Aqiqah & Qurban
DI TANAH SUCI Mekah

RM499

Play Video


BUKTI : Video Dengan Sebutan Nama

"DIPERCAYAI LEBIH
19,000 PELANGGAN"

AqiqahCentre.com
5.0
Based on 1456 reviews
powered by Facebook
Aley Jamaludin
Aley Jamaludin
2020-10-28T15:05:26+0000
assalamualaikum.. terima kasih kepada team aqiqah.center..urusan yang cepat dan puas hati.. urusan aqiqah anak sy dalam... masa 2hari..syabas..semoga ibadah aqiqah anak sy yg dijalankan oleh team aqiqah.center di terima oleh Allah s.w.t..aminnread more
Puteri Izyanee
Puteri Izyanee
2020-10-28T06:18:41+0000
Alhamdullilah.... Selesai sudah aqiqah utk bayi saya... Mmg Trusted... Cepat Dan mudah... Musim2 covid ni susah dan... pening nak buat kenduri. Aqiqahcentre.com yg uruskan semua.read more
En Ahmad Saufi
En Ahmad Saufi
2020-10-27T13:19:54+0000
Alhamdulillah mudah berurusan dgn aqiqahcentre, pantas buat kerja dalam 2,3 hari shj. Sangat recommended.
Ayu Ismail
Ayu Ismail
2020-10-27T08:34:55+0000
Super fast. Paid online on Sunday at 2 am before went to sleep. And just now (Tuesday) i received the aqiqah videos for... my sons- both were done in mekah. Alhamdulillah. Thank you everyone at Aqiqah Centre.comread more
Rozan Sulaiman
Rozan Sulaiman
2020-10-27T08:32:20+0000
Alhamdulillah, service yg bagus dgn harga yg reasonable...
Saipul Adli
Saipul Adli
2020-10-27T07:54:49+0000
Sangatยฒ memudahkn urusan aqiqah dgn harga yg berpatutan.. video bukti sembelihan dan nama akan dihantar dan... dikongsikan kpd kita.. Terima kasih AqiqahCentre.read more
Wahni Psweet
Wahni Psweet
2020-10-27T07:54:15+0000
Service yang bagus. Cepat Dan telus.
Ayesha Sya
Ayesha Sya
2020-10-27T06:55:26+0000
Alhamdulillah..service yang terbaik dari AqiqahCentre.com! InsyaAllah boleh berurusan lagi untuk ibadah Qurban pula... nanti โ˜บ๏ธ Semoga AqiqahCentre.com terus maju dan membantu kami dalam melaksanakan tanggungjawap sebagai seorang Muslim ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜Š๐Ÿคฉread more
Cik Puan Hadra
Cik Puan Hadra
2020-10-27T06:35:26+0000
Alhamdullillah,terima kasih Aqiqahcentre.com..servis yg sangat baik dan pantas โค๏ธ highly recommended..memudahkn... urusn ibuayah dlm melaksanakn ibadah aqiqah untuk anak2.. Buat pembayaran 24.10.20..aqiqah suda d laksanakan pada 25.10.20..dan hrini sudah terima video sembelihan,sebak dgr nama anak d sebut d bumi Allah..terima kasih Aqiqahcentre.com ๐Ÿ˜ Skrg,xsbr tunggu sijil kayu sampai โค๏ธ Aqiqahcentre.com terbaik ๐ŸŒนread more
Robingah Saad
Robingah Saad
2020-10-27T06:23:32+0000
Perkhidmatan yang cekap dan pantas
Farah Dyiana
Farah Dyiana
2020-10-27T04:36:13+0000
Dalam situasi pandemic Covid-19 ini, semestinya kita dibelenggu dengan masalah ingin membuat majlis aqiqah. Banyak... cadangan dan pendapat terpaksa dinilai dengan sebaiknya bagi sama-sama kita memutuskan rantaian Covid-19 ini. Setelah membuat carian dan pendapat keluarga serta rakan terdekat, cara yang terbaik adalah menuju ke laman AqiqahCentre.com ๐Ÿ˜Kehadiran Aqiqah Centre ini membuka mata masyarakat untuk melakukan aqiqah anak masing-masing dengan kos yg berpatutan.Pertama, harus mengisi maklumat serta membuat pembayaran dan urusan seterusnya melalui Whatsapp. Lihat?? Semua hanya dihujung jari dan dipercayai.1) menerima video bukti sembelihan2) menyebut nama anak anda3) akan menerima sijil premium ukiran kayu (by pos)Akhir sekali.. boleh pilih tarikh. Seronok kan??Ibu pilih 21/10 genap 2 bln, Nur Ufaira Zahraa'. Alhamdulillah.. ๐Ÿคฒread more
Nazzira Azman
Nazzira Azman
2020-10-27T00:53:15+0000
Reasonable price, prompt & efficient service. Alhamdulillah selesai aqiqah cucu lelaki saya pada Jumaat, 23 Okt. Pihak... aqiqahcentre pun dah share video masa proses penyembelihan.read more
Eiya Mardia
Eiya Mardia
2020-10-26T20:50:47+0000
Alhamdulillah.. selesai proses aqiqah anak perempuan kami pada 28.8.2020 (Jumaat) di Tanah Suci Mekah yg d sempurnakan... oleh Aqiqah centre.com. Servis yg terbaik. Highly recommended pada siapa yg nak aqiqahkn anak lebih2 lagi pada musim pandemik covid-19. Terima kasih.read more
Azrul Naniey
Azrul Naniey
2020-10-26T13:43:22+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah ank lelaki sy. Senang berurusan dengan @aqiqahcentre. Com. Terima kasih banyak2
Azmir Zainudin
Azmir Zainudin
2020-10-26T12:53:49+0000
alhamdulillah,semua urusan berjalan dengan lancar dengan aqiqahcentre.com..
Mhd Akasyah
Mhd Akasyah
2020-10-26T12:48:26+0000
terima kasih Aqiqahcenter.com kerana memudahkan urusan aqiqah anak saya terutama semasa sekarang ni..segala2nya dibantu... urus oleh aqiqahcenter..trima kasih atas khidmatnya..Akasyah, Kinarut Papar Sabahread more
Aema Abdrahim
Aema Abdrahim
2020-10-26T12:46:12+0000
Alhamdulillah servis terbaik dan sangat pantas.... Highly recomended!! Tq aqiqahcentre.com kerana memudahkan segalanya... โค๏ธ Terbaik terbaik dan terbaik!!!read more
Ruzalita Mohye
Ruzalita Mohye
2020-10-26T12:44:35+0000
alhamdulilah. semua urusan aqiqah yang Saya buat bersama Aqiqah centre berlangsung dengan baik Dan feedback serta... respond dari pihak mereka juga pantas.semoga dipermudahkan urusan kalian bagi memudahkan umat islam menjalankan ibadah aqiqah Dan Qurban pada bila-bila Masa.read more
Aizuddin Ahmad
Aizuddin Ahmad
2020-10-26T11:34:36+0000
They do swift service without any hassle. We chose the dates for the aqiqah, and it was done on the selected dates... with a video sent to me as a proof that the deed was completed. The person in the video will show and call your child's name before they slaughter the goat.read more
NSyahkila Abu Bakar
NSyahkila Abu Bakar
2020-10-26T08:27:00+0000
Alhamdulillah.. AqiqahCenter sgt memudahkan utk ibubapa yg ingin laksanakan akikah utk anak2.. Terima kasih pihak... aqiqahcenter.. sgt cepat, mudah dan pantas..read more
Fuziah Gee
Fuziah Gee
2020-10-26T08:24:13+0000
ALHAMDULILLAH. Smooth transaction. Friendly and fast updated. Highly recommended to family and all muslim friends.... Excellent service. May Allah bless all the team members and the company.. In Shaa Allah..aamiinread more
Noorlidaa Iedaa
Noorlidaa Iedaa
2020-10-26T07:29:03+0000
Proses aqiqah yang mudah dan pantas.
Shamas Shamas
Shamas Shamas
2020-10-26T07:19:08+0000
Assalamualaikum..Syukur Alhamdulillah ke hadrat Ilahi dgn izinNya dan terima kasih kpda pihak AqiqahCentre.com kerana... tlh menyempurnakan ibadah aqiqah utk ank llki kami Muhammad Hajarul Rahan Bin Muhammad Shafiq Naqyudin yang dilakukan di Mekah..Semua urusan tlh berjalan dgn lancar dan dipermudahkn mgikut msa yg tlh dtetapkn..Alhamdulillah kami sgt berpuas hati dgn servis yg tlh diberikn oleh pihak AqiqahCentre.com..Kami jga telah mnrima video pnyemblihan akikah utk ank kami..Kpda ibu bapa yg msh blum mympurnakn majlis Aqiqah utk ank2 kcil ni lah msenya utk mggunakn sevis di AqiqahCentre.com seiring dgn kes Covid yg mlnda ngara kita..Di AqiqahCentre.com kita dpat mympurnakan majlis Aqiqah dgn cepat dan mnjimatkn masa..Alhamdulillah dan terima ksh sekali lagi AqiqahCentre.comโค๏ธread more
Nur Farahin Haron
Nur Farahin Haron
2020-10-26T07:16:59+0000
Terbaik AqiqahCentre.com telah pun laksanakan ibadah aqiqah anakanda kami. cepat pantas dan mudah. Highly recomended.... Aqiqah pd jumaat 23/10. Harini 26/10 video bukti penyembelihan dah pun diterima. Terima kasih buat team AqiqahCentre.com.read more
Fatehah Amiera
Fatehah Amiera
2020-10-26T06:54:17+0000
Sangat2 mudah dipercayai jimat xan cepat ..very recommended..
Aliff Firmansyah
Aliff Firmansyah
2020-10-26T06:05:18+0000
Alhamdulillah melalui Aqiqah centre.com...alhamdulillah semua berjalan lancar, Aqiqah anak di buat di Makkah...Dapat... video,sijil ...terbaik Aqiqah Centre.com....Walau Pun Anak Ibu Telah pergi menjadi Bidadari SyurgaMu Ya Allah...tanggung jawab kami sebagai org tua kami laksanakan seakan-akan dirimu ada di Sisi Ibu ...๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒread more
Nursyawani Mohd Sahril
Nursyawani Mohd Sahril
2020-10-26T05:22:35+0000
Highly recommended.. explained process with clarity, prompt update on every step taken. InsyaAllah ada rezeki kita buat... lg ๐Ÿ˜„read more
Norhana Nordin
Norhana Nordin
2020-10-26T05:08:12+0000
Syukur Alhamdulillah...trusted..really recommended๐ŸŒน
Wan Ayda Amsm
Wan Ayda Amsm
2020-10-26T05:06:52+0000
Alhamdulillah segala puji bagi Allah...prose aqiqah untuk anak2 saya selesai dengan baik sekali...๐Ÿฅฐ
Arnie Hamid
Arnie Hamid
2020-10-26T03:12:42+0000
Awal pagi dapat mesej WA berbunyi ' Assalamualaikum Tuan/Puan Saya Maya Iskandar dari aqiqahcentredotcom. Di sini kami... lampirkan video sembelihan aqiqah anak Tuan/Puan. Tanpa membuang masa saya terus save dan play video tersebut. Ya Allah sebaknya saya dan bergenang air mata mendengar nama anak disebut 2x di Mekah. Alhamdulillah ianya disempurnakan dengan baik dan mengikut waktu yang ditetapkan sendiri oleh aqiqahcentredotcom.Kebiasaannya anak2 sebelum ini kami akan mengadakan kenduri kecil kecilan dan jemput keluarga serta rakan kenalan. Tapi dengan keadaan pandemik Covid ini saya dan suami putuskan untuk menggunakan perkhidmatan aqiqahcentredotcom. Alhamdulillah begitu mudah semudah ABC dan sangatlah jimat. Bagi yang masih mencari dan ingin membuat aqiqah serta qurban bolehlah berhubung dan mendapatkan khidmat aqiqahcentredotcom. Oh ya aqiqah sudah selesai dan saya menunggu sijil penyertaan dar pihak aqiqahcentredotcom. ๐Ÿ˜ŠSekali lagi saya ingin berterima kasih dengan aqiqahcentredotcom yang menjalankan perkhidmatan dengan sangat amanah dan lancar. Insyaallah saya akan menggunakan khidmat Tuan/Puan di masa akan datang. Semoga terus sukses!read more
Asrizal Yusa
Asrizal Yusa
2020-10-26T03:10:50+0000
Alhamdulillah.. terima kasih kepada aqiqah cente. com kerana menyempurakan aqiqah anak kami.. semuanya berjalan dengan... lancar.. video penyembelihan pun kami sudah terima dalam dalam 2 hari selepas pembayaran..read more
Ariff Hafizzuddin
Ariff Hafizzuddin
2020-10-26T02:53:27+0000
servis sgt bagus dan dibuat mengikut tarikh yg diminta..alhamdulillah selesai aqiqah anak sy 2 ekor kambing di... mekah..video juga smpai dlm tmpoh 2 hari bekerja selepas aqiqah dijalankn..terbaikkk dan diharap perniagaan tuan berterusan degan maju dan jayanya..read more
JC Mohamad Fareez Ismail
JC Mohamad Fareez Ismail
2020-10-26T02:27:10+0000
Alhamdulillah Terima kasih..Segala urusan mudah dan telus..
Zaity Hidaya
Zaity Hidaya
2020-10-26T02:26:18+0000
Alhmdulillah teima kasih sbb mmudahkn urusan saya dan suami..sgt recommended ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
Khaly Eila Wanila
Khaly Eila Wanila
2020-10-26T02:25:01+0000
Dgn mslh covid 19 skrg yg belom ada penghujungnye serta kekangan masa dan kewangan, Syukur Alhamdulillah dgn adanya... AqiqahCenter.com selesai ibadah aqiqah ank sy di mekah dgn mudah.. Murah cepat tulus dan amanah.. Terima kasih AqiqahCenter.com dengan perkhidmatan yang telah diberikan sungguh memuaskan..read more
Nina Zurina
Nina Zurina
2020-10-26T02:15:55+0000
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar . fuss free . terima kasih
Ramadan Adan
Ramadan Adan
2020-10-26T01:59:19+0000
Alhamdulillah terima kasih AqiqahCentre.com kerana menyempurnakan ibadah aqiqah anak kami dengan servis yang sangat... lancar dan terbaik.....read more
Filalily Dafyz
Filalily Dafyz
2020-10-26T01:49:42+0000
alhamdulillah..terima kasih aqiqah centre.com...syukur smuanya berjalan lancarโญโญโญโญโญ
Fatimahtul Zahrah
Fatimahtul Zahrah
2020-10-26T00:05:48+0000
Alhamdulillah semua berjalan lancar dan cepat dengan @aqiqahcentre.com. Saya syorkan sesapa nak buat ibadat aqiqah...... Maklumla nak buat masa musim covid amat sukar... Semua senang dan boleh dipercayai... Insyallah ibadat kita diterima Allah.. Aminread more
Ameer Rosman
Ameer Rosman
2020-10-25T04:18:45+0000
Alhamdulillah, saya sempat selesaikan aqiqah untuk anak lelaki pada hari ke7 walaupun saya contact pihak AqiqahCentre... sangat last minute iaitu petang sebelumnya. Mereka bagitau tiada masalah sempat je. Sehari selepas aqiqah dah dapat video bukti jelas aqiqah anak saya dilaksanakan dan 2 minggu selepas aqiqah sijil ukiran kayu pun sampai melalui post.read more
Zainul Rashid Ishak
Zainul Rashid Ishak
2020-10-25T01:04:06+0000
Perkhidmatan memuaskan dan memudahkan urusan saya dalam proses aqiqah anak-anak saya. Terima kasih. Ezqurban terbaik.
Umie Alia Harizan
Umie Alia Harizan
2020-10-24T10:02:54+0000
assalamualaikum , terima kasih kerana telah melaksanakan aqiqah anak saya pada 9/10.. dalam keadaan pandemik nie susah... kita nk jemput ramai org kalau nk buat majlis.. jadi difikirkan kita buat thru online ja.. Alhamdulillah segalanya telah dipermudahkan syukur kpd Allah..read more
Atet Osman
Atet Osman
2020-10-24T06:39:22+0000
Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan aqiqah anak kami dan menjalankan amanah dengan pantas ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Š
Mohd Husni Anwar
Mohd Husni Anwar
2020-10-23T19:19:50+0000
Assalamualaikum terima kasih AqiqahCentre.com kerana selesaikan ibadah aqiqah utk anak sy..
Asmadi Rizal
Asmadi Rizal
2020-10-23T13:59:24+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah anak saya. Servis aqiqahCentre memang terbaik. Urusan dipermudahkan dan respon dari... pihak Aqiqah cepat secara online dan dipercayai. Recomanded AqiqahCentre.read more
Kaunter Pertanyaan
Kaunter Pertanyaan
2020-10-23T13:52:57+0000
Fast and efficient service. Recommended.
Shahfizul Hj Ahmad Karim
Shahfizul Hj Ahmad Karim
2020-10-23T13:40:12+0000
Alhamdulillah..Servis terbaik & benar2 boleh dipercayai..Layanan yg sgt baik oleh pegawai semasa berurusan (whatsapp).... Cepat, jimat kos & sgt b'baloi..Dpt video sembelihan & sijil kayu yg cantik lg๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Fatrainawaty Abd Rani
Fatrainawaty Abd Rani
2020-10-23T13:38:22+0000
Alhamdulillah dengan adanya perkhidmatan @AqiqahCentre.com niat terlaksana walaupun dalam keadaan pkp ini... service... yang sangat memuaskan pantas dan recomended... terima kasih...read more
Eka Atiqah
Eka Atiqah
2020-10-22T12:57:10+0000
Perkhidmatan sangat bagus...cepat,pantas, mudah..niat untuk aqiqah pon dipermudahkn lagi2 musim pkp ni..xpyh risau... kerana aqiqahcentre uruskan semuaread more
Roshafinas Eynaz
Roshafinas Eynaz
2020-10-22T10:03:59+0000
Alhamdulillah aqiqah untuk 2 org ank sya dah selesai dengan menggunakan service aqiqah centre memang terbaik mudah dan... berpatutan..read more
Farid Senpai
Farid Senpai
2020-10-22T09:15:29+0000
Alhamdulillah, selesai sudah urusan aqiqah anak, sungguh mudah dah pantas..
Mass Ariena
Mass Ariena
2020-10-22T08:00:17+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak lelaki saya..terima kasih pihak @aqiqahcentre.com kerana telah melaksanakan ibadah... ini dgn jayanya.. smg ibadah aqiqah ini diterma Allah serta mndapat bnyak barakah dan ganjaran di sisiNya..read more
Aien Dear
Aien Dear
2020-10-22T07:23:49+0000
alhamdulilah dapat jugak buat aqiqah anak kesayangan di mekah..terima kasih aqiqahcentra.com mgurusan kan... semuanya..semoga usaha kita semua mdapat keberkatan Allah swt..aminread more
Siti Hajjar Mohd Sabri
Siti Hajjar Mohd Sabri
2020-10-22T04:49:47+0000
Alhamdulillah... Fast respons and very good services.. Tq AqiqahCentre.com... Recommended.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Mohd Shafiq Nordin
Mohd Shafiq Nordin
2020-10-22T00:37:23+0000
Alhamdulilah..tahniah dan terima kasih kerana telah berjaya menjalankan aqiqah untuk dua orang anak saya.
Al Nasir Gapar
Al Nasir Gapar
2020-10-21T23:25:07+0000
Alhamdulillah.. Highly recommended.. Proses cepat dan ada bukti penyembelihan.. Tq AqiqahCenter.com
Amisar Ali
Amisar Ali
2020-10-21T13:53:51+0000
Very recommended...Alhamdulillah sudah menggunakan khidmat AqiqahCentre.com.....proses yang cepat dan... dipercayai....Amat berpuas hati. Terima kasihread more
Azzyrah Mokhtar
Azzyrah Mokhtar
2020-10-21T10:21:16+0000
Fast respond and good services..
Ziyayazid Abdul Bahrin
Ziyayazid Abdul Bahrin
2020-10-21T07:09:49+0000
baru je semalam buat payment, hari ni dah dapat video. Pantas..!
Kail Gangsa
Kail Gangsa
2020-10-21T07:07:59+0000
Alhamdulillah,,, servis yang baik dan proses yang cepat
Cik Farahhin
Cik Farahhin
2020-10-21T06:59:06+0000
Trusted and fast response. Senang berurusan dengan pihak Aqiqahcentre. Jelas sebutan nama peserta.
Farkhan Gaijin
Farkhan Gaijin
2020-10-21T06:50:27+0000
Smooth and swift process. Alhamdulillah
Lutfi Abadi
Lutfi Abadi
2020-10-21T04:08:27+0000
proses yang memudahkan dan prosedur aqiqah berserta video dan sebutan nama anak & bapa jelas disebut dengan baik.... alhamdulillah.read more
Harrifiza Batrisya Aisyah
Harrifiza Batrisya Aisyah
2020-10-21T03:58:19+0000
alhamdulillah servis yang pantas..tcari2 pakej y murah..akhirnya membawa kami dengan AqiqahCentre.com....tak perlu... pening-pening untuk cari kambing yang ckup usiaread more
Aminatulhuda Sulaiman
Aminatulhuda Sulaiman
2020-10-21T03:57:18+0000
Alhamdulillah! selesai sudah urusan semua aqiqah utk ank ank lelaki saya.. respond dan pengurusan sgt selesa, pantas... dan cekap. Alhamdulillah..t.kasih sgt2๐Ÿ˜Šread more
Aisar Hakim
Aisar Hakim
2020-10-21T03:51:45+0000
Alhamdulillah, service AqiqahCentre.com cekap, dipercayai dan senang berurusan. Semoga hidup kita mendapat rahmat Allah
Farisha Fiza
Farisha Fiza
2020-10-21T02:54:55+0000
Alhamdulillah fast and very good service
Mohammad Syamsuri Mahali
Mohammad Syamsuri Mahali
2020-10-21T02:53:37+0000
Terima kasih kepada Aqiqah Centre kerana mempermudahkan urusan ibadah aqiqah selaras dengan syariat.
Azlan Da Fina
Azlan Da Fina
2020-10-20T13:44:31+0000
terima kasih kpd AqiqahCentre. com kerana mudahkan urusan kami sekeluarga. syukur alhmdulillah apa yg kami niat... berjalan lancar dgn adanya service dari AqiqahCentre.com. memandangkan PKPP ni majlis makan2 kami xdpt buat jadi kami guna kaedah ni. video kami dh dpt. tinggal tunggu sijil shj. terima kasih skali lgi dari kmi sekeluarga. wife sy smpai menngis tngok video tu.terharu. jelas sngt time sebut nama ank kami.read more
Nor Hanisa
Nor Hanisa
2020-10-20T05:35:38+0000
Alhamdulillah. pengurusan yang cemerlang. harga mampu milik dan diyakini. selesai aqiqah anak saya.tqsm from Tawau... with โคโคโคread more
Norfazilah Idris
Norfazilah Idris
2020-10-20T04:59:59+0000
Alhamdulillah.. Semuanya dipermdhkn dgn mudah dgn adanya servis aqiqah centre. Com terima kasih.. Sgt recommended... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Kyz Hussin
Kyz Hussin
2020-10-20T04:54:09+0000
Alhamdulillah semoga segala amal ibadah kita d terima.. Recommeded service aqiqah centre. Com.. teratur dan tepat.. ๐Ÿ‘
Aqil Azmin
Aqil Azmin
2020-10-20T04:22:40+0000
Alhamdulillah, recommended. Sevice yg sangat baik๐Ÿ‘๐Ÿป
Norsiam Sakat
Norsiam Sakat
2020-10-20T04:13:39+0000
Alhamdulillah. Syukur. Puas hati dengan servis yang diberi. Saya mendaftar awal. Mulanya hampir kecewa tapi... Alhamdulillah pihak AqiqahCentre. Com merealisasi kan impian seorang ibu dhaif ni.Sangat dipercayai. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šread more
Amir Hakeem
Amir Hakeem
2020-10-20T04:13:32+0000
Sangat mudah berurusan dgn aqiqahcentre.com. Service terbaik. Terima Kasih. Highly recommended
Nurul Shafiqah Adwan
Nurul Shafiqah Adwan
2020-10-20T04:09:15+0000
sangat berpuas hati...servis pantas..alhamdulillah
Nurul Huda
Nurul Huda
2020-10-20T03:59:53+0000
Recomanded ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปmudah dan sgt senang berurusan๐Ÿ˜
Masyitah Sarmin
Masyitah Sarmin
2020-10-20T03:04:47+0000
Alhamdulillah proses sgt cpt dan memudahkn kami sekeluarga โค๏ธ
Farah Emily
Farah Emily
2020-10-20T01:32:33+0000
Alhamdullilah easy and convenient.highly recommended.
Farhana Zainol
Farhana Zainol
2020-10-20T00:51:36+0000
Syukur alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk puteri kesayangan kami Medina Humaira setelah sekian lama... tertunda..Bila teringat cepat2 search cari pakej Aqiqah yang terbaik..terjumpa page Aqiqahcentre.com.. Terus daftar..3 hari lepas daftar mereka dah wassap hantar video Aqiqah..cepatkan! Dan yang paling best dapat freegift sijil ukiran kayu yang cantik ni๐Ÿ˜Tambahan pula kita dalam tempoh PKPP keadaan tak mengizinkan jadi tak perlu nak runsing2 kepala sebab mereka sgt membantu.. Ibadah Aqiqah ni juga dilaksanakan di Tanah Suci Mekah tau..sangat best kan.. so siapa2 yang belum buat atau sedang mencari boleh la tengok2 page Aqiqahcentre.com.. murah! Cepat! Kos pun berbaloi2 Terbaikkkkk!read more
Zainul Anonimos
Zainul Anonimos
2020-10-20T00:03:11+0000
Alhamdulillah...recommended๐Ÿ‘
Ida Ahmad
Ida Ahmad
2020-10-19T23:56:14+0000
alhamdulillah..terima kasih kpd aqiqahcentre.com memudahkn proses akikah anak sy
Arnizawati Arshad
Arnizawati Arshad
2020-10-19T09:32:22+0000
Alhamdulillah,Terima kasih kepada AqiqahCentre.com,yang telah menyempurnakan hajat Aqiqah anak kami Sarah Eleena Tan... pada 18hb Oktober(1 rabiulawal) d tanah suci Mekah..Dengan adanya perkhidmatan Aqiqahcentre.com,memudahkan urusan kita...Terima kasih ๐Ÿ˜Šread more
Ridzwan Gapar
Ridzwan Gapar
2020-10-19T08:15:20+0000
Alhamdulillah AqiqahCentre sgt mudah berurusan dan cepat.
Fakarazi Acey
Fakarazi Acey
2020-10-19T08:11:42+0000
Servis yang amat memudahkan.Cepat,Teliti dan konsisten dlm proses aqiqah anak saya.Membuat aqiqah jadi sangat mudah... dengan menggunakan servis aqiqah centre.Sangat Recommended.Terima Kasih.read more
Nik Nur Akmal II
Nik Nur Akmal II
2020-10-19T07:48:52+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anakanda. Cepat sangat proses semua settle dah. Tq aqiqahcentre.com very systematic... & practical lagiยฒ musim pandemic ni. โคread more
Md Daniel
Md Daniel
2020-10-19T06:22:30+0000
Alhamdulillah ... Selesai Aqiqah Putera Bungsu Muhammad Afiq Afifi pada 16 Okt 2020. Terima kasih Aqiqah Center kerana... memudahkan urusan saya yang tertangguh akibat kekangan masa dan kewangan....โ€œJazaakumullah Khairan Katsiran Wa Jazaakumullah Ahsanal Jazaโ€ (ุฌูŽุฒูŽุงูƒูู…ู ุงู„ู„ู‡ู ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ูƒูŽุซููŠู’ุฑู‹ุง ูˆูŽุฌูŽุฒูŽุงูƒูู…ู ุงู„ู„ู‡ู ุงูŽุญู’ุณูŽู†ูŽ ุงู„ู’ุฌูŽุฒูŽุงุก)read more
Mohd Yunus
Mohd Yunus
2020-10-19T06:02:05+0000
Perkhidmatan terbaik dan boleh dipercayai
Mustakim Ab Azis
Mustakim Ab Azis
2020-10-19T05:53:10+0000
Alhamdulilah..aqiqah Puteri kedua kami selamat dilaksanakan di Tanah Suci Mekah melalui... AqiqahCenter.Com..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..semuanya mudah,jimat masa dan bajet..Ada rezeki lg Kita repeat orderread more
Zack Sz
Zack Sz
2020-10-19T05:48:25+0000
Alhamdulillah terima kasih Aqiqah centre kerana mempermudahkan urusan kami menunaikan aqiqah untuk anak kami
Chop Ps
Chop Ps
2020-10-19T00:43:53+0000
Alhamdulilllah...selesai aqikah anak lelaki saya pada hari jumaat 16.10.2020 siap video penyembelihan 2 ekor kambing
Ilmi Athirah
Ilmi Athirah
2020-10-18T16:01:30+0000
Syukur. Alhamdulillah. Selesai sudah aqiqah puteri kami Tuan Eshal Amina binti Tuan Mohammad Omar. Memandangkn skrg... musim covid 19, mmg risau la nk buat majlis kn. So, contact la @aqiqahcentredotcom ni. Mmg sgala urusannya berjalan lancar, mudah, cepat & teratur. Terima kasih @aqiqahcentredotcom memudahkan urusan aqiqah anakanda kami di tanah suci Mekah. Harga pulak yang sangat berpatutan. Video bukti penyebelihan n sijil pun dapat taw. Highly recommended!read more
Nurul Huda
Nurul Huda
2020-10-18T14:19:26+0000
Alhamdulillah..servis yang sgt mudah dan pantas..dlam tempoh 2 hari dah dapat video sembelihan..terharu dan sebak saat... nama anak2 disebut dalam video tersebut..perkhidmatan selepas jualan yg sgt baik..harga juga sgt berpatutan..alhamdulillah.teruskan kecemerlangan ini aqiqahcenter.com๐Ÿ˜€read more
Putra Pilihan
Putra Pilihan
2020-10-18T14:14:09+0000
Alhamdullilah..selesai buat aqiqah anak lelaki saya dengan AqiqahCentre.com. Harini booking besok dah selesai. Siap... dengan video sembelihan lagi..Harga murah dan perkhidmatan terbaik. Tahniah!read more
Sallehuddin Omn
Sallehuddin Omn
2020-10-18T14:04:30+0000
alhamdulillah... kurang 1 minggu dah selesai ... video dihantar beserta nama anak dan sembelihan aqiqah... syukran... pada pihak penganjur...read more
Cik Puan Daffiah
Cik Puan Daffiah
2020-10-18T13:49:52+0000
Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi.. Dpt sempurnakan kewajipan untuk anak melalui Aqiqah Centre.com.. Paling sebak... bile tgk video sembelihan yg disebut name ank.. Walaupon tak dpt nk bwt kenduri aqiqah seperti yg diharapkan tp dengan ade nya khidmat aqiqah mcm nie memudahkan kami.. Tq AqiqahCentre.com โค๏ธโค๏ธread more
Nazirah Rahim
Nazirah Rahim
2020-10-18T13:32:23+0000
Alhamdulillah sangat2 mudah dan senang berurusan dengan aqiqah centre.com bagi urusan aqiqah anak saya..langkah2 urusan... yang mudah diikuti..video aqiqah diberikan dalam tempoh 2 Hari proses penyembelihan begitu juga dengan sijil.. terima kasih aqiqah centre kerana memudahkan urusan kami , saya sangat rekomenread more
Muhammad Hamim
Muhammad Hamim
2020-10-18T13:02:43+0000
Alhamdulillah, proses aqiqah mudah dn cepat. Sangat berpuas hati dgn video dn harga yg sangat berpatutan. Very... recommended. Terima kasih Aqiqah centreread more
Ziela C Omar
Ziela C Omar
2020-10-18T12:19:15+0000
menjawab setiap soalan dengan baik dan mesra. Aqiqah anak saya berjalan lancar, alhamdulillah.
Haris Ramli
Haris Ramli
2020-10-18T11:10:42+0000
alhamdulillah terbaik aqiqah.centre.. cepat dan mudah dalam musimยฒ pkp ni..
Nik Siti Norazlini
Nik Siti Norazlini
2020-10-18T08:46:28+0000
Sgt murah, mampu dilaksanakan dan mudah sgt2 berurusan, trusted 5 star!! kita pun tak tertanya2 status aqiqah, pihak... Aqiqah Centre whatsapp bgtau status aqiqah bila dan pukul brp akan diadakan. Janji nak bg video dlm 2 hari bekerja, tp tgk2 hari ahad (tepat 2 hari selepas aqiqah dibuat iaitu jumaat) dah dpt tracking no. & video.. Memang terbaik. Keep up the good work!read more
Nor Idayu Hassan
Nor Idayu Hassan
2020-10-17T06:16:07+0000
Mudah dilaksanakan, jimat dan pantas bertindak. Terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Fathira Razak
Fathira Razak
2020-10-17T05:13:26+0000
Alhamdullilah.. Terima Kasih AqiqahCentre.comMemudahkan urusan Aqiqah anak perempuan saya..
MD NurAmin
MD NurAmin
2020-10-17T04:48:11+0000
Syukur Alhamdulillah , terima kasih kepada pihak AqiqahCentre.com dlm mempermudahkan urusan ibadah Aqiqah anak kami,... terutamanya dlm keadaan pandemik covid19 sekarang. Perkhidmatan yang sangat mudah, berbaloi & boleh dipercayai.read more
Ayeeitstantann
Ayeeitstantann
2020-10-16T22:27:00+0000
alhamdulillah. urusan yang sangat pantas. siap diserta kan video bagi bukti sembelihan. very recommended.โ˜บ
Nelly Zaliu
Nelly Zaliu
2020-10-16T16:47:01+0000
Alhamdulillah. Selesai juga aqiqah untuk anak kami Dhiya Khayla. Sudah beberapa kali ditunda kerana kekangan akibat... pandemik Covid-19. Kami mengambil keputusan untuk menggunakan khidmat aqiqahcentre.com setelah mengambil kira review yang positif drp pelanggan2. Kami sangat berpuas hati dengan khidmat yg diberikan pantas dan responsive. Sangat senang sbb urusan secara online. Selamat maju jaya aqiqahcentre.com!read more
Malisa Fiona
Malisa Fiona
2020-10-16T13:59:52+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak lelaki Muhammad Syahmi bin Saifudin.. Sangat mudah, cepat dan diyakini.. Terima... video rakaman penyembelihan dan sijil.. Trusted dan recommended..@aqiqahcentredotcomread more
Jidin Rahman
Jidin Rahman
2020-10-16T12:25:15+0000
alhamdulillah very good deal and recommended ๐Ÿ‘
Mimie Suganda
Mimie Suganda
2020-10-16T12:06:12+0000
Alhamdulillah syukur sangatยฒ dipermudahkan segala urusan kami.. dalam keadaan covid19 pergerakan agak trbatas dengan... adanya pendaftaran online memudahkan urusan kami alhamdulillah senang berurusan dgn team #AqiqahCentra.com pendaftaran online yang senang difahami aqiqah anak kami berjalan dgn baik..Terima kasih pada team #AqiqahCentra.comread more
Nasrul Nizam
Nasrul Nizam
2020-10-16T11:57:10+0000
alhamdulillah..proses aqiqah dijalankan dengan pantas. boleh dipercayai disertakan video.
Dellabies Firka
Dellabies Firka
2020-10-16T11:50:30+0000
Alhamdulillah.. urusan yang mudah dan cepat.. disertakan dengan video sembelihan.. wakil yang boleh dipercayai untuk... urusan aqiqah.. highly recommended.read more
Nor Suhaili Saharudin
Nor Suhaili Saharudin
2020-10-16T09:07:56+0000
Alhamdulillah.... sangat2 bagus, cepat, efisyen... dapat video bukti penyembelihan dan sijil... walaupun hanya lakukan... seekor kambing untuk anak lelaki, tetap mendapat sijil... sangat2 berpuas hati dan recommend untuk anak akan datang... InshaaAllah... #AqiqahCentre.comread more
Adzlan Azri
Adzlan Azri
2020-10-15T11:05:02+0000
Alhamdulillah. Mudah, jimat, cepat, telus & selamat terutamanya ketika sedang dilanda wabak Covid-19.Aqiqah pada... 29/09, 2 hari kemudian, dapat video bukti penyembelihan daripada pihak AqiqahCentre.Tepat 14 hari selepas tarikh penyembilahan, saya sudah pun terima sijil premium.read more
Suraidah Amir
Suraidah Amir
2020-10-15T07:24:55+0000
alhamdulillah...mudah dan jimat
Rin Naz
Rin Naz
2020-10-15T02:56:19+0000
Firman Allah:ููŽุตูŽู„ูู‘ ู„ูุฑูŽโ€Œุจูู‘ูƒูŽ ูˆูŽุงู†ู’ุญูŽุฑู’โ€Œ ๏ดฟูขโ€œOleh itu, solatlah kerana Tuhanmu... semata-mata, dan sembelihlah korban (sebagai bersyukur)..โ€ Surah Al-Kautsar: 2.Nabi Muhammad SAW telah bersabda: โ€œTiada satu amalan yang paling dicintai Allah SWT. daripada Bani Adam a.s ketika Hari Raya Aidul Adha selain menyembelih haiwan korban. Sesungguhnya haiwan itu akan datang pada hari kiamat (sebagai saksi) dengan tanduk, bulu dan kukunya. Dan sesungguhnya darah haiwan korban telah terletak pada suatu tempat di sisi Allah SWT. sebelum mengalir ke tanah. Kerana itu berbahagialah dirimu dengannya.โ€ (Hadis Riwayat Tirmizi, Ibnu Majah dan Hakim.)Semoga korban yang dilaksanakan oleh @aqiqahcentre.com bagi pihak ibu bapa saya di Tanah Suci Mekah dilakukan secara ikhlas dan diniatkan hanya semata-mata untuk Allah SWT, tidak kepada selain daripada-Nya.Saya sangat bersyukur dengan perkhidmatan yang diberikan dan berpuas hati dengan apa yang telah dianugerahkan oleh aqiqahcentre.com Semoga Allah SWT memberkati mereka dengan keberkatan yang tidak terhingga banyaknya. Ameen Ya Rab.#DHappyMe##SyukranAlhamdulillah##15.10.20##289/366/2020#๐Ÿ’–Faith๐Ÿ’–Hope๐Ÿ’–Love๐Ÿ’–read more
Kamal Baytee
Kamal Baytee
2020-10-14T14:34:45+0000
Alhamdulilah syukur sempurna sudah aqiqah pasangan kembar Kami...begitu mudah dan cepat...oleh kerana pandemic ni... amatlah bersesuaian kami memilih aqiqahCentre untuk menguruskan aqiqah anak kali ini...semoga amal Kami diterima ALLAH S.W.T Dan menjadi anak yg soleh solehah...harga berpatutan cepat Dan mudah...very recommended!read more
Ridzuan Ramlee WanAyn
Ridzuan Ramlee WanAyn
2020-10-14T12:56:15+0000
Alhamdullillah.. Process yg amat cepat dan senang, dgn keadaan Covid-19 yg tidak menentu, urusan online yg senang... difahami. Khidmat pelanggan yg baik, responsive dan ikhlas. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Hadif Iman
Hadif Iman
2020-10-14T12:54:00+0000
Alhamdulillah aqiqah anak ke4 telah dilaksanakan dengan AqiqahCentre.comKenapa saya memilih AqiqahCentre.com adalah... kerana khidmat yang diberikan amat mudah, cepat, harga pakej yang murah dan diyakini.read more
Ahmad Zamir
Ahmad Zamir
2020-10-14T12:50:36+0000
Perkhidmatan yang pantas..
Nurul Faridah Aminah
Nurul Faridah Aminah
2020-10-14T12:06:49+0000
Alhamdulillah, AqiqahCentre.com sangat responsif๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Mudah, Dipercayai & harga yg sangat berpatutan... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Terima kasih utk segalanya๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜Š Very Recommended โญโญโญโญโญread more
Aisya Humaira
Aisya Humaira
2020-10-14T01:25:46+0000
Alhamdulillah sgt berpuas hati dan cepat.. In sha Allah ada rezeki akan guna lg aqiqah centre ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Asiah Chah
Asiah Chah
2020-10-13T08:45:02+0000
Alhamdulillah 12.10.2020 selesai sudah sembelih kambing niat sedekah utk arwah mama saya Muliati binti Bade d tanah... suci mekah melalui perkhidmatn AqiqahCentreุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงูŒู„ู„ู‘ูŽู‡ู ุงูŒู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงูŒู„ุฑู‘ูŽุญููŠู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุฃูŒู„ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ูŽู‡ู ุฑูŽุจู ุงูŒู„ู’ุนูŽู„ูŽู…ููŠู†ูŽ*ุงูŒู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงูŒู„ุฑู‘ูŽุญููŠู’ู…ู*ู…ูŽู„ููƒู ูŠูŽูˆู’ู…ู ุงูŒู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู*ุฅููŠู‘ูŽุงูƒูŽ ู†ูŽุนู’ุจูุฏ ูˆูŽุฅููŠู‘ูŽุงูƒูŽ ู†ูŽุณู’ุชูŽุนููŠู’ู†ู*ุฅูŒู‡ู’ุฏูู†ูŽุง ุงู„ุตู‘ูุฑูŽุงุท ุงูŒู„ู’ู…ูุณู’ุชูŽู‚ููŠู’ู…ู*ุตูุฑูŽุงุท ุงูŒู„ู‘ูŽุฐููŠู’ู†ูŽ ุฃูŽู†ู’ุนูŽู…ู’ุชูŽ ุนูŽู„ูŽูŠู’ู‡ูู‘ู…ู’ ุบูŽูŠู’ุฑูุงูŒู„ู’ู…ูŽุบู’ุถูุจู ุนูŽู„ูŽูŠู’ู‡ูู…ู’ ูˆูŽู„ุงูŽ ุงูŒู„ุถู‘ูŽุขู„ู‘ููŠู†ูŽ*ุขู…ูู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ูŠู†ู’semoga arwah dikurniakan rahmat ุงู„ู„ู‘ู‡ู & ditempatkan di syurga tanpa hisab...ุขู…ู‘ููŠู†ูŽ..ุขู…ู‘ููŠู†ูŽ..ุขู…ู‘ููŠู†ูŽ. ุขู…ููŠู’ู†ู ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ู’ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู’ู†#perkhidmatn terbaik,memudahkan urusan dan sangat2 berpuas hati.Video sembelihan dan sijil turut di sertakan.,๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Aizuddin Nazhar
Aizuddin Nazhar
2020-10-13T07:39:19+0000
Alhamdulillah. Process pendaftaran sangat memudahkan urusan dan ibadah dilakukan dgn cepat beserta video sembelihan. In... shaa Allah akan berurusan lagi dgn team Aqiqah Centre di masa akan dtg.read more
Omar Ismail
Omar Ismail
2020-10-13T07:32:19+0000
Alhamdulillah.. servis terbaik, murah dan mudah. Semoga semuanya diterima Yang Esa. ๐Ÿคฒ๐Ÿป
Nurain Sabri
Nurain Sabri
2020-10-13T05:37:32+0000
Alhamdullilah, buat bayaran pada jumaat lepas..hr ni dah dapt video urusan aqiqah telah selesai..terima kasih aqiqah... center....terbaik....read more
Myra Anor
Myra Anor
2020-10-13T04:41:04+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah untuk baby girl kami, Annura Tihanie dgn khidmat aqiqah center di musim pkp ni, ... Allah mempermudahkan segalanya sgt senang dan mudah dan detail,terima kasih.read more
Ann Aynee
Ann Aynee
2020-10-13T04:22:37+0000
alhamdulillah selesai juga aqiqah utk anak kelmarin, si Aysar Shakeel ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ ngam2 umur dua bulan..nama disebut di... Mekah.. alhamdulillah.. mau buat sendiri di sini, banyak rintangan tmasuklah pkpb..jd gunalah service AqiqahCentre.com ni.. kambing dia murah..lgipun aqiqah dibuat di tanah suci, Mekah๐Ÿ˜ƒgood service! booking 11 Oktober, minta buat 12 Oktober.. recommend!#aqiqahanak #12Oktober2020 #TanahSuciMekahread more
ZanSs TripleSs
ZanSs TripleSs
2020-10-13T04:19:48+0000
perkhidmatan terbaik, mudah dan murah. sesuai dilaksanakan semasa PKP ni. highly recommended๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Shea Rahmad
Shea Rahmad
2020-10-13T03:56:25+0000
Swift and easy process for first time parents who wish to carry out aqiqah for their child. Pretty affordable and could... be trusted too โ˜บ๏ธ highly recommended. Thank you aqiqahcentreread more
Abdul Manan Machsharee Talib
Abdul Manan Machsharee Talib
2020-10-12T14:13:06+0000
Alhamdulillah.. Semoga allah menerimanya khas buat tersyng..
Shahrul Rizal
Shahrul Rizal
2020-10-12T13:08:58+0000
really recommended and satisfied
Mohd Suffian Rahmat
Mohd Suffian Rahmat
2020-10-12T12:40:38+0000
Alhamdulillah, seminggu dua nie sy dapat laksanakan Aqiqah buat ke dua-dua anak lelaki sayaMuhammad Alfi Haqem dan... Ahmad Hafiy Daim...terima kasih kepada Aqiqah Centre.Com dengan kerjasama menguruskan Aqiqah anak-anak saya di Mekah...moga Aqiqah utk kedua-dua anak sy td Allah memberi keberkatan serta Rahmat kepada kedua-duanya.aamiinread more
Nur Syazani Zainuddin
Nur Syazani Zainuddin
2020-10-12T12:12:14+0000
Alhamdulillah urusan aqiqah anak saya berjalan dengan lancar. Servis terbaik. Berurusan melalui sistem whatsapp (fast... respon), makluman yg dihantar ke akaun email utk pengesahan juga ada, dan borang yg mudah utk diisi dan difahami. Hari sabtu petang bank in hari isnin sudah dpt makluman dan video upacara aqiqah sudah dijalankan. Sekarang tunggu sijil penyertaan utk pos ke rumah. Terima kasih team AqiqahCentre.com ๐Ÿ‘read more
Khairul Muzammir
Khairul Muzammir
2020-10-12T10:54:08+0000
Murah & mudah... Semua di hujung jari sahaja. Trusted & simple. Lg2 dgn zaman PKP & kegawatan ekonomi. Memang... digalakkan sesangat. Terima kasih @AqiqahCentre ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Ain Aniss
Ain Aniss
2020-10-12T07:23:33+0000
alhamdulillah..sgt mudah berurusan..thank you @aqiqahcentre.com ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
TyQa Habib Abdullah
TyQa Habib Abdullah
2020-10-12T07:22:54+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank..senang berurusan dan cepat..sgt recommended dan murah..โ˜บ๏ธ
Prischa Shally
Prischa Shally
2020-10-12T06:03:28+0000
Alhamdulillah sangat mudah berurusan. Bila sebut nama anak2 rasa sebak pun ada. Terima kasih Aqiqah Centre โค๏ธ
Are Diey
Are Diey
2020-10-12T05:57:52+0000
alhamdulillah trima kasih AqiqahCenter.commnyelesaikan aqiqah putera sulung kami dgn cepat dan senang pda tarikh yg... kami pilih sndri 10.10.2020(hri yg ke21)๐Ÿ˜Šsemoga mendpat kberkatan dri Allah swt dan syafaat nya Rasullullah saw.amin insya allah๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป.read more
Puan Ras
Puan Ras
2020-10-12T04:41:57+0000
Sangat2 mudah berurusan, dan cepat .. terima video, dgr sebutan nama ank, rasa terharu sangat .. harga yg berpatutan... dan d percayai .read more
Shaari Apexx
Shaari Apexx
2020-10-12T04:36:22+0000
Terbaik,murah,mudah dan boleh dipercayai
Shahrul Amri
Shahrul Amri
2020-10-12T03:55:09+0000
Aqiqahcentre ini amat memudahkan urusan saya utk menjalankan ibadah aqiqah utk 2 org anak perempuan saya.Dari proses... pendaftaran,proses pembayaran,proses penyembelihan, dijalankan dengan sistematik & profesional..sangat2 berpuas hati & recommended.Insyaallah jika ada rezeki akan menjalankan ibadah aqiqah/qurban di Aqiqahcentre ini juga.read more
Saddam Hussein
Saddam Hussein
2020-10-12T03:33:54+0000
Alhamdulillah. Proses Aqiqah yang amat mudah dan murah. Diyakini dan dipercayai.
Mohammad
Mohammad
2020-10-12T03:18:03+0000
Alhamdulillah.servis yang cpt dan terbaik.
Wieda Que's
Wieda Que's
2020-10-12T03:12:46+0000
Alhamdulillah... selesai urusan akikah anak kedua saya...trusted,fast and excellent... terima kasih.
Nurulain Abd Rahman
Nurulain Abd Rahman
2020-10-12T00:46:16+0000
Alhamdulillah..fast response, excellent service, affordable price.. save time save money ๐Ÿ˜.. highly recommend... โญโญโญโญโญread more
Aizil Helmi
Aizil Helmi
2020-10-11T13:01:37+0000
Alhamdulillah.. senang,, mudah dan pantas.. service terbaik.. ๐Ÿ‘
Ezral Ansari
Ezral Ansari
2020-10-11T12:01:20+0000
Alhamdulillah saya berpuas hati dengan perjalanan aqiqah anak perempuan saya yang berjalan dengan baik dan lancar.... Aqiqah centre.com ini memang boleh dipercayai dan efisien.Assalammualaikumread more
Mohd Rizal
Mohd Rizal
2020-10-11T09:20:43+0000
Alhamdulillah selesai akikah anak sy.. Cepat lgi n respon pun ok.. Terima kasih AQIQAH CENTRE๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Fareda Razak Ams
Fareda Razak Ams
2020-10-11T06:39:48+0000
Alhamdulilah perkhidmatan yang boleh di percayai, sentiasa ada respon bila saya bertanya, bayaran dibuat pada 2 okt... 2020, Aqiqah cucu saya selamat di jalankan pada tarikh yg saya pilih 9 okt 2020.terimakasih AqiqahCentre.comread more
Fauziah Bajari
Fauziah Bajari
2020-10-11T04:46:00+0000
Senang, mudah dan pantasAlhamdulillah...service yang diyakini dan terbaik.
Hidayu Johari
Hidayu Johari
2020-10-11T04:34:25+0000
urusan Aqiqah yg mudah dan dpercayai...boleh pilih tarikh sembelihan...alhamdulilah..sembelihan dilakukan pada tarikh... yang diminta...2 hr slps sembelihan,terima video sembelihan kambing akikah atas nma ank...read more
Azhari Yazid
Azhari Yazid
2020-10-11T04:12:02+0000
Proses dr awal yg cepat dan sgt mudah..amat di galak kn lagi2 dlm musim covid ni
Hairuddin Yakup
Hairuddin Yakup
2020-10-11T03:39:18+0000
Syukur Alhamdulillah Dan terima kasih kepada Aqiqah Centre kerana memudahkan urusan akikah anak saya. Urusan yang mudah... Dan cepat, menepati tarikh hari yg di pilih untuk Sembelihan. Staff online yg prihatin. Sangat puas hati Dan STRONG Recommended. Terbaik bossku..read more
Izzar Rayyan
Izzar Rayyan
2020-10-11T03:27:26+0000
Alhamdulillah segala puji bagi ALLAH mudah dan senang..trma ksh AQIQAH CENTRE.COM video sembelihan dpt 2 hari selepas... AQIQAH dan tnggl tunggu sijil saja kena post pergi sabah๐Ÿ˜๐Ÿ˜read more
Isminorriha Ismail
Isminorriha Ismail
2020-10-11T03:00:48+0000
Alhamdulillah segala puji bagi Allah ..dipermudahkan urusan Aqiqah anak Saya.,melalui aqiqahcentre. . ร€lhamdulillah..
Afif Abd Rahman
Afif Abd Rahman
2020-10-10T23:53:31+0000
Alhamdulillah. Mudah sangat berurusan, video sembelihan dapat 2 hari lepas tarikh aqiqah. Terima kasih aqiqahcentre!... โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธread more
Khairul Nizam
Khairul Nizam
2020-10-10T23:51:07+0000
alhamdulillah selesai urusan aqiqah putri kami, terimakasih aqiqahcentre.com layanan sangat baik dan cepat
Norihan Zakaria
Norihan Zakaria
2020-10-10T23:40:50+0000
Alhamdulillah.. selesai akikah ankku.. mudah dan cepat dgn aqiqahCentre, yg mana nk buat akikah.. jgn ragu2 boleh guna... khidmat AqiqahCentreread more
Ishaad Uyub
Ishaad Uyub
2020-10-10T16:21:06+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah anak saya yg pertama ANNASYA ADREENA BINTI FARAISHAAD
Mimi Fatiha Azhar
Mimi Fatiha Azhar
2020-10-10T14:42:50+0000
Alhamdulillah..09/10/2020 selesai Aqiqah Nur Aisyah Humairaterima kasih AqiqahCentre.com memudahkan urusan kami.
Maz Lyana
Maz Lyana
2020-10-10T13:22:49+0000
Alhamdulillah selasai urusan aqiqah untuk baby girl kami dgn khidmat aqiqah center Allah mempermudahkan segala sgt... senang dan mudah dan detail,terima kasihread more
Seafarer's Yatzlie
Seafarer's Yatzlie
2020-10-10T09:58:03+0000
alhamdulillah, senang berurusan...selepas buat pembayaran, 3 hari selepas tu dapat video penyembelihan Aqiqah anak... saya....terima kasih byk2...read more
Mdm Awan Nano Nano
Mdm Awan Nano Nano
2020-10-10T09:55:54+0000
Excellent service! Thx a lot AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan kami.. highly recommended โค
Arifah Faiqah
Arifah Faiqah
2020-10-10T09:46:01+0000
๐‘จ๐’’๐’Š๐’’๐’‚๐’‰๐‘ช๐’†๐’๐’•๐’“๐’† โค๏ธ๐‘ด๐‘ผ๐‘ซ๐‘จ๐‘ฏ โ˜‘๏ธ๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘จ๐‘ป... โ˜‘๏ธ๐‘ด๐‘ผ๐‘น๐‘จ๐‘ฏโ˜‘๏ธ๐‘จ๐’’๐’Š๐’’๐’‚๐’‰ ๐‘ป๐’‚๐’๐’‚๐’‰ ๐‘บ๐’–๐’„๐’Š ๐‘ด๐’†๐’Œ๐’‚๐’‰ -๐’—๐’Š๐’…๐’๐’† ๐‘บ๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’†๐’๐’Š๐’‰๐’‚๐’ & ๐‘บ๐’Š๐’‹๐’Š๐’ ๐’Œ๐’‚๐’š๐’– โ˜‘๏ธ๐’˜๐’˜๐’˜.๐’‚๐’’๐’Š๐’’๐’‚๐’‰๐’„๐’†๐’๐’•๐’“๐’†.๐’„๐’๐’Žโ˜‘๏ธread more
Nurul Azlinda
Nurul Azlinda
2020-10-10T05:12:32+0000
alhamdulilah, terima kasihkepada team aqiqah centre. com kerana memudahkan urusan aqiqah anak perempuan saya yg... dilaksana kan ditanah suci mekah.. sgt2 recommended servis terbaikkk๐Ÿ‘read more
Iswandi Ngaliman
Iswandi Ngaliman
2020-10-10T04:12:42+0000
Alhamdulillah syukur tdk terhingga kehadrat Allah swt telah memudahkan urusan aqiqah anak lelaki sy dengan bantuan... AqiqahCentre..team aqiqah berikan servis yg terbaik teratur,mudah cepat dan terbaik..sy bagi 5 bintang..read more
Abu Ayra
Abu Ayra
2020-10-09T23:31:20+0000
Alhamdulillah...sy bersyukur sgt2 dipertemukan dgn aqiqahcentre ni..kini selesai sudah urusan aqiqah utk diri sy dan... ank kedua sy..servis yg sgt2 teratur dan pantas..aqiqah dilakukan pd tarikh seperti yg diminta..in sha Allah sy akan menggunakan servis aqiqahcentre lg dimasa akan dtg..sy bg 5 stars...t.kasih pd team aqiqahcentre..๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒread more
Abdul Razak Ahmad
Abdul Razak Ahmad
2020-10-09T04:53:05+0000
Boleh dipercayai dan diyakini halal... Urusan yang mudah dan teratur... Terbaik...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Hilal Azri
Hilal Azri
2020-10-08T14:17:14+0000
Alhamdulillah, Syukur pada Allah..saya telah selesai membuat aqiqah di atas nama putera sulung saya dengan... lancar..terima kasih tak terhingga kepada aqiqahcentre.com kerana telah membantu saya dari segi pengurusan aqiqahread more
Norlela Bt Haroon
Norlela Bt Haroon
2020-10-08T10:20:26+0000
alhamdulillah.. syukur pada Allah kerana memudahkan urusan Ibadah aqiqah utk puteri kami...semoga Ibadah INI diterima... Allah hendaknya...terima kasih aqiqahcentre.com kerana melaksanakan tugas ini dengan baik sekali..jazakumullah hukhaira...semoga Allah membalas kalian dengan kebaikan..aamiinread more
Dila Cayunk
Dila Cayunk
2020-10-08T09:23:55+0000
Urusan ibadah aqiqah menjadi lebih mudah di musim2 pandemic COVID-19 ni. Perkhidmatan yang di beri juga amat pantas &... yang penting video bukti sembelihan Serta sijil Kayu premium diposkan. Alhamdulillah ๐Ÿคฒread more
Tyah Dasky
Tyah Dasky
2020-10-08T08:54:47+0000
Alhamdulillah selesai utk aqiqah anak d aqiqah centre.. Trm ksh aqiqah Centre krn memudahkn aqiqah anak sya..Smg sgla... amalan kt d trm ALLAH s.w.t.. Aamiin..read more
Firdaus Rahman
Firdaus Rahman
2020-10-08T08:39:47+0000
Sangat mudah sangat bole dipercayai kerana saya juga mengunakan khidmat AqiqahCentre.com. terima kasih!!!
Nor Diana
Nor Diana
2020-10-08T05:40:45+0000
Syukur alhamdulilah....Selesai urusan Ibadah Aqiqah buat anakanda kami Nawalia Falesya Binti Mohd Firdaus...Semoga... segala amalan yg kami lakukan diterima oleh Allah S.W.T...Terima kasih buat team Aqiqah.com...Perkhidmatan anda yg terbaik...Mudah...Pantas...Amanah...Jujur dalam menjalankan tanggungjawab yg diamanahkan...Terima kasih sekali lagi buat anda semua....๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Alhamdulilah...๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒread more
Muhd Faris
Muhd Faris
2020-10-08T05:17:46+0000
Alhamdulillah. Terima kasih aqiqahcentre. selesai sudah aqiqah putri sulung kami. Sangat mudah berurusan dengan... aqiqahcentre. Saya daftar 1 hari sebelum aqiqah putri kami, esoknya sudah siap aqiqah. Dalam kemelutan penyakit Covid19 ni, saya sangat sarankan untuk kita lakukan aqiqah secara online bagi mengelakkan jangkitan wabak Covid19. Selesaikan yang utama dahulu. insya Allah, semoga dipermudahkan segala urusan semua. Amin ๐Ÿค—read more
Firdaus Tukiran
Firdaus Tukiran
2020-10-08T04:46:14+0000
alhamdulillah settle niat nk buat aqiqah..tq AqiqahCentre.com
Noradzni Binti Nadzrin
Noradzni Binti Nadzrin
2020-10-08T04:40:14+0000
Dipercayai kerana disertakan bukti video. Cuma anak perlu ada nama ada dahulu baru proses akan berjalan lancar
Hazwan Halim
Hazwan Halim
2020-10-07T13:45:39+0000
Service sgt terbaik & cepat ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
Nasrun Bahar
Nasrun Bahar
2020-10-07T10:21:11+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah anak2 melalui khidmat AqiqahCenter.com. Video sembelihan sudah diterima, tinggal lagi... menunggu plat kayu nama anak dalam proses pengiriman. Terima kasih AqiqahCentre.com.read more
Danial Zamberi
Danial Zamberi
2020-10-07T10:08:33+0000
Alhamdulilah Manage my son's aqiqah well. Thank you for the great services
Roslaini Ridzuan
Roslaini Ridzuan
2020-10-07T09:47:18+0000
Alhmdulillah..servis yg bley dpercayai..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Rashidah Ramali
Rashidah Ramali
2020-10-07T08:25:54+0000
Alhamdulillah aqiqah anak sy mudah dengan adanya AqiqahCentre.com. Harga juga sangat berpatutan. Terima kasih.
Rieza Idrus
Rieza Idrus
2020-10-07T08:23:10+0000
Alhmdulillah, semoga amal ibadah kami diterima oleh Allah swt, terima kasih aqiqah centre.com
Odiey East
Odiey East
2020-10-07T07:58:06+0000
alhamdulillah... perkhidmatan yang disediakan amat baik ..terima kasih
Omar Ajak
Omar Ajak
2020-10-07T07:43:52+0000
Alhamdulillah...disini saya syorkan saudara mara dan juga sahabat andai dluar sana berAqiqahlah dgn AqiqahCentre mmg... terbaik! ๐Ÿ‘๐Ÿผread more
Ungku Eiba
Ungku Eiba
2020-10-07T07:33:36+0000
service yg terbaik...alhamdulilah selesai untuk aqiqah ank saya..
Tizaa Niemierza
Tizaa Niemierza
2020-10-07T03:17:54+0000
Alhamdulillah...terima kasih AqiqahCentre.com melaksanakan niat kami ..syukur
Shazreen Ramli
Shazreen Ramli
2020-10-06T12:07:50+0000
Alhamdulillah syukur selesai dalam musim Covid-19. Recommended. Mudah, cepat & murah. Terima kasih AqiqahCentre.Com ๐Ÿ™
Azila Zakaria
Azila Zakaria
2020-10-06T02:22:30+0000
Terima kasih AqiqahCentre.comMembantu menguruskan ibadah aqiqah untuk anakanda kami, yang telah dilaksanakan di Mekah... pada 16 Muharam 1442Syukur Alhamdulillah, segalanya dipermudahkan Allah swt, dan pihak aqiqahcentre.com juga telah memberikan khidmat yang terbaik bermula dari pembayaran sehingga lah selesai ibadah yang di lakukan telah disertakan video dan juga sijil aqiqahread more
Aziani S Efendi
Aziani S Efendi
2020-10-06T02:22:14+0000
Alhamdulillah. Sangat mudah berurusan. Harga pon berpatutan lbih2 lg dgn keadaan yg mcm skrg. Terima kasih... aqiqahcentre.com.read more
Mohd Shahifful Aliff
Mohd Shahifful Aliff
2020-10-05T23:10:30+0000
Alhamdulillah. Terima kasih Memudahkan urusan aqiqah untuk anak Saya. terima kasih AqiqahCentre.com. Semoga dimurahkan... rezeki dan dipermudahkan segala urusan. ๐Ÿคฒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜read more
Bazrina Azrie
Bazrina Azrie
2020-10-05T16:43:45+0000
Alhamdulillah.. Sangat mudah dan cepat berurusan dengan Aqiqah Centre.comRezeki anak ke-4 kami. Semoga saudara/saudari... diluar sana dipermudahkan juga urusan aqiqah untuk anak masing2.read more
Rozy Aziz
Rozy Aziz
2020-10-05T16:36:58+0000
Alhhamdulillah selesai aqiqah saya dan anak. Terima kasih aqiqahcentre memudahkan urusan kami dan memberikan servis... terbaik untuk pelanggan. Semoga maju jaya๐Ÿ˜๐Ÿ˜read more
Tira ALaudin
Tira ALaudin
2020-10-05T11:55:01+0000
tq aqiqah centre..servis trbaik..dijamin 1000% boleh dipercayai..musim musim covid ni da susah nk buat knduri..nsib... baik ada platform mcm ni..sng urusan kami...๐Ÿ˜˜read more
Nor Azizah Ahmad
Nor Azizah Ahmad
2020-10-05T09:07:40+0000
Alhamdulillah sangat2 mudah berurusan dan cepat .. sangat2 recomended buat yg nak urusan aqiqah yg mudah
Mohdshahrir Shahrir
Mohdshahrir Shahrir
2020-10-05T07:48:08+0000
alhamdulillah proses yang cepat & mudah..sangat berpuas hati..saya sarankan utk sesiapa yg mahu menunaikan aqiqah utk... anak di musim pandemik ni, cara inilah yg terbaik..terima kasih @AqiqahCentre.comread more
Ct Hajar
Ct Hajar
2020-10-05T00:29:01+0000
pengurusan dan cekap. saya sangat berpuas hati. terima kasih aqiqahcentre.com
Afiq Sarah
Afiq Sarah
2020-10-04T23:35:17+0000
terbaikkk ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ mudah ringkas pantas
Hairi Wan
Hairi Wan
2020-10-04T03:48:39+0000
Terima kasih AqiqahCentre kerana memudahkan urusan aqiqah anak. Aqiqah dibuat pada tarikh yang dipilih. Video... disertakan.read more
Alan MissLyn
Alan MissLyn
2020-10-04T03:01:00+0000
Alhamdulillah..selesai proses aqiqah anak kami..Terima kasih AqiqahCentre.Com kerana memudahkan proses aqiqah anak... kami...proses penyembelihan mengikut tarikh yang kami mahu. Video penyembelihan pon diberi dalam masa 2 hari sahaja dengan menyebut nama anak dengan jelas dan kambing yang menjadi sembelihan..Moga dilimpahi barakah sepanjang proses penyembelihan dan agihan daging itu nanti..Jazakallah Khayr โค๏ธread more
Mohd Shafizan Baharudin
Mohd Shafizan Baharudin
2020-10-04T02:30:38+0000
Alhamdulillah selesai. Mudah dan cepat berurusan. ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
Lumay Jenedey
Lumay Jenedey
2020-10-04T02:29:25+0000
Perkhidmatan terbaik semoga bermanfaat untuk semua umat Islam.
Aida Taufeck
Aida Taufeck
2020-10-04T01:50:59+0000
Alhamdulillah..selesai sdh aqiqah Aaira Shafwah....sangat mudah beraqiqah melalui AqiqahCentre.com....
Nur Atikah Ayuni Jamian
Nur Atikah Ayuni Jamian
2020-10-04T01:14:44+0000
Alhamdulillah.. terima kasih aqiqahcentre.com membantu sy dalam menjalani ibadah aqiqah buat anak sy NUR IRENE MEDINA... BINTI MOHD ROHAIZAR.. syukur dipermudahkan semuanya..read more
Hasliza Hasan
Hasliza Hasan
2020-10-04T00:12:45+0000
Alhamdullilah selesai ibadah aqiqah buat anakanda kami Muhammad Ian Asytar pada Jumaat 2.10.2020, Kami dapat video... bukti sembelihan awal dari jangkaan ikutkan sepatutnya video dapat dalam 2 hari bekerja selepas sembelihan. Syukur sngat ade platform macam ni untuk memudahkan urusan kita.read more
Neetha Ag Talip
Neetha Ag Talip
2020-10-03T17:50:42+0000
Alhamdulillah.. Selesai Aqiqah buat Muhammad Mecca Adwa pada 2.10.20 (Jumaat) dan tercapai hajat untuk menunaikan... Aqiqah di kota Mekkah walaupun dalam keadaan Covid 19.. Terima Kasih AqiqahCentre.com kerana dapat memenuhi hajat saya dan suami.Urusan yang Mudah dan cepat dan semua info yg diberikan memuaskan hati serta staf yang baik hati.. Saya sangat berpuas hati dengan Video yang dihantar berserta sebutan nama anak semasa proses sembelihan... Sekarang tak sabar nak tunggu sijil Premium lagi ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐ŸฅฐTq AqiqahCentre.comread more
Syafiq Fakri
Syafiq Fakri
2020-10-03T17:27:20+0000
Alhamdulillah..๐ŸคฒSelesai sudah Aqiqah dengan Seekor Kambing untuk anak sulung SY Pada 02.10.2020(jumaat).. Tqvm... kepada Aqiqahcentre.comService terbaik๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฏ .. Semoga Allah mempermudahkan lagi urusan Dan selamat maju Jaya utk Aqiqahcentre.com amiinread more
Aimie Hazierah Anwar
Aimie Hazierah Anwar
2020-10-03T15:20:50+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah anak dimusim covid ni. Servis yg pantas.. Harga pun berpatutan ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Ramzul Ehsan
Ramzul Ehsan
2020-10-03T15:19:52+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah untuk puteri bongsu kami.. Dalam keadaan covod19 ini, untuk melaksanakan aqiqah di... rumah sangat terbatas justeru kami memilih @AqiqahCentre.com sbg pemudah cara. Proses pendaftaran dan pembayaran sangat mudah. Video ketika sembelihan juga diberikan sebagai bukti. Insyaallah semoga ibadah ini diterima oleh Allah SWT.read more
Nadhirah Nabilah
Nadhirah Nabilah
2020-10-03T15:17:27+0000
Sangat berpuas hati dgn perkhidmatan yg disediakan...pendaftaran yg sgt mudah dan ringkas...dlm masa 3 hari selesai... persembelihan...Video lengkap persembelihan diberikan...sgt recommended utk masa skg...pihak kami tinggal buat majlis kesyukuran sahaja....semua urusan aqiqah dan pembahagian daging urusan sepenuhnya oleh aqiqahcentre ....terima kasih dan alhmdulillh...read more
Anok Laut
Anok Laut
2020-10-03T15:16:57+0000
Alhamdulillah...tertunai jua hasrat utk buat akikah utk anakanda kesayangan walaupun d musim RMCO ni...tarikh d pinta... utk buat akikah pd 3/10/2010...hari yg sama jugak dpt video akikah yg d buat d tanah suci..Alhamdulillah..Terima kasih pihak aqiqahcentre.com d atas amanah yg telah anda jalankan...semoga anda smua d permudahkan segala urusan mendatang..Alhamdulillah...Terima Kasihread more
Amirhassan Az
Amirhassan Az
2020-10-03T15:15:15+0000
Alhamdulillah syukur . selesai hajat dan tanggungjawab melaksanakan aqiqah untuk 2 putera dan sorang puteri kami pada... 3/10/20 .walaupun sudah sekian lama. kami memeilih menunaikan ibadah aqiqah dengan mendaftar secara online bersama aqiqah center.com . khidmat memang boleh di percayai , penerangan yang jelas dan pengurusan yang sangat mudah dengan di sertakan video penyembelihan yang jelas dengan menyebut nama anak yg d aqiqah. insyallah akan ada sijil ukiran kayu akan di hantar ke alamat kita.. semoga ibadah aqiqah di tanah suci mekah di terima dan diberkati oleh Allah swt. terima kasih aqiqah center.read more
Nur Izziana Abd Razak
Nur Izziana Abd Razak
2020-10-03T14:34:36+0000
pengurusan sistematik. pelaksaan cepat dan pantas
Abd Mutalib
Abd Mutalib
2020-10-03T14:23:27+0000
alhamdulillah....semuanye telah selesai dengan baik...terima kasih pihak aqiqah center kerana sudi membantu dan... menyempurnakan aqiqah buat ank sy..pengurusan y mudah dan cepat harga juga berpatutanread more
A Shahizam PN
A Shahizam PN
2020-10-03T14:22:31+0000
Alhamdulillah...betul2 berbaloi. Terima kasih AqiqahCentre.com atas khidmat yang pantas dan terbaik.
Amiey Cakciboo II
Amiey Cakciboo II
2020-10-03T14:19:03+0000
Alhamdulillah. .syukur . .terima kasih pada team AqiqahCentre telah menyempurnakan Aqiqah anak saya pada 3/10/2020 ..
Zai Zye
Zai Zye
2020-10-03T14:17:23+0000
alhmdllh..allahhuakhbar..terbaik 5Bintang.. tdak dsangka dpt buat aqiqah ank pertama saya d tanah arab..alhmdllh terima... kasih staf2 aqiqahCenter.com semoga maju jaya.aminnread more
NO Idea
NO Idea
2020-10-03T14:17:08+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah utk ank laki saya. mmg mudah dgn aqiqahcentre.com. sngt dipercayai
Shahyien Iman Rahim
Shahyien Iman Rahim
2020-10-03T14:13:56+0000
Alhamdulillah syukur kehadrat allah๐Ÿคฒtrima kasih sgt2 kepada Team Aqiqah centre.com telah menyempurnakan ibadah... aqiqah anak lelaki dan anak perempuan saya pada 30.09.2020๐Ÿฅบ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sgt2 trbaik servis mmg sgt tiptop cepat dan mudah๐Ÿ˜semoga suksess selalu amin yarabbal alamin๐Ÿฅฐread more
Cikgu Yaya
Cikgu Yaya
2020-10-03T14:08:25+0000
Terbaik.. Tarikh diminta 2/10.. 3hb dah dapat bukti video penyembelihan aqiqah.. recommend..
Herie Sirchiepxtw
Herie Sirchiepxtw
2020-10-03T14:06:06+0000
Dengan ujian wabak covid19 pada masa ini, mujur ada aqiqahcentre. Syukur alhamdulillah urusan aqiqah anak ke3... dipermudahkan. Semoga amal ibadah diterima oleh Allah SWT. Terima kasih Aqiqahcentre. Saya bagi 10 bintang atas servis dan perkhidmatan! ๐Ÿ˜read more
Ola Olie Olief
Ola Olie Olief
2020-10-03T14:00:48+0000
Pengurusan yg cukup mudah. Video sembelihan diberikan dalam 3 hari selepas tarikh sembelihan ditetapkan. Dipercayai.... Alhamdulillah selesai semuanya dgn lancar. Tq.read more
Rafidah MdHasan
Rafidah MdHasan
2020-10-03T10:50:43+0000
Tq for make it easier..Alhamdulillah terbaik service frm AqiqahCentre
Haiqal Norais
Haiqal Norais
2020-10-03T06:56:37+0000
Semuanya mudah dan pantas bila berurusan dengan AqiqahCentre.com. Tiada keraguan kepada mereka.
Huda Hassim
Huda Hassim
2020-10-02T13:12:19+0000
Alhamdulillah...selesai buat aqiqah anakanda..terima kasih aqiqahcentre.com uruskn semuanye...servis terbaikkkk... ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Hazirah Jalaludin
Hazirah Jalaludin
2020-10-02T11:47:56+0000
Alhamdulillah rezeki the twins, selesai sudah Aqiqah untuk Karl Hussein dan Karl Hadeef yang dilaksanakan di tanah suci... Mekah dengan bantuan @aqiqahcentredotcom. Sangat recommended, service yg bagus, cepat, mudah, murah dan sangat berbaloii. Juga disertakan dengan video penyembelihan yg menyebut nama anak kita dan paling best dapat sijil ukiran kayu nama anak๐Ÿ˜ Terima kasih @aqiqahcentredotcom memudahkan segalanya. Semoga bertambah rezeki โœจread more
Nur Nayla
Nur Nayla
2020-10-02T02:52:43+0000
Alhamdulillah dapat menyempurnakan ibadah aqiqah untuk anak perempuan saya..Terima kasih Aqiqah centre..lebih2 lagi dlm... situasi kita sekarang ni..Aqiqah centre sgt membantu..servis y cepat dan baik..read more
Drz Kiki Rizqi
Drz Kiki Rizqi
2020-10-02T02:26:02+0000
Terima Kasih AqiqahCentre.comSelesai juga hajat dan tanggungjawab melaksanakan ibadah aqiqah buat anak soleh mama dan... ayah walaupun telah sekian lama ...Memandangkan sekarang musim covid-19, kami memilih menunaikan ibadah sunat muakkad ini dengan mendaftar secara online bersama Aqiqah Centre. Khidmatnya memang boleh dipercayai, penerangannya lengkap, malah pengurusannya sangat mudah dan cepat disertai dengan kiriman video penyembelihan yang jelas. Setelah selesai, sijil ukiran kayu yang unik juga akan diberikan.Semoga ibadah aqiqah di tanah suci kota mekah ini diterima dan diberkati oleh Allah SWT. Amin.....#AqiqahCentre.comread more
Rozila Mohd Mazlan
Rozila Mohd Mazlan
2020-10-02T02:09:50+0000
Alhamdullilah akhirnya dapat juga menyempurnakan ibadah aqiqah utk anakanda. Dalam keadaan negara dilanda wabak... COVID-19 yg makin berleluasa nie, kami suami isteri memilih AQIQAHCENTRE.COM utk membantu menyempurnakan ibadah ini bagi pihak kami. Walaupun tk dapat melihat sendiri ibadah tersebut dilaksanakan kerana dilakukan di tanah suci mekah tetapi pihak aqiqahcentre.com ada mengirimkan rakaman semasa aktiviti penyembelihan dilaksanakan supaya kami dapat turut sama merasai suasana ketika penyembelihan. Apa yang paling best daging2 tersebut akan terus diagihkan kepada fakir2 miskin di sana yang lebih memerlukan..2in1 ibadah aqiqah dpat dilaksanakan secara tk langsung kite juga turut mendapat pahala bersedekah. Bagi mana2 yg berminat utk melaksanakan ibadah aqiqah dgn nilai yg berpatutan dan insyallah tidak membebankan boleh lah melayari website AQIQAHCENTRE.COM dan terus mendaftar serta membuat pembayaran.jika terdapat sebarang pertanyaan talian whatsapp juga disediakan pada website tersebut.#aqiqahcentrecom#ReviewJujurread more
Zack De Rossi
Zack De Rossi
2020-10-01T10:38:09+0000
syukur Alhamdulillah Aqiqah anak lelaki saya telah selesai pada tahun 2020 ini..semoga ibadah kita diterima Allah... SWT.......dari segi maklum balas pelanggan dan tindakan amat cekap pantas......terima kasih banyak2.....read more
Fadhilah Zulkurnain
Fadhilah Zulkurnain
2020-10-01T08:18:39+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk anak..terima kasih aqiqah centre bantu n mudah kan urusan sy,,smoga allah permudah kn... urusan anda๐Ÿฅฐread more
Norita Hj Nasar Tang
Norita Hj Nasar Tang
2020-10-01T06:39:51+0000
alhmdulilah syukur khdrat allah swt,niat thn 2020 aqiqahkn 4urg ank dr jnuari,marc,may dn sptmbr skli dgn infaq qurban... pd buln july,tlksana jua trmkasih aqiqah cntre mmprmudhkn urusn aqiqah dtanh suci mekkah,cpt dn dpercyai.smga mdpt rhmt&kberktan allah swt serta dluaskn rezki terbaik aqiqh ctre . highly recommended๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐ŸŒนread more
Han Mohamad
Han Mohamad
2020-10-01T05:56:06+0000
Alhamdulillah..akhirnya dapat selesaikan tanggungjawab dekat anak...aqiqahcentre memang terbaik..urusan mudah dan... cepat...terima kasih aqiqahcentreread more
Syuhada Baharudin
Syuhada Baharudin
2020-10-01T01:28:05+0000
Alhamdulillah..Syukur Ya Allah..dpt juga melunaskan aqiqah buat putera ketiga sy..sgt mudah berurusan dgn... #AqiqahCentre.Com..sgt recommended & terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
Shah Sh
Shah Sh
2020-10-01T01:23:25+0000
Aqiqah centre.com terbaik sgt sesuai bg yg kurang berkemampuan dan yang selalu sibuk berkerja.
ู…ุญู…ุฏ ุชูˆููŠู‚ ุฅุณฺฉู†ุฏุฑ
ู…ุญู…ุฏ ุชูˆููŠู‚ ุฅุณฺฉู†ุฏุฑ
2020-10-01T01:11:15+0000
Alhamdulillah..syukur sebab dah lumaskan tanggungjawab utk aqiqahkan puteri kesygan saya..proses yg mudah..bukti video... penyembelihan dengan sebutan nama anak dengan jelas..read more
Noorunnisha Nisha
Noorunnisha Nisha
2020-10-01T01:11:14+0000
Recommended Sgt kpd sesiapa yg nk wat Aqiqah. Tq Aqiqah Centre.com
Shahrul Ikram Akhbar
Shahrul Ikram Akhbar
2020-09-30T02:01:42+0000
Alhamdulilah, Perkhidmatan sangat mudah dan cekap. Semua selesai dalam tempoh masa yang tepati. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Hani Umairah
Hani Umairah
2020-09-30T00:58:57+0000
Alhamdulilah..selesai sudah urusan aqiqah anak perempuan...terima kasih kerana memudahkan segala... urusan...alhamdulilah....read more
Puteri Farah Eliana
Puteri Farah Eliana
2020-09-30T00:56:29+0000
Alhamdulillah semua dipermudahkan dengan adanya aqiqahcentre.com ni.. semua cepat dan dpt dilaksanakan dgn mudah..
Megat Syahir
Megat Syahir
2020-09-30T00:42:54+0000
Alhamdulillah, selesai urusan aqiqah anak. Servis yang diberikan cukup baik. Admin turut mengirim video sembelihan... kambing aqiqah anak melalui WhatsApp untuk tatapan. Highly recommended to all parents yang berhasrat untuk melaksanakan ibadah aqiqah anak secara online ๐Ÿ‘read more
Nanie Que
Nanie Que
2020-09-30T00:31:42+0000
Aqiqah centre servis terbaik harga berpatutan.. dlm masa 3 hari settle aqiqah tunggu sijil sampai je... ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปSemoga servis aqiqah centre terus kekal unggul dan berkembang di masa akan dtg.read more
Syed Mohd Huzairie
Syed Mohd Huzairie
2020-09-29T17:13:23+0000
Alhamdulillah syukur.. Terima kasih ada nya Aqiqah centre ini.. Merupakan 1 platform utk memudahkan urusan kami dalam... Aqiqah mahupun qurban.. Sangat berpuasa hati dengan servis diberikan dan layanan daripada pihak aqiqahcentre.. Terima kasih ๐Ÿ˜read more
BaZly AhMad
BaZly AhMad
2020-09-29T16:51:18+0000
Servis yg trbaik..video siap bacakan nama penuh anak
RyanieRen Amat
RyanieRen Amat
2020-09-29T16:25:46+0000
Alhamdulillah.. Terima kasih pihak AqiqahCentre... ๐Ÿ˜Š.. Semoga urusan seterusnya dipermudahkan dan berjalan... lancar.Alhamdulillah.. Terima kasih.read more
DMastura Nano
DMastura Nano
2020-09-29T15:10:00+0000
alhamdulillah .semua bejalan lancar .. mudah dan cepat ๐Ÿฅฐ terimak kasih aqiqah centre.com
Najib Nรกndez
Najib Nรกndez
2020-09-29T14:45:53+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah dengan bantuan AqiqahCentre.com..harga yang berpatutan dan servis yang... fleksibel..terima kasihread more
Suria Rashid
Suria Rashid
2020-09-29T13:46:59+0000
Alhamdulillah..terlaksana sudah aqiqah utk anak Saya.. service on line yg mudah,Harga yg berpatutan,pada 26/9... mendaftar, Alhamdulillah hr ne 29/9 terlaksana sudah aqiqah. Video penyembelihan berserta sebutan Nama anak diberikan dan Kini menanti sijilnya sahaja. Pegawai yg bertugas Sentiasa memberikan informasinya.Terima kasih Aqiqah centre.read more
Siti Fatimah Accob
Siti Fatimah Accob
2020-09-29T13:23:56+0000
Alhamdulillah..terbaik dan pantas..
Kyrul Aerol
Kyrul Aerol
2020-09-29T11:29:23+0000
Alhamdulillah...senang,cepat dan mudah... trimakasih aqiqah centre.. โญโญโญโญโญ
Eddie Syahairy
Eddie Syahairy
2020-09-29T11:21:50+0000
Alhamdulillah. Aqiqah anak sy selesai dgn jayanya.. trusted. plaque dan video sampai dalam jangka masa yg sangat... pendek. Puas hati.. sekali lg.. terima kasih Aqiqah centre.read more
Srafidah Ahmad
Srafidah Ahmad
2020-09-29T08:35:16+0000
Alhamdulillah.. syukur, sangat mudah dan dipercayai.. terima kasih AqiqahCentre.com
Harbaiah Fathli
Harbaiah Fathli
2020-09-29T08:23:54+0000
Alhamdulillah. A fast, simple and efficient platform especially with current situation. Blessed to carry out the Aqiqah... of my daughter as per specified date and receive video after 2days. I would recommend this trustable site if anyone wish to carry out Aqiqah at Mekah & with hassle free๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜Šread more
Wan Mohd Shafiq
Wan Mohd Shafiq
2020-09-29T06:25:03+0000
alhamdulilah selesai..senang,mudah,cepat pada masa skrg ni.. recommended tuk semuaa org...
Mohd Rizal Hj Asly
Mohd Rizal Hj Asly
2020-09-29T06:15:38+0000
Mudah dan pantas dizaman wabak yang mencabar ini.
Helmi Said
Helmi Said
2020-09-29T05:07:11+0000
Alhamdulillah semua urusan berjalan dengan lancar dan mudah dengan pihak AqiqahCenter. Com.
Azman Suhaila
Azman Suhaila
2020-09-29T03:54:55+0000
RecommenedAlhamdulillah proses yang sangat mudah, cepat dan dipercayai.Tq kerana telah melaksanakan aqiqah utk anak... saya.read more
Muhamad Syauki
Muhamad Syauki
2020-09-29T02:06:10+0000
Alhamdulillah.. Perkhidmatan yang sangat2 dipercayai. Semoga setiap amal ibadah kita diterima oleh allah๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ
Amirul Jamni
Amirul Jamni
2020-09-29T02:02:27+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah untuk 2org anak sy..terima kasih AqiqahCentre.com..sgt mudah utk berurusan..Terbaik!!... Recommended!!!read more
Muhammad Hafiz
Muhammad Hafiz
2020-09-28T16:59:23+0000
Alhamdulillah servis mudah dn trbaik
Nur Farah Idayu
Nur Farah Idayu
2020-09-28T14:59:59+0000
Alhamdulillah. Servis terbaik. Semuanya Selamat dan Dipercayai.Sye Aqiqah kn utk 3org ank sekali gus.
Amili Hafiz
Amili Hafiz
2020-09-28T14:25:54+0000
alhamdulillah syukur tercapai jugak hasrat bt akikah anak... berbaloi dan dipercayai. ๐Ÿ˜‡
Adam Dolmat
Adam Dolmat
2020-09-28T13:30:38+0000
Alhamdullilah.. syukur sangat mudah & di percayai..
Nazirul Mubin
Nazirul Mubin
2020-09-28T10:51:38+0000
Alhamdulillah. Terima kasih Aqiqahcentre.com. Urusan aqiqah dapat disempurnakan dgn mudah ๐Ÿ‘๐Ÿป.
Mohd Fakhrul Radzi
Mohd Fakhrul Radzi
2020-09-28T08:31:26+0000
good job,sy berpuas hati.
Ba'im Mohd
Ba'im Mohd
2020-09-28T08:02:51+0000
Mudah..yg pnyg bnde wajib kita da tunaikan
Nadiah Isa
Nadiah Isa
2020-09-28T07:41:57+0000
Terima kasih AqiqahCentre.com kerana memudahkan urusan Aqiqah anak saya. Alhamdulillah.. Very recommended!
Zu Zainuddin
Zu Zainuddin
2020-09-28T07:32:38+0000
mudah, dan paling penting dibuat di tempat mulia
Annora Callysta
Annora Callysta
2020-09-28T07:30:37+0000
Alhamdulillah dipertemukan dengan @aqiqahcentredotcom yang membantu menyempurnakan urusan aqiqah anak.. Ianya sangat... mudah dan cepat..#aqiqahcentredotcom telus, amanah dan dipercayai..read more
Arif
Arif
2020-09-28T07:26:47+0000