Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
25,000 PELANGGAN"

google review
AqiqahCentre.com
5.0
Based on 1586 reviews
Faz Athirah
Faz Athirah
21:26 17 Apr 21
Alhamdulillah..AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami dimasa COVID melanda...respond yang tersgt pantas dan mesra..Selesai akikah kan anak pd 1Ramadhan haritu...Terima kasih AqiqahCentre.com..
Muhamad Izzat Md Noh
Muhamad Izzat Md Noh
17:04 17 Apr 21
Sangat mudah berurusan dan sangat responsive serta on-time. Overall recommended service.
si mzm
si mzm
16:33 17 Apr 21
Alhamdulillah..urusan aqiqah anak saya telah selamat diurus & dilaksanakan oleh pihak aqiqahcentre.Terima kasih bagi pihak kami kerana telah melaksanakn tanggungjawab ini dengan sempurna... ❤️read more
Ismail Ab Rahim
Ismail Ab Rahim
15:35 17 Apr 21
Alhamdulillah, cepat dan mudah.
RosNIeZa BUJANG
RosNIeZa BUJANG
04:46 17 Apr 21
Proses order dan payment hingga ke hari Aqiqah dilaksanakan amat bagus dan cepat. Hanya certificate tu tak berapa in good quality. Ada kesan hitam pada bahagian stand tu dan Kayu nya terkupik sedikit.
Muha Mmad
Muha Mmad
03:12 17 Apr 21
SYUKUR ALHAMDULILLAH TERIMA KASIH KEPADA AQIQAH CENTRE
Amirah Bazilah
Amirah Bazilah
01:35 17 Apr 21
Alhamdulillah senang berurusan dgn aqiqah centre ni🥰
crepton aha
crepton aha
22:44 16 Apr 21
trusted and good service..Alhamdulillah settle aqiqah
Anna Sulaiman
Anna Sulaiman
22:22 16 Apr 21
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah anak melalui aqiqah.centre.
Rohaini Lobudai
Rohaini Lobudai
20:21 16 Apr 21
Alhamdulillah....Ini kali ketiga buat aqiqah melalui agen ini utk anak kmi yg ketiga. Sgt berpuas hati
Mohd Razif
Mohd Razif
19:25 16 Apr 21
Assalamualaikum.. Alhamdulillah..saya sangat berpuashati dengan aqidah yang dilakukan oleh AqiqahCentre.com..semoga yang terlibat senantiasa mendapat keberkatan daripada Allah SWT.. aamiin yaa robbal... alamiin.read more
Izzat Omar
Izzat Omar
19:02 16 Apr 21
Alhamdulillah,Memudahkan urusan (online),Dipercayai (video).Terima Kasih AqiqahCentre
Mohamad Zaidi Ismail
Mohamad Zaidi Ismail
18:20 16 Apr 21
Terbaik, mudah dan pantas!
Khairul Anuar
Khairul Anuar
18:11 16 Apr 21
Alhamdulillah dan ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak AqiqahCentre.com kerana telah melakukan tanggungjawap dengan penuh telus dan amanah dalam melakukan ibadah aqiqah bagi anak saya. Saya... sangat berpuas hati dengan kemudahan yang disediakan oleh pihak AqiqahCentre.com dalam menyediakan platform yang senang untuk digunakan dan difahami oleh ibu bapa yang ingin melakukan ibadah aqiqah dan qurban bagi anak-anak mereka.read more
emylia Ziana
emylia Ziana
16:57 16 Apr 21
Assalammualaikum...Alhamdulillah,syukur niat untuk melaksanakan aqiqah anak sy dipermudahkan.lebih teruja dpt pilih tarikh yg dikehendaki,sy pilih 1ramadhan untuk aqiqah anak sy.terima kasih Aqiqah... centre.com memudahkan urusan sy.Terbaik Aqiqah centre dapat memudahkan urusan&proses lebih cepat serta harga mampu milik,lebih2 lagi kita hidup dgn norma bahru dengan adaye pengurusan aqiqah&qurban dr pihak yg amanah serta bertanggungjawab dapat merealisasikan niat yg dipinta. Semoga pihak Aqiqah centre lebih berkembang dgn jayanya.Terima kasih pihak Aqiqah centre,semoga Allah membalas jasa baik pihak anda..terima kasih sekali lagi.read more
AbrarBoy ‘RoaR’mood
AbrarBoy ‘RoaR’mood
15:31 16 Apr 21
Mudah berurusan,tq kru aqiqahcentre..
boysyasya boy pomin
boysyasya boy pomin
15:27 16 Apr 21
alhamdulillah selesai aqiqah anak sy.ribuan terima kasih sy ucapkan kepada pehak AqiqahCentre.com
Norlela Ibrahim
Norlela Ibrahim
10:45 16 Apr 21
Alhamdulillah, Aqiqahcenter telah membantu saya dlm melaksanakan aqiqah utk anak2 saya. Maklumbalas sangat cepat diterima. Semoga Aqiqah center terus majujaya.
shahril aswad
shahril aswad
06:42 16 Apr 21
Alhamdulillah.. Urusan akikah cepat dan mudah, hanya mengambil masa satu hari sahaja.. Terbaik AqiqahCentre.com..
NURASHIKIN IHSAN FS, UTM
NURASHIKIN IHSAN FS, UTM
05:41 16 Apr 21
Alhamdulillah segala puji bagi Allah atas rezeki dan peluang saya dapat melaksanakan aqiqah bagi putera bongsu kesayangan saya pada 1 Ramadan 1442H, 13 April 2021 tahun ini. Urusan dan proses... tempahan yang sangat mudah dan pantas secara atas talian, saya tempah pada 11 April untuk melaksanakan aqiqah pada 13 April. Alhamdulillah, perkhidmatan yang sangat effisien dan teratur. Pihak pengurusan menghantar sms pertama menyatakan confirmation pembayaran, sms kedua sms me maklumkan bahawa aqiqah akan di jalan pada sekian hari sekitar jam 3 pm - 5 pm. Bukan sekadar itu, rakaman video diberi kan tepat 2 hari bekerja selepas aqiqah dilaksanakan. Secara keseluruhannya saya sangat berpuas hati dan bersyukur atas perkhidmatan dan kemudahan aqiqah yang ditawarkan oleh aqiqahcentre.com. Alhamdulillah dan terima kasih.read more
hassan din
hassan din
04:48 16 Apr 21
Alhamdulillah segalanya selesai dengan cepat dan mudah...
ZAIDI OMAR
ZAIDI OMAR
02:38 16 Apr 21
Alhamdulillah semua nya sudah selesai.. Service terbaik
Hanif Sulaiman
Hanif Sulaiman
02:29 16 Apr 21
Terbaik mudah cepat dan pantas...terima kasih memudahkan urusan kami sekeluarga,alhamdulillah
Siti Nurulain Ahmad Kamal
Siti Nurulain Ahmad Kamal
02:27 16 Apr 21
Alhamdulillah syukur. Dipermudahkan segala urusan nya. Terima kasih.
Nazrun Nizam
Nazrun Nizam
02:20 16 Apr 21
Sangat memudahkan urusan aqiqah di waktu2 covid sekarang ni. urusan pendaftaran & pembayaran sangat senang. bila dah buat bayaran, pihak aqiqahcentre akan hantar notification berkenaan aqiqah kita,... dan dapat video sebagai bukti aqiqah telah dijalankan. sangat sangat berpuas hati.read more
Akmal Hafiz
Akmal Hafiz
01:32 16 Apr 21
Tuntutan aqiqah untuk si kecil kini lebih mudah dan sangat murah.Alhamdulillah
nuriedayu Hamidun
nuriedayu Hamidun
01:24 16 Apr 21
alhamdulilah selesai akikah, next nk buat ibadah korban pula... team aqiqah yg cepat, yakin syukur alhamdulillah..terima kasih
saya MoRah
saya MoRah
00:42 16 Apr 21
Alhamdulillah, selesai aqiqah 2 org anak sy. Urusan yg sangat cemerlang, Smoga ibadah aqiqah kita semua diterima ALLAH SWT.. Tahniah Aqiqah Centre
Man A
Man A
00:20 16 Apr 21
Perkhidmatan yang amat baik.
Nazreen Yusof
Nazreen Yusof
00:20 16 Apr 21
Good services! Specialnya kita boleh pilih tarikh yang kita nak 👏🏻
Teacher Bella
Teacher Bella
23:36 15 Apr 21
Tq aqiqah centre memudahkan urusan aqiqah anak2 sy. 😃 Alhamdulillah. Terbaik👍
Shahriza Mohd Noor
Shahriza Mohd Noor
23:17 15 Apr 21
Alhamdulillah, selesai jua aqiqah buat puteri mama #AisyahZulaikha. Terima kasih #AqiqahCentre . Dalam kesukaran menghadapi zaman covid, ada cara lain yang memudahkan kita melaksanakan tanggungjawab.
pijie pg
pijie pg
22:29 15 Apr 21
All are completely perfect
Nur Keysha Aqilah
Nur Keysha Aqilah
21:29 15 Apr 21
Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan pengendalian Aqiqah center. Syukur2
idris isak
idris isak
16:19 15 Apr 21
Alhamdulillah..syukur terima kasih sy ucapkan kepada aqiqahcentre yg telah memudahkan urusan aqiqah anak kami..Syahid Yusuf bin Idris.. sgt berpuas hati..insyaAllah akan menggunakan perkhidmatan yg... sama utk anak seterusnya..read more
Hidayah Nur
Hidayah Nur
16:01 15 Apr 21
Alhamdulillah terlaksana jua aqiqah anakku di dalam bulan ramadhan yang penuh barakah.. Semoga segalanya dipermudahkan untuk aqiqahcentre.com
Hairol Nazri Musa
Hairol Nazri Musa
15:12 15 Apr 21
sungguh menyenangkan, urusan pun mudah..
amirrudin Abd. Razak
amirrudin Abd. Razak
15:05 15 Apr 21
Urusan yg mudah dan amat dipercayai dengan bukti video sembelihan beserta sijil penyertaan dalam ibadah aqiqah ini.syukran jazilan....
ahmad asjad
ahmad asjad
14:48 15 Apr 21
terbaik aqiqahcentre..servis yang mudah, pantas dan memuaskan hati..bagi sesiapa yang belum melaksanakan aqiqah untuk anak anda boleh terus hubungi mereka..saya pasti anda akan berpuas hati... juga..moga allah permudahkan segala urusan..read more
Nik Mohd Syafik Md Salleh
Nik Mohd Syafik Md Salleh
14:44 15 Apr 21
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak dgn AqiqahCentre..cepat, mudah & murah..Terima kasih AqiqahCentre
Fasihah Kadir
Fasihah Kadir
14:42 15 Apr 21
Alhamdulillah.. servis yg terbaik.. mudah dan selamat.. tak salah kami memilih perkhidmatan ni.. Terima kasih 😊😊
derms ss
derms ss
14:32 15 Apr 21
Alhamdulillah syukur 🤲🏻 Niat kami tercapai utk buat aqiqah anak. Servis yg sangat bagus in sha Allah..berpuas hati..🥰 terima kasih aqiqah centre.
chepah ila
chepah ila
14:20 15 Apr 21
Alhamdulillah, syukur pada Ya Bariq. Segala urusan aqiqah dipermudahkan. Terima kasih Aqiqah Centre. Semoga usaha kalian sentiasa dirahmati dan diberkati Allah swt.
Muhdaliff 1953
Muhdaliff 1953
14:19 15 Apr 21
Alhamdulillah...Terima kasih AqiqahCentre
Igalaxy Huawei
Igalaxy Huawei
14:15 15 Apr 21
Alhamdulillah lega sgt sgt niat da lepas utk buatkan aqiqah utk ank ank.. Tgu lg 1turn utk ank bongsu lps ni inshallah.. Paling rekemen buat dgn aqiqahcentre ni, mudah.. Boleh buat mlalui online dll..
Shah Paka
Shah Paka
13:59 15 Apr 21
Dipercayai tepati janji yang dikehendaki tarikh sembelihan. .cepat info dan tepat diperolehi dari AqiqahCentre.Com.Alhamdulillah...Syukran...
Wan Asril
Wan Asril
13:26 15 Apr 21
Mudah dan blh dipercayai.
ptry syaafqa
ptry syaafqa
13:14 15 Apr 21
Alhamdulillah selesai semuanya. Service semua bagus& memudahkan kerja untuk ibubapa lagi2 pada musim covid ni. Memang recommended 👍🏻 Thankyou aqiqahcentre 😍
Syazatul Syamimi
Syazatul Syamimi
13:05 15 Apr 21
Alhamdulillah dengan adanya AqiqahCentre.com, aqiqah anak saya telah selesai dilaksanakan... Saya sangat berpuas hati... Terima kasih AqiqahCentre.com..
aida Mokhtar
aida Mokhtar
13:04 15 Apr 21
Alhamdulillah,senang sgt berurusan dgn aqiqahCentre..very trusted! Hari aqiqah belum lagi,sijil kayu tu dh sampai..hari kejadian dpt update dh.. alhamdulillah..sgt recommended!
nik zaquan
nik zaquan
12:59 15 Apr 21
Mudah dan senang. Time² covid ini tindakan terbaik utk aqiqah anak. Islam memudahkan. Syukur atas perkhidmatan pihak aqiqahcentre.com. moga allah terima ibadah aqiqah ini. Aminnn
Wan Misha
Wan Misha
12:50 15 Apr 21
Alhamdulillah terlaksana sebahagian Aqiqah untuk 2 org anak lelaki saya di Mekah.. Syukur.. Insyaallah sy akan buat sebahagian lagi lepas ni... Terima kasih Aqiqah centre kerana memudahkan urusan... Aqiqah anak² sy.. Servis terbaik, respon yg memuaskan.. Tak rugi join Aqiqah centre...😊 Jimat masa, cepat 💜recommended sangat²..read more
Malina Ina
Malina Ina
12:46 15 Apr 21
saya sangat berpuas hati dan berterima kasih kepada pihak aqiqah centre kerana memudahkan amal jariah saya
norHafis Anuar
norHafis Anuar
12:36 15 Apr 21
AssalammualaikumTerima kasih AqiqahCentre dengan perkhidmatan yang mudah, cepat dan terbaik.
Fendy Afandi
Fendy Afandi
12:31 15 Apr 21
Recomended👍👍👍👍👍
SITI AISHAH RAHMAT
SITI AISHAH RAHMAT
06:31 15 Apr 21
Alhamdulillah ~Done aqiqah for my hero ~Very responsive and highly recommended √I will definitely be back for their service if there's a next time for me ~Thank you Aqiqah centre.💕I... will happy use for this agency.Mudah murah makkah👍read more
nur ain
nur ain
04:18 15 Apr 21
Terima kasih kerana memudahkan urusan akikah anak kami. Insyaallah akak repeat untuk anak perempuan pulak.
Ira Mohamed
Ira Mohamed
01:56 15 Apr 21
Alhamdulillah, terima kasih kepada aqiqah centre yang memberi peluang untuk saya aqiqahkan anak di Mekah. Sangat mudah & sangat murah.
Next Reviews

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3. Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 3 minggu.

Dijangka akan ada kelewatan penghantaran di pihak
courier sepanjang PKP.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. Hanya jadual ibadah aqiqah/qurban sahaja dikurangkan setiap bulan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tapi tidak mempunyai bajet yang tinggi.

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa, +6010-8400 803 (Call/Whatsapp)
2. Ustazah Laila, +6018-353 4803 (Call/Whatsapp)

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(Selain cuti Umum)
9:30 am- 3:30 pm

Hotline :
010-8400803

018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGiC)

Blok 3730, Persiaran APEC
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan