Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
25,000 PELANGGAN"

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 3084 reviews
powered by Facebook
Pelangi Indah
Pelangi Indah
2020-12-03T10:24:08+0000
Alhamdulillah ..selesai aqiqah dengan sempurna..terima kasih aqiqah centre , aqiqah jadi mudah dan dipercayai.
Nur Aznani
Nur Aznani
2020-12-03T07:00:25+0000
Alhamdulillah...walaupun last minit buat tempahan...tapi semua berjalan dengan lancar...Terbaikkkk...๐Ÿ‘
Nurhayati Jipin
Nurhayati Jipin
2020-12-03T05:15:38+0000
alhamdulillah... terima kasih yang tak terhingga kepada AqiqahCentre kerana telah memudahkan urusan kami....... Alhamdulillah selesai urusan aqiqah adik Qarizh Farhan.... terharu bila dengar nama adik diseru di tanah suci mekah..... #terima kasih AqiqahCentre team...read more
Fadiah CM
Fadiah CM
2020-12-02T20:13:30+0000
AssalamualaikumPada hari ke7 (1/12/20) kelahiran anak saya (MUHAMMAD AKASHAH B MUHAMAD KASHFI) telah selesai Aqiqah di... Mekah melalui AqiqahCentre.comTerima Kasih kerana menyediakan servis yg sgt cepat & pantasDalam masa sehari shj video sembelihan diterima. Cuma sijil premium kayu shj ambil sebab diposSYUKRAN krn telah menunaikan hajat kami Aqiqah hari ke7 mengikut SunnahAmin.read more
Sukri Ahmad
Sukri Ahmad
2020-12-02T14:04:49+0000
Alhamdulillah..Dipermudahkan urusan dlm membuat aqiqah anak2..terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan... kami..Terbaikread more
Arif Tajul
Arif Tajul
2020-12-02T12:11:56+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak perempuan saya, ๐Ÿคฒ๐Ÿป
Ros Manja
Ros Manja
2020-12-02T08:07:47+0000
Servis terbaik..Pakej yang murah & dipercayai..Alhamdulillah..Terima kasih AqiqahCentre.com telah membantu... melaksanakan Aqiqah anak saya Muhammad Thaqif Fayyadh Bin Faizul Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah..Semoga anak AyahIbu menjadi anak yg soleh Aamiin.. AqiqahCentre.com terbaik๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Nurul Shahira
Nurul Shahira
2020-12-02T07:08:59+0000
Syukur alhamdulillah saya baru selesai membuat aqiqah anak lelaki saya...sangat2 mudah dan sangat di percayai...terima... kasih sangat2 AQIQAH CENTRE.COMread more
Peizal Yusof
Peizal Yusof
2020-12-02T07:08:01+0000
MURAH & MUDAH. Terima kasih Aqiqahcentre.com telah menyempurnakn Aqiqah buat puteri sy Nuha Medina di Mekah.... Alhamdulillah layanan yg sempurna dan tersusun,disertakn dgn video sbgai bukti sembelihan buatkn kita yakin dan blh dipercayai.Syukur Alhamdulillah๐Ÿคฒread more
Nor Suriati
Nor Suriati
2020-12-02T06:38:10+0000
Alhamdulillah.. selesai urusan aqiqah anak saya yang tertangguh. Video pun kami dan terima. sangat cepat mudah dan... murah.read more
Arina Syafira
Arina Syafira
2020-12-02T05:30:33+0000
Alhamdulillah service terbaik utk akikah selesai dh terima kasih aqiqah centre ๐Ÿ’•
Rahimah Abd Hamid
Rahimah Abd Hamid
2020-12-02T05:21:09+0000
alhamdullilah selesai ibadah aqiqah untuk ank saya .. semalam sembelih harini dah dah dapt video sebagi bukti. ..... sgt2 recommed #AqiqahCentre.comread more
Safiuddin Sulaiman
Safiuddin Sulaiman
2020-12-02T04:59:00+0000
Alhamdulilah dipermudahkan.. #aqiqahcentre.com terbaikkkkkk ๐Ÿ˜Š๐Ÿคฒ๐Ÿป
Nur Intan Izzati
Nur Intan Izzati
2020-12-02T04:33:03+0000
Alhamdulillah..selesai sudah ibadah aqiqah buat puteri kami,terima kasih #AqiqahCentre.com atas sevice & perkhidmatan... yang baik & dipercayai๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ โญโญโญโญโญread more
Muhammad Taufiq Muhammad Khir
Muhammad Taufiq Muhammad Khir
2020-12-02T03:48:49+0000
alhamdulillah..saya dah selesai buat aqiqah untuk ank saya..selepas 3 hari buat pembayaran saya dpt video bukti... sembelihan...sgt cekap dan cepat..terima kasih aqiqahcentre..read more
Tie Tie
Tie Tie
2020-12-02T02:19:43+0000
Alhamdulillah. Segala urusan mudah dan cepat. Ibadah terlaksana. Terima kasih ๐Ÿ˜Š
Noraini Nat Ai Sabri
Noraini Nat Ai Sabri
2020-12-02T02:17:10+0000
Bismillahirrahmanirrahim. Syukur alhamdulillah kami suami/isteri telah dapat menyempurnakan tanggungjawab kami sebagai... ibubapa dengan melaksanakan ibadah aqiqah buat putera bongsu kami dengan bantuan Aqiqah Centre. Kami amat2 berpuashati dengan layanan, perkhidmatan yg diberikan dan maklum balas yg pantas kpd kami sekeluarga. Kami sgt mengalu-alukan kpd ibubapa di luar sana yg ingin melakukan ibadah aqiqah mahupun qurban utk berurusan dengan Aqiqah Centre. Terima kasih Aqiqah Centre. Teruskan perkhidmatan yg cemerlang dan gemilang.read more
Farah Che Lamin
Farah Che Lamin
2020-12-02T01:18:02+0000
Mudah, murah, cepat, dipercayai . Alhamdulillah proses aqiqah di sini sangat mudah time covid ni. Cust service pun... bagus, terus WhatsApp video bukti sembelihan. Sangat recommended ๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Mohamad Rezwan Abd Halim
Mohamad Rezwan Abd Halim
2020-12-01T12:16:11+0000
alhamdulillah tima ksh memudahkn urusan kami...servis tiptop bleh dipercayai dgn harga yg mmg murah.. terbaikkkk
Muhd Firdaus Othman
Muhd Firdaus Othman
2020-12-01T11:01:42+0000
Alhamdulillah... AqiqahCentre.com mmudahkn urusn kami sekeluarga..Service terbaik & cpt..๐Ÿ‘
Norafizan Ahmad
Norafizan Ahmad
2020-12-01T07:39:14+0000
Alhamdulillah, terima kasih membantu pengurusan akikah. Servis yang terbaik.
Todakz Zack
Todakz Zack
2020-12-01T02:54:54+0000
alhamdulillah dah terime video dari aqiqah centre.. pakej yang murah dan dipercayai.. jutaan terime kasih buat aqiqah... centre..read more
Rokiah Carangkulina
Rokiah Carangkulina
2020-11-30T23:38:36+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah ank ke 4, mudah, dipercayai, yg penting tanggungjawab tlh selesai..di musim covid ini... pilihan terbaikread more
Husnul Khotimah
Husnul Khotimah
2020-11-30T08:47:36+0000
Alhamdullilah..selesai sudah aqiqah kami.yaitu 9.org adik beradik.daripada niat nazar mak.kami kepd anak2nya..termakbul... sdh..semoga mak dan abah sy dirahmati dan diberkati kehidupan,kesihatan, dan rezekinya.aminnnread more
Badrul Hisyam
Badrul Hisyam
2020-11-30T08:19:24+0000
Alhamdulillah. Aqiqah for my son was done! Making things easy for parents especially during this cmco. Recommended!!
Sheila Bingbing
Sheila Bingbing
2020-11-30T08:11:15+0000
Alhamdulillah terima kasih Aqiqahcentre.com kerana sdh mbantu myempurnakan ibadah Aqiqah utk anak2 saya..
Nur Azira Sujak
Nur Azira Sujak
2020-11-30T05:32:00+0000
Alhamdulillah servise sgt memuaskan dan sangat dipercayai๐Ÿ‘๐Ÿป. Musim2 covid19 pilihan yg tepat ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
GreEny GurLz
GreEny GurLz
2020-11-30T04:53:34+0000
Alhamdulillah..aqiqahcentre.com ni memudahkan urusan aqiqah anak sy lg2 semasa musim pandemik ini...
Shah Eja
Shah Eja
2020-11-30T02:57:17+0000
Alhamduililah... Terima kasih AqiqahCentre.com kerana telah membantu saya melaksanakan aqiqah anak2.. Semoga Allah juga... mempermudahkan urusan pihak AqiqahCentre.com Amin.read more
Eddy Cool
Eddy Cool
2020-11-30T01:59:41+0000
Alhmdulillah, smga diberkati dunia dan akhirat..
Yoinje Manje
Yoinje Manje
2020-11-30T01:40:00+0000
... Subhanallah,Alhmdlh,Allah Hu Akbar...pepagi dkejutkan dgn aura positive...syukur alhmdlh 30hb Nov.2020 mnerima vdeo... Ibadah Aqiqah (sebutan nama ank jelas).Trikh Aqiqah utk kdua2 ank kami iaitu Nur Elsa Elfira binti Mohd Khairol Anuar & Muhammad Hariz Adham bin Mohd Khairol Anuar ialah 27hb.Nov. 2020 (Jumaat) di Mekah, jam 3 ptg wktu Malaysia...xsngka pg ni dpt vdeonya.slesai sudah...alhmdlh,sgla bjln dgn lancar...tksih kpd pihak Aqiqah centre yang x thingga.alhmdlh..tksih juga pada suami yang merealisasikan hjat kmi n fmily serta shbt andai y mndoakn dpmudhkn sglanya.read more
Nurhusna Net
Nurhusna Net
2020-11-30T01:13:20+0000
Alhamdulillah.. Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan kami๐Ÿฅฐ Sangat berpuas hati.
Azmera Asfaridza
Azmera Asfaridza
2020-11-30T00:40:53+0000
Alhamdulillah. Terima kasih Aqiqahcentre.com kerana menguruskan urusan membayar nazar saya. Murah, mudah dan servis... terbaik. Tahniah team Aqiqahcentre.com.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Nadiyah Mohtar
Nadiyah Mohtar
2020-11-30T00:35:56+0000
Alhmdulillah syukur...selesai aqiqah ketige2 hero sye..kmi suami isteri berpuas ati dgn lynan & respon dr pihak... AqiqahCentre.com..terima kasih AqiqahCentre.comread more
Siti Nuratiqa Hasbollah
Siti Nuratiqa Hasbollah
2020-11-29T17:02:47+0000
Alhamdulillah syukur selesai urusan aqiqah anak kami.. Terima kasih kepada AqiqahCentre.com memudahkan urusan aqiqah... ini..semoga diberkati hendakNya..Amin๐Ÿคฒ Kami suami isteri sgt brpuas hati dgn AqiqahCentre.comread more
Bidadari Walid
Bidadari Walid
2020-11-29T17:02:43+0000
Alhamdulillah Selesai Aqiqahkan anak Sulung kami,Kami Suami Isteri berpuas hti dgn laynan dan respon yg pantas dr pihak... Aqiqah Center,perlaksanaan Aqiqahnya jgk Dan segala pngurusan sangt cepat,Alhamdulillah...Really High recommemded Utk sesiapa para ibu bapa yg mahu berniat utk MengAqiqah kan anak mahupn utk Membuat sembelihan tetapi harga d negara kita mahal,?saya sangat mngsyorkan Bolehlah memilih Aqiqah center utk merialisasikan hjat2 kita yg tertundah slama ini,Alhamdulillah Aqiqah Center TERBAIK๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐ŸŒทread more
Muhammad Amirul
Muhammad Amirul
2020-11-29T17:00:40+0000
Alhamdulillah...sgt cepat dan efisyen.terima kasih AqiqahCentre.com...sy beri 10 bintang ๐Ÿ˜
Sam Abu
Sam Abu
2020-11-29T04:49:40+0000
alhamdulillah...urusan cepat dan mudah..boleh dipercayai...terima kasih aqiqahcentre...
Muhammad Nasree Nasir
Muhammad Nasree Nasir
2020-11-29T03:39:01+0000
Alhamdullilah. Aqiqah untuk anak saya telah pun dijalankan dengan tepat waktunya seperti yang dijanjikan . Semoga Team... Aqiqah Center di luaskan lagi rezeki semuanya.read more
Haniff Saffian
Haniff Saffian
2020-11-29T00:15:30+0000
Alhamdulilah selesai sudah aqiqah anak sy di musim PKP ni,Terima Kasih kepada pihak AqiqahCenter yang menjalankannya Di... Mekah pada 20/11/20 dengan baik.Service yang cantik,cepat&senang berurusan.Very Recommended๐Ÿ˜21/11/20 dah dapat video dan 28/11/2020 terima sijil.Terbaik๐Ÿ‘Harga pun berbaloi2๐Ÿ‘Œkepada AqiqahCenter teruskan usaha murni anda ini.good luckread more
Ani Syazwani
Ani Syazwani
2020-11-28T23:17:02+0000
Sangat2 dipercayai.servis cepat dan terbaik.Inshaallah akan menggunakan servis ini lg dimasa akan datang.Terima kasih... kerana memudahkan urusan kami.read more
Mohd Noor
Mohd Noor
2020-11-28T23:00:58+0000
alhamdulillah sgt puas hati.. terima kasih aqiqahcentre.com.. InshaAllah akan buat lagi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Yuyui Harezam
Yuyui Harezam
2020-11-28T22:58:54+0000
syukur alhamdulillah.. aqiqahcentre.com memudahkn urusan kami. semoga aqiqah ini berkat aamiin ya rabbal alamin..
Khairul Azlan Ismail
Khairul Azlan Ismail
2020-11-28T15:33:46+0000
Alhamdulilah..mudah...senang.. dipercayai...sangat2 recommended...selesai semua dgn lancar...alhamdulilah...
Mohdnaim Naim
Mohdnaim Naim
2020-11-28T15:25:15+0000
alhamdulilah urusan sgt mudah pda musin covid-19 ini..
Shahrul Irzam
Shahrul Irzam
2020-11-28T15:20:16+0000
Urusan mudah dan cepat serta effective..
Kim Chi
Kim Chi
2020-11-28T15:18:09+0000
Alhamdulillah sangat berpuashati dan dipermudahkan untuk membuat aqiqah anak. Pemakluman, penerangan dan video yang... sangat lengkap.. Terima kasih aqiqahcentre jika ada rezeki boleh buat untuk anak yg lain..read more
Mastura TaSiah Binti Dzulkifli
Mastura TaSiah Binti Dzulkifli
2020-11-28T14:16:13+0000
Sangat pantas dan senang berurusan dgn mrk. Siap share video lagi
Mukhlis Zulkifli
Mukhlis Zulkifli
2020-11-28T09:19:30+0000
Alhamdulillah saya selesai membuat aqiqah menggunakan khidmat AqiqahCentre.com. Prosesnya sangat mudah dan cepat.... Semoga ibadah kita semua diterimaNya InsyaAllah. Terima kasih.read more
Dayana Syuhadah
Dayana Syuhadah
2020-11-28T09:19:29+0000
alhamdulillahsetel aqiqah anakmusim covid ni..servis terbaik and lajuuuu
Maizatul Shida
Maizatul Shida
2020-11-28T07:14:07+0000
Alhamdulillah..t.kasih aqiqah centre krn tlh menyempurnakan ibadah aqiqah anak bongsu kami..sgt mudah berurusan dgn... aqiqah centre...servis terbaik ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Azlan Mzs
Azlan Mzs
2020-11-28T05:44:02+0000
Alhamdullilah.... terima kasih AqiqahCentre. com kerana telah menyempurnakan aqiqah untuk puteri saya. Sangat mudah... berurusan dan siap dapat video dan Sijil premium ukiran kayu...read more
Muhd Fadli
Muhd Fadli
2020-11-28T05:12:25+0000
Alhamdulillah syukur selesai urusan aqiqah putera kami, Fayyadh Jufri.. Terima kasih kepada AqiqahCentre.com memudahkan... urusan aqiqah dalam tempoh Pkpb ini.. Video aqiqah dan sijil premium telah diterima.. Kami suami isteri sgt brpuas hati dgn AqiqahCentre.comread more
Yusrizal Bin Yahya Boboy
Yusrizal Bin Yahya Boboy
2020-11-28T00:13:42+0000
Terima kasih kerana telah menyempurnakan aqiqah untuk puteri saya. Sgt mudah berurusan dan video disertakan setelah... selesai penyembelihan. Sijil kayu juga diberikan. Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Nik Ahmad Izzuddin Ibrahim
Nik Ahmad Izzuddin Ibrahim
2020-11-27T12:36:04+0000
Alhamdulillah, selesai sudah urusan aqiqah anak. Urusan menjadi mudah dan cepat di musim PKP covid19. Video... penyembelihan diberikan sesudah segala urusan aqiqah dijalankan. Terima kasih.read more
Hitokiri Battousai
Hitokiri Battousai
2020-11-27T07:47:43+0000
Alhamdulillah ๐Ÿคฒ syukur....25/11 berurusan, 26/11 dapat video bukti pyembelihan aqiqah...terbaik๐Ÿ‘
Asraf Bakri
Asraf Bakri
2020-11-27T01:20:49+0000
Akibat kebatasan menganjurkan majlis akikah di waktu PKP, saya ambil keputusan untuk akikah di luar negara.... Alhamdulillah, pihak AqiqahCentre sangat membantu dan memudahkan proses. Semua berjalan lancar dan dapat lihat kambing disembelih melalui video yang dikongsi. Recommended service.Suggestion : would love if AqiqahCentre have options to do aqiqah at other countries.read more
Khairul Aswad
Khairul Aswad
2020-11-26T15:28:20+0000
Syukur Alhamdulillah ๐Ÿคฒ๐Ÿป semua berjalan lancar, selamat dah buat aqiqah untuk anak perempuan saya yang harini... genap umur 1tahun, Terima kasih pada AQIQAHCENTER Serta semua petugasยฒ yang melaksanakan aqiqah anak Saya, sya ucapkan jutaan terima kasih pada semua, semoga Allah Balas Jasa baik anda semua.. Aamin ๐Ÿคฒ๐Ÿปread more
Mohd Hafidz Habib
Mohd Hafidz Habib
2020-11-26T14:53:58+0000
Alhamdulillah selesai akikah anak saya yang ketiga. Pengurusan yang terbaik.....respon team yang sangat mesra ...dan... bukti video yang memuaskan hati...inshaAllah semoga Allah mempermudahkan urusan murni kita semua...terbaik AqiqahCentre.comread more
Anwarudin Syah
Anwarudin Syah
2020-11-26T14:40:35+0000
alhamdulillah..memudahkan urusan kami..most trusted and recommended..terima kasih aqiqahcentre.com..
Ladianah Binti Basir
Ladianah Binti Basir
2020-11-26T14:38:51+0000
Alhamdulillah. Service yang boleh dipercayai.
Syed Hasan
Syed Hasan
2020-11-26T14:33:29+0000
Alhamdulillah. Terima kasih AqiqahCentre.com utk menyempurnakan ibadah aqiqah anak kami.
Fadhli Muhammad
Fadhli Muhammad
2020-11-26T14:18:58+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah hari ke-7. Video dihantar pd hari yg sama diaqiqahkan.. Terima kasih. Sangat berpuashati.
Syahirah Saleh
Syahirah Saleh
2020-11-26T14:10:15+0000
Terima kasih telah selesai aqiqah anak saya. Servis pantas terbaik
Qaseh Firul
Qaseh Firul
2020-11-26T14:04:25+0000
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah anak saya.Terima kasih Aqiqah Centre memudahkan urusan kami. ๐Ÿ’•
Boy Qnuck
Boy Qnuck
2020-11-26T05:24:30+0000
Alhamdulillah...terima kasih memudahkan kerja aqiqah kami...most trusted..diakui terbaik. terima kasih...terima... kasih..terima kasih..read more
Rniey Wardaniey
Rniey Wardaniey
2020-11-26T04:18:12+0000
Alhamdulillah, dipercayai & mudah pengurusannya
Sher Rasif
Sher Rasif
2020-11-26T03:10:44+0000
Syukur Alhamdulillah dan terima kasih Aqiqah Centre kerana telah memudahkan urusan kami suami isteri untuk melaksanakan... ibadah Aqiqah untuk Putera kami..urusan yang sangat mudah dan boleh dipercayai..Terima kasihread more
Fazrina Mohamad Sani
Fazrina Mohamad Sani
2020-11-26T02:38:50+0000
Alhamdulillah...Mudah urusan, cepat dan boleh dipercayai.๐Ÿ˜
Nor Shida Harun
Nor Shida Harun
2020-11-26T01:04:18+0000
Urusan yang cepat dan mudah..Layanan yg mesra..dapat video penyembelihan dan sijil penyertaan ukiran kayu yg cntik dan... unik..memang terbaik sbb memudahkan urusan pd musim covid ni..read more
Mohammad Nirwan Fikri
Mohammad Nirwan Fikri
2020-11-25T10:53:47+0000
Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT dengan izinNYA kami suami isteri telah pun menunaikan ibadah aqiqah untuk... puteri sulung kami genap 7 hari kelahirannya pada 20 November 2020. Terima kasih Aqiqahcentre.com kerana telah memudahkan segala urusan yang berkaitan. Perkhidmatan sangat cemerlang ditambah lagi dengan bantuan sistem whatsapp,segala permasalahan serta kekeliruan dapat dijelaskan kepada peserta. Walaupun di saat akhir sebelum acara sembelihan dilakukan,permintaan saya untuk menukar tarikh & membuat pembetulan nama anak kami dapat juga ditunaikan segera. Alhamdulillah. Terima kasih AqiqahCentre.com. Sudah pasti saya akan mencadangkan kepada seluruh keluarga serta kenalan untuk menggunakan perkhidmatan AqiqahCentre.com.read more
Muhammad Syazmeer
Muhammad Syazmeer
2020-11-25T06:58:34+0000
terima kasih aqiqahcentre.com ....proses yang mudah serta dipercayai..disaat covid ni cara aqiqah mcm ini paling mudah... dan senang ..tqread more
Farrah Safar
Farrah Safar
2020-11-25T06:58:23+0000
Alhamdulillah kelmarin iaitu pd 24/11/2020 pihak Aqiqah Centre telah menyempurnakan aqiqah anak sy. pd hari ni... 25/11/2020 terus admin send vdeo. xpayah pening2 nak buat kenduri dgn keadaan skrang tidak ok.read more
Pen Biru
Pen Biru
2020-11-25T06:57:32+0000
Alhamdulillah...Syukur ya Allah sampai juga hajat mahu aqiqah anak. Semoga hanya Allah mampu membalas segala jasa... semua pihak Aqiqah centre yg terlibat. Aaminnn....Service pantas dan mengikut jadual yg telah ditetapkan.read more
Farra Danisha
Farra Danisha
2020-11-25T05:49:13+0000
tme ksh aqiqah centre telah mympurnakan aqiqah utk anknda kmi pda 9/11/2020..cepat jimat dan memuaskan...
Mardiana Nasip
Mardiana Nasip
2020-11-25T04:25:36+0000
Alhamdulilah..sy dah selesai buat aqiqah anak sy muhammad afiff ifsyam bin zahisan..pd 24/11/2020..dengan keadaan covid... ni..kenduri tak boleh nak buat..adanya aqiqah centre.com ni sangat membantu..read more
Noraziela Mahadi
Noraziela Mahadi
2020-11-25T03:10:31+0000
syukur alhamdulillah..selesai akikah utk kedua2 ank sy..aqiqahcentre mmg terbaik..respon & proses sgt cpt..semoga ramai... lg yg memilih aqiqahcentre utk ibadah akikah & korban..insyaAllah..read more
Deen Dina
Deen Dina
2020-11-24T13:16:50+0000
Alhamdulillah, Syukur Ke hadrat ilahi kerana pertemukan Saya dgn AqiqahCentre. Com. Semestinya, ia merupakan rahmat yg... sgt besar bagi saya kerana akhirnya sy Dapat mengaqiqahkan ank Saya NUR ILMIRA IZZARA BINTI SOBRY dgn selamatnya melalui AqiqahCentre. Com. Sy sangat berbesar hati Dan mengesyorkan Kepada semua orang Untuk mendaftarkan anak anak Kalian Untuk menyertai AqiqahCentre.com ini. InsyAllah sangat diyakini Dan dijamin Puas hati. Sekian, Terima Kasih.read more
Melody Yana Yanaa
Melody Yana Yanaa
2020-11-24T09:01:02+0000
Alhamdulillah urusan sangat cepat, & mudah. Selesai aqiqah untuk kedua anak. Terima kasih.
Kadiza Latif
Kadiza Latif
2020-11-24T04:38:43+0000
pengurusan yang cepat dan cekap
Sekuk Tawa
Sekuk Tawa
2020-11-24T04:23:41+0000
sangat disyorkan servis yang baik memang mudah sungguh berurusan. musim2 covid ni memang ini cara yang paling sesuai.... anak saya baru buat semalamread more
Ibnu Hijrah
Ibnu Hijrah
2020-11-24T04:09:49+0000
Alhamdulilah aqiqah ank sy dilaksanakn pada 23.11 kebetulan bersamaan tarikh lahir sy..syukur mudah,pantas&kemudahan... semasa pkpb..yg penting,mudahan pahalanya muaakadnya diterima oleh Allah Taala tksh Aqiqahcentra.com..Barakallah untuk semua dgn Amalan terbaik disisi Allah Taala..Aminn..read more
Ramlah Usman
Ramlah Usman
2020-11-24T04:05:48+0000
Syukur Alhamdulillah, Aqiqah anak selamat disempurnahkan semalam 23.11.20 melalui AqiqahCentre.com. Pengurusan yang... mudah,cepat dan mampu bajet. Terima kasih ya Allah membuka jalan melalui AqiqahCentre.com. High recommended kpd yang merancang Aqiqah. Terima kasih Team AqiqahCentre.comread more
Mohamed Sahrul Adha Kamarudin
Mohamed Sahrul Adha Kamarudin
2020-11-24T03:00:00+0000
respond msej laju, servis terbaik, smoga trus maju jaya AqiqahCentre
Zawatil Amali
Zawatil Amali
2020-11-24T02:56:03+0000
Alhamdulillah AqiqahCentre.com merupakan platform yang mudah, murah, cepat Dan dipercayai. Terima kasih kerana... memudahkan kami melaksanakan Aqiqah untuk anak bongsu kami Ian Amsyar bin Ishak melaksanakan Aqiqah pada tahun ini. โ˜บ๏ธread more
Amirullah Mokhtar
Amirullah Mokhtar
2020-11-24T02:40:51+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki semalam. Terima kasih kepada pihak aqiqahcentre.com. Proses mudah dan cepat.... Sangat baik tatkala kita di dalam fasa PKPB ini.read more
Suzana Zainal
Suzana Zainal
2020-11-23T15:11:44+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki saya, urusan mudah dan cepat.. terima kasih aqiqahCentre.com, semoga terus... sucsess..highly recommended ๐Ÿ‘๐Ÿปโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธread more
Med Mie
Med Mie
2020-11-23T14:59:51+0000
Alhamdulillah.selesai aqiqah anak ke 2 kami.. servis yg terbaik dan cepat dari pihak AqiqahCentre.com
Afiq Raoff
Afiq Raoff
2020-11-23T13:28:51+0000
Alhamdulilah, aqiqah done for my first bundle of joy! Transaction was hassle free, process was quick and parents were... always kept in the loop of the progress. And in love with the wooden plaque, highly recommended!read more
Balqis Kasim
Balqis Kasim
2020-11-23T10:12:41+0000
Alhamdullilah....selesai aqiqah puteri sy pd 20.11.2020...terima ksh AqiqahCentre.com yg permudahkan segala urusan... aqiqah utk putri sy...service yg teramat2 pantas...video penyembelihan xsmpai 24jam sy dh dpt dgn harga yg tersangat murah..amat membantu pada ibu bapa yg ingin membuat aqiqah anak pd musim2 covid ni... terima ksh sekali lg sy ucapkan pada seluruh kakitangan AqiqahCentre.com.read more
Cik Oscar
Cik Oscar
2020-11-23T06:10:11+0000
Alhamdulillah, aqiqah anakanda yang kelima telah selesai pada hari ketujuh kelahiran. AqiqahCentre.com memudahkan... ibadah aqiqah dilaksanakan walaupun semasa dunia dilanda pandemik COVID-19. Ini kali kedua kami menggunakan perkhidmatan AqiqahCentre.com, terima kasih atas perkhidmatan yang diberikan dengan harga yang mampu untuk kami sekeluarga.read more
Hazlan Mira
Hazlan Mira
2020-11-23T03:29:50+0000
servis terbaik..mesra pelanggan..lynn yg memuaskn utk setiap prtanyaan..
Ahmad Firdaus
Ahmad Firdaus
2020-11-23T01:11:25+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah utk ank walaupun dlm masa PKP..
Mohd Idris Lawe
Mohd Idris Lawe
2020-11-22T13:44:00+0000
Alhamdulillah.. masa PKP ni agak sukar untuk buat ibadah aqiqah apatah lagi di Sabah yg mana setiap hari ada kes..... syukur alhamdulillah @AqiqahCenter.com dapat membantu menyelesaikan ibadah aqiqah untuk putera kami..read more
Siti Sarah II
Siti Sarah II
2020-11-22T13:43:09+0000
terima kasih kerana memudahkan urusan kamiโค๏ธdimusim pandemik ini pakej dan perkhidmatan ini sangat sesuai... melancarkan urusan aqiqah.read more
Ikhwan Aizat
Ikhwan Aizat
2020-11-22T13:39:26+0000
Khidmat yang cekap dan pantas. Alhamdulillah memudahkan urusan aqiqah dijalankan. Tahniah atas perkhidmatan yang... cemerlang dan moga terus sukses di masa hadapan.read more
Mohammad Iskandar
Mohammad Iskandar
2020-11-22T12:36:34+0000
memang terbaik call pukul 11 untuk buat aqiqah pukul 3 dah selesai..alhamdullilah Allah permudahkan jalan dengan... temukan saya dengan AqiqahCentre.com...๐Ÿ˜Šread more
Wan Siti Norain
Wan Siti Norain
2020-11-22T12:29:44+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah anakanda Aisyah Suffiya.. perkhidmatan yang baik dan cepat.. video sembelihan dapat... dalam masa 2 hari sahaja..read more
Nabil Firaz Miqa Daniel
Nabil Firaz Miqa Daniel
2020-11-22T12:20:04+0000
Alhamdullilah.. Super fast and super efficient.. despite Covid..
Zahkran Zak
Zahkran Zak
2020-11-22T12:11:18+0000
Terima kasih diatas perkhidmatan yang baik. Tidak perlu bersusah payah fikir macam mana nak aqiqah kan anak. Very... Recommend.read more
Shahrizal Shahnan
Shahrizal Shahnan
2020-11-22T12:06:08+0000
tidak percaya kerana sgt murah melakukan aqiqah melalui aqiqahcentre.com. Dipercayai dgn video Dan lafaz sebelum... sembelihan dilakukan. syabas aquqahcentre.Teruskan usaha murni ini.read more
Abbil Ajes
Abbil Ajes
2020-11-22T12:04:50+0000
Assalamualaikum, sangat puas hati dan mudah berurusan dengan aqiqahcentre.com , pantas dan sistematik
Che Jefri Dan Nuraini
Che Jefri Dan Nuraini
2020-11-22T12:02:39+0000
Terima kasih.. atas layanan yang baik dberikan.. proses yang cukup mudah dlakukan.. semoga Allah menerima ibadah aqiqah... yang dlakukan..amin...high recommended...๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉread more
Eyra Ahmad
Eyra Ahmad
2020-11-22T11:57:01+0000
Alhamdulillah. selesai dah ... senang berurusan.... highly recommended.
Aida Alya
Aida Alya
2020-11-22T08:08:37+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anakanda saya Dhia Ayra.Perkhidmatan yang sangat baik dari Aqiqah Centre.Com.
Khalifah Iskandar Dzulkarnain
Khalifah Iskandar Dzulkarnain
2020-11-22T00:44:53+0000
Alhamdulillah servis terbaik.
Ahmad Hafiz
Ahmad Hafiz
2020-11-22T00:25:52+0000
Alhamdulillah kami puas hati, service terbaik. Fully recommended, good job to the team.
Muhammad Syafiq Mus
Muhammad Syafiq Mus
2020-11-21T15:13:49+0000
Alhamdulillah..Aqiqah anak-anak saya selamat dijalankan..Terima Kasih @AqiqahCentre.com atas perkhidmatan yang... diberikan..Sangat mudah, wakil dari pihak aqiqahcentre sangat2 membantu, mudah untuk membuat urusan, dipercayai dan sangat komited untuk menyelesaikan urusan..Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan..sangat2 recommended kepada sesiapa yang mahu membuat ibadah aqiqah yang mempunyai budget yang limited..Harga sangat berpatutan..semoga AqiqahCentre dapat membantu urusan orang lain dengan mudahnya..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Chye Veryheficii W
Chye Veryheficii W
2020-11-21T14:50:03+0000
Service yg tip top, di percayai, cepat dan yg paling best ia d lakukn d tanah suci Mekah...tarikh kta boleh... requestโค๏ธtq aqiqahcentre memudahkn apa lg d musim2 covid ni๐Ÿ˜˜... Very2 recommended๐Ÿ‘read more
Husnul Maah Ridzwan
Husnul Maah Ridzwan
2020-11-21T14:35:05+0000
Alhamdulillah Syukur Ke Hadrat Ilahi, Akikah Anak Saya Telah Disempurnakan Oleh Team Aqiqah Centre. Urusan Yang Sangat... Mudah Dan Cepat Dengan Harga Yang Sangatยฒ Berpatutan. InsyaAllah Di Masa Akan Datang Akan Terus Menggunakan Khidmat Dari Team AqiqahCentre.com Semoga Allah Merahmati Kalian Semua.read more
Nur Fatin
Nur Fatin
2020-11-21T10:59:09+0000
Alhamdulillah selesai akikah kedua2 anak saya.. 3 ekor totalnya.. proses sembelihan nampak sistematik dan bersih..... makluman dari pihak aqiqahcentre pun on time.. semoga ibadah kami diterima-Nya ๐Ÿคฒ๐Ÿป Amin ya rabbal alaminread more
Hazirah Khalid
Hazirah Khalid
2020-11-21T06:24:07+0000
syukur alhamdulillah.. selesai sudah aqiqah ank kami nur adawiyah nadirah binti mohamad hafiz... terima kasih... aqiqahCentre.com.. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธread more
Nurul Syazira
Nurul Syazira
2020-11-21T04:09:51+0000
Syukur Alhamdulillah.. selesai sudah aqiqah utk anak kami muhammad aathif dilaksanakan di Tanah Suci Mekah dengan... kerjasama pihak Aqiqahcentre.com semuanya berjalan dgn mudah dan lancar. Terima kasih juga memudahkan kami dlm urusan ni selain dr tertunai hajat ibadah aqiqah ni kami juga disertakan video dan sijil kayu yg cantik... terima kasih dr mula buat bayaran hingga la selesai semuanya layanan dr pihak aqiqahcentre.com amat memuaskan , terbaik! ๐Ÿ‘๐Ÿฝread more
Masnah Hj Morni
Masnah Hj Morni
2020-11-21T01:28:22+0000
Sgt2 bersyukur Dan alhamdulillah dgn aqiqah. Com urusan aqiqah dpt diurus dgn mudah Dan cepat....
Norhiza Osman
Norhiza Osman
2020-11-20T06:36:25+0000
terima kaish Aqiqah Centre. com.. kerana menyempurnakan Aqiqah untuk kedua-dua anak saya.. Saya amat bersyukur kerana... telah menunaikan kewajipan saya sebagai ibu bapa umtuk menjalankan perintah Allah Subhanawataala.. Aamiinread more
Izzati Ghazali
Izzati Ghazali
2020-11-20T04:21:52+0000
Terima kasih aqiqahcentre menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan..Registration secara online sgt... mudah..aqiqah dilaksanakan mengikut tarikh yg dipilih dan admin update video penyembelihan sgt cepat..read more
Mohammad Firdaous
Mohammad Firdaous
2020-11-20T02:25:39+0000
Alhamdulillah. Memang terbaik dan lebih mudah.
Fyra Satria
Fyra Satria
2020-11-20T02:08:53+0000
Alhamdulillah dgn adanya AqiqahCentre.com ini urusan lbih cpat dan mudahโ˜บ๏ธ dalam masa yg sama kita juga dpt... berkongsi rezeki kpda orgยฒ yg kurang brkmampuan, Alhamdulillah terima kasih AqiqahCentre.com ๐Ÿค—read more
Muhd Khairol Anuar
Muhd Khairol Anuar
2020-11-20T00:29:46+0000
Mudah, cepat dan senang untuk berurusan.
Anis Mahani
Anis Mahani
2020-11-19T22:57:40+0000
#AqiqahCentre.com patut dijadikan pilihan dalam melaksanakan urusan ibadah aqiqah mahupun korban kerana;1. Diyakini,... Mudah berurusan ( online ) & sangat berbaloi. 2. Semua aktiviti, perkembangan & bukti penyembelihan di update dari masa ke semasa.3. Dihadiahkan sijil penyertaan sebagai tanda kenang- kenangan. Terima kasih team AqiqahCentre.com.read more
Adiey Abdillah
Adiey Abdillah
2020-11-19T08:46:25+0000
Alhamdulillah, dengan izin Allah S.W.T, putera kedua kami, Aidan zakri telah selamat diaqiqahkan oleh aqiqah.com pada... hari yang kami pilih bersamaan dgn hari keputeraan Nabi Muhammad S.A.W. Proses yang mudah, layanan mesra dan paling penting harga yang murah menyebabkan kami memilih aqiqah.com untuk melaksanakan ibadah ini bagi pihak kami. Syabas dan tahniah diucapkan kepada semua warga kerja aqiqah.com. Semoga Allah S.W.T merahmati usaha dan bantuan anda semua.read more
AdEk Nazem
AdEk Nazem
2020-11-19T06:14:26+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah putera sulung kami muhammad adam alfarizel bin muhammad nazim yang dilaksanakan di... tahan suci mekah pada 6 nov terima kasih memudahkan urusan kami .proses cepat dan mudah terima kasih aqiqah centerread more
Nazirah Mohd Nezal
Nazirah Mohd Nezal
2020-11-19T03:37:41+0000
Mudah dan cepat..mmg sesuai dgn keadaan sekarang..trime kasih๐Ÿ˜˜
Shah Malek
Shah Malek
2020-11-19T01:08:37+0000
Alhamdulillah dipermudahkan. Cepat dan mudah. ๐Ÿ‘
Wan Fir Yusof
Wan Fir Yusof
2020-11-18T11:14:27+0000
Mudah. cepat. menyenangkan. very recommended. Alhamdulillah
Iema Amer Afif
Iema Amer Afif
2020-11-18T09:25:31+0000
Alhamdulillah...selesai sudah aqiqah untuk anak Mama Alesha Sumayyah..Service cepat dan sangat baik...
Khirul Azman
Khirul Azman
2020-11-18T08:20:55+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah utk 2 Putri Sy... Jimat kos servis pn terbaik... Sy bg ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸโ˜บ๏ธ
NoorAzrina Nerudin
NoorAzrina Nerudin
2020-11-18T08:08:03+0000
Alhamdulillah. Baru sahaja buat pembayaran untuk Aqiqah anak lelaki saya kelmarin, hari ni dah selesai. Terima kasih... AqiqahCentre.com permudahkan urusan aqiqah ini. Sangat lah dipercayai, disertakan dgn bukti video. Musim2 pkpd adalah sukar bg pihak sy mbuat aqiqah sendiri. Lebih musah dgn AqiqahCentre tanpa kekangan masa dan keewangan. Terima Kasih.read more
Fazli Zakaria
Fazli Zakaria
2020-11-18T08:01:00+0000
alhamdulillah...sangat mudah..boleh dipercayai dan jimat kos..
Wawa Najwawa
Wawa Najwawa
2020-11-18T06:45:39+0000
Alhamdulillah..aQiqah anak2 selesai dgn jayanya. Semuanya sgt mudah & cepat.. team AqiqahCentre sgt2 mmbntu.... ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป terima kasih byk2 selesai mnyempurnakan aqiqah anak2 sempena Maulidur Rasul hrituโ˜บ๏ธread more
SAidah MaNaf
SAidah MaNaf
2020-11-18T04:33:26+0000
Terima kasih aqiqahcentre.com . Sijil yang cantik , servis yg baik, mesra dan cepat โค๏ธ
Mohd Firdaus Herman Shah
Mohd Firdaus Herman Shah
2020-11-18T02:27:32+0000
Alhamdulillah..selesai laksanakan aqiqah untuk puteri kami..servis yang mudah dan terbaik..bukti video diterima sehari... selepas sembelihan..terima kasih AqiqahCentre.comread more
Haziqah Hashim
Haziqah Hashim
2020-11-17T15:28:46+0000
Puas hati dgn servis and layanan aqiqah centre.com.servis pantas.terima kasih sbb uruskan akikah ank kami ๐Ÿ˜Š
Mohd Sharif Saad
Mohd Sharif Saad
2020-11-17T14:12:24+0000
Perkhidmatan yg terbaik.. Alhamdulillah, trima kasih AqiqahCentre.com
Nur Muhammad Abidin
Nur Muhammad Abidin
2020-11-17T12:35:33+0000
Alhamdulillah. Pelaksanaan ibadah aqiqah untuk anak kedua kami selamat disempurnakan pada 16/11/2020 sesuai tarikh yg... dipohon. Proses pengurusan yg mudah dan teratur amat membantu dalam kelancaran ibadah. Terima kasih dan syabas diucapkan kepada AqiqahCentre.com diatas perkhidmatan cemerlang yg diberikan. Semoga segalanya mendapat redha ALLAH. Very recommended. ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Suhaime Mat Rasul
Suhaime Mat Rasul
2020-11-17T12:04:58+0000
Assalamualaikum...terlebih dahulu saya ucapkan jutaan Terima Kasih kepada AqiqahCentre.com kerana telah berjaya... melaksanakan Aqiqah anak saya pada 16 Nov 20...Alhamdulillah semoga terus suksess & maju jaya.โญโญโญโญโญread more
Normala Tohid
Normala Tohid
2020-11-17T11:14:06+0000
Alhamdulillah.... proses Aqiqah utk ank2 selamat dan berjalan lancar. Mudah dan boleh dipercayai... menunggu sijil je... skrg... buat aqiqah pada 13/11/2020 (Jumaat)..read more
Syarifah Syaqinah
Syarifah Syaqinah
2020-11-17T09:52:42+0000
Alhamdulillah..tertunai niat aqiqah kan anak d tanah suci mekah dengan adanya AqiqahCenter.Com semuanya mudah terima... kasih.read more
Ross Faz
Ross Faz
2020-11-17T08:31:11+0000
Alhamdulillah AQIQAH CENTER mmg agensi yg D PERCAYAI..
Umar Iman
Umar Iman
2020-11-17T08:29:48+0000
alhamdulillah...proses Nye cepat..ada bukti video semasa aqiqah..
Reene Sijol Chin
Reene Sijol Chin
2020-11-17T08:28:15+0000
Alhamdulillah. terima kasih aqiqahcentre.com kerana memudahkan urusan aqiqah anak syโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š
Yaniey Miey
Yaniey Miey
2020-11-17T08:03:16+0000
Alhamdulillah...sgla puji bg Allah.. dgn izinnya dpt jgk tunaikn hsrat utk buat aqiqah dgn mudah dn cpt..Trmksh... Aqiqahcentre.com krn memudhkn lg urusan..๐Ÿ˜Š Moga Allah Merahmatiread more
Mohd Hanif Jr.
Mohd Hanif Jr.
2020-11-17T07:12:52+0000
Alhamdulillah...selesai Aqiqah anak perempuan saya...Terima kasih AqiqahCentre.com.Cukup mudah berurusan dengan... AqiqahCentre.com. Saya bagi โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ..Anda bila lagi..?read more
Mohd Aswat
Mohd Aswat
2020-11-17T06:42:20+0000
Alhamdulillah, anak perempuan sy Nur Ayra Akleema telah selesai menjalani aqiqah di mekkah..
Ma IE
Ma IE
2020-11-17T06:09:18+0000
Alhamdulilah....mudah dan cepat..terima kasih aqiqah centre
Mohd Rozy
Mohd Rozy
2020-11-16T17:46:43+0000
Alhamdulilah.. Terima kasih pada AqiqahCentral.com kerana memudahkan urusan saya untuk membuat aqiqah buat anak kedua... saya ketika pkpb ini. Dengan keadaan normal baru sekarang ini memang sangat sesuai sekali service seperti aqiqah ini dijalankan. Memudahkan dan mesra pelanggan. Sangat recommended.read more
NurulhuDa Ismail
NurulhuDa Ismail
2020-11-16T14:42:49+0000
Alhamdulillah td dh terima ukiran kayu limited edition Maulidul Rasul tahun ini..terima kasih @aqiqahcentredotcom... kerana dpt merealisasikan ibadah Aqiqah buat ank kami dgn sgt mudah, dipercayai dan recommended lagi2 keadaan skrg tidak mngizinkan utk buat sbrg majlis.. yg best lg kta dpt pilih tarikh utk Aqiqah.. smoga Aqiqah Centre.com terus maju dlm mmbantu lbh ramai org dpt mlakukan ibadah aqiqah n korban tanpa rasa ragu2..tq.read more
Deqwan Steady
Deqwan Steady
2020-11-16T09:51:52+0000
Alhamdulillah di mudah kn urusan aqiqah untuk ank sulong kami..trima kasih AqiqahCenter.com ๐Ÿ‘๐Ÿป
Raziah Mohd Hashim
Raziah Mohd Hashim
2020-11-16T06:54:57+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak2ku di Tanah Suci Mekah untuk Cinta Mawaddah , Adelia Delisha, Sofea Haney. Momma... doakan Semoga menjadi anak yg solehah, Anak yg bijak , Anak yg pegang agamamu.Terima kasih @aqiqahcentredotcom kerana telah melaksanakan aqiqah buat puteri sye dngn begitu mudah dan ringkas di Tanah Suci Mekah... Moga Allah merahmati kalian dan menerima ibadah ini...AqiqahCentre. Com menjadi medium untuk melaksanakan ibadah aqiqah pada musim2 covid ini...Pihak AqiqahCentre. Com juga memberikan bukti penyembelihan iaitu video dan sijil... Terbaekkkk ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š Alhamdulillah alhamdulillah Alhamdulillah โ™ฅ๏ธ Rezeki anak seluas lautan. Alhamdulillah anak amanah Dari Allah Swt.โ™ฅ๏ธread more
Saiful Shapiai
Saiful Shapiai
2020-11-16T02:18:04+0000
Assalamualaikum. Alhamdulillah, saya dan isteri melakukan aqiqah untuk anak sulung kami Muhammad Luqman melalui Aqiqah... Centre. Daftar hari Jumaat, 3 hari kemudian terima makluman dan video aqiqah telah diselesaikan. Mudah dan harga yang amat berpatutan, terutama dalam keadaan sekarang ini. Terima kasih aqiqah centre dengan kemudahan ini. Moga terus maju dan diberkati, Insya Allah.read more
Eyandz Bahtiar
Eyandz Bahtiar
2020-11-16T01:50:08+0000
Alhamdulillah, cepat dan mudah berurusan.
Wan Zakaria Wan Yusuf
Wan Zakaria Wan Yusuf
2020-11-15T23:32:25+0000
Alhamdulillah pengurusan yang teratur, mudah dan cepat. Terbaik!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Haslina Hassan
Haslina Hassan
2020-11-15T13:23:05+0000
Alhamdulillah sangat cepat dan mudah berurusan... Dalam 2 hari sahaja dah dapat video sembelihan... Terima Kasih... AqiqahCentre.comread more
Az Ril
Az Ril
2020-11-15T11:09:39+0000
Alhamdulilah.. Aqiqahcentre.com membantu menguruskan Ibadah Aqiqah anak saya.. ๐Ÿ‘๐Ÿป
Akmal Amai
Akmal Amai
2020-11-15T11:06:24+0000
Alhamdulillah selesai. terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami. harga berpatutan. Semoga ianya diagihkan... dengan sebaiknya dan diberkati.. Amiin..read more
Hafizan Hamzah
Hafizan Hamzah
2020-11-15T07:52:28+0000
Terima kasih team Aqiqah Centre. Com kerana telah melaksanakan aqiqah buat puteri sye dngn begitu mudah dan ringkas di... Tanah Suci Mekah... Moga Allah merahmati kalian dan menerima ibadah ini...AqiqahCentre. Com menjadi medium untuk melaksanakan ibadah aqiqah pada musim2 covid ini...Pihak AqiqahCentre. Com juga memberikan bukti penyembelihan iaitu video dan sijil... Terbaekkkk ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Šread more
Asyraf Othman
Asyraf Othman
2020-11-15T03:23:42+0000
sangat mudah process aqiqah. mula dari pembayaran terus dapat email confirmation. dalam 2 hari dah dapat video... sembelihan. siap boleh pilih tarikh bila nak sembelihan tu. very professional and responsive. highly recommended. tambah2 lagi time MCO ni. mudah. cepat. dipercayai.read more
Nety Melissa
Nety Melissa
2020-11-15T03:14:23+0000
Proses berurusan yg sangat ringkas & mudah ๐Ÿฅฐ Video sembelihan yg dihantar juga jelas, rasa macam kita ada kat tempat... sembelihan jugak....and of course sijil prnyertaan yg cantik & unik utk simpanan โค๏ธโค๏ธโค๏ธHighly recommended utk yg nk laksanakan ibadah aqiqah especially dlm situasi dunia berdepan pandemik Covid-19 ni...read more
Rustam Zahari
Rustam Zahari
2020-11-15T02:25:07+0000
Alhamdulillah syukur urusan Aqiqah anak saya telah selesai.senang cepat dan mudah.Terima kasih #AqiqahCentre.com
Nuredzarul Eckhardt
Nuredzarul Eckhardt
2020-11-15T02:05:51+0000
alhamdulillah. dengan bantuan aqiqahcentre.com, urusan aqiqah untuk anak saya dipermudahkan.
Adi Raju
Adi Raju
2020-11-15T00:13:46+0000
Aqiqah centre terbaik,ada video penyembelihan siap sebut nama anak.recomended..๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Shaiful Ridzuan
Shaiful Ridzuan
2020-11-14T15:51:48+0000
Mudah dan cepat bagi urusan akikah.
Mohd Badrul
Mohd Badrul
2020-11-14T14:34:55+0000
Alhamdulillah..dalam tempoh Malaysia diberi ujian utk kurngkn majlis dan majlis keraian..dpt jgk sempurnakan aqiqah... anak melalui aqiqahcenter.com. Ibadat dilakukan dan disedekahkan di Tanah Suci. Semoga Allah terima amalan ini. Very conveniece aqiqahcenter.com. Very2 recomendedread more
Suhaimi Bin Ahmad
Suhaimi Bin Ahmad
2020-11-14T14:07:17+0000
alhamdulillah selesai ,senang ,cepat ,dan mudah..lagi2 time covid ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Muhammad Hilmi
Muhammad Hilmi
2020-11-14T08:40:32+0000
Alhamdulillah selesai buat aqiqah..terima kasih AqiqahCentre.com mudah dan... cepat...Terbaikkk๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Nurul Hazwani Buyong
Nurul Hazwani Buyong
2020-11-14T05:12:18+0000
alhamdulillah syukur dh dpt selesaikan aqiqah ank kedua kami...mudah,cepat dan dipercayai dgn menggunakan aqiqahcentre... iniread more
Shaime M Zdin
Shaime M Zdin
2020-11-14T04:11:13+0000
Terima kasih AqiqahCentre.com menjadi medium untuk kami lakukan ibadah Aqiqah dalam musiM covid ni.
Muhd Akmal 's
Muhd Akmal 's
2020-11-14T01:33:10+0000
tak pening tume2 covid ni. terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Has Bie
Has Bie
2020-11-13T23:34:06+0000
Syukur Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah anak. Aqiqah Center perkhidmatan terbaik dan terpantas ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Wan Nur Hafsah
Wan Nur Hafsah
2020-11-13T22:15:04+0000
Syukur ...Alhamdulilah selesai sudah aqiqah puteri saya... terima kasih team AqiqahCentre. Com. Sgt mudah berurusan dan... cepat responnya.... very recommended...Trusted agen in shaa Allah.. video diterima hari yang sama aqiqah dijalankan ... Semoga dirahmati Allah SWT ๐Ÿคฒ๐Ÿป.. semoga dipermudahkan segala urusan ... Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Nor Fadyah Sami Sham
Nor Fadyah Sami Sham
2020-11-13T21:57:19+0000
Alhamdulillah ๐Ÿคฒ๐Ÿฝ atas suggestion dari kawan saya, & perbincangan dari pihak keluarga & mertua, selesailah aqiqah... anak pertama kami. Dengan keadaan sekarang, mustahil dapat buat majlis aqiqah bersama keluarga dari dua2 pihak. very recommended, customer service tiptop ๐Ÿ‘๐Ÿฝread more
Azdyaf Mohidin
Azdyaf Mohidin
2020-11-13T16:46:45+0000
Alhamdulillah, syukur. Selesai aqiqah untuk kami. Sangat senang dan mudah. Bersesuaian dengan keadaan sekarang x dapat... nk buat kenduri di tempat sendiri, jadi inilah cara terbaik untuk mengerjakan aqiqah anak melalui AqiqahCentre. Terbaik dan diyakini.read more
Ady Caca
Ady Caca
2020-11-13T16:01:55+0000
Alhamdulillah, terima kasih AqiqahCenter.com yg telah merialisasikn impian kami utk mengaqiqahkn ank lelaki kami di... Mekah..Sgt2 berpuashati...Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Nordiana Abdull Rahman
Nordiana Abdull Rahman
2020-11-13T15:39:50+0000
alhmdulillah.... aqiqahcentre.com telah merialisasi impian kami nk buat aqiqah on time spt yg dplan... harga pun sangat... mampu milik... and syukur sangat aqiqah dh dilaksanakan for our lovely daughter.... recommended to all parents outside there.. jgn ragu... aqiqahcentre.com bleh dpercayai... actually our aunty and nenek pun haritu buat qurban melalui aqiqahcentre.com juga... thanks sbb memudahkn people dluar sana untuk laksanakn aqiqah n qurban dgn mudah....read more
Mohd Iskandar Zulkarnaen
Mohd Iskandar Zulkarnaen
2020-11-13T15:16:18+0000
alhamdulillah selesai aqiqah...terima kasih Aqiqahcentra.com...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘10bintang untuk Aqiqahcentre.com
Mohaz Rakman
Mohaz Rakman
2020-11-13T15:03:29+0000
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah anak sy dengan menggunakan AqiqahCentre.com dalam keadaan sekarang. Mudah... Cepat dan Dipercayai Urusan kerja.read more
Farahiah Fadzil
Farahiah Fadzil
2020-11-13T14:59:07+0000
RECOMMENDED. 100% dipercayai.
Nurulliana Roslan
Nurulliana Roslan
2020-11-13T14:49:34+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk anak perempuan saya. Urusan dgn aqiqahcentre.com sgt mudah & dipercayai. Semalam buat... payment, harini dah dpt video aqiqahnya. Terima kasih pihak yg terlibat. Semoga diberkati oleh Allah.read more
Iqbal Yusuf
Iqbal Yusuf
2020-11-13T14:47:44+0000
Alhamdulillah....terima kasih AqiqahCenter...selesai urusan aqiqah ank2 sy...sy dan isteri merasa gembira sgt dpt bt... aqiqah ank2 dari aqiqah center..in sya Allah nti sy akn bt lg bg sempurnakan aqiqah kedua2 ank lelaki sy..terima kasih sgt2read more
Rose Biru
Rose Biru
2020-11-13T14:46:02+0000
Alhamdulillah. Baru dapat melaksanakan aqiqah untuk anak lelaki saya. Dalam keadaan negara mengalami Covid-19, Aqiqah... Centre telah memberikan 1 alternatif bagi memudahkan perlaksanan aqiqah.read more
Kak Long
Kak Long
2020-11-13T14:43:07+0000
Sungguh terharu. Semalam buat pembayaran untuk anak saya. Hari ini da send vdeo sebagai bukti. Alhamdulillah anak... sulong sy da aqiqah ๐Ÿคฒ๐Ÿ˜ญread more
Beyana Abadi
Beyana Abadi
2020-11-13T14:42:10+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah anak. Siap bagi video
Nur Hidayah
Nur Hidayah
2020-11-13T07:20:03+0000
Alhamdu lillah, segalanya sangat mudah. AqiqahCente.com sangat telus. Websitenya pun mudah untuk kita navigate. Video... penyembelihan diberi melalui whatsapp. Tidak ragu2 lagi, saya sangat sarankan semua yang berniat untuk lakukan aqiqah atau korban menerusi AqiqahCentre.comread more
Cheq Aini
Cheq Aini
2020-11-13T03:56:41+0000
Alhamdulillah syukur..Allah swt permudahkan niat kami untuk melaksanakan aqiqah utk anak tersyg..dengan khidmat... AqiqahCentre.com ..Sangat mudah berurusan dengan AqiqahCentre.com..video penyembelihan juga dihantar melalui aplikasi whatapps..Kita boleh dengar jelas nama anak kita disebut sebelum kambing disembelih..dan plag juga di hantar kepada kita..terima kasih aqiqahcentre.comread more
Diana Dee
Diana Dee
2020-11-13T01:44:01+0000
Alhamdulillah.... Aqiqahcentre.com memang terbaik..memudahkan niat kami untuk melakukan ibadah aqiqah untuk puteri... kesayangan kami....video sembelihan turut disertakan lagi menambahkan kepercayaan kami bahwa niat kami telah selesai dilaksanakan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Nur Shahfinaz
Nur Shahfinaz
2020-11-12T22:17:11+0000
Alhamdulillah,urusan aqiqah dipermudahkan. Terima kasih aqiqah centre!
Nana Fazana
Nana Fazana
2020-11-12T22:11:24+0000
Alhamdulillah..syukur pada Allah selesai aqiqah anakanda yg ke empat.. Nur Rafyna Amanda bt mohd shahabuddin pada... 11/11/2020..uniknya tahun ini rezeki terpilih aqiqah anak ke empat di mekah.. service terbaik dan cpt respond even mcm2 soalan di tanya.penghntarah video sebagai bukti pun cuma ambil 1 hari selepas tarikh Aqiqah.. tq aqiqah centre bantu kami selesaikan aqiqah nur rafyna amanda.read more
Nor Azlina Aziz
Nor Azlina Aziz
2020-11-12T14:18:04+0000
Terima kasih AqiqahCentre.com cepat respon ...booking pada pkul10.30 mlm10.11.2020 11.11.2020 selepas suboh sudah di... buat aqiqah..alhamdullilah bergema namanya (NAURA MEDINA DINARA)di kota suci mekah saat mengalirnya darah aqiqah ke bumi๐Ÿคฒ๐Ÿคฒread more
Mohd Naim
Mohd Naim
2020-11-12T13:04:51+0000
Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan Aqiqah anak kami Adam, Aqilah & Arisha.Terima kasih kepada pihak... AqiqahCentre.com dengan perkongsian video penyembelihan & kami bersyukur dengan servis yang diberikan.read more
Mohd Izam
Mohd Izam
2020-11-12T10:40:58+0000
Alhamdulillah aqiqah anak sy dipermudahkan.sangat berpuas hati.๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Muhammad Rahmat Lazim
Muhammad Rahmat Lazim
2020-11-12T09:12:31+0000
Alhamdulillah trima ksih kpd pihak aqiqahcentre.com krn brkongsi video sembelihan sbgai bukti aqiqah ank saya
NurFarhanum Abdul Hameed
NurFarhanum Abdul Hameed
2020-11-12T06:44:14+0000
Alhamdulillah , ALLAH permudahkan aqiqah puteri sulong kami . Last minit daftar dan dpt sama dgn tarikh lahir . Terima... kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šread more
Rizal Izwandy
Rizal Izwandy
2020-11-12T06:18:05+0000
Alhamdulillah.. Sy sgt puas hati dgn servis yg diberikan.. Sgt pantas.. 5 bintang
Farahah Mohd Said
Farahah Mohd Said
2020-11-12T04:32:58+0000
Alhamdulillah terima kasih, memudahkan urusan aqiqah anak sy..sangat memuaskan dan sgt responsive.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
ShaLizawati Shaik Osman
ShaLizawati Shaik Osman
2020-11-12T03:21:18+0000
Amat mudah berurusan dengan AqiqahCentre. Terbaik.. saya kasi โญโญโญโญโญ
Ieza Ieza
Ieza Ieza
2020-11-12T03:19:18+0000
alhamdulillah . terima kasih aqiqah centre. mudahkan urusan. selesai aqiqah pada 11.11 ,jimat masa dan cost. vdeo pon... baru je dihantar pagi tadi.. ๐Ÿคฒservice sgt terbaik.. ๐Ÿ‘read more
Zu Zahin Shazereen
Zu Zahin Shazereen
2020-11-12T02:08:18+0000
Alhamdulillah..sudah selesai aqiqah anak sy..walaupun last minit booking..video sembelihan aqiqah sy dah terima dgn... sebutan nama anak..keadaan covid yg melanda sekarang ini...di musim pkp...mustahil untuk adakan aqiqah...mujur ada Aqiqahcentre.com memudahkan urusan..highly recommended...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปterima kasih semua pihak di Aqiqahcentre.com sgt pantas amanah dan telus..read more
Que Mas Que Jade
Que Mas Que Jade
2020-11-12T01:25:00+0000
First class service. Good job
Intan Usoff
Intan Usoff
2020-11-12T00:43:44+0000
alhamdulillah, mudah, murah dan senang untuk buat aqiqah melalui AqiqahCentre.com.
Nurul Ain Radin Othman
Nurul Ain Radin Othman
2020-11-11T18:55:37+0000
Alhamdulillah.. Sy da selesai wat aqiqah utk anak lelaki sy.. Cepat n seng n xpeelu png kpale pk nak cr kmbg n sebagai... nye.. Gunakan khidmat aqiqahCentre.siap semuenye.. Aminn..read more
Harmizan Haris
Harmizan Haris
2020-11-11T13:02:50+0000
Alhamdulillah.. Saya dan keluarga sangat berpuas hati dengan khidmat yang diberikan. Terima kasih kepada pihak Aqiqah... Centre. Khidmat yang pantas & terbaik. Satu pilihan buat ibu bapa untuk mengadakan aqiqah dan korban untuk anak2. Saya syorkan kepada semua ibu bapa. Hari ni bayar, esoknya dah menjalankan ibadah aqiqah. MEMANG TERBAIKKK... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Norjanna Hasiran
Norjanna Hasiran
2020-11-11T09:09:35+0000
Alhamdulillah.Senang sangat mau buat aqiqah untuk anak dalam musim pkp ne.Penat menunggu habis pkp last Last... bersambung balik.. Syukur sangat adanya aqiqahcentre.com memudahkan urusan.. Cepat jak ndak lama.. Alhamdulillah.. Highly Recommended ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Terima kasih AqiqahCentre.comread more
Sabirah Zakaria
Sabirah Zakaria
2020-11-11T08:59:10+0000
pantas,amanah dan telus..memang recomended pada ibu bapa yang mencari platform untuk melaksanakan akikah untuk... anak2..saya amat berpuas hati dan bersyukur dalam masa yang sama sebab dipertemukan dengan aqiqahcentre.com kerana kebetulan memang sedang mencari jalan untuk melaksanakan aqiqah di musim2 covid ini.alhamdulillah..urusan sangat dipermudahkan dengan layanan staf yang cepat..terima kasih ikhlas dari hati kami suami isteri kepada Aqiqahcentre.com๐Ÿ˜Šread more
Suharto Sudirman
Suharto Sudirman
2020-11-11T08:37:59+0000
Alhamdulillah syukur ke atas ilahi selesai suda aqiqah anak saya terima kasih aqiqahcantre.com
Hafis Hafis
Hafis Hafis
2020-11-11T08:32:15+0000
Alhamdulillah dan terima kasih kepada AqiqahCentre.com kerana telah menyempurnakan ibadah aqiqah untuk anak saya...
Sya Eyra Hassan
Sya Eyra Hassan
2020-11-11T08:27:50+0000
Alhamdulilah selesai Aqiqah anak yang tertangguh dah berapa kali tahun ni sbb pkp dsb.. proses sgt smooth .. cpt ..... respon pon cepat .. Alhamdulilah selesai semua nya ๐Ÿคฒ๐Ÿป terima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami .. -10/10 -read more
Faris Nazeri
Faris Nazeri
2020-11-11T08:23:44+0000
Dalam situasi sekarang ini, AqiqahCentre pilihan yang baik untuk mengerjakan Aqiqah. Alhamdulillah, Aqiqah untuk anak... saya telah dijalankan. Terima kasih untuk semua pihak di AqiqahCentre ๐Ÿ‘๐Ÿฝread more
Hasbul Zin
Hasbul Zin
2020-11-11T08:18:17+0000
Alhamdullilah...servis yang boleh dipercayai dan servis centre yang cepat menjawab pertanyaan..Alhamdulillah..selesai... aqiqah anak lelaki saya..read more
Nurulbadriah Mohamed Esa
Nurulbadriah Mohamed Esa
2020-11-11T08:15:18+0000
Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah buat anak lelaki dan anak perempuan saya. Sangat berpuas hati dgn servis yang... diberikan. Syukur alhamdulillah selesai semuanya. Dalam tempoh pkpb di negara kita, saya sudah berkali-kali tertunda niat untuk melakukan ibadah aqiqah anak2 saya. Tetapi kerungsingan saya hilang setelah saya dibantu oleh aqiqahcentre.com. Terima kasih banyak2.. Saya berpuas hati. Semoga perniagaan ini terus maju dan sukses. Aminnnread more
Rahim Atan
Rahim Atan
2020-11-10T16:37:06+0000
Alhamdulillah.Terimakasih AqiqahCentre.Com kerana dapat menguruskan aqiqah anakanda kami dengan sempurna.Video diterima... melalui WS sehari setelah dilaksanakan.read more
Zaki Zakaria Zulkifle
Zaki Zakaria Zulkifle
2020-11-10T15:18:21+0000
alhamdulilah selesai...team aqiqahcentre follow up dgn ws dll
Nadiah Rajab
Nadiah Rajab
2020-11-10T12:06:53+0000
Alhamdulillah.... proses aqiqah anak-anak berjalan dengan lancar time PKP ni..... Bersyukur sangat.... Terima kasih... buat pihak AqiqahCentre.com yang membantu.... Lega rasa hati..... Walaupun niat untuk buat kenduri aqiqah tidak kesampaian, tetapi kewajipan sebagai ayah ibu untuk anak-anak telah termakbul.... Sujud syukur kepadaNya yang memudahkan proses aqiqah dari awal hingga ke proses terakhir.... Ameen...read more
Nuraishah Karim
Nuraishah Karim
2020-11-10T11:15:26+0000
Alhamdulillah. Servis mudah ,mesra dan pantas.Musim Covid memang payah nak berurusan utk aqiqah. Syukur ada servis mcm... ni disediakan untuk memudahkan urusan ibubapa. Harga pun sangat berpatutan.Fully recommended.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Syamila Azizi
Syamila Azizi
2020-11-10T09:53:23+0000
Alhamdullilah it went well smoothly. Easier to do the akikah especially during cmco. I will recommend this to family... and friends โ˜บread more
Fadil Yahiya
Fadil Yahiya
2020-11-10T09:11:37+0000
terima kasih team aqiqah centre. Urusan mudah & telus.
Faizal Zainal
Faizal Zainal
2020-11-10T09:11:18+0000
Alhamdulillah selesai buat aqiqah untuk 2 org anak lelaki..proses mudah dan dipercayai..semoga beroleh keberkatan dari... Allahread more
Mohamad Shukur Omar
Mohamad Shukur Omar
2020-11-10T09:10:15+0000
good service..cepat n mudah.. khidmat yg boleh dipercayai..tq aqiqah centre..
ุดุงููŠู‚ ู…ุญู…ุฏ ุงู„ูŠุงุณ
ุดุงููŠู‚ ู…ุญู…ุฏ ุงู„ูŠุงุณ
2020-11-10T06:20:40+0000
Alhamdulillah...selesai lg sebahagian utk anak lelaki...akan laksanakan 1 bahagian untuk seorang lagi anak... lelaki..urusan mudah dan in shaa allah dipercayai. Video bukti sembelihan juga diberi 3 hari selepas bayaran dibuat. Teruskan usaha murni AC untuk membantu para ibubapa utk membuat aqiqah. Terima kasih.read more
Elyn Dolly
Elyn Dolly
2020-11-10T04:20:20+0000
Syukur Alhamdullilah...Terlaksana juga saya buat Aqiqah untuk anak lelaki saya.. Senang dan mudah berurusan dengan... AqiqahCentre..read more
Putri Siti Diana
Putri Siti Diana
2020-11-10T03:03:34+0000
Alhamdulillah...rezeki dapat buat aqiqah anak di Hari ke 7. last minit saya terjumpa AqiqahCenter...terus direct... message, Alhamdulillah fast response dari admin, terus minta date yg saya mahukan...syukur sangat2, masih sempat untuk selit aqiqah buat si comel Muhammad Uthman Affan bin Mohamad Zahir. semoga si comel membesar dengan keperibadian yg baik mencontohi keperibadian saidina Uthman RA...Semoga AqiqahCenter terus success dan dapat membantu serta memudahkan semua muslimin dan muslimat di dalam melaksanakan aqiqah buat si comel.read more
Azrul Hashimy
Azrul Hashimy
2020-11-09T13:07:33+0000
Alhamdulillah.... Selesai sudah.. Aqiqah anak lelaki saya Umar (3thn) dan Uthman(7hari selepas kelahiran).. Dan terima... kasih AqiqahCentre.com kerana menolong proses penanguhan atas pertukaran nama anak... Terima kasih atas kemudahan ini... Syukur Alhamdulillah....read more
Saha Dean
Saha Dean
2020-11-09T12:22:20+0000
Alhamdulillah dpt jugak melaksanakan aqiqah anak dlm keadaan pandemik skrg. Terima kasih kepada AqiqahCenter.com yg... memudahkan proses aqiqah anak saya di Mekah. Satu platform yang terbaik bagi yang kurang berkemampuan.read more
Nabella Tahir
Nabella Tahir
2020-11-09T10:47:31+0000
Alhamdulillah .. selesai sudah aqiqah puteri sulung saya Dhia Medina di Tanah Suci Mekah .. Terima kasih... AqiqahCentre.com memudahkan urusan saya .. sangat berpuas hatiread more
Shuhazlin Azlynn
Shuhazlin Azlynn
2020-11-09T10:22:38+0000
Alhamdulillah settle sudah aqiqah puteri saya dgn aqiqahcentre.com. Sungguh senang! Terima kasih!
Shahiddin Saad
Shahiddin Saad
2020-11-09T08:18:37+0000
Alhamdulilah,sampai hajat saya untuk membuat aqiqah untuk anak.Sertailah Aqiqah Centre,ia amat mudah dan cepat.saya... sangat berpuas hati dan menyarankan kepada sesiapa yang ingin melaksanakan aqiqah.Memang dipercayai betui-betui.read more
Farina Asman
Farina Asman
2020-11-09T07:32:03+0000
Alhamdulillah , selesai aqiqah untuk anak sulung. Terima Kasih AqiqahCentre.com . Sangat berpuas hati.
Nurfathiqah Kamarudin
Nurfathiqah Kamarudin
2020-11-09T07:21:36+0000
alhamdulillah.. semua dipermudahkan..snng berurusan dengan AqiqahCentre.com..mmg tbaik..
Daud Ishak
Daud Ishak
2020-11-09T07:21:06+0000
alhamdulillah...sangat berpuas hati
Fatimah Ab Latif
Fatimah Ab Latif
2020-11-09T07:18:06+0000
saya sgt berpuas hati dgn perkhidmatan AqiqahCentre sediakan. video diberikan dengan sangat jelas sebutan nama... anak...sebutan arab pure lg. terima kasih kerana menyediakan servis ini. smga bertambah majuread more
Nazatulsima Nazarudin
Nazatulsima Nazarudin
2020-11-09T07:12:14+0000
Alhamdulillah, mudah dah cepat. Terima kasih banyak. 5โญ
Nur Asyiqin
Nur Asyiqin
2020-11-09T04:18:26+0000
Alhamdulillah ..senang berurusan dgn Aqiqah centre..service pon mesra & cepat โค๏ธ..sgt2 recommended especially musim... pandemik ni๐Ÿ˜‡read more
Mohd Faizaz
Mohd Faizaz
2020-11-09T04:04:20+0000
Alhamdulillah.. Perkhidmatan yang memuaskan. ๐Ÿ‘ Terima Kasih..
Anjes Somoro
Anjes Somoro
2020-11-09T02:29:08+0000
tq AqiqahCentre.com kerana membuat kami yakin dan terbukti benar adanye aqiqah ini di jalankan
Ah Khai
Ah Khai
2020-11-09T02:09:59+0000
alhamdulillah...lama fikir kaedah yang mudah musim musim covid ...tq AqiqahCenter.com
Aisya Naa Ommey
Aisya Naa Ommey
2020-11-09T01:46:38+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk 2 orang anak laki saya...mudah,cepat dan murah....musim covid tak boleh buat... majlis..tambah lagi sekarang PKPB,AqiqahCentre ni memang sesuai berurusan dengan keadaan sekarang..recommend ๐Ÿ‘Œ Terima kasih.๐Ÿ’™read more
Zla Zef
Zla Zef
2020-11-08T16:02:01+0000
Alhamdulillah...selesai urusan aqiqah anak kami..terima kasih banyak2 Aqiqahcentre..
Wan Bear Lah
Wan Bear Lah
2020-11-08T15:52:40+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah dgn aqiqahcentre.comDimusim pandemik ni susah nak buat majlis/kenduri...jadi... aqiqahcentre.com jadi pilihan saya dan isteri utk menyelesaikan aqiqah anak kembar kamiโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธTerima kasih AQiqahcentre.comโค๏ธโค๏ธSkrg tgh tgu sijil pulak utk dihantar ke rumah...Amin amin yarabbal-Alaminn..syukurโค๏ธโค๏ธread more
BDawi Tfo
BDawi Tfo
2020-11-08T15:24:39+0000
Alhamdulilah...mudah dan cepat...terima kasih kerana melaksanakan hasrat saya untuk aqiqah anak saya..semoga Allah SWT... merahmati usaha tuan puan di AqiqahCentre.comread more
Nadya Zakaria
Nadya Zakaria
2020-11-08T13:03:24+0000
Alhamdulillah... sangat memudahkan hanya apply dan transfer shjaa... terus settle... xperlu pening nak bt majlis...... menjimatkan masa, wang dan tenaga... ssuai sgt dgn time covid skrg ni... sy bagi 6/5 bintang untuk team aqiqahcentre.com ni... terima kasih smua... terbaikkkkk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Muhammad Syahrizal Ivv
Muhammad Syahrizal Ivv
2020-11-08T11:29:14+0000
Alhamdulilah mudah berurusan dngn aqiqahcentre.com video penyembelihan smpai dlm 2-3 hri je saya bagiโคโคuntk... aqiqahcentre.com trma ksihread more
Sharifah Maizura WJ
Sharifah Maizura WJ
2020-11-08T11:02:49+0000
Alhamdulillah, terbaik..selesai urusan aqiqah anak saya... boleh dipercayai dan urusan sangat mudah dan murah...
Adnan Adam
Adnan Adam
2020-11-08T02:01:58+0000
Alhamdulillah, selesai semua urusan.. Terima kasih aqiqahcenter.com memudahkan cara.. Sangat recommend untuk sesiapa... yang berniat membuat ibadah aqiqah..read more
Amanda Rahman
Amanda Rahman
2020-11-07T23:09:50+0000
Alhamdulillah, musim pkp ni nak buat kenduri agak limited dan tidak sesuai. Jadi sy memilih aqiqah centre utk akikah... anak sy, daripada mula berurusan sampai video diterima semua sgt mudah dan laju. Alhamdulillah selesai akikah anak sy, Terima kasih AqiqahCentre.com ๐Ÿ’“read more
Afzanita Mahroji
Afzanita Mahroji
2020-11-07T15:00:32+0000
Alhamdulillah. Terimakasih menjadi pengantara dalan memudahkan urusan aqiqah anak saya di negara sana. Alhamdulillah,... mudah sangat. Dari A to Z memang mudah berurusan. Sangat recommended ๐Ÿ‘๐Ÿป Insyaโ€™Allah sama-sama dapat pahala dalam urusan ni. Semoga anak soleh ummi abbi Adeef Hafiy menjadi anak yang soleh. AamiinInsyaโ€™Allah bila Malaysia dah bersih, aman dan no more C19, kita buat kenduri selamat dan kesyukuran nanti ya. Doakan sejahtera Malaysia dan rezeki kami yg lain pula nanti ๐Ÿ’œAamiin Aamiin Allahumma Aamiin.read more
Alonso Gerard Torres
Alonso Gerard Torres
2020-11-07T13:14:39+0000
Memudahkan dipermudahkan terima kasih
Reduan Reduan
Reduan Reduan
2020-11-07T12:53:01+0000
Terima kasih kepada aqiqah centre,Alhamdulillah aqiqah centre memudahkan urusan di awal pendaftaran sehinggalah hari... sebelihan aqiqah anak saya.semoga kita semua diberkati Allah.read more
Nor Zee
Nor Zee
2020-11-07T11:52:40+0000
Alhamdulillah...AqiqahCentre.com pantas dan terbaik....terima kasih.
Dayana Alwi
Dayana Alwi
2020-11-07T11:09:04+0000
Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Service yang sangat cepat. Alhamdulillah alhamdulillah. Terima kasih... banyak banyak dari kami sekeluarga ๐Ÿ˜Šread more
Az Mil
Az Mil
2020-11-07T10:50:34+0000
alhamdulillah telAh sempurna aqiqah utk anak saya.semoga ibadah ini mendapat keberkatan dari allah.terima kasih aqiqah... centre.comread more
Ct Nur AreinRamli
Ct Nur AreinRamli
2020-11-07T09:58:51+0000
alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak saya.. terima kasih aqiqahcentre.com
Mas Mulyanie Nasir
Mas Mulyanie Nasir
2020-11-07T09:31:09+0000
Sangat berpuas hati berurusan dgn pihak aqiqahCentre.com.. Video bukti aqiqah telah selamat dilaksanakan juga... diberikan.. hanya menunngu sijil utk dihantar.. terima kasih kerana memudahkan kami melakukan aqiqah utk ank kami...read more
Ashraf Zaa
Ashraf Zaa
2020-11-07T09:21:49+0000
Saya telahpun menggunakan service AqiqahCentre.com untuk sembelihan aqiqah anak saya. Alhamdulillah terbaik pantas dan... sangat mudah ๐Ÿ‘๐Ÿผread more
Mohd Najib Mohd Ibrahim
Mohd Najib Mohd Ibrahim
2020-11-07T09:15:55+0000
Alhamdulillah . Selesai aqiqah anak pd 6/11/2020 dgn AqiqahCentre.com. Sangat puas hati dgn servis dr AqiqahCentre.com... & memberi keyakinan utk menggunakan servis ini dimasa akan dtg.read more
Kamarul Sang
Kamarul Sang
2020-11-07T09:14:24+0000
Alhamdulillah.. segalanya berjalan lancar.. terima kasih aqiqahcentre.com. Dalam kemelut parademik covid 19 memang... susah nak buat aqiqah, tetapi dengan aqiqahcentre semuanya mudah.. terima kasih aqiqahcentre..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Jack O Radi
Jack O Radi
2020-11-07T09:13:13+0000
Mudah cepat respon bagus recommended
Muhammad Afiq
Muhammad Afiq
2020-11-07T08:47:17+0000
Sangat mudah berurusan dgn aqiaahcentre.com
Faqrul Azri
Faqrul Azri
2020-11-07T08:45:37+0000
Sangat mudah berurusan dengan AqiqahCentre.com..service laju dan dipercayai..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Mohd Saipuddin
Mohd Saipuddin
2020-11-07T08:43:46+0000
terbaik.. insyallah akan dtg akn buat lgi dekat sni..
Norli Hj Mohd Alwee
Norli Hj Mohd Alwee
2020-11-07T08:35:52+0000
Terima kasih Aqiqah Centre.com..perkhidmatan terbaik dan dipercayai.. Semoga Allah permudahkan segala... urusannya..Aamiin..read more
Mohd Nspk Spk
Mohd Nspk Spk
2020-11-07T08:30:42+0000
terbaik boleh dipercayai
Firdaus Fiq
Firdaus Fiq
2020-11-07T08:27:54+0000
Alhamdulillah syukur akikah anak selesai & mudah melalui AqiqahCentre.com.sangat berpuas hati.
Ermie Zentie Yusup
Ermie Zentie Yusup
2020-11-07T08:22:05+0000
Alhamdulillah.. Dah selesai Aqiqah untuk anak kami. Sekarang kita tak perlu binggung dan risau untuk melakukan aqiqah... kerana Aqiqahcentre.com ada sedia untuk kita. Alhamdulillah... Saya bagi โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธread more
Mohd Arip
Mohd Arip
2020-11-07T08:17:23+0000
alhamdulillah proses yang mudah,dipercayai dan yang paling penting menepati hukum syara'... Alhamdullah dapat... bersedekah di bumi mekah pada hari jumaat... terima kasih aqiqahcentre.com kerana membuat service ini dengan cukup baik dan amat laju sekali..read more
Nadeeya
Nadeeya
2020-11-07T08:17:10+0000
Syukur Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah untuk anakanda tersayang. Sangat syorkan Aqiqahcentre untuk melaksanakan... ibadah aqiqah di musim pendamik covid-19 ni. Mudah, cepat dan sgt dipercayai. Untuk ibu ayah yg kurang bajet juga sangat sangatlah disyorkan ๐Ÿ‘๐Ÿป Terbaik๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Muhammad Fauzi
Muhammad Fauzi
2020-11-07T06:06:48+0000
Syabas, amat mudah untuk berurusan dan proses nya tidak sulit. Segala butiran dan informasi sangat terang dan jelas.... Video penyembelihan dikirimkan selepas 3 hari pendaftaran. Yang paling penting, harga sangat berpatutan. Syabas AqiqahCentre.com. Semoga sukses dan maju jaya.read more
Syed Ramzi Sy Abdullah
Syed Ramzi Sy Abdullah
2020-11-07T03:28:32+0000
diyakini dan mudah..jimat serta berbaloi..alhamdulillah...terima kasih aqiqahcentre.com...
Rumput Teki
Rumput Teki
2020-11-07T00:55:08+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah ank saya dengan bantuan Aqiqah centre.com semua kerja jadi mudah services tbaik... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘โญโญโญโญโญread more
Ashekin Shekin
Ashekin Shekin
2020-11-07T00:45:16+0000
fast response..fast akikah activity...fast delivery the cert..highly recommended...already recommended to friends..tq... and well doneread more
Mohd Syafiq Syafizan
Mohd Syafiq Syafizan
2020-11-06T23:32:35+0000
Alhamdulillah. Saya percaya aqiqahcentre yg memudahkan urusan sy semasa PKP.. harap mereka juga dpt memabantu anda... semua. Di jamin selamat mudah. Di jamin selamat dipercayai.read more
Qosim Khan
Qosim Khan
2020-11-06T21:16:42+0000
It is really hassle free to do a Aqiqah with Aqiqah centre. I would rate it 10/10. strongly will recommend to friends...