23T09:03:58+0000
Alhamdulillah... mudah dan murah dengan aqiqah centre. Respon terbaik. Recomended.
OraNge GuRlz
OraNge GuRlz
2020-07-23T04:01:26+0000
Alhamdulillah syukur sangat2 kerana aqiqah anak saya disempurnakan dengan mudah dan selamat dengan adanya... AqiqahCentre.com ni.Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.read more
Aleyza Missally
Aleyza Missally
2020-07-23T03:46:32+0000
๐Ÿคฒalhamdulilah aqiqahcentretelah pun menunaikan hajat sayauntuk buat aqiqah anak2 saya..๐Ÿฅฐsangat boleh... dipercayaijangan ada sifat curiga.. untuk berbuat baik.. niat baik je untuk anak2 insyallah allah permudakan๐Ÿ•‹..mommy2 daddy2 blh sgt buat je kan aqiqahcentre senang dan mudahi recommed di(aqiqahcemtre๐Ÿ‘)๐Ÿ•Œread more
Adib Jasmin
Adib Jasmin
2020-07-23T03:46:00+0000
Alhamdulillah. Selesai untuk dua puteri saya. Response yang diberikan sangat cepat. Aqiqah pun lebih awal dari yang... saya jangka. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Terima kasih memudahkan urusan kami. Somoga urusan AqiqahCentre.Com dipermudahkan juga. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿคฉ tak sabar nak tunggu Sijil Premium turead more
Norfazira Zaiddi
Norfazira Zaiddi
2020-07-23T03:21:35+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk anak perempuan saya. memang recommend untuk siapa yg nak buat aqiqah untuk... anak/diri sendiri. jimat masa dan wang. servis pun TERBAIKK!!! ๐Ÿ‘read more
Haslin Azman
Haslin Azman
2020-07-23T03:01:14+0000
alhamdulillah syukur dengan izinNya lepas hajat kami membuat aqiqah untuk 4 orang anak2, terima kasih atas pencerahan &... service pihak aqiqah centre, banyak membantu service memang terbaik, 3 hari selepas daftar terus dapat video penyembelihan, selang 3 hari dapat dah sijil berukiran kayu, syukur anak2 pun suka dapat sijil, moga Allah membalas jasa baik pihak aqiqah centre dapat sempurnakan ibadah aqiqah di tanah suci Mekah, Subhanallah..moga ibadah kami diterima oleh Nya..Pada yang nak membuat aqiqah dalam masa PKP boleh rujuk aqiqah.com service memang tip top..syukranread more
Riayanti Limijo
Riayanti Limijo
2020-07-23T02:45:21+0000
Alhamdulillah Aqiqah dan Qurban yang dapat membantu menyempurnakan hajat umat islam malaysia dengan lancar dan telus .... ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธread more
Syed Abdul Hamid Syed
Syed Abdul Hamid Syed
2020-07-23T02:37:01+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah untuk puteri sulung saya.. Terima kasih AqiqahCenter. com....kerana memudahkan urusan..
Ahmad Yusri
Ahmad Yusri
2020-07-22T23:03:18+0000
Alhamdulillah selesai. Cepat dan memudahkan.
Mie Lia
Mie Lia
2020-07-22T17:39:20+0000
Alhamdulillah boleh dipercayai,service yg bagus dan semoga Aqiqah centre di permudahkan urusan