Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
25,000 PELANGGAN"

google review
AqiqahCentre.com
5.0
Based on 3036 reviews
Hamdan Nur
Hamdan Nur
11:06 16 Jun 21
Terima kasih kerana hajat kami dgn cekap dan cepat
hafizi alias
hafizi alias
10:58 16 Jun 21
Terima kasih Aqiqahcentre.com kerana membantu dlm proses aqiqah bg anak saya. mudah,murah dan meyakinkan.InshaAllah saya akan berkongsi tentang Aqiqahcentre.com dengan rakan2 dan saudara mara saya.
Intan Syameera
Intan Syameera
10:56 16 Jun 21
Alhamdulillah dapar tunaikan niat aqiqah untuk cucu dgn servis yang bagus dari Agensi qiqah Centre.. Sangat berpuas hati dgn layanan yang baik, dan inshallah ada rezeki boleh contact Agensi Aqiqah... Centre lagi.read more
Zairisma Isma
Zairisma Isma
10:38 16 Jun 21
Alhamdulillah. terima kasih kepada aqiqah centre.com 👍🏻✨
Azami Kamarudin
Azami Kamarudin
07:38 16 Jun 21
Alhamdulillah, Aqiqah Centre melakukan aqiqah utk anak2 saya dgn kaedah yg efisien. Tahniah!
kamel tahir
kamel tahir
07:22 16 Jun 21
Alhamdulillah...🤲🏻🤲🏻 done aqiqah for my twin daugthers. Very recommended during pendemic now. Fast and good service. Thanks
Maizatul Akmar Eshak
Maizatul Akmar Eshak
07:13 16 Jun 21
Mudah, cepat, sangat teratur, video disediakan. Sangat dipercayai.
Rosdi Juhari
Rosdi Juhari
07:03 16 Jun 21
Alhamdulillah,terima kasih aqiqahCenter kerana membantu melaksanakan aqiqah saya dgn mudah.semoga aqiqahCenter terus maju
Ayue Ghaffar
Ayue Ghaffar
06:43 16 Jun 21
Sangat berpuas hati buat aqiqah dgn @aqiqahcentre..Proses pun sgt cepat...Alhamdullilah...Terima kasih aqiqahcentre...🤗🤗
Shaharudin Caa
Shaharudin Caa
06:42 16 Jun 21
Aqiqah Centre.com memang terbaik........
Met Met
Met Met
06:39 16 Jun 21
Terima kasih aqiqah centre..
wan shuk
wan shuk
02:16 16 Jun 21
Proses yang mudah dan cepat
Norhishammudin Mohamed
Norhishammudin Mohamed
23:00 15 Jun 21
Perkhidmatan yang terbaik dan cekap. Mudah untuk berurusan dengan staf yang mesra pelanggan. Terima kasih Aqiqah Centre kerana telah memudahkan dan membantu saya dalam melaksanakan Aqiqah untuk anak... saya. Kepada sesiapa yang ingin menunaikan Aqiqah untuk anak2 pilihlah Aqiqah Centre. Saya sudah, anda bila lagi....😊😊😊😊😊read more
Fazilah Baharom
Fazilah Baharom
13:23 15 Jun 21
Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan, aqiqah dijalankan dengan sempurna ditanah suci mekah nama anak jelas disebut. Terima kasih aqiqahcenter. com service yang sangat... cepat👍read more
syarull illya a latif
syarull illya a latif
12:30 15 Jun 21
Alhamdulillah. Terbaik. Video aqiqah diberikan .
Firdaus Zainordin
Firdaus Zainordin
17:51 14 Jun 21
Alhamdulillah, all praise to Allah 😇 Finally, i completed my responsibilities as a father. Thank you so much to Aqiqah centre for making this happen. 2 magic words for you, trust and... reliable. To all muslims out there, Aqiqah centre always there for you. Visit aqiqahcentre.com for more details.read more
Izzah Abd Malik
Izzah Abd Malik
15:57 14 Jun 21
Was sceptical at first but reading lots of good review and current pandemic made me decided to go for it for my second child. The form is very easy to understand and shortly after submitting, I... received email. During the day of aqiqah on my chosen date, received sms and whatsapp before and once the aqiqah was done. Video received within said time window and you can hear your child's name clearly. Thank you Aqiqah Centre for easing the way for us to do this ibadah. Semoga Allah berkati dan lindungi kita semua.read more
Ahmad sah
Ahmad sah
15:21 14 Jun 21
Alhamdulillah..selesai dgn mudah dan cepat dgn prkhidmatan AqiqahCentre.com ini.. semoga Allah s.w.t permudahkn urusan beraqiqah kita dan semua dgn AqiqahCentre.com ini..... 🌟🌟🌟🌟🌟 .. terbaik..read more
Mohd Rafie
Mohd Rafie
14:38 14 Jun 21
alhamdulillah...selesai aqiqah untuk puteri kami..urusan mudah dan pantas..terima kasih AqiqahCentre.com👍
Aien Ramlan
Aien Ramlan
14:26 14 Jun 21
Alhamdulillah.. kerjasama dan layanan dari aqiqahcentre amat baik..👍👍👍
Are Roll
Are Roll
13:27 14 Jun 21
Tq aqiqahcentre melaksanakan amanah kami
keefsopie 90
keefsopie 90
13:18 14 Jun 21
Alhamdulillah.. Sgt berpuas hati dgn proses yg begitu cepat dan lancar.. Very recommended.
Amirul Adzhar Mohd Ayob
Amirul Adzhar Mohd Ayob
13:06 14 Jun 21
Alhamdulillah aqiqahcenter sudah membantu untuk melaksankan ibadah Qurban untuk anak lelaki saya pada hari yang saya mohon untuk diqurbankan. Staff yang mesra pelanggan, harga juga berpatutan dan... urusan untuk mendaftar juga tidak merumitkan. Terima kasih AqiqahCenter 👍🏻👍🏻👍🏻read more
Normayuzi Che Yaacob
Normayuzi Che Yaacob
13:02 14 Jun 21
such a great service and very convenience as well as great solution for parents to do Aqiqah for their children👍👍👍
FAIZAL IDRIS
FAIZAL IDRIS
12:48 14 Jun 21
Tq kepada aqiqah centre...senang berurusan dengan mereka...terbaik...insyaallah boleh berurusan lagi di masa akan datang...
Zul Lipan bara
Zul Lipan bara
12:21 14 Jun 21
Terima kasih cepat & pantas ,al-hamdullilah semua selesai
siti halijah Abdullah
siti halijah Abdullah
11:43 14 Jun 21
Alhamdulillah .Terimakasih Aqiqah Centre yang melaksanan urusan aqiqah cucu saya dengan begitu cepat.Disebabkan pandemik Covid 19 majlis tidak dapat dilaksanakan mengikut perancangan.moga segala... usaha pihak tuan diberkati Allah SWTread more
hayati yatie
hayati yatie
09:45 14 Jun 21
Syukur alhamdullilah n trima ksh pd smua phk aqiqah centre terutama cik laila yg cpt mmberi respon pd mesej prtyaan sy serta cpt mmberi info yg sy khndaki..tq jgk pd cik maya yg tlh mmberi maklum... balas ttg plksanaan ibadah aqiqah yg tlh selesai d jlnkn..perkhidmatan yg trbaik..telus n cepat dr AQIQAHCENTRE..sy amat hargai n trima ksh bbyk skli lagi..☺️☺️👍👍read more
siti nurhafizah
siti nurhafizah
09:28 14 Jun 21
Alhamdulillah aqiqah for my son settled. Very efficient and fast.
Ghulwani Jumardi
Ghulwani Jumardi
09:21 14 Jun 21
Terima kasih aqiqah centre . Penghantaran cepat , perkhidmatan yang amat baik .
AFIQAH AMANI
AFIQAH AMANI
09:19 14 Jun 21
Sangat mudah berurusan dgn Pihak Aqiqah Centre dan dipercayai. Insyallah akan menggunakan pihak Aqiqah centre lg untuk masa akan dtg 🤲🏻
noor khalidah
noor khalidah
08:39 14 Jun 21
Terima kasih Aqiqah Centre memudahkan urusan kami sekeluarga, layanan yang pantas dan memberikan maklumat yang baik.
Azrul 360
Azrul 360
08:01 14 Jun 21
Alhamdullilah...selesai sudah....terima kasih kerana memudah kan urusan aqiqah anak saya di musim covid ini...servis yang cepat dan terbaik....
ASHAARI BUJANG
ASHAARI BUJANG
07:37 14 Jun 21
Alhamdulilah,memang satu kemudahan yang memudahkan.Perkhidmatan terbaik dan diyakini👍👍
muhammad akram
muhammad akram
07:14 14 Jun 21
Video aqiqah yang telah dijalankan pada Jumaat (12/6/2021)..Bayaran awal pagi jumaat,jumaat juga selesai..Good service
Mradzi Mzin
Mradzi Mzin
06:27 14 Jun 21
Sangat terbaik pengurusan,sangat dialu alukan pada sesiapa yg nk buat urusan aqiqah atau qurban..
Ahmad Saiful
Ahmad Saiful
05:31 14 Jun 21
Alhamdulillah. Senang urusan utk aqiqah. Terutama bila PKP. HIGHLY RECOMMENDED. Alhamdulillah
Sudir Man
Sudir Man
04:59 14 Jun 21
Syukur alhamdulillah.. terima kasih kepada semua pihak AqiqahCentre.com telah menyempurnakan hajat kami sekeluarga untuk putera kami buat qurban aqiqah di Mekkah.. Urusan memang mudah cepat dan... servis terbaik. Tahniah kami ucapkan..Semoga amalan kita semua semua dapat diterima dan di berkati oleh Allah swt. Aaminnread more
Fizi_MPK IK
Fizi_MPK IK
04:54 14 Jun 21
Alhamdulillah syukur telah dapat menyempurnakan aqiqah anak sulung, terima kasih pada Aqiqah Centre dalam membantu saya Lillahi Ta'ala. Semoga dapat terus menjayakan perniagaan dan amal ibadah ini.... Aamiin ya Allah... Fi Hifzillah..read more
ashran hamsani
ashran hamsani
04:24 14 Jun 21
terima kasih Aqiqah Centre memudahkan urusan saya sekeluarga . senang untuk berurusan service sangat 👍 .
Ejam Black
Ejam Black
04:21 14 Jun 21
alhamdulilah, terima kasih atas kerjasama aqiqah centre saya dapat buat ibadat aqiqah anak saya....semoga bermanfaat ibadah dari pihak aqiqah centre lakukan untuk semua yang mengunakan perkidmatan... ini...read more
NUR FATEAHA
NUR FATEAHA
04:17 14 Jun 21
Senang berurusan dengan AqiqahCentre 👍
Alipa Lababa
Alipa Lababa
04:09 14 Jun 21
Pengurusan yang sangat teratur,cepat dan memuaskan...Alhamdulillah...Disyorkan pilihan terbaik AqiqahCentre.com👍
Nur indah Zuhaira Mohdakmal
Nur indah Zuhaira Mohdakmal
03:57 14 Jun 21
Alhamdulillah.. dah selesai aqiqah kan anak perempuan kami. terima kasih kepada aqiqah centre menguruskan aqiqah nya.
t-cher ct
t-cher ct
03:56 14 Jun 21
Terima kasih jazakumullahu khairan kathira kerana menyempurnakan aqiqah untuk anak saya. Harga berpatutan dan servis ni sangat membantu memudahkan urusan ibu bapa yg mahu aqiqah anak.
MOHAMMAD FADRUL MIS
MOHAMMAD FADRUL MIS
03:44 14 Jun 21
Alhamdulillah..Sangat berpuas hati. Cepat, mudah dan sangat meyakinkan.. Terima Kasih Aqiqah Centre.com
Mohd Sulhi
Mohd Sulhi
03:40 14 Jun 21
Sangat berpuas hati. Terima kasih
Next Reviews

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3. Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 30 hari.

Dijangka akan ada kelewatan penghantaran di pihak
courier sepanjang PKP.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team Aqiqah Centre di Mekah adalah warga Saudi.

Jadi alhamdulillah, semua urusan tidak terkesan dengan hal ini. Hanya jadual ibadah aqiqah/qurban sahaja dikurangkan setiap bulan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tetapi mempunyai pelbagai kekangan

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa, +6010-8400 803 (Call/Whatsapp)
2. Ustazah Laila, +6018-353 4803 (Call/Whatsapp)

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat (Selain cuti Umum)
9:30 am- 3:30 pm

Hotline :
010-8400803
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGiC)

Blok 3730, Persiaran APEC
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan