Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
19,000 PELANGGAN"

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 1340 reviews
powered by Facebook
Aim Target's
Aim Target's
2020-08-07T13:36:12+0000
@aqiqahcentredotcomSYUKUR ALHAMDULILLAH...SELESAI SUDAH IBADAH QURBAN KAMI 1441H...SEMUGA IBADAH QURBAN 1441H KAMI... DITERIMA HENDAKNYA..IN SHAA ALLAH AKAN MENYUSUL IBADAH AQIQAH DAN QURBAN PADA MASA HADAPAN...DENGAN KAMI MEMILIH KHIDMAT QURBAN 1441H ' BERSAMA AQIQAHCENTER.COM; IA TERAMATLAH MUDAH, MURAH DAN MANTAP KERANA IA MENJAMIN KEPUASAN SEMUA PIHAK...ALHAMDULILLAH BUAT SEMUA YANG TERLIBAT...JAZAKALLAH KHOIRON KATHIRON#HEBAT....TERBAIK....#DOA3 @aqiqahcentredotcomread more
Nurulhuda Kamari
Nurulhuda Kamari
2020-08-07T04:58:02+0000
23/07/2020 buat bayaran RM499 untuk seekor kambing(aqiqah)27/07/2020 terima video sembelihan dari team... @aqiqahcentre.com04/08/2020 terima sijil aqiqah untuk si bujang saya Ahmad Afran Daalif bin Mohd RaziMUDAH DAN CEPAT.survey lama dah...alhamdulillah..terima kasih @aqiqahcentre.com kerana menunaikan hajat dan memudahkan urusan aqiqah anak saya😊read more
Az LiNa
Az LiNa
2020-08-06T04:00:50+0000
Alhamdulillah memudahkan urusan aqiqah kedua² anak 🌹hari ne bayar.. esoknya sembelihan dilakukan... terima kasih... Aqiqahcentredorcom❤️read more
Biezikoo Cebbi
Biezikoo Cebbi
2020-08-06T03:47:32+0000
Allahamdulillah.. Segala puji bagi Allah yg telah mempermudahkan segala urusan aqiqah putri kami bersama... AqiqahCenter.com. Semoga mendapat keberkatan dunia & akhirat.read more
Icanabila Sakim
Icanabila Sakim
2020-08-06T01:26:20+0000
alhamdulillah..selesaii urusan utk Muhamad Adib Asyraf..memang memudahkan urusn..fully recomended utk sapa2 yg maw... buat aqiqah @ qurban..murah lagii bbaloiii... alhamdulillahh..trima kasihh byk2 aqiqahcentre.com😘😘😘😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲read more
Isz Amin
Isz Amin
2020-08-06T00:55:00+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk anak bongsu kami yg tertangguh disebabkan pandemic Covid 19. Terima kasih banyak... kepada AqiqahCentre.com kerana membantu kami utk menunaikan ibadah aqiqah walau dlm keadaan yg tidak mengizinkan masa ini. Kepada sesiapa yg belum ada kesempatan masa, yg belum menunaikan ibadah aqiqah bolehla berhubung dgn pegawai2/petugas2 AqiqahCentre.com kerana package yg diberikan amatlah murah & tidak membebankan dgn hanya RM499 sahaja.. Sekali lagi saya & isteri berterima kasih kepada pegawai2/petugas2 AqiqahCentre.com yg memberi kerjasama yg baik & semoga AqiqahCentre.com akan terus maju d masa mendatang.. Aamiin 🤲🏻read more
Nurul Aisyah Norbawi
Nurul Aisyah Norbawi
2020-08-06T00:05:40+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah utk kedua dua anak, terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan semuanya. Sangat berpuas... hati, service yg pantas dan dipercayai! Recommended!read more
Hadi Pereira
Hadi Pereira
2020-08-05T23:54:55+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak pertama, terima kasih Aqiqah Centre kerana memudahkan sesungguhnya Islam itu mudah.
Apiz Tugiman
Apiz Tugiman
2020-08-05T23:36:40+0000
terbaik ..dah boleh dipercayai.. mantopppp boss ku..Alhamdulillah..hajat untuk aqiqah selesai jugak..aminnnn
Nurul Syuhada Amalina
Nurul Syuhada Amalina
2020-08-05T23:28:19+0000
Alhamdulillah sangat mudah berurusan dengan Aqiqah Centre.com. Respond yang pantas, video yang jelas dan ada juga sijil... kayu sebagai kenang2an..Very recommended! ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Stica Thomas
Stica Thomas
2020-08-05T10:58:39+0000
Syukur Alhamdulillah. Terima kasih kpda Aqiqahcenter.com. servis yg dipercayai, sgt mudah & cepat
Libra Glory
Libra Glory
2020-08-05T07:14:58+0000
Alhamdulillah, tercapai hajat dan impian untuk laksanakan aqiqah anak yg ke-3.. 🥰 insyaAllah untuk anak yg ke-4,... akan menyusul juga dengan menggunakan khidmat daripada AqiqahCenter.com🥰read more
Syahril Pak Mood
Syahril Pak Mood
2020-08-05T06:10:19+0000
Alhamdulillah urusan hajat senang ditunaikan dan permudahkan...video sembelihan dihantar dikirimkan melalui WhatsApp... dan disusuli dgn Plate Kayu sebagai tanda ingatan. Very recommendedread more
Nurhikamisa Jusof
Nurhikamisa Jusof
2020-08-05T06:06:20+0000
terima kasih aqiqah centre kerana mempermudahkan urusan aqiqah anak sy..selain daripada segala urusan dilaksanakan oleh... pihak aqiqah centre (sy goyang kaki jer),harga juga lebih murah dari pasaran tempatan.. paling afdal, dilaksanakan di tanah suci.. tuan badan nak smpai makkah belom pasti.. nama sampai sana dulu pon syukur.. Alhamdullillah.. ☺☺read more
Rosmanira Zakaria
Rosmanira Zakaria
2020-08-05T05:38:43+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank dlm kesibukan..sgt2 berpuas hati dan menyakinkan..
Rani Hanania
Rani Hanania
2020-08-05T03:15:54+0000
alhamdulillah, very recommended! best service! 🥰
Dak Syafiq Vtx
Dak Syafiq Vtx
2020-08-05T01:20:03+0000
Alhamdulillah terima kasih AqiqahCentre kerana membantu memudahkan aqiqah utk anak sayai
Mohd Daniel Hakim
Mohd Daniel Hakim
2020-08-04T13:48:28+0000
Alhamdulillah syukur . selesai sudah buat aqiqah utk anak bujang kecik sy 🤲🏻.. AqiqahCenter.com terbaik 👍🏻,... servis memuaskan dan permudahkan segala urusan customer² nya . Terbaik 👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻read more
Haslini Zainudin
Haslini Zainudin
2020-08-04T12:44:14+0000
Alhamdulillah AqiqahCentre sgt² memudahkn urusan Aqiqah ank kmi...inshaAllah akan berurusan lagi selepas ini...Terima... kasih utk AqiqahCentre dr kami skluarga 😍read more
RaDhia Reza
RaDhia Reza
2020-08-04T12:02:47+0000
Syukur alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya yang dah bertangguh lama. Sembelihan kambing pun dah dilaksanakan... pada Aidiladha 31.7 yang lalu, dan sijil yang sangat cantik diterima hari ini 4.8. Saya sangat berpuas hati dengan servis aqiqahcentre.com dan pasti akan syokkan pd rakan dan keluarga. Semoga terus sukses dan terima kasih kerana menyediakan servis sebegini yang sangat pantas dan memudahkan.read more
Geagena Polycarp
Geagena Polycarp
2020-08-04T11:29:27+0000
Alhamdulilah selesai ibadah Aqiqah ank perempuan sy..servis terbaik👍🏻mudah&pantas🤗
Norahanis Abd Gani
Norahanis Abd Gani
2020-08-04T11:19:37+0000
Alhamdulillah sempurna lah sudah aqiqah untuk bonda. Ini mak yang bayar dan niat aqiqah untuk diri sendiri.... @aqiqahcentredotcom menjadi pilihan. Urusan telah dibuat sebelum sambutan raya korban. Transaksi pada 21hb Julai, 2020. 24hb Julai aqiqah selamat dijalankan. Pihak aqiqah centre telah menghantar video penyembelihan di whatsapp dengan sebutan yang jelas “aqiqah.. Ramlah binti Bachek” dan sijil penyertaan berbentuk plate kayu premium telah selamat diterima pada 04hb Ogos, 2020. Untuk urusan aqiqah yang mudah sila layari aqiqahcentre.comTempahan 100% onlineMudah, cepat dan selamatSetinggi terima kasih aqiqah centre kerana mengurus dengan baik Ibadah aqiqah sebagai wakil yang dipercayai dan dikenali ramai.Mudahan dapat memberi manfaat pada yang lain.read more
Ninie Ismail
Ninie Ismail
2020-08-04T11:19:01+0000
Alhamdulillah aqiqah anak saya dah selesai...cepat & mudah berurusan..Terima kasih aqiqah centre🥰
Suliha Said
Suliha Said
2020-08-04T10:51:12+0000
Alhamdulilah mudah.. Video sembelihan pun dah dapat selang berapa hri selepas bayar.. ( sebut nama anak lagi)Terima... kasihread more
Diana Osman
Diana Osman
2020-08-04T06:02:21+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah utk anak..sgt mudah dan cepat..dpt video sebagai bukti..terima ksh Aqiqahcentre.com...
Farid Adha Ujang
Farid Adha Ujang
2020-08-04T05:31:06+0000
Ringkas,Berpatutan dan Dipercayai,Dapat Video sbg bukti dan sijil sbgai tanda hati.semoga aqiqahcentre lebih berjaya pd... masa akan dtg.😁read more
Arif Bin Abdul Manaf
Arif Bin Abdul Manaf
2020-08-04T05:22:02+0000
Alhamdulillah.Mudah,senang,cepat & kerja yang cekap.
Dielalulu Rashid
Dielalulu Rashid
2020-08-04T05:21:34+0000
Alhamdulillah terima kasih aqiqahcentre kerana memudhkn urusan saya skluarge..pndfrtaran yg mudh dn x merumitkn..hrge... yg brpatutan..service yg tiptop..dn urusan yg cepat👍😍read more
Suhana Shahrun
Suhana Shahrun
2020-08-04T05:14:40+0000
Alhamdulillah terima kasih Aqiqah centre, selesai aqiqah untuk anak saya setelah tertangguh sejak dari anak saya lahir... hampir 3tahun yg lalu. Sekali lagi terima kasih Aqiqah centre😘read more
Hajar Huzaifah
Hajar Huzaifah
2020-08-04T00:01:43+0000
Alhamdulillah .pagi ni dapat video Aqiqah ank .sgt cepat dan mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com .sgt bpuas hati &... harga pon bpatutan .terima kasih .read more
Tiara San
Tiara San
2020-08-03T15:38:20+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak pertama di Tanah Suci Mekah.. Bayaran untuk rambut baby pon dah selesai..... Sangat mudah dan cepat berurusan dengan aqiqahcentre.com.. layanan dan setiap pertanyaaan yang dituju dijawab dengan baik.. Video penyembelihan juga ada diberikan sebagai bukti.. juga disertakan Sijil Premium Ukiran Kayu sebagai kenangan.. Recommended and very trusted..read more
Shafirul Osman
Shafirul Osman
2020-08-03T14:33:24+0000
Alhamdulillah sy tahu tentang AqiqahCentre.com ni di FB..waktu PKPP ni dgn masalah Covid-19 yg masih belum selesai sgt... mudah buat aqiqah menggunakan khidmat mereka..respon yg cepat..sgt berbaloi dan harga yg berpatutan..read more
Hafizzuddin Mohd Yusof
Hafizzuddin Mohd Yusof
2020-08-03T13:40:15+0000
saya tahu tentang aqiqah centre agak terlambat, iaitu kira2 1 minggu dari hari raya qurban. namun mereka tetap menerima... tempahan dan melaksanakan tanggungjawab dengan sangat baik. saya sangat merekomendasikan service aqiqah iniread more
Una Abdul Malek
Una Abdul Malek
2020-08-03T10:49:08+0000
Sangat mudah dah perlaksanaan cepat..sangat berpuas hati
Ase Dee
Ase Dee
2020-08-03T09:44:54+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah dgn harga yg berpatutan& Sangat dipercayai.. semuanya dihujung jari. online.terima kasih
Mohammed Ridhuan Fikri
Mohammed Ridhuan Fikri
2020-08-03T08:49:38+0000
AqiqahCentre menyediakan perkhidmatan aqiqah yang amat baik, mudah dan telus dalam segala urusan. Sangat 'well... organised' dan membantu saya merealisasikan aqiqah anak dengan mudah dan cepat. Terima Kasih AqiqahCentre. Sangat disyorkan kepada mereka yang mempunyai hajat untuk melaksanakan aqiqah untuk diri sendiri atau anak-anak serta keluarga.read more
Hafiz Aidels
Hafiz Aidels
2020-08-03T08:13:12+0000
Sangat berpuasa hati dengan khidmat & perkhidmatan dari aqiqahcentre. Recommended and trusted..Terima kasih
Zariena Zurinsky
Zariena Zurinsky
2020-08-03T07:48:47+0000
Perkhidmatan yang sangat cekap! Recomended❤
Winex Saya
Winex Saya
2020-08-03T07:25:37+0000
Terbaik.. Harga berpatutan.. Pengurusan mudah Dan cekap.. Ejen yg sangat membantu Dan responsive.. Semua hanya d hujung... jari kini untuk melakukan aqiqah bersama aqiqah center..read more
FeLisa Osman
FeLisa Osman
2020-08-03T07:20:34+0000
Fast n reliable service. Tk penat utk menjawab semua persoalan saya.
Qaseh Azie
Qaseh Azie
2020-08-03T07:07:04+0000
syukur alhamdulillah sgt2.. ibadah aqiqah utk anak sy Nur Aafiyah di permudahkan urusan ye.. Terima kasih team... aqiqah.centre.com membantu sy dan dlm mase yg same sy dan suami telah membuat ibadah korban.. terima kasih byk sekali lg team AqiqahCentre.com..read more
Noobie Streak
Noobie Streak
2020-08-03T07:06:59+0000
Alhamdulillah, sangat disyorkan kepada tuan/puan yg ingin melakukan ibadah akikah dari AqiqahCentre.com😊
Hairul Amat
Hairul Amat
2020-08-02T01:45:33+0000
Assalamualaikum..Alhamdulillah Syukur kehadrat Ilahi, ditemukan melalui laman FACEBOOK, berhubung melalui WHATSAPP,... diizinkan ALLAH, Selesai urusan AQIQAH buat kedua² anak perempuan saya, Terima Kasih diucap kepada AQIQAHCENTER.COM sebagai agen pilihan menguruskan urusan Aqiqah tersebut.. Mudah, Murah dah Cepat..FULLY_RECOMMEND👍🏼read more
لطفي احمد
لطفي احمد
2020-08-01T14:00:31+0000
Alhamdulillah.. selesai tanggungjawab aqiqah anak-anak.. Mudah berurusan, cepat dan trusted! Terima kasih... AqiqahCentre.com👍👍👍👍👍read more
Qaseh Angah
Qaseh Angah
2020-08-01T13:29:20+0000
Alhamdulillah.. terima kasih team Aqiqah Centre kerana menunaikan hajat Sy sekeluarga..🥰🥰
Xii ZueRa
Xii ZueRa
2020-08-01T12:13:04+0000
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCentre.com, service terbaik 👍👍 🌟🌟🌟🌟🌟 😊
Jasmil Rodie
Jasmil Rodie
2020-08-01T11:31:15+0000
Alhamdulillah syukran Lillah highly recommended & good services AqiqahCentre.com sangattt sangatttt memuaskan... 👍❤️read more
Afzar Deraman
Afzar Deraman
2020-08-01T11:08:29+0000
alhamdulillah. memang terbaik services dan memang meyakinkan. tahun depan boleh amik bahagian korban pula. insyaallah.
Takuyya Desu
Takuyya Desu
2020-08-01T10:58:33+0000
Fast n Recommendedtq aqiqahcentre
Zulhelmi Zulkifly
Zulhelmi Zulkifly
2020-08-01T10:41:29+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah untuk anak kami yang baru dilahirkan, diuruskan oleh Aqiqah Centre. Servis yang... sangat efficient, urusan pembayaran pun mudah. Boleh dipercayai, insyaAllah.read more
Topi Miring
Topi Miring
2020-08-01T10:17:07+0000
Urusan menjadi mudah & cepat
Nazmi Afif
Nazmi Afif
2020-08-01T09:49:41+0000
Aqiqah anak selesai. Mudah berurusan di atas talian dan sangat disyorkan.
Kamarudin Kassim
Kamarudin Kassim
2020-08-01T09:35:53+0000
Alhamdulillah urusan Aqiqah anak saya telah dapat dilaksanakan.Sungguh mudah dan berkesan semuanya dihujung jari
Amrubil Ma'ruf
Amrubil Ma'ruf
2020-08-01T09:18:46+0000
Alhamdulillah. Aqiqah Centre memudahkan urusan Aqiqah. kalau nak buat kenduri time Covid 19 ni memang payah.... Alhamdulillah.read more
Nazrul Isa
Nazrul Isa
2020-08-01T08:58:54+0000
alhamdulillah its a very good services, mudah cepat dan telus.. syukur
Siti Zuraidah Bakri
Siti Zuraidah Bakri
2020-08-01T08:57:53+0000
Saya berpuas hati.Perkhidmatan yg baik.Saya percaya kpd perkhidmatan aqiqahcentre ini.Very recommended.👍
Nor Aini Kamardin
Nor Aini Kamardin
2020-08-01T08:36:02+0000
Alhamdulillah. Hari ni 1Aug2020 dapat wassap dari aqiqahcenter.com hantar video aqiqah anak saya. Saya buat pendaftaran... aqiqah anak saya pada 27July2020. Tengok video aqiqah tu, tarikh aqiqah dilakukan pada 28July2020. Bagi saya sangat cepat laa proses aqiqah dilakukan. Tinggal tunggu sijil kayu sampai je. Sangat2 recommend untuk mereka yang nak buat aqiqah. Terima kasih aqiqahcenter.com kerana memudahkan saya buat aqiqah untuk anak saya. Alhamdulillah. Moga terus maju jaya dengan barakah Allah.read more
Fit Fernando
Fit Fernando
2020-08-01T08:28:51+0000
Alhamdulilah selesai Aqiqah utk ank sy.. Tq AqiqahCentre.. mudah & murah... terbaik dari ladang...
Ct Ija
Ct Ija
2020-08-01T05:05:10+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah ank lelaki sy 2 ekor kambing di Mekah segalanya dihujung jari AqiqahCentre.com telah... memudahkan urusan saya. 29hb transfer, 30hb da dpt video sembelihan atas nama ank sy & skrg tu ggu delivery sijil plate kayu. Sy sangat selesa berurusan dgn AqiqahCentre insyaAllah ade rezeki akan dtg qurban utk semua ank2 sy pula... 🥰read more
Tengku Mazlan Shah
Tengku Mazlan Shah
2020-08-01T04:08:07+0000
Alhamdulillah..semuanya mudah dan pantas dengan aqiqahcentre.com..
Rahman Aziz
Rahman Aziz
2020-08-01T04:04:53+0000
Alhamdulillah selesai melaksanakan aqiqah utk 2 orang anak saya,(seorg lelaki Dan seorg perempuan),sy tercari2 sebelum... ini pakej sebegini dan mmg diakui byk lagi pakej2 yg disediakan oleh pihak lain,namun sy trtarik kpd khidmat yg disediakan oleh pihak aqiqahcentre.Jutaan terima kasih kpd pihak aqiqah centre yg menyediakan perkhidmatan yg mampu milik,dipercayai dan memberikan respon yg pantas.Saya juga brpuas hati dgn video yg dihantar kpd saya.Didoakan semoga perkhidmatan yg disediakan ini berjalan lancar utk pelanggan2 yg lain dan ibadat Kita semua diterima Allah SWT.aminn.InsyaAllah..read more
Aidarus Blf
Aidarus Blf
2020-08-01T01:53:15+0000
Alhamdulillah 2 anak perempuan saya paling adik sudah diaqiqahkan menggunakan khidmat Aqiqah Centre.
Nama Saya Irma
Nama Saya Irma
2020-07-31T23:11:21+0000
Alhamdulillah syukur akhirnya hajat saya termakbul untuk melakukan korban di tanah haram bersama Aqiqahcentre.com.... Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada pihak aqiqahcentre.com kerana menunaikan hajat saya untuk melakukan korban di tanah haram Mekah Al Mukarammah. Pengalaman saya mengenali aqiqahcentre.com bermulanya dari saya mengikuti laman madinah di hati. Melalui page itu, saya terbaca tentang korban melalui aqiqahcentre.com di tanah haram mekah. Seperti orang mengantuk disorongkan bantal, begitulah keadaan saya. Betapa berat rindu ini untuk kembali berada di tanah haram menyebabkan saya teruskan hajat membuat korban di sana bersama aqiqahcentre.com. Alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh aqiqahcentre.com. Memaklumkan masa korban dilakukan, tempat dan menunjukkan video korban yang dilakukan telah menunjukkan pihak aqiqahcentre.com sangat memahami dan menjaga hati pelanggan. Semoga Allah memberi ganjaran berlipat ganda atas usaha aqiqahcentre.com. 5⭐read more
اسماذاتول شيما محمد
اسماذاتول شيما محمد
2020-07-31T13:53:40+0000
service bestttt............
Masliza Nor
Masliza Nor
2020-07-31T07:49:07+0000
Servis terbaik...👍🏻👍🏻Alhamdullilah,terima kasih kerana sempurna aqiqah untuk anak kami di tanah suci... Mekah❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️read more
Aziz Ajis
Aziz Ajis
2020-07-31T06:39:08+0000
alhamdulillah sudah selesai akikah putera kami...memang terbaik team Aqiqah centre.com
Azmawati Ismail
Azmawati Ismail
2020-07-31T05:06:42+0000
Alhamdullilah, memang mudah urusan aqiqah anak saya dibuat.. hanya gunakan link yang diberi untuk pendaftaran.. selepas... itu akan mendapat video aqiqah mengikut hari yang diberi.. keseluruhan bagi saya mudah & cepat.. Inshaallah akan buat lagi aqiqah pada masa akan datang..read more
Rosmiyati Rose's
Rosmiyati Rose's
2020-07-31T00:04:58+0000
Alhamdulillah.. terima kasih team Aqiqah Centre kerana menunaikan hajat Sy sekeluarga..🥰🥰
Nor Akmal
Nor Akmal
2020-07-30T21:32:01+0000
Syukur Alhamdulillah..Aqiqah anak sy telah di sempurnakan di Tanah Suci Mekah.Aminn.
Aini Aulia
Aini Aulia
2020-07-30T16:51:09+0000
Alhamdulillah.. Syukur..Aqiqah dapat dsempurnakan dtanah suci...Rezeki oyya @naura aafiyah..Melalui... @aqiqahcentredotcom.. Semua dpermudahkan..senang berurusan dgn pihak @aqiqahcentredotcomTeruja bila dapat video..tggu sijil je.. Semoga @aqiqahcentredotcom terus maju🤗 aamiin yra..read more
Bard Badrul Hisham
Bard Badrul Hisham
2020-07-30T16:47:58+0000
Terima kasih AqiqahCentre diatas kepercayaan di beri.
Mohd Syarif Rashid
Mohd Syarif Rashid
2020-07-30T11:32:59+0000
alhamdulillah semua berjalan lancar mudah Dan senang berurusan..👍
Fida Izz Ziqri
Fida Izz Ziqri
2020-07-30T07:03:24+0000
Alhamdulillah.. Urusan Aqiqah mudah dan cepat.. Terima kasih AqiqahCentre.com telah memudahkan urusan kami.
Nor Azura Habsirun
Nor Azura Habsirun
2020-07-30T06:47:36+0000
Alhamdulillah..mudah,cepat & dipercayai serta diuruskan oleh badan professional
Mahani Mohamed
Mahani Mohamed
2020-07-30T06:01:24+0000
Alhamdulillah..urusan aqiqah yang mudah dilaksanakan melalui syarikat yang professional.
Mohamad Sufian Taurusz
Mohamad Sufian Taurusz
2020-07-30T05:51:52+0000
Alhamdulilah.. AqiqahCentre.com mudahkan urusan aqiqah 2 putera saya👍
Ekin Kasim
Ekin Kasim
2020-07-30T03:02:04+0000
Alhamdulillah, tercapai akhirnya hasrat untuk aqiqahkan putera dan puteri kami. Proses yang sangat mudah dan cepat.... Video penyembelihan dan sijil juga disertakan buat tatapan kami. Terima kasih kpd AqiqahCentre. com kerana menyempurnakan hajat kami. Syukur atas segalanya....read more
Mohd Azreen Matlan
Mohd Azreen Matlan
2020-07-30T01:28:32+0000
Alhamdulillah tercapai sudah hasrat aqiqah anak....AqiqahCentre.com terbaik...👍👍👍
Azlan Jess Sid
Azlan Jess Sid
2020-07-30T00:50:52+0000
Alhamdulilah tertunai la suda hasrat @hajat aqiqah anak perempuan kmi d mekah ,pgurusan yg cepat,murah dan sngat... berbaloi dlm keadaan skrng ni susah nak buat kenduri ,terima kasih #aqiqahCenterComread more
Ros Permata
Ros Permata
2020-07-29T23:31:14+0000
AssalamAlhamduliallah AqiqahCentte.comtelah memberi khidmat dan kemudaham yang cemerlang dalam pengurusan Ibadah... Aqiqaj dn Korban.Semoga perkara ini diteruskambila-bila masa dan tahun hadapanTerima Kasih.read more
Sari Nursalam
Sari Nursalam
2020-07-29T23:10:40+0000
cara mudah tidak memeningkan kepala kita aqiqah d Aqiqah centre.com
Zainal Ahmad
Zainal Ahmad
2020-07-29T14:35:02+0000
Alhmdulillah urusan aqiqah twin kami sudah selesai dilaksanakan dgn bntuan aqiqah centre..terima kasih bnyk2 pihak... Aqiqah Centre..harga yg sangat berpatutan dan diyakini urusan proses penyembelihan dgn video semasa penyembelihan diberikan sbg bukti.read more
Ulwan Khairulaman
Ulwan Khairulaman
2020-07-29T14:31:59+0000
Alhamdulillah syukur telah selesai urusan aqiqah anak saya. mudah saja isi form online untuk maklumat aqiqah atau... qurban. dalam beberapa hari dapat video bukti sembelihan dan ukiran kayu nama peserta. dan yang paling saya suka adalah daging itu diagihkan di tanah suci mekah. aqiqah centre Trusted.Mudah.Cepatread more
NurulAisyah CheHusin
NurulAisyah CheHusin
2020-07-29T14:25:50+0000
Alhamdulillah syukur ya Allah,,dapat buat aqiqah anak di Tanah Suci Mekah dengan mewakilkan aqiqahcentre,,perkhidmatan... yang memuaskan,,terima kasih aqiqahcentreread more
Shahrul Sahidan
Shahrul Sahidan
2020-07-29T13:53:41+0000
Urusan Aqiqah/korban yg sangat mudah dan cepat.Proses hanya melibatkan 3-4 hari selepas pembayaran. pendaftaran... juga amat mudah boleh buat melalui online, whatsapp dan juga panggilan telefon.read more
Nurul Rahman
Nurul Rahman
2020-07-29T13:20:04+0000
Syukur Alhamdullilah selesai sudah, aqiqah buat anak perempuan kami.Mudah dan cepat berurusan dengan AqiqahCentre.com... dan disertakan juga video penyembelihan.Selesai sahaja urusan aqiqah, dalam masa 3-4hari kami terima sijil kayu yang sangat cantik untuk dijadikan kenangan.Harga yang mampu milik,dan dilakukan di Tanah Suci Mekah.read more
Ana Suhana
Ana Suhana
2020-07-29T12:50:30+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk puteri kami. alternatif terbaik untuk menjalankan ibadah aqiqah di musim PKP ini.... Segala urusan sangat mudah dan cepat. Video proses aqiqah juga diberi untuk makluman kami. secara keseluruhan kami sekeluarga sangat berpuas hati dan gembira. terima kasih Aqiqah Centre. Alhamdulillah.read more
Suhaili Smile
Suhaili Smile
2020-07-29T12:34:05+0000
Alhamdulillah...Selesai sudah urusan aqiqah untuk kedua orang anak lelaki saya.Video penyembelihan juga turut... disertakan.Terima kasih AqiqahCentre.com..Memang terbaik! 👍😊read more
Norzihan Ahmad Torky
Norzihan Ahmad Torky
2020-07-29T12:24:57+0000
Alhamdulillah syukur selesai sudah akikah buat anakanda tercinta. Terima kasih AqiqahCenter.com memudahkan urusan... kami, semua berjalan lancar ..bayar 25/7, 29/7 dah dapat video aqiqah. Highly recommended. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟read more
Bonda Danish
Bonda Danish
2020-07-29T12:06:02+0000
Alhamdulillah Aqiqah anak saya dapat dilaksanakan pada hari ke7(26/07/20) Disertakan dengan video penyembelihan dari... pihak Aqiqah center yang diberikan (29/07/20).. Terima kasih kerana memudahkan urusan kamiread more
Abdullah Abdul Rahman
Abdullah Abdul Rahman
2020-07-29T11:57:08+0000
alhamdullilah...pengurusan yang inshaAllah terbaik..teruskn khidmat anda..tq
Aziefahanim Jaar
Aziefahanim Jaar
2020-07-29T11:38:24+0000
Terbaik.. Cpat dan pantas
Nana Aduka
Nana Aduka
2020-07-29T11:33:23+0000
Alhamdulillah...t'capai hajat nak buat aqiqah utk anak lelaki saya.terima kasih aqiqah centre mudahkan urusan ibadah... aqiqah anak saya.mudah & cepat proses nya...read more
Norharlina Chick
Norharlina Chick
2020-07-29T11:05:19+0000
Alhamdulillah,trcapai hajat nk buat aqiqah....syukur alhamdulillah....mudahan amalan diterima....insyaaAllah aamiin 😊
محمد هايزمان حاكيم عبدالله
محمد هايزمان حاكيم عبدالله
2020-07-29T10:41:36+0000
Syukur Alhamdulillah,,selesai urusan aqiqah anakanda Danial,,Recommended
Nur Aishah
Nur Aishah
2020-07-29T10:38:33+0000
alhamdulillah syukur telah selesai urusan aqiqah untuk putera sulungku yg berusia 18hari ❤❤❤service yg pantas dan... efisien dari aqiqahcentre..video sembelihan dihantar dalam beberapa hari selepas pembayaran..terima kasih aqiqahcentre telah menyempurnakan ibadah aqiqah untuk kami sekeluarga 🤲🤲🤲read more
Adi Zaharri
Adi Zaharri
2020-07-29T10:38:11+0000
Alhamdulillah berjaya buat aqiqah untuk anak lelaki dan perempuan saya. Dapat video sembelihan kambing kat WhatsApp... 😁👍🏽👍🏽read more
Herry Vtec
Herry Vtec
2020-07-29T10:37:21+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk anak kami.. Syukur ke hadrat ilahi... Terima kasih Aqiqah Centre merealisasikan hajat... kami... Amin.read more
Smaria Suradi
Smaria Suradi
2020-07-29T10:26:26+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah dengan aqiqahcentre. com.. service mmg terbaik 👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Zara Aneesa
Zara Aneesa
2020-07-29T10:22:52+0000
TERBAIK..Syukur Alhamdulillah.. Buat pembayaran pada 25hb Julai 2020. Pada 29hb Julai 2020 sudah dapat video bukti... penyembelihan kambing untuk aqiqah anak.. Mudah, cepat & jimat.. Sangat2 recomendedread more
Muhammad Fareed Mohamad
Muhammad Fareed Mohamad
2020-07-29T10:08:08+0000
Syukur Alhamdulillah, semalam Aqiqah Sofia Delisha selamat dikorbankan, Terima Kasih AqiqahCentre moga Allah S.W.T shj... yg dapat membalas budi baik tuan Aminn.Terima Kasih sekali lagi.read more
Lynn RusLi
Lynn RusLi
2020-07-29T08:11:58+0000
Alhmdulillah.. syukur.. sudah selesai aqiqah ank sy.. tercapai jgak nak aqiqah ank kat mekah... terima kasih... aqiqahcentre.com kerana memudahkan urusan kami..read more
Nor Syuhadaa Mohd Samsuddin
Nor Syuhadaa Mohd Samsuddin
2020-07-29T07:23:32+0000
Alhamdulillah. I am really satisfied with the service. They sent me the video of aqiqah process and let me know that... the aqiqah is done very well. Very highly recommended.read more
Mohd Aqil
Mohd Aqil
2020-07-29T06:43:36+0000
alhamdulillah selesai aqiqah bersama aqiqahcentre.com terbaikkk 🌟🌟🌟🌟🌟
Hekayat Anis
Hekayat Anis
2020-07-29T05:02:55+0000
alhamdulillah tercapai impian ibu nak aqiqahkan abg dekat mekah❤️ service yg mudah cepat dan telus❤️ disediakan... bukti video penyembelihan dan nt akan dpt sijil berukiran kayu❤️ x sabar nk dpt🌹 insha ALLAH utk kakak dan adik akan menyusul jugak ❤️ sangat berpuashati dengan aqiqah centre ❤️ salam perantau dari bumi Australia ❤️read more
Ain Mohamad
Ain Mohamad
2020-07-29T03:18:21+0000
Alhamdulillah. Harini genap seminggu anakku dilahirkan. Aqiqah pun dah dibuat melalui wakil Aqiqahcentre.com di Mekah... untuk disedekahkan kepada fakir miskin. Semoga Allah mudahkan urusan kita semua. Insha Allah aamin 🤲🏽read more
Nurain Nordan
Nurain Nordan
2020-07-29T02:37:03+0000
Alhamdullilah..Syukur..sudah selesai Aqiqah utk anak sy yg pertama.. semoga diberkati Dan dirahmati Allah...kerana... memudahkn urusan saya...perkhidmatan Aqiqah yg terbaik dgn harga yg bpatutan..Terima Kasih aqiqahcentre.com...☺️read more
Athira Shafieqa
Athira Shafieqa
2020-07-29T02:16:01+0000
Alhamdulillah!! Dipermudahkan.. layanan baik.. syukur Ya Allah .. terima kasih sudi melayan karenah saya ❤️
Farrah Naz
Farrah Naz
2020-07-29T02:09:20+0000
Alhamdulillah.. Sangat memudahkan
Zainurehan Mohamad
Zainurehan Mohamad
2020-07-29T02:03:09+0000
Alhamdulillah... .recommended.. fast responds... ⭐⭐⭐⭐⭐
CtMaimunah Ct Maimunah
CtMaimunah Ct Maimunah
2020-07-29T01:53:06+0000
Alhamdullilah..selesai Aqiqah ank saya.T.ksih AqiqahCentre
Nur Az-Zahra
Nur Az-Zahra
2020-07-29T01:42:53+0000
Alhamdulillah syukur ke hadrat ILLAHI.. telah sempurna aqiqah anak... Terima kasih AqiqahCentre.Com servis yang sangat... cemerlang...read more
Muhammad Syukri Arif
Muhammad Syukri Arif
2020-07-29T00:29:35+0000
Alhamdulillah...Syukur ke hadrat Allah swt, di atas jutaan nikmat yg telah di kurniakan. Dengan berkat kemudahan yg... telah di sediakan oleh pihak Aqiqah Centre, segalanya menjadi mudah tanpa perlu bersusah atau bertungkus lumus untuk melakukan Ibadah Aqiqah untuk zuriat yg baru di lahikan. Jazakumullah Khairan Khatira buat seluruh warga kerja Aqiqah Centre.Com.read more
Murni Moon
Murni Moon
2020-07-29T00:29:01+0000
Alhamdulillah Syukur. Akhirnya niat dan terlaksana. Sungguh mudah dengan AqiqahCentre.com Mudah ,cepat, murah dan telus... dipercayai dan diyakini. Tahniah dan terima kasih AqiqahCentre.com. Semoga terus dirahmati Allah dan dipermudahkan urusan kalian. Amin 🤲read more
Sy Zali
Sy Zali
2020-07-28T23:30:26+0000
Syukur alhamdulillah.. Akhirnya terlaksana jua hajat dan niat kami buat aqiqah di Mekah untuk anak kami Muhammad Izz... Haziq bin Razali.. Terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami.. dengan perkhidmatan yang mudah, cepat dan diyakini dengan bukti penyembelihan lafaz niat nama anak.. memang terbaik..👍🌟🌟🌟🌟🌟read more
Raja Rimba
Raja Rimba
2020-07-28T23:29:39+0000
Alhamdulillah, Aqiqahcentre.com sangat terpercaya dan pemudah cara.Semoga terus maju jaya.Sangat2 di rekomendasi... kan😁😁read more
Fiie Noris
Fiie Noris
2020-07-28T22:32:02+0000
Alhamdullilah selesai sudah aqiqah ank2 saya dari singapura..AQIQAH CENTRE.COM pilihan saya di masa ada... datang..Alhamdullilah..read more
Nur Seha
Nur Seha
2020-07-28T22:17:29+0000
alhamdulilah sangat mudah dengan Aqiqah centre.com
Rd Sari'ie
Rd Sari'ie
2020-07-28T16:16:29+0000
Alhamdulillah Syukur selesai sudah urusan Aqiqah buat Anakandaku Nur Zulaikha Bt Ardi yg diuruskan oleh pihak... AqiqahCentre.com semoga kita mendpt Manfaat dari setiap amalan yg baik...Aamiin Ya Rabbread more
Annie Masaripi
Annie Masaripi
2020-07-28T08:39:41+0000
Alhamdulillah... selesai Ibadah Aqiqah untuk anak perempuan bongsu kami..sangat mudah dan cepat..bukti video yang... jelas..Terima Kasih Aqiqah Centre.read more
Norlita Ahmad
Norlita Ahmad
2020-07-27T14:03:49+0000
Alhamdulilllah... Terima kasih pada Aqiqah centre Kerana menunaikan hajat saya utk buat Aqiqah anak saya. Segala urusan... sangat cepat & dipermudahan Allahread more
زمري عثمان
زمري عثمان
2020-07-27T13:41:55+0000
الحمدللهSatu kaedah yg mudah & terbaik. Terima kasih AqiqahCentre.com.Semoga usaha murni ini berterusan &... mendapat sambutan yang tidak putus2read more
Mohd Naim Ady
Mohd Naim Ady
2020-07-27T13:32:21+0000
Syukur Alhamdulillah dan terima kasih kpd AqiqahCentre.com kerana telah menyempurnakan aqiqah buat anak perempuan saya.... Terima kasih atas perkhidmatan yg cepat dan terbaik dr AqiqahCentre.com.read more
Kang Ynwa
Kang Ynwa
2020-07-27T13:17:35+0000
Syukur Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak pertama kami 🥰.. Servis yg sangat baik, respon yg cepat dan... efficient.. Video yg disertakan sangat jelas.. Sangat recommended untuk semua yg ingin melakukan aqiqah.. Harga yg ditawarkan pun berbaloi.. Terima Kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan aqiqah anak kami 🥰....read more
Shahrezza Jeffry
Shahrezza Jeffry
2020-07-27T11:19:47+0000
Cepat, murah dan trusted 👍🏻
Nur Syazlin
Nur Syazlin
2020-07-27T11:11:24+0000
Syukur Alhamdulillah dan terima kasih kerana telah menyempurnakan aqiqah anak perempuan sy.. Layanan baik..... Perkhidmatan mudah dan terbaik..read more
Adinda Eyra Sahmat
Adinda Eyra Sahmat
2020-07-27T09:44:37+0000
Alhamduilillah.. terlaksana jua hajat utk aqiqah anak sulung kami.. terima kasih AqiqahCentre.. terlalu cepat dan... pantas.. terima kasih 😍read more
Ar Hs
Ar Hs
2020-07-27T09:36:35+0000
Syukur alhamdulillah dan terima kasih kepada @AqiqahCentre.com kerana telah menyempurnakan aqiqah anak lelaki... sy.Sangat mudah berurusan dengan AqiqahCentre. Perkhidmatan yg terbaik, whatsapp cepat respon, daftar terus dpt email, dan video aqiqah penyembelihan kambing telah dihantar dan sy sangat terharu bila mendengar nama anak dilafazkan aqiqah dengan begitu jelas. Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Azam Gen
Azam Gen
2020-07-27T08:23:47+0000
Allhamdulillah,sempurna sudah aqiqah utk ank perempuan sy..Sgt mudah berurusan dgn aqiqah center.com..Perkhidmatan... terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻read more
Aziemah Azmani
Aziemah Azmani
2020-07-27T07:32:43+0000
Alhamdulillah, selesai sudah akikah anak sy Muhammad Fahim bin Mohd Faiz. Tkasih memudahkan urusan pihak sy.. Senang,... cepat dan teratur..read more
Irwan Rauf
Irwan Rauf
2020-07-27T06:46:52+0000
Alhamdullillah. Mudah. Kemas. Teratur. Dan Yakin.
Marsila Justine Adolf
Marsila Justine Adolf
2020-07-27T06:11:08+0000
Alhamdulillah syukur.. Alfun Syukran kepada AqiqahCentre.com kerana menyempurnakan aqiqah anak saya Muhammad Al Faiq... bin Muhammad Al Furqan . Service yg sangat pantas & disertakan dengan video ketika aqiqah dilaksanakan tanah suci mekah...read more
RH-Aszda Yanty
RH-Aszda Yanty
2020-07-27T05:35:59+0000
ALHAMDULILLAH🤲Syukur dipanjatkan kepada yg Maha Pengasih atas rezeki yg diberikan utk kami sempurnakan ibadah... Aqiqah utk ke semua permata hati kami.Doa kami agar binatang🐐 yg di aqiqah dimasak dgn sedap dan diberi makan pada muslimin muslimat yg betul betul memerlukan makanan ketika ini di bumi Mekah. In shaa ALLAH. Semoga ibadah ini disempurnakan dgn peroleh keberkatan drpd ALLAH SWT walaupun kami tdk berpeluang utk makan daging tersebut.Terima kasih AqiqahCentre kerana menunaikan permintaan sy utk menunaikan ibadah ini pd hari Sayyidul Ayyam, 17 Julai 2020. Rezeki sy juga kerana menyambut hari ulang tahun kelahiran pd hari tersebut dan AqiqahCentre hanya menjalankan penyembelihan juga hanya di setiap Jumaat. Terima kasih juga kerana menunaikan permintaan sy utk menulis tarikh masihi dan di paparkan di setiap video penyembelihan. Alhamdulillah. Jazakallahu kairan katiran, AqiqahCentre.read more
Mohd Yusrizan Jalaludin
Mohd Yusrizan Jalaludin
2020-07-27T05:31:38+0000
alhamdulillah...semua urusan dipermudahkan..
Msharifuddin Said
Msharifuddin Said
2020-07-27T04:46:04+0000
Alhamdulillah..very organized and trusted.
Sbsisk Sbsksoi
Sbsisk Sbsksoi
2020-07-27T04:41:42+0000
Syukur alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak lelaki sy. Trima kasih xterhingga kpd team aqiqah centre sb memudahkan... urusan kami suami istri. Xsampai beberap hari sudah dpt video aqiqah dr team ni. Cepat sgt! Tinggal tunggu ukiran kayu je lagi.. apa apa pun service terbaik!read more
Elly Amaludin
Elly Amaludin
2020-07-27T04:41:19+0000
Sangat cepat, saya daftar hari khamis , hari ni da dapat video aqiqah anak. Syukur alhamdulillah. Tq aqiqah centre
Zamri Ramli
Zamri Ramli
2020-07-27T04:41:18+0000
AlhamdulillahTq AqiqahCentre.com
Nurul Farhana Nor Azman
Nurul Farhana Nor Azman
2020-07-27T04:26:10+0000
alhmdulilah..selesai jgk aqiqah anak llaki sy Umar Ghuffran..proses cepat dan pantas..alhmdulilah..trima ksih
Zatie Abd Halim
Zatie Abd Halim
2020-07-27T03:46:37+0000
Proses cepat & memudahkan.. lagi menjimatkan.. terima kasih aqiqahcentre.Com
Aiza Che'Ros
Aiza Che'Ros
2020-07-27T03:42:37+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak sy..senang & mudah berurusan dgn pihak aqiqahcentre.com ni..sgt2 recommended utk org... yg mencari khidmat aqiqah anak.. TERBAIK!!! 💯read more
Shah Mey
Shah Mey
2020-07-27T03:34:50+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk anak lelaki saya Sharif Aqeel Bin Mohd. Sharizi di Mekah. Terima Kasih... AqiqahCentre.com melaksanakan tangungjawab ini dengan sempurna💝💝read more
Mohd Ashraff Acap
Mohd Ashraff Acap
2020-07-27T03:30:01+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah anak saya..terima kasih kpd aqiqahcentre.com yg telah memberikan perkhidmatan yg baik..
Mohd Hafiz
Mohd Hafiz
2020-07-27T03:24:18+0000
Alhamdullilah selesai sudah aqiqah di mekah tuk anak perempuan sy.. Syukran aqiqah centre kerana memudahkan urusan... aqiqah...mmg terbaik.. 😘read more
Suria Safiyya Aadam
Suria Safiyya Aadam
2020-07-27T03:16:27+0000
Terimakasih kepada pihak Aqiqah centre. Selesai sudah akikah anakanda saya .. dilaksanakan di mekah .. syukur padaNYA..... proses yg cepat dan dipercayai.. sesiapa yg ingin buat akikah. Rekomended dengan aqiqah centre.. terbaik..read more
Siti Sarah Bt Mansor
Siti Sarah Bt Mansor
2020-07-27T02:53:34+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah untuk anak perempuan sy, terima kasih aqiqah centre😘👍 💯 recommended
Zeiana Shah
Zeiana Shah
2020-07-27T02:39:31+0000
Alhamdulillah... kali ke 2 buat aqiqah dgn aqiqah centre ni.. sgt mudah berurusan dan harga sangat berpatutan...
Kasmah Mardin
Kasmah Mardin
2020-07-27T02:27:11+0000
Alhamdulillah...rgster hari khamis, hari isnin da dpt vdeo smbelihan... Dgn bntuan dri pihak aqiqah centre ni dpt la... buat aqiqah ank dgn mudah dan jimat.... Sangat2 recommended..read more
Keizu Hazrie
Keizu Hazrie
2020-07-27T02:27:10+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk ank kembar kami.. mmg tbaek #AqiqahCentre.com..senang berurusan
Sharidzuan Salim
Sharidzuan Salim
2020-07-27T02:23:33+0000
Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah anak ke 3 kami..terima kasih aqiqahcentre.com krn memudahkan urusan kami..
Rahmah Aziz
Rahmah Aziz
2020-07-27T00:50:42+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak. dalam keadaan pandemic yang melanda seluruh dunia. bukan la alasan untuk tidak... melaksanakan aqiqah. terima kasih kerana memudahkan urusan aqiqah.read more
Mohd Fahim Jaafar
Mohd Fahim Jaafar
2020-07-27T00:31:49+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah dgn AqiqahCentre.com.
Mutia Shabiha
Mutia Shabiha
2020-07-26T04:14:20+0000
alhamdulillah... rezeki baby dapat buat aqiqah di mekah... terima kasih @aqiqahcentre.com memudahkan urusan saya..
Tajul Ariff Bin Mohammad
Tajul Ariff Bin Mohammad
2020-07-26T00:17:02+0000
Cepat. Pantas. Mudah berurusan. Dipercayai.
Muharram Zain
Muharram Zain
2020-07-26T00:14:00+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah baby boys MMAM.. dpt sijil ukiran kayu yg sangat cantik & fantastic.. Semoga baby boy jd... anak yg soleh berjaya di dunia & akhirat..Aamiin.. Semoga AqiqahCentre.com bertambah maju juga..Syukran Jzkk..👍😁read more
Ridz Ishak
Ridz Ishak
2020-07-25T16:19:28+0000
alhamdulillah.. aqiqah untuk 2 org anak saya.. moga di berkati Allah swt
Mohd Ian Shazni
Mohd Ian Shazni
2020-07-25T09:10:41+0000
Laju..Terbaik..Alhamdulillah
Che Din
Che Din
2020-07-25T09:02:02+0000
Alhamdulillah...semua terbaik...
Aswan Alidaud
Aswan Alidaud
2020-07-25T03:59:41+0000
Alhamdulillah..selesai Aqiqah utk anak bongsu kami Nurul Ramadhani...tq AqiqahCentre.com
Muhamad Firdaus Bin Zainol
Muhamad Firdaus Bin Zainol
2020-07-25T00:08:41+0000
alhamdulillah selesai aqiqah ank sy,mudah dan cepat,terima kasih aqiqah center
Arezizie Ferdausey
Arezizie Ferdausey
2020-07-24T18:22:06+0000
Alhamdulillah... selesai Ibadah Aqiqah untuk anak sy...sangat mudah dan cepat lagi² diwaktu PKP ni..Terima Kasih... Aqiqah Centre.read more
Hairool Deen
Hairool Deen
2020-07-24T16:49:50+0000
Alhamdulillah..ibadah aqiqah untuk anak saya berjaya di laksanakan melalui aqiqahcentre.com ini..mudah,murah dan di... laksanakan dengan kadar segera..terima kasih Allah..terima kasih aqiqahcentre.com..read more
Syazliana Shabudin
Syazliana Shabudin
2020-07-24T16:48:55+0000
Alhamdulillah... selesai urusan akikah ank.. disempurnakn segala urusan kami... mudah n cepat... sgt2 berpuas hati..... insyaAllah lpas ni blh laksanakn korban pulak.... terima kasih aqiqahcentre.com...read more
Zaharah Yusof
Zaharah Yusof
2020-07-24T14:36:14+0000
Alhamdulillah.. Ibadah aqiqah keluarga saya disempurnakan dgn cepat & mudah. Daftar hari rabu (22/7/20) hari jumaat... (24/7/20) dah dpt video penyembelihan dari pihak AqiqahCentre. Memang memuaskan.. Terbaik 👍👍👍😊read more
Azrin Soyabin
Azrin Soyabin
2020-07-24T13:59:58+0000
Syukur Alhamdulillah..akhirnya terlaksana jua hajat & niat kami buat aqiqah untuk puteri kami..terima kasih... AqiqahCentre.com ats servis yg diberikn..juga mudahkn segala urusan kami..read more
Muhammad Solehuddin
Muhammad Solehuddin
2020-07-24T13:50:18+0000
Alhamdulillah urusan aqiqah puteri kami Nur Aisyah Aqila Muhammad Solehuddin telah selesai dilaksanakan oleh... AqiqahCentre.comLama dah rancang nak buat aqiqah untuk anak, tapi bila tegok harga dipasaran yg agak mahal fikir nanti dulu lah. Sehinggalah ternampak iklan @AqiqahCentre.com wahhh 😮😮 hrga mampu milik, feedback dari customer pun bagus 👍👍siap dpt sijil kayu lg. Yang menariknya tentang @AqiqahCentre.com video bukti sembelihan aqiqah akan dihantar kepada customer & dipercayai. Recommended kpd korang yg ada perancangan nk buat aqiqah or qurban boleh visit ig or fb @AqiqahCentre.comTerima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan urusan aqiqah puteri kami. Smoga kalian terus berjaya & dilimpahkan rezeki yg berlipat ganda. Amin..⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Muhamad Ibrizam
Muhamad Ibrizam
2020-07-24T13:48:06+0000
Alhamdulillah semasa dlm PKPP ni dpt juga melakukan ibadah aqiqah utk anak saya melalui AqiqahCentre.com dan cara... berurusan pon mudah. Bukti sembelihan diterima dlm 2 atau 3 selepas pendaftaran. Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Mohd Syafiq
Mohd Syafiq
2020-07-24T12:42:36+0000
Terima Kasih Aqiqahcentre kerana telah memberikan perkhidmatan aqiqah ini.sangat sangat disyorkan kepada semua.Cepat... mudah dan dipercayai..read more
Amer Harry
Amer Harry
2020-07-24T11:21:41+0000
Syukur kepada Allah SWT kerana dengan limpah kurnianya dapat saya laksanakan Aqiqah untuk anak baru saya. Untuk... makluman semua dengan AqiqahCentre.com semuanya menjadi mudah dan cepat serta jujur dan amanah. Untuk sesiapa yang ingin membuat Aqiqah seawal 7 hari (Sunnah) selepas kelahiran pun tiada masalah. Yang paling best dapat video aktiviti Aqiqah dan juga sijil penyertaan yang lain dari biasa diperbuat daripada kayu. Terima kasih kepada pihak AqiqahCentre.com. Terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻read more
Adeq Yana IZa
Adeq Yana IZa
2020-07-24T10:46:43+0000
alhamdulilah selesai dh akikah my gegirl.. sangat mudah berurusan dgn AqiqahCentre.com... 👍👍👍👍👍
Anuar Manap
Anuar Manap
2020-07-24T10:00:09+0000
alhamdullilah selesai aqiqah anak, senang berurusan dengan aqiqahCentre.com cepat dan pantas, berapa Hari sahaja dah... terima video.read more
Dinda Abdul Malek
Dinda Abdul Malek
2020-07-24T09:13:50+0000
Syukur Alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk anak lelaki saya,sangat2 mudah dan cepat berurusan dgn AqiqahCentre.com..... semua urusan kami dipermudahkan,terima kasih AqiqahCentre.com utk servis yg terbaik 👍read more
Nisa Hashim
Nisa Hashim
2020-07-24T08:50:38+0000
Alhamdullillah Syukur ke hadrat illahi...mudah, cepat Dan puas hati.. terima kasih aqiqahcentre.com.. pemudah Cara utk... kami menjalani proses aqiqah utk ank kami...read more
Farah Rodzai
Farah Rodzai
2020-07-24T08:26:26+0000
Alhamdulillah, sangat mudah & cepat dalam urusan aqiqah anak lelaki saya... Terima kasih pihak Aqiqah Centre untuk... servis yang terbaik.read more
Sue Riek Bed
Sue Riek Bed
2020-07-24T08:17:59+0000
Alhamdulillah. Mudahnya urusan dgn AqiqahCentre.com. Niat utk akikahkan anak lelaki saya sudah pun selesai. Pengurusan... yg cepat & mudah. Hari rabu saya register (22/7/20) & Alhamdulillah hari jumaat (24/7/20) sudah dpt video penyembelihan dari pihak AqiqahCentre 👍 Terima kasih permudahkan urusan akikah utk anak saya 😊read more
Azizah Zah
Azizah Zah
2020-07-24T08:03:07+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak perempuan saya... Hari selasa bayar, Jumaat pagi dah terima video sembelihan. Terima... Kasih diucapkan pada pihak aqiqahcentre.comread more
Iza Dzulkifley
Iza Dzulkifley
2020-07-24T08:01:59+0000
Alhamdulillah... Dengan ibadah aqiqah dari AqiqahCentre.com sangat senang dan mudah... Terima Kasih banyak2...
Nur Feisyah Nfa
Nur Feisyah Nfa
2020-07-24T07:31:34+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak. Mudah dan service yg baik & cepat.
Chik Nanie
Chik Nanie
2020-07-24T06:40:43+0000
sangat senang...mudah....alhamdulilah... Syukur sgt2...
John Xray
John Xray
2020-07-24T03:22:56+0000
alhamdulillah...selesai aqiqah untuk anak perempuan saya...terima kasih diucapkn kepada pihak AqiqahCentre.com.
Azimah Alias
Azimah Alias
2020-07-24T01:59:22+0000
Alhamdulillah...sgt cpt berurusan dgn phk aqiqahcentre...ari slasa byr...rabu dh buat...pg ni jumaat dh dpt video... sembelihan😘read more
Azraf Mohamad Ayub Han
Azraf Mohamad Ayub Han
2020-07-24T01:57:12+0000
Mudah dan Cepat. Alhamdulillah
Al-addammujahidin Dollah
Al-addammujahidin Dollah
2020-07-24T01:41:05+0000
Syukur alhamdulillah,dengan Ada wakil aqiqah centtre ini Saya Dapat menunaikn ibadah aqiqah anak Saya.. ribuan terima... kaseh kepada aqiqah centre..read more
Wak Tun
Wak Tun
2020-07-24T00:57:34+0000
Alhamdullilah dipermudahkan urusan aqiqah untuk anak lelaki saya. Servis terbaik dan dipercayai. Semoga pihak... aqiqahcentre dapat meneruskan usaha murni ini khususnya pada umat Islam di Malaysia dalam menjalankan ibadah qurban dan aqiqah. 👍read more
Juliana Abd Rahman
Juliana Abd Rahman
2020-07-24T00:40:03+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki kedua saya..servis terbaik. teruskan usaha murni ini..
Pettri Hj Muez
Pettri Hj Muez
2020-07-23T22:03:33+0000
alhamdullilah very smooth and easy way, trusted and honest.yang penting buat lah aqiqah anak itu ikut kemampuan inshaa... allah apa pun caranya Allah sentiasa permudahkan aminread more
Aziey Nazira Azieyra
Aziey Nazira Azieyra
2020-07-23T11:51:56+0000
Alhamdulillah.. Selesai sudah aqiqah buat putera saya. Terima kasih AqiqahCenter. Com kerana telah memudahkan urusan... saya. Servis tip top. Recomended.. 👍👍read more
Mohammad Noh Pahirah
Mohammad Noh Pahirah
2020-07-23T09:03:58+0000
Alhamdulillah... mudah dan murah dengan aqiqah centre. Respon terbaik. Recomended.
OraNge GuRlz
OraNge GuRlz
2020-07-23T04:01:26+0000
Alhamdulillah syukur sangat2 kerana aqiqah anak saya disempurnakan dengan mudah dan selamat dengan adanya... AqiqahCentre.com ni.Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.read more
Aleyza Missally
Aleyza Missally
2020-07-23T03:46:32+0000
🤲alhamdulilah aqiqahcentretelah pun menunaikan hajat sayauntuk buat aqiqah anak2 saya..🥰sangat boleh... dipercayaijangan ada sifat curiga.. untuk berbuat baik.. niat baik je untuk anak2 insyallah allah permudakan🕋..mommy2 daddy2 blh sgt buat je kan aqiqahcentre senang dan mudahi recommed di(aqiqahcemtre👍)🕌read more
Adib Jasmin
Adib Jasmin
2020-07-23T03:46:00+0000
Alhamdulillah. Selesai untuk dua puteri saya. Response yang diberikan sangat cepat. Aqiqah pun lebih awal dari yang... saya jangka. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Terima kasih memudahkan urusan kami. Somoga urusan AqiqahCentre.Com dipermudahkan juga. 👍🏼👍🏼👍🏼🤩 tak sabar nak tunggu Sijil Premium turead more
Norfazira Zaiddi
Norfazira Zaiddi
2020-07-23T03:21:35+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk anak perempuan saya. memang recommend untuk siapa yg nak buat aqiqah untuk... anak/diri sendiri. jimat masa dan wang. servis pun TERBAIKK!!! 👍read more
Haslin Azman
Haslin Azman
2020-07-23T03:01:14+0000
alhamdulillah syukur dengan izinNya lepas hajat kami membuat aqiqah untuk 4 orang anak2, terima kasih atas pencerahan &... service pihak aqiqah centre, banyak membantu service memang terbaik, 3 hari selepas daftar terus dapat video penyembelihan, selang 3 hari dapat dah sijil berukiran kayu, syukur anak2 pun suka dapat sijil, moga Allah membalas jasa baik pihak aqiqah centre dapat sempurnakan ibadah aqiqah di tanah suci Mekah, Subhanallah..moga ibadah kami diterima oleh Nya..Pada yang nak membuat aqiqah dalam masa PKP boleh rujuk aqiqah.com service memang tip top..syukranread more
Riayanti Limijo
Riayanti Limijo
2020-07-23T02:45:21+0000
Alhamdulillah Aqiqah dan Qurban yang dapat membantu menyempurnakan hajat umat islam malaysia dengan lancar dan telus .... 🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️read more
Syed Abdul Hamid Syed
Syed Abdul Hamid Syed
2020-07-23T02:37:01+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah untuk puteri sulung saya.. Terima kasih AqiqahCenter. com....kerana memudahkan urusan..
Ahmad Yusri
Ahmad Yusri
2020-07-22T23:03:18+0000
Alhamdulillah selesai. Cepat dan memudahkan.
Mie Lia
Mie Lia
2020-07-22T17:39:20+0000
Alhamdulillah boleh dipercayai,service yg bagus dan semoga Aqiqah centre di permudahkan urusan
Mazzruull Yatim
Mazzruull Yatim
2020-07-22T16:40:15+0000
Alhamdulillah trima kasih kpd pihak AqiqahCentre.com dgn perkhidmatan yg disediakan kerana secara tak langsung... memudahkan sy sekeluarga..kepada rkan2 di luaq sana yg masih tercari2 perkhidmatan qorban dan aqiqah,di sinilah jawapannya✌️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Chik Yaa Al Affan
Chik Yaa Al Affan
2020-07-22T14:48:42+0000
Alhamdulillah, selesai Aqiqah anak lelaki sy.. Sgt2 senang berurusan dgn AqiqahCentre.com ni... Proses pon sgt2 cepat,... video sembelihan yg jelas, sebutan nama yg jelas... Very very very Recommended !!!!read more
Rara Fifi
Rara Fifi
2020-07-22T13:57:21+0000
alhamdulillah...selesai sudah aqiqah putera bongsu kami... recommended..👍proses yg sgt cepat...video pun jelas..
Syahir Mazenan
Syahir Mazenan
2020-07-22T13:10:34+0000
Alhamdullilah syukran dah selesai aqiqah anak sy yg pertama semoga diberkati Dan dirahmati Allah...amin...time kasih... aqiqahcentre.com....read more
Mohd Firdaus Zakaria
Mohd Firdaus Zakaria
2020-07-22T12:23:55+0000
Alhamdulillah. Memudahkan menunaikan ibadah aqiqah dikala pkp. Telus n pantas
Az Han
Az Han
2020-07-22T12:06:22+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah anak saya.. Terima kasih AqiqahCenter. com....kerana memudahkan urusan..
Dhia Nur
Dhia Nur
2020-07-22T11:58:44+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak kedua sy. Terima kasih AqiqahCentre kerana memudahkan urusan kami. Video yang... diterima juga ada menyebut nama anak dengan jelas. Alhamdulillah, cuma tunggu sijil kayu tu sampai...read more
Mohd Hisbullah Hisbullah
Mohd Hisbullah Hisbullah
2020-07-22T11:58:12+0000
Pengurusan yg sgt cpt n mudah..maklumbalas baik beserta kiriman video akikah dilakukn ditanahsuci slps 2 3 hri... pembayaran dibuat...terbaik!!!!100%read more
Lisa Rizki
Lisa Rizki
2020-07-22T11:47:01+0000
Alhamdulillah..niat tercapai dan proses bjalan dgn lancar dan sgt cepat..servis terbaik setiap pertanyaan di bls dgn... info yg lngkap dan pantas...terima kasih memudahkan urusan aqiqah ank sye..read more
Jieha Shahrin
Jieha Shahrin
2020-07-22T11:45:10+0000
Alhamdulillah semua berjalan lancar.Dari awal pertanyaan tentang pakej dijawab mesra dan segala info diberikan dgn... jelas.terima kasih kerana membantu urusan aqiqah anak sy..sijil dan video diterima lebih awal luar jangkaan saya.terima kasih !read more
Syed Ajarul Asuad
Syed Ajarul Asuad
2020-07-22T11:42:16+0000
alhamdullillah syukur.. servis yang terbaik dan pantas..👍
Abdul Rashid
Abdul Rashid
2020-07-22T11:30:32+0000
servis yg amat baik sekali..inshaAllah dilain masa&waktu saya nak buat Aqiqah..sy akan hbgi AqiqahCentre
Nurul Shafika
Nurul Shafika
2020-07-22T11:19:20+0000
Alhamdulillah, servis yang sangat baik dan mudah terutama bagi mereka yg bnyak kekangan masa..anak perempuan kami sudah... dilaksanakan aqiqahnya..😊😊read more
Najihah Japar
Najihah Japar
2020-07-22T11:14:21+0000
syukur alhamdulillah dgn adanya aqiqahcenter.com sya dpt menyempurnakan aqiqah ank sya dhn sempurna ... servis yg sngt... baik dn cepat ... video penyembelihan pn di hantar dhn sempurna ... terima kasih aqiqahcenter.com untuk perkhidmatan yg di berikan dlm menyempurnakan aqiqah ank saya ...read more
Cikgu Daeng Idris Zulkarnain
Cikgu Daeng Idris Zulkarnain
2020-07-22T10:32:16+0000
Terima kasih aqiqahcentre.com kerana mudah dan cepat proses slps pembayaran
Suhaila Zainal
Suhaila Zainal
2020-07-22T10:19:06+0000
Alhamdulillah..terbaik aqiqah centre 👍🏻Memudahkan urusan aqiqah anak2 dan sgt pantas
Faiz Hafidz
Faiz Hafidz
2020-07-22T09:55:36+0000
Servis yang terbaik dari Aqiqahcenter. Cepat dan mudah. Alhamdulillah
Afiza Azli
Afiza Azli
2020-07-22T08:24:43+0000
Assalamualaikum....alhamdulillah,selesai aqiqahkan ank sulung perempuan sy....Ada rezeki lg,sy nak aqiqahkan utk ank... lelaki sy plak...TQ,aqiqahcenter.comread more
Aniza Misnan
Aniza Misnan
2020-07-22T07:48:40+0000
Alhamdulillah.. Dgn izinnya selesai urusan ibadah aqiqah untuk puteri kami ❣️ Nur Ulfah Maisarah binti Fuad..tQ pd... AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami sekeluarga.. Sebagai bukti pihak AqiqahCentre.com ada anta video menyembelihan kmbing beserta sebut nama ank & sijil sebagai kenangan.😍😘.read more
Nanai Nai
Nanai Nai
2020-07-22T07:16:27+0000
alhamdulillah 🤲 akikah tuk 2 org putra ku telah selesai....terima kasih aqiqahcentre.com..servis yg sgt2 pantas &... memudahkan semuanya...read more
BuTy WaNa
BuTy WaNa
2020-07-22T07:13:01+0000
Syukur Alhamdulillah. Hajat Saya tercapai apabila AqiqahCentre.com menyempurnakan Aqiqah anak saya di Tanah Suci Mekah.... Selama ini tercari-cari syarikat yang menawarkan harga berpatutan dan sesuai dengan bajet yang ada.Terima kasih kerana beri peluang yang sangat bermakna. Harga tak jumpa semurah di AqiqahCenter.com.read more
Nor Hartini Isa
Nor Hartini Isa
2020-07-22T06:51:02+0000
Terbaek.. pantas.. dan mudah.. smge aqiaqhcentre.com terus maju da berjaya
Faizal Hamzah
Faizal Hamzah
2020-07-22T06:17:54+0000
alhamdulilah..Dengan izinnya anak kami telah selamat menjalankan ibadah aqiqah...terbaik 👍👍
Azmi Darmo
Azmi Darmo
2020-07-22T05:34:38+0000
Syukur alhamdulilah....urusan aqiqah anak saya melalui AqiqahCentre.com sudah terlaksana...amat mudah dan... pantas..terima kasih ...read more
Arman Aziz
Arman Aziz
2020-07-22T04:02:43+0000
Alhamdulillah.. Akhirnya, telah selesai Aqiqah anak saya melalui AqiqahCentre.com.Sangat2 dipercayai.. Dibuktikan... dengan Video..Terima Kasih AqiqahCentre.. 👍👍👍👍read more
Mazlan Suriansah
Mazlan Suriansah
2020-07-22T04:02:09+0000
Alhamdulillah..selesai sudah urusan aqiqah memang trusted and fast respon
Rosmawati Zainal Abidin
Rosmawati Zainal Abidin
2020-07-22T03:53:33+0000
Alhamdulillah...urusan yang sangat mudah...video yang sangat jelas.. cucu saya telah selamat di akikah kan dengan... sempurna.. trm ksh aqiqahCenter.com kerana menyediakan perkhidmatan akikah yang bagus ini...read more
Asra Nirmala Baharuddin
Asra Nirmala Baharuddin
2020-07-22T03:08:37+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk keempat-empat org anak kami hari ini dikala musim pandemik Covid-19 masih belum lg... berakhir. Urusan jd lebih mudah dgn perkhidmatan Aqiqah Centre. Terima kasih Aqiqah Centre krn memudahkan urusan kami sekeluarga. Setapak, KL.read more
Che'Gu Muhammad Nur
Che'Gu Muhammad Nur
2020-07-22T01:37:23+0000
Alhamdulillah.. Selesai menyempurnakan aqiqah untuk anak ketika musim convid ni.. Urusan mudah dan lancar. Video semasa... aqiqah dilaksanakan juga disertakan dan diyakini betul dan sah.. Terima kasih banyak2..read more
Penantian Titisan Dari Langit
Penantian Titisan Dari Langit
2020-07-21T13:25:08+0000
alhamdulillah anak sy sudah di aqiqah mengunakan perkhidmatan aqiqahcentre. mudah, respon cepat,urusan cepat dan respon... yg sngt2 baik. dgn bukti video yg jelas dan mudah difahami. sy harap dapat disebarkan dan ramai2 mengunakan perkhidmatan ini.read more
Wan Azah Wan Ngah
Wan Azah Wan Ngah
2020-07-21T11:07:49+0000
mudah menjalani ibadah aqiqah melalui aqiqahcentre.com.. isi borang dan lafaz akad.. sangat cepat dan tak sampai... seminggu ibadah selesairead more
Mukmien El
Mukmien El
2020-07-21T06:26:10+0000
ALHAMDULILLAH... TERIMA KASIH @AQIQAHCENTREDOTCOM SEGALANYA LEBIH MUDAH LAGI GAN MUSIM COVID-19 NI SEMOGA ALLAH... TERIMA SEGALA AMAL.. 🤲#AQIQAHANAKread more
Nurhamizah Hanis
Nurhamizah Hanis
2020-07-21T05:49:33+0000
ALHAMDULILLAH... TERIMA KASIH @AQIQAHCENTREDOTCOM SEGALANYA LEBIH MUDAH LAGI GAN MUSIM COVID-19 NI SEMOGA ALLAH... TERIMA SEGALA AMAL.. 🤲#AQIQAHANAKread more
Irnawati Bonifacio Pedro
Irnawati Bonifacio Pedro
2020-07-21T05:29:13+0000
Alhamdulillah selesai Urusan Aqiqah anak anak kami. Terima kasih kepada AqiqahCentre kerana dengan adanya AqiqahCentre... ini, segala Urusan Aqiqah anak anak kami bejalan dengan lancar. Tidak perlu ragu_ragu, tidak perlu pening kan kepala memikirkan soal beli kambing di mana, saiz besar Dan kecil, siapa yang kerjakan. Serah kan sahaja kepada yang pakar. Ia sangat membantu urusan anda. Terima kasih AqiqahCentreread more
Lanzdo Rj
Lanzdo Rj
2020-07-21T05:20:57+0000
Alhamdulillah.. Selesai urusan.. Sangat Mudah Dan TERJAMIN.. Terima kasih aqiqahcentre..
Sarinah Nawir
Sarinah Nawir
2020-07-21T04:14:00+0000
Alhamdulillah Syukur Allah SWT mempermudahkan urusan Aqiqah anak sy melalui AqiqahCentre di Kota Suci Mekah.... Perkhidmatan yg sangat baik. Semoga AqiqahCentre terus berkembang dlm membantu mereka yg lain dlm melaksanakan aqiqah. Aamiin2.read more
Ku Nazha
Ku Nazha
2020-07-21T04:13:51+0000
Alhamdulilah dah settle buat aqiqah anak..terima kasih mudah,pantas Dan senang berurusan dengan... @aqiqahcentre.com..sangat berbaloiread more
Perr Rosa Jamsani
Perr Rosa Jamsani
2020-07-21T04:13:47+0000
alhamdulillah sy dah selesai aqiqah anak sy tingal tungu sijil je lagi..terima kasih aqiqahcentre sbb memudahkan urusan... sy..read more
Nooridahayu Diman
Nooridahayu Diman
2020-07-21T04:11:04+0000
Alhamdullilah dgn sebutan nama yg jelas di permudahkan urusan aqiqah di mekah utk anak kami Mohamad Shaqil Bin Mohd... Shaiful Nizar....Walaupun suda di benarkan membuat majlis masa PKPP ni...tp kami masih ambil langkah berjga2...Terima kasih AqiqahCentre.com mewakili kami melaksanakan aqiqah ini😊read more
Fairul Aswad
Fairul Aswad
2020-07-21T04:07:46+0000
alhamdulilah selesai buat Aqiqah utk anak kedua saya... terima kasih Aqiqah centre.com ...sangat mudah dan... cepat..tahniahread more
Awin Damia
Awin Damia
2020-07-21T02:32:01+0000
alhamdulillah segala urusan aqiqah untuk kami sekeluarga berjalan lancar..servis aqiqah centre terbaik,murah,dan... pantas👍👍👍read more
Annel Chin
Annel Chin
2020-07-20T16:45:53+0000
🕋 Alhamdulillah.. Terima kasih AqiqahCentre.com ☕
Amiza Noor Azmi
Amiza Noor Azmi
2020-07-20T14:46:51+0000
Sangt2 best n berbaloi Harga nya mampu milik Saya n sekeluarga Amat hargai dgn service AqiqahCentre.com.
Red Kijang
Red Kijang
2020-07-20T14:13:38+0000
Alhamdullilah syukur pada Allah...anak perempuan saya(Ayra Raisya) selamat melakukan ibadah aqiqah melalui... AqiqahCentre.com...khidmat terbaik dan dipercayai...terima kasih kpd semua pihak yang terlibat AqiqahCentre...Anda Memang Terbaik😊read more
Salwani Shaffi
Salwani Shaffi
2020-07-20T13:49:30+0000
Alhamdulillah syukur dpt melaksanakan ibadah aqiqah utk anak sy dgn bantuan aqiqahcentre.com.. sgt mudah & servis yg... sgat terbaik.. terima kasih @aqiqahcentre.com 🙂read more
Zaaz Hamdan
Zaaz Hamdan
2020-07-20T13:30:19+0000
Alhamdulillah syukur dapat melaksanakan ibadah Aqiqah untuk anak-anak dengan bantuan AqiqahCentre.com . Terima kasih... AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan saya.Semoga dirahmati dan terus berjaya!!!!read more
Mohamad Husni Klark
Mohamad Husni Klark
2020-07-20T13:13:51+0000
Alhamdulillah, terima kasih kepada AqiqahCentre.com kerana menjadi wakil aqiqah anak saya di tanah suci, semoga... diterima oleh Allah S.W.T. Amin. ☺️read more
Muhd Faiz Musa
Muhd Faiz Musa
2020-07-20T12:25:38+0000
Syukur Alhamdulillah , sempurna sudah aqiqah puteri kami Melati naira yang diuruskan oleh pihak AqiqahCentre.com. Moga... ianya diterima dan diberkati Allah SWT.read more
Latifah Minhad
Latifah Minhad
2020-07-20T10:52:02+0000
Syukur Alhamdulillah , sempurna sudah aqiqah puteri kami Aisyah Humaira yang diuruskan oleh pihak AqiqahCentre.com.... Moga ianya diterima dan diberkati Allah SWT.Servis terbaik..read more
Mira Dzahari
Mira Dzahari
2020-07-20T10:47:19+0000
alhamdulillah..servis yg terbaik..
Alun Asrol Ali
Alun Asrol Ali
2020-07-20T10:40:46+0000
Alhamdulillah. servis terbaik
نيک محمد ايمان
نيک محمد ايمان
2020-07-20T10:37:12+0000
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah untuk anak. sebutan nama untuk aqiqah sangat jelas..
Norhamizah Binti Shaari
Norhamizah Binti Shaari
2020-07-20T09:21:25+0000
Alhamdulillah sudah selesai semua urusan Aqiqah untuk anak..semuanya berjalan lancar,mudah, cepat dan selamat. Sy sgt... berpuas hati dengan servis yg diberikan. Highly recommended.read more
Hazrul Halim
Hazrul Halim
2020-07-20T09:12:23+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah bagi anak lelaki saya..maklumat dan urusan sangat mudah diikuti..sebutan nama untuk... aqiqah sangat jelas..read more
Zaiyana Nusi
Zaiyana Nusi
2020-07-20T06:42:41+0000
Alhamdulillah...nampaknye dah selamat aqiqah untuk anak saya..syukur, terima kasih atas kepercayaan moga usaha... diberkati dan diberi hidayah drp Allah..Aminread more
Sawa Ludin
Sawa Ludin
2020-07-20T05:29:55+0000
Alhamdulillah..selesai Aqiqah untuk anak²..terbaik AqiqahCentre.com..sgt berpuas hati
Latip Ahmad
Latip Ahmad
2020-07-20T04:37:31+0000
Mudah dan sangat dipercayai.. Perkhidmatan yang diberikan adalah sangat memuaskan. Paling penting MURAH! Terima kasih... AqiqahCentre.comread more
Hidir Hashim
Hidir Hashim
2020-07-20T04:22:26+0000
Alhamdulillah..selesai sudah membuat akikah melalui aqiqahcentre.com buat kali kedua. Urusan mudah dan senang.... Perkhidmatan terbaik. Semoga Allah SWT memberkati amalan yang kita lakukan ini. Insyaallah..amin.read more
Amir Amirzs
Amir Amirzs
2020-07-20T04:10:38+0000
Alhamdulillah...mudah dan senang urusan..
Apek Palak Elek
Apek Palak Elek
2020-07-20T04:08:44+0000
Terbukti akan Ketelusannya
Irwan Zainal A.
Irwan Zainal A.
2020-07-20T01:36:58+0000
Alhamdulillah. Mudah & cepat hassle free. Highly Recommended. Semua anak buat Aqiqah dgn @AqiqahCentre syukur selesai... semuanya.read more
Nurima Fadinatun
Nurima Fadinatun
2020-07-19T05:59:26+0000
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah untuk 2 orang anak lelaki saya di Aqiqahcentre.com. Urusan yang sangat mudah,... pantas dan boleh dipercayai. Video penyembelihan beserta nama anak juga telah diterima sebagai bukti aqiqah telah sempurna dilaksanakan. Terbaik !! 👍🌟read more
MercuNiaga Resources
MercuNiaga Resources
2020-07-19T04:57:33+0000
Alhamdulillah. Amat selesa dan berpuashati dengan cara pelaksanaan aqiqah yang sempurna dan cepat. Insha Allah akan... kembali berurusan lagi.read more
Natasha Anuar
Natasha Anuar
2020-07-19T04:31:00+0000
Alhamdulilah selesai urusan aqiqah anak saya . Senang sgt berurusan dgn aqiqah centre. Murah sangat n cepat proses nya.... Tenkiu so much aqiqah centre 🤩read more
Mohd Faizal Moh Aref
Mohd Faizal Moh Aref
2020-07-19T04:05:24+0000
Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah anak.. Sgt mudah, murah dan pantas.. Terima kasih Aqiqah Centre
Ehsan Safar
Ehsan Safar
2020-07-19T02:45:28+0000
Alhamdulillah,dlm situasi covid yg bahaya,aqiqah Centre memudahkan proses aqiqah buat anak saya. Terima kasih aqiqah... Centre.sangat recommended!!! Bukti video penyembelihan dn lafaz nama dihantar dengan sangat cepatread more
YB Amjad
YB Amjad
2020-07-19T02:03:28+0000
Terima kasih aqiqahcenter kerana telah menyempurnakan aqiqah anak saya muhammad zubair bin amjad ali di hari ke 7... kelahiran nya.. Alhamdulillahread more
Tabita Skincare Nusajaya
Tabita Skincare Nusajaya
2020-07-19T01:44:34+0000
Sgt mudah dan cepat selepas payment dlm tempoh 3 ari majlis Aqiqah diadakan. Dan video juga dihantar melalui whatsapp.... Sgt puasati dan recommended. Ni sedang tunggu sijil kayu yg diukir nama my grandaughter.read more
Wahyuni Harun
Wahyuni Harun
2020-07-18T23:02:48+0000
pengurusan tip top...mudah..pantas...recommended
Auzirul Anuar Mustapha Kamal
Auzirul Anuar Mustapha Kamal
2020-07-18T16:14:16+0000
Share the video during the aqiqah being perform❤️❤️ and announce my son names. A nice gesture. Keep it up😘
Nani Padawi
Nani Padawi
2020-07-18T14:53:37+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak yg ke 4..berwakilkan aqiqah center..video dgn sijil jga d sertakan sebagai tanda ..
NurShafinaz Che Husin
NurShafinaz Che Husin
2020-07-18T14:34:51+0000
Alhamdulillah. Selesai amanah yang telah diberikan. terima kasih utk team aqiqahcentre atas khidmat yang memuaskan.... terima kasih 😊read more
Herne Sari
Herne Sari
2020-07-18T14:15:08+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk ank saya yg diwakilkan pihak Aqiqahcentre.com..servis yg terbaik.. dh dapat video... penyembelihan, cuma tunggu sijil je dipos.. terima kasih Aqiqahcentre.. telah permudahkan urusan aqiqah ank sy..read more
Noor Fazirawati Mohd Faudzi
Noor Fazirawati Mohd Faudzi
2020-07-18T13:51:50+0000
alhamdulilah.. selesai aqiqahnya..
Masidah Masri
Masidah Masri
2020-07-18T13:34:54+0000
Alhamdulillah... Selesai menunaikan akikah anak ke 2 saya dengan berwakilkan aqiqah centre.. Mudah dan pantas..... Saguhati untuk tanda ingatan juga diberikan.. Insyaallah akan repeat for ibadah korban pulak..read more
Nur Aainaa Amalina Razak
Nur Aainaa Amalina Razak
2020-07-18T13:24:53+0000
Alhamdulillah, proses aqiqah anak saya yg di uruskan dan diwakilkan pihak Aqiqahcentre sgt mudah dan pantas. Service yg... baik dari awal hingga selesainya urusan Aqiqah.semoga AqiqahCentre sentiasa memberi service Aqiqah yg terbaik buat semua pelangan.kami memberi kepercayaan yg baik buat AqiqahCentre.terima kasihread more
Abu Bakar As-Siddiq
Abu Bakar As-Siddiq
2020-07-18T13:22:58+0000
Aqiqah jadi mudah dgn Aqiqah centre, semuanya cepat dan telus. Insya-allah akan repeat lagi nanti.
Aisyah Idris
Aisyah Idris
2020-07-18T13:06:34+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah utk anak2..sgt pantas..terima video dlm 5 hr jer..
Sheera Zack
Sheera Zack
2020-07-18T13:05:13+0000
Alhamdulillah berjalan lancar aqiqah putri saya di makkah seperti tarikh yang diminta. Alhamdulillah video dan sijil... juga dapat seperti yang dijanjikan. terima kasih kerana mudahkan urusan kami 🙏🏻❤️read more
Ryhanna Rai
Ryhanna Rai
2020-07-18T13:04:36+0000
Alhmdulillah selesai aqiqahnya .. mudah dan menyenangkan.. video telah diberi. Mnunggu sijil plat saja.. alhmdulillah... skali lgread more
Aleya Amira Aidil Ain
Aleya Amira Aidil Ain
2020-07-18T12:38:52+0000
Alhamdulillah.. selesai sudah aqiqah anak bongsu.. dgn aqiqahcentre.com semuanya mudah dan cepat.. terimakasih semua... yang terlibat.read more
JihaDi Shafril
JihaDi Shafril
2020-07-18T10:18:24+0000
Servis pantas. Alhamdulillah selesai aqiqah untuk baby baru lahir. Video pun dah dapat. Tengah tunggu sijil saja. Tq
Khairul Anuar Ab Karim
Khairul Anuar Ab Karim
2020-07-18T09:15:24+0000
Alhamdulillah..Selesai ibadah Aqiqah untuk anak kami. Terima kasih AqiqahCentre.com . Service anda memang terbaik.... Semua urusan sangat mudah..read more
Tie Piya Jey
Tie Piya Jey
2020-07-18T08:30:40+0000
Alhamdulilah.. Selesai sudah akikah utk anak saya Harraz Naufal.. Disebabkan kekangan masa sy memilih aqiqahcenter.... Com..read more
Achmad Andy Ibnu Poni
Achmad Andy Ibnu Poni
2020-07-18T06:18:58+0000
alhamdulillah..terbaik..semoga dipermudahkan segalanya kerana telah mempermudahkan insan lain
Azizi Aziz
Azizi Aziz
2020-07-18T06:08:33+0000
Amat mudah membuat aqiqah di aqiqahcentre.com... Terima kasih diatas servis yg pantas dan baik...
Mohd Khairi Ee
Mohd Khairi Ee
2020-07-18T05:43:03+0000
Syukur Alhamdulillah mudah & cepat.Terima kasih Aqiqah Centre menguruskan aqiqah untuk anak saya. Sangat2 berpuas hati... 👍👍👍read more
Anisah A Latiff
Anisah A Latiff
2020-07-18T02:07:45+0000
Alhamdullilah selesai urusan aqiqah anak anak... Servis yg terbaik.. Mudah dan cepat.. Malah affordable... Teruskan...... Semoga maju jaya..read more
Eida Sidek
Eida Sidek
2020-07-18T01:58:18+0000
alhamdullilah...aamiin...mudah dan cepat
Joki Perdani Sawai
Joki Perdani Sawai
2020-07-18T01:40:21+0000
Highly recommended. Trusted agent. Efficient.
Rasman Ramos
Rasman Ramos
2020-07-17T15:00:36+0000
Mudah! Senang! Cepat! Pantas.
Norshida Ismail
Norshida Ismail
2020-07-17T13:05:15+0000
Alhamdulillah selesai akikah Muhammad Affan bin Mohd Imran.. Cepat dan mudah... Terima kasih kerana jalankan amanah... dgn baikread more
Zuriaty Mohd Shafie
Zuriaty Mohd Shafie
2020-07-17T10:05:34+0000
Kepercayaan perlu ada... Alhamdulillah urusan aqiqah anak2 saya terbukti dgn video yg dirakam kan dan di hantar kepada... saya.. Impian saya selama ini terkabul walaupun melepasi waktu afdalnye.. Tapi rezeki saya akhirnye tiba.. Terima kasih aqiqah centre.. Semoga ibu bapa yg lain tidak pernah berputus asa untuk berusaha melunaskan nye.. Biar lambat asal jgn ditinggalkan.. Alhamdulillah..read more
Ziffie Obey
Ziffie Obey
2020-07-17T09:41:45+0000
Syukur alhamdullilah mudah Dan cepat. Terima kasih aqiqah Centre Sebab dapat menguruskan aqiqah untuk anak saya.... Sangat2 berpuas hati 👍read more
Deq Exx Ain
Deq Exx Ain
2020-07-17T08:51:05+0000
syukur alhamdulillah selesai buat ibadah aqiqah untuk anak dara saya,cepat dan mudah servisss terbaikkk 🤗🤗🤗
Dora Dori
Dora Dori
2020-07-17T08:50:11+0000
Alhamdulillah syukur 🤲. Terima kasih @AqiqahCentre.com memudahkan urusanku dan membantu dlm perlaksanaan ibadah... aqiqah utk anak perempuan sy EVELYN BINTI MOHD MAZMUDIN.read more
Maisarah Daud
Maisarah Daud
2020-07-17T08:38:44+0000
Alhamdulillah aqiqah utk 2 org ank sy sudah selesai. Mudah,lancar & diyakini inshaAllah.. semuanya dgn... aqiqahcentre.com..read more
Mya Fahmi
Mya Fahmi
2020-07-17T08:18:28+0000