fbpx

aqiqah & Qurban
tanah suci mekah
dengan hanya

RM 570  RM499

RM 570  RM499

Video Sembelihan Diberikan

KAMI ‘FAMOUS’ DI INSTAGRAM!

Apa kata pelanggan kami?

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 105 reviews
powered by Facebook
Syed Hussein
Syed Hussein
2020-01-20T19:05:08+0000
Aqiqah centre amat professional dan melakukan semua seperti yang dijanjikan.Saya memberikan 5 bintang untuk servis... Aqiqahcentre!read more
Hidayu Hasan
Hidayu Hasan
2020-01-17T10:21:52+0000
Alhamdullilah. Urusan aqiqah anak-anak saya yang dilakukan pada tahun 2019 yang dilaksanakan di Makkah berjalan dengan... lancar. Terima kasih AqiqahCentre.com.read more
Zue Aminuddin
Zue Aminuddin
2019-12-30T04:43:18+0000
Tq AqiqahCentre.com for the excellence service & reasonable price..highly recommended
Farid Kamal
Farid Kamal
2019-12-17T07:13:06+0000
Nice dan nice dan nice dan nice
Waleed AzzahraAisya Dan Izzuddin
Waleed AzzahraAisya Dan Izzuddin
2019-12-17T05:00:42+0000
Sapa2 yang sibuk dan takda masa nk beraqiqah memang recommend.Harga pun berbaloi dan dapat melakukannya di tanah suci... makkah. Alhamdulillah. Semoga terus berjaya di masa hadapan.read more
Mohd Hatta
Mohd Hatta
2019-12-05T17:01:14+0000
Syukur.. Selesai aqiqah ank. Service terbaikk
Nursuraya Shaffie
Nursuraya Shaffie
2019-11-30T14:17:47+0000
Alhamdulillah , Selesai urusan aqiqah 'Nur Aira Sofia' . Terima kasih @aqiqahcentredotcom ☺️ siap ada video lagi,... Service terbaik sangat sangat recomended 👍🏻read more
Wana Hamdi
Wana Hamdi
2019-11-27T07:57:50+0000
Alhamdulillah...senng berurusan dan smua berjlan lancar..
Muhammad Faizal Darman
Muhammad Faizal Darman
2019-11-02T02:55:01+0000
Alhamdulillah tercapai jugak niat nak aqiqah kan anak.. harga murah mmg recommended.. 👍👍
Muhamad Hanis Hasanuddin
Muhamad Hanis Hasanuddin
2019-10-30T14:14:19+0000
Great service from AqiqahCentre.com.
Nurimanhafiezah Nurdin
Nurimanhafiezah Nurdin
2019-10-28T14:09:27+0000
Alhamdulillah selesai hakikah zinnirah. Terima kasih Aqiqahcentre. Com
Shiekin Aswam
Shiekin Aswam
2019-10-14T14:02:36+0000
Alhamdulillah selesai proses aqiqah Ariez Baihaqi. Dipercayai, mudah, dan paling penting ia sesuai dgn sy yang... mempunyai jadual kehidupan yang padat. terima kasih sekali lg 🥰🥰read more
Malisa Ahmad
Malisa Ahmad
2019-10-07T19:08:45+0000
AqiqahCentre.com ni trusted and Service cepat and murah saja if buat aqiqah anak kitani plus diorang bagi sijil... beaqiqah lagi tu tarus free delivery to ur address. Bukti2 penyembelihan pun diorg liatkan kitani. Alhamdulillah niat aqiqah utk my baby terlaksana sudah dgn adanya khidmat AqiqahCentre.comread more
Mazny Kechix
Mazny Kechix
2019-10-07T11:22:27+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah kan untuk anak . Terima kasih aqiqahcentre sebab memberikan perkhidmatan yang terbaik... beserta kan video sebagai bukti dan sijil yang unik . Aqiqah online yg sangat2 dipercayai walaupun baru pertama kali buat . Insyallah ada rezeki lagi, sudah pasti aqiqah centre saya cari .read more
Atin A'Sani
Atin A'Sani
2019-10-07T06:11:55+0000
sangat recommended.. saya dah anda bila lagi👍👍👍👍👍
Nur Zahira
Nur Zahira
2019-10-07T04:34:27+0000
alhamdulillah terima kasih banyak2... aqiqah utk anak sya suda selesai... service & staff terbaik... senang... berurusan... thanks a lotread more
Firdaus Hashim
Firdaus Hashim
2019-10-07T03:51:40+0000
perkhidmatan sangat mudah dan membantu.staf juga sgt responsif 😃👍
Mimi Kadir
Mimi Kadir
2019-09-30T03:58:33+0000
Alhamdulillah...Dgn izinNYA dpt dilaksanakan aqiqah cucu saya..Sgt puas hati.. mudah urusannya..Highly... recommended...👍👍read more
Faizul Padzil
Faizul Padzil
2019-09-30T03:08:10+0000
Alhamdulilah selesai sudah Aqiqah untuk cucu saya. Sangat berpuashati dengan cara pengurusan dan terima kasih atas... layanan yang diberikan. Memang saya recommend kepada sesiapa yang nak buat Aqiqah melalui Aqiqah Center.read more
Zahrah Hepni
Zahrah Hepni
2019-09-30T02:33:16+0000
Ada video sembelihan disertakan. Servis pantas & sangat efisyen. Highly recommended.
Hidayah Nasyr
Hidayah Nasyr
2019-09-30T02:32:24+0000
Alhamdulillah..selesai semuanya. very recommended service..cepat & berpatutan.. semoga terus maju dan diberkati. Amin.... Terima kasihread more
Zt Mohd Nor
Zt Mohd Nor
2019-09-30T02:30:31+0000
Alhamdulillah urusan yang sangat mudah. Dapat video bukti aqiqah pada hari dijanjikan. Kos yg sgt berpatutan. Highly... recommended!read more
Andi Muhd Arissyahban
Andi Muhd Arissyahban
2019-09-26T06:10:22+0000
sangat terbaik. perkhidmatan yg diberikan sangat2 memuaskan
Ayong Siti
Ayong Siti
2019-09-26T01:08:07+0000
Alhamdulillah . Selesai buat Aqiqah untuk anak lelaki saya dengan AqiqahCentre.com . Mudah , senang dan memuaskan .... Terima kasih AqiqahCentre.com . ☺♥read more
Fatin MG
Fatin MG
2019-09-09T13:14:32+0000
sangat2 puas hati.. dan semoga allah membalas bantuan tuan utk meringankan beban kami dgn harga yg sgt mampu... laksanakan.. video dan sijil yg diberikan akan di simpan sebagai kenanga...read more
Voluptuz Zatiey
Voluptuz Zatiey
2019-09-06T10:31:07+0000
alhamdulillah syukur proses akikah anak kami berjlan dengan lancar dan mudah dengan pihak tuan..staff yang mesra... melayan setiap pertanyaan...saya yang jauh dari labuan ne rasa sangat gembira menggunakan perkhidmatan anda..😊😊😊😊read more
Diana Helmei Diana
Diana Helmei Diana
2019-08-10T08:47:42+0000
service is truly transparent , fast and trusted. really recommended for those needed.
Khozaiemaz Santaro
Khozaiemaz Santaro
2019-08-03T13:04:18+0000
Mudah berurusan dengan AQIQAHCENTRE.COM .. Sangat2 recomended..
Saliza Shukor
Saliza Shukor
2019-08-01T02:03:09+0000
Thank you so much AqiqahCentre.com and team..Alhamdullilah..dgn izin Allah permudahkan segalanya ..sangat2 berpuas hati... dgn service yg tiptop! Terima kasih😀read more
Mohd Hisam Yong
Mohd Hisam Yong
2019-07-31T23:22:47+0000
Alhamdulilah..urusan Aqiqah dipermudahkan. maklum balas admin dan kaedah pembayaran mudah/pantas. Terima kasih.
Nur Ameera Natasha
Nur Ameera Natasha
2019-07-31T04:50:55+0000
Selesai sudah akikah untuk 3 orang puteri ku..Rabiatul,sit aisah & keysha..thank you sooo much!!
Lizza Riena
Lizza Riena
2019-07-31T02:58:01+0000
Alhamdulillah...selesai urusan aqiqah arwah anak...mudah²an arwah dapat syafaatNya.♥️Thanks Allah.Servis yang... sangat baik dan mudah.Recomended👍read more
Husna Sarirah Husin
Husna Sarirah Husin
2019-07-31T01:47:55+0000
Alhamdulilah, quick response and have proof of aqiqah performed in Mekah with my daughter's name clearly mentioned.
Ar Badrul Hisham Mohamad
Ar Badrul Hisham Mohamad
2019-07-30T23:47:59+0000
Servis yg sangat baik dan mudah. Recomended!!!!!
Rosley Ismail
Rosley Ismail
2019-07-30T09:48:28+0000
sangat berpuas hati dgn perkhidmatan yang diberikan....
Nuar Mohd Mokhtar
Nuar Mohd Mokhtar
2019-07-30T08:22:07+0000
alhamdulillah selesai aqiqah.mudah senang cepat.
Ina Naurah
Ina Naurah
2019-07-30T07:50:12+0000
AqiqahCentre. Com sebuah syarikat yg blh dipercayai utk melaksanakn aqiqah anak anda... Alhamdulillah Saya dah, anda... bila lagi.. Terima kasih AqiqahCentre kru and team..read more
Haslina Hassan
Haslina Hassan
2019-07-30T07:47:02+0000
Alhamdullilah selesai urusan aqiqah untuk anak saya .Service terbaik dan pantas dari pihak AqiqahCentre.com- House of... Lambread more
Lieya Buekk
Lieya Buekk
2019-07-30T07:09:48+0000
Alhamdulillah .. stle aqiqah utk ank saudara saya .. service yg cepat n mesra pelanggan .. harga pun berpatutan ☺️
Norizan Mohd Ibrahim
Norizan Mohd Ibrahim
2019-07-30T07:06:09+0000
Alhamdulillah....servis terbaik....siap bagi video lg...fast respon.....Syukur Alhamdulillah selesai Aqiqah buat Putera... Tunggal sy.Qurban pula bakal nyusul tak lama lagi....Tq AqiqahCentre.comread more
Uciek Ezah
Uciek Ezah
2019-07-30T07:05:20+0000
Excellent Service! Fast response. Alhamdulillah, selasai urusan Aqiqah anak.
Fariezza Nazim
Fariezza Nazim
2019-07-17T01:02:29+0000
Terima kasih kepada AqiqahCentre.com kerana memberi service yg terbaik, jadual penyembelihan yg ekfisyen..harga yg... murah dan menunaikan amanah para ibu bapa dengan sebaiknya...Alhamdulilah❤️#VideoDisertakan#PlatsijilKayuDiberikanread more
Syima Roslan
Syima Roslan
2019-07-12T03:40:28+0000
Tq aqiqahcentre.com very recommended .. siap dpt video lagi .. alhamdulilah ..
Rohadah Rohayah
Rohadah Rohayah
2019-07-03T05:08:23+0000
Alhamdulillah🥰. Mudah dan memuaskan👍👍👍. Terima kasih AqiqahCentre.com😊
Intan Faeza
Intan Faeza
2019-06-25T13:07:52+0000
Alhamdulillah, dpt laksanakan aqiqah utk anak2 di Mekah .Terima kasih pada House of Lamb.Perkhidmatan yg awesome.... Syukur Ya Allah.read more
Ayuni Sapian
Ayuni Sapian
2019-06-24T14:13:24+0000
Alhamdulillah..selesai urusan akikah anak dengan aqiqah centre..servis yg sgt efisien..😊
Dyg Khaty
Dyg Khaty
2019-06-24T13:11:41+0000
excellent service. reasonable price.
Cik Liza
Cik Liza
2019-06-17T04:31:29+0000
The service is very good and fast response. I already recommend to my sister n collegue. Thank you.
ARis HAnis
ARis HAnis
2019-06-17T04:25:29+0000
servis terbaik dan boleh dipercayai. alhamdulillah
Akif Jabbar
Akif Jabbar
2019-06-11T07:51:30+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah 3 beranak...Servis tip top insha Allah nnti sy buat lgi yee
Mohd Adi Felani
Mohd Adi Felani
2019-06-09T11:38:36+0000
sangat berpuas hati dengan servis yg diberikan
Hafiz Apixz
Hafiz Apixz
2019-06-04T05:44:20+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak...service terbaik👍👍...fast respond...trusted..
Azlinda Roslan
Azlinda Roslan
2019-06-03T00:49:34+0000
Syukur Alhamdulillah, selesai aqiqah anak perempuan saya. Tq Aqiqah Centre.
Kamil Zainal Ariffin
Kamil Zainal Ariffin
2019-06-02T06:15:12+0000
Alhamdulillah, selesai akikah anak...segala urusan berjalan lancar, mudah, n teratur.. terima kasih kpd semua yg... terlibat.. 🤩🤩🤩read more
Azhar Mansor
Azhar Mansor
2019-06-02T05:42:38+0000
Very fast service, simple & affordable, and Aqiqahcentre.com has also provide a genuine confidence of their service to... me by shared a video during the slaughtering as proof the ibadah has been done. Thank you & Alhamdulillah.read more
Strauss Neo
Strauss Neo
2019-06-02T05:30:59+0000
Fast response. Reliable & trusted. Thumbs up!
Mohd Norhakimi Mohd Zaki
Mohd Norhakimi Mohd Zaki
2019-06-02T04:51:17+0000
Best Aqiqah services in Malaysia!!!No doubt......☀☀☀☀☀
Aiman Dahlan
Aiman Dahlan
2019-06-01T12:05:09+0000
Awesome. I'm happy and really satisfied. Alhamdulillah...keep it up. May Allah bless you. Thanks aqiqahcentre.com and... Halim House of Lamb. Terbaik...🙏👍👍👍read more
Khairul Zahrin
Khairul Zahrin
2019-06-01T09:38:46+0000
Alhamdulillah, semua urusan dipermudahkan dari awal hingga akhir. Terima kasih AqiqahCentre.com - House Of Lamb... 👍🏼👍🏼read more
Ieka Atikah
Ieka Atikah
2019-05-31T07:13:34+0000
Alhamdulillah, pengurusan yang cepat, price reasonable, service pun terbaik...
Fizz Fyza
Fizz Fyza
2019-05-30T04:35:10+0000
Alhamdulillah...urusan sgt cepat dan mudah... Sempurna sudah aqiqah buat Akif Amsyar... Semoga Allah terima amal ibadat... kita semuaread more
Izz Izzkewtambolla
Izz Izzkewtambolla
2019-05-28T16:14:42+0000
Super fast service..selesai aqiqah untuk arwah ibu..alhamdullillah..terima kasih Kerana service yg Amat... memudahkn..hanYa Allah membalas nya..read more
Kastello Max
Kastello Max
2019-05-27T06:50:18+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak..terima kasih AqiqahCentre.com terbaik dan boleh dipercayaai..
Mazuin Mohammad
Mazuin Mohammad
2019-05-27T06:26:44+0000
Alhamdulillah berjaya buat aqiqah anak di bulan ramadhan harap2 dapat seribu keberkatan dariNya- Tq Aqiqah Centre... service terbaik👍👍👍read more
Enceyk EE
Enceyk EE
2019-05-27T06:26:21+0000
Alhamdulillah... Selesai aqiqah anak... Servis yg baik dari pihak House of Lamb... 👍👍👍👍👍
Shahfuan Ismail
Shahfuan Ismail
2019-05-25T12:14:15+0000
Alhamdulillah...Cepat, mudah dan tiptop servis aqiqahcentre.. Insha'Allah akan kembali berurusan pada masa akan datang.
Sunshine Syam
Sunshine Syam
2019-05-21T06:00:26+0000
Alhamdullilah.. Semua dipermudahkan. Terima Kasih AqiqahCentre.com 👍
Norlaili Kamarudin
Norlaili Kamarudin
2019-05-20T02:19:39+0000
🌹Alhamdullah selesai sudah ibadah aqiqah untuk anak kami Nur Ariana Badrina Binti Mahathir.Sedikit perkongsian... dari kami mengambil peluang untuk seekor kambing yang diaqiqahkan di tanah suci Makkah menerusi https://www.facebook.com/HalimHouseOfLamb/ dan mendapat sijil cantik dalam bentuk ukiran kayu & Disertakan sekali video..Alhamdulillah, harga yg berpatutan & paling kami suka, service mereka yg professional & sopan santun. Boleh follow ig & fb mereka @halimhouseoflamb https://www.facebook.com/HalimHouseOfLamb/read more
Mohd Adam
Mohd Adam
2019-05-15T15:27:07+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki saya pada jumaat pertama ramadan 2019. terima kasih banyak kepada... aqiqahcentre.com yg telah saya wakilkan untuk mengaqiqahkan anak saya di tanah suci mekah. smoga aqiqah anak saya diterima oleh Allah Swt.. aminn.read more
Ieda Ruhaida
Ieda Ruhaida
2019-05-15T05:16:05+0000
servis yg tiptop n senang berurusan..👍👍👍
Shah Faiz
Shah Faiz
2019-05-14T03:53:38+0000
Alhamdulliah..semua berjalan lancar..good price..fast service and trusted company..recommended👍🏻👍🏻
Nisha Zul
Nisha Zul
2019-05-11T15:39:06+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah untuk Hana. Sangat senang berurusan dengan AqiqahCentre.com-House of Lamb,servis yang... cepat & teratur. Highly recommended, harga pun murah.read more
Mohd Razmi
Mohd Razmi
2019-05-11T14:04:47+0000
alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak.servis cepat,mudah serta amat memuaskan hati..malah mesra betul... crew2tahniah house of lambread more
Mark Heart Dear
Mark Heart Dear
2019-05-11T07:14:03+0000
Alhamdulillah.. Selesai urusan aqiqah utk anakanda Muhriz Muhammad..Highly recommended kepada sesiapa yg berniat untuk... aqiqah anak dibulan Ramadan ini👍read more
Anna JunaiDi
Anna JunaiDi
2019-05-10T00:02:48+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah Datu Mirza Hanan...lebih mudah...cepat dan save budget...staff friendly dan video... aqiqah pun memuaskan..free gift sngt cntik..thank u so much..semoga dpt berurusan lgi selepas ini..highly recommended..read more
Atiah Zainal
Atiah Zainal
2019-05-07T02:39:15+0000
Alhamdulillahh selesai dah tanggungjawab mami dedi untuk aqiqahkan Thalia Aneeqah. Moga ada berkatnya dan doa yg baik2... untuk anak mami dedi.For those newly parents yg tgh survey pakej2 utk aqiqahkan anak2, i fully recommended utk amik services from @aqiqahcentredotcom. Senang je urusan, mudah, murah pun murahh. Takpayah pening2 nak arrange majlis.Plaque ni mami dedi boleh simpan elok2 sampai cucu cicit. So nanti bila Thalia besar, dia boleh tengok balik.read more
Ana Farrahana
Ana Farrahana
2019-05-04T05:13:08+0000
Assalamualaikum..Alhamdulillah selesai aqiqah untk anak sy oleh AqiqahCentre pada 3 Mei 2019..terima kasih pd team... AqiqahCentre yg sgt mudah hendak bekerjasama😊read more
Zabidi Badairection
Zabidi Badairection
2019-04-29T12:53:14+0000
Alhamdulilah selesai aqiqah anak lelaki kami, pengurusan yang sangat mudah, murah dan dipercayai.
Wan Mohd Salihin
Wan Mohd Salihin
2019-04-18T05:33:24+0000
Pengurusan yang cepat dan meyakinkan kerana anda di pertontonkan proses aqiqah yang dijalankan. Alhamdulillah saya dan... selesaikan aqiqah anak saya.. terima kasih Halim House of Lambread more
Noor Hasliza Mezelan
Noor Hasliza Mezelan
2019-04-18T05:30:27+0000
Alhamdulillah..sangat berpuas hati dgn servis Halim House of Lamb..dipercayai 100%..servis yg cpt & respon pon cpt... 👍👍👍read more
Arnie Hamzah
Arnie Hamzah
2019-04-11T03:35:40+0000
100% remommendvery fast respon
Rabiah Ishak
Rabiah Ishak
2019-03-22T06:02:23+0000
service tip top price dia reasonable n I kasi sepenuh kepercayaan kpd HHOL even the daging perap Rollamb is very juicy... samaada u roast, grill or fry itread more
Rodziana Kadir
Rodziana Kadir
2019-03-16T12:57:05+0000
Alhamdulillah...selesai urusan aqiqah anak... thanks Allah
Noor Hafizah Mohd Mokhtar
Noor Hafizah Mohd Mokhtar
2019-03-15T15:46:59+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak <3 <3 <3
Norain Latiff
Norain Latiff
2019-03-15T08:49:38+0000
Alhamdulillah Halim House of Lamb untuk aqiqah anak sy di Mekah❤
Auni Amirah Tazudin
Auni Amirah Tazudin
2019-03-10T15:21:10+0000
service alhmdullilah okey..trbaik..cuma perbaiki lg dr segi pengeposan..
Le No
Le No
2019-03-05T23:43:16+0000
Alhamdulilah selesai aqiqah pada hari ke -7. Terima kasih halim house of lamb. dan bryan musa.
Chuaa Ismail
Chuaa Ismail
2019-03-03T13:03:36+0000
Alhamdulillah.great service. jzkk Halim House of Lamb.
Fatin Yahya
Fatin Yahya
2019-03-01T02:26:55+0000
Excellent service👍affordable price👍
Fauzi Gie
Fauzi Gie
2019-02-28T14:07:41+0000
buat akikah di tanah suci mekah hrga pn murah..siap dapt sijil lg..,nmpk kemas cntik sngt..memang terbaik.,
Halimah Salim
Halimah Salim
2019-02-28T06:08:55+0000
alhamdulillah..servis terbaik.
Hafizah Fatin AR
Hafizah Fatin AR
2019-02-28T03:22:42+0000
Alhamdulillah... service terbaik...
Amirul Azuar
Amirul Azuar
2019-02-28T03:05:07+0000
servis yang baik memuaskan tak rugi utk mencuba halim House of lamb 👍🏼👍🏼
Sue Suhaila
Sue Suhaila
2019-02-28T02:59:17+0000
Syukur urusan akikah anak perempuan sy dilaksanakan. Terima kasih Hakim House of lamb
Suhana Suhod
Suhana Suhod
2019-02-28T02:55:59+0000
servis puas hati...dipercayai..
Ʌðɪf Munzir
Ʌðɪf Munzir
2019-02-08T12:30:56+0000
Alhamdulillah, servis terbaik, masuk je duit settle diorang uruskan...moga terus sukses....
Adam Saif
Adam Saif
2018-02-13T23:50:06+0000
Next Reviews

perbezaan antara khidmat dari AQIQAHCENTRE dengan YANG LAIN?

6 Tahun Pengalaman

Kami telah berada di dalam industri pengurusan ibadah aqiqah dan qurban ini sejak penubuhan; tahun 2014.

Lebih 19,000 Penyertaan

Lebih 19,000 sembelihan telah disempurnakan sejak 2014 dari perserta seluruh Asia

Video SEMBELIHAN

AQIQAHCENTRE memberikan video rakaman sembelihan tanda amanah telah disempurnakan. *untuk aqiqah sahaja

PERCUMA Sijil Premium

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM40 sebagai cenderahati

Mudah dihubungi

Hubungi pegawai kami di nombor telefon
+60108400803 (Bryan Musa)

SIJIL KAYU UNTUK SETIAP PESERTA

Tiga Langkah Mudah Untuk Sempurnakan Aqiqah & Qurban Anda

Isi Borang & buat bayaran

Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran Billplz yang kami sediakan

Sembelihan akan dibuat pada hari jumaat terdekat

Sembelihan dibuat setiap minggu pada hari Jumaat. *Boleh pilih tarikh untuk kelahiran baru

terima video dan sijil

Anda akan terima video sembelihan selepas 3 hari sembelihan dan sijil kurang 2 minggu dari tarikh bayaran

Saya Mahu Aqiqah Centre Bantu Uruskan!

Terima kasih kerana sudi memberi kepercayaan kepada pihak kami untuk uruskan ibadah qurban & aqiqah keluarga tuan. Tuan/puan hanya perlu klik butang di bawah dan isi maklumat diperlukan.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja. Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC), Cyberjaya. Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja! Sembelihan Aqiqah akan disempurnakan setiap minggu pada hari Jumaat. Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, kami akan penuhi tanpa sebarang bayaran tambahan.

Boleh hubungi Encik Bryan Musa di talian +6010-8400 803 (Call / Whatsapp)

HUBUNGI

ALAMAT

  • Malaysian Global Innovation & Creativity Centre
  • Blok 3730, Persiaran APEC
  • 63000 Cyberjaya
  • Selangor Darul Ehsan