Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM629 RM599

Play Video


BUKTI AQIQAH : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
45,000 PELANGGAN"

Aqiqah Centre
5.0
Based on 5889 reviews
Rizky Kilabeidris
Rizky Kilabeidris
03:09 19 Sep 23
"Terima kasih" @aqiqahcentredotcom. keran menyediakan perkhidmatan yang TERBAIK,sangat efeyen dan memudahkan urusan kami sekeluarga"senang dan pantas segala urusan Terbaik laa 🥰
Ezran Mohtar
Ezran Mohtar
05:33 18 Sep 23
Sangat mudah dan cepat.
Shahirah Shuhaimi
Shahirah Shuhaimi
08:14 14 Sep 23
Alhamdulillah. Terima kasih AqiqahCentre, sangat memudahkan urusan aqiqah dari awal proses sehingga selesai. Terbaik servis👍🏻
Afiq Aqmar
Afiq Aqmar
09:58 13 Sep 23
Hari ni submit bayaran. Tarikh kita esok, esok juga mereka buat. Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak.
MOHD SAFWAN SAHAPAAI
MOHD SAFWAN SAHAPAAI
06:10 08 Sep 23
Terima kasih aqiqah center terbaik..
Hewer Wan
Hewer Wan
12:10 30 Aug 23
Service yang sangat sistematik & mudah! Hanya tekan2 di website untuk daftar aqiqah anak & video & suara yg jelas menyebut nama semasa aqiqah dibuat.
NOCONTENT whatsoever
NOCONTENT whatsoever
00:24 28 Aug 23
Alhamdulillah selesai laksanakan aqiqah untuk anak ke-2, sangat² memudahkan urusan. Insyaallah ada peluang boleh berurusan lagi dengan aqiqah centre.
larjuna Abdul
larjuna Abdul
09:08 22 Aug 23
Terima kasih memudahkn proses aqiqah anak saya..
norhafizah che din
norhafizah che din
07:11 21 Aug 23
Saya sangat berpuas hati dengan aqiqah centre, alhamdulillah aqiqah centre service tiptop 🫰🏻
Fiza Nadia
Fiza Nadia
06:30 17 Aug 23
Pendaftaran aqiqah dengan aqiqahcentre sangat mudah dan efisien. Harga pun berpatutan dan video diberi seperti dijanjikan dalam masa 2 hari bekerja. Terima kasih aqiqahcentre memudahkan para ibubapa... untuk melaksanakan ibadah aqiqah buat anak-anak.read more
Adib Abu Hassan
Adib Abu Hassan
12:49 15 Aug 23
Interface system untuk daftar aqiqah mudah. Process pnyembelihan ditunjukkan tanpa editing. Rasa diyakini amanah dijalankan dengan betul. Terima kasih Aqiqahcentre kena beri peluang untuk kami... melaksanakan aqiqah tanpa rasa ragu. Buat peserta yang lain, pilihlah Aqiqahcentre sebagai medium pilihan aqiqah anda. Terima kasihread more
mrs me
mrs me
04:42 10 Aug 23
Teragak2 masa nak order, takut scammer. Sebab follower belum ratus ribu, tapi kuatkan hati order jugak. Alhamdulillah, bukan scammer 🥰 Dalam tempoh 2 hari berkerja, dah dapat video... sembelihan, tengah2 malam pon diorang tetap hantar video tu. Syukur alhamdulillah selesai buat aqiqah untuk anak kedua. Boleh recommend dekat ahli keluarga dan kawan2. Semoga maju jaya.read more
phebe 5980
phebe 5980
14:36 09 Aug 23
Alhamdulillah... Ini kali ke-4 kami menggunakan khidmat Aqiqah Centre.Saya yakin 100% dengan perkhidmatan yg diberikan bermula dari pendaftaran, pengurusan dan sehinggalah mendapat sijil kayu... percuma yg cute. Segala perjalanan aqiqah berjalan dgn lancar beserta bukti. Kambing yg disembelih juga kelihatan sihat dan besar untuk harga yang murah. Semestinya selepas ini Sya akan mensyorkan Aqiqah Centre kepada sesiapa saja yg nak buat ibadah ini.Semoga AC akan terus memberikan perkhidmatan ini dan semoga Allah swt sentiasa memudahkan urusan dan membalas jasa baik seluruh team Aqiqah Centre!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐♥️♥️🤲🤲🤲read more
MOHD FUADD
MOHD FUADD
02:31 31 Jul 23
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak bongsu... Syukur kerana ada platform yang mudah untuk urusan aqiqah anak... Terima kasih kepada semua petugas aqiqah centre yang telah menjayakan program... aqiqah anak saya.... Moga Allah memberkati hidup anda semua....read more
Siti Zubaidah
Siti Zubaidah
17:38 30 Jul 23
Alhamdulillah 1st time buat online urusan Qurban dgn Aqiqah Centre sudi melayani segala pertanyaan ..dpt gift sejadah & penanda arah kiblat serta plaque nme yg cantik .. Berpuas hati.. TQ
Muhammad Muhammad
Muhammad Muhammad
05:34 24 Jul 23
Thank you for your excellent service.
Haziq Zaki Mohd Fazim
Haziq Zaki Mohd Fazim
13:46 21 Jul 23
Alhamdulillah, dah 2 kali buat aqiqah di aqiqahcentre, amat berpuas hati dan dipercayai.
Raja Bukhary
Raja Bukhary
10:43 20 Jul 23
Alhamdulillah, mudah dan pantas
Aje Hajerawaty waliq
Aje Hajerawaty waliq
02:55 15 Jul 23
Alhamdulilah selesai aqiqah untuk anak bungsu kami.saya telah menggunakan perkhidmatan AqiqahCentre untuk 4 orang putri kami.mmg memudahkan dan sangat berbaloi buat kami sekeluarga yg kurang... berkemampuan...sekali lagi saya ucapkn terima kasih dan sangat mnsyorkn bagi org yg berada di luar sana untuk menggunakan perkhidmatan aqiqahcentre yg d yakini🥰🥰read more
Annasue Suzanna
Annasue Suzanna
14:48 13 Jul 23
Assalamualaikum, Alhamdulillah Aqiqah Centre menjadi pilihan saya untuk buat korban..ini tahun kedua saya buat korban dengan Aqiqah Centre..
anip mohamed
anip mohamed
04:46 13 Jul 23
Alhamdulillah..terima kasih
M. Latif
M. Latif
00:23 13 Jul 23
Saya baru 2x menggunakan perkhidmatan aqiqah center, alhamdulilah aqiqah center memiliki kuality perkhidmatan yg amat baik dan amanah
Suhaidah Surip
Suhaidah Surip
13:03 12 Jul 23
Alhamdulillah. Kami sekeluarga mengucapkan jutaan terima kasih kepada Aqiqah Centre diatas kerjasama yg diberikan utk kami merealisasikan impian & hajar kmi utk aqiqahkan putera kesayangan kami ada... hari ke7 kelahiran sejajar dengan sunnah nabi.Perkhidmatan yg diberikan juga sangat mudah dan cepat. Video sembelihan aqiqah sangat jelas. Juga terdapat beberapa cenderahati yg diberikan. Terima kasih sekali lagi. Semoga AqiqahCentre terus cemerlang dalam membantu ramai org untuk urusan aqiqah di tanah suci. AqiqahCentre yang terbaik. In Shaa Allah.read more
Rohmah Ak intu
Rohmah Ak intu
00:02 12 Jul 23
Terima kasih dengan aqiqah centre,MMG mudah dan sangat d percayai,stiap tahun buat pelaksanaan dgn aqiqah,d permudahkan,walau kami X bertemu namun segalanya sangat lancar dan d permudahkan,terima... kasih banyk2 ustz musaread more
Amy Ibrahim
Amy Ibrahim
14:34 11 Jul 23
Alhamdulillah, urusan korban saya telah dilaksanakan sebaiknya oleh pihak aqiqahcentre.
Nurul Ruman
Nurul Ruman
14:01 11 Jul 23
TRUSTED!Sangat bertanggungjawab setiap amanah diberi, update setiap masa . Terima kasih aqiqahcentre
Nurulazmin Nadzari
Nurulazmin Nadzari
10:52 11 Jul 23
Syukur alhamduliah sudah bertahun tahun setiap tahun saya berurusan dengan pihak Aqiqah Centre untuk melaksanakan ibadah Qurban dan Aqiqah. Pada saya, Aqiqah Centre dipercayai, diyakini dan suci... dalam semua aspek. Terima kasih Aqiqah Centre.read more
Izami Aziz
Izami Aziz
10:44 11 Jul 23
Alhamdulillah,terima kasih @aqiqahcenterdotcom,Selesai urusan anakanda kami..mudah berurusan,semoga mudah juga urusan anda yg ingin berurusan dengan @aqiqahcenterdotcom,Insyaallah
Zatul Himmah
Zatul Himmah
02:42 11 Jul 23
Aqiqah Centre tidak pernah mengecewakan dalam melaksanakan ibadah aqiqah dengan baik setakat ini. Ini kali ketiga saya melaksanakan aqiqah untuk cucu saudara saya. Terima kasih Aqiqah Centre!
Amir Ahmad
Amir Ahmad
15:21 10 Jul 23
terima kasih banyak kerana memudahkan niat ibu bapa untuk berbakti kepada anak. ☺️👍🏼 semoga dipermudahkan segala urusan. aminn
ATIQAH FISAL
ATIQAH FISAL
07:32 10 Jul 23
Terima kasih @aqiqahcentredotcom kerana menyediakan platform untuk ibadah aqiqah ini. Mudah sangat urusan aqiqah anak saya. Moga Allah terima ibadah aqiqah ini. Aamiin 🤲🏻
Ninie Odelia
Ninie Odelia
05:08 10 Jul 23
AqiqahCentre jujur,amanah,tepati masa dan memudahkan😊👍🏻👍🏻Alhamdulilah setel aqiqah untuk anak2..Trima kasih kepada AqiqahCentre kerana memudahkan urusan saya.... Saya Percaya dgn AqiqahCentre sbb ramai yg menggunakan khidmat AqiqahCentre..Semoga AqiqahCentre semakin besar untuk memudahkan urusan semua org islam dalam melakukan ibadah qorban dan aqiqahread more
Muhammad Azri Safwat Rizan
Muhammad Azri Safwat Rizan
03:26 29 Jun 23
Diyakini dan dipercayai
Muzer Hazim
Muzer Hazim
12:13 27 Jun 23
Trusted and reliable. May ALLAH S.W.T bless all of us. 👍👍
Nordiyana Ramli
Nordiyana Ramli
07:53 27 Jun 23
Alhamdulillah terima kasih aqiqah centre 😊
Firdaus Sulaiman
Firdaus Sulaiman
07:03 27 Jun 23
Alhamdulilah..selesai sudah aqiqah buat anak saya naura hana..semoga aqiqah yg dibuat ni mendapat keberkatan..terima kasih saya ucapkan kepada aqiqah.centre kerana tolong menyempurnakan aqiqah anak... saya, mudah betul perkhidmatan yg ditawarkan plus dibuat di tanah suci umat Islam,terasa keberkatan.terima kasih diucapkan sekali lagi...very recommend kepada ibubapa diluar sana nak buat aqiqah sekiranye Tak sempat Nak buat sebelum ni.read more
Sitti Monicca Binti Wahid
Sitti Monicca Binti Wahid
06:45 27 Jun 23
Terbaik !! Kali k4 aqiqah guna aqiqahcenter..In sya allah akan guna lagi nti.. Terima kasih
Rosyhilawaty mohd amiruddin
Rosyhilawaty mohd amiruddin
03:56 27 Jun 23
sangat sangat mengesyorkan alhamdullilah sangat mudah . Video diberi dengan sebutan nama anak yang jelas dan terang . saya sangat bersyukur kerana memilih aqiqah centre bagi menguruskan aqiqah anak... saya. sangta sangat bersyukurread more
Noor Roslizawati Ramli
Noor Roslizawati Ramli
03:51 27 Jun 23
Alhamdulillah syukur sangat..Kami dapat menyempurnakan aqiqah buat anakanda Kami dengan mengunakan khidmat aqiqah centre... Terima kasih banyak2 aqiqah centre...... ❤️❤️❤️🤲read more
Zamberi Othman
Zamberi Othman
12:26 25 Jun 23
Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yg diberikan...
Akram Rahim
Akram Rahim
14:42 24 Jun 23
Alhamdulillah cepat dan tangkas..terkejut dapat video awl..katanya dpt 2 hari waktu bekerja..aqiqah hari jumaat sabtu dapat dah video..semoga segala urusan kita dipermudahkan..
AHMAD HASNULHADI BIN CHE KAMARUDDIN (NUKLEAR)
AHMAD HASNULHADI BIN CHE KAMARUDDIN (NUKLEAR)
13:33 24 Jun 23
Aqiqah Centre sangat memudahkan dan boleh dipercayai. Sungguh senang berurusan melaluinya. Semoga ibadat ini diterima Allah SWT. Amin..
MR O
MR O
06:51 24 Jun 23
Alhamdulillah.. Selesai 1 urusan. Terima kasih aqiqah centre.
mohd iskandar
mohd iskandar
17:14 23 Jun 23
Alhamdulillah.. mudah berurusan dengan Aqiqah Centre . Urusan dalam talian boleh dipercayai. Insyaallah ada rezeki nanti untuk anak seterusnya saya akan berurusan lagi dengan Aqiqah Centre. Terima... kasih yeread more
Hazrul 5526
Hazrul 5526
15:50 23 Jun 23
Alhamdulliah…syukur..aqiqah centre memudahkan urusan aqiqah anak lelaki saya..pihak anda sangat-sangat dipercayai
Achmad Mohzi Bahari
Achmad Mohzi Bahari
14:39 23 Jun 23
Terima kasih kepada pihak@aqiqahcentredotcom. Urusan aqiqah kini menjadi mudah hanya dihujung jari. Yang penting proses aqiqah berjalan lancar dan 100% boleh dipercayai.
Fatin Nadhirah
Fatin Nadhirah
13:00 23 Jun 23
Alhamdulillah..very satisfied with the services provided. very easy and smooth process.
seri yunaswan
seri yunaswan
12:43 23 Jun 23
Alhamdulillah dah selesai aqiqah anak-anak dengan aqiqahcentre. Cara daftar yang mudah dan cepat dan murah. Selepas aqiqah selesai, pihak aqiqahcentre akan whatsapp video sembelihan. Terima kasih... banyak team aqiqahcentre. Semoga kalian sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah. Aamiin.read more
Muhammad Adib Jamil
Muhammad Adib Jamil
12:40 23 Jun 23
Alhamdulillah… Aqiqah centre telah membantu memudahkan urusan kami sekeluarga.. Perkhidmatan adalah terbaik.. 👍
nur affini mohd mashudi
nur affini mohd mashudi
12:27 23 Jun 23
mudah je. 1st time buat aqiqah anak kat sini. Alhamdulillah Allah permudahkan.
Nursahida Juhari
Nursahida Juhari
09:45 23 Jun 23
Alhamdulillah. Ini merupakan aqiqah kami untuk kedua kalinya bersama pihak Aqiqahcentre. Com. Kami berpuas Hati dengan perkhidmatan yang diberi kan. Terima kasih.
Nurman Saini
Nurman Saini
12:16 20 Jun 23
Alhamdullillah pihak AqiqahCentre telah menjalankan segala perlaksanaan dengan penuh teliti dan kemahiran. Untuk yang ingin mendapatkan perkhidmatan mereka jangan difikirkan lagi. Akhir kata. Terima... kasih kepada semua pihak Aqiqah Centreread more
azrolHisham azhar
azrolHisham azhar
11:32 20 Jun 23
ALHAMDULILLAH.ALLAA HU AKBARjutaan terima kasih @aqiqahcentredotcom kerana telah menyempurnakan amanah penyembelihan serta pengurusan aqiqah anak saya dengan begitu baik dan tersusun. maklumat... juga sentiasa diberikan dengan segera serta tepat.terima kasih serta tahniahread more
Ahmad Saiful
Ahmad Saiful
03:22 19 Jun 23
Alhamdulillah...terbaik
Awangku Nur Azmie “AKNA”
Awangku Nur Azmie “AKNA”
03:21 19 Jun 23
Alhamdulillah, program yang terbaik dan pantas bagi memudahkan untuk menunaikan ibadah qurban mahupun aqiqah bagi yang sibuk dalam kekangan masa
Izman Ahmad
Izman Ahmad
07:11 16 Jun 23
Sangat mudah. Dan yang penting boleh dipercayai 👍
newrule Ayeen
newrule Ayeen
03:58 14 Jun 23
Alhamdulillah! This is the second time that I engaged this service. Syukur... All at ease and smooth process.. 🥰 Well recommended for those looking for this service!... 👍👍👍👍👍read more
Amri Abe
Amri Abe
04:22 07 Jun 23
Alhamdulillah, proses berjalan dengan lancar. Penyembelihan dijalankan lepas hanya sebulan selepas tempahan & bayaran. Sangat digalakkan 👍🏻👍🏻👍🏻
Mohd Habibullah Hameed Sultan
Mohd Habibullah Hameed Sultan
04:06 29 May 23
Done alhamdulillah, amat mudah. Terima kasih aqiqahcenter
aliff aris
aliff aris
09:35 23 May 23
Alhamdulillah.Cepat dan Mudah dalam menguruskan Aqiqah dengan menggunakan Aqiqah Centre.
Mr Manson
Mr Manson
07:52 23 May 23
Saya adalah pelanggan Aqiqah Centre. Saya membuat aqiqah untuk anak lelaki saya Urusannya mudah, ringkas, pantas dan pihak Aqiqah Centre menepati apa yang mereka janjikan. Harga pakej pula sangat... berpatutan. Akhir sekali, semoga Allah menerima ibadah kita semua....read more
Muhammad Salahuddin Kamalbahrin
Muhammad Salahuddin Kamalbahrin
05:58 23 May 23
Terbaik. Pihak yang sangat dipercayai untuk menguruskan urusan aqiqah anak. Mudah berurusan dan sangat disyorkan kepada mereka-mereka yang nak laksanakan ibadah aqiqah.
Muhd Khalifah Selamat
Muhd Khalifah Selamat
07:46 16 May 23
Very efficient and reasonable rates with a premium wooden Certificate provided. The team even provided a video of the aqiqah being conducted. Highly recommended to those who would like to conduct... your kurban or aqiqah with them.read more
azmahani yaacob
azmahani yaacob
02:49 15 May 23
Alhamdullilah saya telah pun menjalankan kewajipan saya dengan membuat Aqiqah bagi 3 orang anak saya dengan Aqiqah Centre. Proses yang cukup mudah dan cepat.
Syiera arryan
Syiera arryan
16:37 11 May 23
really recommended,trusted... sangat2 senang berurusan, fast respond dan video pun cepat dapat.. overall sangat berpuas hati.. murah, cepat, pantas dan terbaikkkkkk, 5 bintang sy bagi.. to all... parents out there yg sedang mencari tempat utk aqiqah anak, sangat2 recommended aqiqahcentre ni.. utk aqiqah anak yg seterusnya sudah pasti sy memilih aqiqahcentre lagiread more
Al Naddy
Al Naddy
02:17 10 May 23
Setakat ni kedua dua anak saya buat kat sini. Terbaik. Sangat puas hati. Moga bermanfaat buat semua.
Syakir Majid
Syakir Majid
08:38 07 May 23
Yang diyakini. In shaa Allah cepat dan terbaik.
Ana Boy Channel
Ana Boy Channel
01:46 05 May 23
Alhamdulilah.. terima kasih @AqiqahCentre kerana menyelesaikan aqiqah utk anak3 kami.. memg terbaik...
Lala Shafika
Lala Shafika
07:12 03 May 23
Alhamdullilah selesai urusan aqiqah anakterima kasih pada aqiqah centre
Fikri Hashim
Fikri Hashim
14:39 02 May 23
Alhamdulillah . selesai urusan aqiqah di mekah bersama aqiqah centre . sangat berpuas hati dengan service yang pantas dan mudah . semoga dipermudahkan segala urusan buat semua petugas petugas aqiqah... centre.digalakan kepada orang diluar sana yang berkeinginan untuk buat aqiqah di mekah .Boleh cari platform ni untuk memudahkan segala urusan anda . Semoga terus berkembang majuread more
Fitri Zainin
Fitri Zainin
01:26 02 May 23
Alhamdulillah syukur aqiqah selamat dijalankan berserta dgn video. Urusan pun mudah. Dan sesudah daftar saya diberi pilihan tarikh yang afdhal bagi upacara aqiqah.
Rendezvous 262
Rendezvous 262
00:39 02 May 23
Website dan segala urusan pembayaran amat mudah. Pihak aqiqahcentre juga telah menghantar video pada hari aqiqah yang ditetapkan. Sangat berpuas hati dan akan menggunakan lagi pada masa depan.
Ahmad Akmal Shaharuddin
Ahmad Akmal Shaharuddin
11:33 01 May 23
Alhamdulillah, Aqiqah done for my son through Aqiqah Centre! The process to request is very simple and efficient, and they carried out the slaughter request on time! Highly recommended for those with... limited time and resources to perform their Aqiqah locally 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Nuh Abdul rahman
Nuh Abdul rahman
11:57 25 Apr 23
Alhamdulillah boleh buat lagi dgn mereka
Syahfi De
Syahfi De
02:59 25 Apr 23
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak..proses pendaftaran sehingga selesai aqiqah sgt lancar..Terima kasih
aziz harun
aziz harun
14:20 19 Apr 23
Alhamdulillah selesai pelaksanaan aqiqah utk anak sulung kami. Kami suami isteri sangat gembira dengan servis yg diberikan. Pihak Aqiqah Centre telah berkongsi video pelaksanaan aqiqah bersama kami... dan kami sangat berpuas hati . Kami juga diberikan sijil berbentuk plak yg sangat cantik dan sesuai dijadikan perhiasan sbg tanda kenangan. InsyaAllah kami berhajat untuk melaksanakan aqiqah utk anak kami yg baru lahir ini bersama pihak Aqiqah Centre lagi. Terbaik!!read more
Noora Azman
Noora Azman
02:49 18 Apr 23
Alhamdulillah ..anak pertama dulu buat dgn aqiqah centre..anak kedua ni pun masih dengan aqiqah centre . Mudah sangat berurusan..dari segi booking,sebarang pertanyaan, smpai selesai aqiqah,,semua... nya mudah dan membantu .terima kasih aqiqah centre membantu kami melaksanakan aqiqah utk anak² kami♥️read more
Ahfiza 2000
Ahfiza 2000
04:47 12 Apr 23
Alhamdulillah AqiqahCenter mmg pilihan yg tbaik utk melaksanakan Aqiqah😍saya brpuas hati dengan AqiqahCenter😍
Farah Fairuz
Farah Fairuz
04:44 12 Apr 23
Alhamdulilah Ini kali kedua saya berurusan dgn Aqiqah Centre, perkhidmatan yang cepat, telus & diyakini halal.
MOHD ZAMY SHAM BIN MOHD ZIN (JKR)
MOHD ZAMY SHAM BIN MOHD ZIN (JKR)
04:03 12 Apr 23
Alhamdulilah, selesai segala urusan aqiqah anak perempuan. Segalanya MUDAH, RINGKAS & YAKIN dengan urusan team AqiqahCentre. Terima kasih.
Next Reviews
js_loader

MENANGI

TELEKUNG SITI KHADIJAH
SETIAP MINGGU!

Tag & ceritakan pengalaman anda menggunakan Aqiqah Centre di
Facebook atau Instagram anda.

look Aqiqah Centre 2-10-min

SIJIL KAYU

UNTUK SETIAP PESERTA

3 LANGKAH PENYERTAAN

1. Isi maklumat peserta dan alamat penghantaran sijil. Seterusnya buat bayaran melalui sistem bayaran online banking yang kami sediakan.

2. Ibadah aqiqah dibuat pada setiap hari (Isnin-Ahad).

3. Video akan dihantar selepas 2 hari berkerja dari hari sembelihan dan sijil dalam 30 hari.

PERBEZAAN AQIQAHCENTRE
DENGAN YANG LAIN

Mudah & murah bagi yang mempunyai kekangan masa & wang.

Dilaksanakan di Mekah dan diagihkan dengan baik kepada fakir miskin.

Percuma sijil ukiran kayu bernilai RM50 sebagai cenderahati.

Video beserta sebutan nama anak anda.*Khas aqiqah sahaja.

SOAL JAWAB

Team operasi Aqiqah Centre di Mekah adalah dari kalangan warga Arab Saudi.

Mereka berkerja setiap hari tanpa cuti di Mekah. Ini sebabnya anda boleh memilih hari @ tarikh sembelihan yang anda mahukan.

Kita ambil maklum bahawa aqiqah di kawasan sendiri lebih afdal.

Namun ini adalah alternatif kami untuk mereka yang nak buat aqiqah juga tetapi mempunyai pelbagai kekangan

Hukumnya harus.

Aqiqah yang terbaik adalah yang dibuat sendiri, dilihat depan mata, dimasak dan dijamu pada orang ramai.

Tapi ada yang tak mampu atas sebab kos, masa, dan keadaan tak sesuai seperti covid sekarang.

Jadi bila tak mampu buat semua, jangan pula tinggalkan semua.

Kepercayaan dan Amanah! Kami berpegang kepada dua perkara ini sahaja.

Tanpa kepercayaan dari pelanggan-pelanggan kami sebelum ini, kami tidak mampu bertahan mengurus amanah ibadah selama ini.

Kami beroperasi di K-3-01 CONEZION, IOI Resort – Putrajaya.

Jika mahu bertemu pegawai jualan kami, boleh hubungi kami untuk tetapkan tarikh dan masa pertemuan.

Pada bila-bila masa sahaja!

Ibadah Aqiqah dilaksanakan setiap hari. Bagi setiap pendaftaran baru, sembelihan akan dilaksanakan dalam 1-3 hari dari tarikh pendaftaran.

Bagi anda yang ingin mengejar sunnah kelahiran hari ke-7, insyallah kami akan penuhi hajat anda.

Boleh hubungi

1. Ustaz Musa, +6011-1437 4843 (Call/Whatsapp)

Collaboration Partner

SERTAI AQIQAHCENTRE

“Sesiapa yang dikurniakan anak dan ingin melakukan ibadat untuknya, maka lakukanlah ibadah aqiqah bagi anak lelaki dua ekor kambing dan bagi anak perempuan pula seekor kambing.”-Riwayat Abu Daud (2842)

HUBUNGI

Isnin-Jumaat
(selain cuti umum)
9:30 am – 3:30 pm

Hotline :
011-14374843
018-3534803

ALAMAT

AC AGROTECH SDN BHD (1366280-T)

K-3-01, Conezion, Persiaran IRC3, Ioi Resort, 62502 Putrajaya